Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Sugar86 είπε:

Καλησπέρα!! Καλα Αποτέλεσματα Γεωργία μου, εσύ πως πιγκου πάρτυ ;;; τέλεια! Κι εγώ λέω να πιω π

Μπυριτσα και ποτάκι όσο προλαβαίνω, τουλάχιστον αυτό εύχομαι! Από βδομάδα θα πάω και μπανακια, αρχές Ιουλίου με τη περίοδο πάω για ετ χωρίς φάρμακα, μου το επιβεβαίωσε εχτές η γιατρός μου! 

Νατάσα,Καρπε θα τα βουτήξετε φέτος τα μικρούλια;

Δημητρουλα Παρασκευή πας; 

Τα χει παίξει και εμένα μου φαίνεται ξαναεστειλε το παλιό μην πρώτα. 

Δεσποινακι συλλυπητήρια, να στείλετε γέροι να τον θυμάστε! 

Γεωργία μου τέλεια τα νέα σου! Άσε είναι ο τυχερός ο ιουλιο ς, πολύ καλός μήνας! 

Δημητρουλα άλλες 2μερες υπομονή, μέχρι πότε πρέπει να είσαι ξάπλα; μετά 

Νατάσα, αντζι Χρύσα και σόλες φιλιά! 

πρίν από 13 λεπτά , Sugar86 είπε:

Καλησπέρα!! Καλα Αποτέλεσματα Γεωργία μου, εσύ πως πιγκου πάρτυ ;;; τέλεια! Κι εγώ λέω να πιω π

Μπυριτσα και ποτάκι όσο προλαβαίνω, τουλάχιστον αυτό εύχομαι! Από βδομάδα θα πάω και μπανακια, αρχές Ιουλίου με τη περίοδο πάω για ετ χωρίς φάρμακα, μου το επιβεβαίωσε εχτές η γιατρός μου! 

Νατάσα,Καρπε θα τα βουτήξετε φέτος τα μικρούλια;

Δημητρουλα Παρασκευή πας; 

Αλο αλό ζαχαρούλα Πέμπτη θα πάω!!! Ξαπλα τέζα δεν είμαι απλά δεν κάνω πολλά πολλά...κυρίως ξεκουράζομαι! Χωρίς φάρμακα δηλαδή μόνο με μετρήσεις??Το χαπάκωμα θα στο αρχίσει την ημέρα της ετ?? Ο καιρός περνάει γρήγορα όρμα λίγο στα ποτάκια εγω ποτό έχω να πιώ χμμμ από τον Μάρτιο μπυρίτσα 1 ποτήρι 2 μέρες πριν την ετ...γενικά με το που μπήκε ο Μάης νεράα πολλά νερά διψούσα με τις ζέστες κ τώρα δεν με προλαβαίνω γύρω στα 2 με 3 λίτρα την ημέρα πίνω. Εάν μπορείςβστα μπανάκια άλλαζε μαγιουδάκι να είσαι στεγνή..χαλάρωσε κάνε γλύκες με τον άντρα όσες πιο πολλές μπορείς γιατί ειδικά στις αρχές θα κοιμάσαι κ να κοιμάσαι μέχρι το θετικό δεν μπορείς να καταλάβεις την ηρεμία που δίνει ο ύπνος στη διαδικασία της αναμονής!!

Νατάσσα φιλάκια στον μπουτάκια σου!!!

πρίν από 21 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Αλο αλό ζαχαρούλα Πέμπτη θα πάω!!! Ξαπλα τέζα δεν είμαι απλά δεν κάνω πολλά πολλά...κυρίως ξεκουράζομαι! Χωρίς φάρμακα δηλαδή μόνο με μετρήσεις??Το χαπάκωμα θα στο αρχίσει την ημέρα της ετ?? Ο καιρός περνάει γρήγορα όρμα λίγο στα ποτάκια εγω ποτό έχω να πιώ χμμμ από τον Μάρτιο μπυρίτσα 1 ποτήρι 2 μέρες πριν την ετ...γενικά με το που μπήκε ο Μάης νεράα πολλά νερά διψούσα με τις ζέστες κ τώρα δεν με προλαβαίνω γύρω στα 2 με 3 λίτρα την ημέρα πίνω. Εάν μπορείςβστα μπανάκια άλλαζε μαγιουδάκι να είσαι στεγνή..χαλάρωσε κάνε γλύκες με τον άντρα όσες πιο πολλές μπορείς γιατί ειδικά στις αρχές θα κοιμάσαι κ να κοιμάσαι μέχρι το θετικό δεν μπορείς να καταλάβεις την ηρεμία που δίνει ο ύπνος στη διαδικασία της αναμονής!!

πρίν από 2 λεπτά , Sugar86 είπε:
πρίν από 26 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Read more  

Ναι έτσι μου ειπε, δέκατη μέρα θα πάω να αρχίσει να με βλέπει και μετά την ωορηξια λογικά πάμε σε ετ. Μετά φαντάζομαι θα παίρνω τα ουτροζεσταν. 

Πόσες μέρες μετά την ετ μπορείς να βγεις; μάλλον είμαι λίγο στο κοσμο μου εγω υπολογίζω τον Αύγουστο να πάω και στο εξοχικό. 

πρίν από 14 λεπτά , Sugar86 είπε:

Ναι έτσι μου ειπε, δέκατη μέρα θα πάω να αρχίσει να με βλέπει και μετά την ωορηξια λογικά πάμε σε ετ. Μετά φαντάζομαι θα παίρνω τα ουτροζεσταν. 

Πόσες μέρες μετά την ετ μπορείς να βγεις; μάλλον είμαι λίγο στο κοσμο μου εγω υπολογίζω τον Αύγουστο να πάω και στο εξοχικό. 

Οτι σου πει ο γιατρος κορίτσι..μπορεις να βγεις μετά απο 3 μέρες εγω δεν βγαινω πολύ γιατι κοντά στα 60 σκαλια δεν ειναι λίγα..εαν το εξοχικό εξυπηρετεί για τις πρωτες εξετάσεις να πας θα σου κάνει καλό!!

Διαφημίσεις

Σουγκαρίνι μπανάκια διαβάζω,αχχχ κάνε πολλά δροσίσου μαύρισε και με το καλό να ξεκινήσεις!!!!

Δήμητρα έχω διαλύσει τα μπούτια μιλάμε για πολλά φιλιά όλη την μέρα!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

Καλημερα κορίτσια μου. Τι μου κανετε;

Σας ευχαριστω για τις ευχες. Κατα τις 10:00 λεω να αφησω μηνυμα στη συντονιστρια. Ειπε πως θα με παρει μεχρι τις 14:00.

ΧρυσαΜ αυτο που θα κανω ειναι εξωσωματική με ξένα ωάρια λόγω του προχωρημενου της ηλικιας και η συντονιστρια ειναι η υπεύθυνη που θα συντονισει τον οργανισμο μου με αυτον της δότριας.

4OQ2p3.png

Νατάσσα μου ρούφα τον ζούμπηξέ τον ψυχή μου!!!!

Γεωργία μόνο 2 αμπούλες εχω ξέχασα οτι είχα απο βλακεία χαλάσει μια παραπάνω...:-(.. στις στελνω ευχαρίστως!! Ολα θα μπουν σε μια σειρά κ θα συντονιστούν όλαααα!!!! Η συντονίστρια θα συντονίσει τον συντονισμό σου κ μετά....θα κάνουμε Πάρτυυυυ:wub:

Χθες ο Μορφεας δεν με αφησε να πιω τα χαπια...κ τα 2 ξυπνητήρια τα εκλεισα ουφ....το θεικό είναι οτι ξύπνησα κ νόμιζα ότι το βράδυ τα είχα πιεί!! Εαν δεν είχα πάρει το χαπακοκούτι θα έκανα ότι να ναι...

Χα χα! Η συντονίστρια θα συντονισει τον συντονισμο σου! Καλο!

Σ' ευχαριστω και παλι. Θα σου πω αν χρειαστει. Θα σε μαλωσω ομως! Μην ξεχνας τα χαπια σου μικρουλα.

4OQ2p3.png

πρίν από 17 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Χα χα! Η συντονίστρια θα συντονισει τον συντονισμο σου! Καλο!

Σ' ευχαριστω και παλι. Θα σου πω αν χρειαστει. Θα σε μαλωσω ομως! Μην ξεχνας τα χαπια σου μικρουλα.

Χαχα...δεν τα ξεχναω η ερμη πρωτη φορα χθες το βραδυ!!!Θα τα πίνω λίγο νωρίτερα μπας και!! Αααχχχ τι να φτιαξω σήμερα πιφφφφ

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Χρυσα Μ δεν υπάρχει θέμα σοβαρό αλλά καλό είναι να μην τα χάνουμε θα τα πίνω νωρίτερα αφου ταβλιάζομαι

Καλά εννοείται αυτό... Είχα και εγώ αυτα τα θέματα αλλά με αντιβιώσειε :-P ήταν να την πάρω την τάδε ώρα αλλά ξεραινόμουν στο ύπνο.. 

Καλημέρα κορίτσια μου....έχω κι εγώ 2 ενέσεις arvekap καθώς και αρκετές innohep 3500...αν κάποια κοπέλα τα χρειάζεται να τα χαρισω με μεγάλη χαρά...επίσης κορίτσια μου ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει περισσευμα gonal...μου λείπουν κάποιες μονάδες...αν κάποια έχει θα ήθελα έστω και να τα αγοράσω με χαμηλότερη τιμή αν γίνεται...σας ευχαριστώ!

Μετα το πρωινο μου μηνυμα στη συντονιστρια, με πηρε στις 13.00. Επρεπε να μιλησω και με το λογιστήριο και τελικα με ξαναπηρε και κατα τις 14.00 καταλήξαμε. Επειδη αυριο ειμαι στην 21η ημερα του κυκλου, μπορω να ξεκινησω. Θα κανω μια Arvekap των 3,75mg ενδομυικως στον πωπω. Θα παω απο το κεντρο να την κανουμε εκει. Όταν αδιαθετήσω θα τηλ παλι στη συντονιστρια για τις επόμενες οδηγιες. Οπως βλεπω σε ενα εντυπο που μου εχουν δώσει, το επομενο βημα ειναι τα cyclacur.

Δεν εχω χασει ολα τα κιλα που ηθελα.... Πιστευα πως θα παει αργοτερα η προσπαθεια. Τελος παντων θα κανω ό,τι μπορω μεχρι να γινει η εμβρυομεταφορα. Ό,τι χάσω καλό θα ειναι...

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...