Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Τablet off δεν μπορώ εύκολα να κάνω σχόλιο...120 πήγε αλλά πήγα σε ενα διαγνωστικό εδώ κοντά..Την Πέμπτη τα νεότερα δεν θα μπορώ να γραψω το κιν σας φιλώ κ σας ευχαριστώ κορίτσια πάω για ύπνο πάλι!!!:cool:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Τablet off δεν μπορώ εύκολα να κάνω σχόλιο...120 πήγε αλλά πήγα σε ενα διαγνωστικό εδώ κοντά..Την Πέμπτη τα νεότερα δεν θα μπορώ να γραψω το κιν σας φιλώ κ σας ευχαριστώ κορίτσια πάω για ύπνο πάλι!!!:cool:

Μπραβο κοριτσακι μου!Το νουμερο ετσι και αλλιως ειναι πολυ καλο!!Την πεμπτη τα νεοτερα!!!

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

5 ώρες πρίν, annie1979 είπε:

Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια!!! Πόσο μου λειψατε!!!! Διάβασα όλες τις σελίδες από τότε που είχα να μπω, για να μάθω τα νέα σας! 

Σιγά σιγά ξαναβρίσκω τους ρυθμούς μου, οπότε θα μπαίνω να τα λέμε. 

Καλωσηρθαν τα νέα κορίτσια στην παρέα μας! 

Χρύσα σπουδάζεις στην πόλη μου!! Τι ωραία!! Με το καλό το μωράκι σας!!

Δημητρούλα έκανες χοριακή και σήμερα;; 

Γεωργία μου χάρηκα πάρα πολύ που μπήκες στη λίστα! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να μας πεις πολύ πολύ ευχάριστα νέα. Είσαι φοβερός άνθρωπος και σου αξίζουν τα καλύτερα! 

Μελενια μου χαίρομαι που ξαναβρισκεις το κέφι σου και προγραμματίζεις τα επόμενα βήματα. Η επόμενη θα είναι η τυχερή σου φορά!!

Άντζι μου πως περάσατε στο πάρτι;; Έγινε χαμός;; 

Αχ κοριτσι μου εγινε πραγματικα χαμος.Στην αρχη την πρωτη 1,5 ωρα τους ειχα εναν κλοουν κ ηταν ολα τα παιδια μαζεμένα στο δωματιο της Σοφιας.μετα αφου εφαγαν ολα τα ζηζανια κ πηραν δυναμεις αρχισε το πραγματικο παρτυ....χαχαχα.ετρεχαν περα δωθε,σπρωχνονταν,επαιζαν κυνηγητο.σφυριζαν με κατι σφυριχτρες ολοι μαζι. ...πανικος...τουλαχιστον το ευχαριστηθηκε κ μικρουλα μου

2 ώρες πρίν, stroll είπε:

Ωπ, νατες οι.μωρομανες!

Δεσποινα συλληπητηρια κοριτσι μου...Να ζησετε να τον θυμαστε με αγαπη...Τουλαχιστον υπαρχει η νεα ζωη κ ξεχνιεσαι...

Γεια σου Αντζι! Περαστικα στη Σοφουλα σου!

Αννιε ξεπεταχτηκατε κ.σεις ε;

Δημητρουλα;

Ευχαριστω στρολ μου.εσυ πως εισαι;σε τι φαση βρισκεσαι;;;

πρίν από 42 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Μπραβο Δημητρουλα τουλαχιστον ανεβαινει...αντε θα δουμε κ την πεμπτη αν κ ειμαι σιγοθρη πως ολα καλσ θα πανε.καλη ξεκουραση. Φιλακια

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Γειά σας κορίτσια. Σήμερα είχα διάφορες δουλειές και τώρα ηρέμησα και μπήκα. 

Γεωργία μου καλή ξεκούραση! 

Δημητρουλα μπράβο!!! 

Συλλυπητήρια στο κορίτσι που έχασε τον μπαμπά της! Κοπέλα μου νιώθω τον πόνο σου.. Έχασα κ εγώ τον μπαμπά μου όταν ήμουν 17 χρονών.  

Φιλάκια στα υπόλοιπα κορίτσια! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

πρίν από 55 λεπτά , Pingu είπε:

Γειά σας κορίτσια. Σήμερα είχα διάφορες δουλειές και τώρα ηρέμησα και μπήκα. 

Γεωργία μου καλή ξεκούραση! 

Δημητρουλα μπράβο!!! 

Συλλυπητήρια στο κορίτσι που έχασε τον μπαμπά της! Κοπέλα μου νιώθω τον πόνο σου.. Έχασα κ εγώ τον μπαμπά μου όταν ήμουν 17 χρονών.  

Φιλάκια στα υπόλοιπα κορίτσια! 

Πωπω... Τι λες τώρα... Δύσκολη φάση λίγο πριν τις πανελλήνιες...! Δεν υπάρχουν λόγια.. Πραγματικά λυπάμαι :-(

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια μας.

Δεσποινακι μου γλυκό, ζωή σε σας. Να ζήσετε να τον θυμόσαστε τον μπαμπακα σου και το παιδάκι σου να 'χει την ευχούλα του... Ο χρόνος θα μαλακώσει τον πόνο σιγά-σιγά.... Μα πως έφυγε; Έτσι ξαφνικά;

Annie μου ποσο χαίρομαι που μας ξαναήρθες! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κανει το μπεμπάκι σου; Πες μας καμιά τσαχπινιά της!

ΧρύσαΜ έχει δηλώσει ο καλός σου προστατης οικογενειας; Αν ναι θα υπηρετήσει λιγότερο απο τους υπολοιπους. Επειδη δεν εχω υπηρετησει σε στρατολογια δεν ξερω ακριβως τι ισχυει, αλλα αν θελεις μπορω να ρωτήσω.

Angie πως παει η μικρή; Τι ειπε ο γιατρος;

Δημητρούλα τριπλασιάστηκε!!! Μπράβο βρε κούκλα! Υπέροχα νέα! Ρίξε ύπνους τρικούβερτους! Ο ύπνος τρέφει τα μωρά!...

Strollακι, Pinguλίνι, Νατασσάκι και οι άλλες οι μικρούλες, πολλά φιλιά!

• Μου αρέσει 3

4OQ2p3.png

Δεν έχει δηλώσει γιατί δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Αλλά και να δήλωνε, επειδή είχε ρωτήσει όταν μπήκε, του είπαν ότι δεν έχει μειωμένη θητεία, αλλά θα έχει περισσότερες εξόδους και από εκεί που παίρνει 8€ το μήνα θα παίρνει παραπάνω (νομίζω 100€ χωρίς να είμαι σίγουρη)... Δεν κάναμε τα χαρτιά για το γάμο γιατί όταν είχε άδεια το Πάσχα ήμουν 3-4 μηνών και το θεωρούσαμε νωρίς για να το πούμε στους γονείς μας και μετά είπαμε να τον κάνουμε στον 5ο μήνα που ήταν να πάρει 3 4 μέρες άδεια αλλά τον στείλαν στη σχολή ναυαγοσωστών στον Άγιο Ανδρέα (κοντά στη Ραφήνα) και του είπαν ότι δε μπορούν να του τη δώσουν όσο είναι εκεί... Οπότε πάει πάλι... Καλά μη φανταστείς ότι είχαμε σκοπό να κάνουμε χαμό και πανηγύρια, απλά οι δυο μας με δυο μαρτυρες σε ένα δημαρχείο θα πηγαίναμε να υπογράψουμε και να φύγουμε, χωρίς τελετές χωρίς τίποτα, απλά λέει πως πρέπει να κλείσεις ημερομηνία για την αίθουσα του δημαρχείου...

ΧΡΥΣΑ μου καλημέρα ξεκινήστε σιγά σιγά τα χαρτιά κ με την πρώτη ευκαιρία κάντε τον πολιτικό για να είναι πιο εύκολα τα πράγματα με τις διαδικασίες των ληξιαρχείων κλπ κ κολλητή σου θα μπορεί να δηλώσει το μωρό! Μία φίλη παντρεύτηκε μια εβδομάδα πριν τη γέννα πότε απολύεται το καμάρι σου??

Εγώ απο σήμερα μόνη ο αντρας ταξίδι για δουλειά φοβόμαστε λίγο αλλά θα περάσει κ αυτό...:oops:

πρίν από 36 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Δεν έχει δηλώσει γιατί δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Αλλά και να δήλωνε, επειδή είχε ρωτήσει όταν μπήκε, του είπαν ότι δεν έχει μειωμένη θητεία, αλλά θα έχει περισσότερες εξόδους και από εκεί που παίρνει 8€ το μήνα θα παίρνει παραπάνω (νομίζω 100€ χωρίς να είμαι σίγουρη)... Δεν κάναμε τα χαρτιά για το γάμο γιατί όταν είχε άδεια το Πάσχα ήμουν 3-4 μηνών και το θεωρούσαμε νωρίς για να το πούμε στους γονείς μας και μετά είπαμε να τον κάνουμε στον 5ο μήνα που ήταν να πάρει 3 4 μέρες άδεια αλλά τον στείλαν στη σχολή ναυαγοσωστών στον Άγιο Ανδρέα (κοντά στη Ραφήνα) και του είπαν ότι δε μπορούν να του τη δώσουν όσο είναι εκεί... Οπότε πάει πάλι... Καλά μη φανταστείς ότι είχαμε σκοπό να κάνουμε χαμό και πανηγύρια, απλά οι δυο μας με δυο μαρτυρες σε ένα δημαρχείο θα πηγαίναμε να υπογράψουμε και να φύγουμε, χωρίς τελετές χωρίς τίποτα, απλά λέει πως πρέπει να κλείσεις ημερομηνία για την αίθουσα του δημαρχείου...

Α... Έχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε που τα θυμαμαι που έψαχναν φιλοι και γνωστοι. Ίσως γιατι ειναι πολυ μειωμενη η θητεια πια. Ειναι κριμα ομως που χανει αυτες τις εξόδους και τα χρήματα... Ο πολιτικός γάμος έχεις δίκιο, ειναι πολυ απλη διαδικασία. Έχει κάνει και ο αδελφός μου. Σε κάθε περίπτωση, με το καλό παιδια!

πρίν από 24 λεπτά , DIMITRAS είπε:

ΧΡΥΣΑ μου καλημέρα ξεκινήστε σιγά σιγά τα χαρτιά κ με την πρώτη ευκαιρία κάντε τον πολιτικό για να είναι πιο εύκολα τα πράγματα με τις διαδικασίες των ληξιαρχείων κλπ κ κολλητή σου θα μπορεί να δηλώσει το μωρό! Μία φίλη παντρεύτηκε μια εβδομάδα πριν τη γέννα πότε απολύεται το καμάρι σου??

Εγώ απο σήμερα μόνη ο αντρας ταξίδι για δουλειά φοβόμαστε λίγο αλλά θα περάσει κ αυτό...:oops:

Τι φοβάστε Δημητρούλα;...

4OQ2p3.png

Γεωργία μου βασικά ο αντρας επειδή είμαι μόνη μη γινει κάτι κακό...κ το αποτελεσμα φοβιζει κ εμενα κ κοντευω να ενσωματωθω με τον καναπε πήγα φούρνο κ μου φώναξε χαχα θα σφασω τα δάχτυλα μ8υ με το κινητο :shock:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Δημητρούλα ηρεμία και ψυχραιμία, Δεν χρειάζεται άγχος!! Ούτε και υπερβολές. Να μην κουραστείς καθόλου, μην κάνεις δουλειές αλλά λίγο να περπατήσεις μέσα στο σπίτι δεν πειράζει, Υπομονή, φτάνει και η Πέμπτη και πιστεύω μετά θα χαλαρώσεις περισσότερο.

Γεωργία μου χάρηκα κι εγώ που ξαναγύρισα!!! Η μικρή μου έχει γίνει θηριάκι!! Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε το πρώτο της εμβόλιο, ίσα που έκλαψε σαν γατάκι για λίγο! Από βάρος ήταν 6 κιλά και ύψος 62 εκατοστά. Μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς!! Έχει τεράστια μάγουλα και μπούτια, οπότε πέφτει πολύ φάγωμα συνέχεια! Μας έχει τρελάνει με τα γέλια της! Τα πάμε πολύ καλά, είναι ήσυχη, δεν κλαίει σχεδόν καθόλου. Το μόνο μας θεματάκι είναι με τον ύπνο, κοιμάται αργά το βράδυ και με δυσκολία, μετά τις 12,30. Για κάποιον λόγο την πιάνει τρελή όρεξη για παιχνίδι τη νύχτα. Βέβαια, από το Σάββατο κοιμάται σερί 7 ώρες επιτέλους, οπότε ξεκουράζομαι κι εγώ πολύ. Γενικότερα είμαστε μες την τρελή χαρά κι εγώ και ο άντρας μου, κάνουμε πολλές βόλτες (όταν μας το επιτρέπει ο καιρός!!) και το χαιρόμαστε πολύ!

Στρολάκι μου πως είσαι?? Πότε βλέπεις να ξεκινάς τη νέα προσπάθεια?

Άντζι μου μπράβο για το κουράγιο σου με τόσα παιδάκια και τέτοιο χαμό! Μάλλον πρέπει να αρχίσω να συνηθίζω κι εγώ σε τέτοια!!

Χρύσα πως είσαι? Συμφωνώ με τα κορίτσια, να κάνετε τον πολιτικό πριν τη γέννα για να μην έχετε γραφειοκρατικά θέματα μετά.

Pingu καλημέρα!!

• Μου αρέσει 2

EyHAp3.png

1 hour ago, DIMITRAS είπε:

Γεωργία μου βασικά ο αντρας επειδή είμαι μόνη μη γινει κάτι κακό...κ το αποτελεσμα φοβιζει κ εμενα κ κοντευω να ενσωματωθω με τον καναπε πήγα φούρνο κ μου φώναξε χαχα θα σφασω τα δάχτυλα μ8υ με το κινητο :shock:

Θα συμφωνησω με τον αντρουλη σου. Να ενσωματωθεις με τον καναπε , δηλ οχι δουλειες Και συμφωνω με την Annie, λιγη κινηση μεσα στο σπιτι! Να μην σκέφτεστε βεβαια πως θα γινει κατι κακο, αλλα προσεχουμε για να εχουμε! Η τιμη γιατι σε φοβιζει; τριπλασιαστηκε τοσο γρηγορα!

Annie μου μια χαρα η κοριτσαρα σου! Φτου φτου σκορδα! Εκεινη ειναι στην ωραια φωτο; Της αρεσει το ξενυχτι, ε; Οπως στον γιο της Angie! Ετοιμα ειναι για μπαροκατασταση τα ατιμα! Χα χα! Μπραβο παιδια. Να τη χαιρεστε!

4OQ2p3.png

1 hour ago, DIMITRAS είπε:

Πρώτα ο Θεός θα απολυθεί 17/10. Δηλαδή αν πρώτα ο Θεός πάνε όλα καλά, πρώτα θα βγει ο μπέμπης και μετά ο Σταύρος :-P:-P:-P

Τώρα που θα τελειώσω την εξεταστική θα πάω στο δημαρχείο να ρωτήσω αν μπορούμε απλά να περάσουμε μια μέρα να υπογράψουμε τα χαρτιά, χωρίς να χρειαστεί να κλείνουμε αίθουσες και να προγραμματίζουμε τα διάφορα! Εξάλλου μόνο τα χαρτιά θέλουμε... Λέει ότι πρέπει να βγάλουμε και αναγγελία στις εφημερίδες, πειράζει αν το αποφύγουμε αυτό;

Μη φοβάστε, ηρεμία!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Πότε γυρίζει ο άντρας σου;

@Georgia1972 κοίτα ο αδερφός μιας φίλης μου, ο οποίος είναι προστάτης επειδή έχουν χάσει το μπαμπά τους, μπήκε Γενάρη και βγαίνει Αύγουστο. Αν θυμάμαι καλά, μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις μειώνουν τη θητεία πλέον. Αλλά και πάλι πόσο να μειωθεί, 9 μήνες είναι, πού θα το φτάσουν; :-P:-P:-P και απ' την άλλη, να βγει από το στρατό να κάνει τι; να ψάχνει δεξιά και αριστερά για δουλειά χωρίς ανταπόκριση; ενώ τώρα είναι μέσα, τέλειωσε τη σχαλ, πήρε την πουλάδα του και τώρα πάει να πάρει χαρτί ναυαγοσώστη. Ήθελε να μείνει εκπαιδευτής στη σχαλ και να μπει στη σβεα (νομίζω κάπως έτσι μου τα είχε πει) αλλά δυστυχώς δε μπόρεσε :-\ και γενικά κοιτάζει να μαζέψει χαρτιά και να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί τις δυνατότητες που του δίνει ο στρατός, μπας και μπορέσει να κάνει και άλλα πράγματα μέσα από αυτό και να μην κάθεται... Μακάρι να τα καταφέρει!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!

@annie1979 καλά είμαι δόξα τω Θεώ! Με έχει πιάσει βέβαια τρελή υπνηλία, αλλά το παλεύω... Το ξέρω ότι θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε μετά...!! Όλα θα γίνουν πρώτα ο Θεός!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Όσον αφορά τον ύπνο καλά είστε... Τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου ξυπνούσαμε κάθε δυο ώρες παρακαλώ, μέρα νύχτα, για φαγητό, μέχρι να χρονίσουμε :-P:-P:-P φαντάσου ότι έχουμε 14 μήνες διάφορα, οπότε υπολόγισε ότι για δυο χρόνια η μαμά μου ξυπνούσε κάθε δυο ώρες να μας ταΐσει :-P:-P:-P:-P σκέτη ζαχαρίτσα θα είναι έτσι όπως την περιγράφεις!!!! Ζούμπα της τα μαγουλάκια και από εμάς :-P:-P:-P

• Μου αρέσει 1

Ναι Γεωργία μου η μικρή μου χοντρούλα είναι στη φωτό! Είναι νυχτοπούλι, θα την μαζεύουμε από τα κλαμπ και τα μπουζούκια!! Χαχαχα. 

Χρύσα τυχερή είμαι το ξέρω!!! Για 2 μήνες ξυπνούσε κάθε 1,5 -2 ώρες και τα είχα δει όλα. Δεν μπορώ να φανταστώ για 2 χρόνια!!! Πωπω την καημένη τη μαμά σου!!!

EyHAp3.png

Γεωργια μου φοβάται λόγω της προηγούμενης ατυχίας...θα μας περασει σιγά σιγά....

ΧρύσαΜ μια χαρα σε βρισκω χαχαχα την εφημερίδα δεν την γλυτωνεις εγω επειδή πήρα σπίτι εκανα πολιτικό 18-5-09 κ θρησκευτικό 24-10-09...χαχαχα οπότε περάσαμε τέλειααα!!!!

Αννιε ειναι ζουμπουρλιτσα δωσε ελαφρυα δαγκωνια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...