Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Είμαι στο τρίτο έτος θεωρητικά.. Λέω θεωρητικά διότι με τουτα και με εκείνα δεν το παρακολούθησα καθόλου :-P δεν πειράζει όμως εκεί είναι η σχολή δε φεύγει! Το θέμα είναι να πάνε όλα καλά με το μπεμπάκι και όλα τα άλλα έρχονται..

Αυτό κάνω... Να σου πω, λέω και δόξα τω Θεώ!! Υπάρχουν άλλες που βιώσαν πραγματικά πολύ δυσκολοτερες καταστάσεις.. Η δική μου, ναι μεν ήταν δύσκολη αλλά ήταν εντός των ορίων αντοχής μου, γι' αυτό δεν παραπονιέμαι. Δεν ξεπέρασα τα όριά μου. Ίσα ίσα μαθαίνω πολλά μέσα από τις χ,ψ δυσκολίες που έζησα. Αλλά βρε κορίτσια μεταξύ μας, πιστεύω ότι καθεμιά εδώ μέσα κουβαλάει το δικό της σταυρό...

Όπως τα λες κορίτσι μου. Όλες έχουμε περάσει πολλά... Αλλά όπως λένε πάντα μετά την καταιγίδα έρχεται η νηνεμία!!! 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

22 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Φανταρίνα μου...42 μου είπαν είμαι έγκυος λίγο δεν είναι?  Ελπίζω αυτή την φορά το σποράκι να κουρνιάσει.. 

Ευχομαι εναν τέλειο διπλασιασμό την Δευτέρα Δημητρούλα μου!

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Καλησπέρα κ από μένα!

Δημητρούλα έγινε η αρχή! Καλούς διπλασιασμούς αύριο :) 

Μουλιάσαμε βρε κορίτσια! Πέρυσι τέτοια εποχή είχε μίνι καύσωνα αν θυμάστε, οπότε λίγη δροσιά δε με χαλάει κ μένα καθόλου! Πάντως από βδομάδα θα έχει υψηλές θερμοκρασίες.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, stroll είπε:

Καλησπέρα κ από μένα!

Δημητρούλα έγινε η αρχή! Καλούς διπλασιασμούς αύριο :) 

Μουλιάσαμε βρε κορίτσια! Πέρυσι τέτοια εποχή είχε μίνι καύσωνα αν θυμάστε, οπότε λίγη δροσιά δε με χαλάει κ μένα καθόλου! Πάντως από βδομάδα θα έχει υψηλές θερμοκρασίες.

Μιλούσα με το αγόρι μου που είναι στην Αθήνα και μου λέει οτι όλο βρέχει εκεί. Εμείς εδώ στην Πάτρα έχουμε καλοκαίρι!! Του λέω εσείς μπορείτε να πάτε για μπάνιο και δε σας αφήνει ο καιρός και εμάς μας αφήνει ο καιρός αλλά δε μπορούμε λόγω εξεταστικής... Αυτά είναι :-P:-P:-P

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , stroll είπε:

Το επομενο ΣΚ αν ξαναβρεχει, θα σου ερθουμε στην Πατρα!!! 

Μπαα δε νομίζω να συνεχίσει έτσι... 21/6 δεν υποτίθεται ότι είναι η πρώτη μέρα του καλοκαιριού;; εεε πιστεύω ότι θα φτιάξει ο καιρός :-P:-P:-P:-P

Κοριτσάκια μου σας έχασα...καθε φορα έλεγα να μπω να δω τα νεα σας κ συνεχώς κατι εκανα κ δεν προλάβαινα ουτε να σας διαβάσω.μου λείψατε...

εχουμε δυο κοριτσάκια που δεν νομιζω να εχουμε γνωριστεί ε;;; Την χρυσα  κ την pings? χρυσα μου να σου ευχηθώ με το καλο κ μ'ενα πονο κ pingu ευχομαι να επιτυχείς σε οποια προσπάθεια σου κ να αποκτήσεις κ ενα 2ο παιδακι.

χρυσα μου πρεπει μα ειναι πολυ δύσκολο να συνδυάσεις εγκυμοσυνη κ σπουδές; Για πες μας συναισθήματα;;; Το αγόρι σου τι λεει; Οι γονείς σου; Με συγχωρείς αν γίνομαι αδιάκριτη απλα θα ηθελα αν δεν σε πειράζει να μάθω πράγματα για σενα.εγω λοιπον εχω 2 παιδακια,ενα κοριτσακι τη Σοφουλα μου 4 ετών κ εναν μπεμπουλη 4,5 μηνων.οτι αλλο θες να μάθεις ώθησε με.

πριμ τι κανεις κοριτσακι μου;

εμεις κοριτσια ήμασταν λιγο κρυωμενες.Τριτη ημουν εγω με πυρετό κ απο πεμπτη μου ξεκίνησε η Σοφια μου πυρετό μεχρι κ εχτες.Σημερα εχει μονο δέκατα κ οχι ολη την ημέρα.ομως εχει πετάξει ενα καρούμπαλο δεξια στο λαιμό κ ενω πίνει αντιβιωση ακομα να ξεπριστει.εχω κατα στεναχωρηθεί.αυριο θα ξαναπάρω τον παιδίατρο μηπως χρειαστεί να την παω νοσοκομειο να της κανω καμία εξέταση.εχτες ειχαμε κ το παρτυ της.θα σας στείλω φωτό την τούρτα της. 

Φιλια στις μανούλες κ τις μέλλουσες μανούλες...

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερα κοριτσια. Γεια σου Angie. Να τη χαιρεσαι τη μικρη σου και περαστικα της. Εχω ακουσει και απο μαμαδες στο γραφειο πως οι ιωσεις καλα κρατουν!

Εγω κοριτσια μου πηρα μια εβδομαδα αδεια γιατι απ' τη μια μας υποχρεωνουν να παρουμε ενα τμημα της γυρω στην άνοιξη και απ' την αλλη για να κανω καποιες χοντρες δουλειες, αλλα και εξωτερικες. Θα ξεκινησω σημερα με τη λογιστρια.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

@Georgia1972 καλή ξεκούραση και καλά ξεμπερδέματα!

@Angie.31 καλώς σας βρήκα!! Ντάξει να σου πω την αλήθεια, όπως έχω προαναφέρει, το να σπουδάζω και να είμαι έγκυος δεν ήταν καθόλου δύσκολκ, μιας και δεν πήγαινα σχολή από την 8η εβδομάδα και μετά. Ωστόσο το δύσκολο ήταν ότι αντιμετώπιζα την κάθε μου φοβία μόνη μου, μιας και δεν είχα μιλήσει στους γονείς μου για την εγκυμοσίνη μου. Και αυτό γιατί αφενός δεν ήθελα να τους αγχώσω με τα οικονομικά, και έτσι έβγαζα τις εξετάσεις μου με το χαρτζιλίκι μου, και αφετέρου δεν ήθελα να τους κάνω να χαρούν και μετά να γίνει κανένα κακό και να στεναχωρηθούμε πάλι όλοι. Και να σου πω την αλήθεια μου, πέρα από τη μαμά μου που της το είπα στο 5ο μήνα λόγω του ότι με κατάλαβε απο την κοιλιά, δεν το έχω πει ούτε στο μπαμπά μου ακόμα ούτε στον αδερφό μου. Είδαν βέβαια την κοιλιά μου, αλλά απλώς με πέρασαν για χοντρή. Ο δε μπαμπάς μου με έπιασε ένα σωρο φορές και μου είπε να κάνω δίαιτα γιατί δεν επιτρέπεται που έχω αφεθεί έτσι.... Τι να πεις;!;! Το αγόρι μου είναι πολύ ευτυχισμενος.. Είναι στρατό τώρα όμως και δε μπορεί να είναι και πολύ συχνά δίπλα μου, αλλά δεν πειράζει όλα καλά. Τα συναισθήματά μου;!;! Μμμμ.... Απο τη μια συγκρατημένη χαρά και από την άλλη σπάσιμο νεύρων...! Διότι, λόγω παλιάς παλίνδρομης, φοβάμαι πάρα πολύ, με το παραμικρό νομίζω ότι κάτι έγινε και ο γιατρός μου είναι στην Αθήνα, οπότε δε μπορώ να πηγαίνω κάθε τρεις και λιγο να ηρεμώ! Έχει βέβαια και εδώ γιατρούς, αλλά είναι επίσκεψη και 50ρικο, όπως καταλαβαίνεις δε μου περισσεύουν!!! Ο γιατρος μου, όταν θέλω να πάω να δω το μωρό επειδή νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά, δε μου παίρνει λεφτά, ουσιαστικά ένα μικρό τσεκ κάνουμε να δούμε αν είναι όλα καλά, τι λεφτά να μου πάρει γι' αυτό;!;! Πιστεύω όμως, ότι αν δε μου είχε τύχει η παλίνδρομη θα ήταν πολύ πιο ευχάριστα τα πράγματα...

Αααα ξέχασα να σου πω, να σου ζήσουν τα παιδακια σου και να τα καμαρώνεις όπως ποθείς!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια!!! Πόσο μου λειψατε!!!! Διάβασα όλες τις σελίδες από τότε που είχα να μπω, για να μάθω τα νέα σας! 

Σιγά σιγά ξαναβρίσκω τους ρυθμούς μου, οπότε θα μπαίνω να τα λέμε. 

Καλωσηρθαν τα νέα κορίτσια στην παρέα μας! 

Χρύσα σπουδάζεις στην πόλη μου!! Τι ωραία!! Με το καλό το μωράκι σας!!

Δημητρούλα έκανες χοριακή και σήμερα;; 

Γεωργία μου χάρηκα πάρα πολύ που μπήκες στη λίστα! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να μας πεις πολύ πολύ ευχάριστα νέα. Είσαι φοβερός άνθρωπος και σου αξίζουν τα καλύτερα! 

Μελενια μου χαίρομαι που ξαναβρισκεις το κέφι σου και προγραμματίζεις τα επόμενα βήματα. Η επόμενη θα είναι η τυχερή σου φορά!!

Άντζι μου πως περάσατε στο πάρτι;; Έγινε χαμός;; 

• Μου αρέσει 1

EyHAp3.png

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?

Εχω καιρο να μπω η αληθεια ειναι!δυστυχως,ειχαμε δυσαρεστα στην οικογενεια μου,εχασα τον μπαμπα μου πριν απο 2 βδομαδες και παλευουμε ολοι να βρουμε τις ισορροπιες μας!σιγουρα εγω λογω του μωρου ειμαι σε καλυτερη κατασταση απο τους υπολοιπους,αλλα δεν παυει να υπαρχουν στιγμες που με παιρνει απο κατω!!

Διαβασα τα νεα σας,ειδα νεα κοριτσια,ειδα την επιστροφη της καντι κ της πριμ,τα νεα της καρπε κ της μπουμπους της,και φυσικα τις σταθερες αξιες του φορουμ,γεωργια,νατασακι,δημητρα(εκανες επαναληπτικη χοριακη????),στρολ,μελενια κ ολες τις υπολοιπες που μπορει να ξεχναω!!!

Στελνω πολλα πολλα φιλια σε ολες απο εμενα και τον μπεμπη που χθες κλεισαμε 5 μηνες!!!!!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Δέσποινa είπε:

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?

Εχω καιρο να μπω η αληθεια ειναι!δυστυχως,ειχαμε δυσαρεστα στην οικογενεια μου,εχασα τον μπαμπα μου πριν απο 2 βδομαδες και παλευουμε ολοι να βρουμε τις ισορροπιες μας!σιγουρα εγω λογω του μωρου ειμαι σε καλυτερη κατασταση απο τους υπολοιπους,αλλα δεν παυει να υπαρχουν στιγμες που με παιρνει απο κατω!!

Διαβασα τα νεα σας,ειδα νεα κοριτσια,ειδα την επιστροφη της καντι κ της πριμ,τα νεα της καρπε κ της μπουμπους της,και φυσικα τις σταθερες αξιες του φορουμ,γεωργια,νατασακι,δημητρα(εκανες επαναληπτικη χοριακη????),στρολ,μελενια κ ολες τις υπολοιπες που μπορει να ξεχναω!!!

Στελνω πολλα πολλα φιλια σε ολες απο εμενα και τον μπεμπη που χθες κλεισαμε 5 μηνες!!!!!!!!

Συλλυπητίρια!!! Είναι δύσκολο, αλλά σιγά σιγά θα προσαρμοστείτε...! Άλλο κακό να μη σας βρει :-(:-(  

Να το χαίρεσαι το μωρό σου!!!

Ωπ, νατες οι.μωρομανες!

Δεσποινα συλληπητηρια κοριτσι μου...Να ζησετε να τον θυμαστε με αγαπη...Τουλαχιστον υπαρχει η νεα ζωη κ ξεχνιεσαι...

Γεια σου Αντζι! Περαστικα στη Σοφουλα σου!

Αννιε ξεπεταχτηκατε κ.σεις ε;

Δημητρουλα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...