Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Φανταρίνα μου...42 μου είπαν είμαι έγκυος λίγο δεν είναι?  Ελπίζω αυτή την φορά το σποράκι να κουρνιάσει.. 

Μπραβο Δημητρουλα μου! Μια χαρα ειναι το νουμερο! Εισαι εγκυουλα!Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις.Ο καθε οργανισμος μεταβολιζει διαφορετικα την ορμονη.Υπομονη τωρα μεχρι την επαναληπτικη!

Just now, DIMITRAS είπε:

Χοριακή θα κάνω από μόνη μου την Δευτέρα έτσι λέω  εκείνος είπε Πέμπτη πρωι χοριακή κ μετά στο ιατρείο!!!

Εννοειται οτι θα κανεις την Δευτερα και μετα οποτε θελει!

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

@DIMITRAS αρχικά να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο!!!! Επιπλέον, επειδή λόγω διαβάσματος έχω ντουντουνίσει και δε θυμάμαι, αν έχεις κάνει εξωσωματική, η χοριακή είναι μια χαρά! Γενικά απ' ό,τι έχω διαβάσει εδώ, οι χοριακές στην εξωσωματική είναι αρχικά μικρότερες από αυτές της κανονικήε γονιμοποίησης. Από την άλλη, αν δεν έχεις κάνει εξωσωματική, μην ανησυχείς, απλά ίσως να άργησε να γίνει η σύλληψη :-):-):-):-):-)

@Georgia1972 σκλυροπυρηνική :-P:-P:-P:-P σπουδάζω μαθηματικό... Ναι είναι σίγουρο ότι δεν περνάω γιατί υπολογίζω τις μονάδες που γράφω

@αστα να 'σαι καλά φίλη!!! Επίσης :-):-):-):-):-):-)

• Μου αρέσει 2

ΧρυσαΜ εχουμε και άλλη μια μαθηματικο στην παρεουλα μας! Τη Δεσποινα! Μπραβο κοπελα μου. Σιγια-σιγα θα τα περασεις. Δεν ειναι κι ευκολο φανταζομαι να εισαι εγκυος και να καταβαλεις και τοση προσπαθεια για τις σπουδες. Ολα θα γινουν με το καλο.

4OQ2p3.png

Χρύσα μου 3η εξωσωματική χαχα θα δείξει να είμαστε καλά κ έτσι ήρεμοι κ όλα καλά θα πάνε

Κοριτσρες ευχαριστώ παω να την πέσω νάνι 

Τσαντίστηκα με το κουμπί Αρέσει δεν με αφήνει αλλα...σας ευχαριστώ όλες σας 

• Μου αρέσει 2

Δημητρουλα μου συγχαρητηρια!κατυαλβαινω μπορει να εισαι τρομοκρατημενη λογω χαμηλης χοριακης προηγουμενης φορας, ομως δν ειναι καθε φορα το ιδιο.οπως ειπαν κ τα κοριτσια ειναι θετικο .Ευχομαι όλα καλα να πανε καλη μου

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Χρύσα μου 3η εξωσωματική χαχα θα δείξει να είμαστε καλά κ έτσι ήρεμοι κ όλα καλά θα πάνε

Κοριτσρες ευχαριστώ παω να την πέσω νάνι 

Τσαντίστηκα με το κουμπί Αρέσει δεν με αφήνει αλλα...σας ευχαριστώ όλες σας 

Όπως τα λες πάνω απ' όλα ηρεμία!!!! Συμφωνώ απόλυτα!!! Καλή ξεκούραση :-)

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

ΧρυσαΜ εχουμε και άλλη μια μαθηματικο στην παρεουλα μας! Τη Δεσποινα! Μπραβο κοπελα μου. Σιγια-σιγα θα τα περασεις. Δεν ειναι κι ευκολο φανταζομαι να εισαι εγκυος και να καταβαλεις και τοση προσπαθεια για τις σπουδες. Ολα θα γινουν με το καλο.

Κοίτα μη σου πω ψέματα.. Σε αυτό το εξάμηνο είχα βαρβατο πρόγραμμα, σε φάση από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμμα... Κάποιες μέρες ήταν πιο ήπιες, ξεκινούσα 9 και τέλειωνα 2. Αλλά το θέμα είναι ότι μόλις ξεκίνησε το εξάμηνο, ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Στις 8 εβδομάδες, που πήγα για να ακούσω την καρδιά, πήγα μετά στη σχολή (έδρανα ξύλινα της κακιάς ώρας, στο λεωφορίο τα καθίσματα ξύλινα που σε κάθε λακούβα "την άκουγες" στη μέση, διαδρομή για το πανεπιστήμιο γεμάτη λακούβες και γκουπ γκουπ). Έκατσα ένα δίωρω και μετά πήγα στην τουαλέτα και είδα ότι είχα έκκριση καφέ βλέννας.. Εεεε και όπως καταλαβαίνεις τρελάθηκα, διότι τον Δεκέμβρη είχα ήδη χάσει ένα μωρό. Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν από την κούραση, κάτι σαν υπενθύμηση της περιόδου, και μου συνέστησε να μείνω ξάπλα δυο βδομάδες με 3 utrogestan των 200. Από το φόβο μου όλο το μήνα έμεινα ξάπλα... Ήξερα ότι όταν πάω στη σχολή θα καταπονεθώ πάλι, οπότε μιας και ήταν συμβουλή του γιατρού, δεν ξαναπήγα.. Εε μετά ήρθε το Πάσχα και έμεινα άλλο ένα μήνα Αθήνα, και αφού είχα ήδη χάσει δυο μείνες έκατσα να κάνω προετοιμασία στο σπίτι για την εξεταστική... Το δύσκολο ήταν ότι δεν είχα μιλήσει ούτε στους γονείς μου για την εγκυμοσίνη μου και τα περνούσα όλα μόνη μου...

• Μου αρέσει 2

Τι βλεπω κοριτσια επιτελους ενα θετικο!!! Δημητρα το μεγαλο βημα το εκανες τωρα  αλλο  ενα βημα εμεινε μονο να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Κανε υπομονη θα πατε τελεια!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Κοίτα μη σου πω ψέματα.. Σε αυτό το εξάμηνο είχα βαρβατο πρόγραμμα, σε φάση από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμμα... Κάποιες μέρες ήταν πιο ήπιες, ξεκινούσα 9 και τέλειωνα 2. Αλλά το θέμα είναι ότι μόλις ξεκίνησε το εξάμηνο, ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Στις 8 εβδομάδες, που πήγα για να ακούσω την καρδιά, πήγα μετά στη σχολή (έδρανα ξύλινα της κακιάς ώρας, στο λεωφορίο τα καθίσματα ξύλινα που σε κάθε λακούβα "την άκουγες" στη μέση, διαδρομή για το πανεπιστήμιο γεμάτη λακούβες και γκουπ γκουπ). Έκατσα ένα δίωρω και μετά πήγα στην τουαλέτα και είδα ότι είχα έκκριση καφέ βλέννας.. Εεεε και όπως καταλαβαίνεις τρελάθηκα, διότι τον Δεκέμβρη είχα ήδη χάσει ένα μωρό. Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν από την κούραση, κάτι σαν υπενθύμηση της περιόδου, και μου συνέστησε να μείνω ξάπλα δυο βδομάδες με 3 utrogestan των 200. Από το φόβο μου όλο το μήνα έμεινα ξάπλα... Ήξερα ότι όταν πάω στη σχολή θα καταπονεθώ πάλι, οπότε μιας και ήταν συμβουλή του γιατρού, δεν ξαναπήγα.. Εε μετά ήρθε το Πάσχα και έμεινα άλλο ένα μήνα Αθήνα, και αφού είχα ήδη χάσει δυο μείνες έκατσα να κάνω προετοιμασία στο σπίτι για την εξεταστική... Το δύσκολο ήταν ότι δεν είχα μιλήσει ούτε στους γονείς μου για την εγκυμοσίνη μου και τα περνούσα όλα μόνη μου...

Πακετακι.... Τελειωνεις τουλαχιστον; Σε πιο ετος εισαι; Κι εμεις ειχαμε στο γραφειο μια κοπελα που εκανε την πρακτικη της και εγραφε και την πτυχιακη της και μολις εμαθε πως ηταν εγκυος το εχασε... Μαλλον ς απο υπερκοπωση της ειπε ο γιατρος. Πολυ ειχε στενοχωρηθει.... Σιγια-σιγα Χρυσα μου ολα θα γινουν. Μην ζοριζεσαι ομως οσο μπορεις.

4OQ2p3.png

1 ώρα πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Α ρε κοριτσάκι τι έχεις περάσει κ εσυ.. Κοίτα να είσαι ήρεμη και όσο μπορείς να ξεκουραζεσαι.. 

xsSnp3.png

1 ώρα πρίν, Georgia1972 είπε:

Πακετακι.... Τελειωνεις τουλαχιστον; Σε πιο ετος εισαι; Κι εμεις ειχαμε στο γραφειο μια κοπελα που εκανε την πρακτικη της και εγραφε και την πτυχιακη της και μολις εμαθε πως ηταν εγκυος το εχασε... Μαλλον ς απο υπερκοπωση της ειπε ο γιατρος. Πολυ ειχε στενοχωρηθει.... Σιγια-σιγα Χρυσα μου ολα θα γινουν. Μην ζοριζεσαι ομως οσο μπορεις.

Είμαι στο τρίτο έτος θεωρητικά.. Λέω θεωρητικά διότι με τουτα και με εκείνα δεν το παρακολούθησα καθόλου :-P δεν πειράζει όμως εκεί είναι η σχολή δε φεύγει! Το θέμα είναι να πάνε όλα καλά με το μπεμπάκι και όλα τα άλλα έρχονται..

πρίν από 59 λεπτά , Pingu είπε:

Α ρε κοριτσάκι τι έχεις περάσει κ εσυ.. Κοίτα να είσαι ήρεμη και όσο μπορείς να ξεκουραζεσαι.. 

Αυτό κάνω... Να σου πω, λέω και δόξα τω Θεώ!! Υπάρχουν άλλες που βιώσαν πραγματικά πολύ δυσκολοτερες καταστάσεις.. Η δική μου, ναι μεν ήταν δύσκολη αλλά ήταν εντός των ορίων αντοχής μου, γι' αυτό δεν παραπονιέμαι. Δεν ξεπέρασα τα όριά μου. Ίσα ίσα μαθαίνω πολλά μέσα από τις χ,ψ δυσκολίες που έζησα. Αλλά βρε κορίτσια μεταξύ μας, πιστεύω ότι καθεμιά εδώ μέσα κουβαλάει το δικό της σταυρό...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...