Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Ακριβως έτσι αναβολή κ αναβολή αλλά για είμαι ειλικρινεις κάθε φορά που επιβεβαιωνοταν η ακύρωση κουκλιυ αισθανομουν μια ανακούφιση στην τελική με την έννοια όπως το λες κάθε εμπόδιο κ καλό,ας γίνει όταν το σωμα δειξει οτι είναι έτοιμο.τώρα ελπίζω κ νιώθω θα καταφέρω να πάμε για Ιουλιο.

Κ για σένα διάβασα οτι είσαι σς λίστα για δανεικά! Μπράβο σου κοπελα μου με το καλό να ερθει κ η σειρα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Primrosee δε θα αργήσει να γίνει το καλό :wink:

@Me-Lenia απ' το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!!! Δε φαντάζεσαι πόσο το λαχταράω...

@Georgia1972 καλά πάει!! Ευτυχώς που είχα ξεκινήσει από το Πάσχα και τώρα κάνω ασκήσεις και επαναλήψεις. Δε θέλω να αφήσω κάτι αδίαβαστο, είμαι λίγο τελειομανής :-P μπορεί να μην περνάω αλλά τουλάχιστον θέλω να ξέρω πως δεν τα παράτησα και πως κόπηκα λόγω άγχους, όχι επειδή ήμουν αδιάβαστη... Έχω ακόμα ένα μάθημα που το δίνω στις 21 και μετά τέλος.. Ίσως να πάω να δώσω και ένα τέλος του μήνα που μου είπαν ότι είναι λίγη η ύλη. Απλά λόγω εγκυμοσίνης, δε μπόρεσα να το παρακολουθήσω :-\ τώρα από εκεί και έπειτα θα δείξει :-P:-P:-P  εσύ πώς τα πας;

Γενικά κορίτσια με τι ασχολειστε αν επιτρέπεται; :-P:-P:-P

Prim καλωσήρθες.παλι...χαχα τα caps lock ήταν λόγω κινητού χαχαχα τώρα με το tablet μπορώ κ δεν ξεχνάω κ τόνους όσο γίνεται!!!!Ελα κ έρχεται ο Ιούλιος τι έμεινε;;

Σήμερα ημέρα ύπνου ο καιρός βοήθησε...κ πέρυσι μόλις βγάλαμε το πουλμανάκι από την αντιπροσωπεία έτσι ήταν...κ εγω περίμενα την επιτροπή για να ξεκινήσω τη διαδικασία!!!

Φιλάκιααα

χαχαχα Δημητρουλα μου καταλαβα!τι θα κανεις σημερα για να περασουν οι ωρες? πως νιωθεις? αυριο πρωι πρωι θα πας υποθετω?τι αγωνια ειναι αυτη ανεβηκαν οι παλμοι μου κ μονο που σκεφτομναι την θεση σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Primrosee είπε:

χαχαχα Δημητρουλα μου καταλαβα!τι θα κανεις σημερα για να περασουν οι ωρες? πως νιωθεις? αυριο πρωι πρωι θα πας υποθετω?τι αγωνια ειναι αυτη ανεβηκαν οι παλμοι μου κ μονο που σκεφτομναι την θεση σου!

Ασε θα ξαπλώσω απο τις 9...θα με πάρει ο ύπνος θα ξυπνήσω 12 για χάπια κ φοβάμαι μη πάω κ στηθώ απέξω χαχα!!!Θα έρθει ο άντρας να με πάρει κατά τις 9:30 να πάμε μαζί θα με γυρίσει εάν δούμε ότι αργούν κ θα με ενημερώσει ο ντόκ:cool: αλλιώς θα τους τα πώ εγώ άντε να δούμε..πάντως όσο βραδυάζει τσιτώνω :mad:

Διαφημίσεις

Κοριτσουδια μου τι κάνετε? Τι βροχή ήταν αυτή σήμερα? Καλοκαίρι σου λέει μετά. 

Δημητρουλα αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!! Καλή επιτυχία!!!!! Περιμένουμε με αγωνία!!! 

Φιλάκια σε όλες!!! 

xsSnp3.png

On 16/6/2017 at 7:23 ΠΜ, ΧρυσαΜ είπε:

Πωπω βρε κορίτσι μου όλα μαζί... Ευτυχώς που ήσουν μέσα και έχεις τώρα το παιδάκι σου... @αστα γενικά δε σε λες χοντρή ίσα ίσα. Απλά καταλαβαίνω ότι σου φαίνεται τεράστια η διαφορά πάνω σου... Καλό υπόλοιπο εγκυμοσίνης να έχεις!!! Μάθατε φύλο;;

Ευχαριστω....ναι αγορι ειναι....!!!! Σου ευχομαι και γω καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης....και με ενα πονο!

age.pngpreg.png

Καλημερα κορίτσια!

Πριμακι μου σ' ευχαριστώ. Ήταν και ειναι δυσκολη απόφαση, αλλα επρεπε να την παρω. Αλλιως επρεπε να προσπαθω με προκλησεις μέχρι οσο αντεχα μηπως πετυχαιναμε καποιο γερο ωαριο. Και τον ΣΕΠ κλεινω τα 45!.... Ε... ποσο πια;...

ΧρυσαΜ ειναι σιγουρο πως δεν περνας;! Παντως καλα κανεις και δεν το βαζεις κάτω! Μπράβο σου. Τι σπουδαζεις αν επιτρεπεται; Μιας και ρωτησες για τα επαγγελματα, εγω υπηρετω στις Ενοπλες Δυναμεις.

Δημητρουλα μου τι γινεται; Ειχες καποια ενημερωση;....

4OQ2p3.png

Εχουμε ένδειξη. Μπραβο Δημητρουλα. Εχω ακουσει χαμηλες τιμες που εχουν παει πολυ καλα. Θα σου πει και ο γιατρος. Μην απογοητευεσαι ετσι μικρουλα; Και να μην κουραζεσαι. Μην αρχισεις τιποτα δουλειες. Ποτε θα μιλησεις με τον γιατρο;

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Φανταρίνα μου...42 μου είπαν είμαι έγκυος λίγο δεν είναι?  Ελπίζω αυτή την φορά το σποράκι να κουρνιάσει.. 

Αγαπηηηηηηη..... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Δε φανταζεσαι ποσο πολυ χαιρομαι. Ειλικρινα εχω δακρυσει!!!! Να φανταστεις οτι χθες σε ειδα στον υπνο μου να μου λες οτι ειναι θετικο!!! Αχ Δημητρουλα μου δοξα τον Θεο, εσπασε η γκινια!!!! Καλη εγκυμοσυνη κοριτσακι μου! Ολα θα πανε τελεια. Το μπεμπε εχει ηδη φωλιασει!!! Σε φιλω πολυ-πολυ-πολυ!!!!

Καλημερα σε ολες!!!

Ξημερωσε υπεροχη μερα κοριτσια μου. Η Δημητρουλα μας, μας εκανε πολυ χαρουμενες!!! 

Καλο Σ-Κ. 

Φιλακιααααα.... :):):)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...