Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

1 hour ago, DIMITRAS είπε:

Γεωργία μου έλεοοοοςςς δεν τους μπορώωωωω:shock:

ΧρύσαΜ μπουτάκια δεν είναι κακό απλα στο περπάτημα δεν βολεύει χαχα!!!Σιγα καμάρι μου ο άντρας θέλει γυναίκα να πιάνει χυμώδη!!

Μελένια μου έτσι καλοκαίρι το δερμα μαυρίζει ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ κ ανεβαίνουν Ολααααα!!!

Θα μας μεθύσει πάλι χικ...τρώγε εσύ κολοκυθάκια κ πίνε νερά αχα!!

Το αγόρι μου τρελαίνεται!!! Όντως δε βολευει στο περπατημα :oops: τώρα που είναι καλοκαίρι και φοράω φορέματα, τρίβονται μεταξύ τους, γεμίζω σπυράκια που τσούζουν και μετά πάω σα να έχω συγκαεί χαχαχαχαχα :-P:-P:-P

πρίν από 57 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ποιους παιδι μου δεν μπορεις;! Τους γιατρους εννοεις;

Του λεω καποια στιγμη του ειδικευομενου: Εχω παρατηρησει πως με το κρυο ποναω πολυ περισσοτερο και εχω ακουσει απο αλλους παθοντες πως ενα κολαρο βοηθαει επειδη προσφερει θερμοτητα και φτιαχνει και τη σταση του σωματος. Κοριτσια με κοιτουσε ποση ωρα ανεκφραστος σαν να μην ξερει τα Ελληνικα και μου ειπε στο τελος: Εεεεε.... παρε κι ενα κολαρο..... Επειτα εμαθα απο τα παιδια στο γραφειο πως επρεπε να μου πει ποση ωρα πρεπει να το φοραω γιατι μπορει να παθω και χειροτερη ζημια αν δεν το φοραω σωστα! Ό,τι να 'ναι λεμε!....

Χαχαχαχαχαχαχα εσύ νομίζω ότι ξέρεις περισσότερα από εκείνους :-P:-P:-P:-P:-P

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , stroll είπε:

Μελενια σε βλεπω πιο ανεβασμενη απο ποτε κ χαιρομαι! Ετσι κ γω, το καλοκαιρι με τον ηλιο κ τις μεγαλες μερες ανεβαινω ψυχολογικα!

Γεωργια τι απιστευτη ταλαιπωρια...κολαρο ειχα παρει κ γω. Πρεπει να βρεις το μεγεθος σου κ βεβαια να σου πει ποση ωρα θα το φορας. Αν το φορας πχ συνεχεια εμενα μου ειχαν πει οτι ατροφουν; χαλαρωνουν; οι μυες αν θυμαμαι καλα. Μη σας λεω κ βλακειες, γιατρος δεν ειμαι, αλλα οχι κ να σου λεει ο γιατρος αντε παρε ενα κολαρο....λες κ θα παρεις 1 κιλο πατατες...

Δυστυχως μας ωθουν στον ιδιωτη γιατρο, εχουμε δεν εχουμε τη δυνατοτητα...

Πιγκου κ γω αντισταση στην ινσουλινη, επιδεινωνει κ την ποιοτητα των ωαριων, ειπε ο γιατρος. Γκλουκοφαζ κ διατροφη, οχι αυστηρη, αλλα περιορισμενους υδατανθρακες, οχι γλυκα κλπ κλπ. 

Σωστα τα λες Στρολλακι. Αυτο μου ειπαν και τα παιδια στο γραφειο.

4OQ2p3.png

πρίν από 59 λεπτά , Pingu είπε:

Μια χαρά είσαι βρε!! Εγώ είμαι 1,68 και το 2012 ήμουν 68 κιλά. Με τον θυρωηδη σε ένα μήνα πήρα 10 κιλά. Θα σας πω και κάτι ακόμα χωρίς να θέλω να φοβισω καμία κοπέλα. Για να συνεχίσω την ιστορία των κιλών.. Μέχρι να ρυθμιστεί ο θυρωηδης και με διακοπή καπνίσματος έφτασα 94 κιλά!! Το 2014 (94κιλα) μένω εγκυος. Στην 24η εβδομάδα έπαθα προεκλαμψια. Ο τότε βλακας γιατρος μου δεν ήξερε να το αντιμετωπίσει σωστά και στην 26η εβδομάδα έπαθα βαριά αποκόλληση και το έχασα το μωράκι.. Είχα φτάσει 105 κιλά. Το 2015 έμεινα εγκυος και ήμουν 96 κιλά. Άλλαξα γιατρό εννοείται και γεννησα στην 33η εβδομάδα 104 κιλά.. Μέσα σε μια εβδομάδα έφτασα 98 αλλά για άλλη μια φορά ο μουρλοοργανισμος μου έκανε τα κόλπα του  και έφτασα 107! Πάλι δίαιτα και περπάτημα αλλά δεν χάνονται με τιποτα. Τώρα είμαι 99. Με έβαλε ο διαιτολογος και έκανα εξετάσεις και κάνω αντίσταση ινσουλίνης γι αυτό και δεν μπορώ να τα χάσω με τιποτα! Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Αν μείνω εγκυος πάλι με πολλά κιλά υπάρχει πάλι φόβος για προεκλαμψια. Και πάλι να πω δεν θέλω να φοβισω καμία κοπέλα. Προσοχή θέλει και τίποτα άλλο! 

Χρυσα μου ναι με δανεικά ωάρια. 

Δεν τον βαρεσες??? Μερικοί θέλουν πολύ ξύλο. Απορώ πως γίνονται γιατροί.. 

Χωρίς να θέλω να σε κατηγορήσω που το ανέφερες, με φόβησες :-P τι είναι η προεκλαμψία; μπορεί να το πάθω και εγώ; πώς την καταλαβαίνω;; υπάρχει περίπτωση να σωθεί το μωρό;; τι εννοείς δε μπόρεσε να το διαχειριστεί;; επιτρέπεται γιατρός και να μη μπορεί;;;;

Πολύ λυπάμαι για την ατυχία σου αυτη!!! Στη δεύτερη εγκυμοσίνη σου δεν πήρες σχεδόν καθόλου. Από 96, 104; ούτε δέκα κιλά!! Και γενικά ξέρω ότι με το θυρεοειδή δε χάνεις εύκολα οπότε καλά είσαι..

πρίν από 27 λεπτά , Pingu είπε:

Εχω ένα μήνα που το ανακάλυψα και τα παίρνω κ εγώ. Μάλλον είναι νωρίς ακόμα.. 25 ε? Μπράβο ρε θηρίο!! Συγχαρητήρια!!! Άμα χασω κ εγώ 25 τούμπες θα κάνω. Βέβαια για να χασω 25 θέλω χρόνο.. Αν όμως φέτος μείνω εγκυος πάλι θα είμαι συν.. Ωωωωωω δεν μπορώ μπερδεύτηκα!!! Τι θα κάνω??? :?

Χρυσα μου θα σε συμβουλευα ως ομοιοπαθουσα, να κανεις σωστη διατροφη με λιγες θερμιδες και να ξεκινησεις καποια ασκηση, εστω γρηγορο περπατημα. Ο,τι και να χασεις θα σου κανει καλο και θα ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος σου. Εχεις χρονο να κανεις μια καλη προσπαθειςα  μεχρι την ετ!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

4 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Χωρίς να θέλω να σε κατηγορήσω που το ανέφερες, με φόβησες :-P τι είναι η προεκλαμψία; μπορεί να το πάθω και εγώ; πώς την καταλαβαίνω;; υπάρχει περίπτωση να σωθεί το μωρό;; τι εννοείς δε μπόρεσε να το διαχειριστεί;; επιτρέπεται γιατρός και να μη μπορεί;;;;

Πολύ λυπάμαι για την ατυχία σου αυτη!!! Στη δεύτερη εγκυμοσίνη σου δεν πήρες σχεδόν καθόλου. Από 96, 104; ούτε δέκα κιλά!! Και γενικά ξέρω ότι με το θυρεοειδή δε χάνεις εύκολα οπότε καλά είσαι..

http://www.embryocenter.gr/index.php/pro-eklampsia

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Πόσο είσαι τώρα;; εγώ γενικά είχα παχύνει πολύ, μόνο στο δημοτικο πριν μου έρθει περίοδος (όπως και οι περισσότερες φαντάζομαι).. Από εκεί και έπειτα ανέβαινα κιλά λόγω ανάπτυξης αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα (όταν ήμουν 1,60 ήμουν 50 κιλά, μετά στα 1,65 ήμουν γύρω στα 55, τώρα τα τελευταία 3 χρόνια πριν την εγκυμοσίνη (1,68 τελικό) κυμαινόμουν από 57-60).. Και εμένα μου λένε ότι γενικά δε μου φαίνονται.. Η μητέρα μου λέει ότι τα κιλά που έχω πάρει είναι λόγω κατακράτησης, όπως ακριβώς μου είπε και η @DIMITRAS. Γενικά έχουν πρηστει λίγο τα μπούτια μου μόνο.. Μόνο ο μπαμπάς μου, ο οποίος δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος ούτε που του περνάει από το μυαλό, με είδε μεε μια ριχτή μπλούζα και είδε ότι έχω κάνει κοιλιά και μου είπε "χρυσάκι μου, από αύριο δίαιτα, γιατί είσαι μια χαρά ωραία κοπελίτσα, να μην αφήνεσαι" :-P:-P:-P

Ειμαι 1.70 υψος και συνηθως ειμαι 58-61 κιλα. Δεν εχω παχυνει ποτε μου, μεχρι 2 κιλα το πολυ στα χειροτερα μου αλλα εχω αδυνατησει πολυ σε διαφορες φασεις της ζωης μου, εχω παει και 52 κιλα. Τωρα ειμαι 75 κιλα και ειμαι στη  28η εβδομαδα, αρχισα να αισθανομαι και βαρια στις κινησεις γιατι μεχρι την 25η εβδομαδα εβγαινα για περπατημα τα απογευματα τωρα με τοσο πρηξιμο ουτε που το σκεφτομαι. Επομενος με βλεπω να βαζω ακομα τοσα... χαλαλι....κιλα ειναι μωρε θα παλεψουμε και θα τα χασουμε...τοσες μαχες δωσαμε για να φτασουμε μεχρι εδω...ειμαστε μαθημενες εμεις στους αγωνες!!!!

• Μου αρέσει 1

age.pngpreg.png

4 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Η προεκλαμψια είναι μια πάθηση της εγκυμοσύνης σπάνια. Όλα τα σπάνια εγώ τα εγώ τα έχω πάθει. Εμφανίζεται με υψηλή πίεση οιδηματα στα άκρα και στο πρόσωπο και λεύκωμα στα ουρα. Με την προεκλαμψια μειώνεται η ροή του αίματος στον πλακούντα και το μωρο δεν παίρνει βάρος. Κινδυνεύουν πιο πολύ οι παχύσαρκες γυναίκες, οι γυναίκες που έχουν ιστορικό προεκλαμψιας στην οικογένεια ή ιστορικό προεκλαμψιας σε προηγούμενη εγκυμοσύνη. Μην φοβάσαι κορίτσι μου. Να προσέχεις το αλάτι μόνο. Ο τότε γιατρος μου μου είπε ότι δεν του έχει ξανά τύχει και εγώ η χαζή δεν πήρα μια δεύτερη γνώμη κ έγινε ότι έγινε. Μου εδωσε χάπια μόνο για την πιεση και τίποτα άλλο.. Ο τωρινός μου γιατρος γνωρίζοντας το ιστορικό μου από την αρχή μου έδωσε σαλοσπιρ μαγνησιο και μου έκοψε το αλάτι. Μου είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να το πάθω πάλι λόγω του ιστορικού αλλά όσο χρόνο κερδίζαμε τόσο το καλύτερο. Και έτσι κ έγινε. Κ πάλι τυχερή ήμουν. Α έχω και θρομβοφιλια.. Έφτασα στην 33η εβδομάδα και ανέβασα 14 πίεση και είχα λίγο λεύκωμα. Την πρώτη φορά είχε φτάσει στον Θεό. Με έβαλε προληπτικα στο μαιευτηριο για παρακολουθηση και έμεινα μέσα 3 μέρες. Αυτές τις μέρες η πίεση μια χαρά. Μια μέρα πριν βγω μου είπε θα με βάλει στον καρδιοτοκογραφο να δούμε τι γίνεται και την επόμενη θα έβγαινα. Και την ώρα που είμαι στο μηχάνημα ανεβάσει παλμους η μικρή και μου μετρανε την πιεση και είχα 16,5.. Μου έδωσαν χάπι και τίποτα.. Έτσι μπήκα για καισαρικη και γεννήθηκε η κούκλα μου 2 κιλά. Τυχερή που ήμουν μέσα. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ. Μην ανησυχείς καθόλου. Ουτε παχυσαρκη είσαι ούτε ιστορικό έχεις. Ακόμα και παχύσαρκες γυναίκες δεν σημαίνει ότι θα το πάθουν. Εγώ κ παχυσαρκη και θρομβοφιλια είχα πιο πολλές πιθανότητες. 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

7 ώρες πρίν, Pingu είπε:

Η προεκλαμψια είναι μια πάθηση της εγκυμοσύνης σπάνια. Όλα τα σπάνια εγώ τα εγώ τα έχω πάθει. Εμφανίζεται με υψηλή πίεση οιδηματα στα άκρα και στο πρόσωπο και λεύκωμα στα ουρα. Με την προεκλαμψια μειώνεται η ροή του αίματος στον πλακούντα και το μωρο δεν παίρνει βάρος. Κινδυνεύουν πιο πολύ οι παχύσαρκες γυναίκες, οι γυναίκες που έχουν ιστορικό προεκλαμψιας στην οικογένεια ή ιστορικό προεκλαμψιας σε προηγούμενη εγκυμοσύνη. Μην φοβάσαι κορίτσι μου. Να προσέχεις το αλάτι μόνο. Ο τότε γιατρος μου μου είπε ότι δεν του έχει ξανά τύχει και εγώ η χαζή δεν πήρα μια δεύτερη γνώμη κ έγινε ότι έγινε. Μου εδωσε χάπια μόνο για την πιεση και τίποτα άλλο.. Ο τωρινός μου γιατρος γνωρίζοντας το ιστορικό μου από την αρχή μου έδωσε σαλοσπιρ μαγνησιο και μου έκοψε το αλάτι. Μου είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να το πάθω πάλι λόγω του ιστορικού αλλά όσο χρόνο κερδίζαμε τόσο το καλύτερο. Και έτσι κ έγινε. Κ πάλι τυχερή ήμουν. Α έχω και θρομβοφιλια.. Έφτασα στην 33η εβδομάδα και ανέβασα 14 πίεση και είχα λίγο λεύκωμα. Την πρώτη φορά είχε φτάσει στον Θεό. Με έβαλε προληπτικα στο μαιευτηριο για παρακολουθηση και έμεινα μέσα 3 μέρες. Αυτές τις μέρες η πίεση μια χαρά. Μια μέρα πριν βγω μου είπε θα με βάλει στον καρδιοτοκογραφο να δούμε τι γίνεται και την επόμενη θα έβγαινα. Και την ώρα που είμαι στο μηχάνημα ανεβάσει παλμους η μικρή και μου μετρανε την πιεση και είχα 16,5.. Μου έδωσαν χάπι και τίποτα.. Έτσι μπήκα για καισαρικη και γεννήθηκε η κούκλα μου 2 κιλά. Τυχερή που ήμουν μέσα. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ. Μην ανησυχείς καθόλου. Ουτε παχυσαρκη είσαι ούτε ιστορικό έχεις. Ακόμα και παχύσαρκες γυναίκες δεν σημαίνει ότι θα το πάθουν. Εγώ κ παχυσαρκη και θρομβοφιλια είχα πιο πολλές πιθανότητες. 

Πωπω βρε κορίτσι μου όλα μαζί... Ευτυχώς που ήσουν μέσα και έχεις τώρα το παιδάκι σου... @αστα γενικά δε σε λες χοντρή ίσα ίσα. Απλά καταλαβαίνω ότι σου φαίνεται τεράστια η διαφορά πάνω σου... Καλό υπόλοιπο εγκυμοσίνης να έχεις!!! Μάθατε φύλο;;

Γεια σας ομορφουλες!!! Πως ειστε?

Δημητρουλι μου μετρας αντιστροφα??? Εισαι στο μυαλο μου συνεχως γλυκουλι μου. Ανυπομονω για τα ευχαριστα!!!

Εγω κοριτσια μου ειχα ραντεβου σημερα με τον doc. Διαβαζε κ ξαναδιαβαζε το ιστορικο μου ωσπου τελικα μου λεει: ειχαμε δυο τελειες προσπαθειες χωρις θετικο αποτελεσμα. Με βαση ολες τις εξετασεις που εχουμε κανει το μοναδικο "αρνητικο" στοιχειο που φανηκε ηταν η φλεγμονη στη μητρα. Οποτε παρολη την αντιβιωση που ειχα παρει παμε για επανελεγχο κ εγχυση ενδομητριας αντιβιωσης. Οποτε Κυριακη κατεβαινω Αθηνα κ Δευτερα πρωι μου κανει scratching κ ενδομητρια αντιβιωση.

Αυτα τα νεα μου... Κατα τ' αλλα η ψυχολογια μου εξακολουθει να ειναι ανεβασμενη κ ελπιζω να παγιωθει σ' αυτα τα πλαισια η να παιρνει ανοδικη πορεια- χαχαχαχα.... 

Σας φιλω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Γεια σας ομορφουλες!!! Πως ειστε?

Δημητρουλι μου μετρας αντιστροφα??? Εισαι στο μυαλο μου συνεχως γλυκουλι μου. Ανυπομονω για τα ευχαριστα!!!

Εγω κοριτσια μου ειχα ραντεβου σημερα με τον doc. Διαβαζε κ ξαναδιαβαζε το ιστορικο μου ωσπου τελικα μου λεει: ειχαμε δυο τελειες προσπαθειες χωρις θετικο αποτελεσμα. Με βαση ολες τις εξετασεις που εχουμε κανει το μοναδικο "αρνητικο" στοιχειο που φανηκε ηταν η φλεγμονη στη μητρα. Οποτε παρολη την αντιβιωση που ειχα παρει παμε για επανελεγχο κ εγχυση ενδομητριας αντιβιωσης. Οποτε Κυριακη κατεβαινω Αθηνα κ Δευτερα πρωι μου κανει scratching κ ενδομητρια αντιβιωση.

Αυτα τα νεα μου... Κατα τ' αλλα η ψυχολογια μου εξακολουθει να ειναι ανεβασμενη κ ελπιζω να παγιωθει σ' αυτα τα πλαισια η να παιρνει ανοδικη πορεια- χαχαχαχα.... 

Σας φιλω!

Αγάπη έτσι ανεβασμένη να είσαι κ όλα θα πάνε καλά θα δείς!!! 

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε 1 κ βράδυασεεεε!!Αντε να δούμε τι θα δούμεεεε

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Αγάπη έτσι ανεβασμένη να είσαι κ όλα θα πάνε καλά θα δείς!!! 

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε 1 κ βράδυασεεεε!!Αντε να δούμε τι θα δούμεεεε

Καταλαβαινεις φανταζομαι γιατι ειμαι στα χα'ι' μου???? Επειδη ολα θα ειναι οπως πρεπει απο αυριο αγαπημενο μου τρελοκοριτσο!!! ♡♡♡♡♡♡♡

πρίν από 8 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

@Me-Lenia με το καλό!!! :-):-):-):-)

Ευχαριστω πολυ ΧρυσαΜ. Με το καλο το μπεμπεδακι σας!!! :)

• Μου αρέσει 1

Γεια σας μικρουλες! Βλεπω ειμαστε ανεβασμενες. Μπραβο και παλι μπραβο!

Τι γινεται με τον καιρο; Ειμαστε στον Ισημερινο και δεν το ξερουμε;!

Δημητρουλα περιμενουμε κι εμεις μαζι σου πως και πως!

Μελενια  μου θα ξεπεραστει και το τελευταιο εμποδιο και επειτα ποιος σε πιανει!

ΧρυσαΜ πως παει το διαβασμα;

Τα υπολοιπα κοριτσια μας τι κανουν;

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Κοριτσαρες μου νάμαι κ εγω παλιιι! Πως πέρασε ο καιρός έτσι!Σας παρακολουθουσα λιγες.μέρες προσπάθησα να συνδεθω είχα ξέχασε.κ όνομα χρήστη κ κωδικό, κ τελικά βρήκα απο πρωτες σελίδες το όνομα μου αχαχσααα κ μετα μου ήρθε.αναλαμπη κ ο κωδικός!δεν έχω να σας πω πολλά, ξεκινησαμς δεύτερη προσπαθεια τον Μαρτιο,ακυρώθηκε λογο κύστης, μετα Μάιο ακυρώθηκε λόγω ορμονολογικων ( υψηλή Όιστρα,fsh) k τον Ιούνιο λόγω θυροειδή έλεος δλδ....τώρα ελπίζω για Ιουλιο.

Καταρχήν να ευχηθω στην Νατάσα τα καλύτερα για τον μπεμπουκο της, να σου ζησει κοπελα μου μπράβο!

Λουκουμαδακι, Γεωργιαζ Αντζυ , Sugar,  και Δημητρουλα συγνώμη αν ξεχναω καποιες. 

Επίσης να ευχαριστησω την Δημητρουλα που κατάργησε το Caps look αχαχαχαα ,και να ευχθηω για αύριο.μια υπέρλαμπρη τεραστια χοριακη!!! 

Αυτά απο μένα σας φιλώ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...