Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Γεια σας μικρουλες μου! Τι κανετε;

Νατασσακι μου κι εγω συγκινηθηκα απο αυτη σου την αναδρομη... Σου ευχομαι με τη σειρα μου, παντα χαρες και με το καλο να έρθει και δευτερο μπεμπακι σας!

Μελενια μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα! Έτσι μπράβο!

Στρολλακι, αντε απρο πατο και παλι, χικ!

Δημητρουλα αντε να 'ρθει το Σαββατο να εχουμε χαρες!

Οι υπολοιπες ζουζουνες καλα;

Εγω κορίτσια πηγα τελικα σημερα στο νοσοκομειο. Ο βοηθος-νοσηλευτης του ορθοπεδικου ειπε πως δεν ειμαι περιπτωση για το αντικειμενο τους και με εστειλε στον νευροχειρουργό ο οποιος ειπε πως επισης δεν ειμαι για την ειδικοτητα του και με ξαναεστειλε στον ορθοπεδικο! Η αναμονη ηταν απιστευτη γιατι επρεπε να περασω απο τη γραμματεια 2 φορες και να περιμενω 3 φορες εξω απο τα ιατρεια. Τελικα δεν με ειδε ποτε ο ορθοπεδικος για τον οποιο προοριζομουν, αλλα ο ειδικευομενος βοηθος του όποιος δεν εδειχνε να πολυκαταβαινει τι γινεται, αλλα  επειδη ειπα στον νευροχειρουργο πως στο αλλο ιατρειο δεν με εξετασαν καν τους πηρε γραμμη τον πηρε ενα τηλ και μου εγραψε 10 φυσιοθεραπειες, ραντεβου για τις οποιες ισως υπαρξει σε 1,5 μηνα! Καλα.... για τη συμπεριφορα του βοηθου-νοσηλευτη δεν σας λεω γιατι θα ξανασυγχιστω!

Και υπαρχει συνεχεια, γιατι ενημερωθηκα απο συναδελφους πως οι φυσιοθεραπειες εκει ειναι σαν να μην τις κανεις και πως πρεπει να παω καλυτερα σε ενα διακλαδικο νοσοκομειο στην Πεντελη που δεν ηξερα καν την υπαρξη του! Εκει πρεπει να περασω απο φυσιατρο και επειτα να γινουν οι φυσιοθεραπειες! Μεχρι να αρχισω θα έχει ξαναερθει ο χειμωνας κορίτσια! Αααααχ!... Κατακαημενη Ελλαδίτσα!....

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, αστα είπε:

Εγω ξεκινησα 60 κιλα και τωρα ειμαι 75 ....ολοι μου λενε δε σου φαινεται... και γω ετσι νομιζω, μια χαρα ειμαι χαχχαχαχα...με τοσα που περναμε μεχρι να ρθει αυτο το μωρο στο κοσμο...τα κιλα ειναι το τελευταιο που μ'απασχολει..ολα καλα να πανε και αργα η γρηγορα θα επανελθουμε στα φυσιολογικα κιλα!Δεν εχω παχυνει ποτε στη ζωη μου, αλλα δε πειραζει ολα καλα!!!! Με κοβω να βαζω ακομα 12 μεχρι να γεννησω.....χαχαχα ολα καλα κουκλες ειμαστε!!!!!!!

Πόσο είσαι τώρα;; εγώ γενικά είχα παχύνει πολύ, μόνο στο δημοτικο πριν μου έρθει περίοδος (όπως και οι περισσότερες φαντάζομαι).. Από εκεί και έπειτα ανέβαινα κιλά λόγω ανάπτυξης αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα (όταν ήμουν 1,60 ήμουν 50 κιλά, μετά στα 1,65 ήμουν γύρω στα 55, τώρα τα τελευταία 3 χρόνια πριν την εγκυμοσίνη (1,68 τελικό) κυμαινόμουν από 57-60).. Και εμένα μου λένε ότι γενικά δε μου φαίνονται.. Η μητέρα μου λέει ότι τα κιλά που έχω πάρει είναι λόγω κατακράτησης, όπως ακριβώς μου είπε και η @DIMITRAS. Γενικά έχουν πρηστει λίγο τα μπούτια μου μόνο.. Μόνο ο μπαμπάς μου, ο οποίος δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος ούτε που του περνάει από το μυαλό, με είδε μεε μια ριχτή μπλούζα και είδε ότι έχω κάνει κοιλιά και μου είπε "χρυσάκι μου, από αύριο δίαιτα, γιατί είσαι μια χαρά ωραία κοπελίτσα, να μην αφήνεσαι" :-P:-P:-P

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Γεια σας μικρουλες μου! Τι κανετε;

Νατασσακι μου κι εγω συγκινηθηκα απο αυτη σου την αναδρομη... Σου ευχομαι με τη σειρα μου, παντα χαρες και με το καλο να έρθει και δευτερο μπεμπακι σας!

Μελενια μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα! Έτσι μπράβο!

Στρολλακι, αντε απρο πατο και παλι, χικ!

Δημητρουλα αντε να 'ρθει το Σαββατο να εχουμε χαρες!

Οι υπολοιπες ζουζουνες καλα;

Εγω κορίτσια πηγα τελικα σημερα στο νοσοκομειο. Ο βοηθος-νοσηλευτης του ορθοπεδικου ειπε πως δεν ειμαι περιπτωση για το αντικειμενο τους και με εστειλε στον νευροχειρουργό ο οποιος ειπε πως επισης δεν ειμαι για την ειδικοτητα του και με ξαναεστειλε στον ορθοπεδικο! Η αναμονη ηταν απιστευτη γιατι επρεπε να περασω απο τη γραμματεια 2 φορες και να περιμενω 3 φορες εξω απο τα ιατρεια. Τελικα δεν με ειδε ποτε ο ορθοπεδικος για τον οποιο προοριζομουν, αλλα ο ειδικευομενος βοηθος του όποιος δεν εδειχνε να πολυκαταβαινει τι γινεται, αλλα  επειδη ειπα στον νευροχειρουργο πως στο αλλο ιατρειο δεν με εξετασαν καν τους πηρε γραμμη τον πηρε ενα τηλ και μου εγραψε 10 φυσιοθεραπειες, ραντεβου για τις οποιες ισως υπαρξει σε 1,5 μηνα! Καλα.... για τη συμπεριφορα του βοηθου-νοσηλευτη δεν σας λεω γιατι θα ξανασυγχιστω!

Και υπαρχει συνεχεια, γιατι ενημερωθηκα απο συναδελφους πως οι φυσιοθεραπειες εκει ειναι σαν να μην τις κανεις και πως πρεπει να παω καλυτερα σε ενα διακλαδικο νοσοκομειο στην Πεντελη που δεν ηξερα καν την υπαρξη του! Εκει πρεπει να περασω απο φυσιατρο και επειτα να γινουν οι φυσιοθεραπειες! Μεχρι να αρχισω θα έχει ξαναερθει ο χειμωνας κορίτσια! Αααααχ!... Κατακαημενη Ελλαδίτσα!....

Ελλάς το μεγαλείο σου!!! Αν δεν πληρώσεις τελικά δεν γίνεται τίποτα σωστά σε αυτή την χώρα.. Καλό κουράγιο κορίτσι μου!!!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

@Georgia1972 συμφωνώ με την @Pingu... Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι!!!

@Pingu μπορείς ωστόσο να κάνεις εξωσωματική;;

@NatasaP αποτελείς παράδειγμα για όσες προσπαθούν!!! Να χαίρεσαι το μωρό σου!!!

Ααααχ!... Ευχαριστω Pingulini μου... Τουλαχιστον εφυγε απο το πλανο η περιπτωση του χειρουργειο όπως ειχαν πει ο ειδικευομενος και ενας ορθοπεδικος.

ΧρυσαΜ να θυμασαι πως ειναι και τα υγρα του αμνιακου σακου, τα κιλα του πλακουντα και αργοτερα θα ειναι και του μωρου. Μην αγχωνεσαι κοπελα μου, αλλα μην αδιαφορησεις κιολας. Μια σωστη διατροφη και αν μπορεις και ασκηση για εγκυμονουσες και ολα θα πανε σουπερ!

Σ' ευχαριστω....

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , stroll είπε:

Νατασσακι! Αντε μας συγκινησες, παλι θα το ριξω στη μπυρα!!! 

Μπαινοντας στο φορουμ αν θυμαμαι εγω σε βρηκα εγκυμονουσα! Παντα αισιοδοξη κ ενθαρρυντικη :)  Ηρθε κ ο μπεμπης κ ολοκληρωσε την ευτυχια σας! Παντα ετσι να σαι κοριτσι μου! 

Ορίστε μπυρόβια μου έγινες χαχα!!!!

Γεωργία μου έλεοοοοςςς δεν τους μπορώωωωω:shock:

ΧρύσαΜ μπουτάκια δεν είναι κακό απλα στο περπάτημα δεν βολεύει χαχα!!!Σιγα καμάρι μου ο άντρας θέλει γυναίκα να πιάνει χυμώδη!!

Μελένια μου έτσι καλοκαίρι το δερμα μαυρίζει ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ κ ανεβαίνουν Ολααααα!!!

Just now, Georgia1972 είπε:

Ο νου σου εσενα στη μπυρα μικρή! Χα χα! Ευκαιρια ψαχνεις!

Θα μας μεθύσει πάλι χικ...τρώγε εσύ κολοκυθάκια κ πίνε νερά αχα!!

Ποιους παιδι μου δεν μπορεις;! Τους γιατρους εννοεις;

Του λεω καποια στιγμη του ειδικευομενου: Εχω παρατηρησει πως με το κρυο ποναω πολυ περισσοτερο και εχω ακουσει απο αλλους παθοντες πως ενα κολαρο βοηθαει επειδη προσφερει θερμοτητα και φτιαχνει και τη σταση του σωματος. Κοριτσια με κοιτουσε ποση ωρα ανεκφραστος σαν να μην ξερει τα Ελληνικα και μου ειπε στο τελος: Εεεεε.... παρε κι ενα κολαρο..... Επειτα εμαθα απο τα παιδια στο γραφειο πως επρεπε να μου πει ποση ωρα πρεπει να το φοραω γιατι μπορει να παθω και χειροτερη ζημια αν δεν το φοραω σωστα! Ό,τι να 'ναι λεμε!....

4OQ2p3.png

πρίν από 3 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Πόσο είσαι τώρα;; εγώ γενικά είχα παχύνει πολύ, μόνο στο δημοτικο πριν μου έρθει περίοδος (όπως και οι περισσότερες φαντάζομαι).. Από εκεί και έπειτα ανέβαινα κιλά λόγω ανάπτυξης αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα (όταν ήμουν 1,60 ήμουν 50 κιλά, μετά στα 1,65 ήμουν γύρω στα 55, τώρα τα τελευταία 3 χρόνια πριν την εγκυμοσίνη (1,68 τελικό) κυμαινόμουν από 57-60).. Και εμένα μου λένε ότι γενικά δε μου φαίνονται.. Η μητέρα μου λέει ότι τα κιλά που έχω πάρει είναι λόγω κατακράτησης, όπως ακριβώς μου είπε και η @DIMITRAS. Γενικά έχουν πρηστει λίγο τα μπούτια μου μόνο.. Μόνο ο μπαμπάς μου, ο οποίος δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος ούτε που του περνάει από το μυαλό, με είδε μεε μια ριχτή μπλούζα και είδε ότι έχω κάνει κοιλιά και μου είπε "χρυσάκι μου, από αύριο δίαιτα, γιατί είσαι μια χαρά ωραία κοπελίτσα, να μην αφήνεσαι" :-P:-P:-P

Μια χαρά είσαι βρε!! Εγώ είμαι 1,68 και το 2012 ήμουν 68 κιλά. Με τον θυρωηδη σε ένα μήνα πήρα 10 κιλά. Θα σας πω και κάτι ακόμα χωρίς να θέλω να φοβισω καμία κοπέλα. Για να συνεχίσω την ιστορία των κιλών.. Μέχρι να ρυθμιστεί ο θυρωηδης και με διακοπή καπνίσματος έφτασα 94 κιλά!! Το 2014 (94κιλα) μένω εγκυος. Στην 24η εβδομάδα έπαθα προεκλαμψια. Ο τότε βλακας γιατρος μου δεν ήξερε να το αντιμετωπίσει σωστά και στην 26η εβδομάδα έπαθα βαριά αποκόλληση και το έχασα το μωράκι.. Είχα φτάσει 105 κιλά. Το 2015 έμεινα εγκυος και ήμουν 96 κιλά. Άλλαξα γιατρό εννοείται και γεννησα στην 33η εβδομάδα 104 κιλά.. Μέσα σε μια εβδομάδα έφτασα 98 αλλά για άλλη μια φορά ο μουρλοοργανισμος μου έκανε τα κόλπα του  και έφτασα 107! Πάλι δίαιτα και περπάτημα αλλά δεν χάνονται με τιποτα. Τώρα είμαι 99. Με έβαλε ο διαιτολογος και έκανα εξετάσεις και κάνω αντίσταση ινσουλίνης γι αυτό και δεν μπορώ να τα χάσω με τιποτα! Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Αν μείνω εγκυος πάλι με πολλά κιλά υπάρχει πάλι φόβος για προεκλαμψια. Και πάλι να πω δεν θέλω να φοβισω καμία κοπέλα. Προσοχή θέλει και τίποτα άλλο! 

πρίν από 13 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

@Georgia1972 συμφωνώ με την @Pingu... Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι!!!

@Pingu μπορείς ωστόσο να κάνεις εξωσωματική;;

@NatasaP αποτελείς παράδειγμα για όσες προσπαθούν!!! Να χαίρεσαι το μωρό σου!!!

Χρυσα μου ναι με δανεικά ωάρια. 

πρίν από 3 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ποιους παιδι μου δεν μπορεις;! Τους γιατρους εννοεις;

Του λεω καποια στιγμη του ειδικευομενου: Εχω παρατηρησει πως με το κρυο ποναω πολυ περισσοτερο και εχω ακουσει απο αλλους παθοντες πως ενα κολαρο βοηθαει επειδη προσφερει θερμοτητα και φτιαχνει και τη σταση του σωματος. Κοριτσια με κοιτουσε ποση ωρα ανεκφραστος σαν να μην ξερει τα Ελληνικα και μου ειπε στο τελος: Εεεεε.... παρε κι ενα κολαρο..... Επειτα εμαθα απο τα παιδια στο γραφειο πως επρεπε να μου πει ποση ωρα πρεπει να το φοραω γιατι μπορει να παθω και χειροτερη ζημια αν δεν το φοραω σωστα! Ό,τι να 'ναι λεμε!....

Δεν τον βαρεσες??? Μερικοί θέλουν πολύ ξύλο. Απορώ πως γίνονται γιατροί.. 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Pingu είπε:

Μια χαρά είσαι βρε!! Εγώ είμαι 1,68 και το 2012 ήμουν 68 κιλά. Με τον θυρωηδη σε ένα μήνα πήρα 10 κιλά. Θα σας πω και κάτι ακόμα χωρίς να θέλω να φοβισω καμία κοπέλα. Για να συνεχίσω την ιστορία των κιλών.. Μέχρι να ρυθμιστεί ο θυρωηδης και με διακοπή καπνίσματος έφτασα 94 κιλά!! Το 2014 (94κιλα) μένω εγκυος. Στην 24η εβδομάδα έπαθα προεκλαμψια. Ο τότε βλακας γιατρος μου δεν ήξερε να το αντιμετωπίσει σωστά και στην 26η εβδομάδα έπαθα βαριά αποκόλληση και το έχασα το μωράκι.. Είχα φτάσει 105 κιλά. Το 2015 έμεινα εγκυος και ήμουν 96 κιλά. Άλλαξα γιατρό εννοείται και γεννησα στην 33η εβδομάδα 104 κιλά.. Μέσα σε μια εβδομάδα έφτασα 98 αλλά για άλλη μια φορά ο μουρλοοργανισμος μου έκανε τα κόλπα του  και έφτασα 107! Πάλι δίαιτα και περπάτημα αλλά δεν χάνονται με τιποτα. Τώρα είμαι 99. Με έβαλε ο διαιτολογος και έκανα εξετάσεις και κάνω αντίσταση ινσουλίνης γι αυτό και δεν μπορώ να τα χάσω με τιποτα! Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Αν μείνω εγκυος πάλι με πολλά κιλά υπάρχει πάλι φόβος για προεκλαμψια. Και πάλι να πω δεν θέλω να φοβισω καμία κοπέλα. Προσοχή θέλει και τίποτα άλλο! 

Χρυσα μου ναι με δανεικά ωάρια. 

Δεν τον βαρεσες??? Μερικοί θέλουν πολύ ξύλο. Απορώ πως γίνονται γιατροί.. 

Α χα χα! Εκει μεσα δεν ξερεις απο που θες νς να ξεκινησεις το ξυλο!

Εχω κι εγω τετοιο προβημα με την ινσουλινη και πινω Glucophage και με εχει βοηθησει πoλυ. Και με διατροφη εχαασα 25 κιλα, αλλα πηρε καιρο. Τον τελευταιο χρονο κουραστηκα και τα εχω φορτωσει στον κοκκορα και τωρα ενεργοποιηθηκα παλι και παλευω με τα τελευταια 8.... Εσενα δεν σου εδωσαν;

4OQ2p3.png

πρίν από 14 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Α χα χα! Εκει μεσα δεν ξερεις απο που θες νς να ξεκινησεις το ξυλο!

Εχω κι εγω τετοιο προβημα με την ινσουλινη και πινω Glucophage και με εχει βοηθησει πoλυ. Και με διατροφη εχαασα 25 κιλα, αλλα πηρε καιρο. Τον τελευταιο χρονο κουραστηκα και τα εχω φορτωσει στον κοκκορα και τωρα ενεργοποιηθηκα παλι και παλευω με τα τελευταια 8.... Εσενα δεν σου εδωσαν;

Εχω ένα μήνα που το ανακάλυψα και τα παίρνω κ εγώ. Μάλλον είναι νωρίς ακόμα.. 25 ε? Μπράβο ρε θηρίο!! Συγχαρητήρια!!! Άμα χασω κ εγώ 25 τούμπες θα κάνω. Βέβαια για να χασω 25 θέλω χρόνο.. Αν όμως φέτος μείνω εγκυος πάλι θα είμαι συν.. Ωωωωωω δεν μπορώ μπερδεύτηκα!!! Τι θα κάνω??? :?

xsSnp3.png

Ασε κι εγω τοσα χρονια που δεν το ηξερα δεν εχανα γραμμαριο με τοσες διαιτες! Με ειχε πιασει καταθλιψη... Κυριολεκτικα.... Επρεπε να πω στον γυναικολογο πως θελω να κανω παιδι για να μου πει να κανω αυτην την εξεταση και οτι πρεπει να χασω κιλα! Τοσα χρονια που με εξεταζε δεν μου εδωσε μια συμβουλη. Να δειξει ενα στοιχειωδες ενδιαφερον βρε αδερφε!  Και επειτα εχασα πολυ χρονο να τα χασω και εν τω μεταξυ περνουσε και η ηλικια.... Ασε.... λιγοι γιατροι αξιζουν να φεεουν τον τιτλο τους....

4OQ2p3.png

Μελενια σε βλεπω πιο ανεβασμενη απο ποτε κ χαιρομαι! Ετσι κ γω, το καλοκαιρι με τον ηλιο κ τις μεγαλες μερες ανεβαινω ψυχολογικα!

Γεωργια τι απιστευτη ταλαιπωρια...κολαρο ειχα παρει κ γω. Πρεπει να βρεις το μεγεθος σου κ βεβαια να σου πει ποση ωρα θα το φορας. Αν το φορας πχ συνεχεια εμενα μου ειχαν πει οτι ατροφουν; χαλαρωνουν; οι μυες αν θυμαμαι καλα. Μη σας λεω κ βλακειες, γιατρος δεν ειμαι, αλλα οχι κ να σου λεει ο γιατρος αντε παρε ενα κολαρο....λες κ θα παρεις 1 κιλο πατατες...

Δυστυχως μας ωθουν στον ιδιωτη γιατρο, εχουμε δεν εχουμε τη δυνατοτητα...

Πιγκου κ γω αντισταση στην ινσουλινη, επιδεινωνει κ την ποιοτητα των ωαριων, ειπε ο γιατρος. Γκλουκοφαζ κ διατροφη, οχι αυστηρη, αλλα περιορισμενους υδατανθρακες, οχι γλυκα κλπ κλπ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...