Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

ΧΡΥΣΑ Μ εαν σε παρηγορεί πέρυσι που ξεκίνησα τις προσπάθειες ήμουν 56 με 58 κιλά φέτος μετά από μία παλλίνδρομη έφτασα 67 κ τώρα που περιμένω αποτέλεσμα είμαι 63...καλά που έκοψα το αλάτι από την αρχή της θεραπείας πολύ ελλατωμένο!!!

Μόλις ξύπνησα 5 με 7 ύπνο...η πεθερά με ξύπνησε κατα λάθος 6 παρά τα ξημερώματα ααααχχχ το τρελλοκομείο με ξέκανε κ μετα τις 8 που προσπαθούσα να κοιμηθώ όλο χτύπαγε το τηλ..με ξέκαναν σήμερα!!Το βράδυ θα κουτουλάω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 55 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Πάλι καλά που δεν πήγες... Ειδικά με αυτή τη ζέστη δεν είναι για τζάμπα μετακινήσεις!!! Πήγα στο mothetcare και είδα δυο τρια αλλά είχαν 45€ το ένα. Πήγα μετά σε ένα Η&Μ που έχει στην πόλη που σπουδάζω, αλλά δεν είχε εγκυμοσίνης. Ούτε στα benetton είχα βρει. Πήρα κανα δυο αέρινα φουστανάκια μόνο. Ντάξει και τωρα στη σχολή, δε θέλω να φοράω κολλητά για να μη με πιάνει η καθεμιά στο στόμα της... Τη φοβάμαι πολύ τη γλωσσοφαγειά τους και το μάτι..

Ναι οντως ειχε πολλη ζεστη σημερα!

Με 'γεια σου τα φουστανακια. Καλα κανεις και  τις προσεχεις. Δε χρειαζεται να νιωθεις κι αλλο αγχος.

Οσο γιςα τς ρουχα, θα βρεις. Δεν μπορεις να κανεις κανενα μινι ταξιδακι σε διπλανη πολη να βρεις κι αλλα καταστηματα; Απο το  internet;

πρίν από 42 λεπτά , Pingu είπε:

Γεωργία μου η κουνιαδα μου είναι πολύ καλή. Καμία σχέση με την μάνα της. Αν ήταν εδώ ίσως την έβαζε και στην θέση της... 

Χρύσα μου μια χαρά τα πας με τα κιλά. Εγώ ήμουν ήδη χοντρουλα και όταν έμεινα εγκυος έγινα μια ωραία φάλαινα.. Πήρα 14 κιλά και όταν γεννησα είχα χάσει 10. Βέβαια εγώ ήμουν πολύ πρησμένη λόγω της προεκλαμψιας. Όσο για ρούχα μπορείς να βρεις οικονομικά στο πρεναταλ. Δεν ξέρω όμως αν έχει στην περιοχή που μένεις. 

Πήρα και τον γυναικολογο και του είπα ότι έχω περίοδο και μου είπε ότι δεν έγινε θαύμα. Αλλά συμβαίνει και ότι είναι περαστικό.. :-(

A, παλι καλα! Απο αγκαθι βγαινει ρόδο και απο ρόδο βγαινει αγκαθι, που λεει κςι η παροιμια.

Περαστικο, ξεπεραστικο...ριξτε εσεις τις βολες σας κςι ποτε δεν ξερετε! :wink:

πρίν από 41 λεπτά , DIMITRAS είπε:

ΧΡΥΣΑ Μ εαν σε παρηγορεί πέρυσι που ξεκίνησα τις προσπάθειες ήμουν 56 με 58 κιλά φέτος μετά από μία παλλίνδρομη έφτασα 67 κ τώρα που περιμένω αποτέλεσμα είμαι 63...καλά που έκοψα το αλάτι από την αρχή της θεραπείας πολύ ελλατωμένο!!!

Μόλις ξύπνησα 5 με 7 ύπνο...η πεθερά με ξύπνησε κατα λάθος 6 παρά τα ξημερώματα ααααχχχ το τρελλοκομείο με ξέκανε κ μετα τις 8 που προσπαθούσα να κοιμηθώ όλο χτύπαγε το τηλ..με ξέκαναν σήμερα!!Το βράδυ θα κουτουλάω

Να τη παλι μια πεθερα μες τη μεση! Χα χα! Ελα.... θα κοιμηθεις με ορεξη το βραδυ!

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

@Georgia1972 να πάω σε γειτονική πόλη δεν παίζει λόγβ οικονομικών :-P:-P από το ίντερνετ δεν εμπισκεύομαι για ρούχα γιατί πρέπει να τα δοκιμάζω για να δω αν μου κάθονται καλά. Σκεψου ότι πριν την εγκυμοσίνη μου δεν έβρισκα παντελόνι στα μέτρα μου. Είχα αρκετά πεταχτό το "από πίσω" (:oops:) και λίγο μπουτάκια χωρίς καθόλου κοιλιά, με αποτέλεσμα το 40 να μου είναι μικρό και το 42 μεγάλο. Οπότε, απ' ο,τι καταλαβαινεις πρέπει να είμαι εκεί και να τα δοκιμάζω..

@Pingu δηλαδή έκανες περίοδο χωρίς ωορηξία; μικρή δεν είσαι για να έχεις εμμηνόπαυση;; σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, θα κοιτάξω αν έχει.

@DIMITRAS να σου πω την αλήθεια μου, εγώ τρώω πολύ αλάτι, αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να επηρεάζει... Θα δοκιμάσω να το ελαττώσω!! Ευχαριστώ

• Μου αρέσει 1

Χρυσα Μ κατακράτηση ο γιατρός δε στο είπε κορίτσι?? Και για την πίεση είναι καλό στην εγκυμοσύνη μακρυά το πολύ αλάτι!! Να μάθεις στα ανάλατα κιόλας γιατί όταν το μπεμπε σου θα αρχίσει να τρώει ανάλατα θα πρέπει ή με λίγο αλάτι όταν αρχίσει να τρώει τα δικά σας...κορίτσι το κορμί μας είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να φτιάχνει μετά τη γέννα μετά τον θηλασμό ξαναγινόμαστε οι περισσοτερες μια χαρά θα δεις θα πας τέλεια!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Χρυσα Μ κατακράτηση ο γιατρός δε στο είπε κορίτσι?? Και για την πίεση είναι καλό στην εγκυμοσύνη μακρυά το πολύ αλάτι!! Να μάθεις στα ανάλατα κιόλας γιατί όταν το μπεμπε σου θα αρχίσει να τρώει ανάλατα θα πρέπει ή με λίγο αλάτι όταν αρχίσει να τρώει τα δικά σας...κορίτσι το κορμί μας είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να φτιάχνει μετά τη γέννα μετά τον θηλασμό ξαναγινόμαστε οι περισσοτερες μια χαρά θα δεις θα πας τέλεια!!!

Δε θυμάμαι ίσως να μου είχε πει αλλά δεν είμαι σίγουρη... Μόνο για το μαρούλι μου έχει πει να μην τρώω, γιατί εκτός του ότι έχει πάρα πολλά χημικά, με φουσκώνει πάρα πολύ. Πωπω και δεν τα μπορώ τα αναλατα καθόλου... Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου. Θα τηβ εφαρμόσω σίγουρα!!!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

@Georgia1972 να πάω σε γειτονική πόλη δεν παίζει λόγβ οικονομικών :-P:-P από το ίντερνετ δεν εμπισκεύομαι για ρούχα γιατί πρέπει να τα δοκιμάζω για να δω αν μου κάθονται καλά. Σκεψου ότι πριν την εγκυμοσίνη μου δεν έβρισκα παντελόνι στα μέτρα μου. Είχα αρκετά πεταχτό το "από πίσω" (:oops:) και λίγο μπουτάκια χωρίς καθόλου κοιλιά, με αποτέλεσμα το 40 να μου είναι μικρό και το 42 μεγάλο. Οπότε, απ' ο,τι καταλαβαινεις πρέπει να είμαι εκεί και να τα δοκιμάζω..

@Pingu δηλαδή έκανες περίοδο χωρίς ωορηξία; μικρή δεν είσαι για να έχεις εμμηνόπαυση;; σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, θα κοιτάξω αν έχει.

@DIMITRAS να σου πω την αλήθεια μου, εγώ τρώω πολύ αλάτι, αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να επηρεάζει... Θα δοκιμάσω να το ελαττώσω!! Ευχαριστώ

Ναι Χρυσα μου. Έχουμε και το ίδιο όνομα δεν στο έχω πει. 

Ναι κι όμως γίνονται αυτά. Σπάνια βέβαια.. Της γιαγιάς μου της σταμάτησαν στα 38 και της μαμάς μου στα 44. Οπότε μάλλον κληρονομικό.. 

xsSnp3.png

πρίν από 41 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Δε θυμάμαι ίσως να μου είχε πει αλλά δεν είμαι σίγουρη... Μόνο για το μαρούλι μου έχει πει να μην τρώω, γιατί εκτός του ότι έχει πάρα πολλά χημικά, με φουσκώνει πάρα πολύ. Πωπω και δεν τα μπορώ τα αναλατα καθόλου... Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου. Θα τηβ εφαρμόσω σίγουρα!!!

Σιγά κορίτσι μου!!Μπορείς να το ελλατώσεις ή να πάρεις υποκατάστατο αλατιού!!!Γενικά θέλει προσοχή όσο μπορείς σε...ΟΛΑ!! ΧΑΧΑΧΑ :)

Να χαρείς την εγκυμοσύνη σου κ αυτά φτιάχνοντε εύκολα

@Pingu ντάξει τουλάχιστον έχεις κάνει ένα παιδάκι :-\ κατι είναι κι αυτό... Εγώ τουλάχιστον έτσι θα το έβλεπα. Είναι βέβαια κρίμα γιατί είσαι μικρή, αλλά ντάξει δεν πειράζει! Εσείς να είστε καλά!!! :-):-):-)

@DIMITRAS καλά εννοείται!! Να είναι καλά το μωρό, αυτό έχει σημασία!!! Απλώς ντάξει, όπως κάθε γυναίκα πιστεύω, έχω και εγώ τις ανασφάλιές μου.. :-P:-P:-P

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

@Pingu μη το πεις ούτε του παπά :-P:-P:-P χαχαχαχα!!! Πότε περιμένεις περίοδο;

Εγώ πήγα και έκανα τη β επιπέδου. Μου είπαν ότι ήταν όλα καλά. Βέβαια ακόμα φοβάμαι λίγο, δε μπορώ να επαναπαυτώ... Εν τω μεταξύ έχω γίνει πολύ ανασφαλής με το σώμα μου γιατί από τα περσινά μου σορτς δεν ανεβαίνει τίποτα. Και εμένα όλα μου τα καλοκαιρινά ήταν σορτσάκια, κοντά μπλουζάκια κλπ και τώρα δε μου μπαίνει τίποτα... Ξεκίνησα 61 κιλά και τώρα (23 εβδ.) είμαι στα 67 τουλάχιστον.... Προσπαθώ να μην πάρω πολλά γιατί γενικά δεν τα πάω καλά με τη γυμναστική (τη βαριέμαι απίστευτα πολύ)... Το μόνο που κάνω με ευχαρίστηση είναι μπαλέτο, αλλά 1ον) είναι πανακριβο και 2ον) σε συνδυασμό με τη σχολή και (πρώτα ο Θεός) το μωρό δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω όρεξη και αντοχή να κάνω μόνη σπίτι. Ναι μεν πρώτα και πάνω απ' όλα να συνεχιστεί καλά η εγκυμοσίνη και να γεννηθεί ένα υγιές μωρό, αλλά δε θέλω να γίνω εντελώς διαφορετική από αυτη που ερωτεύτηκε το αγόρι μου.. Βέβαια εκείνος όσο φουσκώνω τόσο πιο πολύ τρελαίνεται (με την καλή έννοια). Πφφφ δεν ξέρω ρε κορίτσια, τα κιλά δεν τα έχω πάρει άσχημα (δηλαδή να φαίνομαι χοντρή) απλά έχουν πρηστεί τα μπουτια μου και έχω φουσκώσει ελάχιστα στο πρόσωπο.. Πείτς μου και εσείς τις εμπειρίες σχετικά :-(:-(:-(

Εγω ξεκινησα 60 κιλα και τωρα ειμαι 75 ....ολοι μου λενε δε σου φαινεται... και γω ετσι νομιζω, μια χαρα ειμαι χαχχαχαχα...με τοσα που περναμε μεχρι να ρθει αυτο το μωρο στο κοσμο...τα κιλα ειναι το τελευταιο που μ'απασχολει..ολα καλα να πανε και αργα η γρηγορα θα επανελθουμε στα φυσιολογικα κιλα!Δεν εχω παχυνει ποτε στη ζωη μου, αλλα δε πειραζει ολα καλα!!!! Με κοβω να βαζω ακομα 12 μεχρι να γεννησω.....χαχαχα ολα καλα κουκλες ειμαστε!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

age.pngpreg.png

Καλημερα ομορφες!!! Τι κανετε???

Σας εχασα αυτες τις ημερες. Ειμαι συνεχως εκτος σπιτιου κ ετσι δεν προλαβαινα να σας διαβασω. Σημερα ξεκινησα δειλα-δειλα κ διαβασμα γιατι ο Σεπτεμβρης πλησιαζει κ ξαναμπαινω στη δουλεια.

Δημητρουλι-Τρουλι-Τρουλι :-D:-D:-D φτανει η μεγαλη μερα αγαπη που εμεις θα μπεκροπινουμε για να γιορτασουμε τη χοριακαρα σου κ εσυ θα ζηλευεις!!! Υπομονη κοριτσακι μου κ τα καλυτερα ερχονται!!!

Γεωργια μου καλη επιτυχια με τους γιατρους σου. Ολα θα πανε καλα κ οπου να 'ναι θα εχεις μονο χαρουμενες ιατρικες επισκεψεις για να βλεπεις την εξεληξη των διδυμακιων σου :):):) !!!

Νατασακι μου μπουτακια-μπουτακια-μπουτακια!!! Φιλησε τα κ απο μενα πολυ-πολυ :wub: !!! Εγω ειμαι πολυ καλυτερα. Περναω πολυ ομορφα αυτες τις ημερες κ αυτο μ' εχει ανεβασει πολυ ψυχολογικα. Αααχχχ... καλοκαιρι, το καλυτερο φαρμακο για πασα ασθενεια!!! :)

Strollιτσα αναψες φωτιες με τα μπυρονια! Χαχαχα...

Κοριτσακια που ηδη εγκυμονειτε χαρειτε το κ μην αγχωνεστε με τα κιλα. Με προγραμμα ολα θα γινουν! 

Σας φιλω ολες!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εμένα κ θα ξεκινήσω με αυτό...είμαι αρκετά φορτισμένη μπορώ να πώ μιας κ όλα είναι έντονα στο μυαλό μου.

Πέρυσι λοιπόν 15/6 σαν σήμερα δηλαδή και ημέρα παρασκευή  στις 18:00 το απόγευμα έκανα την πρώτη μου ένεση στην κοιλίτσα για να ξεκινήσω την διαδικασία εξωσωματικής....ήμουν αγχωμένη με τις ενέσεις δεντο κρύβω μιας κ τις φοβόμουν  τόσο που έτρεμα.Κ όμως οι δυό μας (εγώ κ ο άντρας μου) βάλαμε τον φόβο στην άκρη και προχωρήσαμε,και για κάθε ημέρα με τσίμπημα είχα ενα παγωτάκι δώρο....

Φέτος 15/6 λοιπόν ένα χρόνο μετά είμαι ευλογημένη γιατί κρατώ στην αγκαλιά μου το θαυματάκι μας.Ήρθε στην ζωή μας μετά απο αγώνα στο σώμα και στην ψυχή αλλά κατάφερε να τα καλύψει κ να τα σβήσει όλα με το πρώτο κλάμα στην αγκαλιά μας..

Κορίτσια μου αυτό το κλάμα θα καλύψει όλα τα δικά σας δάκρυα...

Μην απογοητευτείτε λοιπόν ποτέ γιατί κάπου εκεί πάνω δίπλα στον Θεούλη περιμένει το δικό σας θαυματάκι!!!!

Συγνώμη που δεν αναφέρομαι ξεχωριστά στην κάθεμια σας ,αλλά δεν θέλω να ξεχάσω καμιά σας άθελα μου.Ευχαριστώ όλες σας όμως που είσασταν δίπλα μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι,απο την αρχή έως κ σήμερα!!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά εγώ και ο μπουτάκιας μου :) :wub::wub:

• Μου αρέσει 2

Qshbp2.png

πρίν από 15 λεπτά , NatasaP είπε:

Καλημερούδια!!!!

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εμένα κ θα ξεκινήσω με αυτό...είμαι αρκετά φορτισμένη μπορώ να πώ μιας κ όλα είναι έντονα στο μυαλό μου.

Πέρυσι λοιπόν 15/6 σαν σήμερα δηλαδή και ημέρα παρασκευή  στις 18:00 το απόγευμα έκανα την πρώτη μου ένεση στην κοιλίτσα για να ξεκινήσω την διαδικασία εξωσωματικής....ήμουν αγχωμένη με τις ενέσεις δεντο κρύβω μιας κ τις φοβόμουν  τόσο που έτρεμα.Κ όμως οι δυό μας (εγώ κ ο άντρας μου) βάλαμε τον φόβο στην άκρη και προχωρήσαμε,και για κάθε ημέρα με τσίμπημα είχα ενα παγωτάκι δώρο....

Φέτος 15/6 λοιπόν ένα χρόνο μετά είμαι ευλογημένη γιατί κρατώ στην αγκαλιά μου το θαυματάκι μας.Ήρθε στην ζωή μας μετά απο αγώνα στο σώμα και στην ψυχή αλλά κατάφερε να τα καλύψει κ να τα σβήσει όλα με το πρώτο κλάμα στην αγκαλιά μας..

Μην απογοητευτείτε λοιπόν ποτέ γιατί κάπου εκεί πάνω δίπλα στον Θεούλη περιμένει το δικό σας θαυματάκι!!!!

Συγνώμη που δεν αναφέρομαι ξεχωριστά στην κάθεμια σας ,αλλά δεν θέλω να ξεχάσω καμιά σας άθελα μου.Ευχαριστώ όλες σας όμως που είσασταν δίπλα μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι,απο την αρχή έως κ σήμερα!!!!

Τα πιο ενθαρυντικά λόγια...φίλα τον μπουτάκια σβουρηχτά!!!!!

πρίν από 48 λεπτά , NatasaP είπε:

Καλημερούδια!!!!

Νατασακι μου τι συγκινητικα που ειναι ολα αυτα που εγραψες!!! Χαιρομαι πολυ που ο Θεος δικαιωσε τις προσπαθειες σας κ παρολες τις αντιξοοτητες σας εφερε το θαυματακι σας! Το αξιζατε κ το αξιζετε να ειστε πολυ-πολυ ευτυχισμενοι! Να χαιρεστε το παιδακι σας κ να εχετε μονο χαρες στο σπιτικο σας!

Τα λογια σου ειναι βαλσαμο για ολες μας! :) ♡♡♡♡♡♡

Νατασσακι! Αντε μας συγκινησες, παλι θα το ριξω στη μπυρα!!! 

Μπαινοντας στο φορουμ αν θυμαμαι εγω σε βρηκα εγκυμονουσα! Παντα αισιοδοξη κ ενθαρρυντικη :)  Ηρθε κ ο μπεμπης κ ολοκληρωσε την ευτυχια σας! Παντα ετσι να σαι κοριτσι μου! 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

@Pingu ντάξει τουλάχιστον έχεις κάνει ένα παιδάκι :-\ κατι είναι κι αυτό... Εγώ τουλάχιστον έτσι θα το έβλεπα. Είναι βέβαια κρίμα γιατί είσαι μικρή, αλλά ντάξει δεν πειράζει! Εσείς να είστε καλά!!! :-):-):-)

@DIMITRAS καλά εννοείται!! Να είναι καλά το μωρό, αυτό έχει σημασία!!! Απλώς ντάξει, όπως κάθε γυναίκα πιστεύω, έχω και εγώ τις ανασφάλιές μου.. :-P:-P:-P

Αυτό σκέφτομαι κ εγώ. Πρόλαβα και έκανα ένα. Αν και θέλω πολύ ακόμα ένα. Αν δεν τα καταφέρω θα βλέπω το αγγελουδι μου και θέλω δόξα το θεό!!! 

Δημητρουλα περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα!!! Ευχομαι να πανε όλα καλά!!!! Μέσα από την καρδιά μου!!!! 

Φιλάκια σε όλες!!! 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...