Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημέρεεςςς 

Οι πρώτες βουτιές με τα μωρά είναι τρέλλα!!!Κάρπε η φωτογράφος θα κάνει χρυσές δουλειές:tongue: παρτης και ένα παρεό..Αααχχχ έτσι γεμίστε μας ωραίες εικόνες να πέρνουμε σειρά!!Κορίτσια μου 3 κ βράδυασε...ευτυχώς ήρθαν τα ανήψια του άντρα από Αυστραλία (16 και 15 ετών) κ ξεχνιέμαι..με έχουν κάνει τα τρελλόπαιδα να είναι καλά!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Καλημέρα αγάπη!!!

Σε ευχαριστώ πολύυυ!!!

Πως είσαι??Ξεψαχνίζεσαι? Η κα Στρολ χθες το βράδυ με ξεσήκωσε κ εψαχνα μπύρες κ γω ζήλεψα χαχαχα!!!

Ελπίζω να είσαι καλά  χαμογελαστή κ σύντομα...ΜΑΜΑ:mad:

Καλα ειμαι ετοιμάζομαι για επαναληπτικη βιοψία. Γενικως καθε γιατρός λέει τα δικά του και στην τελική καλούμαι εγω να αποφασίσω....

ποτε ειναι η χοριακη σου, πως αισθάνεσαι?

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Καντι είπε:

Καλα ειμαι ετοιμάζομαι για επαναληπτικη βιοψία. Γενικως καθε γιατρός λέει τα δικά του και στην τελική καλούμαι εγω να αποφασίσω....

ποτε ειναι η χοριακη σου, πως αισθάνεσαι?

Καλημέρεεεεεςςςς!!!!

Εχω καταλήξει ότι μόνες μας αποφασίζουμε κ κάνουμε τα επιπλέον μπας και...μια φίλη εχει κανει λαπαροσκόπηση...νικα...αντιπατρικό...κ εξωσωματική οχι τα εξετάζει όλα απο πριν μιας κ ουσιαστικη υπογονιμοτητα δεν υπάρχει..αστα άκρη δεν βρίσκεις:-(

Σάββατο η χοριακή κ ουδέτερα τα πράγματα...θα δείξει...ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!

Γεια σας κοριτσια!

Νομιζω σας ξεσηκωσα με τη μπυρα προχτες ε; Μια κουβεντα ειπαμε κ αμεσωε να γινετε ολες ντιρλα, χαχαχαααα! 

Καντι καλα ειμαι, προσπαθω να μαζεψω κουτσα κουτσα. Για ε/τ  αργω ακομα... Εχω κ επανελεγχο στο τελος για τη λοιμωξη κλπ κλπ.

Πιγκου αρχισε το παρτυ; Τυχερουλα! Καλα κ γω απ τις τυχερες ειμαι που δεν την εχω στο πανω- κατω, ας μην ειμαι αχαριστη!

Νατασσουλα κ Καρπε μας ξεσηκωνετε με τα μπουτακια κ τα καπελακια!

Γεωργια καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου: )

Δημητρα δυο κ σημερα λεμε! 

Σας φιλω ολες, ωρα για δουλιτσα: )

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Καλημέρεεεεεςςςς!!!!

Εχω καταλήξει ότι μόνες μας αποφασίζουμε κ κάνουμε τα επιπλέον μπας και...μια φίλη εχει κανει λαπαροσκόπηση...νικα...αντιπατρικό...κ εξωσωματική οχι τα εξετάζει όλα απο πριν μιας κ ουσιαστικη υπογονιμοτητα δεν υπάρχει..αστα άκρη δεν βρίσκεις:-(

Μια χαρα έφτασαν οι μερες!

πρίν από 6 λεπτά , stroll είπε:

Γεια σας κοριτσια!

Νομιζω σας ξεσηκωσα με τη μπυρα προχτες ε; Μια κουβεντα ειπαμε κ αμεσωε να γινετε ολες ντιρλα, χαχαχαααα! 

Καντι καλα ειμαι, προσπαθω να μαζεψω κουτσα κουτσα. Για ε/τ  αργω ακομα... Εχω κ επανελεγχο στο τελος για τη λοιμωξη κλπ κλπ.

Πιγκου αρχισε το παρτυ; Τυχερουλα! Καλα κ γω απ τις τυχερες ειμαι που δεν την εχω στο πανω- κατω, ας μην ειμαι αχαριστη!

Νατασσουλα κ Καρπε μας ξεσηκωνετε με τα μπουτακια κ τα καπελακια!

Γεωργια καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου: )

Δημητρα δυο κ σημερα λεμε! 

Σας φιλω ολες, ωρα για δουλιτσα: )

Σε ποιον γιατρο εισαι my dear? Σφακ?

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Καλημέρεεεεεςςςς!!!!

Οπως τα λες ακρη δεν βρισκεις βρε κοριτσι παντως κ εγω την φιλη σου την καταλαβαινω γιατι αφου δεν βρισκει προβλημα υπογονιμοτητας με απλες εξετασεις θελει να αποκλισει πιθανα σεναρια που θα εμποδιζαν κ μια εξωσωματικη ποσα εχουμε ακουσει κ για φυσικες συλληψεις μετα απο σειρα εξετασεων κ θεραπειων  μετα απο αποτυχημενες εξωσωματικες ολα γινονται τελικα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Οπως τα λες ακρη δεν βρισκεις βρε κοριτσι παντως κ εγω την φιλη σου την καταλαβαινω γιατι αφου δεν βρισκει προβλημα υπογονιμοτητας με απλες εξετασεις θελει να αποκλισει πιθανα σεναρια που θα εμποδιζαν κ μια εξωσωματικη ποσα εχουμε ακουσει κ για φυσικες συλληψεις μετα απο σειρα εξετασεων κ θεραπειων  μετα απο αποτυχημενες εξωσωματικες ολα γινονται τελικα...

Σε εμένα ήταν μονόδρομος κ της είπα εαν είχα εναλλακτικές το ίδιο θα έκανα..ο ντοκ της ειπε θα κάνει σπερματεγχυση κ μετά εξωσωματική για να την μάθει σαν οργανισμο κ μετά να προχωρήσουν σε εξωσ..εχει κανει προσπάθεια σε φυσικό αλλα χωρις εξετάσεις μόνο με υπέρηχους τωρα εχει ξεψαχνιστει-ρυθμιστεί κ περιμένει λίγο ακόμα!! Εγω της είπα θα κανεις εξωσ κ στο τέλος θα τα καταφέρεις φυσιολογικά

• Μου αρέσει 2

Γειά σας κορίτσια!!! Το παρτυ ξεκίνησε. Γιορτάζω την ελευθερία μου!! Τι ηρεμία... 

Γεωργία καλή επιτυχία.. 

Ρε κορίτσια όπως σας έχω πει έχω πρόωρη εμμηνόπαυση. Τον προηγούμενο μήνα και αυτόν όμως έχω κανονικά περίοδο. Λέτε να έγινε κανένα θαύμα?? Πάντως ο προηγούμενος υπέρηχος έδειξε ότι οι ωοθήκες μου είναι σαν 50 χρονών γυναίκας. Θα πάρω αύριο το γιατρό μου να του το πω. Η μήπως έφυγε η πεθερά μου και ηρέμησα??? 

Εχω κι άλλο ευχάριστο. Αρχές Ιουλίου θα φύγει πάλι για 2 εβδομάδες. Θα πάει εξωτερικό στην κόρη της.. Χιχιχι.. Αυτά είναι!! 

Δημητρουλα κοντεύουν οι μέρες. 

Διάβασα και για  πρώτα μπανακια. Εγώ έκανα το λάθος και την έβαλα στην θάλασσα 15 μηνών και φοβήθηκε. Είχαμε πάει πέρσι διακοπές στην Κύπρο και η θάλασσα ήταν αρκετά ζέστη και λέω μια χαρά θα της αρέσει. Αλλά όλες τις μέρες είχε λίγο κύμα και μάλλον αυτό την φόβισε. Για να δούμε φέτος. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Pingu είπε:

Γειά σας κορίτσια!!! Το παρτυ ξεκίνησε. Γιορτάζω την ελευθερία μου!! Τι ηρεμία... 

Γεωργία καλή επιτυχία.. 

Ρε κορίτσια όπως σας έχω πει έχω πρόωρη εμμηνόπαυση. Τον προηγούμενο μήνα και αυτόν όμως έχω κανονικά περίοδο. Λέτε να έγινε κανένα θαύμα?? Πάντως ο προηγούμενος υπέρηχος έδειξε ότι οι ωοθήκες μου είναι σαν 50 χρονών γυναίκας. Θα πάρω αύριο το γιατρό μου να του το πω. Η μήπως έφυγε η πεθερά μου και ηρέμησα??? 

Εχω κι άλλο ευχάριστο. Αρχές Ιουλίου θα φύγει πάλι για 2 εβδομάδες. Θα πάει εξωτερικό στην κόρη της.. Χιχιχι.. Αυτά είναι!! 

Δημητρουλα κοντεύουν οι μέρες. 

Διάβασα και για  πρώτα μπανακια. Εγώ έκανα το λάθος και την έβαλα στην θάλασσα 15 μηνών και φοβήθηκε. Είχαμε πάει πέρσι διακοπές στην Κύπρο και η θάλασσα ήταν αρκετά ζέστη και λέω μια χαρά θα της αρέσει. Αλλά όλες τις μέρες είχε λίγο κύμα και μάλλον αυτό την φόβισε. Για να δούμε φέτος. 

Καλά σε γράφει έτσι προβλέπω όταν γυρίσει να κοιμάται ανάμεσα σας...:tongue:

Όσο για τα πρόωρα 50...εεεε μπορεί να ξανάνιωσες...χαχα ήπιες μπύρα???Χιχι χικ!!!

Αντε κοντέυω κ γω να δούμε τι έγινε αλλά την παλεύω!!! Το δεξί στήθος έχει αποκτήσει δικό του στύλ έχει άποψη...έχει πρηστεί θηλή κ φαίνεται α ρε τα φάρΜακα...

Όσο για το μικρό θα του περάσει...κ θα κάνετε πλάτσα πλούτσα...εγώ έμπενα θάλασσα με κύμα μου έλεγε η μαμά μου κ πηγαινα γύρω γύρω στη βάρκα του μπαμπά μου κ έκα μαμά α!! Έχω φώτο κ όποτε με πιάνει σκάω στα γέλια!!!Τους παίδεψα με τη θάλασσα με πέταξε ο αδερφός μου 2 χρονών στα βαθυά κ έπεσε απο πάνω το ταγαράκι..ε απο τότε οχι βουτιές απο ψηλά κ η παραλία ηλιοθεραπεία κ βιβλίο είναι σούπερ..

Γεωργία όλα καλά θα πάνε θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα:)

1 hour ago, DIMITRAS είπε:

Καλά σε γράφει έτσι προβλέπω όταν γυρίσει να κοιμάται ανάμεσα σας...:tongue:

Όσο για τα πρόωρα 50...εεεε μπορεί να ξανάνιωσες...χαχα ήπιες μπύρα???Χιχι χικ!!!

Αντε κοντέυω κ γω να δούμε τι έγινε αλλά την παλεύω!!! Το δεξί στήθος έχει αποκτήσει δικό του στύλ έχει άποψη...έχει πρηστεί θηλή κ φαίνεται α ρε τα φάρΜακα...

Όσο για το μικρό θα του περάσει...κ θα κάνετε πλάτσα πλούτσα...εγώ έμπενα θάλασσα με κύμα μου έλεγε η μαμά μου κ πηγαινα γύρω γύρω στη βάρκα του μπαμπά μου κ έκα μαμά α!! Έχω φώτο κ όποτε με πιάνει σκάω στα γέλια!!!Τους παίδεψα με τη θάλασσα με πέταξε ο αδερφός μου 2 χρονών στα βαθυά κ έπεσε απο πάνω το ταγαράκι..ε απο τότε οχι βουτιές απο ψηλά κ η παραλία ηλιοθεραπεία κ βιβλίο είναι σούπερ..

Γεωργία όλα καλά θα πάνε θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα:)

Παναγία μου το φαντάζεσαι? Χαχαχα.. 

Εκτος της μπύρας έφαγα και παγωτό. Πάει η δίαιτα.. 

Πριν μάθω ότι ήμουν έγκυος πονουσαν οι θηλες μου. Τώρα δεν ξέρω βέβαια τα συμπτώματα απο τα φάρμακα.

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

@Pingu μη το πεις ούτε του παπά :-P:-P:-P χαχαχαχα!!! Πότε περιμένεις περίοδο;

Εγώ πήγα και έκανα τη β επιπέδου. Μου είπαν ότι ήταν όλα καλά. Βέβαια ακόμα φοβάμαι λίγο, δε μπορώ να επαναπαυτώ... Εν τω μεταξύ έχω γίνει πολύ ανασφαλής με το σώμα μου γιατί από τα περσινά μου σορτς δεν ανεβαίνει τίποτα. Και εμένα όλα μου τα καλοκαιρινά ήταν σορτσάκια, κοντά μπλουζάκια κλπ και τώρα δε μου μπαίνει τίποτα... Ξεκίνησα 61 κιλά και τώρα (23 εβδ.) είμαι στα 67 τουλάχιστον.... Προσπαθώ να μην πάρω πολλά γιατί γενικά δεν τα πάω καλά με τη γυμναστική (τη βαριέμαι απίστευτα πολύ)... Το μόνο που κάνω με ευχαρίστηση είναι μπαλέτο, αλλά 1ον) είναι πανακριβο και 2ον) σε συνδυασμό με τη σχολή και (πρώτα ο Θεός) το μωρό δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω όρεξη και αντοχή να κάνω μόνη σπίτι. Ναι μεν πρώτα και πάνω απ' όλα να συνεχιστεί καλά η εγκυμοσίνη και να γεννηθεί ένα υγιές μωρό, αλλά δε θέλω να γίνω εντελώς διαφορετική από αυτη που ερωτεύτηκε το αγόρι μου.. Βέβαια εκείνος όσο φουσκώνω τόσο πιο πολύ τρελαίνεται (με την καλή έννοια). Πφφφ δεν ξέρω ρε κορίτσια, τα κιλά δεν τα έχω πάρει άσχημα (δηλαδή να φαίνομαι χοντρή) απλά έχουν πρηστεί τα μπουτια μου και έχω φουσκώσει ελάχιστα στο πρόσωπο.. Πείτς μου και εσείς τις εμπειρίες σχετικά :-(:-(:-(

Γεια σας κοριτσουδες!  Τι κα ετε; Μωρουδομπανακια βλεπω, παρτυ βλεπω, παγωτα, μπυρες! Αυτα ειναι!

Pingu μου τουλαχιστον την κουνιαδα την εχεις μακρυα! Φανταζεσαι να ηταν εδω ντουετο;

Δημητρουλα ελα και κοντευουμε!

Στρολλακι και για εμας ηταν δυσκολη μερα στο γραφειο σημερα. Πολυ ενταση, μια αναμπουμπουλα...

Βρε Χρυσα μου! Εγκυος εισαι κοπελα μου. Ειναι φυσικο να στρογγυλεψεις! Δεν ειναι ολα αυτα κιλα. Ειναι και κατακρατηση υγρων. Ειναι και τα κιλα του μωρου. Θα δεις που με τη γεννα θα φυγουν αυτα του μωρου, του πλακουντα κλπ. Προσεχε εσυ τωρα όσο μπορεις κυριως για το ζαχαρο και θα δεις που ολα θα ειναι πολυ καλυτερα απ'όσο νομιζεις. Ασε που αλλα φευγουν κςι με το θηλασμο. Θα σου πουν και οι μωρομανουλες μας.

Σημερα εγω πριν φυγω για τον γιατρο, λεω "δεν παιρνω ενα τηλ καλου-κακου να επιβεβαιωσω πως θα κανει ιατρειο;", ενω ηξερα πως θα κανει. Και τελικα έλειπε και θα ξανακανει ιατρειο στις 28 του μηνος! Τζαμπα θα πήγαινα. Τελικα θα παω αυριο σε άλλον. Αντε να δουμε που θα κατσει η μπίλια τελικα.

Χρυσα μου νομιζω πως πρεπει να αρχισεις να αγοραζεις ρουχα εγκυμοσυνης. Θα εχει και σορτσακια. Δεν μπορει! Ευκαιρια για ψωνια!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 6 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Γεια σας κοριτσουδες!  Τι κα ετε; Μωρουδομπανακια βλεπω, παρτυ βλεπω, παγωτα, μπυρες! Αυτα ειναι!

Pingu μου τουλαχιστον την κουνιαδα την εχεις μακρυα! Φανταζεσαι να ηταν εδω ντουετο;

Στρολλακι και για εμας ηταν δυσκολη μερα στο γραφειο σημερα. Πολυ ενταση, μια αναμπουμπουλα...

Βρε Χρυσα μου! Εγκυος εισαι κοπελα μου. Ειναι φυσικο να στρογγυλεψεις! Δεν ειναι ολα αυτα κιλα. Ειναι και κατακρατηση υγρων. Ειναι και τα κιλα του μωρου. Θα δεις που με τη γεννα θα φυγουν αυτα του μωρου, του πλακουντα κλπ. Προσεχε εσυ τωρα όσο μπορεις κυριως για το ζαχαρο και θα δεις που ολα θα ειναι πολυ καλυτερα απ'όσο νομιζεις. Ασε που αλλα φευγουν κςι με το θηλασμο. Θα σου πουν και οι μωρομανουλες μας.

Σημερα εγω πριν φυγω για τον γιατρο, λεω "δεν παιρνω ενα τηλ καλου-κακου να επιβεβαιωσω πως θα κανει ιατρειο;", ενω ηξερα πως θα κανει. Και τελικα έλειπε και θα ξανακανει ιατρειο στις 28 του μηνος! Τζαμπα θα πήγαινα. Τελικα θα παω αυριο σε άλλον. Αντε να δουμε που θα κατσει η μπίλια τελικα.

Χρυσα μου νομιζω πως πρεπει να αρχισεις να αγοραζεις ρουχα εγκυμοσυνης. Θα εχει και σορτσακια. Δεν μπορει! Ευκαιρια για ψωνια!

Πάλι καλά που δεν πήγες... Ειδικά με αυτή τη ζέστη δεν είναι για τζάμπα μετακινήσεις!!! Πήγα στο mothetcare και είδα δυο τρια αλλά είχαν 45€ το ένα. Πήγα μετά σε ένα Η&Μ που έχει στην πόλη που σπουδάζω, αλλά δεν είχε εγκυμοσίνης. Ούτε στα benetton είχα βρει. Πήρα κανα δυο αέρινα φουστανάκια μόνο. Ντάξει και τωρα στη σχολή, δε θέλω να φοράω κολλητά για να μη με πιάνει η καθεμιά στο στόμα της... Τη φοβάμαι πολύ τη γλωσσοφαγειά τους και το μάτι..

πρίν από 28 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Γεωργία μου η κουνιαδα μου είναι πολύ καλή. Καμία σχέση με την μάνα της. Αν ήταν εδώ ίσως την έβαζε και στην θέση της... 

Χρύσα μου μια χαρά τα πας με τα κιλά. Εγώ ήμουν ήδη χοντρουλα και όταν έμεινα εγκυος έγινα μια ωραία φάλαινα.. Πήρα 14 κιλά και όταν γεννησα είχα χάσει 10. Βέβαια εγώ ήμουν πολύ πρησμένη λόγω της προεκλαμψιας. Όσο για ρούχα μπορείς να βρεις οικονομικά στο πρεναταλ. Δεν ξέρω όμως αν έχει στην περιοχή που μένεις. 

Πήρα και τον γυναικολογο και του είπα ότι έχω περίοδο και μου είπε ότι δεν έγινε θαύμα. Αλλά συμβαίνει και ότι είναι περαστικό.. :-(

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...