Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Τι κάνετε βρε τσούπρες; Μαυρίσατε απ’ τον πολύ τον ήλιο??????

Χρύσα, είμαι σε διαδικασία συλλογής ωαρίων εγώ, κούτσα- κούτσα, κ όταν μαζευτούν αρκετά, θα δω τι θα τα κάνω! Μια ομελέτα ίσως!

Γεωργία, άδεια; Τς-τς-τς! Ποιος είπε αυτή τη λέξη;;; Πιπέρι στο στόμα! Ήδη στο γραφείο κονταροχτυπιόμαστε! Κ να σου πω, τι να την κάνω; Αφού δεν υπάρχει σάλιο φέτος, μας τα γλεντάνε τα λεφτά τα κέντρα …Άσε, στο γραφείο έχουμε κ δωρεάν κλιματισμό, θα κρεμάσω κ ένα πόστερ από Μπαχάμες στον τοίχο απέναντι, έτσι θα την βγάλουμε κ φέτος κ το ξαναβλέπουμε από το …2032!

Πινγκού, ααχ αυτές οι πεθερές…το τόπικ εδώ θα μπορούσε να ονομαστεί κ ‘Οι πεθερόπληκτες’ …Αν κ βασικά δε φταίνε αυτές, αλλά οι γιοι που τους ανοίγουν το δρόμο να δουλεύουν…Μόνο ο δικός σου είναι μαμάκιας; Κάτι ξέρουμε κ εμείς εδώ…Ευτυχώς υπάρχει μια καλή απόσταση…300+ χιλιομέτρων…αλλά κ απ ‘το τηλέφωνο, θαύματα κάνει… Πλήρης ενημέρωση για τα εδώ τεκτενόμενα, τι φάγαμε, αν βγήκαμε κ πότε κοιμηθήκαμε…Λίνα, ωραίες ιδέες μας δίνεις! Πες κι άλλα! Χαχχαχ!!!

Γεια σου Κάρπε με τη μπεμπούλα την κοινωνικότατη!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι απο μένα κοριτσάκια!  Απ ότι βλέπω ειμαστε αρκετές που δεν θα παμε διακοπές φέτος, επομένως ο καιρος μαλλον μας βοηθάει..

Olly και Δημητρα πλησιάζει η μεγαλη μερα, εύχομαι ολα καλα!! Stroll μπήκες βλέπω στην διαδικασία των φυσικών, καλυτερα γλιτώνεις και τα φαρμακα!! Ομελέτα;!! Χαχαχα!

κι εδώ τα νέα μια χαρα, φουσκώνω καθε μερα και πιο πολυ. Πλέον έχουμε μπει στην διαδικασία των αγορών, καρότσια και τα σχετικά. Σε 11 βδομαδες θα ειμαστε τρεις! Δεν σας κρύβω οτι ένα μικρό άγχος το εχω, αφενός για τον τοκετό, αφετέρου για το μωρό...πόσο δύσκολο θα ειναι και αν θα τα καταφέρω...

• Μου αρέσει 2

καλώς το κοριτσάκι! Φουσκώνεις, φουσκώνεις; αχ, τα γλυκά τα άγχη! Γιατί να μην τα καταφέρεις; κ η ανυπόμονη τα κατάφερε με τα δίδυμα κ κάθησε κ ξάπλα τον τελευταίο καιρό κ όλα πήγαν καλά! Μια χαρά θα πάνε κ με σένα! Ναι, από διακοπές, ατυχήσαμε. Θα σου στείλω πμ.

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσουδες! Στρολλακι αστα με τα λεφτα! Κι εμεις αν δεν κληθουμε απο το κεντρο για ετ, θα τη βγαλουμε στο πατρικο της μαμας μου για ακομη μια φορα. Ok, δεν παραπονιεμαι που εχω καπου να παω, αλλα επειδη εκει ειναι ο τοπος μας δεν μπορω να χαλαρωσω. Εχω την αναγκη να παω καπου που να μην ξερω κανεναν και να μην με ξερει κανενας! Ουτε συγγενεις, ούτε κανεις... Αχα χα ! Γελασα με τον δωρεαν κλιματισμο και το ποστερ!

Spirtoulito τι καλα που εχουμε μια εγκυουλα παλι στην παρεα μας! Μια χαρα θα τα καταφερεις. Τα ιδια αναρωτιοταν και μια μικρουλα απο το γραφειο και μια χαρα τα παει απο την πρωτη μερα που πηγαν με τη μπεμπα στο σπιτι! Το ενστικτο της μανας θα σε οδηγησει.

4OQ2p3.png

7 ώρες πρίν, stroll είπε:

Τι κάνετε βρε τσούπρες; Μαυρίσατε απ’ τον πολύ τον ήλιο??????

Χρύσα, είμαι σε διαδικασία συλλογής ωαρίων εγώ, κούτσα- κούτσα, κ όταν μαζευτούν αρκετά, θα δω τι θα τα κάνω! Μια ομελέτα ίσως!

Γεωργία, άδεια; Τς-τς-τς! Ποιος είπε αυτή τη λέξη;;; Πιπέρι στο στόμα! Ήδη στο γραφείο κονταροχτυπιόμαστε! Κ να σου πω, τι να την κάνω; Αφού δεν υπάρχει σάλιο φέτος, μας τα γλεντάνε τα λεφτά τα κέντρα …Άσε, στο γραφείο έχουμε κ δωρεάν κλιματισμό, θα κρεμάσω κ ένα πόστερ από Μπαχάμες στον τοίχο απέναντι, έτσι θα την βγάλουμε κ φέτος κ το ξαναβλέπουμε από το …2032!

Πινγκού, ααχ αυτές οι πεθερές…το τόπικ εδώ θα μπορούσε να ονομαστεί κ ‘Οι πεθερόπληκτες’ …Αν κ βασικά δε φταίνε αυτές, αλλά οι γιοι που τους ανοίγουν το δρόμο να δουλεύουν…Μόνο ο δικός σου είναι μαμάκιας; Κάτι ξέρουμε κ εμείς εδώ…Ευτυχώς υπάρχει μια καλή απόσταση…300+ χιλιομέτρων…αλλά κ απ ‘το τηλέφωνο, θαύματα κάνει… Πλήρης ενημέρωση για τα εδώ τεκτενόμενα, τι φάγαμε, αν βγήκαμε κ πότε κοιμηθήκαμε…Λίνα, ωραίες ιδέες μας δίνεις! Πες κι άλλα! Χαχχαχ!!!

Γεια σου Κάρπε με τη μπεμπούλα την κοινωνικότατη!

Βλέπω σχεδόν όλες έχουμε μια καλή πεθερουλα.. Τι στο καλό? Έτσι θα γίνουμε κ εμείς όταν γίνουμε πεθερές?? Παναγία μου! Αυτά που τραβάω εγώ δεν θέλω να τα κάνω στο παιδί μου ή στον μελλοντικό γαμπρό μου.. 

6 ώρες πρίν, Spirtoulito είπε:

Γεια σας κι απο μένα κοριτσάκια!  Απ ότι βλέπω ειμαστε αρκετές που δεν θα παμε διακοπές φέτος, επομένως ο καιρος μαλλον μας βοηθάει..

Olly και Δημητρα πλησιάζει η μεγαλη μερα, εύχομαι ολα καλα!! Stroll μπήκες βλέπω στην διαδικασία των φυσικών, καλυτερα γλιτώνεις και τα φαρμακα!! Ομελέτα;!! Χαχαχα!

κι εδώ τα νέα μια χαρα, φουσκώνω καθε μερα και πιο πολυ. Πλέον έχουμε μπει στην διαδικασία των αγορών, καρότσια και τα σχετικά. Σε 11 βδομαδες θα ειμαστε τρεις! Δεν σας κρύβω οτι ένα μικρό άγχος το εχω, αφενός για τον τοκετό, αφετέρου για το μωρό...πόσο δύσκολο θα ειναι και αν θα τα καταφέρω...

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Και εγώ στην αρχή έλεγα πως θα τα καταφέρω πως θα το πιάσω (ήταν κ μικρούλα 2300 την πήρα σπίτι. Πρόωρη γεννήθηκε) Αλλά τελικά μια χαρά τα κατάφερα. Σε οδηγεί το ένστικτο και το μωρό. Σε λίγες μέρες απο την γέννηση θα ξέρεις ακριβώς τι θέλει. 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σαν να εφτιαξε εδω καπως ο καιρος. Ευτυχως εχει δροσουλα γιατι τη ζεστη δεν την αντεχω...

Σημερα κλεινω 2 μηνες στη λιστα. Αντε να δουμε....

Εσεις τι κανετε;

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Σαν να εφτιαξε εδω καπως ο καιρος. Ευτυχως εχει δροσουλα γιατι τη ζεστη δεν την αντεχω...

Σημερα κλεινω 2 μηνες στη λιστα. Αντε να δουμε....

Εσεις τι κανετε;

Εγω εχω ενστικτο για σένα αυγουστο να βρίσκεται δότρια σεπτέμβρη εμβρυομεταφορά κ ιούνιο γέννα...πως με βρίσκεις;Σε έχω τακτοποιήσει..κ μη τυχονα μας χαλάσει τα σχεδια το κέντρο μόνο νωρίτερα δέχομαι

Α χα χα! Γλυκια μου Δημητρουλα μαλλον θα μας τα χαλασουν. Ψιλο-κοντα όμως έπεσες. Ακου τη δικη μου προβλεψη: Τον Αυγουστο κλεινουν, οποτε για δότρια ότι γινει θα γινει μεχρι τέλος Ιουλίου. Ανοιγουν ΣΕΠ και νομιζω οχι απο αρχες, αλλα μεχρι να συντονιστω κι εγω με βλεπω μεσα ΟΚΤ αν ακολουθησω την περιοδο μου. Ισως να ειναι και καλυτερα ετσι. Να χασω ακομα καποια κιλα...

Τι κανεις εσυ; Πως εισαι; Γυρισε ο αντρουλης σου;

4OQ2p3.png

πρίν από 8 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Α χα χα! Γλυκια μου Δημητρουλα μαλλον θα μας τα χαλασουν. Ψιλο-κοντα όμως έπεσες. Ακου τη δικη μου προβλεψη: Τον Αυγουστο κλεινουν, οποτε για δότρια ότι γινει θα γινει μεχρι τέλος Ιουλίου. Ανοιγουν ΣΕΠ και νομιζω οχι απο αρχες, αλλα μεχρι να συντονιστω κι εγω με βλεπω μεσα ΟΚΤ αν ακολουθησω την περιοδο μου. Ισως να ειναι και καλυτερα ετσι. Να χασω ακομα καποια κιλα...

Τι κανεις εσυ; Πως εισαι; Γυρισε ο αντρουλης σου;

Καλέ 02-08 εκανα εμβρυομεταφορά περυσι...πάντως για γέννα ιούνιο οκτωβριος βολεύει χαχα...

Γυρισε ο αντρούλης χθες...πτωμα το παιδι μου!!Τωρα παει να παραλάβει τα ανηψια από Αυστραλία...εγώ νοιώθω κατι πόνους στον αφαλό που κ που να ειναι οι ενέσεις; να ειναι τα εντερα δεν ξερω είμαι ήρεμη κ περιμένω να δω εαν επιασε το τσιρότο μου κ η λογκο που ζητησα στον γιατρο κατα την ετ...

Ε οτι ηταν να γινει εχει γινει θα διούμε :wub:

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!

Τζώρτζια, εδώ που φτάσαμε κ ο κλιματισμός παροχή είναι, εννοείται! Που να καθόμαστε σπίτι χωρίς λεφτά, θα πρέπει να ανάβουμε τον κλιματισμό τόσες ώρες! Πέρασαν 2 μήνες λοιπόν; Άντε κ κοντεύει η μέρα που θα σε πάρουν! Θα μας πεις συναισθήματα!

Δήμητρα οργανωτικότατη σε βρίσκω, φτιάξε ένα πλάνο κ για μένα, αν είναι δυνατόν, πριν το 2020 να έρθουν τα ευχάριστα!!!

Πιγκού, ναι , δεν είσαι μόνη σου, μην ανησυχείς!, έχουμε πολλές κ σε πολλές παραλλαγές, στον πάνω όροφο, στον κάτω όροφο, μέσω  τηλεφώνου, κλπ…όλες με κοινό ζητούμενο να χώνονται στα πόδια μας…

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου. Εφτιαξε λιγο ο καιρος, παλι καλα!!!

Δημητρουλι μου ειναι λογικο να εχεις λιγο αγχος κ αγωνια. Ποιος βρεθηκε σ' αυτη τη θεση κ δε σε καταλαβαινει...κανεις! Θα δεις ομως που το Σαββατο θα παρεις τα πιο ευχαριστα αποτελεσματα!!! ♡♡♡♡ :wub:

Γεωργουλι μου ειδες ποσο γρηγορα περναει ο καιρος???  Σημερα μου φανηκες σαν να ανυπομονεις κ χαρηκα πολυ!!! Αντε βρε κοριτσακια μου να ερθουν τα ευχαριστα!!!

Στρολλακι τι κανεις? Τρελες διακοπες διαβαζω- χαχαχα... Εισαι φοβερη!!! :D

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, stroll είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Τζώρτζια, εδώ που φτάσαμε κ ο κλιματισμός παροχή είναι, εννοείται! Που να καθόμαστε σπίτι χωρίς λεφτά, θα πρέπει να ανάβουμε τον κλιματισμό τόσες ώρες! Πέρασαν 2 μήνες λοιπόν; Άντε κ κοντεύει η μέρα που θα σε πάρουν! Θα μας πεις συναισθήματα!

Δήμητρα οργανωτικότατη σε βρίσκω, φτιάξε ένα πλάνο κ για μένα, αν είναι δυνατόν, πριν το 2020 να έρθουν τα ευχάριστα!!!

Πιγκού, ναι , δεν είσαι μόνη σου, μην ανησυχείς!, έχουμε πολλές κ σε πολλές παραλλαγές, στον πάνω όροφο, στον κάτω όροφο, μέσω  τηλεφώνου, κλπ…όλες με κοινό ζητούμενο να χώνονται στα πόδια μας…

Κοίτα εσένα σε εχω στο πρόγραμμα για χειμώνα...κατα εκεί θα εχεις τελειώσει αυτα που κάνεις...εμβρυομεταφορά Γενάρη...ε γεννάς Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 18 πειράζει εαν ειναι πριν το2020;;;;;Δε μπορω να περιμενω τόσο χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Τι να πω Δημητρουλα μου. Ο Μαστρομηνας μας ειπε πως κλεινουν τον Αυγουστο. Θα δουμε. Καλως να τα δεχτειτε τα ανηψια!

Χα χα! Στρολλακι εννοειται πως προτιμουμε τον τζαμπα κλιματισμο!

Μελενια μου, εχω κουραστει. Ή αυγα ή πουλιά που λενε και στα μερη της μαμας μου... Να δουμε κατα που θα μας παει η ζωη.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 32 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Γεια σας κοριτσια μου. Εφτιαξε λιγο ο καιρος, παλι καλα!!!

Δημητρουλι μου ειναι λογικο να εχεις λιγο αγχος κ αγωνια. Ποιος βρεθηκε σ' αυτη τη θεση κ δε σε καταλαβαινει...κανεις! Θα δεις ομως που το Σαββατο θα παρεις τα πιο ευχαριστα αποτελεσματα!!! ♡♡♡♡ :wub:

Γεωργουλι μου ειδες ποσο γρηγορα περναει ο καιρος???  Σημερα μου φανηκες σαν να ανυπομονεις κ χαρηκα πολυ!!! Αντε βρε κοριτσακια μου να ερθουν τα ευχαριστα!!!

Στρολλακι τι κανεις? Τρελες διακοπες διαβαζω- χαχαχα... Εισαι φοβερη!!! :D

Μανάρι μου μακάρι γιατί άλλες 2 κοπέλες από άλλη ενότητα δεν τα κατάφεραν κ ααα μου κόβει τα φτερά..

Με κόβω να ψάχνω για δουλειά για να κάνω διακοπές κ εγώ..γιατι κλιματιστικό στο σπίτι θα αναψει τον χειμώνα θα κάτσω να βράσω χαχαχα

Γειά σας κοριτσάκια!!! 

Έφτιαξε ο καιρός λίγο αλλά απ ότι είδα πάλι βροχές λέει την παρασκευη. Κάπου ξεχάστηκε το καλοκαίρι. Απο την μία καλύτερα γιατί διακοπές φέτος μόνο στο χωριό και να σας πω δεν πολύ θέλω γιατί διακοπές στο χωριό σημαίνει διακοπές με την πεθερά... Πόσο να αντεξω η γυναίκα. 

Γεωργία μέσα στον Ιούλιο πιστεύω θα σε καλέσουν. Δεν παίρνεις ένα τηλ να τους το "θυμησεις" λίγο? 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...