Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Α, μάλιστα!... Κατάλαβα!....

Όσο για το ενοίκιο εννοούσα να νοικιάσετε το τωρινό και μ'αυτά τα χρήματα να πάτε στο άλλο. Αλλά θα γίνει η μάχη του Δράμαλη με την πεθερουλα όταν το μάθει, φαντάζομαι.....

Κάπως έτσι περνάει και μια φίλη μου με τη δική της πεθερά.

Εκείνη τα κόβει κι απ' το διάβασμα γιατί εκείνη την ώρα θέλει να τα παίξει. Ο,τι να 'ναι!

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Α, μάλιστα!... Κατάλαβα!....

Όσο για το ενοίκιο εννοούσα να νοικιάσετε το τωρινό και μ'αυτά τα χρήματα να πάτε στο άλλο. Αλλά θα γίνει η μάχη του Δράμαλη με την πεθερουλα όταν το μάθει, φαντάζομαι.....

Κάπως έτσι περνάει και μια φίλη μου με τη δική της πεθερά.

Εκείνη τα κόβει κι απ' το διάβασμα γιατί εκείνη την ώρα θέλει να τα παίξει. Ο,τι να 'ναι!

Το σπίτι είναι στο όνομα του πατέρα του οπότε δεν μπορούμε να το νοικιάσουμε. Άστο δεν υπάρχει σωτηρία. Ένα Τζόκερ θα μας σώσει... 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Pingu...κάνε τον μ...... διασκέδασε το κ παιξε πολλά τζόκερ χαχαχα!!!!Εαν δεν της τα κόψει το παιδί... άστα....

Τι ωραία μέρα σημερα ε;;; για μπάνιο...τζάκι είναι νωρίς να ανάψω χαχαχα...

Σας φιλώ γλυκά γλυκά!!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κόρες και απο μένα! Επιτέλους ειμαι στο σπιτακι μου!

Δεν με πειραζει σήμερα η συννεφια. Θα ρίξω το μεσημέρι κάτι υπνους που πανε θαυμα μ' αυτον τον καιρο! Εχει δροσισει κιολας.

4OQ2p3.png

πρίν από 13 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλημέρα κόρες και απο μένα! Επιτέλους ειμαι στο σπιτακι μου!

Δεν με πειραζει σήμερα η συννεφια. Θα ρίξω το μεσημέρι κάτι υπνους που πανε θαυμα μ' αυτον τον καιρο! Εχει δροσισει κιολας.

Μπα πως απο κει???

Καλέ βλέπω για την αλλαγή πάνας...εχω λειώσει!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Πορτο Χέλι! Ενδιαφέρον! Ελπιζω εκει να κανει καλυτερο καιρο.

Ε ο ερημος πάει να φορτώσει 12 άτομα κ πίσω έτσι του αρέσει να ταξιδεύει πιο πολύ παρά με ήλιο κ ζέστη!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Pingu...κάνε τον μ...... διασκέδασε το κ παιξε πολλά τζόκερ χαχαχα!!!!Εαν δεν της τα κόψει το παιδί... άστα....

Τι ωραία μέρα σημερα ε;;; για μπάνιο...τζάκι είναι νωρίς να ανάψω χαχαχα...

Σας φιλώ γλυκά γλυκά!!!!!

Καλημέρα πήρα ένα ξυστό και σώθηκα!!! Κερνάω.. Κέρδισα 2 ευρώ :-P.. 

Έχει δροσούλα σήμερα και λέγαμε να πάμε για μπάνιο. Τελικά θα κάνουμε στην μπανιέρα... 

Φιλάκια σε όλες!!!! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Κοριτσακιαααα.... Helloooooo :)

Πως ειστε? Σας εχασα λιγακι αυτες τις μερες. Επηξα στις δουλειες κ στις υποχρεωσεις! Επιτελους απο σημερα πιο χαλαρα. Κοριτσια το φετινο καλικαιρι ειναι απελπιστικο λογω καιρου. Δεν ξερω που θα βγει αυτο το πραγμα!!!

Δημητρουλονι πλησιαζει η μεγαλη μερααααα!!! Yeeeeesssss..... αντε λιγη υπομονη κ μετα με χαρα θα διανυσεις τους υπολοιπους μηνες με συντροφια στην κοιλιτσα :wub: !!! Οσο για τη χοριακη να πας το Σαββατο στο Μητερα. Μια χαρα θα πιεις κ το καφεδακι σου μετα.

Γεωργια μου ωρα για ξεκουραση μετα απο νυχτερι! Αντε κ ο καιρος σε βοηθαει να χουζουρεψεις!!!

Οσο για τις πεθεροπληκτες υπομονη κοριτσια (αν κ δεν ειναι ευκολο, το ξερω). Εγω ευτυχως την εχω μακρυα! :-D

Carpe καλες βολτες με τη μπουμπου σου! 

Νατασακι τι κανετε???

Stroll εργασια κ χαρα? Καλυτερα ετσι.

Λουκουμαδακι κ οποια αλλη ξεχναω σας φιλω!!!

• Μου αρέσει 1

On 10 Ιουνίου 2017 at 1:34 ΜΜ, DIMITRAS είπε:

Να είσαι καλά κοπέλα μου!!!

Να χαίρεσαι την όμορφη σου κ κάντε βόλτες κ αντε σιγά σιγά βουτιές!!! Τρέλλανε τη φωτογραφική κ τη καμερα με το μοντέλο σου!!

Καλα αυτό ξαναπες το..το πόσες φωτογραφίες έχω βγάλει δεν λέγεται...μέχρι και η φωτογραφα με κοιτάει καλά καλά χαχα

• Μου αρέσει 2

JU2Xp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...