Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

39 minutes ago, Eleni1986 είπε:

Σε καταλαβαινω, λογικο ειναι!!! Θα πανηγυριζουμε ειμαι σιγουρη!!!

Το φραουλακι καλα ειναι, μας τρελαινει!!!!!! Ολο ναζι ειναι απο τωρα!!!!

Ωχ μωρε η ψυχη μου :wub:  τι τελεια που ειναι!!!! Ναζιαρα ζουζουνιτσα!!! :) 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευακι ναι αυτα τα χαμογελα σε τελαινουν...θα την ζησεις κ εσυ σε μερικους μηνες αυτη την εμπειρια....προς το παρον απολαυσε την κοιλιτσα σου κ τις κλωτσιες γιατι μετα θα σου λειπουν....

Μελενια μου τι ωραια φτανει η μερα που θα παμηγυριζουμε...

Η Νατάσα μας λογικα γεννησε...γιατι ομως δεν εχει μπει ακομα να μας ενημερωσει;;;αντε κοριτσακι θελουμε λεπτομέρειες...

VXtmp2.pngdbarp3.png

1 hour ago, Me-Lenia είπε:

Ωχ μωρε η ψυχη μου :wub:  τι τελεια που ειναι!!!! Ναζιαρα ζουζουνιτσα!!! :) 

μελενια μου εγω οταν περιμενω περιοδο δεν εχω καθολου καφε!!ετσι οταν καποια στιγμη 3 μερες πριν την περιοδο ειδα καφε με λιγο αιμα καταλαβα οτι ημουν εγκυος!!δεν θελω να σε ξεσηκωσω αλλα μαλλον βρισκεσαι σε καλο δρομο!!!

1 hour ago, Angie.31 είπε:

Ευακι ναι αυτα τα χαμογελα σε τελαινουν...θα την ζησεις κ εσυ σε μερικους μηνες αυτη την εμπειρια....προς το παρον απολαυσε την κοιλιτσα σου κ τις κλωτσιες γιατι μετα θα σου λειπουν....

Μελενια μου τι ωραια φτανει η μερα που θα παμηγυριζουμε...

Η Νατάσα μας λογικα γεννησε...γιατι ομως δεν εχει μπει ακομα να μας ενημερωσει;;;αντε κοριτσακι θελουμε λεπτομέρειες...

σιγουρα γεννησε!!!τις εχει παρει τα μυαλα ο μπεμπης δε καταλαβαινεις!!!χαχαχαχα!

iZHz.png

xyNB.png

Καλημέρα, κοριτσάκια! Τι κάνετε; Κανένα νέο από τη Νατάσα ακόμα, ε;

Μελένια, λες να είσαι έγκυος;;; Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι για το αποτέλεσμα και να σκέφτεσαι θετικά. Εύχομαι μια μεγάαααλη χοριακή!!!

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Καλημέρα κούκλες! ΣΑς διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Ανυπομονώ να μάθω νέα της Νατάσας και της Αννι. :-D Ωχ sweeney μετά εμείς; Καθόλου έτοιμη δεν είμαι, έχω πολλές δουλειές λέμε!! :-D Μα πως τα άφησα έτσι τελευταία στιγμή; :confused: 

Μελένια αυριο είναι η χοριακή ε; Πολύ πολύ καλή επιτυχία, θα μπω να δω τα ευχάριστα.

Πάω να ετοιμαστώ για γιογκα, σας φιλώ όλες μία μία. 

vQjrp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου! Τι κανετε?

Αυριο λοιπον θα μαθουμε!!! Δυσκολο πραγμα να μην αγχωνεσαι τετοιες στιγμες. Οσο κ να προσπαθω μια μικρη ταχυκαρδια την εχω...! 

Σας ευχαριστω πολυ-πολυ ολες. Τα λογια σας μου δινουν κουραγιο.Ακομα περισσοτερη δυναμη μου δινει το γεγονος οτι αρκετες απο εσας εχετε βρεθει ακριβως στην ιδια θεση κ σημερα κρατατε αγκαλια(ή εχετε στην κοιλιτσα σας)τα αγγελουδια σας!

Σας ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου. 

Νατασακι αντε βρε κοριτσακι μου, μπες να μας πεις τα νεα σου! 

Φιλια πολλα σε ολες!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Τι ωραίος καιρός, μου έχει πάρει τα μυαλά! Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα!

Αννι ναι μάλλον το κοριτσάκι σου περίμενε την άνοιξη κ όπου να ναι θα ξεμυτισει!  Σουίνι και Μελιτίνη παίρνετε σειρα  σιγά σιγά :) 

Γεωργία τι κάνεις;

Αντζι ξενυχτάς; Δέσποινα;

Μελένια άντε κ κοντεύεις, αύριο θα ξέρεις, σου εύχομαι χορταστικό νούμερο!   

Ολγάκι, Δήμητρα, Ελένη με τη ναζιάρα τη φραουλίτσα, γεια σας!

Ρόζαλι θα ξετρελλάθηκε ο μικρός με τα ζωάκια!

Ευάκι, που σαι συ; Κλωτσάει το μπομπιράκι σου; :) Αυτό το μπομπιράκι με το σιέλ φορμάκι που έχεις βάλει είναι γλύκα!

Καλησπερα κοριτσακια ομορφα τι κανετε????

Τι νεα εχουμε???

Καταπληκτικος καιρος!πολυ τον χαιρομαι,ελπιζω να μη χαλασει ξανα!!!

Ειμαστε στην αναμοινη νεων απο τη νατασα και την αννι μας εε???και φυσικα τη μελενια μας αυριο!!!

Ευακι κλωτσαει το αγορακι σου???απολαυσε κλωτσιες κοιλιτσα...ακομα και τα κιλακια!!!

Ελενακι ναζιαρα απο τωρα η φραουλιτσα?θα τα τρελανει τα αγορακια!!!

Μελιτινακι εχουν μεινει τοσα πολλα ακομα???υπομονη!!!εσυ εχεις χρονο αρκετυο ακομα!!!

Αντζι τι κανει το σοφακι και ο ξενυχτης σου??

Στρολλακι μη συγκεντρωνεσαι!!!!απολαυσε βολτιτσες χαχαχα

Σουινι ο μικρος σου βιαζεται για την αδεργουλα του οσο περναει ο καιρος??βαψατε??

Γεωργια πλησιαζει το ραντεβου για τον ενδοκρινολογο εε?

Ολγακι ειναι τελεια τα μικρουλια στους παιδοτοπους( και ειδικα το οτι μετα πεφτουν εξαντλημενα για υπνο)

Στελνω απειρα φιλια σε ολες!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

5 hours ago, Me-Lenia είπε:

Αυριο λοιπον θα μαθουμε!!! Δυσκολο πραγμα να μην αγχωνεσαι τετοιες στιγμες. Οσο κ να προσπαθω μια μικρη ταχυκαρδια την εχω...! 

Σας ευχαριστω πολυ-πολυ ολες. Τα λογια σας μου δινουν κουραγιο.Ακομα περισσοτερη δυναμη μου δινει το γεγονος οτι αρκετες απο εσας εχετε βρεθει ακριβως στην ιδια θεση κ σημερα κρατατε αγκαλια(ή εχετε στην κοιλιτσα σας)τα αγγελουδια σας!

Φιλια πολλα σε ολες!!!

ΕΛΑ Κ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ!!!

ΕΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ Κ ΩΡΑΙΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣΣΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΟΕΟ;;;;

3 hours ago, stroll είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι ωραίος καιρός, μου έχει πάρει τα μυαλά! Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα!

Αννι ναι μάλλον το κοριτσάκι σου περίμενε την άνοιξη κ όπου να ναι θα ξεμυτισει!  Σουίνι και Μελιτίνη παίρνετε σειρα  σιγά σιγά :) 

Γεωργία τι κάνεις;

Αντζι ξενυχτάς; Δέσποινα;

Μελένια άντε κ κοντεύεις, αύριο θα ξέρεις, σου εύχομαι χορταστικό νούμερο!   

Ολγάκι, Δήμητρα, Ελένη με τη ναζιάρα τη φραουλίτσα, γεια σας!

Ρόζαλι θα ξετρελλάθηκε ο μικρός με τα ζωάκια!

Ευάκι, που σαι συ; Κλωτσάει το μπομπιράκι σου; :) Αυτό το μπομπιράκι με το σιέλ φορμάκι που έχεις βάλει είναι γλύκα!

ΠΑΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ

ΑΑΑΧΧΧ ΠΕΤΑΜΕ ΕΞΩ ΕΝΑ ΝΟΙΚΑΡΗ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 3 ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΥΔΑΠ 780 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ Κ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ!!!!

ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ Κ ΕΓΩ Κ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ Μ.... ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΕΝΑ 150ΑΡΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΛΙΓΟ ΑΑΑΧΧΧ 

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Κ ΟΜΟΡΦΥΝΕΣ Κ ΦΟΥΣΚΩΣΕΣ ΕΤΣΙ;; Ε ΤΙ ΝΑ ΛΕΓΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ!!!

ΕΧΩ ΛΑΛΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΝΗ ΜΕΡΑΑΑ:wub:

Καλησπερα κοριτσακια...τι κανετε;

Εγω το πρωι πηγα για laser αποτριχωση κ το βραδυ εχω γυναικολογο...

Δεσποινιω τα μικρουλια μου κανουν τα δικα τους...η Σοφουλα ψιλοζηλευει κ εχει αλλαξει λιγο η συμπεριφορα της,εκνευριζεται ευκολα κ κανει βλακειουλες για να μας τραβηξει την προσοχη κ δεν κοιμαται αν δεν ξαπλωσω μαζι της.κ εχτες μεχρι να ξεμπερδεψω με τον μικρο μου πηγε 2:00 κ ετσι εκεινη την ωρα κοιμηθηκε κ η Σοφια.τουλαχιστον μετα κοιμηθηκα αρκετα γιατι ηταν η μαμα μου σπιτι μου κ ταιζε εκεινη τον μικρο ολο το βραδυ.

Εσεις πως πατε;ποσα γευματα σου τρωει το βραδυ;σου κοιμαται λιγο παραπανω τη νυχτα;

Μελενια πως εισαι;αύριο ειναι η μερα σου κοριτσακι ε;θυμαμαι κ εγω οταν εκανα υπερδιεγερση μετρουσα 14 μερες απο την ωορηξια για να κανω τεστ κ χοριακη....το ωραιοτερο αγχος!!!

Νατασσααααααα θελουμε νεα σου....

Σουινι,ελενα,μαρακι,ολγακι,μελιτινακι,γεωργια,ευακι κ οσα κοριτσια ξεχνω σας στελνω τα φιλια μου!!!

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

58 minutes ago, Angie.31 είπε:

Καλησπερα κοριτσακια...τι κανετε;

Εγω το πρωι πηγα για laser αποτριχωση κ το βραδυ εχω γυναικολογο...

Δεσποινιω τα μικρουλια μου κανουν τα δικα τους...η Σοφουλα ψιλοζηλευει κ εχει αλλαξει λιγο η συμπεριφορα της,εκνευριζεται ευκολα κ κανει βλακειουλες για να μας τραβηξει την προσοχη κ δεν κοιμαται αν δεν ξαπλωσω μαζι της.κ εχτες μεχρι να ξεμπερδεψω με τον μικρο μου πηγε 2:00 κ ετσι εκεινη την ωρα κοιμηθηκε κ η Σοφια.τουλαχιστον μετα κοιμηθηκα αρκετα γιατι ηταν η μαμα μου σπιτι μου κ ταιζε εκεινη τον μικρο ολο το βραδυ.

Εσεις πως πατε;ποσα γευματα σου τρωει το βραδυ;σου κοιμαται λιγο παραπανω τη νυχτα;

Μελενια πως εισαι;αύριο ειναι η μερα σου κοριτσακι ε;θυμαμαι κ εγω οταν εκανα υπερδιεγερση μετρουσα 14 μερες απο την ωορηξια για να κανω τεστ κ χοριακη....το ωραιοτερο αγχος!!!

Νατασσααααααα θελουμε νεα σου....

Σουινι,ελενα,μαρακι,ολγακι,μελιτινακι,γεωργια,ευακι κ οσα κοριτσια ξεχνω σας στελνω τα φιλια μου!!!

Εμεις τη νυχτα ξυπναμε συνηθως μια το πολυ δυο φορες!κοιμομαστε γυρω στις 11 με 12 βεβαια..οχι νωρις!ελπιζω να το φτιαξουμε καποια στιγμη το προγραμμα μας!!

Το σοφακι εχασε τηναποκλειστικοτητα της μανουλας??αχχχ η κουκλιτσα μωρε!!!!θα συνηθισουν τα μικρουλια,που θα παει!!!

Σημαντικη η βοηθεια της μαμας σου!απολαυσε την!!!

• Μου αρέσει 1

x6WFp2.pngYIVQp2.png

κοριτσαρες μου τι κανετε σημερα? πως ειστε? καταπληκτικες μερες μας κανει... λιγο ακομα κ θα βγαλω τα καλοκαιρινα... 

νεα απο τα ετοιμογεννα κοριτσακια μας δεν εχουμε ακομα ε??  αχ μας ξεχασαν.. 

φρεσκομανουλες θελω τη βοηθεια σας.. επειδη ξεκιναμε κ ψωνιζουμε σιγα σιγα ποσα φορμακια 0-3 να παρω? 

α και κατι αλλο με το θεμα του παιδιατρου πως ενεργησατε? εχω βρει ποια θελω ( δεν με ειχαν καλυψει οι προτασεις των γνωστων μου) αλλα δεν την ξερω προσωπικα .να παω να την γνωρισω πριν γεννησω η θα με περασει για τρελη? 

φιλακια σε ολες ... 

• Μου αρέσει 1

QtRMp3.png 

Γεια σας ζουζουνες! Τι κανετε;

Μπηκα και 'γω με χαρα να δω τα νεα γεννητουρια και τιποτα!...  Α ρε Νατασσακι απο τωρα σε κανει ο γιος ό,τι θέλει! Α χα χα!

Αυριο εχουμε και τη Μελενια να μας πει τα δικα της ευχαριστα.

Λειπει και το Λουκουμαδακι να μας πει κι εκεινο κανενα ευχαριστο νεο...

Εγω εδω... Με τα δικα μας προβληματακια, πορευομαστε... Ελπιζω και η δικη μου η εξεταση να εχει καλα αποτελέσματα, όχι μονο για την προσπαθεια των δανεικων, αλλα και γιατι ελπιζω πια να μου ανεβασει ο γιατρος την TSH που ειναι σκοπιμως σχεδον μηδενικη τόσον καιρο και τα 'χω παιξει!...

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

5 hours ago, evaki1991 είπε:

κοριτσαρες μου τι κανετε σημερα? πως ειστε? καταπληκτικες μερες μας κανει... λιγο ακομα κ θα βγαλω τα καλοκαιρινα... 

νεα απο τα ετοιμογεννα κοριτσακια μας δεν εχουμε ακομα ε??  αχ μας ξεχασαν.. 

φρεσκομανουλες θελω τη βοηθεια σας.. επειδη ξεκιναμε κ ψωνιζουμε σιγα σιγα ποσα φορμακια 0-3 να παρω? 

α και κατι αλλο με το θεμα του παιδιατρου πως ενεργησατε? εχω βρει ποια θελω ( δεν με ειχαν καλυψει οι προτασεις των γνωστων μου) αλλα δεν την ξερω προσωπικα .να παω να την γνωρισω πριν γεννησω η θα με περασει για τρελη? 

φιλακια σε ολες ... 

κατα τη δικη μου γνωμη μη παρεις πολλα!!!τα πρωτα ουτε να λερωσουν προλαβαινουν αλλα ουτε και να τα φορεσουν πολυ γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα!!!εγω ειχα παρει γυρω στα εφτα για να μη πλενεις συνεχεια!!καλυτερα να του ειναι λιγο πιο μεγαλα ωστε να τα φορεσει και πιο μετα!!!

14 hours ago, melitini81 είπε:

Καλημέρα κούκλες! ΣΑς διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Ανυπομονώ να μάθω νέα της Νατάσας και της Αννι. :-D Ωχ sweeney μετά εμείς; Καθόλου έτοιμη δεν είμαι, έχω πολλές δουλειές λέμε!! :-D Μα πως τα άφησα έτσι τελευταία στιγμή; :confused: 

Μελένια αυριο είναι η χοριακή ε; Πολύ πολύ καλή επιτυχία, θα μπω να δω τα ευχάριστα.

Πάω να ετοιμαστώ για γιογκα, σας φιλώ όλες μία μία. 

ναι ναι ειμαστε οι επομενες!!!σε μια βδομαδα μπαινουμε στο μηνα μας!!!εγω θελω να ετοιμασω τα πραγματα μου απο αυριο σιγα σιγα για να ειμαι για παν ενδεχομενο ετοιμη!!!σημερα εφτιαξα τη βαλιτσουλα της μικρης και την εβαλα μες στη ντουλαπα!!για τα δικα μου ιελω να ψωνισω ενα δυο πραγματακια ακομα και μετα να τη φτιαξω!!!θελω να τις εχω ετοιμες πριν μπω στις 37 εβδομαδες για να εχω ησυχο το κεφαλι μου!!επειδη γεννησα πιο νωρις δε θελω παλι να τρεχω σα τρελη σε μια μερα να ετοιμαζω πραγματα!!καλυτερα λοιπον ετοιμασου σιγα σιγα!!!!

14 hours ago, Me-Lenia είπε:

Φιλια πολλα σε ολες!!!

μελενια καλη επιτυχια για αυριο!!!μολις παρεις τα αποτελεσματα να μπεις να μας πεις!!!!μη μας αφησεις με την αγωνια!!!θα την μαλωσω τη νατασα!!μαλλον τη βλεπω να μας στελνει μολις επιστρεψει σπιτι με τον παιδαρο και θα ειναι πιο χαλαρη!!!

iZHz.png

xyNB.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...