Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, Georgia1972 είπε:

Τι κανετε Angie μου μαμα και μπεμπης; Συνεχίζονται οι αυπνιες; Η μικρουλα σου καλα;

Τι κανετε Angie μου μαμα και μπεμπης; Συνεχίζονται οι αυπνιες; Η μικρουλα σου καλα;

Ναι Γεωργια μου καλα κρατεί ο μπέμπης μας άυπνος τη νυχτα.δεν εχει πονακια απλα δεν θελει να κοιμηθει το παιδι,Χαχαχα.κ ετσι του κάνουμε το κέφι κ ξενυχτάω κ εγω κ κόβουμε βόλτες στο σπιτι μεχρι να νυσταξει.

η Σοφουλινα μου καλα ειναι,ξετρελαμένους με τον αδερφό της...

εσυ διάβασα για τις εξετάσεις,πολυ ακριβές γαμωτο.

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημέραααα!!!! Δε μπόρεσα να μπω χθες και προχθές και μπήκα σίγουρη ότι γέννησε η Νατάσα! Νατάσα, ακόμα στην αναμονή, ε; Να σου πω, τώρα πρόσεξα το τικεράκι σου! Κανονικά έχεις κι άλλες μέρες. Εγώ γέννησα 40+ και γενικά, προσωπικά, δεν θα το έβιαζα να γεννήσω νωρίτερα, γιατί τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να πας για καισαρική, αν δεν είναι η ώρα του να γεννηθεί. Εκτός βέβαια αν υπάρχει λόγος που θες να γεννήσεις νωρίτερα.

Τι κάνουν τα άλλα κορίτσια;;;

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Καλημερα κοριτσια!!τι κανετε????τι ωραιοςηλιος ειναι αυτος!!αν και κανει κρυο,αλλα που θα παει?θα φτιαξει συντομα πιστευω!!!

Εμεις καλα ειμαστε,οι κολικοι εχουν ηρεμησει πιστευω...το σκ θα κανουμε και τα πρωτα μας εμβολια!!!!

Ροζαλι τι κανουν τα μικρα σου???τελικα το σιγουρεψαμε???παλι γιος ερχεται???

Αντζι μπηκε σε προγραμμα το σοφακι τωρα με τον μπεμπη εεε?εσενα συνεχιζει να σε ξενυχταει ο γιος?σαραντισατε εεε???

Γεωργια τι τιμες ηταν αυτες καλε????!!!!!μπρρρρ

Μελενια μην κουραζεσαι και κυριως μεινε ηρεμη και αισιοδοξη!!!προσπαθησε να απασχολεισαι με αλλα πραγματα κ οι μερες θα περασουν νερακι!!

Ελενακι πως πανε οι ετοιμασιες για το νυφικο?η φραουλιτσα τι κανει??

Σουινι ξεκουραζεσαι???ο μικρουλης σου προετοιμαζει ακομα το σπιτι για τον ερχομο της αδεερφουλας του???

Νατασακι μου ο κουκλος σας συντομα θα ειναι στην αγκαλια σας...θα αποφασισει μονος του ποτε θα θελησει φιλακια σε αυτα τρα πατουσινια που κλωτσανε τοσους μηνες τη μαμα!!

Μαρακι ο μικρος μπουρμπουληθρας τι κανει???ετοιμαζεστε για νεα διατροφη??

Μελιτινακι ακυρη η μετακομιση???χαλαρα οι δουλιτσες και μακρια απο τα βαψιματα εσυ!!!

Η αννι που βρισκεται???????περιμενουμε κ τηδικη τηςμπουμπου συντομα!!!

Το ευακι παλι εξαφανισμενο???

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Rosali είπε:

Πάλι γιος, Δεσποινάκι μου, ναι! Γερό να είναι και στο τρίτο θα την πετύχουμε την κόρη! Πού θα πάει;;

Να γεννηθει με το καλο και να ειναι παντα γερο!!!στο τριτο στο τεταρτο θα ερθει κ η κορη!!!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

ΤΣΑΑΑΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ...ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ Κ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ....

ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ...ΕΚΑΝΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ(ΤΟΞΟΕΙΔΗ)  ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΝΕΣΑΚΙΑ ΜΟΥ(ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ) Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΕΓΕΡΣΗ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΠΙΣΤΗ Κ ΝΑΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΑ

Καλημέρα,τι κάνετε;;;;

Τζώρτζια μου έπεσε το σαγόνι μου με τις τιμές....αυτό που δεν καταλαβαίνουν οτι για κάποιο κόσμο αυτός είναι κ ο βασικός μισθός του με τρελαίνει.

Μακάρι να βρείτε άκρη κ να τις κάνεις οικονομικά και γρήγορα.

Διαστολή 3 και ο τράχηλος μου είναι σούπερ λέει,μετράμε αντίστροφά να κάνει εμφάνιση μόνος του αυτές τις μέρες.

Σουίμι μου τον περιμένουμε απο μέρα σε μέρα...

Μελένια μου πλησιάζουμε κ οι δυό μας...εσύ για το αποτέλεσμα κ εγω για μωρουδίλα!!!

Αντζουλίνι ξεκουράζεσαι τουλάχιστον οταν αποφασίζει να κοιμηθεί;;;Είναι σημαντικό να έχεις δυνάμεις και για τα δυό ζουζούνια σου!!!

Ρόζαλι ακόμα εδώ...ο μικρός δεν ήθελε την περασμένη εβδομάδα να εμφανιστεί και τον περιμένουμε.Δυστυχώς η καισαρική έχει περισσότερες πιθανότητες αν το αργήσω,τέλος πάντων το βλέπουμε πλέον.

Δεσποινάκι εμβόλιο;;;;πέρασαν οι μέρες...αχ το αντράκι σου μεγαλώνει!!!!

Δημητράκι σε ευχαριστώ!!!! Με το καλό ο απρίλης να είναι ο τυχερός σου μήνας!!! 

Έχεις κ το βιτάμ κ όλα θα πάνε καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

22 minutes ago, NatasaP είπε:

Καλημέρα,τι κάνετε;;;;

Τζώρτζια μου έπεσε το σαγόνι μου με τις τιμές....αυτό που δεν καταλαβαίνουν οτι για κάποιο κόσμο αυτός είναι κ ο βασικός μισθός του με τρελαίνει.

Μακάρι να βρείτε άκρη κ να τις κάνεις οικονομικά και γρήγορα.

Διαστολή 3 και ο τράχηλος μου είναι σούπερ λέει,μετράμε αντίστροφά να κάνει εμφάνιση μόνος του αυτές τις μέρες.

Σουίμι μου τον περιμένουμε απο μέρα σε μέρα...

Μελένια μου πλησιάζουμε κ οι δυό μας...εσύ για το αποτέλεσμα κ εγω για μωρουδίλα!!!

Αντζουλίνι ξεκουράζεσαι τουλάχιστον οταν αποφασίζει να κοιμηθεί;;;Είναι σημαντικό να έχεις δυνάμεις και για τα δυό ζουζούνια σου!!!

Ρόζαλι ακόμα εδώ...ο μικρός δεν ήθελε την περασμένη εβδομάδα να εμφανιστεί και τον περιμένουμε.Δυστυχώς η καισαρική έχει περισσότερες πιθανότητες αν το αργήσω,τέλος πάντων το βλέπουμε πλέον.

Δεσποινάκι εμβόλιο;;;;πέρασαν οι μέρες...αχ το αντράκι σου μεγαλώνει!!!!

Δημητράκι σε ευχαριστώ!!!! Με το καλό ο απρίλης να είναι ο τυχερός σου μήνας!!! 

Έχεις κ το βιτάμ κ όλα θα πάνε καλά!!!!

ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΣΥ Κ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ ΝΑΙ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ GONAL ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΨΥΞΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΧΑ Κ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου....

Νατασουλι σε εχει στην αναμονή ο παίδαρος ε;εγω οταν πήγα για γέννα κ ειχα διαστολή 2 ειχα πόνους κανονικά.πιστευω οτι αν δεν ειχα την πίεση κ πηγαινα για φυσιολογικά θα γεννούσα αμέσως γιατι οσο περνούσε η ωρα μεχρι να με ετοιμάσουν για χειρουργείο οι πόνοι ηταν πολυ πιο έντονοι.

εγω κοριτσια εχτες ειχα ξενύχτι παλι...1:00-4:30 όρθιος ο κύριος,χωρίς πονακια ομως δεν ήθελε κ στο κρεβατι του κ ετσι καθόμασταν στο σαλονι κ έβλεπα ενα θρίλερ που ειχε εκεινη την ωρα.κ μετα ξυπνησε παλι 7:00 για να φάει κ μετα παλι στα 3ωρα του....Χαχαχα εχουμε πολυ πλακα!!!

Σας ειπα για τη βαφτιση;;; Λεμε για Οκτώβρη,θα ειναι βεβαια 9 μηνων ο μπέμπης μας ομως καλυτερα τωρα απο του χρονου το καλοκαιρι που θα ειναι σχεδόν 1,5 χρόνων.

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!  Πως είμαστε σήμερα;

Νατασσάκι μια χαρα το παει ο μπέμπης! Ξέρει εκείνος καλύτερα πότε είναι η ώρα.

Angie, βάστα γερά μάνα! Μπραβο στη μικρούλα που δεν ζηλεύει. Με το καλό να γίνει και η βάπτιση!

Δεσποινιώ ξεπεταγεται και το δικό σου. Έφτασαν τα εμβολιακια!

Ρόζαλι, φανταζεσαι στο τέλος απο τις προσπαθειες για την κορη να φτιαξετε ομαδα μπάσκετ;! Ή και μεγαλύτερη;! Χι χι χι!!! Αλήθεια! Μπορεί να συμβεί! Μιας συναδέλφου οι γονεις έκαναν τον πρωτο γιο... τον δευτερο γιο.... τον τριτο γιο... και για να μην πολυλογω έκαναν επτά γιους και στο τέλος βγήκε η κόρη!!!! Η συνάδελφός μου. Φαντάζεσαι;;;!!!

Δημητρα μου, καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια! Άντε, ανοιξτε το δρομο και για εμας!

Μελενια, Sweeney πως παει το κλώσσημα;

Στέλνω τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια! :)

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Δημητρα με το καλο η νεα προσπαθεια να ειναι και ακρως επιτυχημενη!!!!

Αντζι προβλεπω να δεις πολλα θριλερ οσο μεγαλωνει ο γιος!!!!εκεινος θα ξενυχταει σε κλαμπ και βολτες και η μαμα θα βλεπει θριλερ περιμενοντας!!!!με το καλο να γινει η βαφτιση!ωραιος μηνας κι ο οκτωβρης...χωρις πολυ κρυο ακομα!!!

Γεωργια 8 συνολοη συναδελφος???8???????να λιποθυμησω τωρα ή σε λιγο????

• Μου αρέσει 1

x6WFp2.pngYIVQp2.png

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ...ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ:shock: ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΥΡΕΞΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙΟΥ ΣΟΥ!!

50 minutes ago, Georgia1972 είπε:

Γεια σας κορίτσια!  Πως είμαστε σήμερα;

Νατασσάκι μια χαρα το παει ο μπέμπης! Ξέρει εκείνος καλύτερα πότε είναι η ώρα.

Angie, βάστα γερά μάνα! Μπραβο στη μικρούλα που δεν ζηλεύει. Με το καλό να γίνει και η βάπτιση!

Δεσποινιώ ξεπεταγεται και το δικό σου. Έφτασαν τα εμβολιακια!

Ρόζαλι, φανταζεσαι στο τέλος απο τις προσπαθειες για την κορη να φτιαξετε ομαδα μπάσκετ;! Ή και μεγαλύτερη;! Χι χι χι!!! Αλήθεια! Μπορεί να συμβεί! Μιας συναδέλφου οι γονεις έκαναν τον πρωτο γιο... τον δευτερο γιο.... τον τριτο γιο... και για να μην πολυλογω έκαναν επτά γιους και στο τέλος βγήκε η κόρη!!!! Η συνάδελφός μου. Φαντάζεσαι;;;!!!

Δημητρα μου, καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια! Άντε, ανοιξτε το δρομο και για εμας!

Μελενια, Sweeney πως παει το κλώσσημα;

Στέλνω τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια! :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΝΩ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΑ Κ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΛΩΣΣΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ....

Η ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΩΩΩ ΕΛΕΟΣ ΧΑΧΑ

Καλησπεραααα...!!!! Τι κανετε κοριτσια μου? Εγω σπιτακι κ χαλαρωση!!! Για να δουμε...

Αντζη μου ευχομαι οντως να πανηγυριζουμε στις 22 :)! Καλα κ εσυ κοριτσι μου αγκαλια με το μπεμπακι εβλεπες θριλερ??? Χαχαχα...εισαι απιστευτη!!! Η Σοφουλα σου ειναι γλυκα με τη συμπεριφορα της στον αδερφουλη της! :wub: 

Δημητρα απ' οσο καταλαβα ησουν παλιο μελλος της παρεας. Εγω εχω ερθει το τελευταιο 1,5 μηνα στην παρεα σας. Καλως ξαναρθες λοιπον :)! Με το καλο η νεα προσπαθεια!!! Αφου εγινε το χειρουργειο που προανεφερες ολα θα πανε καλα!!! Μεσα απ την καρδια μου ευχομαι συντομα με μωρο στην κοιλιτσα σου! Οσο για το βιταμ... εχετε δικιο, κ εγω το ειχα κανει(επειδη το διαβασα απο εσας)κ η διεγερση πηγε μια χαρα!!!

Νατασακι μου πες στον μπεμπακο σου να μου στειλει γουρι μιας κ θα γεννηθει κοντα στη χοριακη μου! :) Αντε λιγο υπομονη κ ετοιμασου για μωρουδιλο-αγκαλιτσες! :wub: 

Ροζαλι αγορομανουλααααα... με το καλο ο ζουζουνος νουμερο2!!! :) 

Γεωργια μου πως εισαι? Απαραδεκτο το ποσο των εξετασεων. Ενας ανασφαλιστος με λιγα λογια αναγκαζεται να πορευεται με την ταλαιπωρια! Το ηξερα οι συγκεκριμενες εξετασεις ειναι πανακριβες.

Δεσποινακι μου προσπαθω να ειμαι ηρεμη κ αισιοδοξη. Δεν τα καταφερνω παντα αλλα τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος της ημερας! Απο ξεκουραση παντως αλλο τιποτα :-) . Με το καλο το πρωτο σας εμβολιακι! 

Ελενακι μου τι κανετε? Το φραουλακι?

Υπολοιπα κοριτσακια καλο βραδυ!!! ♡♡♡

• Μου αρέσει 1

23 minutes ago, Me-Lenia είπε:

Καλησπεραααα...!!!! Τι κανετε κοριτσια μου? Εγω σπιτακι κ χαλαρωση!!! Για να δουμε...

Αντζη μου ευχομαι οντως να πανηγυριζουμε στις 22 :)! Καλα κ εσυ κοριτσι μου αγκαλια με το μπεμπακι εβλεπες θριλερ??? Χαχαχα...εισαι απιστευτη!!! Η Σοφουλα σου ειναι γλυκα με τη συμπεριφορα της στον αδερφουλη της! :wub: 

Δημητρα απ' οσο καταλαβα ησουν παλιο μελλος της παρεας. Εγω εχω ερθει το τελευταιο 1,5 μηνα στην παρεα σας. Καλως ξαναρθες λοιπον :)! Με το καλο η νεα προσπαθεια!!! Αφου εγινε το χειρουργειο που προανεφερες ολα θα πανε καλα!!! Μεσα απ την καρδια μου ευχομαι συντομα με μωρο στην κοιλιτσα σου! Οσο για το βιταμ... εχετε δικιο, κ εγω το ειχα κανει(επειδη το διαβασα απο εσας)κ η διεγερση πηγε μια χαρα!!!

Νατασακι μου πες στον μπεμπακο σου να μου στειλει γουρι μιας κ θα γεννηθει κοντα στη χοριακη μου! :) Αντε λιγο υπομονη κ ετοιμασου για μωρουδιλο-αγκαλιτσες! :wub: 

Ροζαλι αγορομανουλααααα... με το καλο ο ζουζουνος νουμερο2!!! :) 

Γεωργια μου πως εισαι? Απαραδεκτο το ποσο των εξετασεων. Ενας ανασφαλιστος με λιγα λογια αναγκαζεται να πορευεται με την ταλαιπωρια! Το ηξερα οι συγκεκριμενες εξετασεις ειναι πανακριβες.

Δεσποινακι μου προσπαθω να ειμαι ηρεμη κ αισιοδοξη. Δεν τα καταφερνω παντα αλλα τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος της ημερας! Απο ξεκουραση παντως αλλο τιποτα :-) . Με το καλο το πρωτο σας εμβολιακι! 

Ελενακι μου τι κανετε? Το φραουλακι?

Υπολοιπα κοριτσακια καλο βραδυ!!! ♡♡♡

Ολα καλά να σου πάνε κορίτσι Ναι το βιταμ κολλητος φιλος!!!Δεν ειχα γραφτει στο  cafe ημουν στο forum κ τωρα που ξαναρχιζω μπαινω κ εδω να παρω αισιοδοξια απο τις γλυκιες μανουλες!!! 22 χοριακή;;;Υπομονή έχεις να μου στειλειςμπεμπεδοσκονη...

Καλό μας βράδυ☺

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...