Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Μελιτινακι, ναι. Μονο στο δικο μας νοσοκομειο γινονται οι εξετασεις και οι γνωματευσεις. Αλλιως πηγαινεις ιδιωτικα και τα πληρωνεις ολα.

Αφου θα παρετε επαγγελματια για τα βαψιματα και μαλιστα τοσο καλο, μια χαρα θα τελειωσεουν ολα στο αψε-σβήσε! Μην το σκεφτεσαι καθολου.

Νατασσακι μου εγω ακομα δεν εχω αυτην την εμπειρια, αλλα συμφωνω με την Ελενη και την Μελενια. Άλλωστε με τα νεα ορια της τελειομηνης εγκυμοσυνης που εχει θεσει το Αμερικανικο Κολλέγιο Μαιευτηρων και Γυναικολογων (έπειτα απο μελετες) αυτη ξεκινα στις 39 εβδομαδες και τελειωνει στις 40 εβδομαδες και έξι ημερες. πότε μια χαρα τα πας. Νομιζω πως ο μπεμπης ξερει καλυτερα. Θα σου πει και ο γιατρουλης αυριο, αν προλαβει! Χα χα!

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασσα μ η διπλανή μ με διαστολή 3 ήταν 3 εβδομάδες!!! Να ξέρεις πως αν το μωρό δεν είναι έτοιμο να γεννηθεί πι κίνδυνοι είναι αυξημένη με την πρόκληση!!! Στις 40 εβδομάδες ναι!! Στις 38 όχι!! Εγώ είχα διαστολή 2 έως 40κ6 π γεννησα!!! Το μωρό χαμηλά κ ο τράχηλος ανωριμος! Εννοείται οτι έκανα πρόκληση ή οποία δεν πέτυχε κ οδήγησε σε τρομερή αιμμοραγια!!! Έτσι δεν το διακινδυνεψα κ ζήτησα καισαρική!! Ο καλός θεουλης ξέρει το πότε!! Αλλά μετά από 40 εβδομαδες!! Είσαι υγιεστατη κ ο μικρός το ίδιο!!! 

OFubp3.png

TyB7p3.png

ειναι αναλογα το μπεμπακι νομιζω!!!αν θυμαμαι καλα στο γιο μου ειχα παει στις 37 ειχα συσπασεις και 2 διαστολη.μετα απο δυο μερες ειδα λιγο αιμα και πηγα το βραδυ στο νοσοκομειο!την αλλα μερα το πρωι εσπασαν τα νερα και γεννησα!!για αυτο και λεω οτι αν παρω και τις 40 εβδομαδες τωρα θα μου κακοφανει!!νατασακι κανε υπομονη και δεν θα αργησει!!βγες και για περπατημα θα σε βοηθησει να κατεβει κι αλλο ο μικρος!!!εγω στις 29 εχω ραντεβου που μπαινω στο μηνα μου να δουμε πως παει!!και σημερα κλωσαω!!!!μελετινι ποτε δε ξερεις ποιο θα ξεμυτησει πρωτο!!!

iZHz.png

xyNB.png

3 hours ago, Me-Lenia said:

Καλημερα κοριτσια μου. Τι κανετε? Εγω σημερα για να ειμαι ειλικρινης ειμαι "καπως". Με πηραν κ τα κλαματα για λιγο. Πφφφ... καθολου δεν μου αρεσει οταν "πεφτω". Ειναι που φευγει κ ο καλος μου σημερα κ με πηρε το παραπονο. 

Τελικα αυτες οι ημερες για τη χοριακη ειναι ζορικες! Στις 22 Ειναι να την κανω Μελιτινη. 

Εσεις απ οσο διαβαζω εχετε δουλιτσες. Βαφετε, τακτοποιειτε, φτιαχνετε τα δωματιακια των ζουζουνιων σας! Αχ τι ωραιααα... με το καλο αγαπημενες μου!!!

Νατασα αν θυμαμαι καλα τη Δευτερα δεν  ειχε πει ο γιατρος σου να πας? Τοτε θα πας! :) 

Σας φιλω :wub: 

Μελενια μου, ειναι φυσιολογικό να πεφτουμε καμια φορά. Άνθρωποι είμαστε, όχι ρομποτ. Όμως μ' αυτό , γιατί να μπλοκαρουμε την πιθανότητα του να πηγαινουν όλα μια χαρά;! Έτσι μικρή μου, συγκεντρώσου σε θετικές σκέψεις, όχι α παραιτητα γύρω από την εγκυμοσύνη. Γενικώς θετικές σκεψεις. Διαβασε και κατι που σ' ευχαριστεί, μιλα στο τηλ με προσωπα που σε κς κανουν να νιωθεις ασφαλεια, δες κατι ευχάριστο στην tv. Και εδώ είμαστε κι εμεις για παρεούλα!. Θα 'χουμε και γεννητούρια!!!! Και θα περασουν οι μερουλες! Τι έμειναν; 11 μερούλες έμειναν!

4OQ2p3.png

5 hours ago, Eleni1986 είπε:

Καλησπερα αγαπες μου!!!

Μελενια μου υπομονη κοριτσι μου, ειναι ζορικες μερες αλλα σκεψουπως στις 22 θα πανηγυριζουμε γιουπιιιιιι!!!

Νατασακι μου εγω αν δεν ειχα καποιο αλλο θεμα(που ειχα) θα το αφηνα λιγο ακομα μεχρι να ερθει η ωρα του να βγει. ΑΚομα και καισαρικη προγραμματισμενη που ειχα θα προτιμουσα να σπασουν τα νερα πρωτα και ας γινει καισαρικη απευθειας.Θα σου κανουν προκληση και αν δεν ειναι ετοιμο να βγει θα φας ολους τους πονους της προκλησης και θα κανεις και καισαρικη μετα. Και αφου εχεις καποια διαστολη δεν θα αργησει να ερθει η ωρα...

Εχεις δικιο Ελενακι μου μονο με υπομονη πρεπει να ειμαι εφοδιασμενη. Ζορικα περασα σημερα. Ολο δακρυα τρεχουν απ τα ματια μου. Ας ερθουν ολα κατ'ευχην κ δεν πειραζει, ας ζοριζομαι! :) Εσυ πως ησουν κατα την αναμονη?

2 hours ago, Georgia1972 είπε:

Μελενια μου, ειναι φυσιολογικό να πεφτουμε καμια φορά. Άνθρωποι είμαστε, όχι ρομποτ. Όμως μ' αυτό , γιατί να μπλοκαρουμε την πιθανότητα του να πηγαινουν όλα μια χαρά;! Έτσι μικρή μου, συγκεντρώσου σε θετικές σκέψεις, όχι α παραιτητα γύρω από την εγκυμοσύνη. Γενικώς θετικές σκεψεις. Διαβασε και κατι που σ' ευχαριστεί, μιλα στο τηλ με προσωπα που σε κς κανουν να νιωθεις ασφαλεια, δες κατι ευχάριστο στην tv. Και εδώ είμαστε κι εμεις για παρεούλα!. Θα 'χουμε και γεννητούρια!!!! Και θα περασουν οι μερουλες! Τι έμειναν; 11 μερούλες έμειναν!

Γλυκια μου Γεωργια εχεις δικιο, ανθρωποι ειμαστε. Προσπαθω να κανω ομορφες σκεψεις για τη ζωη γενικα κ να παιρνω λιγο τα πανω μου. 

Ναιαιαι... θα χουμε τα γεννητουρακια μας που θα μας φερουν πολυ-πολυ γουρι! :) 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Me-Lenia said:

Εχεις δικιο Ελενακι μου μονο με υπομονη πρεπει να ειμαι εφοδιασμενη. Ζορικα περασα σημερα. Ολο δακρυα τρεχουν απ τα ματια μου. Ας ερθουν ολα κατ'ευχην κ δεν πειραζει, ας ζοριζομαι! :) Εσυ πως ησουν κατα την αναμονη?

Γλυκια μου Γεωργια εχεις δικιο, ανθρωποι ειμαστε. Προσπαθω να κανω ομορφες σκεψεις για τη ζωη γενικα κ να παιρνω λιγο τα πανω μου. 

Ναιαιαι... θα χουμε τα γεννητουρακια μας που θα μας φερουν πολυ-πολυ γουρι! :) 

Θα στειλουν τα κορίτσια πολλήηηηηη μπεπμεδόσκονηηηηηη!!!!! :):):)

4OQ2p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου..διάβασα τα μηνύματα σας και σας ευχαριστώ πολύ!!

Τέλος πάντων θα δούμε σήμερα πως θα πάει το ραντεβού με τον γιατρό κ βλέπουμε.

Σας φιλώ και θα σας έχω νέα αργότερα!!

Qshbp2.png

1 hour ago, NatasaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..διάβασα τα μηνύματα σας και σας ευχαριστώ πολύ!!

Τέλος πάντων θα δούμε σήμερα πως θα πάει το ραντεβού με τον γιατρό κ βλέπουμε.

Σας φιλώ και θα σας έχω νέα αργότερα!!

καλημερα!!νατασακι μου γλυκο τωρα θα ανχωθεις???εβγαλες περα 9 μηνες και σου εχουν μεινει λιγες μερες για να κρατησεις αγκαλια το μπεμπη σου!!στη τελικη οσο μενει στη κοιλιτσα σου καλο του κανει!!!μπορει εσυ να νιωθεις οτι θα σκασεις αλλα κανε υπομονη!!θα ερθει στην ωρα του και ολα καλα θα πανε!!ευχομαι να γεννησεις φυσιολογικα χωρις κανενα προβημα απολυτως!!!μη μου πεφτεις τωρα στο τελος!!!τωρα ερχονται τα καλυτερα!!!εμεις εδω ειμαστε και σε αγαπαμε!!!!

iZHz.png

xyNB.png

Καλησπερα!!!

Νατασακι περιμενουμε νεα σας!!!

Μελενια μου εγω στην περιοδο αναμονης ημουν πολυ ανεβασμενη, πηγαινα και για δουλεια και δεν καταλαβα ποτε περασαν οι μερες!!! Αν ημουν σπιτι δεν θα την παλευα!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Σουίνι μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ για τα λογάκια σου,δεν πέφτω ευτυχώς ειδικά τώρα στην τελική ευθεία....τα ζουζούνια σου τι κάνουν;;;;

Ελενάκι πως είσαι;;; η φραουλένια;;;

Τζώρτζια πως είσαι κοριτσάρα;;

Μελένια τι διαβάζω;;;χαμογέλασε,δες καμία ταινιούλα,σίριαλ....θα περάσουν οι μέρες πολύ γρήγορα έτσι.

Μαράκι έφτιαξε ο καιρός πάνω;;;πως πάνε οι ετοιμασίες;;;ο μικρούλης;;;

Εγώ πήγα έκανα τις εξετασούλες μου το πρωί,είμαι σε καλό δρόμο και είμαστε στην αναμονή.

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μικρούλες μου! Τι κανετε; Τι ανεμοδούρι κι αυτό σήμερα;

Νατασσακι, οταν λες εξετασεις, εννοεις πως τα ειπατε και με τον γιατρούλη; Αν ναι, τι σου ειπε; Τι διαστολή έχεις;

Εγω έδω. Μόλις ήρθα απο τη δουλεια. Έκανα μια κρουση για να μαθω τιμες για τις εξετασεις που θελω (μήπως τις κανω ιδιωτικα) και μου έπεσε το σαγόνι. Όχι πως περίμενα κάτι άλλο δηλαδή, αλλα επειδή επέμενε ο αντρουλης μου πως έχουν πέσει οι τιμές! Αμ δε!!! Οπότε.... Υπομονή....

4OQ2p3.png

36 minutes ago, NatasaP είπε:

Σουίνι μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ για τα λογάκια σου,δεν πέφτω ευτυχώς ειδικά τώρα στην τελική ευθεία....τα ζουζούνια σου τι κάνουν;;;;

Ελενάκι πως είσαι;;; η φραουλένια;;;

Τζώρτζια πως είσαι κοριτσάρα;;

Μελένια τι διαβάζω;;;χαμογέλασε,δες καμία ταινιούλα,σίριαλ....θα περάσουν οι μέρες πολύ γρήγορα έτσι.

Μαράκι έφτιαξε ο καιρός πάνω;;;πως πάνε οι ετοιμασίες;;;ο μικρούλης;;;

Εγώ πήγα έκανα τις εξετασούλες μου το πρωί,είμαι σε καλό δρόμο και είμαστε στην αναμονή.

καλε πες λεπτομερειες!!!τι σου ειπε ο γιατρος???

iZHz.png

xyNB.png

Καλησπερα!!! Τι κανετε?α 

Εγω συνεχιζω το κλω-κλω! Οχι ξαπλα πια αλλα εντος σπιτιου. Σκεφτομαι οτι στη δουλεια ισως περνουσαν πιο ευκολα οι ωρες κ οι ημερες. Τελος παντων προσπαθω να ειμαι ηρεμη κ να κανω υπομονη. 

Ελενακι πολυ μου αρεσε που ηταν τοσο χαλαρη η αναμονη για σενα.

Νατασακι μου ολα καλα!!! Αντε κ πλησιαζουμεεε.... !!!! Θα ερθει οταν κρινει σωστο. Ξερει ο μπεμπης!

Γεωργια μου οι τιμες σε καποιες εξετασεις οντως επεσαν. Αλλα η μανγητικη σιγουρα οχι. 

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;

Νατασουλι με το καλο κ μ'ενα πονο.

Μελενια μου θα φτασει η μερα της χοριακης κ μαζι θα κλαιμε απο χαρα οπως εγινε κ με ολα τα υπολοιπα κοριτσια μας

Δεσποινακι,Ελενάκι τι κανουν τα ζουζουνια σας;

Οι υπολοιπες;;;φιλακια

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...