Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Νατασσακι μου, η ξεκουραση ειναι σχετικη. Πρεπει να κανω δουλίτσες, αλλα δεν βαριεσαι! Συνηθισμενα τα βουνα απ' τα χιονια! Ευτυχως επιτελους δεν ποναω σε αυχενα, μεση, χερι όπως τις προηγουμενες εβδομαδες!

Sweeney μου, τι θα κανουμε με σένα;! Βρε κοριτσακι γλυκο, τι είπαμε;;;!!! Θα σε μαλωσουμε! Σε μαλωνει και η μικρη, είδες; Καθησε για κλώσσημα, ωραια-ωραια, όπως η Μελενια. Φερε την πεθερα ή καμια κολλητη για βοηθεια. Δεν γίνεται; Μανουλα υπαρχει;

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

31 minutes ago, Georgia1972 είπε:

Νατασσακι μου, η ξεκουραση ειναι σχετικη. Πρεπει να κανω δουλίτσες, αλλα δεν βαριεσαι! Συνηθισμενα τα βουνα απ' τα χιονια! Ευτυχως επιτελους δεν ποναω σε αυχενα, μεση, χερι όπως τις προηγουμενες εβδομαδες!

Sweeney μου, τι θα κανουμε με σένα;! Βρε κοριτσακι γλυκο, τι είπαμε;;;!!! Θα σε μαλωσουμε! Σε μαλωνει και η μικρη, είδες; Καθησε για κλώσσημα, ωραια-ωραια, όπως η Μελενια. Φερε την πεθερα ή καμια κολλητη για βοηθεια. Δεν γίνεται; Μανουλα υπαρχει;

Λογικό βρε κορίτσι αφού λείπεις κάθε μέρα...σιγά σιγά όμως ειδικά τώρα που δεν πονάς πρόσεχε περισσότερο για να μην σε ξαναπιάσει τίποτα.

Qshbp2.png

Γεια σας ομορφουλες! :) 

Κοριτσια δεν παλευεται αλλο αυτη η βροχη ελεος!!! Αντε να δουμε ποτε θα σταματησει επιτελους...

Νατασακι πως πανε οι δουλειες??? Ριξε κ ενα σφουγγαρισματακι πριν φυγεις! Χιχιχι...! Το αγορι σου της ταξης κ της καθαριοτητας ειναι. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. :) 

Γεωργια θεα η μανουλα σου  ή μαλλον κοκκετα! Μεχρι κ στη γεννα το νυχακι ηταν τελειο! Χαχαχα... Ευτυχως που δεν πονας, μην ξεπατωθεις στις δουλειες ομως κ εχεις παλι τα ιδια. Οσο για μενα καλα το λες, κλωσσαω. Οπου να `ναι αρχιζω τα κλω-κλω-κλω...!!! :-) 

Μελιτινακι η αληθεια ειναι οτι κ εγω απο τοτε σας διαβαζα αλλα δεν επαιρνα την αποφαση να μπω στην παρεα σας γιατι ολη μερα εκλαιγα η χαζη. Τωρα χαιρομαι πολυ που ειμαι κοντα σας κ ευχομαι να εχω κ εγω την εξεληξη σας. Ειστε η πιο καλη παρεα! :wub: 

Sweeny σ ευχαριστω. Το πιστευω κ εγω οτι ειστε πολυ τυχερη παρεα! :)  Ο ζουζουνος σου ειναι ολα τα λεφτα! Δινει κ παιχνιδακια στην αδερφουλα του!!! :P 

Ελενακι μου αγαπημενο σ ευχαριστω πολυ-πολυ! Μ' αρεσει πολυ το προαισθημα σου. Ναι εχουμε κ καταψυξη. Το φραουλακι σου μη ξεχνας να μου φιλας! ♡♡♡

Αντζη, Μαρακι, Ολγακι, Rosali κ υπολοιπα κοριτσακια φιλακια. 

28 minutes ago, Georgia1972 είπε:

Ποναω λιγο στον αυχενα. Καμια σχεση όμως με τις προηγουμενες εβδομαδες. Ναι πρεπει να προσεχω. Ευχαριστω Νατασσακι :).

Είναι και η υγρασία που δεν βοηθάει...πάντως να προσέχεις έτσι είναι το σωστό!!!!

11 minutes ago, Me-Lenia είπε:

Γεια σας ομορφουλες! :) 

Κοριτσια δεν παλευεται αλλο αυτη η βροχη ελεος!!! Αντε να δουμε ποτε θα σταματησει επιτελους...

Νατασακι πως πανε οι δουλειες??? Ριξε κ ενα σφουγγαρισματακι πριν φυγεις! Χιχιχι...! Το αγορι σου της ταξης κ της καθαριοτητας ειναι. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. :) 

Γεωργια θεα η μανουλα σου  ή μαλλον κοκκετα! Μεχρι κ στη γεννα το νυχακι ηταν τελειο! Χαχαχα... Ευτυχως που δεν πονας, μην ξεπατωθεις στις δουλειες ομως κ εχεις παλι τα ιδια. Οσο για μενα καλα το λες, κλωσσαω. Οπου να `ναι αρχιζω τα κλω-κλω-κλω...!!! :-) 

Μελιτινακι η αληθεια ειναι οτι κ εγω απο τοτε σας διαβαζα αλλα δεν επαιρνα την αποφαση να μπω στην παρεα σας γιατι ολη μερα εκλαιγα η χαζη. Τωρα χαιρομαι πολυ που ειμαι κοντα σας κ ευχομαι να εχω κ εγω την εξεληξη σας. Ειστε η πιο καλη παρεα! :wub: 

Sweeny σ ευχαριστω. Το πιστευω κ εγω οτι ειστε πολυ τυχερη παρεα! :)  Ο ζουζουνος σου ειναι ολα τα λεφτα! Δινει κ παιχνιδακια στην αδερφουλα του!!! :P 

Ελενακι μου αγαπημενο σ ευχαριστω πολυ-πολυ! Μ' αρεσει πολυ το προαισθημα σου. Ναι εχουμε κ καταψυξη. Το φραουλακι σου μη ξεχνας να μου φιλας! ♡♡♡

Αντζη, Μαρακι, Ολγακι, Rosali κ υπολοιπα κοριτσακια φιλακια. 

Μελένια έτσι προσέχουμε τα αυγουλάκια μας!!!!υπομονή και υπομονή!!!χεχε!!!

Φυσικά παιδί μου χωρίς σφουγγάρισμα θα φύγω;;;να έχω να το σκέφτομαι μετα;;;;

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

8 hours ago, Georgia1972 είπε:

μενω με την πεθερα μου!!αλλα δουλευει ολη μερα και οταν γυρναει σπιτι τι να πρωτοκανει??τη βοηθαω και εγω οσο μπορω!!λιγο απο δω λιγο απο κει!!

iZHz.png

xyNB.png

54 minutes ago, sweeney todd said:

μενω με την πεθερα μου!!αλλα δουλευει ολη μερα και οταν γυρναει σπιτι τι να πρωτοκανει??τη βοηθαω και εγω οσο μπορω!!λιγο απο δω λιγο απο κει!!

Α, μαλιστα... Κάτι είν αι  κι αυτό. Κανεις άλλος δεν μπορει;...

4OQ2p3.png

Καλημέρα όμορφες! 

Χθες τι έπαθε πάλι και είχε κολλήσει; Προσπαθούσα κάμποση ώρα να μπω και δεν γινόταν.

Απαίσιος καιρός, σκέτη κατάθλιψη. Και όχι τίποτα άλλο, θέλω να βάψω και το δωμάτιο της μικρής. Για έπιπλα δε βιάζομαι, έτσι κι αλλιώς δίπλα μου θα κοιμάται τον πρώτο καιρό αλλά το βάψιμο πρέπει να γίνει, μην το έχω μετά με μωρό παιδί στο σπίτι. Γενικά τέτοιες μαστοροδουλειές έχω που επειδή θα έφευγα τις άφησα, αλλά τώρα θέλω να τελειώνουν όλα. 

Βρε Γεωργία μου τι σύστημα είναι αυτό που έχετε; Μόνο σε ένα νοσοκομείο μπορείτε να κάνετε τις εξετάσεις σας όλοι του Ναυτικού;; :confused: Κοίτα να δεις που θα αρχίσω να εκτιμώ τον ΕΟΠΥΥ, που είναι χάλια βέβαια, αλλά τουλάχιστον οι εξετάσεις γίνονται σε οποιοδήποτε συμβεβλημένο  διαγνωστικό με μικρή συμμετοχή. Ελπίζω να μην κουράστηκες πολύ, έτσι κι αλλιώς αυτός ο καιρός δεν είναι γα δουλειές, ούτε το πάτωμα δεν στεγνώνει :mad: Θα μου πεις, είναι για βόλτα; Για τίποτα δεν είναι, χουχούλιασμα μόνο. 

sweeney todd προσπάθησε να βρεις χρόνο για ξεκούραση, τα θέλουμε μέσα λίγο ακόμα! :) Είμαστε πολύ κοντά εμείς! αλλά εγώ ούτε πονάκια έχω, ούτε πετρώματα ούτε τίποτα. Βέβαια εγώ δεν έχω και κανένα ζουζούνι να κυνηγάω! Άντε υπομονή, λίγο μας έμεινε. 

Μελένια πως πάει το κλώσημα; (υπάρχει άραγε τέτοια λέξη :confused: ) Πότε πας για χοριακή είπαμε; 

Νατάσα;;; :wub::wub: 

vQjrp2.png

Καλημέρα κορίτσια...

ο καιρός μουντός αλλά ευτυχώς δεν βρέχει...

εγω αγάπες είμαι σπίτι ακόμα,μέχρι και τώρα που σας γράφω δεν έχω τίποτα που να με κάνει να πάω μαιευτήριο.

Μανούλες θέλω συμβουλή...εσείς χωρίς συμπτώματα θα πηγαίνατε νωρίτερα για ραντεβού ή θα το εξαντλούσατε λίγες μέρες ακόμα.Λέγοντας τις λίγες μέρες δεν εννοώ την πητ ,γιατί δεν την φτάνουμε.

Τζώρτζια εδώ αγκαλιά με την κοιλίτσα μου!!!!!!

Μελιτίνη μου είπες βάψιμο και μου σηκώθηκε η τρίχα...ξαναθυμήθηκα όταν βάφαμε εμείς εδώ κ είχα νεύρα γιατί παρόλο που η μπογιά που πήραμε δεν μύριζε ήμουν απομονωμένη στην άλλη πλεύρα του σπιτιού.Καλά τελειώματα!!!!

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

31 minutes ago, melitini81 είπε:

Καλημέρα όμορφες! 

Χθες τι έπαθε πάλι και είχε κολλήσει; Προσπαθούσα κάμποση ώρα να μπω και δεν γινόταν.

Απαίσιος καιρός, σκέτη κατάθλιψη. Και όχι τίποτα άλλο, θέλω να βάψω και το δωμάτιο της μικρής. Για έπιπλα δε βιάζομαι, έτσι κι αλλιώς δίπλα μου θα κοιμάται τον πρώτο καιρό αλλά το βάψιμο πρέπει να γίνει, μην το έχω μετά με μωρό παιδί στο σπίτι. Γενικά τέτοιες μαστοροδουλειές έχω που επειδή θα έφευγα τις άφησα, αλλά τώρα θέλω να τελειώνουν όλα. 

Βρε Γεωργία μου τι σύστημα είναι αυτό που έχετε; Μόνο σε ένα νοσοκομείο μπορείτε να κάνετε τις εξετάσεις σας όλοι του Ναυτικού;; :confused: Κοίτα να δεις που θα αρχίσω να εκτιμώ τον ΕΟΠΥΥ, που είναι χάλια βέβαια, αλλά τουλάχιστον οι εξετάσεις γίνονται σε οποιοδήποτε συμβεβλημένο  διαγνωστικό με μικρή συμμετοχή. Ελπίζω να μην κουράστηκες πολύ, έτσι κι αλλιώς αυτός ο καιρός δεν είναι γα δουλειές, ούτε το πάτωμα δεν στεγνώνει :mad: Θα μου πεις, είναι για βόλτα; Για τίποτα δεν είναι, χουχούλιασμα μόνο. 

sweeney todd προσπάθησε να βρεις χρόνο για ξεκούραση, τα θέλουμε μέσα λίγο ακόμα! :) Είμαστε πολύ κοντά εμείς! αλλά εγώ ούτε πονάκια έχω, ούτε πετρώματα ούτε τίποτα. Βέβαια εγώ δεν έχω και κανένα ζουζούνι να κυνηγάω! Άντε υπομονή, λίγο μας έμεινε. 

Μελένια πως πάει το κλώσημα; (υπάρχει άραγε τέτοια λέξη :confused: ) Πότε πας για χοριακή είπαμε; 

Νατάσα;;; :wub::wub: 

Καλημερα! Απο οτι ειδα ουτε βδομαδα δεν εχουμε διαφορα!! Δυστυχως ο μικρος δεν μου αφηνει και μεγαλα περιθωρια ξεκουρασης!!!ειναι πανω στη μουρλα του ειναι και ζωηρος! Βεβαια καθετε και μονος του και παιζει!!εμας θα ειναι πασχαλιατικα!!!τοσο καιρο δεν με ενοχλουσε.αλλα τον τελευταιο τα εδωσε ολα!!!εγω 5απριλιου μπαινω στις 37εβδομαδες οποτε μετα δεν με νοιαζει τπτ!! Εσυ????

Just now, sweeney todd είπε:

Καλημερα! Απο οτι ειδα ουτε βδομαδα δεν εχουμε διαφορα!! Δυστυχως ο μικρος δεν μου αφηνει και μεγαλα περιθωρια ξεκουρασης!!!ειναι πανω στη μουρλα του ειναι και ζωηρος! Βεβαια καθετε και μονος του και παιζει!!εμας θα ειναι πασχαλιατικα!!!τοσο καιρο δεν με ενοχλουσε.αλλα τον τελευταιο τα εδωσε ολα!!!εγω 5απριλιου μπαινω στις 37εβδομαδες οποτε μετα δεν με νοιαζει τπτ!! Εσυ????

Αχ και εγω θελω να το βαψω αλλα μολις λεμε να αρχισουμε πιανει βροχη!!εγω βεβαια τα εχω ηδη τα επιπλα!!!

iZHz.png

xyNB.png

43 minutes ago, NatasaP είπε:

Μελιτίνη μου είπες βάψιμο και μου σηκώθηκε η τρίχα...ξαναθυμήθηκα όταν βάφαμε εμείς εδώ κ είχα νεύρα γιατί παρόλο που η μπογιά που πήραμε δεν μύριζε ήμουν απομονωμένη στην άλλη πλεύρα του σπιτιού.Καλά τελειώματα!!!!

Άσε άσε Νατάσα. Ευτυχώς δεν θα το κάνουμε μόνοι μας, φωνάξαμε έναν άνθρωπο ο οποίος όσο να ναι, σαν επαγγελματίας, σε μισή μέρα το έχει τελειώσει. Είναι πολύ καλός και προσεχτικός, μας είχε βάψει και όλο το σπίτι πριν 3 χρόνια που μετακομίσαμε, δεν λερώνει καθόλου, οπότε δεν θα μου αφήσει δουλειά με φούντες! 

Εγώ προσωπικά Νατασάκι μου θα το άφηνα να έρθει όποτε θέλει το μπεμπάκι. Αφού είναι τόσο κοντά και παν όλα καλά, δεν δείχνει να δυσφορεί κτλ, ούτε είσαι σε παράταση να πεις έχει κινδύνους. Βέβαια, από την άλλη αφού είσαι και με διαστολή το πιο πιθανό είναι και η πρόκληση να πετύχει και να γεννήσεις μια χαρά γρήγορα και φυσιολογικά. Εσύ πως νιώθεις; Κι αυτό το πράγμα "σήμερα θα έρθει, αύριο θα έρθει; " φαντάζομαι είναι λίγο σπάσιμο νεύρων. 

21 minutes ago, sweeney todd είπε:

Ε κι εγώ, 9 Απριλίου κλείνω τις 36. Μαζί είμαστε. Αλλά αν έπεφταν στοιχήματα ποια θα γεννήσει πρώτη, θα πόνταρα σε σένα! :-D Εγώ έχω προαίσθημα ότι θα είναι μαγιάτικη. Το κορίτσι του Μάη! :wub:

vQjrp2.png

48 minutes ago, melitini81 είπε:

Άσε άσε Νατάσα. Ευτυχώς δεν θα το κάνουμε μόνοι μας, φωνάξαμε έναν άνθρωπο ο οποίος όσο να ναι, σαν επαγγελματίας, σε μισή μέρα το έχει τελειώσει. Είναι πολύ καλός και προσεχτικός, μας είχε βάψει και όλο το σπίτι πριν 3 χρόνια που μετακομίσαμε, δεν λερώνει καθόλου, οπότε δεν θα μου αφήσει δουλειά με φούντες! 

Εγώ προσωπικά Νατασάκι μου θα το άφηνα να έρθει όποτε θέλει το μπεμπάκι. Αφού είναι τόσο κοντά και παν όλα καλά, δεν δείχνει να δυσφορεί κτλ, ούτε είσαι σε παράταση να πεις έχει κινδύνους. Βέβαια, από την άλλη αφού είσαι και με διαστολή το πιο πιθανό είναι και η πρόκληση να πετύχει και να γεννήσεις μια χαρά γρήγορα και φυσιολογικά. Εσύ πως νιώθεις; Κι αυτό το πράγμα "σήμερα θα έρθει, αύριο θα έρθει; " φαντάζομαι είναι λίγο σπάσιμο νεύρων. 

Ε κι εγώ, 9 Απριλίου κλείνω τις 36. Μαζί είμαστε. Αλλά αν έπεφταν στοιχήματα ποια θα γεννήσει πρώτη, θα πόνταρα σε σένα! :-D Εγώ έχω προαίσθημα ότι θα είναι μαγιάτικη. Το κορίτσι του Μάη! :wub:

Εμένα το έβαψε ο άντρας μου αλλά επειδή του αρέσουν όλα αυτά καταπιάνεται σαν επαγγελματίας.Και στο πάτωμα βάζει χαρτόνια μην στάξει τίποτα οπότε δεν έχω παράπονο δεν μου άφησε ζημιές!!

Έτσι κ αλλιώς βάση σωματότυπου μου δεν θα έφτανα στο τέλος της κύησης,το θέμα είναι καθαρά δικό μου,γιατί όπως βλέπεις ο μικρός έχει βολευτεί.Το σήμερα ή αύριο δεν με ενοχλεί ,δεν θέλω να τονζορίζω λόγω χώρου που πλέον δεν έχει αρκετό.

Qshbp2.png

Καλημερα κοριτσια μου. Τι κανετε? Εγω σημερα για να ειμαι ειλικρινης ειμαι "καπως". Με πηραν κ τα κλαματα για λιγο. Πφφφ... καθολου δεν μου αρεσει οταν "πεφτω". Ειναι που φευγει κ ο καλος μου σημερα κ με πηρε το παραπονο. 

Τελικα αυτες οι ημερες για τη χοριακη ειναι ζορικες! Στις 22 Ειναι να την κανω Μελιτινη. 

Εσεις απ οσο διαβαζω εχετε δουλιτσες. Βαφετε, τακτοποιειτε, φτιαχνετε τα δωματιακια των ζουζουνιων σας! Αχ τι ωραιααα... με το καλο αγαπημενες μου!!!

Νατασα αν θυμαμαι καλα τη Δευτερα δεν  ειχε πει ο γιατρος σου να πας? Τοτε θα πας! :) 

Σας φιλω :wub: 

Καλησπερα αγαπες μου!!!

Μελενια μου υπομονη κοριτσι μου, ειναι ζορικες μερες αλλα σκεψουπως στις 22 θα πανηγυριζουμε γιουπιιιιιι!!!

Νατασακι μου εγω αν δεν ειχα καποιο αλλο θεμα(που ειχα) θα το αφηνα λιγο ακομα μεχρι να ερθει η ωρα του να βγει. ΑΚομα και καισαρικη προγραμματισμενη που ειχα θα προτιμουσα να σπασουν τα νερα πρωτα και ας γινει καισαρικη απευθειας.Θα σου κανουν προκληση και αν δεν ειναι ετοιμο να βγει θα φας ολους τους πονους της προκλησης και θα κανεις και καισαρικη μετα. Και αφου εχεις καποια διαστολη δεν θα αργησει να ερθει η ωρα...

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...