Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου! 

Καλύτερα είναι ο άντρας μου με την μέση, ευχαριστώ. Πήγε και για δουλειά χθες και προχθές, βέβαια έκανε ενέσεις μέχρι και σήμερα. Αλλά εντάξει, όσο πάει και καλύτερα. Έχω και τους γονείς μου εδώ, έφεραν κάτι πραγματάκια για την μπέμπα οπότε χάθηκα λίγες μέρες. 

Πράγματι από αύριο χαλάει λένε και ειδικά από Τρίτη βροχές και καταιγίδες για όλη την εβδομάδα. Βέβαια η θερμοκρασία δεν θα πέσει, αλλά τι τα θες; Αρρωστόκαιρος είναι αυτός ο νοτιάς. Πάει το περπάτημα Νατάσαααα :tongue: 

Μαράκι! Μεγαλώνει ο παίδαρος; Ωραία τα είπες για τον θηλασμό, μακάρι να τα καταφέρουμε κι εμείς. Το να έχεις δική σου δουλειά είναι σκλαβιά, άστα. Λένε μερικοί, άντε είσαι τυχερός, όποτε θες εσύ φεύγεις, αλλά ρωτάνε πως θα βγει το μεροκάματο αν φύγεις; Απ την άλλη ΟΚ, δεν έχεις αφεντικό πάνω απ το κεφάλι σου και δεν είσαι καθηλωμένος σ' έναν μισθό.. αν και με τις εισφορές και την φορολογία δεν μένει και πολύ παραπάνω. Τελοσπαντων.. Καλά να είμαστε! 

Οι άλλοι άντρες της παρέας; Αντζι ο δικός σου είναι ζόρικο αντράκι; :) Και της Δέσποινας πονάει ο καημενούλης; Υπομονή κορίτσια μου και πολλές αγκαλίτσες μανούλας! Να μου τα φιλήσετε στα πατουσίνια τους! 

ελενάκι μου τέλεια που βρήκες αυτό που έψαχνες, με το καλό να γίνει ένα υπέροχο νυφικό όπως το ονειρεύεσαι! Η ώρα η καλή και πάλι, ζηλεύω λίγο... οι ετοιμασίες του γάμου μου ήταν από τις ωραιότερες περιόδους.

Μελενια μου καλή εξέλιξη να έχουν τα εβρυάκια σου! Πότε θα σε ειδοποιήσουν; 

Γεωργία ελπίζω να έκανες όλες τις δουλειές σου χθες και σήμερα να πήγες καμιά βολτίτσα. Αύριο τη στήνουμε νοσοκομείο εε; 

sweeney κάτσε βρε, μην βιάζεσαι και με αγχώνεις! Έχουμε ακόμα 2 μήνες γεμάτους, εγώ έτσι θέλω να σκέφτομαι! Έχω και τόσες δουλειές ακόμα και ξαφνικά αγχώθηκα ότι έφτασε ο καιρός και δεν έχω κάνει τίποτα! :shock: Ουφ, βαθιές ανάσες! 

Αύριο κι εμείς έχουμε ραντεβού με την μπέμπα μας! Μετά, αν είναι όλα καλά, ένα ακόμα στις 36 και μετά αρχίζουν τα εβδομαδιαία καρδιοτοκογραφήματα. Πωπω, νιώθω ξαφνικά ότι μου έμεινε τόσος λίγος χρόνος!! 

vQjrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορει να παω με την κουμπάρα μου καμια βολτίτσα. Θα δουμε. Ο αντρουλης μου έχει μπαλα σήμερα.

Γεια σου Μελιτινακι! Μην αγχωνεσαι καλή μου. Δύο μήνες είναι αυτοί! Προλαβαίνεις! :)

4OQ2p3.png

Καλησπερα κοριτσια

Πεταχτηκα απο το καφε εξωσωματικη κ το μανουλες Ιουλη 2017( επιτελους πρωτα οθεος) για μια ερωτηση φιλης που νονιζω ειστε οι πλεον καταλληλες να απαντησετε( οταν ερθει η ωρα θα απευθυνθω κι εγω) η φιλη μου εχει μωρακι 3 μηνωνγεννημενο με καισαρικη κ το θηλαζει ..ηθελε λοιπον να μαθει ποσο συντομα θα μπορουσε να κανει αλλη μια εμβριομεταφορα..σκεφτοταν λιγο πριν χρονησει ο μπεμπης 11-12 μηνων...το χει κανει καποια; Κοψατε το θηλασμο; Δεν εχει να καβειδιεγερση απλα λιγω ηλικιας(42 ) θελει να κανει δοκιμη συντομα ..εχει αλλα 2 στην αμρη...σας ευχαριστω κ συγγνωμη για την παρεμβολη...να σας ζησουν τα παιδακια σας

Οποια θελει ας μου στειλει μηνυμα η παραθεση για να το δω...πολλα φιλια

Καλησπερα ομορφες...τι κανετε;;;

εμεις συνεχίζουμε το ιδιο προγραμμα...αυπνία στο φουλ,καθε νυχτα ειναι ξύπνιος απο τις 3:00 περιπου μεχρι τις 6:00-7:00 αναλόγως τα κέφια του κ εμεις εκει να κουτουλαμε...κ σαν να μην έφτανε αυτο σημερα το πρωι κοιμήθηκα 7:00 κ 9:00 μου ηρθε ο παιδίατρος,θα αρχίσω να λιποθυμάω...

Μαρακι οταν ειναι τοσο μικρά τα μωρουλια κ εχουν κ τα πονακια τους δεν μπορεις να τα κοιμισεις με το ζόρι.περιπου 2-3 μηνων αρχίζουν κ μπαίνουν σε ενα προγραμμα ύπνου .

κατα τ'αλλα ευχαριστηθήκαμε βόλτες το σ/κ.το Σαββατο πηγαμε τη μικρη μας στα φουσκωτά κ φάγαμε κ εξω κ το ιδιο βραδυ γιόρταζε ο πεθερός μου κ ειχαμε παει να τον χαιρετήσουμε.κ σημερα πηγαμε παλι για καφε να κανει κ η Σοφια μου φουσκωτά κ τραμπολινο.ηρθαν κ  ενας ξάδερφος μου με τη γυναίκα του κ καποια στιγμή ήρθαν κ τα πεθερικά μου κ έπεξαν με τη μικρη.της έπιασε κ ο πεθερός μου ποσα αρκούδια απο τα μηχανήματα με το γάντζο....

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια μου!!! Πως εισαστε?? χάλασε σμρ ο καιρός!! Κρίμα!!!!

Εμεις εχουμε τρελαθει στις βόλτες!!Του μικρου του αρέσει πολύ να σουρτουκεύει!!! Αρχίσαμε να μοιράζουμε και προσκλητηρια και χθες πήγαμε σε συγγενεις μας στα Γιάννενα!! Ήταν πολύ όμορφα!!!

Αχ ο μικρος μου εχει αρχισει καινουργια σκέρτσα!! Γυρίζει και κανει σαν σκουλικάκι να φτάσει κάτι!!! εχει τοση πλάκα που σηκώνει τον ποπο!!! χαχαχαχαχ!! Αυτη την εβδομαδα εχουμε και παιδιατρο!!!

Νατασουυυυ!! Αννιεεεεεεε έ έ έ έρχονται!! Τα μπεμπε!!!!! Περιμένουμε νεάκια σας!!!!

7 hours ago, Angie.31 είπε:

Καλησπερα ομορφες...τι κανετε;;;

εμεις συνεχίζουμε το ιδιο προγραμμα...αυπνία στο φουλ,καθε νυχτα ειναι ξύπνιος απο τις 3:00 περιπου μεχρι τις 6:00-7:00 αναλόγως τα κέφια του κ εμεις εκει να κουτουλαμε...κ σαν να μην έφτανε αυτο σημερα το πρωι κοιμήθηκα 7:00 κ 9:00 μου ηρθε ο παιδίατρος,θα αρχίσω να λιποθυμάω...

Μαρακι οταν ειναι τοσο μικρά τα μωρουλια κ εχουν κ τα πονακια τους δεν μπορεις να τα κοιμισεις με το ζόρι.περιπου 2-3 μηνων αρχίζουν κ μπαίνουν σε ενα προγραμμα ύπνου .

κατα τ'αλλα ευχαριστηθήκαμε βόλτες το σ/κ.το Σαββατο πηγαμε τη μικρη μας στα φουσκωτά κ φάγαμε κ εξω κ το ιδιο βραδυ γιόρταζε ο πεθερός μου κ ειχαμε παει να τον χαιρετήσουμε.κ σημερα πηγαμε παλι για καφε να κανει κ η Σοφια μου φουσκωτά κ τραμπολινο.ηρθαν κ  ενας ξάδερφος μου με τη γυναίκα του κ καποια στιγμή ήρθαν κ τα πεθερικά μου κ έπεξαν με τη μικρη.της έπιασε κ ο πεθερός μου ποσα αρκούδια απο τα μηχανήματα με το γάντζο....

Αντζι μου εγω προσωπικά θεωρω πολύ ουτοπικο όταν κάποιος περιμενει από νεογέννητο να εχει προγραμμα υπνου λες και ειναι ρομποτ... Διαβαζω και στο φβ σε ομαδες που οι μαμαδες λενε τι να κανω για να κοιμηθει το παιδι μου 50 ημερων  ολο το βραδυ και σοκαριζομαι!! αλλες τα μπουκωνουν στο φαι και ψαχνουν και φαγητο για αχορταγα μωρα!!!! Μωρο = με ελλειψη ύπνου... απλά κανεις υπομονη.... Ακόμα και ο δικος μου που γινεται 5 μηνων δεν περιμενω να κοιμαται το ιδιο καθε μερα!! Αρχιζει να βγαζει δοντια και εχει όλη μερα ζορι αλλά και το βράδυ θέλει αγκαλίτσες!!! Βέβαια όποτε βλέπω γνωστους μου λένε: Κοιμοσαστε το βραδυ? Και λέω ναι μια χαρα! Και μου λένε εισαι από τις τυχερες που δεν ξυπνάει! Και λέω μα ξυπνάει ανα 2ωρο και τρωει και απαντουν ότι ειναι ζορικος και να του δινω γαλα σε σκονη να κοιμαται πιο πολύ..... (αυτα τα λεει η πεθερα συνηθως) και για να της αποδειξω οτι ειναι τοσο λαθος του εδωσα 2 βραδια συνεχομενα γαλα σε σκονη πρωτου κοιμηθει και ξυπνησε τις διπλάσιες φορες!!!

αχ τι ομορφα που βγαλατε στον ηλιο τη ζουζουνα σας!!!! θα το ευχαριστηθηκε!!!

και εμενα ο μικρος πινει D3 fix απο την πρωτη μερα και εως τους 6 μηνες!

Σας βαζω και μια φωτο απο τη χθεσινη μας εξορμηση!!

17103319_10208890824887165_2891503404354

• Μου αρέσει 1

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!!

Μελιτινάκιιιιι θα πέσει και η θερμοκρασία δυστυχώς αμάν πια μας ξετίναξε όλος ο χειμώνας και μας πάει και τώρα έτσι..Πάει πάειιιιι το περπάτημα,έχω εξαντλήσει και τα mall χαχαχαχα!!!!

Αύριο ραντεβουδάκι;;;;;άντε να την δείτε με το καλό την μπουμπού!!!

Τζώρτζια πήγες στην κουμπάρα για καφέ;;;;

Ελπίζω να γυρίσεις κ να μας πείς νέα απο τον γιατρό!!!

Ολγάκι που δεν έχεις ίντερνετ ελπίζουμε να είσαι καλά!!!!!

Άντζι ο μπέμπης ο νυκτόβιος απλά σας προετοιμάζει για το μέλλον....έχει να πέσει πολύ κλάμπ απο την μεριά του και σας το λέει να είναι ξεκάθαρος!!!!Όσο για εσένα δόλια μάνα....κουράγιο!!!!! Θα ξανακοιμηθείς!!!!!Το σοφάκι τρελάθηκε με τα αρκούδια;;;;

Μαράκιιιιι τι υπέροχη φωτογραφία είναι αυτή;;;;;

Τα αγόρια σου !!!!!:) να τα χαίρεσαι!!!

Έρχονται έρχονται....χεχεχεχε!!!!!!Πάντως εγώ την μόνη ερώτηση που δεν κάνω σε φίλους με μωράκια/παιδάκια είναι για τον ύπνο...νομίζω οτι θα με φασκελώσουν με τέτοια ερώτηση.Εννοείται είναι ουτοπικό να ονειρεύεσαι ύπνους όπως πρίν...

Τσουπρίτσεςςςςςς που είστε;;;;;

20 hours ago, island1 είπε:

Καλησπερα κοριτσια

Πεταχτηκα απο το καφε εξωσωματικη κ το μανουλες Ιουλη 2017( επιτελους πρωτα οθεος) για μια ερωτηση φιλης που νονιζω ειστε οι πλεον καταλληλες να απαντησετε( οταν ερθει η ωρα θα απευθυνθω κι εγω) η φιλη μου εχει μωρακι 3 μηνωνγεννημενο με καισαρικη κ το θηλαζει ..ηθελε λοιπον να μαθει ποσο συντομα θα μπορουσε να κανει αλλη μια εμβριομεταφορα..σκεφτοταν λιγο πριν χρονησει ο μπεμπης 11-12 μηνων...το χει κανει καποια; Κοψατε το θηλασμο; Δεν εχει να καβειδιεγερση απλα λιγω ηλικιας(42 ) θελει να κανει δοκιμη συντομα ..εχει αλλα 2 στην αμρη...σας ευχαριστω κ συγγνωμη για την παρεμβολη...να σας ζησουν τα παιδακια σας

Οποια θελει ας μου στειλει μηνυμα η παραθεση για να το δω...πολλα φιλια

Καλημέρα έχεις μνμ!!!

Qshbp2.png

Καλημέρα, κορίτσια! Έχουμε πολλές μέρες να μιλήσουμε. Για κάποιο λόγο κολλούσε ο υπολογιστής τις προηγούμενες μέρες. Ίσως σερνόταν το ίντερνετ. Πώς είστε; Εμείς καλά, μεγαλώνουμε και την Πέμπτη έχουμε γιατρό. Νατασού, πότε μπαίνεις για να γεννήσεις;

Μπλου, να ζήσετε! Με το καλό το παιδάκι σας!

Αχ, τι ωραία είναι αυτή η εποχή για κηπουρική! Απίστευτη! Άντε να ομορφύνουμε τα μπαλκόνια μας!

Χαιρετώ όλα τα κοριτσάκια ένα ένα!

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Καλησπερα ομορφες...

Μαρακι εννοείται οτι με τπτ τοσο νωρις δεν μπορεις να βαλεις σε προγραμμα ενα μωρο.κ οσον αφορα το γαλα ουτε στη δικη μου περιπτωση ισχυει αυτο που σου λενε οι συγγενεις σου γιατι κ εγω που του δινω ξενο κ πινει κ αρκετη ποσοτητα μου ξυπναει ανα 3ωρο κ δεν ξανακοιμαται κιολας.πιστευω εχει να κανει καθαρα με το παιδι,αλλα κοιμουνται ολη νυχτα κ αλλα οχι.

Νατασουλι το Σοφουλινι ξετρελαθηκε εχτες κ προχτες κ κουραστηκε κ τοσο που το βραδυ κοιμηθηκε νωρις κ ηταν σαν να επεσε σε λήθαργο, εγω την ταισα,την πηγα στο κρεβατι της κ ουτε βλεφαρο δεν κουνησε,χαχαχα.

Φιλακια σε ολες...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλησπέρα μικρούλες μου!

Γεια σου βρε Ολγακι! Τι γινεται; Ολα καλα;

Angie μου, παρα το ξενυχτι τις πήγατε τις βολτίτσες σας! Μπραβο σας!

Γεια σου Μαρακι με τον σκερτσόζο γιο! Πολύ γλυκια η φωτογραφία των αγοριών σου! Να τους χαιρεσαι. Ήρθε και η ωρα για τα προσκλητήρια!

Νατασσακι, δεν πήγα τελικά στην κουμπάρα. Θελαμε και οι δυο να προλαβουμε τον ηλιο, αλλα εγω δεν προλαβαινα τελικα... Ίσως καλύτερα όμως, γιατι ξαπλωσα λιγακι το μεσημερι που το ειχα επισης αναγκη.

Ροζαλακι, την Πεμπτη ραντεβου με το μικρουλι σας! Υπέροχα!

Εγω κοριτσια μου πήγα σήμερα στον γιατρο. Δεν με ειδε εκεινος που περιμενα, αλλα ο  βοηθος του. Ευτυχως περιμενα μόνο ένα δίωρο (γιατί εχω περασει εκει και ολοκληρα πρωινα). Μου έγραψε να κανω μια μαγνητικη αυχένα και ένα ηλεκτρομυογραφημα. Μου ειπαν πως για τη μαγνητική μπορεί να περάσει και μήνας για να βρω ραντεβου. Θα δουμε αυριο που θα τηλεφωνήσω.Αυταααά. Ας ελπίσουμε οτι τα αποτελέσματα θα τα δω με τον γιατρο που θελω.

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα όμορφες!τι κάνετε???

ελενάκι εύχομαι το ύφασμα που αγόρασες να γίνει το νυφικό των ονείρων σου!!(άραγε ποια από τις δύο κούκλες θα κλέψει την παράσταση εκείνη τη μέρα?η μαμά ή η φραουλίτσα?)

Νατασάκι μη ζηλεύεις την αστειρευτη βοήθεια που έχω από την πεθερά...σύντομα την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη θα έχεις κι εσύ από τη δική σου!!!

μελιτινάκι πώς πήγε το ραντεβού με το κορίτσι σας???

Ολγάκι πώς περνάς????σουρτουκεύεις κι εσύ??

Άντζι ήρθε ο μπέμπης και ξενυχτάει τόσο που ακόμα και το σοφάκι αποφάσισε να κοιμάται νωρίς???τι ωραία που πέρασε στη βόλτα του το κοριτσάκι σας!!

μαράκι με τον σκερτσόζο μπουρμπουλήθρα εγώ εκτός απο το δωστου ξένο να κοιμηθει πιο πολύ ακούω κ το δωστου ξενο να μην κλαιει...με την παραμικρη γκρινια του μωρου τωρα που ποναει...

ροζαλι κι εσυ ραντεβου αυτη την εβδομαδα??

γεωργια με το καλο να κανεις τις εξετασεις σου κ καλα αποτελεσματα...με τον ενδοκρινολογο ποτε εχεις ραντεβου??

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Γεια σου Δεσποινιώ! Πως τα πατε μαμα και μπεμπάκος;

Σ' ευχαριστώ πολύ. Με τον ενδοκρινολόγο δεν έχω ραντεβου. Μόλις κανω το υπερηχογραφημα στις 24 του μηνός, θα του στείλω το πόρισμα του ακτινοδιαγνώστη με email.

4OQ2p3.png

Γεωργια μου τι να κάνουμε πρεπει να ευχαριστήσουμε κ τη Σοφουλινα μας παρα τη νυστα μας...

Δεσποινιω πρόσεχε μην κακομάθεις με την πεθερά...ααααααχ σαν τη μανα καμία.εμενα βεβαια δεν ξερω αν το εχω αναφέρει τα πεθερικά μου εχουν δείξει τεράστια αλλαγή.τα χρήματα βεβαια που ειχαμε δανειστεί για τη γέννα δεν βλεπω να μας τα χαρίζουν γιατι ηδη τους δώσαμε τα πρωτα 500€ ομως μεχρι στιγμής μας παίρνουν τα γάλατα του μωρου κ τα παμπερς.δεν ξερω που οφείλεται τετοια αλλαγή.μηπως επειδη τους εκανα το γιο κ θελουν το όνομα;;; Γιατι ενω ειναι μικροί σε ηλικια εχουν τα μυαλά που ειχαν οι παλιοί...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Κοριτσια μου γλυκα γεια σας! Προσπαθησα να σας διαβασω κ πιστευω οτι δεν τα 'χω μπερδεψει!

Γεωργια μου καλα αποτελεσματα ευχομαι με τη μαγνητικη κ με τον ενδοκρινολογο!

Ελενακι το νυφικο ετοιμαζεται αν καταλαβα καλα??? Να 'ναι παραμυθενιο ευχομαι!!! Το φραουλακι σου ολα καλα?

Νατασακι πως νιωθεις? Ανυπομονεις??? :) 

Αντζη μου μια χαρα τα πας παρ'ολη την αυπνια σου!!! Υπομονη κοριτσακι μου θα στρωσει ο ζουζουνος! Το Σοφακι σου γεμισε αρκουδακια??? Ωχ η ζουζουνα!!! :wub: 

Μελιτινη μου πολυ χαιρομαι που βελτιωθηκε ο αντρουλης σου.Να εισαι κ εσυ ηρεμη να μην τον βλεπεις να ταλαιπωρειται κ ανησυχεις! :) 

Μαρακι πολυ ωραια φωτο σε υπεροχο μερος!!!

Δεσποινα, ολγακι υπολοιπα κοριτσια ... :wub: 

Ας αναφερθω κ στα δικα μου!!! Αυριο κανω εμβρυομεταφορα. Κ φυσικα νιωθω αγωνια. Ειμαι καπως σε αναμμενα καρβουνα! Ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Σκεφτομαι συνεχεια τα ομορφα λογια σας κ παιρνω δυναμη! Σας φιλω ολες. Καλο βραδυ!!! ♡ ♡ ♡

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...