Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

τι κάνετε κούκλες? καλή Κυριακή της Αποκριάς. ..που γυρνάτε όλες?  εμείς σαραντισαμε πήραμε και την ευχή μας και όλα καλά...ο μικρός κοιμόταν ακόμα και στα χέρια του παπά και η μαμά του βούρκωσε από τη συγκίνηση. ..Κατά τα άλλα από την Παρασκευή είμαι κι εγώ κρυωμένη. .. 

Ελπίζω να απολαύσετε την Κυριακή σας. φιλιά πολλά σε όλες φ

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!!!! Νατασακι σουρτουκευαμε το Σαββατο και σημερα πηγαμε στους δικους μου στην Σαλαμινα. Αχ οταν επιστρεφω Αθηνα με πιανει μια μελαγχολια, μου λειπουν οι δικοι μου και το νησακι μου!!!

Μελενια ολα τελεια θα ειναι αυριο!

Βοηθεια σας Δεσποινακι, περαστικα κοριτσι μου!

Γεωργια μου φιλια πολλα πολλα!!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα ομορφες....πως ειστε;καλα κούλουμα κ καλη Σαρακοστή....

Δεσποινακι βοηθεια του,του μικρούλη σου...ελπιζω τωρα που πηρε κ την ευχή του να ηρεμήσει σιγα σιγα...

μελενια μου ολα δείχνουν πολυ ενθαρρυντικά,ορίστε που αγχωνόσουν...ειμαι σίγουρη για το πιο τελειο αποτελεσμα.

αχ εγω νυστάζω πολυυυυυυ....ο μικρός μου εχει κέφια τη νύχτα.κ δεν ειμαι σίγουρη για το αν ειναι πονακια συνεχεια.νομιζω πως απλα ξυπνάει κ θελει αγκαλιές.την ημέρα κοιμαται πολυ ήσυχα,μονο τη νύχτα κανει τα κόλπα του...

αννυ μου πολυ ομορφο το δωματιάκι της πριγκίπισσας σας...αντε με το καλο να την υποδεχτείτε κ να γεμίσει το δωματιάκι της να το χαρει

Νατασουλι ολα ετοιμα πλεον για το νινι σας...

τι θα κανετε σημερα;;;εμεις εδω με τους γονείς μου θα φαμε σπιτι μου...ψήνουν στην ταράτσα ο μπαμπάς μου με τον άντρα μου κ τον αδερφό μου γαρίδες κ χταποδάκι κ κάναμε κ γαρίδες σαγανάκι με μακαρόνια,καβούροσαλατα,μαυροματικα,φάβα,πιλάφι με ανάμεικτα θαλασσινά,καλαμαράκια τηγανητά.....ααααχ τελεια.καλα να περαςετε ολες οτι κ αν κανετε...

Μελιτινακι,Ολγακι,γεωργια,ελενακι,σουινι,καρπε κ σε όσα κοριτσια ξεχνάω σας στέλνω τα φιλια μου...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Γεια σου νυσταγμενο Angoulini! Το αγόρι σου είναι ετοιμο απο τωρα για μπαρακια! Χα χα! Κουραγιο!

Μμμμ!.... Ωραιες νοστιμιες είχατε! Και του χρονου να ειστε καλα!

Εμεις μετα το φαγητο αναχωρήσαμε για να μην βρουμε κινηση. Μας τα χαλασε ο καιρος. Πολλή μουνταδα, ψιλοβροχο ολες τις ημερες και υγρασια..

4OQ2p3.png

Γεια σας κορίτσια μου καλή σαρακοστή :):)εμείς σμρ δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο...Πήγαμε στην πλατεία μας για καφέ εγώ ο άντρας μ και μετά από λίγο ήρθε η αδελφή μ με το μικρουλη μας...Και τον πήγαμε στο πάρκο και η θεία τον έκανε κούνια μπέλα :wub: είδε και ένα κοριτσάκι και ξεκίνησε το φλερτ χαχχαχα την κοιτούσε συνέχεια και ήθελε και να την πιάσει ο ατιμο κι εκείνη τον απέφευγε :-P από μικρός στα βάσανα χαχχαχ φιλιά σε όλες :wub::wub:

Βρε τα ζουζουνια πλακα που έχουν!

Εχω κι εγω παρομοιο περιστατικο με τον ανηψιο να σας πω να κανετε γούστο. Στο προχθεσινο παρτυ του νηπιαγωγειου, πηγε ενα κοριτσακι στον ανηψιο μου και του ζητησε να την παντρευτει. Εκεινος της ειπε πως δεν μπορει, γιατι ειναι φωνακλου! Εκεινη υποσχεθηκε πως οταν μεγαλωσει, δεν θα ειναι, οποτε ο μικρος συμφωνησε να γινει ο γαμος!!! Α χα χα! Ψαχνουμε κουμπαρο τωρα!!!

Αντε κοριτσια, καλο βραδυ....

4OQ2p3.png

Καλημέρα, κορίτσια! Καλή Σαρακοστή να έχουμε! Τι κάνετε; Πώς τα περάσατε; Εγώ είμαι αποφασισμένη από σήμερα να μαζέψω το στόμα μου (ως προς αυτά που καταναλώνει). Τέλος! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαλβά έφαγα αυτές τις μέρες (τρελαίνομαι!). Και έχω ακόμα ένα κομμάτι τούβλο στο ψυγείο που όποτε ανοίγω την πόρτα μου κλείνει το μάτι, αλλά όχι! Θα αντισταθώ! Επίκειται και το ραντεβού με τον γιατρό σε 10 μέρες και δε θέλω να με ζυγίσει και να του πέσουν τα μαλλιά.

Αααααχχχ... Και ήδη πεινάω. Θα βγω σε λίγο να αγοράσω αγγούρια. Είναι εκτός εποχής, το ξέρω, αλλά είναι η μοναδική λύση που βλέπω για να μη γίνω φάλαινα.

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Καλή Σαρακοστή!!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να πραγματοποιηθούν όλα σας τα όνειρα. Σύντομα τα κορίτσια μας που είναι στις διαδικασίες να μας ανακοινώσουν ευχάριστα!! Τα κοριτσάκια που έχουν ήδη τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους, να τα χαίρονται. Και οι υπόλοιπες με το καλό να τα συναντήσουμε!

Πως περάσατε όσες ξεφύγατε λίγο από την πόλη??

Εμείς είχαμε τα πεθερικά μου εδώ για το τριήμερο, βγήκαμε και κάποιες βόλτες. Αλλά το κυριότερο κοιμήθηκα!! Ανάποδος άνθρωπος, αντί να κοιμάμαι στις αρχές της εγκυμοσύνης, κοιμάμαι στο τέλος!!

Σήμερα έχουμε καρδιοτοκογράφημα και υπέρηχο, και θα δούμε πάλι τη μικρή μας, η οποία από το Σάββατο που μπήκα στο μήνα μου δεν σταματάει καθόλου να δίνει το παρόν! Το αγαπημένο της είναι να βάζει την πατούσα της στα πλευρά μου κι εγώ να μην μπορώ να πάρω ανάσα!! Χαχαχαχαχα :wub:

EyHAp3.png

6 minutes ago, annie1979 said:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Καλή Σαρακοστή!!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να πραγματοποιηθούν όλα σας τα όνειρα. Σύντομα τα κορίτσια μας που είναι στις διαδικασίες να μας ανακοινώσουν ευχάριστα!! Τα κοριτσάκια που έχουν ήδη τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους, να τα χαίρονται. Και οι υπόλοιπες με το καλό να τα συναντήσουμε!

Πως περάσατε όσες ξεφύγατε λίγο από την πόλη??

Εμείς είχαμε τα πεθερικά μου εδώ για το τριήμερο, βγήκαμε και κάποιες βόλτες. Αλλά το κυριότερο κοιμήθηκα!! Ανάποδος άνθρωπος, αντί να κοιμάμαι στις αρχές της εγκυμοσύνης, κοιμάμαι στο τέλος!!

Σήμερα έχουμε καρδιοτοκογράφημα και υπέρηχο, και θα δούμε πάλι τη μικρή μας, η οποία από το Σάββατο που μπήκα στο μήνα μου δεν σταματάει καθόλου να δίνει το παρόν! Το αγαπημένο της είναι να βάζει την πατούσα της στα πλευρά μου κι εγώ να μην μπορώ να πάρω ανάσα!! Χαχαχαχαχα :wub:

Καλημέρα Annie! Με έναν πκονο πονο κι εσυ κορίτσι μου! Πως περναει ο καιρος!...

Σήμερα ραντεβου με τη μικρουλα! Υπέροχα!!! :)

4OQ2p3.png

Καλησπερααααα....τι κανετε ομορφες μανούλες,εγκυμονούσες κ μέλλουσες εγκυμονούσες;;;

Γεωργια μου οντως εχτες χαλια ο καιρός,ενω ξεκίνησε με λιγο ηλιο στην πορεία εξελίχθηκε χαλια...ο μικρός μου κ εχτες το ξενυχτησε κ μαζι του κ εμεις,αφου το ειπα στον άντρα μου να πανε για κανενα ποτακι κ να με αφήσουν να κοιμηθω με την κόρη μου....χαχαχα.απιστευτος ο ανιψιός σου,φτιάχνω εικόνα στο μυαλό μου με τα δυο πιτσιρίκια κ την πρόταση γάμου κ γελάω...αν κ πρεπει να του μάθετε να μην πιστεύει τοσο εύκολα τις γυναίκες...χαχαχα(εξαιρουμαστε εμεις).

αννυ μου κ εγω προς το τελος κοιμόμουν πιο πολυ απο πριν...αχ η Ζουζουνα σου στριμώχνεται αρκετά τωρα...

οι υπόλοιπες τι κανετε;

μελενια πηγές ξανά για υπέρηχο;

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...