Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καλημερα απο Κεντρο κι Ανατολικη Θεσσαλονικη!

Gold

Recommended Posts

χαλκιδωνα ειναι ο αντρας μου φανταρος!

σπιτια ψαχνουμε εδω ...πηρα τη μεγαλη αποφαση να φυγω απο το πατρικο μου στο πανοραμα και να ψαξω κατι σε θερμη , νεα ραιδεστο...ειδαμε μερικα..γενικα εχω κολλησει με ενα που ειναι μικρο δηλαδη εχει 2 δωματια και εκ των πραγματων χρειαζομαστε 3...(αχ εγω παντα ειχα ονειρο βεβαια να εχω ενα δωματιο-ντουλαπα δικο μου αλλα αυτο ειναι παρελθον ).υπαρχει οικοπεδο για να κανουμε αλλα 30 τετραγωνικα αλλα το σκεφτομαι πολυ για τα εξοδα...αχ και εχει υπεροχο κηπο για τα μωρα..(χωρανε και 4-5 κοτουλες πισω)αχ...

οσο για το διαβασμα μου εχει μεινει στασιμο...ποιος διαβαζει μια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα...

καμια συναντηση χριστουγεννιατικη???

Εγώ θα σου προτείνω και το Τριάδι να δεις, που είναι πολύ ωραία και πιο κοντα στο πατρικό σου απ'ότι η Ραιδεστός..

Συνάντηση κανονίζουμε με τα κορίτσια από τα περίχωρα, μάλλον κατά Θέρμη μεριά! Αν θέλεις στείλε πμ!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 591
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Τι κανετε;. Καλή χρονια κιόλας....έχω κάμποσο καιρο να μπω. Επιστρέψαμε στους κανονικους μας ρυθμούς και με όρεξη συνεχιζουμε. Τα παιδιά συνηθείσαν ευκολοτερα από οτι περίμενα.

Να έχετε μια όμορφη μέρα.

• 3 months later...
  • 8 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπερα.Το ονομα ειναι Σονια.Ειμαι απο θεσσαλονικη.Μενω Χαριλαου με Μποτσαρη.Ειμαι 17,5 χρονων.Δεν ειμαι μανουλα αλλα ουτε & παντρεμενη.:D:D

μια και είσαι μόλις 17,5 χρονών θα ήταν καλό να μην αναφέρεις τόσα στοιχεία. εκτός αν είναι παραπλανητικά.

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σε ολες τις μανουλες!αν και παλιο μελος δεν ειχα μπει στo parents cafe ποτε οποτε ας συστηθω απο την αρχη.ειμαι μανουλα δυο ζουζουνιων του χρηστακη που ειναι 2μιση χρονων και της μπεμπουλας που ειναι εφτα μηνων!καταλαβαινεται το τρεξιμο που έχω φανταζομαι!πραγματικα οσες εχετε παιδακια τοσο κοντα σε ηλικίες με καταλαβαινετε!παντως θα βρησκω λίγο χρόνο να τα λέμε απο δω μέσα...θέλω τη βοηθεια σας αν έχετε μικρούλα γκρινιαρούλα όπως η δική μου!

• 2 months later...

Γεια σας!

Με λενε Ίρα (απο το Ιρίνα) και ειναι μαμα των 2 παιδιων - τον Φιλιππο που ειναι σχεδον 3 χρ. και τον μικρο Έκτωρα που χθες εγινε 6 μηνων,

Ειμαι υπερ θηλασμου και babywearing. Προσπαθω να ειμαι μια ηρεμη μαμα αν και δεν το καταφερνω παντα.

Ψαχνω πολυ τις παρεες για τον μεγαλο μου και για εαυτο μου φυσικα)

Ιδανικο για μενα θα ηταν να βρω καποιες μαμαδες απο κοντα για να μπορουσουμε μα κανουμε σαν ενς πολυ μικρο παιδοτοπο σε κανενα μερος τριγυρω.

Ειμαι Ρωσιδα, καποτε ειρθα στην Ελλαδα απλα για διακοπες...και παντρευτηκα με τον Ελληνα απο την Θεσσαλονικη))) Ετσι ολοι οι φιλοι μου τωρα ειναι μακρυα. Αλλα δεν χανω ελπιδα να βρω δικα μου ατομα εδω, στην πατριδα του αντρα μου και των παιδιων μου...

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια... :)

Καλησπερα κουκλα,τι κανεις?χαθηκαμε....

τι λεει η φαρμακολογια το πηρες το πτυχιο?

τα ζουζουνια σου τι κανουν?

Εμεις δοξα τον Θεο ολα καλα:)

Αντε να πιασω καμια ξαραχνιαστρα χαχαχα!!!

και να κερασω καναν κοφι!

3158168wcupzcc1vw.gif

κανα αναψυκτικο 2220691f35p9pbyh6.gif

1183297j1qwburqk1.gif

κανα παγωτακι μιας και πιασαν κι οι ζεστες!!

2873724dkifu91alc.gif

1066964t550bl3o0t.gif328052gqbj0xn03d.gif

καλησπερα καλησπερα!!!

παει η φαρμακολογια , παει και το πτυχιο! μου φαινεται πολυ πολυ μακρυα η φοιτητικη μου ζωη στην μπρατισλαβα..τωρα κανω κατι στην ομοιοπαθητικη στην αθηνα και δουλευω και σ ενα φαρμακειο και απο σεπτεμβρη πισω σαλονικα...μου λειψατε πολυ......

θα κανω και ενα ταξίδι αστραπη για να ψηφισω το σ/κ...

αυτα τα γενικα απο μενα...

θελω νεα σας!!

Thanks για το καφεδακι , το αναψυκτικο και πιο πολυ για το παγωτο!!!(!!!!!!!!)

Πουλάκι τι κάνεις; Σε χάσαμε...

Συγχαρητήρια για το πτυχίο!

Τα μωρά σου τα έχεις μαζί;

καλησπερα!!

σ ευχαριστω πολυ!τα μωρα ειναι θεσσαλονικη αλλα απο σεπτεμβρη επιστρεψω κι εγω μονιμα οποτε λιγη υπομονη ακομα...εχει απιστευτη ζεστη εδω...δε παλευεται η αθηνα..σμουτσ!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...