Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

μανουλες ιουλιου 2017

abas

Recommended Posts

Καλημερα! Την αλλη Δευτερα παιρνω σειρα εγω! Χθες ο μπέμπης ηταν περιπου τρια κιλα και ειπε ο γιατρος να τον αφησουμε αλλη μια εβδομαδα να αφρατεψει λιγο περισσοτερο !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε μια βδομάδα θα είσαι και εσύ μανούλα; καλά κατάλαβα;η θα ξανά πάτε να μιλήσετε και να κανονίσετε;

@island1 περιμένουμε νέα από την μπέμπα.

Άντε να την δω και εγώ αύριο και πόσα κιλά είναι η κύρια.

Εσένα αννιε μου πόσο είναι;

@Koukouroukou72 κοπέλα μου που χάθηκε. Πως είσαι;

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Σε μια βδομάδα θα είσαι και εσύ μανούλα; καλά κατάλαβα;η θα ξανά πάτε να μιλήσετε και να κανονίσετε;

@island1 περιμένουμε νέα από την μπέμπα.

Άντε να την δω και εγώ αύριο και πόσα κιλά είναι η κύρια.

Εσένα αννιε μου πόσο είναι;

@Koukouroukou72 κοπέλα μου που χάθηκε. Πως είσαι;

Ζαχαρωτό μου εγώ είμαι 37 εβδομάδων ακριβώς και την Τετάρτη που την είδαμε ήταν 2.650... Η γιατρός μού είπε ότι από εδώ και πέρα θα παίρνει περίπου 200 γρ τη βδομάδα.. Κοκέτα θα μας βγει η μπουμπού... χιχιχι Άντε αύριο να δεις πόσο είναι η δικιά σας.... :)

• Μου αρέσει 1

Ααααντε να δω την χοντρουλα μου Ανυπομονώ.μια χαρά η μπουμπου σας στα κιλά.κορμάρα θα βγει

Αννιε Μ εσύανυπομονείίς για τον τοκετό η το αφήνεις για Όταν θέλει Αυτή να έρθει; εγώ ώρες ώρες της μιλάω να βγει νωρίτερα.μετά φοβάμαι 

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

2700 στην 35+1... Τη λες μπαμπατσικη!βεβαια τα μωρα με αντιπηκτικες παιρνουν βαρος να ξερετε..ολα καλα αμνιακα τταχυλος πλακουντας..οποτε την αφηνουμε στην ησυχια της.....

Ουυυυυυ μια χαρά νησάκι το απολαμβάνει η μικρή εκεί μέσα..αυτό για τις αντιπηκτικες μου το είπε ο γιατρός.αφού δεν έχω ζάχαρο κλπ εκεί έριξε φταίξιμο με τα κιλά της μικρής.

Εμένα οπλακουντας ήταν γερασμένος στο επίπεδο 1 Μου είπε είναι φυσιολογικό

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Ζαχαρωτό μου ανυπομονώ δε λες τίποτα... Με πητ 19 Ιουλίου στο ένα νοσοκομείο και 13 στο άλλο (με παρακολουθούν και στα δύο γιατί θα πάω όπου εφημερεύει...) νομίζω ότι έχω πολύ μπροστά μου ακόμα και την παρακαλάω να έρθει νωρίτερα.... τη λέω μάλιστα κάτσε μέχρι την Κυριακή να τελειώσει η μαμά και ο μπαμπάς τις δουλειές που έχουν και από Δευτέρα έλα όποτε θέλεις!!!! ^_^ <3 

Νομίζω ο φόβος είναι κάτι κοινό σε όλες μας... έτσι κι αλλιώς είναι κάτι άγνωστο... αλλά μετά δεν θα το σκεφτόμαστε καθόλου..

Κοντεύουμε κορίτσια όλες... Ανυπομονώ!!!!

Διαφημίσεις

Αννιε μου πολύ σωστό αυτό που κάνεις με τα νοσοκομεία.δεν το σκέφτηκα και εγώ.αλλά εδώ έχουμε μπόλικα. 

Και εγώ αυτό της έλεγα Τώρα όμως δεν λέει να βγει τον προηγούμενο μήνα μεπέθανε Και τώρα νιώθω σαν να μην είμαι έγκυος.Έχω κάτι σπρωξιματα μόνο αλλά σε λάθος μεριά. Τα έχει βάλει με το δεξί μου πόδι

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Άρχισα να σηκώνομαι μόνο 2 φορές το βράδυ για πιπι.Επιτέλους ευχαριστιέμαι ύπνο.ασχετα με τους εφιάλτες που βλέπω.

Τινααααααα μου είναι η μέρα σου κούκλα μου.με το καλό σ. Πολύ ςλιγες ώρες θα έχεις την πριγκίπισσα σου αγκαλια

Αννιε μου βλέπω και εσένα η δικιά σου έχει μια προτίμηση στην δεξιά μεριά. Εμένα εκεί κουλουριαζετε και εγώ συνέχεια ένα εξωγκομα.θα αποφασίσουν να βγουν οι κυρίες ή λες να κατασκηνωσουν;

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

3 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Άρχισα να σηκώνομαι μόνο 2 φορές το βράδυ για πιπι.Επιτέλους ευχαριστιέμαι ύπνο.ασχετα με τους εφιάλτες που βλέπω.

Τινααααααα μου είναι η μέρα σου κούκλα μου.με το καλό σ. Πολύ ςλιγες ώρες θα έχεις την πριγκίπισσα σου αγκαλια

Αννιε μου βλέπω και εσένα η δικιά σου έχει μια προτίμηση στην δεξιά μεριά. Εμένα εκεί κουλουριαζετε και εγώ συνέχεια ένα εξωγκομα.θα αποφασίσουν να βγουν οι κυρίες ή λες να κατασκηνωσουν;

Δε θελω να σας το χαλασω αλλα τα εξογκωματα ειναι προπαρασκευαστηκες συσπασεις μητρας κ οχι το μωρο....κι αυτο που νιωθετε χερια ποδια σαν να μπαινουν κατω απο τα πλευρα κτλ..προχτες ο γιατρος με ρωτουσε για αυτα για να δει αν η μητρα συσπατε κ ξενερωσα..λεω συσπασεις; Λεει ναι

Καλε μονο εγω δε θα παω με ραντεβου;;; Χαχαχα χτες διαβαζα

Το μονο ραντεβου στα τυφλα που ξερεις οτι θα συναντησεις τον ετωτα της ζωης σου ειναι η γεννα 

Κατα τα αλλα τι ζεστη ρε κοριτσια ειναι αυτη..τι ρουχαωφορατε;;

Ζαχαρωτο ναι απο τις αβτιπηκτικες το βαρος τους( φροντιζει μου πε ο ντοκτορ η φυση απο πολυ νωρις για τυχον προωροτητα οταν υπαρχει αιματολογικο θεμα( σε μας πια ξεπεραστηκε αλλα για αυτο παιρναν τα μπεμπε βαρος χωρις ζακχαρο....)

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σοβαρά νησάκι μου; και εγώ που νόμιζα ότι ήταν η μπέμπα γιατί την ένιωθα που κουνιόταν από εκείνη τη μερια.Για τα ρούχα εγώ σπίτι Είμαι με σορτς και μπλούζες φαρδιές του άντρα μου.και έξω μμεπαντελονες και φανελάκι. Είναι πολύ λεπτό το ύφασμα της παντελονας και δεν με ενοχλεί με την ζέστη.

Και εγώ νησάκι δεν θα πάω με ραντεβού προς το παρόν αυτό ξέρουμε. Ωραίο αυτό που διάβασες και είναι η μόνη αλήθεια.

Έχω έναν πολύ περίεργο πόνο δεξιά Πάνω από την λεκσνη στην κοιλιά.Κάτι σαν τσιμπήματα.προχωράω και με ενοχλεί.

Ααα ξέχασα να σας πω ο γιατρός μου είχε πει Όταν πήγα για να μου πάρει καλπικο υγρό ότι για 15 μέρες Εάν θυμάμαι καλά πριν γεννήσω να παίρνω μπουσκοπαν το βράδυ και να βάζω και μια αλοιφή για να μην πάθω ρηξη μήτρας. Αυτό το βλέπουν κάπου η απλά το ανέφερε; δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί εκείνη την στιγμή μπήκε η μαία και του είπε ότι ήρθε μια κοπέλα έτοιμη να γεννήσει.μετά με τόσα στο κεφάλι το ξεχασα.τώρα το ξανά θυμήθηκα.εάν θυμηθώ το απόγευμα θα τον ρωτήσω.

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...