Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου ..τι κανετε? εγω ολα καλα ...πηγα...ειναι 1 εκατοστο το μικρο μου ...και ολα καλα !!!!!! μου εγραψε εξετασεις ...(εξετασεις να δουν τα ματια σας.....:shock::shock:) και φαρμακα ....

τα πηρα ηδη ....δεν τα ξεκινησα...απο αυριο ..!

χαρηκα παρα πολυ ...ξανα καρδουλα ειδαμε να ..χτυπιεται εκει !!!!

θα ξαναπαω την αλλη παρασκευη ...να δει εξετασεις μου ...ε και μετα πιστευω θα ψιλοαραιωσουμε τις επισκεψεις....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου ..τι κανετε? εγω ολα καλα ...πηγα...ειναι 1 εκατοστο το μικρο μου ...και ολα καλα !!!!!! μου εγραψε εξετασεις ...(εξετασεις να δουν τα ματια σας.....:shock::shock:) και φαρμακα ....

τα πηρα ηδη ....δεν τα ξεκινησα...απο αυριο ..!

χαρηκα παρα πολυ ...ξανα καρδουλα ειδαμε να ..χτυπιεται εκει !!!!

θα ξαναπαω την αλλη παρασκευη ...να δει εξετασεις μου ...ε και μετα πιστευω θα ψιλοαραιωσουμε τις επισκεψεις....

Καλημέρα!!!

Το γιορτάζαμε χθες και αργήσαμε να μπούμε βλέπω!!!!

Πήγε κιόλας 1 εκατοστό το μικρό;;;;

Και είδατε και την καρδούλα του!!!!!

Αντε με συγκίνησες πάλι πρωινιάτικα

Είδες που ανησυχούσες;;; Να κάνεις και τις εξετάσεις που σου έδωσε ο γιατρός και όλα καλά θα πάνε.

Σου έδωσε και φυλλικό οξύ;

Ντίνα, ζεις εσύ μας οδηγείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα!!!

Το γιορτάζαμε χθες και αργήσαμε να μπούμε βλέπω!!!!

Πήγε κιόλας 1 εκατοστό το μικρό;;;;

Και είδατε και την καρδούλα του!!!!!

Αντε με συγκίνησες πάλι πρωινιάτικα

Είδες που ανησυχούσες;;; Να κάνεις και τις εξετάσεις που σου έδωσε ο γιατρός και όλα καλά θα πάνε.

Σου έδωσε και φυλλικό οξύ;

Ντίνα, ζεις εσύ μας οδηγείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

χααχαχαχχα.... ρε τι διαβαζω !!!να εισαι καλα κοπελα μου και σου ευχομαι συντομα ολα καλα !!!!!

καρδουλα ειχαμε δει και την αλλη φορα...παλι εχθες και ολα οκ...τουκ-τουκ ..τουκ τουκ ....παλλοταν ...

και ειπα δεν ειχε ηχο...αλλα ηταν οπωσ επρεπε να ειναι ...

φυλλικο οξυ επαιρνα ηδη ..απλα τωρα 2 την ημερα....συνα ασβεστιο ..συν σιδηρο με φυλλικοοξυ μαζι ...αλαλ αυτο δεν θα το παρω τωρα...πρωτα τις εξετασεις ..γιατι εχω πολυ υψηλο αιματοκριτη και αιμοπεταλλια....(ημουν και αιμοδοτρια...) και να μην κανω καμια ...ζημια!

δλδ εχω το αντιθετο απο ..αναιμια να καταλαβεις...(καλο αυτο! ;) )

οι εξετασεις εχουν απο συφιλλη και ειντζ...΄μεχρι ουρα....

ε ενας πανικος σε πιανει οταν τα διαβαζεις αυτα...(τουλαχιστον εμενα!,καθοτι υποχονδρια!)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!!!

ευχαριστω πολυ ιωαννα μου ....και ναι..ψιλοχαλαρωνω να πω την αληθεια σιγα σιγα...

ειπε θα με ξαναδει παλι την αλλη παρασκευη ...βασικα λογω απαντησεων απο εξετασεις...

ε και θα χωθω για δευτερολεπτα κ στον υπερηχο !;)

παντως για να μην σας λεω ψεματα....δεν νιωθω κατι διαφορετικο..και καλα ..μητρικο ενστικτο κλπ...τιποτα...ηλιθια ημουν ..ηλιθια παρεμεινα!!!:tongue::tongue:

ισωσ αργοτερα...ισωσ οταν γεννησω...

πληρη αναισθησια....:rolleyes:

Καλησπέρα!

Επιστρέψαμε από διακοπές και σχεδόν όλες τις μέρες είχα ... περίοδο :-(

ath_gal χαίρομαι που όλα πάνε καλά! Προσοχή με τα συμπληρωματα, εκτός από το φολλικό οξύ τα υπόλοιπα (κυρίως ο σίδηρος αλλά και το ασβέστιο) είναι υπό αμφισβήτηση. Ο σίδηρος σε μορφή συμπληρώματος δεν έχει καλή απορρόφηση και επικάθεται στους ιστούς. Οσο για το ασβέστιο σε μορφή συμπληρώματος θεωρείται πολλές φορές και άχρηστο.

Καλή διατροφή ισορροπημένη είναι το βασικό.

sACYp2.png

Διαφημίσεις

κοιτα... γιατρος δεν ειμαι ...οποτε ο,τι μου πει ο ντοκτορ κανω...

του εχω πολυ εμπιστοσυνη και ετσι παω στα τυφλα ...ο,τι μου πει ...

καλημερα σε ολες...!!! τι κανετε? περιμενω πως και πως να γραψετε να ανταλλαξουμε καμια κουβεντα ντε! καθε 2 μερες γραφετε? τι πραγματα ειναι αυτα,,,

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ..........:evil::evil::evil:

εδω ειμαι κυρια απαισιοδοξη...

καλημερα σε ολες...!!! τι κανετε? περιμενω πως και πως να γραψετε να ανταλλαξουμε καμια κουβεντα ντε! καθε 2 μερες γραφετε? τι πραγματα ειναι αυτα,,,

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ..........:evil::evil::evil:

εδω ειμαι κυρια απαισιοδοξη...

Άντε πες..... τι να γράψουμε? Δε μου είπες συμπτώματα άρχισαν? Ο αντρούλης σου σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι?

Άντε πες..... τι να γράψουμε? Δε μου είπες συμπτώματα άρχισαν? Ο αντρούλης σου σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι?

δεν εχω συμπτωματα...τιποτα ακομα...περα απο το πρηξιμο στο στηθος και πονο...

ελπιζω να μην εχω ..να την γλιτωσω!

ο ...μελλον αντρας μου ....μια χαρα....χοροπηδαει σαν το κατσικι καθε φορα που παμε γιατρο!

θα παντρευτουμε οταν πω εγω!!! υπολογιζω γυρω νοεμβρη -δεκεμβρη ..καπου εκει ..να ειμαι τουμπανο!

Διαφημίσεις

δεν εχω συμπτωματα...τιποτα ακομα...περα απο το πρηξιμο στο στηθος και πονο...

ελπιζω να μην εχω ..να την γλιτωσω!

ο ...μελλον αντρας μου ....μια χαρα....χοροπηδαει σαν το κατσικι καθε φορα που παμε γιατρο!

θα παντρευτουμε οταν πω εγω!!! υπολογιζω γυρω νοεμβρη -δεκεμβρη ..καπου εκει ..να ειμαι τουμπανο!

Νοέμβρη Δεκέμβρη? Μέσα στο χειμώνα? Καλύτερα για να μπορείς να ετοιμαστεις με την ησυχία σου! Εφόσον δεν έχεις ακόμη συμπτώματα πιστεύω θα έχεις σίγουρα μια τέλεια εγκυμοσύνη!

Καλημέρα!!! Περάσαμε τέλεια παιδιά στη Σκύρο, είναι φανταστικό νησί, κι για παιδάκια οι παραλίες είναι σούπερ! Τώρα μπαίνουμε ξανά σε κύκλο γίνιμων ημερών και να δούμε τί θα προκύψει!

sACYp2.png

κοιτα... γιατρος δεν ειμαι ...οποτε ο,τι μου πει ο ντοκτορ κανω...

του εχω πολυ εμπιστοσυνη και ετσι παω στα τυφλα ...ο,τι μου πει ...

Είναι σημαντικό να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου, απλά φρόντισε να το ψάχνεις και μόνη σου και για ό,τι ακούς να το συζητάς μαζί του. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι και ο καλύτερος γιατρός δεν μπορεί να τα γνωρίζει *όλα*

sACYp2.png

Ντινάκι μόλις έμαθα ότι είσαι έγκυος!!! Συγχρητήρια!!!! Μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!

σ ευχαριστω πολυ και παλι κι απο δω κοπελα μου ! να εισαι καλα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...