Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

1) τι να σου πω ...δεν ξερω...ισως με στειλει ..αλλα νομιζω ξανα πως δεν εχει ηχο καθολου ..ετσι κταλαβα ...

εμενα το αγχος μου παρ ολο που μου εφυγε το πρωτο το καλο...ειναι παλι την παρασκευη που οπωσ και καθε αλλη ..ναι θα περιμενω να ξαναδω καρδουλα να χτυπαει ...μην εχει γινει καμια μαλακια...

αυτο πιστευω το εχουν ολες ..ακομα και 5 και 6 μηνα ...ολες!

Το άγχος δεν πρόκειται να σου φύγει μέχρι το παιδί να πάει 80 χρονών!!!!

Αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα....Παλιότερα που δεν υπήρχε αυτή η πληροφόρηση με το ίντερνετ, δεν έμπαινες και στο τριπάκι να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ενώ τώρα δεν σκέφτεσαι τα καλά, αλλά όλα τα στραβά που έχουμε διαβάσει.

Σκορπίνα, μην το βάζεις κάτω!!!! Ολα καλά θα πάνε.

Εϊσαι ο πιονιέρος μας, ανοίγεις το δρόμο προς τη Δύση!!!!! :):):)

ναι ..δεν τρωω γενικα μαρουλια...δεν μα ρεσουν τωρα θα φαω?

τα κρεατα τα καιω!!! ετσι μ αρεσαν ουτως η αλλως....

γατες εχει η αδερφη μου που πηγαινω αλλα ειναι εμβολιασμενες...αλλα σε γενικεσ γραμμεσ ...ψιλοαποφευγω...

Μπράβο. Το τοξόπλασμα μεταφέρεται από όχι : α)καλά ψημένο κρέας, β) καλά πλυμένα λαχανικά και γ) από γατάκια μικρά και από τα περιττώματά τους. Με τις μεγάλες γάτες δεν έχεις πρόβλημα, αλλά εννοείται δεν θα πλησιάζεις την άμμο τους και πολύ καλό πλύσιμο στα χέρια μετά. Αλλά είναι πολύ πιθανό, μιας και έρχεσαι σε επαφή με γάτες να έχεις αντισώματα...

κανω και τιποτ αλλο? θα παχυνω απ το πολυ καθησιο κι ας μην τρωω σαν ζωον ...(ακομα τουλαχιστον δεν ...)

Αμά θες έχω κατεβάσει πολλές ταινίες και μπορώ να σου τις στείλω. Οι περισσότερες είναι στ' αγγλικά, αλλά μπορώ να κατεβάσω και υπότιτλους.

Είναι και site που μπορείς να δεις Online σειρές και ταινίες.

Βιβλία, δυστυχώς δεν μπορώ να σου μεταφέρω ιντερνετικά..

Υπάρχουν όμως site που μπορείς να διαβάσεις ηλεκτρονικά. Τα πιο καλά όμως είναι μόνο στα αγγλικά.

Αυτό κάνω και εγώ, αν δεν έχει βγει ακόμα στα ελληνικά το βιβλίο που μου αρέσει.

Είμαι ο ορισμός του βιβλιοφάγου!!!!

ακου να δεις και θα στο πω πολυ σοβαρα....

εμεις οταν μαθαμε το χαλια σπερμα...ειπαμε δεν γλυτωνουμε τεχνητη με τιποτα...δεν ελπιζαμε ουτε στο τοσο ...οχι μονο εμεις που ειμαστε ασχετοι απο ιατρικη ..αλλα ουτε και οι γιατροι μας...

μ αυτο το σπερμα δεν πιαναμε παιδι !!! με τιποτα...μετα την εγχειρηση ομως παρ ολο που δεν ανεβηκε οσο θελαμε -επρεπε....τελικα εστρωσε...

και να φανταστεις μας ειχαν πει οτι επειδη ο δικος μου ειναι 35 ...παλι μπορει να μην πιασει το χειρουργειο...

τιοπτα δεν ηταν σιγουρο ..την προσπαθεια ομως την καναμε ...το εκανε...

ε και τελικα ..δικαιωθηκαμε ..!!!!

εμεις και πιασαμε ετσι? που μεχρι πριν 3 μηνες λεγαμε δεν εφτιαξε δεν ....θα κανουμε τεχνητη σε δημοσιο γιατι φραγκα δεν υπαρχουν???τι να σου πρωτοπω!

δεν θα σου πω μην αγχωνεσαι γιατι ξερω δεν μπορεις...οπωσ κι εγω...και ξαναλεω οτι αφου επιασα εγω ..υπο τετοιες συνθηκες....τελειωσε ...θα πιασετε ολες..τελικα ναι μεν παιζει ρολοτο αγχος ..αλλα τελικα εγω κατερριψα το μυθο!!!!!:tongue:

Μπράβο βρε Σκορπίνα!!!! Μου δίνεις κουράγιο....

ΝΑΔΙΡ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???? Ο Ε Ο ???

το ναδίρ, είναι το αντίθετο του ζενίθ

ζενίθ = το μέγιστο σημείο, "ο 7ος ουρανός"

ναδίρ = το έσχατο σημείο, "τα τάρταρα"

:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέχασα να πω και καλημέρα!!!

Χθες ζαλιζόμουν όλη μέρα. Φτάνω σπίτι το απόγευμα με τρελό πονοκέφαλο, κοιμάμαι για κανά 2ωρο και σηκώνομαι κατά τις 9. Ο πονοκέφαλος να γίνεται χειρότερος και να μην μπορώ να κουνηθώ. Στο τέλος άρχισε και η αναγούλα. Επεσα ξανά για ύπνο, σε καθιστή στάση, και με κουβέρτα ψιλή γιατί κρύωνα.

Ξύπνησα στις 5 το πρωι και από τότε δεν έχω κοιμηθεί.

Το είχα ξαναπάθει αυτό (αλλά χωρίς την αναγούλα και το πρωινό ξύπνημα) τον Φλεβάρη και 3 μέρες μετά αδιαθέτησα.

Οπότε, κατά 99% και τώρα τα ίδια θα έχουμε....

Αλλά δεν μπορώ βρε κορίτσια. Μ' έχει τσακίσει αυτό το προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο. 2 εβδομάδες τώρα έχω λαλήσει, κυρίως με τις ζαλάδες και τους ιλίγγους.

Από τότε που άρχισα ελεύθερες επαφές άρχισαν αυτά τα παρατράγουδα. Είχα ηρεμήσει για λίγο, αλλά αυτός ο μήνας είναι τραγικός. Κομμάτια έχω γινει

Παρεπιπτόντως, με λένε Λίνα :)

Ξέχασα να πω και καλημέρα!!!

Χθες ζαλιζόμουν όλη μέρα. Φτάνω σπίτι το απόγευμα με τρελό πονοκέφαλο, κοιμάμαι για κανά 2ωρο και σηκώνομαι κατά τις 9. Ο πονοκέφαλος να γίνεται χειρότερος και να μην μπορώ να κουνηθώ. Στο τέλος άρχισε και η αναγούλα. Επεσα ξανά για ύπνο, σε καθιστή στάση, και με κουβέρτα ψιλή γιατί κρύωνα.

Ξύπνησα στις 5 το πρωι και από τότε δεν έχω κοιμηθεί.

Το είχα ξαναπάθει αυτό (αλλά χωρίς την αναγούλα και το πρωινό ξύπνημα) τον Φλεβάρη και 3 μέρες μετά αδιαθέτησα.

Οπότε, κατά 99% και τώρα τα ίδια θα έχουμε....

Αλλά δεν μπορώ βρε κορίτσια. Μ' έχει τσακίσει αυτό το προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο. 2 εβδομάδες τώρα έχω λαλήσει, κυρίως με τις ζαλάδες και τους ιλίγγους.

Από τότε που άρχισα ελεύθερες επαφές άρχισαν αυτά τα παρατράγουδα. Είχα ηρεμήσει για λίγο, αλλά αυτός ο μήνας είναι τραγικός. Κομμάτια έχω γινει

Παρεπιπτόντως, με λένε Λίνα :)

καλημερα Λινα!!! κοιτα ...σκεφτεσαι οτι ειναι προεορτια της περιοδου ...αλλα εχε και στο πισω μερος του μυαλου σου οτι μπορει να συμβαινει και κατι αλλο...

ειπες εκανες 2 τεστ αρνητικα ? η κανω λαθος?(μηπως το διαβασα σε αλλη κοπελα??,ισως...)

αν ομως εισαι εσυ ...απ ο,τι διαβασα ..εχεις λιγο ..μαλακιζε....κυκλο...τουτεστιν....θα περιμενεις...γιατι εαν και εφοσον ...μπορει να μην εδειξε ακομα και γι αυτο να βγηκε αρνητικουρα...

εγω ..ημουν απ τις τυχερες που βγηκε ανημερα που περιμενα θετικο...

εσυ με αστατο κυκλο..δεν ξερεις...

λιγο υπομονη ...τι λεω τωρα...αλλα δεν εχεις κι αλλη επιλογη ....

εδω θα ειμαστε καιθα τα λεμε ....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ΛΙΝΑΚΙ μου κι εγώ ακριβώς τα ίδια! Όσο πάει το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο γίνεται όλο και πιο έντονο! Ειδικά αυτή τη φορά με τσάκισε! Πρώτη φορά είχα τόσο έντονες ζαλάδες,ρίγος και τάση προς εμετό! Εγώ που και με την πρώτη μέρα περιόδου πήγαινα και στη δουλειά κι έβγαινα καπάκι τώρα μένω αν όχι τις 2 πρώτες μέρες στο σπίτι σίγουρα την πρώτη! Δε μπορώ ούτε μέσα στο σπίτι να κυκλοφορήσω!

Δε φτάνει που μας έρχεται μάς κάνει και κομμάτια!!!!

Πάντως σε σένα εύχομαι να είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης κι όχι περιόδου!

παντως να σας πω και κατι ? εγω ουτε και τωρα εχω-νιωθω το μητρικο ενστικτο...

ουτε οταν περιμενα ..και καλα κατι με ετρωγε οτι ναι ειμαι και τετοια...

το τεστ το εκανα οπως ολες τισ φορες που αν και δεν το ελεγα εδω μεσα ετρωγα φολα ..και απλα το εκανα με την σκεψη οτι παλι αρνητικο θα βγει...καμια αλλαγη και να με ..τρωει κατι μεσα μου ....καμια σχεση ...

ειπα ..ενιωθα ακριβωσ οπωσ οταν περιμενω ...

μια εβδομαδα πριν πονουσε στηθος...και επειδη αυτο μου συνεβη και αλλους μηνες...και μετα μου ηρθε..(ενω ηλπιζα μηπωσ και ...)..δεν το εξελαβα σαν σημαδι...

και οταν περιμενα ..ειχα πονακια περιοδου και πλα δεν ηρθε ποτε...

Διαφημίσεις

.......Το άγχος δεν πρόκειται να σου φύγει μέχρι το παιδί να πάει 80 χρονών!!!!

Αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα....Παλιότερα που δεν υπήρχε αυτή η πληροφόρηση με το ίντερνετ, δεν έμπαινες και στο τριπάκι να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ενώ τώρα δεν σκέφτεσαι τα καλά, αλλά όλα τα στραβά που έχουμε διαβάσει.

καλο τοιντερνετ αλλα απ την αλλη μας ...μαμαει κιολα!!!!

διαβαζουμε διαβαζουμε και τρελλενομαστε...

........Μπράβο. Το τοξόπλασμα μεταφέρεται από όχι : α)καλά ψημένο κρέας, β) καλά πλυμένα λαχανικά και γ) από γατάκια μικρά και από τα περιττώματά τους. Με τις μεγάλες γάτες δεν έχεις πρόβλημα, αλλά εννοείται δεν θα πλησιάζεις την άμμο τους και πολύ καλό πλύσιμο στα χέρια μετά. Αλλά είναι πολύ πιθανό, μιας και έρχεσαι σε επαφή με γάτες να έχεις αντισώματα...

ε καλα ...δεν πιανω και τα κακα τους ....δεν κανω συλλογη ...:tongue::tongue::tongue:

.......Αμά θες έχω κατεβάσει πολλές ταινίες και μπορώ να σου τις στείλω. Οι περισσότερες είναι στ' αγγλικά, αλλά μπορώ να κατεβάσω και υπότιτλους.

Είναι και site που μπορείς να δεις Online σειρές και ταινίες.

Βιβλία, δυστυχώς δεν μπορώ να σου μεταφέρω ιντερνετικά..

Υπάρχουν όμως site που μπορείς να διαβάσεις ηλεκτρονικά. Τα πιο καλά όμως είναι μόνο στα αγγλικά.

Αυτό κάνω και εγώ, αν δεν έχει βγει ακόμα στα ελληνικά το βιβλίο που μου αρέσει.

Είμαι ο ορισμός του βιβλιοφάγου!!!!

ασε κοριτσαρα οταν κατεβαζα εγω ταινιες....τσσσσσσσσσσ......(πλακα κανω)

ειμαι πολυ του πισι ..να φανταστεις ειχα απο το ....1984....

επειτα ξαναπηρα το 98...και δωστου παραπερα!!!!

τεσπα ..εμενα δεν μ αρεσουν τα βιβλια καθολου!!! ποτε δεν διαβαζα...ποτέεεεεε...και σχολειο...παπαγαλια...μονο ο,τι εχει να κανει με μαθηματικοφυσικοχημεια!!! εκει ναι!!!!

θρησκευτικα -ιστορια....παπαγαλια ολα ...δεν μου αρεσει...

και σειρες βλεπω μεσω νετ...και κατεβασματα...αλλα θα πιαστει ο κωλος μου πια απ το τοσο καθησιο...

αγγλικα ξερω...οσα πρεπει ...δεν τα καταλαβαινω απο ταινιες ολα οταν τα μιλανε ...

τα εμαθα μεν ..αλλα επειδη ..."επρεπε". ποτέ δεν μου αρεσε σαν γλωσσα...(ασχετα που ειναι χρησιμη)

...Μπράβο βρε Σκορπίνα!!!! Μου δίνεις κουράγιο....

στο λεω οχι για να σου δωσω κουραγιο ,απλα σου λεω την πραγματικοτητα ..τι συνεβει..χαιρομαι ομωσ που παιρνεις κουραγιο !!!!!

ζενίθ = το μέγιστο σημείο, "ο 7ος ουρανός"

ναδίρ = το έσχατο σημείο, "τα τάρταρα"

μονο το ζενιθ ηξερα....λολ!!!!!!

το τεστ το εκανα οπως ολες τισ φορες που αν και δεν το ελεγα εδω μεσα ετρωγα φολα ..και απλα το εκανα με την σκεψη οτι παλι αρνητικο θα βγει...καμια αλλαγη και να με ..τρωει κατι μεσα μου ....καμια σχεση ...

μια εβδομαδα πριν πονουσε στηθος...και επειδη αυτο μου συνεβη και αλλους μηνες...και μετα μου ηρθε..(ενω ηλπιζα μηπωσ και ...)..δεν το εξελαβα σαν σημαδι...

Λέγε μας τέτοια εσύ να μας φουσκώνεις τα μυαλά και σε κάθε περίοδο με συμπτώματα περιόδου να ελπίζουμε! Εμένα με το που με ξεκινάνε τα συμπτώματα πάντα λέω ότι είναι περιόδου γιατί λέω δε μπορεί στην εγκυμοσύνη κάτι διαφορετικό θα νιώθεις είτε σωματικά ειτε ψυχολογικά! Λέγε με τέτοια να αποτρελλαθώ τελείως κι αντί για μαιευτήριο να καταλήξω σε καμιά ψυχιατρική κλινική!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λέγε μας τέτοια εσύ να μας φουσκώνεις τα μυαλά και σε κάθε περίοδο με συμπτώματα περιόδου να ελπίζουμε! Εμένα με το που με ξεκινάνε τα συμπτώματα πάντα λέω ότι είναι περιόδου γιατί λέω δε μπορεί στην εγκυμοσύνη κάτι διαφορετικό θα νιώθεις είτε σωματικά ειτε ψυχολογικά! Λέγε με τέτοια να αποτρελλαθώ τελείως κι αντί για μαιευτήριο να καταλήξω σε καμιά ψυχιατρική κλινική!!!!!:tongue::tongue::tongue:

εγω σου λεω τι ενιωσα εγω...δλδ το απολυτο τιποτα....

αν εσενα νομιζεις οτι θα σου ..ξυπνουσε το μητρικο ενστικτο ..τοτε ...

παντως ...εγω γενικα εχω ενστικτο...γενικα ομωσ ...οτι κατι θα συμβει...γενικα ...

αυτη τη φορα παντως...τιποτα...

πχ ...εχω ενστικτο...στουσ σεισμους....

κακο μεν ...αλλα γενικα οταν κατι προκειται να συμβει ...ισωσ το εχω μονο σε κακες περιπτωσεις...

αφου οταν γινεται εστω και λιγο σεισμος...εγω το καταλαβινω ..και μολις το λεω στη μανα μου ..με λεει....τσελεντη!!!!(αν τον θυμασαι απ το 1999 που εγινε εδω στη αθηνα..)

γενικα το χω...και σε αλλες περιπτωσεις ..

αυτη τη φορα ομως... τιποτα απολυτως!;)

καλημερα Λινα!!! κοιτα ...σκεφτεσαι οτι ειναι προεορτια της περιοδου ...αλλα εχε και στο πισω μερος του μυαλου σου οτι μπορει να συμβαινει και κατι αλλο...

ειπες εκανες 2 τεστ αρνητικα ? η κανω λαθος?(μηπως το διαβασα σε αλλη κοπελα??,ισως...)

αν ομως εισαι εσυ ...απ ο,τι διαβασα ..εχεις λιγο ..μαλακιζε....κυκλο...τουτεστιν....θα περιμενεις...γιατι εαν και εφοσον ...μπορει να μην εδειξε ακομα και γι αυτο να βγηκε αρνητικουρα...

εγω ..ημουν απ τις τυχερες που βγηκε ανημερα που περιμενα θετικο...

εσυ με αστατο κυκλο..δεν ξερεις...

λιγο υπομονη ...τι λεω τωρα...αλλα δεν εχεις κι αλλη επιλογη ....

εδω θα ειμαστε καιθα τα λεμε ....

Ναι, δηλώνω ευθαρσώς ότι εγώ είμαι η βλαμμένη που έκανε - για πολλοστή φορά- τεστ εγκυμοσύνης, πριν την καθυστέρηση!!!

Με λένε Λίνα και ΔΕΝ είμαι καλά!!!

Βέβαια, έκανα το πρώτο 25η μέρα κύκλου απόγευμα και το άλλο πρωι της 26ης.

Και επειδή απ' ό,τι έχω διαβάσει η ωχρινική φάση του κύκλου, μπορεί να φτάσει και μέχρι 18 ημέρες, θα αρχίσω να ελπίζω μετά τις 10/7.

Αν και με τον χθεσινό πονοκέφαλο, με βλέπω να αδιαθετώ σε 1-2 ημέρες.

Que sera, sera (Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει)

ΛΙΝΑΚΙ μου κι εγώ ακριβώς τα ίδια! Όσο πάει το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο γίνεται όλο και πιο έντονο! Ειδικά αυτή τη φορά με τσάκισε! Πρώτη φορά είχα τόσο έντονες ζαλάδες,ρίγος και τάση προς εμετό! Εγώ που και με την πρώτη μέρα περιόδου πήγαινα και στη δουλειά κι έβγαινα καπάκι τώρα μένω αν όχι τις 2 πρώτες μέρες στο σπίτι σίγουρα την πρώτη! Δε μπορώ ούτε μέσα στο σπίτι να κυκλοφορήσω!

Δε φτάνει που μας έρχεται μάς κάνει και κομμάτια!!!!

Πάντως σε σένα εύχομαι να είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης κι όχι περιόδου!

Βρε Ιωάννα και εσύ ομοιοπαθούσα;;; Και εγώ περνάω τις 2 χειρότερες εβδομάδες μου... Μου το χρώσταγε μάλλον, γιατί μετά την υστεροσκόπηση, αδιαθέτησα μόνο για 2 ημέρες, οπότε τώρα θα πληρώσω τα σπασμένα.

Επειδή δεν το "ένιωσες" όταν το έπιασες, δεν σημαίνει ότι δεν έχεις μητρικό ένστικτο. Η καλύτερη μανούλα θα γίνεις. Το' χουν οι σκορπίνες!!!!

Θα προτιμούσες τα καλά τα δικά μου, της κατά φαντασίαν εγκύου;

Αυτόν τον μήνα, είμαι σίγουρη και για την ημέρα και την ώρα :)

Μία που είμαι σίγουρη ότι είμαι και φτιάχνω στο μυαλό μου σχέδια μέχρι την αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο και μία στο καπάκι που βρίζω τον εαυτό μου ότι είμαι τρελή που το διαννοούμε καν.

Γαμησ....τα

Αντε να αδιαθετήσω, να μπω στη σειρά για ορμονολογικές εξετάσεις και σαλπιγγογραφία και επιτροπή για σπερματέγχυση.

Υποφέρω μιλάμε...

Υ.Γ. πριν αρχίσω τις προσπάθειες, δεν ήξερα τι μου γίνεται από γόνιμες μέρες, ωορρηξία, ωχρινική φάση, παραγωγική φάση, προγεστερόνη, προλακτίνη κλπ. Τώρα.....στο τέλος θα πάρω και δεύτερο πτυχίο, γυναικολογίας

..........Επειδή δεν το "ένιωσες" όταν το έπιασες, δεν σημαίνει ότι δεν έχεις μητρικό ένστικτο. Η καλύτερη μανούλα θα γίνεις. Το' χουν οι σκορπίνες!!!!

οχι ,απλα θελω να σου πω ..οτι δεν ενιωσα αυτο το κατι διαφορετικο που λενε αλλες...τελειωσ ζαμαν φου κι απανω τουρλα!δεν ενιωσα εγκυος κλπ...για να μπω στη διαδικασια να κανω τεστ...το εκανα ετσι και απλα νομιζα οτι θα ειχα το ιδιο αποτελεσμα..αυτο εννοω...

Θα προτιμούσες τα καλά τα δικά μου, της κατά φαντασίαν εγκύου;

εγω να δεις ποσο καιρο το ειχα αυτο ...ολο ..νομιζα!!!

Αντε να αδιαθετήσω, να μπω στη σειρά για ορμονολογικές εξετάσεις και σαλπιγγογραφία και επιτροπή για σπερματέγχυση.

κι εγω ετσι ελεγα ..οτι θα μπω σεδιαδικασια σαλπιγγ εδω και ποσο καιρο...μου το ειχε πει δλδ και ο γιατρος μου οτι πρεπιε να κανω....(και δεν εκανα ποτε...)..περιμενε λιγο ακομα ..ισωσ να μην χρειαστεισ να κανεις ποτε!;)

Υ.Γ. πριν αρχίσω τις προσπάθειες, δεν ήξερα τι μου γίνεται από γόνιμες μέρες, ωορρηξία, ωχρινική φάση, παραγωγική φάση, προγεστερόνη, προλακτίνη κλπ. Τώρα.....στο τέλος θα πάρω και δεύτερο πτυχίο, γυναικολογίας

ath_gal1 --------> master πια!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Ιωάννα και εμένα με βλέπω με αυτό το άσπρο κρουαζέ μπλουζάκι. Τουλάχιστον θα με "κόβει" και λίγο στην κοιλιά...:)

Διαβάζω, διαβάζω, έχω βγάλει τα μάτια μου σε ελληνικά και αγγλικά site και ποιό είναι το συμπέρασμα;;;; ότι ΟΛΑΑΑΑΑΑ τα συμπτώματα είναι του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου.

Απλά , μέχρι τα 40 μου δεν τα είχα βιώσει όλα και σε τέτοιο βαθμό, και είπανε να μου κάνουν επίσκεψη όλα μαζί!!!!!!!

Το μόνο σύμπτωμα καθοριστικό για εγκυμοσύνη, είναι η καθυστέρηση.

Μετά το τρελό τράκο το προχθεσινό, που υπέφερα με τον ολοήμερο πονοκέφαλο και τις αναγούλες, τώρα είμαι καλύτερα. Μόνο μια ελαφριά ζαλάδα και ένα "έλα βαρκούλα, σια και αράξαμε".

Αισίως είμαι στην 28η μέρα. Από σήμερα και μετά αναμένω περίοδο.

Οι πιο επικίνδυνες ημέρες είναι το Σ/Κ.

ath_gal1 --------> master πια!:tongue:

Ασε, η κατάσταση μου είναι πολύ προχωρημένη. Θα πάω κατ' ευθείαν για διδακτορικό!!!! :):):)

Να έχεις τα καλύτερα νέα σήμερα :D:D:D:D:D:D:D:D

προς το παρον ...εχω αγχος! τα υπολοιπα νεα μου ..ελπιζω καλα ..το βραδυ ...να ειστε στανμπαι ολες!

προς το παρον ...εχω αγχος! τα υπολοιπα νεα μου ..ελπιζω καλα ..το βραδυ ...να ειστε στανμπαι ολες!

Σε στηρίζουμε όλες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα είναι όλα τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε στηρίζουμε όλες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα είναι όλα τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λαικ!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...