Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

τελικα ολες λεμε ..ναι σιγα μην τον τρεξουμε και δεν ειμαστε τετοιες εμεις...αλαλ τελικα ολες το κανουμε!!!!αχαχαχχαα

εγω δεν θελω να εχω ..λιγουριτσες ..γιατι θα γινω σαν ελεφαντας!

μου εκοψε μανι μανι ..αλατια και γλυκα...και εινια μονο η αρχη ...α ! επισης....οχι μπανια-ηλιοθεραπεια και σεξ! ειμαι εγκυος ..οχι αρρωστη!:oops:

Έ, αργότερα θα σε αφήσει πιστεύω, αν πάνε καλά τα πράγματα, το καλοκαίρι είναι μακρύ!

Εγώ παιδιά στην εγυμοσύνη μου τις πρώτες εβδομάδες έκανα ποδηλατάδα, παγωμένο μπάνιο πρωτομαγιά, ήπια ρακές, ολονύκτιο ταξίδι με πλοίο κτλ. Μόλις έμαθα πως ήμουν εγκυος (6η εβδομάδα) δεν τολμούσα να μπω σε λεωφορείο γιατί φοβόμουν πως κουνάει πολύ μην πάθει τίποτα το νινι!!!:tongue::tongue::tongue:

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή εμένα έχει ένα..χμ, ταλέντο να το πω, να με φυτιλιάζει άσχημα, όχι πατίνι, τριαξονικό θα τον κάνω τον Σκορπιό!!!! Το κατσίκι θα τον τρελάνει....

χι, χι, χι (φανταστείτε το με χαιρέκακο γέλιο, κακού στο σινεμα!!!!!)

ΙΟΑΝΝΑ δεν θα πάθουν και τίποτα...άντρες είναι, αντέχουν!!!!!

Και μπέμπα, κανονικά θα μου έρθει η περιόδος 5-6/7/2013 (σήμερα η 20η μέρα, με κύκλο περίπου 28 ημερών)

Που θα μου έρθει, δεν παίζει κάτι άλλο....

Απλά γελάω με τον εαυτό μου γιατί γεμίζω συμπτώματα

έχω και άσπρα υγρά 2 μέρες τώρα...είμαι η θεά της αυθυποβολής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Μη με τρελλαίνεις! Μπορεί και να μη σου έρθει!!!!!!

Έ, αργότερα θα σε αφήσει πιστεύω, αν πάνε καλά τα πράγματα, το καλοκαίρι είναι μακρύ!

Εγώ παιδιά στην εγυμοσύνη μου τις πρώτες εβδομάδες έκανα ποδηλατάδα, παγωμένο μπάνιο πρωτομαγιά, ήπια ρακές, ολονύκτιο ταξίδι με πλοίο κτλ. Μόλις έμαθα πως ήμουν εγκυος (6η εβδομάδα) δεν τολμούσα να μπω σε λεωφορείο γιατί φοβόμουν πως κουνάει πολύ μην πάθει τίποτα το νινι!!!:tongue::tongue::tongue:

Είδες? Άμα θέλει ο Θεός να "δέσει το γλυκό" ότι και να κάνεις τίποτα δεν ενοχλεί!!!!!!!

Την Παρασκευή (21η ημέρα κύκλου) πήγα στο γιατρό μου, για να μου γράψει εξετάσεις ορμονολογικές και να του πω ότι αποφάσισα να περάσω επιτροπή για σπερματεγχυση πρώτα, γιατί δεν θέλω να πάρω φάρμακα.

Του λέω ότι έκανα τεστ ωορρηξίας στις 19/6 και βγήκε θετικό και με ετοιμάζει γεμάτος χαρά για τον υπέρηχο!!! Και να το λέω στη μαία "μην χαίρεστε, ακούσατε λάθος, τεστ ωορρηξίας έκανα και όχι εγκυμοσύνης!!!"

Κάναμε τον κολπικό υπέρηχο και μου είπε ότι έγινε η ωορρηξία και το ενδομήτριο είναι 11,6mm, πολύ καλό για να γίνει η εμφύτευση (αν γίνει).

Κοινώς με ψιλογείωσε!!!!

Τα υγρά συνεχίζονται. Εχει πλάκα γιατί κάθομαι και νομίζω ότι "έχω διαρροή" από κάτω.

Τα πονάκια συνεχίζονται

Τα νεύρα είναι σε έξαλλη κατάσταση

Εχω googλάρει ότι μπορείς να φανταστείς!!!!!!!!!!!!!!!!

Και η ουσία: πριν την καθυστέρηση δεν μπορώ να κάνω τίποτα

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γλυκες καλησπερες σε ολα τα κοριτσακια...

Φιλακια πολλα

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

KAΛΗΜΕΡΑ! ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ ΠΑΛΙ? ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ!!!

Την Παρασκευή (21η ημέρα κύκλου) πήγα στο γιατρό μου, για να μου γράψει εξετάσεις ορμονολογικές και να του πω ότι αποφάσισα να περάσω επιτροπή για σπερματεγχυση πρώτα, γιατί δεν θέλω να πάρω φάρμακα.

Του λέω ότι έκανα τεστ ωορρηξίας στις 19/6 και βγήκε θετικό και με ετοιμάζει γεμάτος χαρά για τον υπέρηχο!!! Και να το λέω στη μαία "μην χαίρεστε, ακούσατε λάθος, τεστ ωορρηξίας έκανα και όχι εγκυμοσύνης!!!"

Κάναμε τον κολπικό υπέρηχο και μου είπε ότι έγινε η ωορρηξία και το ενδομήτριο είναι 11,6mm, πολύ καλό για να γίνει η εμφύτευση (αν γίνει).

Κοινώς με ψιλογείωσε!!!!

Τα υγρά συνεχίζονται. Εχει πλάκα γιατί κάθομαι και νομίζω ότι "έχω διαρροή" από κάτω.

Τα πονάκια συνεχίζονται

Τα νεύρα είναι σε έξαλλη κατάσταση

Εχω googλάρει ότι μπορείς να φανταστείς!!!!!!!!!!!!!!!!

Και η ουσία: πριν την καθυστέρηση δεν μπορώ να κάνω τίποτα

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία και θετικά όλα αυτά! Εσύ πότε δεν περιμένεις? Πότε θα ξέρουμε δηλαδή?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Ακόμα σε αναμονή.....

Τουλάχιστον να αδιαθετήσω και να φάω τη φόλα να ησυχάσω...

Όσο για το πότε θα αδιαθετήσω;;;;;

Κύκλος κυμαινόμενος 27-35 ημέρες.

Αλλά έκανα τεστ ωορρηξίας αυτόν τον μήνα και μου έδειξε χαμογελάκι στις 19/6, ήτοι ωορρηξία έγινε 20-21/6/2013

Σήμερα 2/7/2013 είμαι στην 25η μέρα του κύκλου

οπότε μετράμε από τις 4/7/2013 (28η ημέρα και 14η μετά την ωορρηξία) και μετά....

Για να δούμε.....

Εσείς κυρίες μου, πότε ΔΕΝ περιμένετε;;;;;

Μακάρι να μη σου έρθει καθόλου η άτιμη! Εμένα μού ήρθε χθες δριμύτατη! Μιλάμε 2 μέρες τώρα και είμαι κομμάτια! Χθες μέχρι και στομαχόπονο μού έφερε και τάση για εμετό! Θέλει βλέπεις να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗ ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ ΟΛΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕΙΡΑ! ΑΝΤΕ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!

αχ βρε συ απελπισμενη!!!! θα ερθει και σενα ο μηνας που δεν θα ερχεται ..και θα λες αποκλειεται τωρα θα ερθει ..και θα κανει να ερθει 9 μηνακια!!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

αχ βρε συ απελπισμενη!!!! θα ερθει και σενα ο μηνας που δεν θα ερχεται ..και θα λες αποκλειεται τωρα θα ερθει ..και θα κανει να ερθει 9 μηνακια!!!!

Tι κάνεις εσύ? Από συμπτώματα πώς πας? Πότε θα πας πάλι για καρδούλα κι αυτην τη φορά να την ακούσεις? Ελπίζω ο γιατρός να έχει ρυθμίσει αυτή τη φορά τα decibel

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ

Βρε τρελοκόριτσο, εσύ θα μείνεις γρήγορα έγκυος τώρα - αφού λύθηκαν και τα προβλήματα με το σπέρμα. Και είσαι και νιάνιαρο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά πρέπει να προσέξουμε το άγχος, γιατί με αυτό ανεβαίνει η προλακτίνη και δεν μας αφήνει να μείνουμε έγκυες.

(τα λέω στη νύφη, να τ' ακούει η πεθερά)

ath_gal

κανά νέο από την έγκυο της διαδικτυακής παρεάς;;;;

Είσαι καλά μικρή μου; Να προσέχεις και με τη ζέστη

bebeangel καλώς ήρθες ξανά

Διαφημίσεις

Κορίτσια, θέλω να συγκεντρωθείτε σε μια ευθεία.

Μετά θα περνάτε από μπροστά μου και μια μία θα μου δίνει και από ένα γερό ιντερνετικό χαστούκι

Από το πρωι που σηκώθηκα, χαρακτηρίζω τον εαυτό μου με όλα τα "κομψά" επίθετα και ουσιαστικά που μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Δεν άντεξα και έκανα 2 τεστ!!!! (2 φορές μακάκας δηλαδή)

Χθες το βράδυ και σήμερα το πρωι, εννοείτε αρνητικά!!!!!

(έκανα το first step που είναι και ευαίσθητο τρομάρα μου)

Τη μια αισθάνομαι σίγουρα έγκυος, και στο λεπτό είμαι σίγουρη ότι είμαι ηλίθια και ότι είναι πάλι η φαντασία μου (Η φωλιά του κούκου, ένα πράγμα)

Έχω συμπτώματα, που δεν τα είχα ξανά (ιδίως η λευκόρροια).

Επίσης έχω αρχίσει εδώ και καιρό και έχω πρόωρη αφύπνιση (κοινώς πέφτω για ύπνο το βράδυ και ξυπνάω στις 5-6πμ), έντονα όνειρα και 2 μέρες τώρα βγάζω λιγο αίμα στα ούλα και 2-3 ημέρες είχα και ρίγη (όλοι έσκαγαν και έχω να τρέμω)

Και άντε τα πονάκια τα είχα και άλλες φορές πριν την περίοδο, την λευκόρροια ίσως να την είχα και άλλες φορές και να μην την είχα παρατηρήσει..., αλλά την πρόωρη αφύπνιση και το μάτωμα των ούλων δεν τα είχα ξανά, ούτε τα ρίγη ντάλα καλοκαίρι, ούτε καν ήξερα ότι θεωρούνται συμπτώματα.:?:-?:?:-?

ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

σας είπα ότι έχω και πολλά, πολλά, πολλά νεύρα!!!!!

Αντε να αδιαθετήσω να τελειώνουμε γαμώτο, έχουν σπάσει τα νεύρα μου. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Tι κάνεις εσύ? Από συμπτώματα πώς πας? Πότε θα πας πάλι για καρδούλα κι αυτην τη φορά να την ακούσεις? Ελπίζω ο γιατρός να έχει ρυθμίσει αυτή τη φορά τα decibel

δεν ξερω αν εχει μηχανημα με ηχο ...νομιζω πως οχι ...παω την παρασκευη ..μεθαυριο ....

και ο Θεος βοηθος!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ

.....Αλλά πρέπει να προσέξουμε το άγχος, γιατί με αυτό ανεβαίνει η προλακτίνη και δεν μας αφήνει να μείνουμε έγκυες.

ειπα ..αφου εμεινα εγω ...τελος!!! θα μεινετε ΟΛΕΣ!!!!

ath_gal

κανά νέο από την έγκυο της διαδικτυακής παρεάς;;;;

Είσαι καλά μικρή μου; Να προσέχεις και με τη ζέστη

ουτε μπανια ουτε ηλιοθεραπεια...εσωκλειστη εδω μεσα! αντε να παω καμια ..πανω κατω τη βεικου και πολυ ειναι...

..........ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αντε να αδιαθετήσω να τελειώνουμε γαμώτο, έχουν σπάσει τα νεύρα μου. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ετσι ελεγα κι εγω...και τελικα δεν αδιαθετησα ποτέ!!!!! θες να σου στειλω με κοπι πειστ τα λογια που εγραφα εδω μεσα?????;););)

δεν ξερω αν εχει μηχανημα με ηχο ...νομιζω πως οχι ...παω την παρασκευη ..μεθαυριο ....

και ο Θεος βοηθος!!!

και αν δεν έχει με ήχο, πώς θα ακούσετε την καρδούλα;;;;

θα πρέπει να σε στείλει να κάνεις αλλού υπέρηχο;;;

ουτε μπανια ουτε ηλιοθεραπεια...εσωκλειστη εδω μεσα! αντε να παω καμια ..πανω κατω τη βεικου και πολυ ειναι...

και ξεχνάμε τις δουλειές του σπιτιού για το 1ο τρίμηνο τουλάχιστον!!!

δεν σηκώνουμε τίποτα βαρύτερο από πηρούνι και δεν σκύβουμε!!!!

Πλένουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα λαχανικά (αν μπορείς και να μην τρως μαρούλια και γενικά πρασινάδα που θέλει πλύσιμο τώρα, καλό θα ήταν. Και το κρέας καλοψημένο και δεν ακουμπάμε μικρά γατάκια ή τα απορρίματά τους (το λέω κομψά!!!). Προς αποφυγή τοξοπλάσματος)

Και απόλαυσε την ξεκούραση τώρα που μπορείς!!!!

δες ταινίες, διάβασε βιβλία και περπάτημα χαλαρόοοοοο με ίσιο παπούτσι ή σπορτεξάκι

Και η Βεϊκου μια χαρά δρόμος είναι...Λεωφόρος!!!!

Σιγά σιγά και μετά τη δύση του ηλίου

ετσι ελεγα κι εγω...και τελικα δεν αδιαθετησα ποτέ!!!!! θες να σου στειλω με κοπι πειστ τα λογια που εγραφα εδω μεσα?????;););)

ζαλάδες, πονοκέφαλος, αυπνια, νεύρα κλπ, είναι και συμπτώματα προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου.

Τα υπόλοιπα: υγρά, ρίγη κλπ είναι καινούργια (έτσι για να πλουτίζω το ρεπερτόριο μου)

Θα αρχίσω να ξαναβρίζω. Είμαι στην 26η μέρα σήμερα. Προχωράμε!!!

Με τον εαυτό μου τα έχω. Εχω αγχωθεί, γιατί δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες με φάρμακα. Αφού είπα στον γιατρό να κάνω πρώτα σπερματέγχυση, παρ' όλο που ξέρω ότι τα ποσοστά είναι χάλια, γύρω στο 5%, γιατί δεν θέλω να πλακωθώ σε ορμόνες.

Ασε δε το οικονομικό

Τέλος πάντων, καταλαβαίνεις ότι η διάθεσή μου είναι στο ναδίρ.

Τουλάχιστον έχω εσένα να μου ανεβάζεις το κέφι με τα χαρούμενα νέα σου!!!!

και αν δεν έχει με ήχο, πώς θα ακούσετε την καρδούλα;;;;

θα πρέπει να σε στείλει να κάνεις αλλού υπέρηχο;;;

τι να σου πω ...δεν ξερω...ισως με στειλει ..αλλα νομιζω ξανα πως δεν εχει ηχο καθολου ..ετσι κταλαβα ...

εμενα το αγχος μου παρ ολο που μου εφυγε το πρωτο το καλο...ειναι παλι την παρασκευη που οπωσ και καθε αλλη ..ναι θα περιμενω να ξαναδω καρδουλα να χτυπαει ...μην εχει γινει καμια μαλακια...

αυτο πιστευω το εχουν ολες ..ακομα και 5 και 6 μηνα ...ολες!

και ξεχνάμε τις δουλειές του σπιτιού για το 1ο τρίμηνο τουλάχιστον!!!

δεν σηκώνουμε τίποτα βαρύτερο από πηρούνι και δεν σκύβουμε!!!!

Πλένουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα λαχανικά (αν μπορείς και να μην τρως μαρούλια και γενικά πρασινάδα που θέλει πλύσιμο τώρα, καλό θα ήταν. Και το κρέας καλοψημένο και δεν ακουμπάμε μικρά γατάκια ή τα απορρίματά τους (το λέω κομψά!!!). Προς αποφυγή τοξοπλάσματος)

ναι ..δεν τρωω γενικα μαρουλια...δεν μα ρεσουν τωρα θα φαω?

τα κρεατα τα καιω!!! ετσι μ αρεσαν ουτως η αλλως....

γατες εχει η αδερφη μου που πηγαινω αλλα ειναι εμβολιασμενες...αλλα σε γενικεσ γραμμεσ ...ψιλοαποφευγω...

Και απόλαυσε την ξεκούραση τώρα που μπορείς!!!!

δες ταινίες, διάβασε βιβλία και περπάτημα χαλαρόοοοοο με ίσιο παπούτσι ή σπορτεξάκι

κανω και τιποτ αλλο? θα παχυνω απ το πολυ καθησιο κι ας μην τρωω σαν ζωον ...(ακομα τουλαχιστον δεν ...)

.............Με τον εαυτό μου τα έχω. Εχω αγχωθεί, γιατί δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες με φάρμακα. Αφού είπα στον γιατρό να κάνω πρώτα σπερματέγχυση, παρ' όλο που ξέρω ότι τα ποσοστά είναι χάλια, γύρω στο 5%, γιατί δεν θέλω να πλακωθώ σε ορμόνες.

Ασε δε το οικονομικό

ακου να δεις και θα στο πω πολυ σοβαρα....

εμεις οταν μαθαμε το χαλια σπερμα...ειπαμε δεν γλυτωνουμε τεχνητη με τιποτα...δεν ελπιζαμε ουτε στο τοσο ...οχι μονο εμεις που ειμαστε ασχετοι απο ιατρικη ..αλλα ουτε και οι γιατροι μας...

μ αυτο το σπερμα δεν πιαναμε παιδι !!! με τιποτα...μετα την εγχειρηση ομως παρ ολο που δεν ανεβηκε οσο θελαμε -επρεπε....τελικα εστρωσε...

και να φανταστεις μας ειχαν πει οτι επειδη ο δικος μου ειναι 35 ...παλι μπορει να μην πιασει το χειρουργειο...

τιοπτα δεν ηταν σιγουρο ..την προσπαθεια ομως την καναμε ...το εκανε...

ε και τελικα ..δικαιωθηκαμε ..!!!!

εμεις και πιασαμε ετσι? που μεχρι πριν 3 μηνες λεγαμε δεν εφτιαξε δεν ....θα κανουμε τεχνητη σε δημοσιο γιατι φραγκα δεν υπαρχουν???τι να σου πρωτοπω!

δεν θα σου πω μην αγχωνεσαι γιατι ξερω δεν μπορεις...οπωσ κι εγω...και ξαναλεω οτι αφου επιασα εγω ..υπο τετοιες συνθηκες....τελειωσε ...θα πιασετε ολες..τελικα ναι μεν παιζει ρολοτο αγχος ..αλλα τελικα εγω κατερριψα το μυθο!!!!!:tongue:

Τέλος πάντων, καταλαβαίνεις ότι η διάθεσή μου είναι στο ναδίρ. ΝΑΔΙΡ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???? Ο Ε Ο ???

Τουλάχιστον έχω εσένα να μου ανεβάζεις το κέφι με τα χαρούμενα νέα σου!!!!

;););););););););););););););)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΝΤΙΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ

Βρε τρελοκόριτσο, εσύ θα μείνεις γρήγορα έγκυος τώρα - αφού λύθηκαν και τα προβλήματα με το σπέρμα. Και είσαι και νιάνιαρο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά πρέπει να προσέξουμε το άγχος, γιατί με αυτό ανεβαίνει η προλακτίνη και δεν μας αφήνει να μείνουμε έγκυες.

bebeangel καλώς ήρθες ξανά

Ναι.... θα μείνω σίγουρα! Το μήνα που δε θα'χει Σάββατο!

Η BEBEANGEL εμφανίστηκε και ξαναεμφανίστηκε! Τι στο καλό? Στοιχειωμένο είναι αυτό το "θέμα"? Όλες εμφανίζονται για μια στιγμή και μετά άντε να τις ξαναβρείς!

Κορίτσια, θέλω να συγκεντρωθείτε σε μια ευθεία.

Μετά θα περνάτε από μπροστά μου και μια μία θα μου δίνει και από ένα γερό ιντερνετικό χαστούκι

Από το πρωι που σηκώθηκα, χαρακτηρίζω τον εαυτό μου με όλα τα "κομψά" επίθετα και ουσιαστικά που μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Δεν άντεξα και έκανα 2 τεστ!!!! (2 φορές μακάκας δηλαδή)

Χθες το βράδυ και σήμερα το πρωι, εννοείτε αρνητικά!!!!!

(έκανα το first step που είναι και ευαίσθητο τρομάρα μου)

Τη μια αισθάνομαι σίγουρα έγκυος, και στο λεπτό είμαι σίγουρη ότι είμαι ηλίθια και ότι είναι πάλι η φαντασία μου (Η φωλιά του κούκου, ένα πράγμα)

Έχω συμπτώματα, που δεν τα είχα ξανά (ιδίως η λευκόρροια).

Επίσης έχω αρχίσει εδώ και καιρό και έχω πρόωρη αφύπνιση (κοινώς πέφτω για ύπνο το βράδυ και ξυπνάω στις 5-6πμ), έντονα όνειρα και 2 μέρες τώρα βγάζω λιγο αίμα στα ούλα και 2-3 ημέρες είχα και ρίγη (όλοι έσκαγαν και έχω να τρέμω)

Και άντε τα πονάκια τα είχα και άλλες φορές πριν την περίοδο, την λευκόρροια ίσως να την είχα και άλλες φορές και να μην την είχα παρατηρήσει..., αλλά την πρόωρη αφύπνιση και το μάτωμα των ούλων δεν τα είχα ξανά, ούτε τα ρίγη ντάλα καλοκαίρι, ούτε καν ήξερα ότι θεωρούνται συμπτώματα.:?:-?:?:-?

ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Τι να σου πω ρε φιλενάδα!Καλύτερα μην ψάχνεις συμπτώματα γιατί κι αυτό είναι τρέλλα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...