Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κι απο μενα !!!πηγα γιατρο ...και ειδαμε !!! 3.5 χιλιοστα...και ειδαμε και καρδουλα να παλλεται !!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

δεν ειχε ηχο το μηχανημα του ....και ετσι δεν την ακουσαμε κιολα ..παντωσ κοριτσια ..ηταν πολυ ωραιο...που εβλεπα μια σκια να παλλεται .....δεν μπορω να πω οτι εκλαψα...δεν συγκινηθηκα ..αλλα το χαμοεγελο μου εφτασε ...πισω!αχαχαχαχαχαχχα

μπηκε και ο δικος μου μεσα ..και του εδειξε ο γιατρος στο μονιτορ! τρελλαθηκε..

τον ειχα προειδοποιησει οτι θα με δει σε περιεργη ....σταση ! με ενα ματσουκι να ..!!! απο κατω...

επρεπε να προετοιμασω και αυτο ..ηταν καπωσ να βλεπει εναν αλλο αντρα να με πειραζει απο κατω...λογικο δεν ειναι ..ε και τον προετοιμασα τι θα δει!!!:shock::shock:

..............Αμα καταφέρω και ξαναπάει για εξέταση, θα δούμε. Γιατί στην παρούσα φάση, σκέφτομαι να τον σουβλίσω!!!! η μόνιμη επωδός του είναι: "μην με αγχώνεις", ενώ εγώ θα πρέπει να αρχίσω ραντεβού ξανά με τον γιατρό για προγεννητικές εξετάσεις και να κλείνω ραντεβού στον ΕΟΠΠΥ για εξωσωματική. Πρέπει να κλείσω από τώρα, για να μου βρουν - ίσως - ημερομηνία κατά τον Γενάρη!!!!!

3) Τσούπρες!!! μόλις διάβασα ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ TOPIC στο parents

σας το επισυνάπτω

Να' ναι καλά οι κοπέλες που έγραφαν μέσα....διπλώθηκα στα δύο από τα γέλια

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67920

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

"......Εγκυος δε μενεις απο την πετσετα...ουτε αν μυρισεις κρινο...

....Να έχεις πατήσει τα 35 και να θεωρείς πως έμεινες έγκυος από την πετσέτα.... συγνώμη, αλλά δεν ξέρω τί να κάνω : να γελάσω ή να φωνάξω ?????

Ελεος !!!!!!

...λογω φορτου εργασιας η αλλων υποχρεωσεων θα λεγαμε στους αντρες μας κανε την δουλεια σου εσυ και αστα σε μια πετσετα..και μετα θα σκουπιζομασταν!...

κορυφαια!!!!!

οσο για τον δικο σου ...να του πεις οτι εσυ θα φας τ αγγουρι ..εκεινοσ δεν μπορει να κανει ενα σπερμοδ. ακομα??? ελεος δλδ ....

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!! Πω πω τί ωραία νεά ath_gal!!!

Εμείς αύριο φεύγουμε για 6 μέρες διακοπές, και περιμένω περίοδο σε 3-4 μέρες, αλλά έχω μια μικρή ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού να μην έρθει, και έχω και συμπτώματα εγκυμοσύνης - μάλλον κατα φαντασίαν!

Angel στην εγκυμοσύνη τα συμπτώματα ήταν ακριβώς σα να είναι να έρθει η περίοδος, και η έντονη υπνηλία είανι και αυτή σύμπτωμα καθώς και πολύ ευαίσθητο στηθος τους πρώτους 2-2,5 μήνες. Μακάρι να μην είναι κατά φαντασίαν τα δικά σου συμπτώματα και γυρίζοντας από τις διακοπές να μάθω ευχάριστα!

Α, είχα πάθει και κολπίτιδα και επειδή δεν υποψιαζόμουν για εγκυμοσύνη έβαζα μόνη μου υπόθετα. Μετά έμαθα αφενός ότι η αλλαγή της χλωρίδας στον κόλπο είναι και αυτή συνηθισμένη στην αρχή της εγκυμοσύνης και γι αυτο η κολπίτιδα και αφετέρου ότι τα υπόθετα που έβαλα ήταν ακίνδυνα.

sACYp2.png

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ειχε ηχο το μηχανημα του ....και ετσι δεν την ακουσαμε κιολα ..παντωσ κοριτσια ..ηταν πολυ ωραιο...που εβλεπα μια σκια να παλλεται .....δεν μπορω να πω οτι εκλαψα...δεν συγκινηθηκα ..αλλα το χαμοεγελο μου εφτασε ...πισω!αχαχαχαχαχαχχα

μπηκε και ο δικος μου μεσα ..και του εδειξε ο γιατρος στο μονιτορ! τρελλαθηκε..

τον ειχα προειδοποιησει οτι θα με δει σε περιεργη ....σταση ! με ενα ματσουκι να ..!!! απο κατω...

επρεπε να προετοιμασω και αυτο ..ηταν καπωσ να βλεπει εναν αλλο αντρα να με πειραζει απο κατω...λογικο δεν ειναι ..ε και τον προετοιμασα τι θα δει!!!:shock::shock:

Ανοίγω το forum και διαβάζω τα ευχάριστα!!!

Πώς να μην μου ανέβει το κέφι;;;;;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Σημ.: Αμα καταφέρω και μείνω έγκυος, θα πρέπει να δώσω υπογλώσσιο και διπλή δόση βάλλιουμ στον δικό μου, πριν μπει στο ιατρειο....

Σκορπιός γαρ...τι τραβάω η καψερή!!! :):):)

"......Εγκυος δε μενεις απο την πετσετα...ουτε αν μυρισεις κρινο...

....Να έχεις πατήσει τα 35 και να θεωρείς πως έμεινες έγκυος από την πετσέτα.... συγνώμη, αλλά δεν ξέρω τί να κάνω : να γελάσω ή να φωνάξω ?????

Ελεος !!!!!!

...λογω φορτου εργασιας η αλλων υποχρεωσεων θα λεγαμε στους αντρες μας κανε την δουλεια σου εσυ και αστα σε μια πετσετα..και μετα θα σκουπιζομασταν!...

κορυφαια!!!!!

οσο για τον δικο σου ...να του πεις οτι εσυ θα φας τ αγγουρι ..εκεινοσ δεν μπορει να κανει ενα σπερμοδ. ακομα??? ελεος δλδ ....

Ελιωσα στα γέλια χθες που διάβαζα όλα τα σχόλια

Εγω θα σκουπίζομαι με μπουρνούζι για να κάνω δίδυμα!!!!!

Όσο για τον δικό μου, κάπως έτσι του το είπα. Δεν θα του περάσει. Θα μου τα πρήξει, ναι μεν, αλλά στο τέλος θα γίνει το δικό μου, που να χτυπιέται κάτω.....

Εμείς αύριο φεύγουμε για 6 μέρες διακοπές, και περιμένω περίοδο σε 3-4 μέρες, αλλά έχω μια μικρή ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού να μην έρθει, και έχω και συμπτώματα εγκυμοσύνης - μάλλον κατα φαντασίαν!

Angel στην εγκυμοσύνη τα συμπτώματα ήταν ακριβώς σα να είναι να έρθει η περίοδος, και η έντονη υπνηλία είανι και αυτή σύμπτωμα καθώς και πολύ ευαίσθητο στηθος τους πρώτους 2-2,5 μήνες. Μακάρι να μην είναι κατά φαντασίαν τα δικά σου συμπτώματα και γυρίζοντας από τις διακοπές να μάθω ευχάριστα!

Α, είχα πάθει και κολπίτιδα και επειδή δεν υποψιαζόμουν για εγκυμοσύνη έβαζα μόνη μου υπόθετα. Μετά έμαθα αφενός ότι η αλλαγή της χλωρίδας στον κόλπο είναι και αυτή συνηθισμένη στην αρχή της εγκυμοσύνης και γι αυτο η κολπίτιδα και αφετέρου ότι τα υπόθετα που έβαλα ήταν ακίνδυνα.

Καλές διακοπές μικρή μου!!!! αντέ και με το καλό να μάθουμε τα ευχάριστα όταν γυρίσεις. Κάνε ένα μπάνιο και για μένα, που ακόμα δεν έχω αξιωθεί να πλησιάσω σε θάλασσα....

Από συμπτώματα έχω μαζέψει τα πάντα...

ζαλάδες, αστάθεια κάθε μέρα. Μου έχουν μετρήσει και την πίεση και είναι μια χαρά. Πιο πολύ μου φαίνεται όμως ότι το παθαίνω από τη ζέστη και το καυσαέριο, παρά από εγκυμοσύνη

Πονάκια συνεχίζονται και νέο σύμπτωμα...μέτρια σιελόρροια (αυτό πηγαίνει πακέτο με τη ζαλάδα)

Συμπέρασμα:

1) έχω (από) τρελαθεί και έχω τρελάνει το σώμα μου

2) έχω γίνει πιο ευαίσθητη σε αλλαγές ορμονών

3) ετοιμάζομαι για βαρβάτη περίοδο

διαλέγεται και παίρνεται, ένα από όλα ή/και όλα μαζί

ANGEL το διάβασα!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!

Οι υπόλοιπες που είναι?

σου λέω, έκλαιγα από τα γέλια....

να' ναι καλά οι κοπέλες που τα έγραφαν

Πώς πας εσύ μικρή;;;; όλα καλά;;;;

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τον δικό μου, κάπως έτσι του το είπα. Δεν θα του περάσει. Θα μου τα πρήξει, ναι μεν, αλλά στο τέλος θα γίνει το δικό μου, που να χτυπιέται κάτω.....

ετσι ....ο,τι θελουμε εμεις θα κανουμε ..αντε ..καιρος να εκμεταλλευτουμε καταστασεις !!!!χαχαχαχαχαχαχα.....

ειναι σκορπιος??? ε??? σαν κι εμενα!!!!! σκεψου εγω λοιπον ...τι θα κανω στον δικο μου !!!!!την πατησε!

..νομιζουνε οτι θα τη γλιτωσουν με ...30 δευτερολεπτα που περνανε καλα !!!

τωρα ..αρχιζουν τα δυσκολα ...τωρα.....λαλαλαλαλα....ΣΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.............:P:p:p

ετσι ....ο,τι θελουμε εμεις θα κανουμε ..αντε ..καιρος να εκμεταλλευτουμε καταστασεις !!!!χαχαχαχαχαχαχα.....

ειναι σκορπιος??? ε??? σαν κι εμενα!!!!! σκεψου εγω λοιπον ...τι θα κανω στον δικο μου !!!!!την πατησε!

..νομιζουνε οτι θα τη γλιτωσουν με ...30 δευτερολεπτα που περνανε καλα !!!

τωρα ..αρχιζουν τα δυσκολα ...τωρα.....λαλαλαλαλα....ΣΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.............:P:p:p

Χα, χα!!! μ' έκανες και γέλασα σκορπίνα!!!

Ετσι όπως τα λες είναι τα πράγματα. Τώρα που είσαι έγκυος βγαλε το άχτι σου... θυμάσαι και ένα παλιό θεατρικό "παγωτό μες το χειμώνα", που έτρεχε ο καψερός να βρει παγωτό καρπούζι το καταχείμωνο;;;;;;

Να πω την αμαρτία μου, θέλω να μείνω έγκυος και για τον λόγο που σου προαναφέρα....για να τον τρέξω!!!!!!!!!!!!!!!!!

και πσσσ ο ΣΑΚΗΗΗΗΗΣ....Αιγοκεράρα σαν και μένα!!!!!!

Χα, χα!!! μ' έκανες και γέλασα σκορπίνα!!!

Ετσι όπως τα λες είναι τα πράγματα. Τώρα που είσαι έγκυος βγαλε το άχτι σου... θυμάσαι και ένα παλιό θεατρικό "παγωτό μες το χειμώνα", που έτρεχε ο καψερός να βρει παγωτό καρπούζι το καταχείμωνο;;;;;;

Να πω την αμαρτία μου, θέλω να μείνω έγκυος και για τον λόγο που σου προαναφέρα....για να τον τρέξω!!!!!!!!!!!!!!!!!

και πσσσ ο ΣΑΚΗΗΗΗΗΣ....Αιγοκεράρα σαν και μένα!!!!!!

τελικα ολες λεμε ..ναι σιγα μην τον τρεξουμε και δεν ειμαστε τετοιες εμεις...αλαλ τελικα ολες το κανουμε!!!!αχαχαχχαα

εγω δεν θελω να εχω ..λιγουριτσες ..γιατι θα γινω σαν ελεφαντας!

μου εκοψε μανι μανι ..αλατια και γλυκα...και εινια μονο η αρχη ...α ! επισης....οχι μπανια-ηλιοθεραπεια και σεξ! ειμαι εγκυος ..οχι αρρωστη!:oops:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

καλησπερα κι απο μενα !!!πηγα γιατρο ...και ειδαμε !!! 3.5 χιλιοστα...και ειδαμε και καρδουλα να παλλεται !!!

Αχ μπράβο!!!! Και πάλι συγχαρητήρια!!!! Δε σου είπα καλέ ότι θα ακούσετε και καρδια? Καλά ο γιατρός τόσο μ...ας? Είναι δυνατόν να έρχεται έγκυος που θέλει να ακούσει και καρδούλα και να έχει θέμα με τον ήχο? Θα τον άρπαζα από το γιακά και θα έμπηγα το κεφάλι του στην οθόνη να κάνεις αυτός τον ήχο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Φαντάζομαι τι συναισθήματα νιώσατε όταν είδατε να πάλλεται!!!!!! Μπράβο Ντινάκι!!!! Πάντα τέτοιες στιγμές ευτυχίας να ζείτε!!!!!!

QUOTE]

Καλά να περάσεις Ευάκι! Κι εύχομαι ολόψυχα να μην είναι τα συμπτώματα κατά φαντασίαν αλλά όταν με το καλό επιστρέψεις να μας πεις τα ευχάριστα!!!!!!!;););)

Πώς πας εσύ μικρή;;;; όλα καλά;;;;

Καλά δόξα τω Θεώ!!!!

Πότε δεν περιμένεις? Μακάρι να ακούσουμε κι από εσένα τα ευχάριστα, και από την Εύη για να παίρνουμε και οι υπόλοιπες σειρά!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τελικα ολες λεμε ..ναι σιγα μην τον τρεξουμε και δεν ειμαστε τετοιες εμεις...αλαλ τελικα ολες το κανουμε!!!!αχαχαχχαα

εγω δεν θελω να εχω ..λιγουριτσες ..γιατι θα γινω σαν ελεφαντας!

μου εκοψε μανι μανι ..αλατια και γλυκα...και εινια μονο η αρχη ...α ! επισης....οχι μπανια-ηλιοθεραπεια και σεξ! ειμαι εγκυος ..οχι αρρωστη!:oops:

Τι λες καλέ;;; ζω για την στιγμή που θα το ανακοινώσω...και μετά θα αρχίσει το ΤΡΕΞΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Καρλ Λιούις θα τον κάνω

Εννοείται ότι το έχω κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό αυτόν τον διακαή μου πόθο, για να μην μουλαρώσει και τσινίσει!!!!

Προς το παρόν, θα μου κάνεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΗ....κάθε φορά που θα τον τρέχεις....να το μοιράζεσαι και με εμάς....έτσι για γελάει και λίγο το χειλάκι μας!!!!!

Και για να σοβαρευτούμε και λίγο (λέμε τώρα)....

καλά έκανε και σου τα έκοψε

1) σεξ το α' τρίμηνο, δύσκολο...διάβασα ότι μπορεί να προκαλέσει και συσπάσεις κλπ κλπ

2) αλάτι = πίεση = προεκλαμψία

να πάρεις να χεις και σπίτι σου πιεσόμετρο, για να ελέγχεσαι

3) ζάχαρη = διαβήτης κύησης

4) δεν κάνει να πάρεις και πολλά κιλά.

Να δω εγώ τι θα κάνω τρομάρα μου, που έχω γίνει σαν βόδι.

Από τότε που έκοψα το τσιγάρο, είναι λες και με έχεις φουσκώσει με τρόμπα....

Eγώ τον δικό μου δε θέλω να τον τρέχω γιατί γενικά η καθημερινότητά του έχει πολύ τρέξιμο!

Αλλά σήμερα επειδή με τσάτισε έτσι και ήμουν έγκυος πατίνι θα τον έκανα!!!!!!

Eγώ τον δικό μου δε θέλω να τον τρέχω γιατί γενικά η καθημερινότητά του έχει πολύ τρέξιμο!

χαχααχαχαχ ..ετσι σε θελω .!!!! βγαλτου το λαδι !!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Επειδή εμένα έχει ένα..χμ, ταλέντο να το πω, να με φυτιλιάζει άσχημα, όχι πατίνι, τριαξονικό θα τον κάνω τον Σκορπιό!!!! Το κατσίκι θα τον τρελάνει....

χι, χι, χι (φανταστείτε το με χαιρέκακο γέλιο, κακού στο σινεμα!!!!!)

ΙΟΑΝΝΑ δεν θα πάθουν και τίποτα...άντρες είναι, αντέχουν!!!!!

Και μπέμπα, κανονικά θα μου έρθει η περιόδος 5-6/7/2013 (σήμερα η 20η μέρα, με κύκλο περίπου 28 ημερών)

Που θα μου έρθει, δεν παίζει κάτι άλλο....

Απλά γελάω με τον εαυτό μου γιατί γεμίζω συμπτώματα

έχω και άσπρα υγρά 2 μέρες τώρα...είμαι η θεά της αυθυποβολής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...