Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα πήγαμε οικογενειακως στο χωριό του πατέρα μου και στην επιστροφή δεν φαντάζεστε... σκεφτόμουν την TINA MART και την ath_gal, και χαιρόμουν τόσο πολύ που έγινε το θαύμα!!! και χάιρομαι τόσο πολυ που "γνωριστηκαμε" εδώ πέρα!

Και καπάκι με παίρνει τηλέφωνο η κολλητή μου -μένει μακριά- και μου λέει πως ειναι έγκυος!!! Σας το είχα αναφέρει μια φορά και από εδώ, είναι 45 και έχει ενδομητρίωση και δεν το περίμενε πια και σήμερα άκουσαν και καρδουλα!!

Δεν έχω άλλα νέα, απλά ήθελα να σας πω αυτό, και τώρα διάβασα και το πώς έγινε η ανακοίνωση του ευχάριστου γεγονότος, και πραγματικά αισθάνομαι σαν να σας ξέρω και από κοντά :-)

Θυμάμαι ότι η εγκυμοσύνη ήταν μια τόσο όμορφη περίοδος και στη δική μου ζωή. Ξέρω αν έμενα έγκυος π.χ. στα 27, πιθανότατα δεν θα χαιρόμασταν τόσο πολύ!

sACYp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

ath_gal κορίτσι μου, με συγκίνησες απίστευτα. Να' σαι πάντα καλά και εσύ και η όμορφη οικογένεια σου!!!!

Εχω χάσει και εγώ τον πατέρα μου (στα :cool: και ξέρω τι σημαίνει και πόσο δύσκολο είναι. Αλλά είμαστε σίγουροι με τ' αδέλφια μου, ότι μας προσέχει ακόμα. Εμφάνιζεται και στα όνειρά μας όταν τον έχουμε ανάγκη...

Λοιπόν, για να μην ξαναβάλω τα κλάματα στη δουλειά, σταματάω εδώ και αρχίζω τα τεκταινόμενα των προηγούμενων ημερών!!!!

Όπως είχα γράψει παλιότερα, είχα περίοδο 8/6/2013, που κράτησε μόνο 2-2,5 ημέρες (αποτέλεσμα μάλλον της επεμβατικής υστεροσκόπησης).

Πώς μου ήρθε και πήρα τεστ ωορρηξίας clear blue (ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ 54,70 ? το αφιλότιμο).

Παράλληλα έμπαινα σε όποιο site μπορείτε να φανταστείτε για να δω στο περίπου πότε είναι οι γόνιμες ημέρες μου

σημ. 1 τις ψιλοκαταλαβαίνω, γιατί έχω υγρά και πονάκια. ΑΛΛΑ, επειδή δεν έχω βρει άκρη με το αν είναι διαφανή ή είναι egg white ή μπορντοροδοκοκκινί και με το αν τα πονάκια είναι πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την ωορρηξία, είπα να δοκιμάσω τα τεστ!!!!!

σημ. 2 το σπέρμα του άντρα μου (σύμφωνα με το σπερμοδιάγραμμα του Οκτωβρίου 2012), δεν είναι και το καλύτερα (6.000.000 ποσότητα και ταχύτητα συνολική γύρω στα 25%). Από τότε τον έχω πλακώσει στις βιταμίνες, αλλά δεν τον έχω πείσει να κάνει ακόμα νέο τεστ

σημ. 3 μετά την αφαίρεση 2 πολυπόδων στις 21/5/2013, μου είπε ο γιατρός να κάνουμε προσπάθειες το καλοκαίρι χαλαρά και βλέπουμε από τον Σεπτέμβρη. Είχε δει και το σπερμοδιάγραμμα και μου είπε ότι μπορεί να με αφήσει έγκυο ο ανήρ!!!

1) Κυριακή 16/6/2013: άρχισαν τα υγρά

2) Τρίτη 18/6/2013: τεστ με πρωινά ούρα = αρνητικό

αρκετά υγρά, ερωτική διάθεση, πονάκια δεξιά......επαφή

3) Τετάρτη 19/06/2013: τεστ στις 20:00 = θετικό

επαφή (τσακωμός απίστευτος - διάθεση στα πατώματα)

4) Πέμπτη 20/6/2013: τεστ στις 20:00 = αρνητικό

επαφή (τσακωμός νο 2)

Την Παρασκευή, παρ' όλο που έπρεπε να έρθουμε ξανά σε επαφή, δεν αντέξαμε και οι δυο. Η ζέστη μας είχε καταβάλλει.

Και μέσα σε όλα, τσακωμοί με το έτερον ήμισυ, απείρου κάλλους!!!!!!!!!!!!!!

Συμπέρασμα 1: Αν δεν έκανα τα τεστ ωορρηξίας, θα έκανα προσπάθειες καθημερινές από τις 20/6/2013 που μου έβγαζαν τα τεστ στο ιντερνετ, οπότε πάπαλα η προσπάθεια!!!

Συμπέρασμα 2: το θετικό τεστ (μια φορά είδα και εγώ ένα τεστ θετικό!!!!), μου έβγαλε το άγχος αν έχω ωορρηξία ή όχι.

Και εδώ και 2 ημέρες, έχω ζαλάδες, ψιλοναυτία, σάλια, πονάκια σε διαφόρα σημεία της κοιλιάς και λιγο στη μέση. Πίεση μέτρησα και είναι μια χαρά, οπότε είναι μάλλον από τη ζέστη.

Χθες να φανταστείτε σάπισα στον ύπνο. Κοιμήθηκα 12 το βράδυ, σηκώθηκα 10:30, έφαγα πρωινο, ζαλιζόμουν, την ξανάπεσα. Κατά τις 1 ξανασηκώθηκα, ζαλιζόμουν, έφαγα, ξανακοιμηθηκα κατά τις 3, σηκώθηκα κατά τις 7, ζαλιζόμουν.

Ετσι την πέρασα χθες. Και σήμερα ήρθα στη δουλειά και άρχισα ζαλάδες πάλι και πήγα να μου μετρήσουν την πίεση και ήταν μια χαρά.

Και ψιλοπονάκια από τη δεξιά πλευρά που έκανα και ωορρηξία.

Αλλά προσπαθώ - λέμε τώρα - να μην το σκέφτομαι, γιατί δεν είναι και η πρώτη φορά που νιώθω "συμπτώματα" εγκυμοσύνης.

Πωπω, αν μου είχαν συνδέσει ανιχνευτή ψεύδους θα βάραγε κόκκινο με αυτή τη δήλωση

Ομολογώ ότι 2 ημέρες τώρα, αναζητώ στο ιντερνετ συμπτώματα παρόμοια με τα δικά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:oops::):):):):)

Kαλησπέρα κορίτσια!!!! Και είπαμε: ΜΗ ΧΑΝΕΣΤΕ?

ΝΤΙΝΑ αύριο θα πας για καρδούλα?

ΑΝGEL κι εμένα πολύ ύποπτα μού φαίνονται τα συμπτώματα!!!! Μακάρι να είναι από το ποθούμενο!!!!! ΜΑΚΑΡΙ!!!! Θα αρχίσει το καλοκαίρι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Kαλησπέρα κορίτσια!!!! Και είπαμε: ΜΗ ΧΑΝΕΣΤΕ?

ΝΤΙΝΑ αύριο θα πας για καρδούλα?

ΑΝGEL κι εμένα πολύ ύποπτα μού φαίνονται τα συμπτώματα!!!! Μακάρι να είναι από το ποθούμενο!!!!! ΜΑΚΑΡΙ!!!! Θα αρχίσει το καλοκαίρι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

ποια καρδουλα ...για σακκο!!!!!!!!!!!! για καρδια νωρις ακομα ....εχω χολοσκασει δεν περνανε οι μερες ..οι ωρες...τα λεπτα....!!!!ουφφφφφφφφφφφ

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

angel μου ....θα πω οτι ..κωλοπληρωσες τα τεστακια....αλλα να σε ρωτησω κατι ..! δεν καταλαβαινεις την ωορηξια απο μ ονη σου ??? εγω δλδ ειχα παρει τεστακια....οκ ..και ? και βγηκε θετικο..ΟΜΩΣ....καποια στιγμη τελειωσαν ...

γενιακ ειχα σαν ...μπουσουλα τα σαιτ απο νετ....θα σου δωσω αυτα που επεσαν μεσα σε μενα !!!! απο τα 5-6 που κοιτουσα ...τα 2 ηταν μεσα...τα αλλα ..στο περιπου...

εμεις ομωσ δεν επρεπε στο περιπου γιατι ηθελα να ξερω νταν ..την ωορηξια μου ...

περα απο αυτο ...επειδη κοιτουσα γενικα καποιυς μηνες...τελικα καταλαβαινω ποτε κανω ακριβως....

ειναι αυτοσ ο ..οξυς πονοσ που σε πιανει απ την μια πλευρα ..(δλδ μια ωοθηκη καθε μηνα) και μοιαζει πωσ να πω σαν ..σκωληκοειδιτη? σαν το εντερο?? καπως...

και πιστεψε με εγω δεν ειμαι και πολυ του πονου...αλλα την καταλαβαινα πλεον ..

εξπερ ...οχι παιζουμε??? ευχομαι να μην χαλασεις αλλα χρηματα σε τεστακια..και να πιασεις συντομα! οσο για το σπερμα ..μη σου πω εμεις πως ξεκινησαμε γιατι θα πεσεις απ την καρεκλα!

.........

Ομολογώ ότι 2 ημέρες τώρα, αναζητώ στο ιντερνετ συμπτώματα παρόμοια με τα δικά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:oops::):):):):)

ενα θα σου πω ...οτι εγω ενιωσα ΑΚΡΙΒΩΣ οπωσ περιμενω περιοδο ..ισωσ το εχω ξαναγραψει....

περιμενα παρασκευη ..και ακριβωσ την προηγ . παρασκευη αρχισε να με ποναει το στηθοσ μου...

δεν εδωσα βαση γιατι μου εχει ξανατυχει ...και μου ηρθε κανονικοτατα...

οποτε δεν υπηρχε λογοσ να χαρω...αφου ηξερα τι θα συμβει ...

2 -3 μερες πριν και καλα ...αδιαθετησω ...πονουσα εκατερωθεν στην κοιλια...στις ωοθηκες...πονακια περιοδου...παντα το ενιωθα αυτο ...μεχρι που ενιωθα συσπαση μητρασ και αρχιζε το αιμα ...ειτε πολυ ειτε λιγο ....

τωρα ομωσ ενιωθα μονο τα πονακια αριστερα δεξια ...και ελεγα τωρα θα νιωσω και το αλλο ...τελικα δεν το ενιωσα ποτε!;);););)

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ! Κι εγώ αυτό ήθελα να πω! Πού τα βρήκες τόσο ακριβά τεστάκια? Χίλιες φορές να το κάνω στα κουτουρού παρά να δίνω ένα κουβά λεφτά σε τεστάκια!

Βέβαια το λέω εγώ που είμαι άνεργη κι έχω καταλάβει στο πετσί μου την αξία και του ενός ευρώ!!!!:tongue::tongue::tongue:

angel μου ....θα πω οτι ..κωλοπληρωσες τα τεστακια....αλλα να σε ρωτησω κατι ..! δεν καταλαβαινεις την ωορηξια απο μ ονη σου ??? εγω δλδ ειχα παρει τεστακια....οκ ..και ? και βγηκε θετικο..ΟΜΩΣ....καποια στιγμη τελειωσαν ...

γενιακ ειχα σαν ...μπουσουλα τα σαιτ απο νετ....θα σου δωσω αυτα που επεσαν μεσα σε μενα !!!! απο τα 5-6 που κοιτουσα ...τα 2 ηταν μεσα...τα αλλα ..στο περιπου...

εμεις ομωσ δεν επρεπε στο περιπου γιατι ηθελα να ξερω νταν ..την ωορηξια μου ...

περα απο αυτο ...επειδη κοιτουσα γενικα καποιυς μηνες...τελικα καταλαβαινω ποτε κανω ακριβως....

ειναι αυτοσ ο ..οξυς πονοσ που σε πιανει απ την μια πλευρα ..(δλδ μια ωοθηκη καθε μηνα) και μοιαζει πωσ να πω σαν ..σκωληκοειδιτη? σαν το εντερο?? καπως...

και πιστεψε με εγω δεν ειμαι και πολυ του πονου...αλλα την καταλαβαινα πλεον ..

εξπερ ...οχι παιζουμε??? ευχομαι να μην χαλασεις αλλα χρηματα σε τεστακια..και να πιασεις συντομα! οσο για το σπερμα ..μη σου πω εμεις πως ξεκινησαμε γιατι θα πεσεις απ την καρεκλα!

Η τιμή όντως έτσουξε!!!!!!!!, αλλά με σπέρμα να ζει το πολύ 24 ώρες και αυτές κουτσουρεμένες από ποσότητα και κίνηση, είπα να το δοκιμάσω.

Βλέπεις πρέπει να πιέσω και για κάθε μέρα επαφή εκείνες τις ημέρες.

Τελικά, αυτό το μήνα τουλάχιστον, κατάλαβα την ωορρηξία πιο έντονα. Βλέπεις είχα και ζαλάδα και αστάθεια, 1-2 ημέρες μετά την έναρξη των υγρών.

Ανήκω στο 20% των γυναικων που είναι πιο ευαίσθητες στις ορμονικές αλλαγές!!!!!!!!!! (ποιος τη χάρη μου!!!!!)

Και γενικά την καταλαβαίνω, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρη για τη μέρα και ώρα μη σου πω, για να στοχεύσουμε!!!!!!!

Τα site μου έβγαζαν ωορρηξία στις 22-23/6/2013, και αν τα πίστευα δεν θα είχα κάνει τίποτα.

Ακουσα το σώμα μου και με το που άρχισα τα υγρά, πήρα το τεστ για να συγκεκριμενοποιήσω και βουρ!!!!

Αν το πιάσαμε έχει καλώς, αλλιώς προχωράμε για τον επόμενο μήνα.....

Κάτι πήρε το μάτι μου και για το δικό σας το σπέρμα.....

μου έδωσες ελπίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά να σου πάνε όλα κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....... με σπέρμα να ζει το πολύ 24 ώρες και αυτές κουτσουρεμένες από ποσότητα και κίνηση, είπα να το δοκιμάσω.

..........!

24 ωρες??? εσυ μιλας για ρεκορ κοπελα μου !!!!!

εμεις ωρες να μετραμε ...και αν σκεφτεις οτι το ωαριο ζει απο 12 εωσ 24 ωρες....με το λεπτο πηγαιναμε!

εμεις στο σπερμοδ. δεν ειχε καν νταμακι με ...12η ωρα....απο θεμα κινησης ...ποια 24η λες εσυ ...

για τοσο χαλια λεμε ....τωρα βαλανε και νταμακι ...12η ωρα η κινηση και ηταν 5%

τιποτα αλλο????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

;);););) μια χαρα θα πιασετε και θα θυμηθεις τα λογια μου εδω μεσα!;)

Διαφημίσεις

24 ωρες??? εσυ μιλας για ρεκορ κοπελα μου !!!!!

εμεις ωρες να μετραμε ...και αν σκεφτεις οτι το ωαριο ζει απο 12 εωσ 24 ωρες....με το λεπτο πηγαιναμε!

εμεις στο σπερμοδ. δεν ειχε καν νταμακι με ...12η ωρα....απο θεμα κινησης ...ποια 24η λες εσυ ...

για τοσο χαλια λεμε ....τωρα βαλανε και νταμακι ...12η ωρα η κινηση και ηταν 5%

τιποτα αλλο????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

;);););) μια χαρα θα πιασετε και θα θυμηθεις τα λογια μου εδω μεσα!;)

Κάθησα και ξαναδιάβασα το σπερμοδιάγραμμα. Μάλλον είχα απωθήσει στη μνήμη μου τα χάλια του...

αριθμός: 6.200.000/ml (φυσιολ. τιμές = 20 εκατ/ml)

συνολικός αριθμός: 15.500.000 (φυσιολο. τιμές= 40 εκατ.)

κινητικότητα

ζωηρή

ώρα 1η 12% - ώρα 2η 8% - ώρα 6η 1% - ωρα 24η 0%

μέτρια

ώρα 1η 07% - ώρα 2η 7% - ώρα 6η 2% - ωρα 24η 0%

νωθρή

ώρα 1η 05% - ώρα 2η 6% - ώρα 6η 3% - ωρα 24η 3%

ολική

ώρα 1η 24% - ώρα 2η 21% - ώρα 6η 6% - ωρα 24η 3%

νεκρά ή ακίνητα

ώρα 1η 76% - ώρα 2η 79% - ώρα 6η 94% - ωρα 24η 97%

μέση προωθητική ικανότητα 12,6 m/sec

ολικός αριθμός κινητών σπερματοζωαρίων την 1η ώρα 1,5 εκατ./ml

Βέβαια, το σπερμοδιάγραμμα έγινε Οκτώβριο του 2012, και έκτοτε τον έχω πήξει στο wellman conception....όλο και κάτι θα έκαναν οι ρουφιάνες, δεν μπορεί......

Με τα υπάρχοντα δεδομένα όμως, όχι μόνο πρέπει να πετύχω την ημέρα της ωορριξίας, αλλά πρέπει να την πετύχω 1 ώρα πριν και 1 ώρα μετά!!!!!

Βράσε όρυζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!;):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και μέσα σε όλα έχω και τα πονάκια, τις ζαλάδες, τη σιελόρροια, την υπνηλία κλπ

Κάτι με τις ορμόνες μου παίζει πάλι και μάλλον θα μου έρθει πολλή βαρβάτη περίοδος (περιμένω στις 6/7/2013 περίπου)

Και για να μην ξεχνιώμαστε.....

'Ο,τι καλύτερο, από καρδιάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθησα και ξαναδιάβασα το σπερμοδιάγραμμα. Μάλλον είχα απωθήσει στη μνήμη μου τα χάλια του...

αριθμός: 6.200.000/ml (φυσιολ. τιμές = 20 εκατ/ml)

συνολικός αριθμός: 15.500.000 (φυσιολο. τιμές= 40 εκατ.)

κινητικότητα

ζωηρή

ώρα 1η 12% - ώρα 2η 8% - ώρα 6η 1% - ωρα 24η 0%

μέτρια

ώρα 1η 07% - ώρα 2η 7% - ώρα 6η 2% - ωρα 24η 0%

νωθρή

ώρα 1η 05% - ώρα 2η 6% - ώρα 6η 3% - ωρα 24η 3%

ολική

ώρα 1η 24% - ώρα 2η 21% - ώρα 6η 6% - ωρα 24η 3%

νεκρά ή ακίνητα

ώρα 1η 76% - ώρα 2η 79% - ώρα 6η 94% - ωρα 24η 97%

μέση προωθητική ικανότητα 12,6 m/sec

ολικός αριθμός κινητών σπερματοζωαρίων την 1η ώρα 1,5 εκατ./ml

Βέβαια, το σπερμοδιάγραμμα έγινε Οκτώβριο του 2012, και έκτοτε τον έχω πήξει στο wellman conception....όλο και κάτι θα έκαναν οι ρουφιάνες, δεν μπορεί......

Με τα υπάρχοντα δεδομένα όμως, όχι μόνο πρέπει να πετύχω την ημέρα της ωορριξίας, αλλά πρέπει να την πετύχω 1 ώρα πριν και 1 ώρα μετά!!!!!

Βράσε όρυζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!;):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και μέσα σε όλα έχω και τα πονάκια, τις ζαλάδες, τη σιελόρροια, την υπνηλία κλπ

Κάτι με τις ορμόνες μου παίζει πάλι και μάλλον θα μου έρθει πολλή βαρβάτη περίοδος (περιμένω στις 6/7/2013 περίπου)

Και για να μην ξεχνιώμαστε.....

'Ο,τι καλύτερο, από καρδιάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω αν σου πω το πρωτο ...αστα να πανε!!!! συνολο στο δειγμα....6.500 (φ.τ <20.000.000)

συνολικος αριθμος.... 100.000 (φ.τ <50,000.000)

βιοσημοτητα...0%

κινηση ...ολα 0%.....ποιες ωρες και κουραφεξαλα ...ολα οχι 0...μονο παυλες ειχε επι τις 100...δλδ ....--%

ουτε καν 0 δεν γραψανε!!!!!το διαννοεισαι?

τωρα εχει αριθ .στο δειγμα ...8.000.000

και συνολο ....48.000.000

εκει που σου εχω κοκκινισει...αυτο αν το διαιρεσεις .τον συνολοικο αριθμο ...με το δειγμα βγαινει 2.5 ....

αυτο ..αν κοιταξεις ειναι ο ογκος που εδωσε ...δλδ οταν ..."εβγαλε" το δειγμα ηταν μονο 2.5 ml.

αυτο παιζει ρολο ...δλδ ...αν εβγαζε 6ml... θα ειχε μανι -μανι...36.000.000 (6ml δειγμα x αριθμ σπερματ ...6.200.000 = 36.000.000 και κατι )

μπορει εκεινη τη μερα .,να μην ηταν στα ..φορτε του η να ειχε πολυ αγχος και να εβγαλε λιγο...

αν ομωσ ...πχ ...στο επομενο που θα κανει βγαλει παλι λιγο ..να το πειτε στο γιατρο σας ..οτι γενικα βγαζει λιγο ...

εκτος κι αν ειναι μονο στην εξεταση ..ενω οταν εχετε ...επαφες .βλεπεις οτι βγαζει ποσοτητα...

σε ζαλισα ..αλλα πιστευω ημουν πολυ επεξηγηματικη ...

ο,τι αλλο θελεις ...ρωτα με ....;)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΝΤΙΝΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!:D:D:D

σημερα παω 6 θα ειμαι εκει και εχω...χ@@τει επανω μου !:oops:

κι εγω αν σου πω το πρωτο ...αστα να πανε!!!! συνολο στο δειγμα....6.500 (φ.τ <20.000.000)

συνολικος αριθμος.... 100.000 (φ.τ <50,000.000)

βιοσημοτητα...0%

κινηση ...ολα 0%.....ποιες ωρες και κουραφεξαλα ...ολα οχι 0...μονο παυλες ειχε επι τις 100...δλδ ....--%

ουτε καν 0 δεν γραψανε!!!!!το διαννοεισαι?

τωρα εχει αριθ .στο δειγμα ...8.000.000

και συνολο ....48.000.000

εκει που σου εχω κοκκινισει...αυτο αν το διαιρεσεις .τον συνολοικο αριθμο ...με το δειγμα βγαινει 2.5 ....

αυτο ..αν κοιταξεις ειναι ο ογκος που εδωσε ...δλδ οταν ..."εβγαλε" το δειγμα ηταν μονο 2.5 ml.

αυτο παιζει ρολο ...δλδ ...αν εβγαζε 6ml... θα ειχε μανι -μανι...36.000.000 (6ml δειγμα x αριθμ σπερματ ...6.200.000 = 36.000.000 και κατι )

μπορει εκεινη τη μερα .,να μην ηταν στα ..φορτε του η να ειχε πολυ αγχος και να εβγαλε λιγο...

αν ομωσ ...πχ ...στο επομενο που θα κανει βγαλει παλι λιγο ..να το πειτε στο γιατρο σας ..οτι γενικα βγαζει λιγο ...

εκτος κι αν ειναι μονο στην εξεταση ..ενω οταν εχετε ...επαφες .βλεπεις οτι βγαζει ποσοτητα...

σε ζαλισα ..αλλα πιστευω ημουν πολυ επεξηγηματικη ...

ο,τι αλλο θελεις ...ρωτα με ....;)

Καλησπέρα!!!!!!

1) Όλα καλά θα πάνε στον γιατρό και μην ανησυχείς!!!!!!!!!!!!!!

Σου στέλνουμε και απο εδώ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!!!

2)Ο όγκος είναι όντως 2.5 αλλά στις μετρήσεις του εργαστηρίου το έβγαζε στα φυσιολογικά όρια.

Να σου πω, καλή μου φαίνεται η εκσπερμάτιση σπίτι, τώρα δεν το μέτρησα κιόλας ....χι, χι

Αμα καταφέρω και ξαναπάει για εξέταση, θα δούμε. Γιατί στην παρούσα φάση, σκέφτομαι να τον σουβλίσω!!!! η μόνιμη επωδός του είναι: "μην με αγχώνεις", ενώ εγώ θα πρέπει να αρχίσω ραντεβού ξανά με τον γιατρό για προγεννητικές εξετάσεις και να κλείνω ραντεβού στον ΕΟΠΠΥ για εξωσωματική. Πρέπει να κλείσω από τώρα, για να μου βρουν - ίσως - ημερομηνία κατά τον Γενάρη!!!!!

3) Τσούπρες!!! μόλις διάβασα ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ TOPIC στο parents

σας το επισυνάπτω

Να' ναι καλά οι κοπέλες που έγραφαν μέσα....διπλώθηκα στα δύο από τα γέλια

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67920

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...