Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

πηγα μια φορα στην παναγια της τηνου ....

με επιασε τοσο ...κλαμα ..τοσοσ κομπος...δεν πιστευα τον εαυτο μου

εβλεπες μεσα ταματα διαφορα...

ειδα πιρουνι ...και μπηκα αυτοματα στη σκεψη αυτου που το εκανε και θα προσευχοταν ..να εχει φαι να φαει ...

δλδ ...το τι ειδα ...με πηρε πολυ απο κατω ..και εκει καταλαβα ποσοσ κοσμοσ πιστευει ...και παρακαλει το θεο να του δωσει αγαθα ...οχι ομωσ χρημα ...αλλα πιο πολυτιμα ...

φαγητο ...σπιτι ...ΥΓΕΙΑ...μωρο ...

ειλικρινα εφυγα με πολυ διαφορετικεσ σκεψεισ...

μονο μην μου πεισ για ..παπαδεσ...εκει τα παιρνω κρανιο!!!!!!!!!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άρα συμπτώματα περιόδου δηλαδή!!!!!!!

Αυτό τώρα γιατί μού το είπες? Για να ελπίζω τζάμπα? Εγώ κάθε φορά που έχω συμπτώματα περιόδου αποκλείω το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης γιατί λέω δε μπορεί κάτι διαφορετικό θα νιώθεις στην εγκυμοσύνη!

Και έχω πολύ καλό προαίσθημα ότι θα ακούσεις καρδούλα και δε θα είναι νωρίς!!!!!!!

Και για το ευχαριστηθείς γιατί το περίμενες τόσο καιρο θα φουσκώσεις και πολύ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δε μου είπες! Στους δικούς σας το είπατε? Πώς αντέδρασαν? Γενικά με το σύζυγο είστε μες στην τρελλή χαρά ή ακόμη δεν το συνειδητοποιήσατε? Σε φίλους το κοινοποιήσατε ή περιμένετε όπως κάνουν πολλές γυναίκες να κλείσει το τρίμηνο?

συμπτωματα κανονικα περιοδου και τπτ αλλο ..τουλαχιστον σε μενα ..που εγω προσεχα τα παντα..να ερμηνευσω κατι διαφορετικο ..αυτο το κατι ..αλλα τπτ ..μονο περιοδου !!!

α !!! και μην πιστευεισ θερμοκρασια....εγω ειχα 36.8 ..οταν εχω κανονικα ...36.6 !!!!!

μετρουσα και ασχετεσ ωρες ...βραδυα και ειχα 37.1 ...αφου ειχα φαει το ζωον !!! (να ξερεισ οτι ανεβαινει παντα οταν τρωσ ..γιατι μετα αρχιζει η λειτουργεια πεψης...και ανεβαινουν και οι παλμοπι και γενικοτερα ηθερμοκρασια σωματος...)

το εχω πεισ τισ αδερφεσ μου ...κολλητη μου κολλητο μου ....

βαλανε κλαματα.....θα στου πω πιο κατω πωσ το ειπα!!!

με τον δικο μου ..δεν ειμαστε συζυγοι !!! συζουμε !!!! χιχιχι ...δεν ειμαι ακομα κυρια ..κοκοβικου!!!

θα γινω ομωσ!!!! ειπαμε να το κανουμε ..(δλδ ο,τι πω εγω ε??) κατα τον 7ο μηνα ..να ειναι οκ τα παντα..(αν καταλαβες τι εννοω...)

στη μανα μου θα το πω τησ αγ. ολγασ ...(11 ιουλιου) που γιορταζει ...

θα εχω δωρακι απο χοντοσ σεντερ και καλα ..και μεσα τον πρωτο υπερηχο!!!!

(ξερεις ..να ξερω οτι ολα οκ ...και σακο και καρδια....)

ισωσ περιμενω να κλεισω τριμηνο για τουσ υπολοιπουσ...

ειπα με τον δικο μου να μην το λεγαμε ουτε στην κολλητη μου ..αλλα ξερεις,ηθελα πολυ να μοιραστω τη χαρα μου μαζι τησ....ηθελα να το μοιραστω με δικουσ μου ανθρωπουσ...

μπαμπα δεν εχω απο τα 20 μου ....(ειμαι 36...)

προχθες εκλεινε ..15 χρονια ..και πηγα νεκροταφειο ..με μανα ...τ ανηψια μου ...

κοιτουσα το οστεοφυλακιο ..και εκτοσ οτι με ειχαν πιασει τα κλαματα λογω τησ ημερασ...αλαλ σκεφτομουν οτι εννοειται αν βγει αγορι παιρνει τοονομα του ...

η μανα μου ειπα δεν ξερει κατι ...δεν ηθελα να τησ πω "δεν ερχομαι ." (επειδη με πηρε απο κατω ...)

στο επομενο μηνυμα σου λεω πωσ το ειπα στισ αδερφεσ μου και φιλη μου ...λιωσανε στο κλαμα ..αλαλ κι εγω μαζι !!!!

α!!και με τον δικο μου ειπα ...θα με κανει κυρια κοκοβικου .!!!!!;););)

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!

πηγα μια φορα στην παναγια της τηνου ....

με επιασε τοσο ...κλαμα ..τοσοσ κομπος...δεν πιστευα τον εαυτο μου

εβλεπες μεσα ταματα διαφορα...

ειδα πιρουνι ...και μπηκα αυτοματα στη σκεψη αυτου που το εκανε και θα προσευχοταν ..να εχει φαι να φαει ...

δλδ ...το τι ειδα ...με πηρε πολυ απο κατω ..και εκει καταλαβα ποσοσ κοσμοσ πιστευει ...και παρακαλει το θεο να του δωσει αγαθα ...οχι ομωσ χρημα ...αλλα πιο πολυτιμα ...

φαγητο ...σπιτι ...ΥΓΕΙΑ...μωρο ...

ειλικρινα εφυγα με πολυ διαφορετικεσ σκεψεισ...

μονο μην μου πεισ για ..παπαδεσ...εκει τα παιρνω κρανιο!!!!!!!!!!!

Ξέρεις προσκυνήματα σαν κι αυτά όπως της Παναγίας της Τήνου με έχουν γίνει τόσα θαύματα λένε οι πατέρες της εκκλησίας ότι όταν πας σημαίνει ότι σε κάλεσε η Παναγία ή ο αντίστοιχος Άγιος! Δηλαδή ότι σε αξίωσε να πας αλλιώς όσο και να το θέλεις αν δεν το θέλει η Παναγία ή ο Άγιος όλο εμπόδια θα συναντάς και δε θα πας!

Όσο για τους παπάδες συμφωνώ αλλά εν μέρει! Εγώ την πρώτη φορά που πήγα σε πνευματικό με άγγιξε τόσο πολύ που όταν βγήκα ένιωθα ελαφριά σαν πουλάκι! Εγώ που τρέμω το θάνατο έπιασα εκείνη τη στιγμή τον εαυτό μου να λέει "Θεέ μου και τώρα να με πάρεις κοντά σου είμαι έτοιμη. Νιώθω τόσο ξαλαφρωμένη που θέλω να μπω στον παράδεισο!".

Ένιωσα ένα απίστευτο συναίσθημα και είχα τόσο χαρά που δε μπορώ να στο εξηγήσω με λόγια!

συμπτωματα κανονικα περιοδου και τπτ αλλο ..τουλαχιστον σε μενα ..που εγω προσεχα τα παντα..να ερμηνευσω κατι διαφορετικο ..αυτο το κατι ..αλλα τπτ ..μονο περιοδου !!!

α !!! και μην πιστευεισ θερμοκρασια....εγω ειχα 36.8 ..οταν εχω κανονικα ...36.6 !!!!!

μετρουσα και ασχετεσ ωρες ...βραδυα και ειχα 37.1 ...αφου ειχα φαει το ζωον !!! (να ξερεισ οτι ανεβαινει παντα οταν τρωσ ..γιατι μετα αρχιζει η λειτουργεια πεψης...και ανεβαινουν και οι παλμοπι και γενικοτερα ηθερμοκρασια σωματος...)

το εχω πεισ τισ αδερφεσ μου ...κολλητη μου κολλητο μου ....

βαλανε κλαματα.....θα στου πω πιο κατω πωσ το ειπα!!!

με τον δικο μου ..δεν ειμαστε συζυγοι !!! συζουμε !!!! χιχιχι ...δεν ειμαι ακομα κυρια ..κοκοβικου!!!

θα γινω ομωσ!!!! ειπαμε να το κανουμε ..(δλδ ο,τι πω εγω ε??) κατα τον 7ο μηνα ..να ειναι οκ τα παντα..(αν καταλαβες τι εννοω...)

στη μανα μου θα το πω τησ αγ. ολγασ ...(11 ιουλιου) που γιορταζει ...

θα εχω δωρακι απο χοντοσ σεντερ και καλα ..και μεσα τον πρωτο υπερηχο!!!!

(ξερεις ..να ξερω οτι ολα οκ ...και σακο και καρδια....)

ισωσ περιμενω να κλεισω τριμηνο για τουσ υπολοιπουσ...

ειπα με τον δικο μου να μην το λεγαμε ουτε στην κολλητη μου ..αλλα ξερεις,ηθελα πολυ να μοιραστω τη χαρα μου μαζι τησ....ηθελα να το μοιραστω με δικουσ μου ανθρωπουσ...

μπαμπα δεν εχω απο τα 20 μου ....(ειμαι 36...)

προχθες εκλεινε ..15 χρονια ..και πηγα νεκροταφειο ..με μανα ...τ ανηψια μου ...

κοιτουσα το οστεοφυλακιο ..και εκτοσ οτι με ειχαν πιασει τα κλαματα λογω τησ ημερασ...αλαλ σκεφτομουν οτι εννοειται αν βγει αγορι παιρνει τοονομα του ...

η μανα μου ειπα δεν ξερει κατι ...δεν ηθελα να τησ πω "δεν ερχομαι ." (επειδη με πηρε απο κατω ...)

στο επομενο μηνυμα σου λεω πωσ το ειπα στισ αδερφεσ μου και φιλη μου ...λιωσανε στο κλαμα ..αλαλ κι εγω μαζι !!!!

α!!και με τον δικο μου ειπα ...θα με κανει κυρια κοκοβικου .!!!!!;););)

Πάντα συγκινούμαι όταν ακούω πώς κοινοποιούν ένα ευχάριστο γεγονός στα μέλη της οικογένειας! Κι εγώ πιστεύω ότι δε θα το έλεγα σε πολύ κόσμο αλλά στην οικογένεια και σε μια κολλητή θα ένιωθα σίγουρα την ανάγκη να το πω!

Καλά στη μαμά ετοιμάζεις τέλεια έκπληξη!!!!!!!!

Και δε μου λες κα Κοκοβίκου θα κάνεις θρησκευτικό γάμο ή πολιτικό και μετά γαμοβάφτιση? Πώς το σκέφτεστε?

Δε μου ήρθε κάποιο μήνυμα για τις αδερφές σου (το πώς τις το είπες).

Πότε περιμένεις να το στείλεις? Μετά τη γέννα?:tongue::tongue::tongue:

Δε μου λες! Φεβρουάριο γεννάς? Τέλεια! Θα ευχαριστηθείς και την άνοιξη και το καλοκαίρι! Πονήρω όλα τα λογάριασες!

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!..........

Όσο για τους παπάδες συμφωνώ αλλά εν μέρει!......

Πάντα συγκινούμαι όταν ακούω πώς κοινοποιούν ένα ευχάριστο γεγονός στα μέλη της οικογένειας! Κι εγώ πιστεύω ότι δε θα το έλεγα σε πολύ κόσμο αλλά στην οικογένεια και σε μια κολλητή θα ένιωθα σίγουρα την ανάγκη να το πω!

Καλά στη μαμά ετοιμάζεις τέλεια έκπληξη!!!!!!!!

Και δε μου λες κα Κοκοβίκου θα κάνεις θρησκευτικό γάμο ή πολιτικό και μετά γαμοβάφτιση? Πώς το σκέφτεστε?

Δε μου ήρθε κάποιο μήνυμα για τις αδερφές σου (το πώς τις το είπες).

Πότε περιμένεις να το στείλεις? Μετά τη γέννα?:tongue::tongue::tongue:

Δε μου λες! Φεβρουάριο γεννάς? Τέλεια! Θα ευχαριστηθείς και την άνοιξη και το καλοκαίρι! Πονήρω όλα τα λογάριασες!

καλημερα....

..για τους παπαδες τους βλεπω καθαρα δημοσιους υπαλληλους....που να δεις ..πώς τσακωνονται στα νεκροταφει για το ποιος θα κανει τρισαυγιο να οικονομισει το ταληρακι δεκαρικακι ...

ασε με ..γι αυτο σου λεω ...αλλο παπαδες αλλο εκκλησια...

λοιπον ...στις αδερφες μου !!!!!!

...ερχεται η μεγαλη που μενει 3 τετραγωνα πιο περα...για καφε...

4 ιουνη ειχε γεννθλια...(μεχρι προτινως κανανε δωρα μεταξυ μας ...γιορτες γεννεθλια αλλα τωρα τελευταιο χρονο ..δυσκολα...)

ειχα τσαντα απο χοντοσ σεντερ...και μεσα ειχα ενα μικρο μπιμπερο ..

..ηταν απο βαφτιση που ειχα παει και δουλευα...και μας ειχαν δωσει μπομπονιερες (δουλευα σε κετεριν σερβιτορα...και μας δινουν γενικα μπομπονιερες οι γονεις στο προσωπικο...)

το ειχα βαλει μεσα λοιπον ..και τησ το δινω και τησ λεω ..δωρακι....για τα γεννεθλια σου ...

το ανοιγει ..το βλεπει μου λεει..τι ειναι αυτο ...ειχες παει σε βαφτιση ???? δουλευες σε κετεριν και στο δωσανε???? θα γινεις κουμπαρα??? 30 ερωτησεις το λεπτο!!!!χααχαχαχχα

την κοιτουσα επιμονα στα ματια ..χωρις να τα κλεινω ...

..εβλεπε δεν της απανταω ...συνεχιζε να με κοιταει ...και μου λεει μετα ..εισαι εγκυος???

σε κλασματα δευτερολεπτου .αναψοκοκκινιζει ..βαζει τα κλαματα και κλαιει ..σηκωνεται ,με αγκαλιαζει ..μου λεει ...θα γινω θεια??? εγω θα το βαφτισω με την αλλη μου αδερφη ....

τησ λεω δε γινεται γιατι ειμαστε ηδη κουμπαρεσ και γυρρναει η κουμπαρια!

εχω βαφτισει τον ανηψιο μου !!

αυτα....με την πρωτη !!!!!

με την δευτερη ..επειδη μενει μακρυα...δεν μποπρουσα να τησ πω ελα ..

μιλουσαμε πρωι φεισμπουκ ....και επειδη γενικοτερα εψαχνα για δουλεια...ειχα με πει να βαλω στο βιογραφικο μου ...και φωτογραφια...

δεν ειχα ομωσ ..και μου ειπε βγαλε κανα δυο ..σοβαρες με φωτο μου και να τησ στειλω να μου πει ποια εινια καλη για να την βαλει στο βιογραφικο μου ...

ενω μιλουσαμε φεισ....τησ λεω να σου στειλω φωτο ????

μου λεει ναι ...τησ λεω να σε παρω τηλεφωνο να μιλαμε κιολα???μου λεει ναι ...

και ενω μιλαμε ..τησ πεταω φωτο στο φεισ ..στα μηνυματα ...το θετικο τεστακι .!!!!

μου λεει ...τι εινια αυτο ???? της λεω ....τι καταλαβαινεις??? :confused:

και πεφτει ...σιωπη !!! ακουω να κλαιει με αναφιλιτα....και δεν λεει κατι !!!!!

μεχρι και που το κλεισαμε ..εκλαιγε...

μετα ξυπναει ο δικος τησ ...την βλεπει να κλαιει ..τρομαξε ..πρωι πρωι με δακρυα ..της λεει τι εγινε ..ε και λεει οτι η μικρη εινια εγκυος!!!!

οταν μιλησαμε ξανα μετα..μου ειπε οτι τησ κοπηκε η μιλια....απλα!!!:tongue::tongue::tongue:

στο επομενο μηνυμα θα σου γραψω για την αντιδδραση τησ κολλητησ μου !!!!;)

σορρυ για τα λαθη μου αλλα γραφω γρηγορα και μετα δεν κοιταω τι εγραψα!

Διαφημίσεις

....στη κολλητη το ειπα ως εξης...

την πηρα τηλεφωνο και τησ ειπα να παμε με τον δικο μου ...

μου λεει ελατε αλλα δεν θα μιλαμε και πολυ γιατι κανω ετοιμασιες γιατι θα εφευγε μια βδομαδα διακοπες....τησ λεω οκ ....

παιρνω το φακελο με την χοριακη .και το τεστακι μεσα και παμε ....

οταν φτανουμε κρατουσα το φακελο ...και απλα τον ακουμπησα στο τραπεζι ...

μου λεει τι κανεις ...πωσ και ηρθατε ..(πολλεσ φορεσ λεγαμε θα παμε και μετα κατι τυχαινε και δεν ...,τησ εκανε εντυπωση που τελικα πηγαμε!!!)

(σε γενικεσ γραμμεσ ....καθε μηνα τησ ελεγα λεσ να ειμαι ..και τετοια .οπωσ αυτα που λεμε εδω ...και βαριοταν να τ ακουει ..στη φαση ..κατα φαντασιαν εγκυος. εκεινη εχει μπεμπε αλλα χωρισ κανενα προβλημα πιασανε αμεσωσ..)

επλενε πιατα...και γυρναει στο ξεκαρφωτο και μου λεει ..εισαι εγκυος?? δεν μιλαω ......

...τησ λεω κοιτα το φακελο ......

..ανοιγει ...βλεπει το τεστ ....κοιταει χοριακη ...και με τη μια ..κοκκινιζουν τα ματια τησ,τρεχουνε τααα δακρυα.... και μου λεει ..."ρε μαλακισμενο μου λες ψεματα..." δεν μπορει να ειναι δικο σου ..μου κανετε πλακα και οι δυο ε????" τησ λεω οχι ...

το κοιτουσε το ξανακοιτουσε ..παλι δεν πιστευε ..νομιζε οτι ειχα εκτυπωσει σε πισι ..δηθεν ..χοριακη!!!!

ε μετα ..αγκαλιες φιλια ....με εσφιγγε τοσο δυνατα....δεν το πιστευε ...και δωστου τα φιλια!!!!

μου ειπε και την πιστευω οτι δεν χαρηκε ετσι ουτε για την αδερφη τησ ...και ουτε και οταν εμαθε για τον εαυτο τησ δεν εκανε ετσι ...

αυτα....

αντε ..μενει η μανα μου τωρα οταν τησ το πω ...να το μαθεις κι αυτο !!!;)

......Και δε μου λες κα Κοκοβίκου θα κάνεις θρησκευτικό γάμο ή πολιτικό και μετά γαμοβάφτιση? Πώς το σκέφτεστε?

θα κανουμε πολιτικο ...ειπα ....δευτερα γενναω και παρασκευη θα παντρευτουμε!!! χαχαχχααχαχ...απλα θελω να ειμια πολυ ...δλδ 7 μηνων κλπ..οχι τωρα νωρισ ..να το εχω ..σιγουρο ...καταλαβαινεις τι εννοω ...

ε μετα ναι ..εχει φαγωθει ο δικοσ μου ...θρησκευτικο ...

καλωσ εχοντων των πραγματων ..ναι φλεβαρη ...υδροχοοσ!!!!(οχι και το καλυτερο μου ...χαχααχαχ)

το καλο ειναι οτι δεν θα φαω πολλεσ ζεστεσ τωρα γιατι δεν εχω ακομα κοιλια...οταν θα φουσκων θα εχε μπει φθινοπωρο ...ε ..μετα χειμωνασ κλπ....

με τισ εξαψεισ που θα εχω ..δεν θα καταλαβω και πολυ χειμωνα ..απλα φοβαμαι ..μην περασω καμια γριπη με τισ μαλακιες που κυκλοφορουν εξω χειμωνιατικα ....

Αχ πανάθεμά σε με έκανες και έκλαψα!!!!!!

Πρώτα με τη μία αδερφή, μετά με την άλλη και στο τέλος η κολλητή!!!!! Έλιωσα!!! Κι εγώ δε θέλω και πολύ!!!!!

Καλά μωρή μόλις γίνεις 7 μηνών θα σιγουρέψεις ότι όλα είναι καλά? Εγώ στη θέση σου θα είχα και πάλι αμφιβολία!

Γιατί δεν περιμένεις, να γεννήσεις, να μεγαλώσει, να πάει σχολείο, φαντάρος (γιατί για αγοράκι σε έχω) και τη μέρα του γάμου του κάνε κι εσύ τον δικό σου μια που θα είσαι πιο σίγουρη!!!!!!

ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ?

Εμένα η κολλητή μου που το προσπαθούσε 7 χρόνια από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μού συζητούσε και για την βάφτισή του!!!!!!!! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΕΛΕΙ! ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!

Αχ πανάθεμά σε με έκανες και έκλαψα!!!!!!

Πρώτα με τη μία αδερφή, μετά με την άλλη και στο τέλος η κολλητή!!!!! Έλιωσα!!! Κι εγώ δε θέλω και πολύ!!!!!

Καλά μωρή μόλις γίνεις 7 μηνών θα σιγουρέψεις ότι όλα είναι καλά? Εγώ στη θέση σου θα είχα και πάλι αμφιβολία!

Γιατί δεν περιμένεις, να γεννήσεις, να μεγαλώσει, να πάει σχολείο, φαντάρος (γιατί για αγοράκι σε έχω) και τη μέρα του γάμου του κάνε κι εσύ τον δικό σου μια που θα είσαι πιο σίγουρη!!!!!!

ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ?

Εμένα η κολλητή μου που το προσπαθούσε 7 χρόνια από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μού συζητούσε και για την βάφτισή του!!!!!!!! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΕΛΕΙ! ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!

χααχχαχαχαχα....οχι θελω να ειμαι ναι μεν ...θετικη σε σκεψεις ..απ την αλλη ειμαι επιφυλακτικη για το οτιδηποτε!

και θελω ....θελουμε ...προτιμουμε δλδ ..κοριτσακι.....αν ομωσ εινια αγορακι..παλι θα χαρουμε ...;)

ΑΓΟΡΙ ΜΩΡΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΝΑ ΒΑΡΑΣ!

Ειδα μού έστειλες πμ για φιλία! Για ποιο λόγο γίνεται αυτό? Εννοώ τι μπορείς να κάνεις όταν προσθέτεις κάποιον στους φίλους? Γιατί δεν το έχω καταλάβει ούτε το έχω ψάξει!

Διαφημίσεις

ΑΓΟΡΙ ΜΩΡΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΝΑ ΒΑΡΑΣ!

Ειδα μού έστειλες πμ για φιλία! Για ποιο λόγο γίνεται αυτό? Εννοώ τι μπορείς να κάνεις όταν προσθέτεις κάποιον στους φίλους? Γιατί δεν το έχω καταλάβει ούτε το έχω ψάξει!

σαμπωσ ξερω???χχαχααχαχαχ

κοιτα....ενδεχωμενος να κανουμε κοριτσι και θα σου πω γιατι ....

οταν εχεισ χαμηλη κινηση ..στο σπερμα ..σαν κι εμασ....το πιο πιθανο ειναι κοριτσι...

ο αντρασ αφηνει και θυληκα και αρσενικα σπερματοζ.

τα αρσενικα πανε πιο γρηγορα....αλαλ πεθαινουν πιο γρηγορα...ενω τα θυληκα επιβιωνουν πιο πολυ ..(οπωσ γινεται και στον ανθρωπο ...η γυναικα εχει πιο πολλες αντοχες...μην γελασεις ειναι αληθεια!)

εεις λοοιπον που δεν ειχαμε μεγαλη κινηση ...σημαινει οτι δεν ετραχαν και πολυ τ αρσενικα ...συνεπαγεται ...το πιο πιθανο κοριτσι ...

γι αυτο στο λεω ..επιστημονικα ! οχι ενστικτοδωσ κλπ΄...

Και επιστημονικά μάς έλεγες ότι με αυτό το σπέρμα δεν πρόκειται να πιάσεις παιδί και έπιασες με τη μία από κει που δεν το περίμενες!!!!!!

Πάρτο απόφαση! Το σπέρμα είναι πολύ ντούρο! Τόσο πολύ που δίδυμα θα πιάσεις και μάλιστα και τα δύο θα είναι αγόρια λόγω πολύ υψηλής κινητικότητας!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::P:p:p :D:D:D

Και επιστημονικά μάς έλεγες ότι με αυτό το σπέρμα δεν πρόκειται να πιάσεις παιδί και έπιασες με τη μία από κει που δεν το περίμενες!!!!!!

Πάρτο απόφαση! Το σπέρμα είναι πολύ ντούρο! Τόσο πολύ που δίδυμα θα πιάσεις και μάλιστα και τα δύο θα είναι αγόρια λόγω πολύ υψηλής κινητικότητας!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::P:p:p :D:D:D

ε νομιζω το παραχ....τραβηξες!!!!χαχααχαχ

οχι ρε ..ενα θα ναι ...

τεταρτη παω ..και βλεπω ...ασ ειναι οσα θελει να ειναι γερα!!! και να πανε ολα καλα ...ασ ειναι ο,τι θελει ...δεν με νοιαζει !

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! Σταμάτα να βάζεις αρνητικές σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και απλά ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!!

Τόσα πέρασες για να έρθει αυτή η στιγμή!!!! ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!! Όχι μόνο εσύ αλλά και ο Κουκοβίκος!

Αλήθεια το αγοράκι σου σαν κι εσένα μέσα στο άγχος είναι ή πιο ήρεμο?

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! Σταμάτα να βάζεις αρνητικές σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και απλά ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!!

Τόσα πέρασες για να έρθει αυτή η στιγμή!!!! ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!! Όχι μόνο εσύ αλλά και ο Κουκοβίκος!

Αλήθεια το αγοράκι σου σαν κι εσένα μέσα στο άγχος είναι ή πιο ήρεμο?

Οχι....ειναι πιο κουλ.....αγχωνεται κι αυτοσ ομωσ αλλα απο μεσα του κ ορισμενεσ φορεσ τα βγαζει πιο αγχωτικα απ οτι ειναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...