Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Καλημέρα ath_gal!!!!!!!

Και φυσικά το περιμέναμε από εσένα, εγώ τουλάχιστον, γιατί να μην το περιμένουμε καλέ;;; Μόνο εσύ δεν το περίμενες μου φαίνεται αχαχαχα!!!

Κατά τα άλλα πως πας;;; όλα καλά;;;

Πες μας από συμπτώματα τι είχες;;; Το είχες καταλάβει;;;;

Πότε πας γιατρό;;;;;;

λοιπον!!!η ιστορια εχει ως εξης...

ηταν την προηγ .παρασκευη ναφυγω μυκονο 2ημερο για δουλεια ..(κετεριν ,σερβιτορα,,,τουτεστιν,,,,βαρη κουραση κλπ)

περιμενα παρασκευη ..(την προηγουμενη μερα δηλαδη)

απο το τιποτα χωρις καμια υπψια μου λεγανε οι κοπελες στο αλλο τοπικ ..κλασσικα τεστ...οπως το λενε και στις υπολοιπες ..οχι σε μενα ιδιαιτερα..

λεω ..εγω ποτε τεστ!

ασχετα που επαιρνα μερικες φορες (παρ ολο που ημουν κατηγορηματικη)

και το εκανα κρυφα και απλα ...ετρωγα παλι φολα...

την παρασκευη λοιπον που περιμενα ...μπριζωθηκα απ το τιποτα οπωσ ολες τις φορες..και τελικα πηρα ενα ...μονο...δεν ειχε διπλο...

ερχομαι τουαλετα...με δευτερα ουρα...και το κανω ...πρωτα εγινε η οριζονται γραμμη και η γραμμη ελεγχου(που ποτισαν με τα ουρα μου ) και σκεφτομια κλασσικα ..ε αρνητ.....δεν προλαβα να το σκεφτω ..εμφανιστηκε πανω στην οριζοντια και η καθετη γραμμη (και εγινε σταυρος δλδ )!

νομιζα οτι οταν ερθει αυτη η στιγμη θα παθω ..πανικο ...ομωσ ...ημουν πολυ ψυχραιμη ....

επαθα πανικο οταν καπακι βγηκα απ το μπανιο και δεν ηξερα πως να το πω στον δικο μου ...ουτε εκπληξεις σκεφτηκα ουτε ,ουτε τιποτα!!!!! πανικ λεμε !

συμπτωματα δεν ειχα ...μονο οπωσ οταν περιμενα περιοδο κανονικα!!

με πονουσαν οι ωοθηκες μου ..οπωσ καθε αλλη φορα..και κλασσικα μετα θα ενιωθα ...σπασμο στη μητρα που θα ανοιγε η βρυσουλα..ομωσ δεν το ενιωσα ποτε...

δεν ειχα καμια σκεψη οτι μπορει και να μαι ...

καναμε μεν γονιμες...και ωορηξια...αλλα επειδη αυτο γινοταν καθε μηνα ..λεω σιγα..ουτε τωρα θα εκατσε!

ελα ομωσ που εκατσε???

οσο για θερμοκρασια...μαλακιες...ειχα 36.8-36.9 ..και επειδη εγω μετρουσα και βραδια....εφτανε 37.1 οπωσ κια καθε αλλη φορα σε αλλουσ κυκλουσ πριν την περιοδο..

επαιρνα λαθος ωρες...

οταν τρωμε ανεβαινει η θερμο του σωματος ..λογω πεψης και ολων των λειτουργιων ...

πρωι που μετρουσα ..παλι εκει ..36.6 !!! οποτε τι να ηλπιζα!!!!

γιατρο παω τεταρτη ...να δω σακο....και αν τυχει και καρδουλα..(αν και εινια νωρις πιστευω!)

ευχομια να μου πανε ολα καλα ...γιατι εχω πολλες φοβιες....και γενικα και λογω προιστοριας μου με ινομυωμα κλπ...

αυτα.....!!!

ευχομαι να το τσακωσετε πολυ συντομα και θα πω ενα μονο ..!!!

εμεις με τοσα θεματα...ινομυωμα εγω παλια...χαλια σπερμα ο δικος μου ...ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ,ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΓΩ....κι ομως επιασα!

για μενα ..δεν παιζει ρολο το αγχος κοριτσια ..δεν υπαρχει ανθρωποσ να μην εχει αγχος ....

εχουν ομωσ ολοι παιδια ..εγω ..καταρριπτω το λογω αγχους!! ΤΕΛΟΣ!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ για το θέμα άγχους δεν το πιστεύω, αν είναι να κάτσει θα κάτσει!!!

Στον γιο μου μετά από τις δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες που είχα, είχα τόσο άγχος που αν επηρέαζε δεν θα έπρεπε να πιάσω παιδί με τίποτα!!!!

Αχ μπράβο όλα πολύ καλά να πάνε και να μας φέρνεις τέλεια νέα κάθε φορά!!!

Καλή επιτυχία και στον γιατρό την Τετάρτη!!! Οριακά για να δεις καρδούλα, αλλά μπορεί!!!!

Με το καλό ath_gal1 μου!!!!!!!!!! Τις καλύτερες ευχές μου, όλα καλά να πάνε!!!!

Και η Τina είναι έγκυος δεν ξέρω αν το έχεις μάθει, έχω καιρό να ακούσω νέα της, ελπίζω να είναι καλά και αυτή!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Καλημερα κι απο μενα...!!!!τι κανετε κοριτσια?το περιμενατε απο μενα???? Οχι .....ουτε κι εγω απο μενα.....

Τα νεα σας..????γραφω απο κινητο κ στραβωνομαι....

Εγώ να σου πω Ντινάκι από όλες το περιμένω εκτός από .... εμένα!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Άντε και να πάνε όλα καλά στο γιατρό, να ακούσετε καρδούλα και να μας πεις τα νέα!!!!!!!!:D:D:D

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Εγώ να σου πω Ντινάκι από όλες το περιμένω εκτός από .... εμένα!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Άντε και να πάνε όλα καλά στο γιατρό, να ακούσετε καρδούλα και να μας πεις τα νέα!!!!!!!!:D:D:D

ιωαννα μου αστο ...πιο απασιοδοξη απο μενα αποκλειεται να εισαι ...!

εγω απλα σκεφτομουν απο μεσα μου ..,τι τεστ και μαλακιες...τζαμπα λεφτα...τι κανω εγωσ αυτα τα φορουμ ..αφου δεν ...που παω με τετοιο...σπερμα ...αφου δεν προκειται ..εδινα ψευτικες ελπιδες στον εαυτο μου ...νομιζα.....

τελικα ομως ...εγινε πραγματικοτητα ..

ακομα και τωρα δεν το πιστευω ..τι νομιζεις...5 εβδ. και 1 μερα ειμαι ...ακομα και να φουσκωνω παλι θα λεω μπα...

και ξερεις τελικα που κατεληξα?? οτι μπορει να ελεγα εδω ..προσπαθουμε κλπ...αλλα προσεξε? με ενα χαλια σπερμα ...και να εχω ελπιδα κι αγωνια απ το πουθενα....

στην ουσια ομως...πριν ενα μηνα που εκανε ο δικος μου σπερμα και βγηκε συνολο ...48.000.000. ,ουτε τοτε πιστεψα...τελικα ομωσ ..πιασαμε με την πρωτη..!

δλδ ...πριν ενα μηνα στην ουσια εφτιαξε το σπερμα και ηταν η πρωτη ..επισημη (εννοωντασ το καλο σπερμα) προσπαθεια....

γιατι αλλιως απο το 2010 προσπαθουμε ...

δεν ισχυει ομωσ...οταν ειχε χαλια σπερμα και δεν το ξεραμε ....οταν ειχα ινομυωμα και μας ειπε ο γιατρος ακομα και αν επιανα θα το χανα ?

οποτε ..γι αυτο σου λεω ..βρειτε την πηγη,εξολοθρευστε την ....και θα πιασετε....

Ρε συ Ντίνα και μας το σπέρμα έφτιαξε και ανέβηκε σαν κι εσάς το νούμερο και 2 μήνες τώρα τίποτα δεν έγινε! Τώρα στο τελευταίο που κάναμε είδαμε ότι έφυγε και το μικρόβιο αλλά έπεσε κατά πολύ το νούμερο αλλά ο ανδρολόγος λέει ότι δε μπορεί να έπεσε και να το ξανακάνουμε! Θεωρεί ότι είναι εργαστηριακό λάθος!!!! Αμ δε!!!!!!!!!

Κι εγώ αν θυμάσαι από τέλος 2010 προσπαθώ αλλά ειχα ορμονικό θέμα, το ρύθμισα και μετά βρήκαμε πρόβλημα στο σπέρμα λόγω μικροβίου που είχαμε και οι δύο! Τώρα υποτίθεται ότι το φτιάξαμε ή το φτιάχνουμε!!!! Δεν ξέρω τι μου γίνεται!!!!

Σίγουρα πάντως μού δίνεις θάρρος με τη δική σου περίπτωση γιατί ταιριάζει με μας αλλά ΕΠΙΜΕΝΩ: ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ και αντίρρηση δε σηκώνω!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ο άντρας σου πώς είναι? Πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του? Στους δικούς σας το ανακοινώσατε? Πώς αντέδρασαν?

Διαφημίσεις

Ρε συ Ντίνα και μας το σπέρμα έφτιαξε και ανέβηκε σαν κι εσάς το νούμερο και 2 μήνες τώρα τίποτα δεν έγινε! Τώρα στο τελευταίο που κάναμε είδαμε ότι έφυγε και το μικρόβιο αλλά έπεσε κατά πολύ το νούμερο αλλά ο ανδρολόγος λέει ότι δε μπορεί να έπεσε και να το ξανακάνουμε! Θεωρεί ότι είναι εργαστηριακό λάθος!!!! Αμ δε!!!!!!!!!

ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ??

Κι εγώ αν θυμάσαι από τέλος 2010 προσπαθώ αλλά ειχα ορμονικό θέμα, το ρύθμισα και μετά βρήκαμε πρόβλημα στο σπέρμα λόγω μικροβίου που είχαμε και οι δύο! Τώρα υποτίθεται ότι το φτιάξαμε ή το φτιάχνουμε!!!! Δεν ξέρω τι μου γίνεται!!!!

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑ...

Σίγουρα πάντως μού δίνεις θάρρος με τη δική σου περίπτωση γιατί ταιριάζει με μας αλλά ΕΠΙΜΕΝΩ: ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ και αντίρρηση δε σηκώνω!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΜΠΑ....ΧΛΩΜΟ.....

Ο άντρας σου πώς είναι? Πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του? Στους δικούς σας το ανακοινώσατε? Πώς αντέδρασαν?

απαντησε μου σ αυτα που σου τονισα....αν σου πω οτι δεν θυμαμαι εσεις τι προβλημα με σπερμα ειχατε ,θα με δειρεις? η θα με μαλωσεις?

εμας ηταν κιρσοκηλη β βαθμου ..και παρεμποδιζε τη δημιουργια σπερματος...

αρα...και συ ...θα μετρας απο τη στιγμη που εφτιαξε ..και οχι απο την προσπαθεια...άν ειχατε θεμα για 10 χρονια και προσπαθουσατε...δεν θα μετρας 10 χρονια προσπαθειων αλλα απ την στιγμη που φτιαχτηκε...

πες μου παλι που μενεις ..και αν μενεις αθηνα ..ελατε στον δικο μας μικροβ.

15 ευρω ρε συ ..και οχι 150 του ιασω ...με τιποτα δλδ τετοια λεφτα...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

αφου τωρα που εφτιαξε και τωρα που εκανα και χοριακη σ αυτον τον μαλακα τον μικροβ .μου ρθε να του την τριψω στη μουρη !!!

...ειναι λιγο απο τομος οπωσ τα λεει αλαλ εινια καλο εργαστηριο ..γι αυτο και πηγαιναμε εκει .

περιμενω απαντηση γρηγορα!!!!

απαντησε μου σ αυτα που σου τονισα....αν σου πω οτι δεν θυμαμαι εσεις τι προβλημα με σπερμα ειχατε ,θα με δειρεις? η θα με μαλωσεις?

εμας ηταν κιρσοκηλη β βαθμου ..και παρεμποδιζε τη δημιουργια σπερματος...

αρα...και συ ...θα μετρας απο τη στιγμη που εφτιαξε ..και οχι απο την προσπαθεια...άν ειχατε θεμα για 10 χρονια και προσπαθουσατε...δεν θα μετρας 10 χρονια προσπαθειων αλλα απ την στιγμη που φτιαχτηκε...

πες μου παλι που μενεις ..και αν μενεις αθηνα ..ελατε στον δικο μας μικροβ.

15 ευρω ρε συ ..και οχι 150 του ιασω ...με τιποτα δλδ τετοια λεφτα...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

αφου τωρα που εφτιαξε και τωρα που εκανα και χοριακη σ αυτον τον μαλακα τον μικροβ .μου ρθε να του την τριψω στη μουρη !!!

...ειναι λιγο απο τομος οπωσ τα λεει αλαλ εινια καλο εργαστηριο ..γι αυτο και πηγαιναμε εκει .

περιμενω απαντηση γρηγορα!!!!

Θα σου τα πω στα γρήγορα γιατί ειλικρινά τα έχω γράψει 100 φορές και θα κουραστούν να διαβάζουν και τα κορίτσια!

Στον πρώτο χρόνο προσπαθειών έκανα ορμονικές εξετάσεις και βρήκα θέμα με προλακτίνη και θυροειδή! Τα ρύθμισα στο 6μηνο και σε κανά δυο μήνες κάνουμε σπέρμα!

Εκεί βρήκαμε χαμηλό αριθμό και πρόβλημα στη μορφολογια! Τελικά είχε ο σύζυγος προστατίτιδα λόγω μικροβίου που το είχαμε και οι δύο πήραμε αντιβιώσεις και στις αρχές του έτους έφτιαξε λίγο η μορφολογία και κατα πάρα πολύ ανέβηκε ο αριθμός των σπερματοζωαρίων απλώς επέμενε το μικρόβιο! Και στο τελευταίο σπερμοδιάγραμμα που το κάναμε σε άλλο εργαστήριο μάς τα έβγαλε αντίθετα! Σούπερ μορφολογία (που ποτέ δεν την είχαμε σούπερ) και χαμηλό πολύ το νούμερο!

Ο ανδρολόγος μάς είπε ότι αποκλείεται να είναι αυτή η εικόνα το ευχάριστο είναι ότι επιτέλους έφυγε το μικρόβιο κι ότι ο χρόνος προσπαθειών τώρα ξεκινά για μας! Το ίδιο και ο γυναικολόγος!

Αλλά επειδη απηύδισα δεν πιστεύω κανέναν!!!! Μόνο στο Θεό!!!!!!

Θεσσαλονίκη μένω καλή μου! Δε μπορώ να έρθω στα εργαστήρια που προτείνεις! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΝΤΩΣ!

Θα σου τα πω στα γρήγορα γιατί ειλικρινά τα έχω γράψει 100 φορές και θα κουραστούν να διαβάζουν και τα κορίτσια!

Στον πρώτο χρόνο προσπαθειών έκανα ορμονικές εξετάσεις και βρήκα θέμα με προλακτίνη και θυροειδή! Τα ρύθμισα στο 6μηνο και σε κανά δυο μήνες κάνουμε σπέρμα!

Εκεί βρήκαμε χαμηλό αριθμό και πρόβλημα στη μορφολογια! Τελικά είχε ο σύζυγος προστατίτιδα λόγω μικροβίου που το είχαμε και οι δύο πήραμε αντιβιώσεις και στις αρχές του έτους έφτιαξε λίγο η μορφολογία και κατα πάρα πολύ ανέβηκε ο αριθμός των σπερματοζωαρίων απλώς επέμενε το μικρόβιο! Και στο τελευταίο σπερμοδιάγραμμα που το κάναμε σε άλλο εργαστήριο μάς τα έβγαλε αντίθετα! Σούπερ μορφολογία (που ποτέ δεν την είχαμε σούπερ) και χαμηλό πολύ το νούμερο!

Ο ανδρολόγος μάς είπε ότι αποκλείεται να είναι αυτή η εικόνα το ευχάριστο είναι ότι επιτέλους έφυγε το μικρόβιο κι ότι ο χρόνος προσπαθειών τώρα ξεκινά για μας! Το ίδιο και ο γυναικολόγος!

Αλλά επειδη απηύδισα δεν πιστεύω κανέναν!!!! Μόνο στο Θεό!!!!!!

Θεσσαλονίκη μένω καλή μου! Δε μπορώ να έρθω στα εργαστήρια που προτείνεις! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΝΤΩΣ!

1. ειναι σιγουρο οτι ρυθμιστηκε ο θυροειδης???ξαναεκανες εξτασεις και ηταν οκ ?

2. δλδ εφτιαξε με χαπια η προστατιτιδα? η θελει χειρουργειο κι αυτο ...να σου πω δεν το γνωριζω...

...γιατι πηγατε σε αλλο εργαστηριο και δεν ακολουθησατε το ιδιο ...σορυ που ρωταω ....ισωσ ειναι οικονομικο ...αλλα θα επρεπε στο ιδιο για να εχετε τισ ιδιες τιμες εργαστ.

3. εγω να δεις πώς ειχα απευδισει ...αστο ...δεν πιστευα οτι θα γλιτωναμε τεχνητη ...

...να ξερεις οτι μολισ μας ειπαν σπερμ ακαι καναμε και χειρουργ. ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ που μας ελεγαν ...εκει να δεις νταουνιασματα...

τελικα ημασταν στην κατηγορια ...του χρονου ...

δλδ μπορει να εκανε 6 μηνες να φανερι αλλαγη ...η μπορει και ενα χρονο.....αυτο εννοω...

ηξερα οτι παω για τεχνητη ...δεν την γλιτωνα...

αν και εγω πιστευω πολυ στην επιστημη σε ..αντιθεση με τη θρησκεια....

πιστευω πραγματικα οτι ηταν ...θαυμα ...

οποιος δει τα σπερμοδιαγρ. ολα του δικο μου ..και τωρα του πω οτι ειμια εγκυος .δεν θα το πιστευει ...

ξερεις τι εινια ιωαννα μου ολα 0%%%%%%% ???????

το απολυτο 0????

και τωρα....κυοφορω! γι αυτο σου λεω...

μη λες για απαισιοδοξια....

μεχρι και τωρα..κακο κανει αυτο ..αλαλ σκεφτομια καπως!

αν και εγω πιστευω πολυ στην επιστημη σε ..αντιθεση με τη θρησκεια....

πιστευω πραγματικα οτι ηταν ...θαυμα ...

οποιος δει τα σπερμοδιαγρ. ολα του δικο μου ..και τωρα του πω οτι ειμια εγκυος .δεν θα το πιστευει ...

ξερεις τι εινια ιωαννα μου ολα 0%%%%%%% ???????

το απολυτο 0????

και τωρα....κυοφορω! γι αυτο σου λεω...

μη λες για απαισιοδοξια....

μεχρι και τωρα..κακο κανει αυτο ..αλαλ σκεφτομια καπως!

Τι εννοείς καλέ όλα 0%? Μεταφορικά το λες ή το εννοείς? Θυμάμαι ότι είχατε θεματάκι αλλά τόσο πολύ? Ε εμείς ακόμη χειρότερα! Ποτέ δεν είχαμε και στις αρχές ακόμη 0 και τίποτα δεν έγινε!

Ντινάκι με όλο το θάρρος και την αγάπη που σου έχω κάνεις λάθος που δεν πιστεύεις στο Θεό! Δε σου το λέω επειδή έχω διαβάσει βιβλία κτλ.

Έχω ζήσει τόσο έντονα πράγματα! Δεν ξέρεις μια προσευχή πόσο θαυματουργή είναι αν γίνει με πίστη! Δεν σε πιέζω αλλά τουλάχιστον δοκίμασέ το!

Επαναλαμβάνω δεν πιστεύω μόνο γιατί έτσι έμαθα ή διάβασα! Πιστεύω γιατί έχω ζήσει θαύματα στη ζωή μου! ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ μιλάω μόνο!!!!!

Μακάρι να μέναμε κοντά να πίναμε καφέ και να σου εξηγούσα τι εννοώ! Όχι για να σε πείσω! Απλώς κάποια πράγματα δεν γράφονται! Είναι πολύ προσωπικά!!!!!!!!!!Καταλαβαίνεις..........

Και όλα αυτά δε θα στα έγραφα αν δεν είχα καταλάβει ότι είσαι ανοιχτός και χαλαρός άνθρωπος !!!!!!!

Αν σε ενοχλούν πάντως συγνώμη!

Διαφημίσεις

Τι εννοείς καλέ όλα 0%? Μεταφορικά το λες ή το εννοείς? Θυμάμαι ότι είχατε θεματάκι αλλά τόσο πολύ? Ε εμείς ακόμη χειρότερα! Ποτέ δεν είχαμε και στις αρχές ακόμη 0 και τίποτα δεν έγινε!

Ντινάκι με όλο το θάρρος και την αγάπη που σου έχω κάνεις λάθος που δεν πιστεύεις στο Θεό! Δε σου το λέω επειδή έχω διαβάσει βιβλία κτλ.

Έχω ζήσει τόσο έντονα πράγματα! Δεν ξέρεις μια προσευχή πόσο θαυματουργή είναι αν γίνει με πίστη! Δεν σε πιέζω αλλά τουλάχιστον δοκίμασέ το!

Επαναλαμβάνω δεν πιστεύω μόνο γιατί έτσι έμαθα ή διάβασα! Πιστεύω γιατί έχω ζήσει θαύματα στη ζωή μου! ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ μιλάω μόνο!!!!!

Μακάρι να μέναμε κοντά να πίναμε καφέ και να σου εξηγούσα τι εννοώ! Όχι για να σε πείσω! Απλώς κάποια πράγματα δεν γράφονται! Είναι πολύ προσωπικά!!!!!!!!!!Καταλαβαίνεις..........

Και όλα αυτά δε θα στα έγραφα αν δεν είχα καταλάβει ότι είσαι ανοιχτός και χαλαρός άνθρωπος !!!!!!!

Αν σε ενοχλούν πάντως συγνώμη!

αχ αχ αχ ! σε μενα δεν θα λες τετοια! φαινεται οτι ειμια πολυ χυμαριο ..και τα λεω φατσα φορα και οχι μισολογα ...

λοιπον ....βιοσημ.0% συνολο σπερματοσ ...100.000 ,στο δειγμα ....6.500 ,κινηση ...(1η ωρα,2η ,3η...0%%%%%)

παραπανω ωρες δεν ειχε ....καν γραμμενες...

τωρα αναφερει μεχρι και την 12η ωρα που ειχαμε 5%

τι μου λες....

φτασαμε ...βιοσημ...65% αλαλ σταδιακα ε?

..0%,20,35,40,50,60,65.....για να δεις ποοοοσα εχουμε κανει!

αν θες στο σκαναρω ...δεν μιλαμε λοιπον ..μεταφορικα ...αλλα κυριολεκτικα!

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙς ΚΑΤΙ ?????δε νομιζω!

οσο για θρησκεια....δεν ειπα οτι δεν πιστευω ..αλλα γενικα ειμαι πρακτικοσ ανθρωποσ ..και πιστυω πρωτα στις "γηινες" εξηγησεις...

πιστευω στην ανωτερη δυναμη ..αλλα δεν πιστευω οτι θα ασχολιοταν μαζι μου ο θεος...

μην το παρεξηγησεις οπωσ το γραφω ....

απ την αλλη λεω οτι οντωσ ασχοληθηκε γιατι μετα απ ολα αυτα...ειδα αποτελσμα!!!

τελικα ...μαλλον ασχολθηκε!!!

(φασκω και αντιφασκω ε???)

χιχιχιχιχιχι

ΥΓ1..... μιλα χυμα με μενα ....μη ζητασ συγνωμη ..θα σε δαγκωσω!!!!;)

Και μόνο την ταπείνωση που έχεις και λες ότι πιστεύεις αλλά σιγά μην ασχοληθεί με σένα ο Θεός ασχολείται και μάλιστα πάρα πολύ και φάνηκε με το θείο δώρο που σου έστειλε!!!!!!

Αφού λοιπόν σε ακούει τόσο πολύ κάνε μωρή τώρα που κάθεσαι και έχεις χρόνο και καμιά προσευχή για μένα!!!!!!!

Άντε να πας να ακούσεις και καρδούλα και το θείο δώρο να φτάσει στο αποκορύφωμα!!!!!!!!

Δε μου λες τα συμπτώματα (που τα έψαχνες τόσο καιρό) έχεις ή είναι ακόμη νωρίς?

Και μόνο την ταπείνωση που έχεις και λες ότι πιστεύεις αλλά σιγά μην ασχοληθεί με σένα ο Θεός ασχολείται και μάλιστα πάρα πολύ και φάνηκε με το θείο δώρο που σου έστειλε!!!!!!

Αφού λοιπόν σε ακούει τόσο πολύ κάνε μωρή τώρα που κάθεσαι και έχεις χρόνο και καμιά προσευχή για μένα!!!!!!!

Άντε να πας να ακούσεις και καρδούλα και το θείο δώρο να φτάσει στο αποκορύφωμα!!!!!!!!

Δε μου λες τα συμπτώματα (που τα έψαχνες τόσο καιρό) έχεις ή είναι ακόμη νωρίς?

θα παω τεταρτη και ...Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ...!!!!

συμπτωματα...λοιπον ...οπωσ περιμενα περιοδο!

περιμενα παρασκευη ..και μαλιστα για να δεις τι σημειωσεισ κραταω κινητο ...ελεγα οτι με πονουσε 3 μερες πριν το στηθος...και η κοιλια...

οταν περιμενω ..νιωθω ...γενικα στην κοιλια πονο ..ωσ επι το πλειστον ..αριστερα δεξια ωοθηκες .και στο κεντρο ...και οταν νιωσω ...συσπαση μητρασ ...σπασμο....ανοιγει η βρυσουλα....

ενιωθα αυτον τον πονο ..και ελεγα τωρα θα μου ρθει ...τελικα εμεινα μονο τα πονακια αριστερα δεξια...την συσπαση ..που θα ανοιγε η μητρα δεν την ενιωσα ποτέ!!!!!!

τωρα ποναει το στηθος μου καθε μερα και περισσοτερο ...και πρηξιμο και εχουν αλλαξει και οι θηλεσ μου ...και σκεψου ειναι μονο 1 εβδομαδα...

δλδ τουσ επομενουσ 8 μηνεσ ..που θα φτασει???

βεβαια ..εινια και τσιτα ε!!! σαν 20χρονης!!!! οχι τι !!!!!

Άρα συμπτώματα περιόδου δηλαδή!!!!!!!

Αυτό τώρα γιατί μού το είπες? Για να ελπίζω τζάμπα? Εγώ κάθε φορά που έχω συμπτώματα περιόδου αποκλείω το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης γιατί λέω δε μπορεί κάτι διαφορετικό θα νιώθεις στην εγκυμοσύνη!

Και έχω πολύ καλό προαίσθημα ότι θα ακούσεις καρδούλα και δε θα είναι νωρίς!!!!!!!

Και για το ευχαριστηθείς γιατί το περίμενες τόσο καιρο θα φουσκώσεις και πολύ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δε μου είπες! Στους δικούς σας το είπατε? Πώς αντέδρασαν? Γενικά με το σύζυγο είστε μες στην τρελλή χαρά ή ακόμη δεν το συνειδητοποιήσατε? Σε φίλους το κοινοποιήσατε ή περιμένετε όπως κάνουν πολλές γυναίκες να κλείσει το τρίμηνο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...