Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ! Μπήκα απευθείας στην κατάσταση και σε ένιωσα και δε σου κρύβω ότι όταν έφτασα στο σημείο του αντρούλη σου που πάτησε τα κλάμματα συγκινήθηκα κι εγώ!!!!!

Κι εσύ τράβηξες πολλά με όλη αυτήν την αναμονή αλλά σκέψου κι αυτουνού την ψυχολογία που είχε θέμα στο σπέρμα και δε μπορούσε να εκδηλωθεί κιόλας!!!!

Ε δε θα λυγίσει ο άνθρωπος (με την καλή την έννοια)!!!!! Δε θα κλάψει!!!!!! Έπρεπε να εκτονωθεί όλο αυτό που βίωνε μέσα του τόσον καιρό και εκτονώθηκε με τον καλύτερο τρόπο!!!!!!

Μπράβο ρε Ντινάκι! Πολύ χάρηκα!!!! Μετά από τόση δοκιμασία, υπομονή και επιμονή η Παναγίτσα σάς έσωσε και έφερε τη λύτρωσή σας!!!!!!!!!!

Τώρα να δεις! Θα κάνεις ένα μωρό τόσο τζαναμπέτικο και ζωηρό που θα λες "άργησες αλλά άξιζες τον κόπο!!!!!!!!!!!!!!!! ":p:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξόρκισμα....έχεις απόλυτο δίκιο. Μπροστά στο χάος, στο άγνωστο, μπορείς μόνο να αντιπαραβάλλεις λίγο χιούμορ, λίγη αψηφησιά και ψυχραιμία όπως λες...

Υ.Γ. Διάβασα λίγο το άλλο το θέμα που έχεις ανοίξει (μελένιο...)

μ' έκανες να κλαίω βραδυάτικα

Κουράγιο σε όλες μας....καιρός γαρ εγγύς :P

Αγγελακι καλησπερα κοριτσακι μου...

Με συγκινεις και εμενα που συγκινηθηκες διαβαζοντας...μια καταθεση ψυχης...

Ο,τι "περιστρεφεται" γυρω μας,αναλογα την δυναμικη που του προσαπτουμε αποκτα και την αναλογη δυναμικη...

Μη νομιζεις και εγω τελευταια διαπιστωσα την ουσια της ολης δοκιμασιας...Τα βαλαμε κατω,τα "ζυγισαμε" και επειδη ειναι κομματι μου το αγχος και η αγωνια,αποφασισα για πρωτη φορα ισως στην ζωη μου,ουσιαστικα να αποβαλλω το δυσαρεστο,τον πονο,την θλιψη,το αγχος και την αγωνια με οτι μπορω πιο θετικο...Και οταν το μυαλο κολλαει στα δυσαρεστα (γιατι ειναι ανθρωπινο και συμβαινει) τοτε κανω οτιδηποτε και θυμαμαι οτιδηποτε μπορει να μου αποσπασει το μυαλο απο την μαυριλα...ακομα και οταν η σκεψη πλησιαζει στην γκριζα ζωνη...ακομα και εκει προσπαθω να αντιστρεψω το μουντο με κατι φωτεινο...!!!

Ειναι δυσκολο το ξερω...αλλες φορες μοιαζει απλα σαν ευχολογια...αλλα ειναι μονοδρομος και εφοσον επιλεχτηκαμε να τον διαβουμε ας ειναι με γνωμονα την αισιοδοξια,την πιστη,το χαμογελο,την αγαπη,την θεληση,την επιμονη και την υπομονη...

Αλλιως...ολα θα μοιαζουν βουνο ...αλλα το θεμα ειναι πως υπο αυτο το πρισμα ακομα και ενας μικρος λοφισκος,παλι βουνο θα μοιαζει...Θελω να πω πως υπο το πρισμα αρνητικων σκεψεων,δημιουργειται μια ψευδαισθηση καταστασεων που υπο ψυχολογια ισορροπημενη ειναι απλα ενα βημα παραπερα...

Τα λεω να τα ακουω και εγω και παρακαλω οποτε τα ξεχναω να μου τα θυμιζετε και εμενα...

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

Φιλακια

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ! Μπήκα απευθείας στην κατάσταση και σε ένιωσα και δε σου κρύβω ότι όταν έφτασα στο σημείο του αντρούλη σου που πάτησε τα κλάμματα συγκινήθηκα κι εγώ!!!!!

Κι εσύ τράβηξες πολλά με όλη αυτήν την αναμονή αλλά σκέψου κι αυτουνού την ψυχολογία που είχε θέμα στο σπέρμα και δε μπορούσε να εκδηλωθεί κιόλας!!!!

Ε δε θα λυγίσει ο άνθρωπος (με την καλή την έννοια)!!!!! Δε θα κλάψει!!!!!! Έπρεπε να εκτονωθεί όλο αυτό που βίωνε μέσα του τόσον καιρό και εκτονώθηκε με τον καλύτερο τρόπο!!!!!!

Μπράβο ρε Ντινάκι! Πολύ χάρηκα!!!! Μετά από τόση δοκιμασία, υπομονή και επιμονή η Παναγίτσα σάς έσωσε και έφερε τη λύτρωσή σας!!!!!!!!!!

Τώρα να δεις! Θα κάνεις ένα μωρό τόσο τζαναμπέτικο και ζωηρό που θα λες "άργησες αλλά άξιζες τον κόπο!!!!!!!!!!!!!!!! ":p:p:p:p

χαχαχαχαχ..εχεις δικιο !!! με τοσο ζωηρο μπαμπα και υπερζωηροκινητικη μαμα ...πως θα βγει ????? ελπιζω οχι ..μαμουχαλο!!!!!χαχχαχααχαχ

δεν θα πω ολα θελουν το χρονο τους...αλλά ολα θελουν τον ..κοπο τους!!!

ενα ζευγαρι που ειναι γονιμο χωρισ κανενα θεμα ..το τσακωνει αμεσως! οταν ομωσ εχει θεμα ..οπωσ εμεις ...θελει κοπο !!! να βρεις την αιτια και αν ειναι δυνταον ...(που θα ειναι πλεον με την επιστημη!) ,να την διορθωσεις!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ATH_GAL Ζήτωωωωωω!!!!!!!

Πολύ χάρηκα, διάβασα μόλις τα νέα και την περιγραφή!!!! Τελεια λέμε, δεν έχω λόγιαααα! Μου θύμισε πώς έμαθα κι εγώ την εγκυμοσύνη μου πριν 5 χρόνια! Υπέροχα συναισθήματα και τα μοιράζεσαι με το σύντροφό σου! Οι επόμενοι μήνες να είναι υπέροχοι!!!

Άντε και στα δικά μας!!!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ?

ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

ΑΜΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ!!!!!:?:?:?

Έλα βρε κορίτσι, όλα καλά εδώ τα ίδια, από νέα τίποτα, τα ίδια!!

Εσύ, τι κάνεις;; Κάνατε νέο σπερμοδιάγραμμα στον αυστηρό μικροβιολόγο;; Τι κάνετε με το θέμα γενικώς;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Έλα βρε κορίτσι, όλα καλά εδώ τα ίδια, από νέα τίποτα, τα ίδια!!

Εσύ, τι κάνεις;; Κάνατε νέο σπερμοδιάγραμμα στον αυστηρό μικροβιολόγο;; Τι κάνετε με το θέμα γενικώς;;

Με τις ερωτήσεις σου τα θέλει ο ποπός σου να σε πρήξω πάλι!

Το καινούριο σπερμοδιάγραμμα μάς είπε ο ανδρολόγος να το επαναλάβουμε μετά τις γόνιμες που υποτίθεται ότι διανύω τώρα ή διάνυσα δεν ξέρω! Την Κυριακή πάντως είχα πονάκια ωορρηξίας!

Σήμερα θα ξαναπάω στον καινούριο γυναικολόγο για εξέταση για να με δει κι αυτός από κάτω!

Τα αποτελέσματα των προγεννητικών ήταν μια χαρά μόνο η ΑΜΗ δε βγήκε ακόμη κι έχω πολύ άγχος!

Κατά τα άλλα καλά! Σήμερα μόνο σηκώθηκα με ιλίγγους και σκέφτομαι αν συνεχιστούν πώς θα πάω το απόγευμα στο γιατρό? Και δε θέλω να ακυρώσω το ραντεβού! Θέλω να πάω σήμερα να τελειώνω γιατί όποτε πάω σε γυναικολόγο εκτός του ότι βαριέμαι το ρεκτιφιέ της τρίχας ντρέπομαι κιόλας!:oops::oops::oops:

Με τις ερωτήσεις σου τα θέλει ο ποπός σου να σε πρήξω πάλι!

Το καινούριο σπερμοδιάγραμμα μάς είπε ο ανδρολόγος να το επαναλάβουμε μετά τις γόνιμες που υποτίθεται ότι διανύω τώρα ή διάνυσα δεν ξέρω! Την Κυριακή πάντως είχα πονάκια ωορρηξίας!

Σήμερα θα ξαναπάω στον καινούριο γυναικολόγο για εξέταση για να με δει κι αυτός από κάτω!

Τα αποτελέσματα των προγεννητικών ήταν μια χαρά μόνο η ΑΜΗ δε βγήκε ακόμη κι έχω πολύ άγχος!

Κατά τα άλλα καλά! Σήμερα μόνο σηκώθηκα με ιλίγγους και σκέφτομαι αν συνεχιστούν πώς θα πάω το απόγευμα στο γιατρό? Και δε θέλω να ακυρώσω το ραντεβού! Θέλω να πάω σήμερα να τελειώνω γιατί όποτε πάω σε γυναικολόγο εκτός του ότι βαριέμαι το ρεκτιφιέ της τρίχας ντρέπομαι κιόλας!:oops::oops::oops:

Βρε χαζό δεν με πρήζεις!!! Τι λες τώρα!!

Τεστάκια δεν παίρνεις για να ξέρεις τις γόνιμες επακριβώς;;; Να πάρεις!!!

Μπράβο και για τα αποτελέσματα του προγεννητικού, θαυμάσια!!!

Για την ΑΜΗ μην σκας, οι πιο πολλοί δεν την λαμβάνουν υπόψη τους

Όλα τέλεια θα είναι, άντε να μας πεις και εντυπώσεις από τον καινούργιο γυναικολόγο!!!

Καλή επιτυχία!!!!!!

Περαστικά και για τό κεφάλι που πονάει!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Eυχαριστώ VISSI μου!!!!!

Θα σε ενημερώσω αν έχω τίποτα νεότερο από το γιατρό!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! ΙΟΑΝΝΑ νομίζω είστε σε καλό δρόμο πλέον!

Γι μας τί να πω; είμαστε σε άλλο επίπεδο συζήτησης πλέον, για το αν ο ένας από τους δύο θέλει ή δεν θέλει άλλο παιδί... και το θέμα της ανεργίας (τελείωσε και το επίδομα ανεργίας πλέον και ζούμεμε ένα μισθό) παίζει μεγάλο ρόλο σ αυτό :(

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ111 τι νέα;; Πως πήγε το ραντεβού με τον νέο γιατρό;;; Περιμένουμε νέα!!!

evi155 αυτή την κουβέντα την είχαμε εμείς πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες και κράτησε ένα χρόνο!!!! Δηλαδή θα είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες από το Σεπτέμβρη του 2011 αλλά μας πήγε Νοέμβρη 2012 για να το αποφασίσει ο σύζυγος............ Και με μεγάλη προσπάθεια από μέρους μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, δεν μπορώ να πω κάτι, υπομονή........... όντως η ανεργία του συζύγου δεν είναι υπέρ σας αυτή τη στιγμή, όπως και για πολλά ζευγάρια έτσι που έχουμε γίνει. Η ανασφάλεια που θα έχει τώρα για το οικονομικό, για το πως θα τα καταφέρετε κλπ είναι ανασταλτικός παράγοντας για το σύζυγο και δεν έχει και άδικο ..........

Εμείς σαν μάνες τα βλέπουμε διαφορετικά........... έχουμε άλλες δυνάμεις...........

Εύχομαι το καλύτερο!!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! ΙΟΑΝΝΑ νομίζω είστε σε καλό δρόμο πλέον!

Γι μας τί να πω; είμαστε σε άλλο επίπεδο συζήτησης πλέον, για το αν ο ένας από τους δύο θέλει ή δεν θέλει άλλο παιδί... και το θέμα της ανεργίας (τελείωσε και το επίδομα ανεργίας πλέον και ζούμεμε ένα μισθό) παίζει μεγάλο ρόλο σ αυτό :(

Ρε συ αν δεν είχατε καθόλου παιδιά δε θα προσπαθούσατε ανεργία ξε-ανεργία? Έτσι να το δείτε! Σίγουρα τα 2 έχουν άλλα έξοδα συμφωνώ απόλυτα! Αλλά ο Θεός θα βοηθήσει και θα μεγαλώσει κι αυτό! Εσύ νομίζεις τα παιδιά οι γονείς τούς παρέχουν ότι τους παρέχουν από μόνοι τους? Ο Θεός μεριμνά και έχουν οι γονείς και δίνουν στα παιδιά! Ο αδερφός του άντρα μου έχει 7 παιδιά (βέβαια είναι ιερωμένος αλλά όχι πλούσιοι) και στις αρχές που παντρευτήκαμε μάς έλεγε να βάλουμε μπρος και εμείς λέγαμε να σταθεροποιηθούμε πρώτα επαγγελματικά.

Ξέρεις τι απάντησε στον άντρα μου "Αν περιμένεις να κάνεις λεφτά για να κάνεις παιδί ποτέ δε θα κάνεις. Τα παιδιά γίνονται και λίγο πάνω στην τρέλλα"

Και είχε απόλυτο δίκιο! Ήρθε η κρίση, έμεινα εγώ χωρίς δουλειά και τώρα προσπαθούμε και δε μπορούμε!

Καλημέρα !!!!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ111 τι νέα;; Πως πήγε το ραντεβού με τον νέο γιατρό;;; Περιμένουμε νέα!!!

evi155 αυτή την κουβέντα την είχαμε εμείς πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες και κράτησε ένα χρόνο!!!! Δηλαδή θα είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες από το Σεπτέμβρη του 2011 αλλά μας πήγε Νοέμβρη 2012 για να το αποφασίσει ο σύζυγος............ Και με μεγάλη προσπάθεια από μέρους μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, δεν μπορώ να πω κάτι, υπομονή........... όντως η ανεργία του συζύγου δεν είναι υπέρ σας αυτή τη στιγμή, όπως και για πολλά ζευγάρια έτσι που έχουμε γίνει. Η ανασφάλεια που θα έχει τώρα για το οικονομικό, για το πως θα τα καταφέρετε κλπ είναι ανασταλτικός παράγοντας για το σύζυγο και δεν έχει και άδικο ..........

Εμείς σαν μάνες τα βλέπουμε διαφορετικά........... έχουμε άλλες δυνάμεις...........

Εύχομαι το καλύτερο!!!!!!!!!!

Όλα πολύ καλά τα βρήκε VISSI μου! Και τη μήτρα, και ωοθήκες και ωάρια και ωοθηλάκια και ότι έχω εκεί μέσα μου! Παιδί μόνο δε μου βρήκε!!!!!:confused::confused::confused::cry::cry::cry:

Ότι έγραψα στην Εύη το έγραψα και για σένα!!!!!!!

Καλημερα κι απο μενα...!!!!τι κανετε κοριτσια?το περιμενατε απο μενα???? Οχι .....ουτε κι εγω απο μενα.....

Τα νεα σας..????γραφω απο κινητο κ στραβωνομαι....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλημερα κι απο μενα...!!!!τι κανετε κοριτσια?το περιμενατε απο μενα???? Οχι .....ουτε κι εγω απο μενα.....

Τα νεα σας..????γραφω απο κινητο κ στραβωνομαι....

Καλημέρα ath_gal!!!!!!!

Και φυσικά το περιμέναμε από εσένα, εγώ τουλάχιστον, γιατί να μην το περιμένουμε καλέ;;; Μόνο εσύ δεν το περίμενες μου φαίνεται αχαχαχα!!!

Κατά τα άλλα πως πας;;; όλα καλά;;;

Πες μας από συμπτώματα τι είχες;;; Το είχες καταλάβει;;;;

Πότε πας γιατρό;;;;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...