Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Δεν έχω τι να πω! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα γράφεις τόσο ωραία, τόσο χιουμοριστικά με τόση ευχάριστη νότα που ένα χαμόγελο μου αφήνεις!!!!!

Μακάρι και μέσα σου να είσαι έτσι γιατί κακά τα ψέμματα όσο υγιές και να είναι ένα ζευγάρι κάποιες φορές (όχι πάντα) το άγχος είναι ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας για την επίτευξη εγκυμοσύνης!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ, να' σαι καλά για τα γλυκά σου λόγια.

Το χιούμορ βοηθάει πολύ....αντίδοτο στο άγχος που μας γυροφέρνει...

Ειδικά το μαύρο χιούμορ ενός Αιγόκερω, διανθισμένου με μια στάλα αυτοσαρκασμού....:-P

Αλλά...κατώ από την επιφάνεια....φασκελοκουκούλωστα!!!!!!!!!!!!!!!

π.χ.ενώ δεν έχω μπει καν σε διαδικασία εξωσωματικής, έχω διαβάσει ό,τι μπορείς να φανταστείς, όχι τα ευχάριστα, αλλά τα δυσαρέστα που μπορεί να συμβούν. Γιατί πρέπει να είμαι προετοιμασμένη!!! - τρομάρα μου. Άγχος προετοιμασίας....

Αστο να πάει άστο

Διάγνωση: προχωρημένη κατάσταση ψυχασθένειας, ψυχαναγκαστική προσωπικότητα με μικρές δόσεις καθημερινής τρέλας και ένα γενικότερο locus viventi!!! Μόνο ψυχογενή ανορεξία είναι σίγουρο ότι δεν έχω!!!!!!!!!!!!

Το τραγούδι "δεν χωράω πουθενά..." έχει γραφτεί για μένα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω τι να πω! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα γράφεις τόσο ωραία, τόσο χιουμοριστικά με τόση ευχάριστη νότα που ένα χαμόγελο μου αφήνεις!!!!!

Μακάρι και μέσα σου να είσαι έτσι γιατί κακά τα ψέμματα όσο υγιές και να είναι ένα ζευγάρι κάποιες φορές (όχι πάντα) το άγχος είναι ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας για την επίτευξη εγκυμοσύνης!!!!!

Ειδικά το μαύρο χιούμορ ενός Αιγόκερω, διανθισμένου με μια στάλα αυτοσαρκασμού....:-P

π.χ.ενώ δεν έχω μπει καν σε διαδικασία εξωσωματικής, έχω διαβάσει ό,τι μπορείς να φανταστείς, όχι τα ευχάριστα, αλλά τα δυσαρέστα που μπορεί να συμβούν. Γιατί πρέπει να είμαι προετοιμασμένη!!! - τρομάρα μου. Άγχος προετοιμασίας....

Αστο να πάει άστο

Διάγνωση: προχωρημένη κατάσταση ψυχασθένειας, ψυχαναγκαστική προσωπικότητα με μικρές δόσεις καθημερινής τρέλας και ένα γενικότερο locus viventi!!! Μόνο ψυχογενή ανορεξία είναι σίγουρο ότι δεν έχω!!!!!!!!!!!!

Αγγελακι μου ,ειναι πολυ ιδιαιτερος ο τροπος σου να περιγραφεις τις καταστασεις...

Καποτε ημουν τοσο αγχωμενη που ειχα χασει καθε θετικο κομματι του χαρακτηρα μου...και να σου πω κατι??? Νοημα ουσιαστικο δεν υπηρξε γιατι κακο στον εαυτο μου εκανα...Με το να αντιμετωπιζεις με ψυχραιμια και χιουμορ τα δυσκολα ειναι σαν να ξορκιζεις το "κακο"...το επωδυνο θα ελεγα καλυτερα...Πλεον κανω οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο και τα υπολοιπα τα αφηνω...δεν ειναι δικα μου θεματα...

Χαμογελαω με τις εκφρασεις σου και ξερω πως σιγουρα θα ερθει στην οικογενεια σας το επιθυμητο...!!!:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Αστο να πάει άστο

Αγγελακι μου ,ειναι πολυ ιδιαιτερος ο τροπος σου να περιγραφεις τις καταστασεις...

Καποτε ημουν τοσο αγχωμενη που ειχα χασει καθε θετικο κομματι του χαρακτηρα μου...και να σου πω κατι??? Νοημα ουσιαστικο δεν υπηρξε γιατι κακο στον εαυτο μου εκανα...Με το να αντιμετωπιζεις με ψυχραιμια και χιουμορ τα δυσκολα ειναι σαν να ξορκιζεις το "κακο"...το επωδυνο θα ελεγα καλυτερα...Πλεον κανω οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο και τα υπολοιπα τα αφηνω...δεν ειναι δικα μου θεματα...

Χαμογελαω με τις εκφρασεις σου και ξερω πως σιγουρα θα ερθει στην οικογενεια σας το επιθυμητο...!!!:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Αστο να πάει άστο

Χαμογελαω με τις εκφρασεις σου και ξερω πως σιγουρα θα ερθει στην οικογενεια σας το επιθυμητο...!!!

Υ.Γ Συγγνωμη εκανα λαθος quote στις προηγουμενες αναρτησεις...

OGsSp3.png

AQokp3.png

ΙΟΑΝΝΑ111 έχω νέα!!!!!!!!!!

Η ath_gal1 είναι εγκυούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το είδα στο τόπικ συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!

Αχ πόσο χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!

Μπήκα και της ευχήθηκα, τι ωραία, άντε μια μια με το καλό!!!

Που είσαι βρε ΤΙΝΑ με το σούπερ ποδαρικό σου!!!!!!!!!!!!! Πρώτη έσυρε το χορό άντε να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιπες!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου κι απο δω!!!!!!!!! διαβασατε???????????

+++++++++++++++.........!!!!!!!!!

σημερα περιμενα και σημερα εκανα τεστ απο μονη μου ....χαλαλι σε οσα εχω ξοδεψει τοσο καιρο ...!!! και εδειξε καραμπινατο θετικο!!!!!!!!!

και χοριακη ??? 342,8 παρακαλω!!!!!

πλεουμε σε πελαγη ευτυχιας με τον δικο μου !!!!!και κυριως εκεινος...

θυμαστε το τι περασαμε ..!!! κιρσοκηλη κοντρα εγχειρηση ...και δε συμαζευεται!!!!!

μπηκα πριν αλλα ημουν απο ξενο πισι και δεν μπορουσα να σας γραψω ..μπηκα το μεσημερι που το εμαθα αλλα δεν ηταν καμια ..

και ηθελα να ειστε ονλαιν!!!!!!!

αυτα λοιπον τα νεακια μου ....και να ξερετε κατι ...

....οτι μεγαλυτερο αγχος απο μενα δεν εχει καμια!!!!!! αφου επιασα εγω ..θα πιασετε ολες!!!!!!!!!!!!

φιλια!!!!!!!!!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ath_gal1 μόλις πριν λίγο το είδα σε διπλανό τόπικ, μπήκα κιόλας και σου ευχήθηκα!!!!!!!!!!! Και αμέσως πριν από το δικό σου μήνυμα το έγραψα και εδώ στην ΙΟΑΝΝΑ111!!!!!!!!!!!

Μπράβο και πάλι κούκλα μου συγχαρητήρια, όλα να πάνε καλά, με το καλό, αχ χάρηκα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ath_gal1 μόλις πριν λίγο το είδα σε διπλανό τόπικ, μπήκα κιόλας και σου ευχήθηκα!!!!!!!!!!! Και αμέσως πριν από το δικό σου μήνυμα το έγραψα και εδώ στην ΙΟΑΝΝΑ111!!!!!!!!!!!

Μπράβο και πάλι κούκλα μου συγχαρητήρια, όλα να πάνε καλά, με το καλό, αχ χάρηκα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.........σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου !!!!! ειμαι τοσο χαρουμενη !!!!!

............σας στελνω την πολυ καλη μου διαθεση και ευχομαι γρηγορα και σε σας!!!!!!!!

...............ειπα και αλλου οτι αφου επιασα εγω με τοσο αγχος...θα πιασετε ολες!!!!!!!........

.........σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου !!!!! ειμαι τοσο χαρουμενη !!!!!

............σας στελνω την πολυ καλη μου διαθεση και ευχομαι γρηγορα και σε σας!!!!!!!!

...............ειπα και αλλου οτι αφου επιασα εγω με τοσο αγχος...θα πιασετε ολες!!!!!!!........

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ath_gal ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα καλύτερα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!!!!!!!

Απ' ό,τι φαίνεται το site είναι γούρικο!!!!!

Προχώρα και εμείς ακολουθούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):D:D:D

Διαφημίσεις

Χαμογελαω με τις εκφρασεις σου και ξερω πως σιγουρα θα ερθει στην οικογενεια σας το επιθυμητο...!!!

Υ.Γ Συγγνωμη εκανα λαθος quote στις προηγουμενες αναρτησεις...

Ξόρκισμα....έχεις απόλυτο δίκιο. Μπροστά στο χάος, στο άγνωστο, μπορείς μόνο να αντιπαραβάλλεις λίγο χιούμορ, λίγη αψηφησιά και ψυχραιμία όπως λες...

Υ.Γ. Διάβασα λίγο το άλλο το θέμα που έχεις ανοίξει (μελένιο...)

μ' έκανες να κλαίω βραδυάτικα

Κουράγιο σε όλες μας....καιρός γαρ εγγύς :P

Αστο να πάει άστο

Μ'έκανες και γέλασα!!!! Κι εγώ στο θέμα του άγχους έτσι είμαι τρομάρα μου!!!!!!! Κι εγώ αντιδρώ όπως εσύ! Πριν μπω σε μια κατάσταση πάντα ενημερώνομαι για τις χειρότερες παραμέτρους που μπορεί να συμβούν. Και πάντα όταν ξεκινούσα κάτι στη ζωή μου το έκανα με το σκεπτικό ότι θα αποτύχω! Και μου έλεγε η κολλητή μου "αφού είσαι τόσο σίγουρη ότι θα πατώσεις γιατί το κάνεις?" κι έλεγα "έτσι μωρέ για να λέω ότι τουλάχιστον προσπάθησα!" κι όταν το κατάφερνα με ξαναρωτούσε "ορίστε τζάμπα το άγχος. Τα κατάφερες!" και απαντούσα η φουλ απαισιόδοξη "ο Θεός και η τύχη με βοήθησαν μάλλον. Αλλιώς μόνη μου στο 0 θα ήμουν!"

ΨΥΧΟΓΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ111 έχω νέα!!!!!!!!!!

Η ath_gal1 είναι εγκυούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το είδα στο τόπικ συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!

Αχ πόσο χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!

Μπήκα και της ευχήθηκα, τι ωραία, άντε μια μια με το καλό!!!

Που είσαι βρε ΤΙΝΑ με το σούπερ ποδαρικό σου!!!!!!!!!!!!! Πρώτη έσυρε το χορό άντε να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιπες!!!

καλησπερα κοριτσακια μου κι απο δω!!!!!!!!! διαβασατε???????????

+++++++++++++++.........!!!!!!!!!

σημερα περιμενα και σημερα εκανα τεστ απο μονη μου ....χαλαλι σε οσα εχω ξοδεψει τοσο καιρο ...!!! και εδειξε καραμπινατο θετικο!!!!!!!!!

και χοριακη ??? 342,8 παρακαλω!!!!!

πλεουμε σε πελαγη ευτυχιας με τον δικο μου !!!!!και κυριως εκεινος...

θυμαστε το τι περασαμε ..!!! κιρσοκηλη κοντρα εγχειρηση ...και δε συμαζευεται!!!!!

μπηκα πριν αλλα ημουν απο ξενο πισι και δεν μπορουσα να σας γραψω ..μπηκα το μεσημερι που το εμαθα αλλα δεν ηταν καμια ..

και ηθελα να ειστε ονλαιν!!!!!!!

αυτα λοιπον τα νεακια μου ....και να ξερετε κατι ...

....οτι μεγαλυτερο αγχος απο μενα δεν εχει καμια!!!!!! αφου επιασα εγω ..θα πιασετε ολες!!!!!!!!!!!!

φιλια!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!! ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!! ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ!!!!!! ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ!!!!

Τα συμπτώματα αρχίσανε?

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!! ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!! ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ!!!!!! ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ!!!!

Τα συμπτώματα αρχίσανε?

...ναι εχουν αρχισει οτι εχω σαν ...ανακατεματα λιγακι στο στομαχι ...αλλα επειδη το ξερω.!..αν δεν το ηξερα ,απλα θα ελεγα οτι εχω κρυωσει ή οτι κατι με εχει πειραξει στο στομαχι ....(αν που εχω πολυ καλο στομαχι)

..παντως ηταν σαν να περιμενα περιοδο ..κανονικα!!!!

και μου την εδωσε και εκανα τεστ ΑΝΗΜΕΡΑ την μερα που περιμενα!που σημαινει οτι ειχε αυξηθει η ορμονη στο φουλ!

ειχα 342,8 ..την ημερα τη; αναμενομενησ περιοδου ...ειναι καλο πιστευω!!!!

ενα θα πω...και θα ξαναπω ! αφου εμεινα ΕΓΩ.....ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΕΣ!!!

ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΚΙ ΟΜΩΣ!!!!

E σιγά - σιγά θα αρχίσουν τα συμπτωματάκια και τα υπόλοιπα και θα χαίρεσαι ακόμη πιο πολύ! Ο άντρας σου πώς είναι ? Πώς του το είπες? Πες μας όλο το παρασκήνιο. Τρελλαίνομαι να ακούω τέτοια!

E σιγά - σιγά θα αρχίσουν τα συμπτωματάκια και τα υπόλοιπα και θα χαίρεσαι ακόμη πιο πολύ! Ο άντρας σου πώς είναι ? Πώς του το είπες? Πες μας όλο το παρασκήνιο. Τρελλαίνομαι να ακούω τέτοια!

λοιπον ...εχω βγει ...οαεδ εφορια τραπεζα...με μηχανη ...και τρωω ..οληη τη βροχη !!!!!

γυριζοντασ παω συναντω την κολλητη μου που ειναι κομμωτηριο ....

αφηνω τη μηχανη εξω απο φαρμακειο !!!

παιρνοντασ τη μηχανη ..λεω να παρω τεστ..(παλια μου τεχνη κοσκινο!!)

μπαινω του λεω ενα διπλο...μου λεει να δω αν εχω! ανοιγει συρταρει εχει μονο μονά ..και αυτα κλιαρ μπλου και πρεντικτορ!

μου λεει τι θεσ ..λεω κλιαρ μπλου τα πρεντικ δεν τα εμπιστευομαι !

και κανω την πιο ..μαλακισμενη ερωτηση ..(λεσ και ημουν πρωταρα...)

...λετε να δειξει???

μου λεει οτι γραφει 4 ημερες πριν ..(εγω σκεφτομια με τη μια ..καλα ..μαλακιες...παλι αρντηικο)

ερχομαι σπιτι ...εχω πεταξει απο φαρμακειο τη συσκευασια...και εχει μεινει το σακουλακι μονο που εινια το τεστ..

...το βαζω μεσα απο μπλουζα...κατω απο μασχαλη,αναμεσα σουτιεν!

(δεν εχω τσεπεσ στο παντελονι)..και μπαινω καπακι στο μπανιο....

ανοιγω σκρατσ σκρουτσ το περιτυλιγμα μου λεει ο δικος μου τι κανιες? τρωσ γαριδακια μεσα στο μπανιο??? του λεω...σερβιετα βαζω ρε ανθρωπε!!!αχχααχαχ

(επειδη περιμενα ,μην λερωθω)

το κανω ....και ενω εμφανιζεται πρωτα η οριζοντια γραμμη στο ενα παραθυρο και καπακι η αλλαη γραμμη στο παραθυρο ελεγχου ...σκεφτομαι ..αρνητ........δεν προλαβα να το σκεφτω καν!!!!!!!!

εμφανιστηκε η καθετη γραμμη αμεσωσ στο πρωτο παραθυρο ...

δλδ δεν το εβγαλε μαζι καθωσ μουσκεψαν τα ουρα το στικακι του τεστ....

βγαινω εξω ...ετρεμα

ξαναεβαλα το στικ αναμεσα σουτιεν μασχαλη ...και αρχιζω να το βγαζω...!

...ο δικος μου τρομαξε .επειδη με επιασαν τα κλαματα...οτι κατιεχω βγαλει στο δερμα ...πλευρα ...(οπωσ σηκωνα μπλουζα) και θα του το εδειχνα...

ε του δειχνω το τεστ...δεν το πιστευε ..μου λεει αποκλειεται λαθοσ...ασχετα που χαρηκε...

μετα πηγα εκανα χοριακη ..την πηρα μετα απο 3 ωρες...και μολισ πηρα τα αποτελεσματα....και ειπα νουμερο τοτε εβαλε τα κλαματα σαν μικρο παιδι !

δεν το περιμενα γιατι γενιακ δεν εκδηλωνεται ευκολα!

κι ομωσ....ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ...ΠΩΣ "ΛΥΓΙΖΕΙ" ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!!!!χααχαχαχααχαχααχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...