Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!! Έχω κάτι νεύρα σήμερα, άλλο πράγμα!!! Είναι και αυτός ο σιχαμένος καιρός που με ρίχνει, περιμένω περίοδο και δεν λέει να έρθει να ξεμπερδεύω και είμαι ηφαίστειο!!!!!!!!!! Τελος πάντων!!!!!!

Τι άλλα νέα;;;;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

BEBEANGEL μια χαρά είναι οι εξετάσεις σου και μην ανησυχείς! Μην περιμένεις τόσες εξετάσεις που κάνουμε να τις παίρνουμε όλες τέλειες . Ας είναι μέσα στα όρια και κουτσά στραβά κάτι θα γίνει!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΑ! Έχουμε σήμερα ραντεβού με ανδρολόγο για να δει το σπέρμα κι εκεί που πάντα είχαμε θέμα με μορφολογία και λίγο με κινητικότητα! Αλλά ο αριθμός ήταν ταβάνι τώρα συνέβη το αντίθετο!

Φτιάξαμε κινητικότητα, τεράστια άνοδος το ποσοστό της μορφολογία και αν είναι δυνατός ο αριθμός που τον είχαμε 3-4 φορές πάνω έπεσε και μάλιστα πιο κάτω από το όριο!!!!!

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

BEBEANGEL μια χαρά είναι οι εξετάσεις σου και μην ανησυχείς! Μην περιμένεις τόσες εξετάσεις που κάνουμε να τις παίρνουμε όλες τέλειες . Ας είναι μέσα στα όρια και κουτσά στραβά κάτι θα γίνει!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΑ! Έχουμε σήμερα ραντεβού με ανδρολόγο για να δει το σπέρμα κι εκεί που πάντα είχαμε θέμα με μορφολογία και λίγο με κινητικότητα! Αλλά ο αριθμός ήταν ταβάνι τώρα συνέβη το αντίθετο!

Φτιάξαμε κινητικότητα, τεράστια άνοδος το ποσοστό της μορφολογία και αν είναι δυνατός ο αριθμός που τον είχαμε 3-4 φορές πάνω έπεσε και μάλιστα πιο κάτω από το όριο!!!!!

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σώπα παιδί μου ηρέμησε, μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός, να μην έτυχε σε καλή μέρα!!!

Η καλλιέργεια έδειξε κάτι;;; μην ήταν κανένα μικρόβιο που τον επηρέασε;;;

Δεν γίνεται πάντα να είναι σούπερ ντούπερ και ξαφνικά να πάτωσε σε αριθμό!!! Κάτι άλλο παίζει!!!

Το εργαστήριο είναι καλό;;; εκεί που κάνετε την εξέταση, αξιόπιστο;; Είναι το ίδιο στο οποίο είχατε κάνει και τις άλλες φορές;; (για να υπάρχει σωστό μέτρο σύγκρισης το λέω)

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα!Ιωάννα ηρέμησε!Το σπέρμα αλλάζει συνεχώς.Δέκα εξετάσεις να κάνεις στη σειρά δέκα διαφορετικά αποτελέσματα θα πάρεις!Περίμενε να δεις τι θα σου πει και ο ανδρολόγος.Πάντως απο φίλες και γνωστές που ξέρω περιπτώσεις με προβλήματα σοβαρά στο σπέρμα που τα πρώτα τους παιδιά τα απέκτησαν η μία με τη 2η προσπάθεια εξωσωματικής και η άλλη με την 6η σπερματέγχυση τα δεύτερα τους ήρθαν "δώρο έκπληξη"!!!Αρκεί ΕΝΑ σπερματοζωάριο φυσιολογικό που να κινηθεί τη σωστή ώρα!

Καλημέρα!Ιωάννα ηρέμησε!Το σπέρμα αλλάζει συνεχώς.Δέκα εξετάσεις να κάνεις στη σειρά δέκα διαφορετικά αποτελέσματα θα πάρεις!Περίμενε να δεις τι θα σου πει και ο ανδρολόγος.Πάντως απο φίλες και γνωστές που ξέρω περιπτώσεις με προβλήματα σοβαρά στο σπέρμα που τα πρώτα τους παιδιά τα απέκτησαν η μία με τη 2η προσπάθεια εξωσωματικής και η άλλη με την 6η σπερματέγχυση τα δεύτερα τους ήρθαν "δώρο έκπληξη"!!!Αρκεί ΕΝΑ σπερματοζωάριο φυσιολογικό που να κινηθεί τη σωστή ώρα!

Deppy καλημέρα, τι καλό να σε "ξαναβλέπω"!!!

όλα καλά;;;; πως είσαι;;; πες μας τα νέα σου!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Σώπα παιδί μου ηρέμησε, μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός, να μην έτυχε σε καλή μέρα!!!

Η καλλιέργεια έδειξε κάτι;;; μην ήταν κανένα μικρόβιο που τον επηρέασε;;;

Δεν γίνεται πάντα να είναι σούπερ ντούπερ και ξαφνικά να πάτωσε σε αριθμό!!! Κάτι άλλο παίζει!!!

Το εργαστήριο είναι καλό;;; εκεί που κάνετε την εξέταση, αξιόπιστο;; Είναι το ίδιο στο οποίο είχατε κάνει και τις άλλες φορές;; (για να υπάρχει σωστό μέτρο σύγκρισης το λέω)

Δεν είναι το ίδιο εργαστήριο! Είναι άλλο και μας έβγαλε τελείως αντίθετα αποτελέσματα! Στις τιμές που δεν είχαμε το πρόβλημα μάς έβγαλε πάτο και στις τιμές που είχαμε το πρόβλημα λόγω μικροβίου και δεν ήταν καλές μάς τις έβγαλε τέλεια!

Πες μου γίνεται αυτό? Γιατί αν γίνεται ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΠΑΩ! Το δήλωσα και στον σύζυγο! Μετά από αυτό το σπερμοδιάγραμμα με το ένα πόδι στο τρελλοκομείο είμαι!

Η καλλιέργεια ήταν αρνητική αλλά επειδή στο σπερμοδιάγραμμα έγραψε ότι είχε κάποιες συγκολλήσεις ίσως να συνεχίσει και την αντιβίωση! Πολύ φοβάμαι αν έχει μικρόβιο μην το κόλλησα πάλι εγώ και πάρω κι εγώ αντιβίωση!

DEPPY χαίρομαι που μπήκες!

Συμφωνώ σε αυτό που λες και το μόνο πλέον που ελπίζω επειδή πιστεύω πολύ είναι το θαύμα!

Ο καινούριος γυναικολόγος που πήγα όταν είδε το προηγούμενο σπερμοδιάγραμμα το βρήκε μια χαρά για τη δουλειά που το θέλουμε! Να δούμε τι θα πει αν δει κι αυτό! Με έβαλε να κάνω και προγεννητικές εξετάσεις! Αν κι εκεί δω κάτι δυσάρεστο θα το παρατήσω τελείως το θέμα γιατί ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ!

Όσες φίλες μου παντρεύτηκαν είναι στην προσπάθεια τώρα για παιδάκι. Με το καλό να τους έρθουν ρε κορίτσια, ειλικρινά δε ζηλεύω, το ξεπέρασα αυτό το στάδιο αλλά ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ πρέπει να τις ξεγεννήσω εγώ? Δε θα πάρω ποτέ σειρά?

Και το χειρότερο είναι ότι όταν με ρωτούν εμένα γιατί καμιά δεν ξέρει το παίζω τρελλίτσα ότι δε θέλουμε ακόμη και τα σχετικά!

Διχασμένη προσωπικότητα κατάντησα!

Εσείς τι λέτε? Το γλιτώνω το ψυχιατρείο?:tongue:

IOANNA111 μην πανικοβάλλεσαι!!!!!!

Κάτσε να δεις τι θα σας πει ο γιατρός!!!

Μπορεί να φταίει το εργαστήριο, μην τρελαίνεσαι!!!!!

Τι σαχλαμάρες λες ότι αν βρεθεί κάτι κλπ θα τα παρατήσεις;;; Εσύ ήθελες να πας αποφασισμένη για εξωσωματική με την μια και τώρα θα τα παρατήσεις!!!!!!!!!! Σύνελθε και μην ακούω βλακείες!!!

Έτσι αμέσως τα παρατάμε;;;;;;;; Με τέτοια ψυχολογία θα αντιμετωπίσεις το όλο θέμα;;; ;άιντε άιντε, έτσι θα πάρουμε την Πόλη;;;; ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕΕΕΕ

Περίμενε να δεις τι θα πει ο γιατρός το απόγευμα πότε θα πάτε και μην κάνεις έτσι!!!

Πολύ καλό εργαστήριο σπερματολογίας θεωρείται και ο Λυμπερόπουλος Γιώργος, δεν ξέρω αν τον ξέρεις, απλά δεν έχει ΕΟΠΥΥ κλπ και κοστίζει λίγο, αν θες στοιχεία να σου τα πω!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

VISSI μου σε όλες τις πόλεις είναι αυτός ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ?

Λοιπόν πήγαμε χθες στον ανδρολόγο και μάς είπε τα εξής:

Είδε όλες τις εξετάσεις που έκανε ο σύζυγος και ήταν μια χαρά και όταν έφτασε στο σπερμοδιάγραμμα μάς είπε ότι το εργαστήριο που πήγαμε χρησιμοποεί παλιά μέθοδο, το σπέρμα και με αυτές τις τιμές είναι μια χαρά, σε ένα τρίμηνο να το επαναλάβουμε πάλι αλλά αν θέλουμε να μας φύγει η έννοια να πάμε σε έναν εξειδικευμένο και αυστηρό μικροβιολόγο που μάς σύστησε και να το ξανακάνουμε.

Και το καλύτερο? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΕΦΥΓΑΝ (προς το παρόν τουλάχιστον γιατί είναι ύπουλο μικρόβιο)! ΤΕΡΜΑ προς το παρόν ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ! Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!

Το βρήκε μια χαρά το σπερμοδιάγραμμα και έτσι να μείνει και εμένα μού συνέστησε να ξεαγχωθώ και τώρα το καλοκαιράκι να ευχαριστηθώ το σεξ και να .......πίνω λίγο παραπάνω!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λέτε άμα γίνω αλκοολική να πιάσω πιο εύκολα? Λέτε να το ρίξω στην κραιπάλη?:P:p:p:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Καλημέρα κορίτσια!

Είδε όλες τις εξετάσεις που έκανε ο σύζυγος και ήταν μια χαρά και όταν έφτασε στο σπερμοδιάγραμμα μάς είπε ότι το εργαστήριο που πήγαμε χρησιμοποεί παλιά μέθοδο, το σπέρμα και με αυτές τις τιμές είναι μια χαρά, σε ένα τρίμηνο να το επαναλάβουμε πάλι αλλά αν θέλουμε να μας φύγει η έννοια να πάμε σε έναν εξειδικευμένο και αυστηρό μικροβιολόγο που μάς σύστησε και να το ξανακάνουμε.

Και το καλύτερο? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΕΦΥΓΑΝ (προς το παρόν τουλάχιστον γιατί είναι ύπουλο μικρόβιο)! ΤΕΡΜΑ προς το παρόν ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ! Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!

Το βρήκε μια χαρά το σπερμοδιάγραμμα και έτσι να μείνει και εμένα μού συνέστησε να ξεαγχωθώ και τώρα το καλοκαιράκι να ευχαριστηθώ το σεξ και να .......πίνω λίγο παραπάνω!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λέτε άμα γίνω αλκοολική να πιάσω πιο εύκολα? Λέτε να το ρίξω στην κραιπάλη?:P:p:p:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Αχ πες σε κάποιον εκεί κοντά σου να σε χαστουκίσει σε παρακαλώ!!!!!!!!!

Στον άντρα σου όταν γυρίσει π.χ.;;;;;;;;

Τι εννοείς σε όλες τις πόλεις είναι ο Λυμπερόπουλος καλέ;;; Εσύ που μένεις;; Εγώ μιλάω για Αθήνα, ένα εργαστήριο είναι μόνο, δεν είναι αλυσίδα όπως πχ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κλπ

Να πάτε να το επαναλάβετε στο πιο καλό εργαστήριο και εκεί να πηγαίνετε πάντα για να είναι συγκρίσιμα τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!!

Να σας φύγει το άγχος!!!

Άιντε και έφερες την καταστροφή, μην σου πω τίποτα!!!!!!!!!

Αιτία ψάχνεις για να πέσεις στα πατώματα!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο μπράβο και όλα καλά!!!!!!!!!!!!

Και ναι πιες λιγάκι έως πολύ να στανιάρεις λίγο!!!!!!!!

Φιλάκια και μερικά χαστουκάκια με αγάπη

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ιωαννακι καλησπερα κοριτσακι μου...

Πολυ ευχαριστα τα νεα σας πολυπλευρως...Συμφωνω απολυτα με vissi...οι εξετασεις ειναι καλο να γινονται σε ενα κεντρο για να ειναι συγκρισιμα τα αποτελεσματα...Οσο για μικροβιο και φλεγμονη ειναι μεγαλη νικη!!!:D

Με λιγα λογια απο οτι καταλαβα,αυτο που εν κατακλειδι σας συμβουλεψε ειναι να χαλαρωσετε και να ευχαριστηθειτε ως ζευγαρι και ολα θα πανε κατ'ευχην!!!

Αντε με το καλο να μαθουμε τα ευχαριστα σας!!!:D

Καλησπερες και φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!!:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Θα μοιραστώ κάτι μαζί σας να γελάσετε

10/5/2013 περίοδος

19/5/2013 σεξ. επαφή

21/5/2013 επεμβατική υστεροσκόπηση - αφαίρεση 2 πολυπόδων

7/6/2013 σεξ. επαφή

8/6/2013 περίοδος - μόνο για 2 ημέρες

Και έτσι για γέλιο, έκανα σήμερα στη δουλειά ένα τεστ εγκυμοσύνης

Εννοείται ότι ήταν αρνητικό!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξόδεψα 9 ευρώ, για να μου πει ένα τεστ το αυτονόητο

Τώρα θα μου πείτε γιατί το έκανα και δίκιο θα έχετε....

Γιατί:

1) δεν έχω σώας τα φρένας - κατά γενική ομολογία της αδελφής μου, της ανηψιάς μου και του άντρα μου (τους έχω πρήξει όλους με το άγχος μου)

2) από τότε που έκοψα το τσιγάρο, η όσφρησή μου έχει γίνει καλύτερη και από ελλ. ιχνηλάτη, σε σημείο που να λέω ότι θα ξαναρχίσω το τσιγάρο γιατί δεν μπορώ όλες αυτές τις έντονες μυρωδιές

3) από την υστεροσκόπηση και μετά, έχω πρηστεί παντού λες και με έχεις φουσκώσει σε βουλκανιζατέρ και το στήθος έφτασε σε νούμερα ντόλλυ πάρτον (σημ. το πρήξιμο και ο πόνος στο στήθος έφυγε με την περίοδο των 2 ημερών).

Συμπέρασμα:

Για το ότι έχω γίνει σαν βουβάλα φταίει το κόψιμο του τσιγάρου και ο χάλια μεταβολισμός μου και όχι ότι είμαι έγκυος

Μετά την υστεροσκόπηση, όντως αλλάζουν λίγο τα πράγματα. Αδιαθέτησα ναι μεν την ημέρα που περίμενα κανονικά, αλλά με λιγότερες ημέρες δε.

Και για να μην με σκοτώσει ο άντρας μου και αφήσω ορφανό από μητέρα το πιτμπουλάκι μου, θα προσπαθήσω να ξεαγχωθώ όσο μπορώ και να το διασκεδάσουμε και εμείς χαλαρά....

Και να πάει και ο καψερός να κάνει νέο σπερμοδιάγραμμα, γιατί με τα νεύρα τσατάλια που του έχω κάνει, προβλέπω χειρότερα αποτελέσματα από το πρώτο.

IOANNA, είδες που όλα πήγαν καλά;;;; τώρα χαλαράαααα....θα βοηθήσει και η ραστώνη του καλοκαιριού!!!!!

Αχ πες σε κάποιον εκεί κοντά σου να σε χαστουκίσει σε παρακαλώ!!!!!!!!!

Στον άντρα σου όταν γυρίσει π.χ.;;;;;;;;

Τι εννοείς σε όλες τις πόλεις είναι ο Λυμπερόπουλος καλέ;;; Εσύ που μένεις;; Εγώ μιλάω για Αθήνα, ένα εργαστήριο είναι μόνο, δεν είναι αλυσίδα όπως πχ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κλπ

Να πάτε να το επαναλάβετε στο πιο καλό εργαστήριο και εκεί να πηγαίνετε πάντα για να είναι συγκρίσιμα τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!!

Να σας φύγει το άγχος!!!

Άιντε και έφερες την καταστροφή, μην σου πω τίποτα!!!!!!!!!

Αιτία ψάχνεις για να πέσεις στα πατώματα!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο μπράβο και όλα καλά!!!!!!!!!!!!

Και ναι πιες λιγάκι έως πολύ να στανιάρεις λίγο!!!!!!!!

Φιλάκια και μερικά χαστουκάκια με αγάπη

Προτιμώ να με χαστουκίσεις εσύ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τον άντρα μου τον έχω για "άλλα" πράγματα! Πιο πονηρά!!!!:oops::oops::oops:

Μαρή Θεσ/νίκη μένω τι Λυμπερόπουλο μού λες?????:D:D:D

Μάς σύστησε ο ανδρολόγος έναν μικροβιολόγο, ο οποίος όπως μάς είπε είναι πολύ αυστηρός και ενδεχομένως να πάμε εκεί!!!!! Απλώς πρέπει να τα πληρώσουμε γιατί δεν παίρνει "συνταγές"!

Ιωαννακι καλησπερα κοριτσακι μου...

Πολυ ευχαριστα τα νεα σας πολυπλευρως...Συμφωνω απολυτα με vissi...οι εξετασεις ειναι καλο να γινονται σε ενα κεντρο για να ειναι συγκρισιμα τα αποτελεσματα...Οσο για μικροβιο και φλεγμονη ειναι μεγαλη νικη!!!:D

Με λιγα λογια απο οτι καταλαβα,αυτο που εν κατακλειδι σας συμβουλεψε ειναι να χαλαρωσετε και να ευχαριστηθειτε ως ζευγαρι και ολα θα πανε κατ'ευχην!!!

Αντε με το καλο να μαθουμε τα ευχαριστα σας!!!:D

Καλησπερες και φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!!:D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ! Mακάρι να γινόταν να μέναμε όλες ταυτόχρονα και μετά να ανταλλάσσαμε άλλου είδους προβληματισμούς!!!!!

Και σε αυτήν την περίπτωση πάλι θα "μου την έλεγε" η VISSI γιατί σαν πιο έμπειρη θα διάβαζε τις δικές μου ανησυχίες και θα έβγαζε καπνούς!!!!:-P:razz::-P

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Θα μοιραστώ κάτι μαζί σας να γελάσετε

10/5/2013 περίοδος

19/5/2013 σεξ. επαφή

21/5/2013 επεμβατική υστεροσκόπηση - αφαίρεση 2 πολυπόδων

7/6/2013 σεξ. επαφή

8/6/2013 περίοδος - μόνο για 2 ημέρες

Και έτσι για γέλιο, έκανα σήμερα στη δουλειά ένα τεστ εγκυμοσύνης

Εννοείται ότι ήταν αρνητικό!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξόδεψα 9 ευρώ, για να μου πει ένα τεστ το αυτονόητο

Τώρα θα μου πείτε γιατί το έκανα και δίκιο θα έχετε....

Γιατί:

1) δεν έχω σώας τα φρένας - κατά γενική ομολογία της αδελφής μου, της ανηψιάς μου και του άντρα μου (τους έχω πρήξει όλους με το άγχος μου)

2) από τότε που έκοψα το τσιγάρο, η όσφρησή μου έχει γίνει καλύτερη και από ελλ. ιχνηλάτη, σε σημείο που να λέω ότι θα ξαναρχίσω το τσιγάρο γιατί δεν μπορώ όλες αυτές τις έντονες μυρωδιές

3) από την υστεροσκόπηση και μετά, έχω πρηστεί παντού λες και με έχεις φουσκώσει σε βουλκανιζατέρ και το στήθος έφτασε σε νούμερα ντόλλυ πάρτον (σημ. το πρήξιμο και ο πόνος στο στήθος έφυγε με την περίοδο των 2 ημερών).

Συμπέρασμα:

Για το ότι έχω γίνει σαν βουβάλα φταίει το κόψιμο του τσιγάρου και ο χάλια μεταβολισμός μου και όχι ότι είμαι έγκυος

Μετά την υστεροσκόπηση, όντως αλλάζουν λίγο τα πράγματα. Αδιαθέτησα ναι μεν την ημέρα που περίμενα κανονικά, αλλά με λιγότερες ημέρες δε.

Και για να μην με σκοτώσει ο άντρας μου και αφήσω ορφανό από μητέρα το πιτμπουλάκι μου, θα προσπαθήσω να ξεαγχωθώ όσο μπορώ και να το διασκεδάσουμε και εμείς χαλαρά....

Και να πάει και ο καψερός να κάνει νέο σπερμοδιάγραμμα, γιατί με τα νεύρα τσατάλια που του έχω κάνει, προβλέπω χειρότερα αποτελέσματα από το πρώτο.

IOANNA, είδες που όλα πήγαν καλά;;;; τώρα χαλαράαααα....θα βοηθήσει και η ραστώνη του καλοκαιριού!!!!!

Δεν έχω τι να πω! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα γράφεις τόσο ωραία, τόσο χιουμοριστικά με τόση ευχάριστη νότα που ένα χαμόγελο μου αφήνεις!!!!!

Μακάρι και μέσα σου να είσαι έτσι γιατί κακά τα ψέμματα όσο υγιές και να είναι ένα ζευγάρι κάποιες φορές (όχι πάντα) το άγχος είναι ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας για την επίτευξη εγκυμοσύνης!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...