Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

Ειναι μια "διφορουμενη" εξεταση...δυναμικη εξεταση...αλλοι δινουν σημασια αλλοι οχι...δειχνει τα αποθεματα ωαριων...αλλα υπαρχουν περιπτωσεις με υψηλη ΑΜΗ και οχι γονιμοποιηση και με χαμηλη ΑΜΗ και γονιμοποιηση...

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως καμμια εξεταση δεν ειναι αυτονομη αλλα συναρτηση η μια της αλλης.Οπως αλλωστε καθε γυναικειος οργανισμος ειναι ιδιαιτερος και μοναδικος.

Οσο για την ηλικια κοριτσακι μου...εγω τουλαχιστον απο τον περιγυρο μου ανω των 35 τεκνοποιησαν οι περισσοτερες...οι γιατροι ομως εχουν αλλη αποψη και ενω το θεμα μας ειναι αλλου εκεινοι καθε φορα "τα ριχνουν" στην ηλικια μου...αυτο πραγματικα ειναι κουραστικο και ψυχοφθορο ειδικα οταν δεν ξερουν να σε κατευθυνουν σωστα...!!!

Συμφωνώ πολύ σε αυτό! Κι εγώ έχω πάρα πολλές γνωστές που έμειναν έγκυες μετά τα 35 και μου τα δίνει όταν οι γιατροί την καθυστέρηση σύλληψης την αποδίδουν και στην ηλικία!

Κι εμένα μού την έβαλε ο καινούριος γυναικολόγος να κάνω την ΑΜΗ! Ίσως επειδή του είπα ότι η μητέρα μου μπήκε στην εμμηνόπαυση γύρω στα 40 και καμιά φορά αυτό πάει και κληρονομικό!

Αυτό μού έλειπε να μου τύχει! Να μου πει ότι μπαίνω εμμηνόπαυση! :mad::mad::mad:

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!:confused::confused::confused:

Επίσης έχεις απόλυτη δίκιο ότι καμιά εξέταση δεν είναι ανεξάρτητη αλλά όλες συσχετίζονται μαζί με άλλες!

Μπράβο ΙΟΑΝΝΑ μου για τα καλά νέα!!! Είδες όλα μπαίνουν σε μια σειρά!!!!! Μπράβο και πάλι και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου, μια χαρά θα είναι!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ - ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ VISSI MOY!!!!

IOANNA ο γιατρός σου μια χαρά στα είπε. Αντε με το καλό να μπεις σε μια σειρά. Και μην ανησυχείς. Έχεις χρόνο μπροστά σου ακόμα.

Όσον αφορά τον συγχρονισμό του κύκλου μεταξύ γυναικών, είναι γεγονός. Νομίζω υπεύθυνες γι' αυτό το φαινόμενο, είναι οι φερεμόνες, αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Μακάρι να ισχύει και στην εγκυμοσύνη αυτό. Λέω να πάω να κάτσω έξω από το mothercare που είναι κοντά στη δουλειά μου και να περνάνε από δίπλα μου μπεμπάκια και εγκυμονούσες...Που θα πάει, μπορεί να συγχρονιστώ και εγώ (αν και το πιο πιθανό να κολλήσω καμιά ίωση, όπως λες και εσύ).....

Βρε κορίτσια, μην με πείτε κακιά.....

η τζίνα αλιμόνου, με αυτόν τον άντρα, τον κοντόχοντρο με τα λεπτά αισθήματα, πώς το καλό έκανε τρίδυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και άντε, αυτή - οπτικά- φαίνεται να μην έχει πρόβλημα

αυτός μην μου πείτε ότι δεν έχει προβληματικό σπέρμα, γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!!!

Και έχουν συνολικά 4 παιδιά (καλότυχα να ' ναι)

Εδώ έκανε ο Καραμανλής, με τη Νατάσα (παρεπιπτόντως είναι σύμβουλος σε κάποιο κέντρο εξωσωματικής!!!)

Του φούστη (συγνώμη για τα γαλλικά μου) λοιπόν, εμείς δεν θα κάνουμε;;;;;

Όλα θα γινουν κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eυχαριστώ πολύ για την ευχή σου!

Πολύ πετυχημένο αυτό με τα MOTHERCARE! Πιάσε εσύ αυτά εγώ θα πιάσω τα JUMBO και τι στο καλό θα τα πούμε μετά μια και καλή στο τρελλοκομείο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Συμφωνώ για την Αλιμόνου! Εγώ πιστεύω ότι με εξωσωματική τα έπιασε και σίγουρα πήγε στον καλύτερο εξωσωματικό του κόσμου!

Πώς γίνεται πάντα οι εξαιρέσεις να συμβαίνουν στους ζάπλουτους? Έχουν τα φράγκα και πληρώνουν!

Για το άγχος έχεις δίκιο. Εχω αγχωθεί περισσότερο από μόνη μου, μ' αυτά που διαβάζω, παρά με ό,τι μου έχει πει ο γιατρός.

Πάντως δεν περίμενα τέτοιο σκόπελο τα 40. Τόσο χάλια πια είναι για τις γυναίκες όταν σαρανταρίζουν; Πρέπει να μας πετάξουν στον Καιάδα δηλαδή;; Ό,τι και να διαβάσεις σου λέει ξεκάθαρα ότι μετά τα 40 οι πιθανότητες πέφτουν τάδε ποσοστό ή πλέον δεν έχεις καθόλου πιθανότητες για το δείνα...

:-P

Δεν ξέρω τι λένε για την ηλικία πάντως όντως οι περισσότερες γυναίκες μετά τα 35 κάνουν παιδιά! Και όχι μόνο ένα!

Εμένα η μαμά μου που μπήκε πολύ νέα στην εμμηνόπαυση και την αδερφή μου και εμένα (που εμένα με έπιασε λίγο πριν τη σταματήσει η περίοδος) μάς έπιασε ΑΜΕΣΩΣ!!!!!

Αυτό με τα αβγά, μου έχει σπάσει και μένα τα νεύρα.

Δεν αντέχω να διαβάζω ότι με το που πάτησα τα 40, ξαφνικά ως δια μαγείας, χάλασε όλο το DNA και οι πιθανότητες μου έπεσαν στο ναδίρ.

Αυτές οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες, στον λαιμό μου κάθονται

ΟΚ, απέχω από το να είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν είμαστε και για απόσυρση!!!!!!!!!!! Θα πάρουμε και κανά φαρμακάκι και όλο και θα φτιάξει η κατάσταση...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ! Και να έχουμε θέμα με το αυγουλάκι θα πάρουμε φαρμακάκι!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου..επανηλθα ....με εξετασεις ανα χειρας....

Θελετε να μαθετε....?

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα...

Νομιζα πως σας ζαλιζα και δεν τις εγραψα....

Λοιποοον ξεκιναμε...?:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Κοριτσακια μου ειναι καλες προς το οριακες...εκτος απο ΑΜΗ χαμηλη....

Πρεπει να δω τι θα κανω...

OGsSp3.png

AQokp3.png

Είναι στα φυσιολογικά όρια δηλαδή, αλλά στα κατώτατα;; Αν είναι εντός φυσιολογικών οριών όλα καλά!!!! Για την ΑΜΗ μην σε απασχολεί, ούτως ή άλλως πολλοί δεν την παραδέχονται!! Και η ΑΜΗ αν δεν κάνω λάθος δείχνει την "ποσότητα" των ωαρίαων που έχουν απομείνει, όχι την ποιότητα.

Οπότε όλα καλά!!!!! Και αφού έμεινες ήδη μια φορά έγκυος από μόνη σου (ή κάνω λάθος;; ) σύντομα θα ξαναμείνεις!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Είναι στα φυσιολογικά όρια δηλαδή, αλλά στα κατώτατα;; Αν είναι εντός φυσιολογικών οριών όλα καλά!!!! Για την ΑΜΗ μην σε απασχολεί, ούτως ή άλλως πολλοί δεν την παραδέχονται!! Και η ΑΜΗ αν δεν κάνω λάθος δείχνει την "ποσότητα" των ωαρίαων που έχουν απομείνει, όχι την ποιότητα.

Οπότε όλα καλά!!!!! Και αφού έμεινες ήδη μια φορά έγκυος από μόνη σου (ή κάνω λάθος;; ) σύντομα θα ξαναμείνεις!!!!

Ναι κοριτσακι μου...στα φυσιολογικα αλλα οριακα...

Η ΑΜΗ ειναι το αποθεμα ωαριων...εκει μας τα χαλαει...αλλα σκεφτομαι ...δεν θελω πολλα..ενα και γερο ...σωστα?

Ναι σωστα θυμασαι ειχα ξαναμεινει(παρα το πολυ σοβαρο θεμα υπογονιμοτητας του αντρουλη μου) και ειχαμε αποβολη....

OGsSp3.png

AQokp3.png

Ναι κοριτσακι μου...στα φυσιολογικα αλλα οριακα...

Η ΑΜΗ ειναι το αποθεμα ωαριων...εκει μας τα χαλαει...αλλα σκεφτομαι ...δεν θελω πολλα..ενα και γερο ...σωστα?

Ναι σωστα θυμασαι ειχα ξαναμεινει(παρα το πολυ σοβαρο θεμα υπογονιμοτητας του αντρουλη μου) και ειχαμε αποβολη....

Θυμόμουν ότι είχες μείνει, τον τρόπο δεν θυμάμαι, αν ήταν φυσιολογικά κλπ!!!

Ένα και καλό θέλουμε πολύ σωστά, οπότε μην σε νοιάζει η ΑΜΗ.

Απλά αφού υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα υπογονιμότητας του αντρούλη σου, κανόνισε να πας για εξωσωματική όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Μην χάνεις χρόνο γιατί: α) όσο μεγαλώνουμε είναι όλο και πιο δύσκολα τα πράγματα, β) ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα μας κάτσει και

γ) αν κάνεις τώρα ένα παιδάκι θα μπορείς σε 2 χρόνια να κάνεις και ένα δεύτερο!!! Αν το καθυστερείς και το αναβάλεις και φτάσεςι 40 να κάνεις το πρώτο (παράδειγμα λέω τώρα) όταν θα θες δεύτερο, όπως εγώ, τα περιθώρια θα είναι ακόμα πιο στενά!!!!!! από όλες τις απόψεις........

άντε και όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Θυμόμουν ότι είχες μείνει, τον τρόπο δεν θυμάμαι, αν ήταν φυσιολογικά κλπ!!!

Ένα και καλό θέλουμε πολύ σωστά, οπότε μην σε νοιάζει η ΑΜΗ.

Απλά αφού υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα υπογονιμότητας του αντρούλη σου, κανόνισε να πας για εξωσωματική όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Μην χάνεις χρόνο γιατί: α) όσο μεγαλώνουμε είναι όλο και πιο δύσκολα τα πράγματα, β) ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα μας κάτσει και

γ) αν κάνεις τώρα ένα παιδάκι θα μπορείς σε 2 χρόνια να κάνεις και ένα δεύτερο!!! Αν το καθυστερείς και το αναβάλεις και φτάσεςι 40 να κάνεις το πρώτο (παράδειγμα λέω τώρα) όταν θα θες δεύτερο, όπως εγώ, τα περιθώρια θα είναι ακόμα πιο στενά!!!!!! από όλες τις απόψεις........

άντε και όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!

Με φυσιολογικο τροπο κοριτσακι μου...

Ναι ειμαστε στην τελικη ευθεια αποφασεων...

Ευχομαι αυτη τη φορα να μεινει μια "στρωμενη" ευθεια με αν γινεται καθολου λακκουβες...!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

Κορίτσια καλησπέρα

Ακούω μια πολύ ωραία εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, για βαλκανικούς πολέμους και μετά, πολιτική-οικονομική-κοινωνική κατάσταση εμπλεκομένων χωρών...

bebeangel

χάρηκα για τις εξετάσεις σου. Μην ξεχνάς ότι έχεις στο πλευρό σου 3 θετικά πράγματα: α) έχεις ξαναμείνει έγκυος, β) είσαι κάτω των 40, γ)βγήκαν καλές οι εξετάσεις σου!!!!!!!!!!

Όποτε είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά στο τέλος...

vissi έχεις δίκιο που "φωνάζεις", δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είμαστε 40+ και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Πόσο μάλλον για εμένα που ποτέ μου δεν έχω μείνει έγκυος.

Προσπαθώ να μείνω αισιόδοξη, αλλά έχω αγχωθεί πολύ... και πρέπει να το αποβάλλω το άγχος αυτό, γιατί με βλέπω στο Δαφνί.

Καλό βράδυ κούκλες

Think & stay positive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα

bebeangel

χάρηκα για τις εξετάσεις σου. Μην ξεχνάς ότι έχεις στο πλευρό σου 3 θετικά πράγματα: α) έχεις ξαναμείνει έγκυος, β) είσαι κάτω των 40, γ)βγήκαν καλές οι εξετάσεις σου!!!!!!!!!!

Όποτε είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά στο τέλος...

Να εισαι καλα κοριτσακι μου....σε ευχαριστω...και σε εσενα τα ομορφοτερα απο καρδιας....:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...