Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

bebeangel γεια σου και καλώς ήρθες. Η απώλειά σου είναι τραγική όπως και όλες οι απώλειες παιδιών άλλωστε!!! Τι να σου πω, και εγώ είχα 2 εγκυμοσύνες πριν τον γιο μου που δεν προχώρησαν αλλά μετά ήρθε το παλικαράκι μου!!! Υπομονή και εύχομαι όλα να βρουν το δρόμο τους και να μείνεις σύντομα έγκυος!!! Κουράγιο και αισιοδοξία!!!

Καλη εβδομαδα κοριτσακι μου και καλως σας βρηκα...

Μακαρι να μαζεψω για ααααααλλη μια φορα τα κομματια μου.Αν παλι δεν συμβει...τι να πω...

Ευχομαι τα ομορφοτερα σε ολα τα κοριτσια απο καρδιας!!!

Σας φιλω

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

ΙΟΑΝΝΑ με το καλό να κάνετε το σπερμοδιάγραμμα και την καλλιέργεια (ή μόνο καλλιέργεια θα κάνει;; ) και να βγουν όλα πεντακάθαρα!!!!

Καλή αρχή με το νέο γυναικολόγο, εύχομαι να τα βρείτε και να προχωρήσετε μαζί και να σε βοηθήσει σε όλα!!!!

άντε τώρα που τα έβαλες όλα σε μια σειρά, μην φοβάσαι τίποτα, everything is under conrtol!!!!

angel1501 καλώς όρισες στην παρέα μας!!!

Όλα καλά εύχομαι να σου πάνε και μακάρι να έρθει το νινί γρήγορα και χωρίς περιπέτειες!!!

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!!!

Σωστό τον ακούω τον γιατρό σου, ευχαριστηθείτε το καλοκαιράκι και αν δεν βουρ για εξωσωματική, μην αφήνεις χρόνο να περνάει, από τη στιγμή που δεν έχετε και καλό σπέρμα!!!

Τώρα όσον αφορά τα φάρμακα, τα λεφτά κλπ κλπ πίκρα είναι αλλά πίστεψέ με όταν κρατήσεις το παιδάκι σου στην αγκαλιά σου όλα αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία!!!!

Με το καλό λοιπόν!!!!

Δεν συστήθηκα!! Είμαι η vissi είμαι παρά τρίχα 41, έχω ένα γιό 4 παρά κάτι, κούκλος, υπέροχος, πανέξυπνος κλπ κλπ κλπ (κουκουβάου κουκουβάου) και προσπαθώ για 2ο από τον Νοέμβριο επίσης, αλλά δεν μας κάθεται, μα με τίποτα όμως!!!!! Μάλλον από Σεπτέμβρη και εμείς θα πρέπει να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα!!!!!.............

Καλησπέρα vissi

Μακάρι να βγεις αληθινή!!!! Θα ζήσουμε ένα μακρύ, καυτό καλοκαίρι

(πολ νιούμαν στα νιάτα του!!!!) και θα τα λέμε...

Να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!! και μη μασάς, τα ίδια και χειρότερα λέω - και πιστεύω!!! (αυτό είναι ανησυχητικό;)) - για τον πιτμπουλάκο μου - και δεν θα τα λες εσύ για το παιδί σου;;;

Ελπίζω το καλοκαίρι να φέρει καλά αποτελεσμάτα για όλες μας :)

bebeanger

Καλησπέρα και από εμένα...

για την απώλειά σου, τα θερμά μου συλληπητήρια.

Φτωχά τα λόγια...

αλλά μπράβο σου, που προσπαθείς ξανά... Εϊμαι σίγουρη ότι σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σου!!! :D

evi155 Μου έφτιαξες το κέφι!!! Και εγώ μια από τα ίδια, αλλά χωρίς την ευτυχή τελεσφόρηση... Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλες μας και λίαν συντόμως!!!!!!!

IOANNA111

Καλώς σας βρήκα!!!!

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μικρή μου (είσαι πιπίνι ακόμα, να το εκμεταλλευτείς πλήρως)Μου σύστησε ο γυναικολόγος μου έναν καλό ανδρολόγο, αλλά είμαστε σε φάση αναμονής, γιατί παίρνει αντιβίωση τώρα για κάτι δερματικά.

Θα τα καταφέρετε με το μικρόβιο, που θα πάει!!!

Αντε να περάσουμε ένα καλό καλοκαίρι όλες μας!!!!

Κορίτσια, ίσως να καταφέρουμε να κάνουμε όσμωση ιντερνετική!!!!

Πώς γίνεται όταν φιλενάδες ή συνάδελφοι έχουν μαζί περίοδο;;;

έτσι και εμείς ιντερνετικά, θα κολλήσουμε η μια την άλλη, ευτυχή αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ασε που σκέφτομαι, όπου βλέπω έγκυο να πηγαίνω τάχα μου δίπλά της, μήπως κολλήσω και εγώ, λίγη από την αύρα της βρε παιδί μου!!!!

Και ναι, είναι αλήθεια...........ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας :P

angel1501 και bebeangel καλως ήρθατε στο club και ελπίζω να είναι ευχάριστη αλλά σύντομη η παραμονή μας εδώ :-)

Ας συστηθώ κι εγώ, είμαι 45 (κλεισμένα), έχω μια κόρη 4,5 χρονών που απόχτησα με φυσιολογική σύλληψη -κατά λάθος για την ακρίβεια- ακριβώς στα 40. Δεν ειχα προηγούμενες εγκυμοσύνες, δεν το είχαμε ψάξει το θέμα με ανδρολόγους κλπ γιατί ήταν στην αρχή της σχέσης μας, οπότε angel501 μην απελπίζεσαι!!!

Από καιρό αλλά ιδιαίτερα από τις αρχές του χρόνου θέλω δεύτερο, ο σύζυγος δεν θέλει ούτε να ακούσει να πάμε σε γιατρό, οπότε εδώ εντοπίζεται το πρόβλημα μου σε πρώτη φάση και λιγότερο στα μυστήρια του θαύματος της σύλληψης. :-P

ΙΟΑΝΝΑ μου φαίνεται σωστός ο νέος γυναικολόγος, σου εύχομαι να είναι ομαλή η πορεία προς το στόχο σας!

Ευακι μου καλως σας βρηκα...Να εισαι καλα για τα ομορφα λογακια σου!!!

Να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου και ευχομαι απο καρδιας και στο δευτερο μωρακι σας!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

bebeanger

Καλησπέρα και από εμένα...

για την απώλειά σου, τα θερμά μου συλληπητήρια.

Φτωχά τα λόγια...

αλλά μπράβο σου, που προσπαθείς ξανά... Εϊμαι σίγουρη ότι σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σου!!! :D

Καλησπερα κοριτσακι μου,να εισαι καλα σε ευχαριστω για τις ευχες σου και σε εσενα απο καρδιας ο,τι μα ο,τι ομορφοτερο!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου καλησπερα κοριτσακι μου,καλως σας βρηκα!!!

Τα διδυμακια μας ,ειναι αγγελακια και μας δινουν δυναμη να αποκτησουμε το/α αδελφακι/α τους...Ετσι μονο πρεπει να το σκεφτομαστε γιατι αλλιως ειναι ενας πονος αεναος και πλεον βουβος...

Με πετυχατε δυστυχως σε ασχημη μερα...Μετα απο αποτελεσματα ορμονικων...καλες ειναι σε γενικες γραμμες εκτος απο την ΑΜΗ που ειναι στα πατωματα...Οποτε...

Αφηστε το...δεν θελω να το πω...Δεν ειναι κομψο να επηρεαζω καμμια κοπελα....

Σας ευχαριστω πολυ...

Ευχομαι ευχαριστα νεα σε ολα τα κοριτσακια..απο καρδιας...

Σήμερα που είχα ραντεβού με καινούριο γυναικολόγο με έβαλε και έκανα την ΑΜΗ που από ότι μου είπε έχει σχέση με την ωορρηξία! Έτσι δεν είναι? Από βδομάδα θα πάρω τα αποτελέσματα! Πάντως αν έχει σχέση με την ποιότητα ωαρίου κτλ να ξέρεις από ότι έχω ακούσει ότι υπάρχουν χάπια και ενέσεις που το βελτιώνουν και το φτιάχνουν!

Γεια σας κορίτσια!!!! Καλή εβδομάδα!!!

ΙΟΑΝΝΑ μου εύχομαι μέσα από την ψυχή όλα να πάνε τέλεια, με νέα δεδομένα, με ανανεωμένη ψυχολογία, όλα θα σου έρθουν όπως επιθυμείς!!!! Είμαι σίγουρη!!!!!!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

Κοίτα για το χρονικό διάστημα που λες, αν ήμουν 31 σίγουρα θα ήταν λίγο το χρονικό διάστημα που προσπαθούμε, τώρα όμως που είμαι παρά τρίχα 41 δεν ισχύει αυτό!!! Μετά το 6μηνο είναι σκούρα τα πράγματα και πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον εξωσωματικό ίσως..... Σκέφτομαι την εξωσωματική σε φυσικό κύκλο, μια προσπάθεια και αν κάτσει έκατσε, μετά θα το αφήσω το θέμα "2ο παιδί", Αν δεν πετύχει και η προσπάθεια εξωσωματικής τι άλο να κάνω;; Θα τα έχω κάνει όλα, οπότε ..................

Τώρα για τις εξτριμ περιπτώσεις σύλληψης στα 50 κλπ κλπ αυτές είναι οι εξαιρέσεις βρε ΙΟΑΝΝΑ μου όχι ο κανόνας, ο κανόνας ξέρουμε πολύ καλά τι λέει............

Ναι βρε VISSI μου εξαίρεση είναι αλλά γιατί να μην ανήκουμε κι εμείς σε αυτές? Άλλωστε θυμάσαι και την περίπτωση μου από 2 γνωστές μου που έμειναν στα 40 έγκυες το πρώτο 5μηνο και στα 41 από τον πρώτο μήνα προσπαθειών! Ε αυτές δεν πιστεύω ότι είναι εξαιρέσεις!

Πάντως συμφωνώ αν γίνει εξωσωματική (που μακάρι να μη χρειαστεί) να κάνεις σε φυσικό κύκλο εφόσον δε συντρέχει θέμα! Και αν υπάρχει θέμα πριν μπεις σε αυτήν τη διαδικασία θα σου κάνουν κάποιες εξετάσεις και θα δουν!

Α! Και να σου πω τι μού είπε ο καινούριος γυναικολόγος, ο οποίος είναι και εξωσωματικός! Είδε τις εξετάσεις μας και μάς είπε ότι ναι μεν είχαμε θεματάκια και έχουμε θεματάκια (εγώ που είχα ορμονικό και ο σύζυγος με την προστατίτιδα) αλλά δεν είναι σοβαρά προς το παρόν. Απλώς μέχρι τώρα καθυστέρησαν τη σύλληψη.

Μου έβαλε να κάνω την ΑΜΗ και κάποιες άλλες εξετάσεις που αφορούν προγεννητικό έλεγχο (από βδομάδα θα πάρω τα αποτελέσματα) και αν βγουν καλές είπε ότι δεν έχουμε θέμα υπογονιμότητας απλώς γονιμότητας που επιλύονται.

Είπε πως τουλάχιστον για ένα 8μηνο να μη σκέφτομαι λύσεις τεχνητής γονιμοποίησης και με τη βοήθειά του (παρακολούθηση ωορρηξίας και τη δική του ψυχολογική υποστήριξη) να προσπαθούμε μόνοι μας.

Κι αν δεν γίνει κάτι τότε θα αρχίσουμε να συζητάμε πρώτα για σπερματέγχυση και μετά για εξωσωματική!

Μακάρι να πάρω καλά αποτελέσματα δηλαδή!

Επίσης το τελευταίο σπερμοδιάγραμμα που κάναμε το Μάρτη το βρήκε μια χαρά για φυσική σύλληψη και περιμένουμε και το σπερμοδιάγραμμα αυτής της βδομάδας!!!!!!!!!

Κορίτσια προσευχηθείτε!!!!!!!!

IOANNA111

Καλώς σας βρήκα!!!!

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μικρή μου (είσαι πιπίνι ακόμα, να το εκμεταλλευτείς πλήρως)Μου σύστησε ο γυναικολόγος μου έναν καλό ανδρολόγο, αλλά είμαστε σε φάση αναμονής, γιατί παίρνει αντιβίωση τώρα για κάτι δερματικά.

Θα τα καταφέρετε με το μικρόβιο, που θα πάει!!!

Αντε να περάσουμε ένα καλό καλοκαίρι όλες μας!!!!

Κορίτσια, ίσως να καταφέρουμε να κάνουμε όσμωση ιντερνετική!!!!

Πώς γίνεται όταν φιλενάδες ή συνάδελφοι έχουν μαζί περίοδο;;;

έτσι και εμείς ιντερνετικά, θα κολλήσουμε η μια την άλλη, ευτυχή αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ασε που σκέφτομαι, όπου βλέπω έγκυο να πηγαίνω τάχα μου δίπλά της, μήπως κολλήσω και εγώ, λίγη από την αύρα της βρε παιδί μου!!!!

Και ναι, είναι αλήθεια...........ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας :P

Ρε συ πρόσφατα μού είπε μια φίλη ότι οι γυναίκες συναδέλφισσες επηρεάζει η μία την άλλη στον κύκλο και δεν το πίστευα ότι συμβαίνει!!!!!!!!

Λες να επηρεάζει και στις εγκυμονούσες? Αν ναι όποια εγκυμονούσα βλέπω κολαούζο δίπλα της θα πηγαίνω!!!!! Αλλά προς το παρόν μόνο γρίπες κολλάω εγκυμοσύνη καθόλου!!!!!!!!

Πάντως δεν ξέρω τι θέμα έχετε με το σπέρμα αλλά με σωστό γιατρό και αγωγή μπορεί να φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα!

Εμείς που ο σύζυγος είχε χρόνια προστατίτιδα και είχαμε και οι δύο μικρόβιο μετά από έναν μαραθώνιο αντιβιώσεων φαίνεται σιγά-σιγά ότι το ξεπερνάμε!

Απλώς θέλει υπομονή, δύναμη και προσευχή!!!!!

Μπράβο ΙΟΑΝΝΑ μου για τα καλά νέα!!! Είδες όλα μπαίνουν σε μια σειρά!!!!! Μπράβο και πάλι και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου, μια χαρά θα είναι!!!

Ναι βρε ΙΟΑΝΝΑ η εξαίρεση είναι αυτές οι γυναίκες μέσα στα εκατομμύρια των γυναικών, υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις!!!! Γιατί να μην είμαστε εμείς στις εξαιρέσεις;; (εσύ δεν πιάνεσαι είσαι ακόμα βυζανιάρικο) Δεν ξέρω την απάντηση, μακάρι να είμαστε ή να μας βάλει ο καλός Θεούλης και εμάς εκεί!! Για την ώρα είμαστε από την άλλη όχθη!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Μαζί γράφαμε, δεν ξέρω για την ΑΜΗ τι γίνεται αλλά σίγουρα κάποια λύση θα υπάρχει. Και εγώ αν κάνω ηλικιακά πάτος θα είναι αλλά δεν μου την έχει ζητήσει γιατρός μέχρι ώρας, και έκανα πρόσφατα ορμονικές εξετάσεις και σαλπιγγογραφία και μου τις ζήτησε εξωσωματικός αυτές τις εξετάσεις!!! Οπότε ίσως να μην παίζει και μεγάλο ρόλο!!! Λέω τώρα...........

Ο γιατρός τι σου είπε;; Με εξωσωματική δεν μπορείτε να κάνετε κάτι;;

Η ηλικία σου μια χαρά είναι!!!!!!!!!!! Μην πτοείσαι!!!!!!!!

Ειναι μια "διφορουμενη" εξεταση...δυναμικη εξεταση...αλλοι δινουν σημασια αλλοι οχι...δειχνει τα αποθεματα ωαριων...αλλα υπαρχουν περιπτωσεις με υψηλη ΑΜΗ και οχι γονιμοποιηση και με χαμηλη ΑΜΗ και γονιμοποιηση...

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως καμμια εξεταση δεν ειναι αυτονομη αλλα συναρτηση η μια της αλλης.Οπως αλλωστε καθε γυναικειος οργανισμος ειναι ιδιαιτερος και μοναδικος.

Οσο για την ηλικια κοριτσακι μου...εγω τουλαχιστον απο τον περιγυρο μου ανω των 35 τεκνοποιησαν οι περισσοτερες...οι γιατροι ομως εχουν αλλη αποψη και ενω το θεμα μας ειναι αλλου εκεινοι καθε φορα "τα ριχνουν" στην ηλικια μου...αυτο πραγματικα ειναι κουραστικο και ψυχοφθορο ειδικα οταν δεν ξερουν να σε κατευθυνουν σωστα...!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

Κομματακια μαζευτηκαν...

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ....!!!

:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

IOANNA ο γιατρός σου μια χαρά στα είπε. Αντε με το καλό να μπεις σε μια σειρά. Και μην ανησυχείς. Έχεις χρόνο μπροστά σου ακόμα.

Όσον αφορά τον συγχρονισμό του κύκλου μεταξύ γυναικών, είναι γεγονός. Νομίζω υπεύθυνες γι' αυτό το φαινόμενο, είναι οι φερεμόνες, αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Μακάρι να ισχύει και στην εγκυμοσύνη αυτό. Λέω να πάω να κάτσω έξω από το mothercare που είναι κοντά στη δουλειά μου και να περνάνε από δίπλα μου μπεμπάκια και εγκυμονούσες...Που θα πάει, μπορεί να συγχρονιστώ και εγώ (αν και το πιο πιθανό να κολλήσω καμιά ίωση, όπως λες και εσύ).....

bebeangel έχω διαβάσει γι' αυτή την ορμόνη. Στην ηλικία μας η τιμή της είναι στα τάρταρα. Αλλά μην απελπίζεσαι....η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ στις μέρες μου...Και εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ορμονικό έλεγχο. Μάλλον μέσα στον Ιούνη θα αρχισω. Μόλις έκανα επεμβατική υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολυπόδων. Και εγώ φοβάμαι ότι θα δω κάτι τιμές τρελές και θα "πηδηχτώ" απο το παράθυρο.

vissi μην παρατάς την προσπάθεια. Που θα πάει;;;

Βρε κορίτσια, μην με πείτε κακιά.....

η τζίνα αλιμόνου, με αυτόν τον άντρα, τον κοντόχοντρο με τα λεπτά αισθήματα, πώς το καλό έκανε τρίδυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και άντε, αυτή - οπτικά- φαίνεται να μην έχει πρόβλημα

αυτός μην μου πείτε ότι δεν έχει προβληματικό σπέρμα, γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!!!

Και έχουν συνολικά 4 παιδιά (καλότυχα να ' ναι)

Εδώ έκανε ο Καραμανλής, με τη Νατάσα (παρεπιπτόντως είναι σύμβουλος σε κάποιο κέντρο εξωσωματικής!!!)

Του φούστη (συγνώμη για τα γαλλικά μου) λοιπόν, εμείς δεν θα κάνουμε;;;;;

Όλα θα γινουν κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

IOANNA ο γιατρός σου μια χαρά στα είπε. Αντε με το καλό να μπεις σε μια σειρά. Και μην ανησυχείς. Έχεις χρόνο μπροστά σου ακόμα.

Όσον αφορά τον συγχρονισμό του κύκλου μεταξύ γυναικών, είναι γεγονός. Νομίζω υπεύθυνες γι' αυτό το φαινόμενο, είναι οι φερεμόνες, αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Μακάρι να ισχύει και στην εγκυμοσύνη αυτό. Λέω να πάω να κάτσω έξω από το mothercare που είναι κοντά στη δουλειά μου και να περνάνε από δίπλα μου μπεμπάκια και εγκυμονούσες...Που θα πάει, μπορεί να συγχρονιστώ και εγώ (αν και το πιο πιθανό να κολλήσω καμιά ίωση, όπως λες και εσύ).....

bebeangel έχω διαβάσει γι' αυτή την ορμόνη. Στην ηλικία μας η τιμή της είναι στα τάρταρα. Αλλά μην απελπίζεσαι....η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ στις μέρες μου...Και εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ορμονικό έλεγχο. Μάλλον μέσα στον Ιούνη θα αρχισω. Μόλις έκανα επεμβατική υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολυπόδων. Και εγώ φοβάμαι ότι θα δω κάτι τιμές τρελές και θα "πηδηχτώ" απο το παράθυρο.

vissi μην παρατάς την προσπάθεια. Που θα πάει;;;

Βρε κορίτσια, μην με πείτε κακιά.....

η τζίνα αλιμόνου, με αυτόν τον άντρα, τον κοντόχοντρο με τα λεπτά αισθήματα, πώς το καλό έκανε τρίδυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και άντε, αυτή - οπτικά- φαίνεται να μην έχει πρόβλημα

αυτός μην μου πείτε ότι δεν έχει προβληματικό σπέρμα, γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!!!

Και έχουν συνολικά 4 παιδιά (καλότυχα να ' ναι)

Εδώ έκανε ο Καραμανλής, με τη Νατάσα (παρεπιπτόντως είναι σύμβουλος σε κάποιο κέντρο εξωσωματικής!!!)

Του φούστη (συγνώμη για τα γαλλικά μου) λοιπόν, εμείς δεν θα κάνουμε;;;;;

Όλα θα γινουν κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελα Αντζελακι μου...Βρε τρελιτσα θελει ....Αει στο καλο πια..

Θυμαμαι πριν να ειμαι στην ηλικια που ειμαι:tongue:ναι μεν δεν ηθελα ακομα τοτε παιδια αλλα μου ελεγαν "το αγχος,το αγχος"οκ ελεγα δεν ειμαι και απο τις αναισθητες!!!

Μετα περασαν τα χρονια και ειχαμε αλλο τροπαριο μαζι με το αγχος "τα αυγουλακια σας,τα αυγουλακια σας"οκ λεω πια δεν ειμαι και αυγοτελειωμενη:tongue:

Ε μααααα.....

Ελα ντε ...ποιος αραγε ειδικος τους ειχε αναλαβει...το εχω και εγω απορια...τριδυμα ειναι δυσκολο αλλα φυσικα οχι ακατορθωτο κατα πως φαινεται!!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

Ειναι μια "διφορουμενη" εξεταση...δυναμικη εξεταση...αλλοι δινουν σημασια αλλοι οχι...δειχνει τα αποθεματα ωαριων...αλλα υπαρχουν περιπτωσεις με υψηλη ΑΜΗ και οχι γονιμοποιηση και με χαμηλη ΑΜΗ και γονιμοποιηση...

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως καμμια εξεταση δεν ειναι αυτονομη αλλα συναρτηση η μια της αλλης.Οπως αλλωστε καθε γυναικειος οργανισμος ειναι ιδιαιτερος και μοναδικος.

Οσο για την ηλικια κοριτσακι μου...εγω τουλαχιστον απο τον περιγυρο μου ανω των 35 τεκνοποιησαν οι περισσοτερες...οι γιατροι ομως εχουν αλλη αποψη και ενω το θεμα μας ειναι αλλου εκεινοι καθε φορα "τα ριχνουν" στην ηλικια μου...αυτο πραγματικα ειναι κουραστικο και ψυχοφθορο ειδικα οταν δεν ξερουν να σε κατευθυνουν σωστα...!!!

Και μένα ο γιατρός μου δεν της πολυέδωσε σημασία. Εγώ του πρότεινα να την κάνω. Αμα την κάνω με το καλό, θα σας πω την τιμή για να γελάμε όλες μαζί...

Λίγο η τύχη, λίγο η βοήθεια της επιστήμης, που θα πάει;;;;;;;;;;;

Δυστυχώς, στο δικό μου περιβάλλον, καμία στην ηλικία μου δεν έχει παιδιά.

Είναι όλες καμια 10αρια χρόνια μικρότερες. Και στη δουλειά μου ή θα είναι 10χρόνια μεγαλύτερες μου, με παιδιά που τελειώνουν Πανεπιστήμιο ή 6-8 χρόνια μικρότερες μου με παιδιά στο δημοτικό. Αισθάνομαι σαν ερημικό νησί!!!!!!!!!!!!!!!

Για το άγχος έχεις δίκιο. Εχω αγχωθεί περισσότερο από μόνη μου, μ' αυτά που διαβάζω, παρά με ό,τι μου έχει πει ο γιατρός.

Πάντως δεν περίμενα τέτοιο σκόπελο τα 40. Τόσο χάλια πια είναι για τις γυναίκες όταν σαρανταρίζουν; Πρέπει να μας πετάξουν στον Καιάδα δηλαδή;; Ό,τι και να διαβάσεις σου λέει ξεκάθαρα ότι μετά τα 40 οι πιθανότητες πέφτουν τάδε ποσοστό ή πλέον δεν έχεις καθόλου πιθανότητες για το δείνα...

Καιρός να μαζέψουμε όλες τα κομμάτια μας και να προχώρησουμε.

Μπορεί να μην έχουμε πλέον την ηλικία με το μέρος μας, αλλά έχουμε την πείρα και την σύνεση. Ένα ένα τα εμπόδια θα τα υπερπηδάμε και θα φτάσουμε στον τελικό στόχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P

Ελα Αντζελακι μου...Βρε τρελιτσα θελει ....Αει στο καλο πια..

Θυμαμαι πριν να ειμαι στην ηλικια που ειμαι:tongue:ναι μεν δεν ηθελα ακομα τοτε παιδια αλλα μου ελεγαν "το αγχος,το αγχος"οκ ελεγα δεν ειμαι και απο τις αναισθητες!!!

Μετα περασαν τα χρονια και ειχαμε αλλο τροπαριο μαζι με το αγχος "τα αυγουλακια σας,τα αυγουλακια σας"οκ λεω πια δεν ειμαι και αυγοτελειωμενη:tongue:

Ε μααααα.....

Ελα ντε ...ποιος αραγε ειδικος τους ειχε αναλαβει...το εχω και εγω απορια...τριδυμα ειναι δυσκολο αλλα φυσικα οχι ακατορθωτο κατα πως φαινεται!!!!

Αυτό με τα αβγά, μου έχει σπάσει και μένα τα νεύρα.

Δεν αντέχω να διαβάζω ότι με το που πάτησα τα 40, ξαφνικά ως δια μαγείας, χάλασε όλο το DNA και οι πιθανότητες μου έπεσαν στο ναδίρ.

Αυτές οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες, στον λαιμό μου κάθονται

ΟΚ, απέχω από το να είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν είμαστε και για απόσυρση!!!!!!!!!!! Θα πάρουμε και κανά φαρμακάκι και όλο και θα φτιάξει η κατάσταση...

Εντωμεταξύ, διάβασα ότι είναι μύθος ότι οι γυναίκες γεννιόμαστε με πεπεράσμενο αριθμό ωαρίων. Σου παραθέτω και το Link http://www.peristeris.gr/el/articles/6

Δεν ξέρω αν υπάρχουν εξελίξεις από τότε, αλλά μακάρι.

Όσο για το πτωχό, πλην τίμιο ζεύγος Βαρδινογιάννη, μακάρι να ξέρα ποιος τους έκανε την εξωσωματική, αν και αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να αντέξει η τσέπη μου.

Αντε και στα δικά μας.......

τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε με τους άντρες μας!!!!

Και όπως έλεγε ο αγαπητός μας ποιητής: σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι.

Στην δική μας περίπτωση........ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. μην ξεχνάς...η τρέλα είναι πολύ κοντά στην μεγαλοφυϊα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό με τα αβγά, μου έχει σπάσει και μένα τα νεύρα.

Δεν αντέχω να διαβάζω ότι με το που πάτησα τα 40, ξαφνικά ως δια μαγείας, χάλασε όλο το DNA και οι πιθανότητες μου έπεσαν στο ναδίρ.

Αυτές οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες, στον λαιμό μου κάθονται

ΟΚ, απέχω από το να είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν είμαστε και για απόσυρση!!!!!!!!!!! Θα πάρουμε και κανά φαρμακάκι και όλο και θα φτιάξει η κατάσταση...

Ελα ντε...Ημαρτον ομως ...Διανυουμε στον επιστημονικο χωρο απιστευτες εξελιξεις...εδω γυναικες πριν ποσα χρονια και καταφεραν...τοτε που αν ακουγες ας πουμε εξωσωματικη ελεγες τι ακριβως ειναι αυτο....

Και οκ δεν ειμαστε μπεμπεκακια και δεν το παιζουμε εκει τρελιτσα αλλα συνειδητοποιημενες παμε και περιμενουμε επιστημονικες τεκμηριωμενες αποψεις.

Αλλα ξερεις τι με χαλαει εμενα συγκεκριμενα?

1ον)Να με αντιμετωπιζουν σαν μια περιπτωση απο ολες,απλα γιατι καθε γυναικειος οργανισμος δεν ειναι ιδιος με κανενα αλλο.Οκ υπαρχουν standard καταστασεις και δεδομενα αλλαααα διαφοροποιουνται αναλογα τις συνιστωσες.Δεν ειναι μονο η συνισταμενη!!!

και

2ον)Να περνω απαντησεις του στυλ "προχωραμε και βλεπουμε" "παιδι θα επρεπε να ειχες κανει εχτες" και αλλες τετοιες αερολογιες.

Εντωμεταξύ, διάβασα ότι είναι μύθος ότι οι γυναίκες γεννιόμαστε με πεπεράσμενο αριθμό ωαρίων. Σου παραθέτω και το Link http://www.peristeris.gr/el/articles/6

Δεν ξέρω αν υπάρχουν εξελίξεις από τότε, αλλά μακάρι.

Πολυ ενημρωμενο αρθρο...καλα εκανες και το παραθετεις...

Όσο για το πτωχό, πλην τίμιο ζεύγος Βαρδινογιάννη, μακάρι να ξέρα ποιος τους έκανε την εξωσωματική, αν και αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να αντέξει η τσέπη μου.

Αντε και στα δικά μας.......

Και στα δικα μας...και στα δικα μας...!!!:D

τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε με τους άντρες μας!!!!

Και όπως έλεγε ο αγαπητός μας ποιητής: σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι.

Στην δική μας περίπτωση........ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδω θα διαφωνησω λιγουλααααακι....

Σημασια εχει και το ταξιδι και ο προορισμος...!!!

Υ.Γ. μην ξεχνάς...η τρέλα είναι πολύ κοντά στην μεγαλοφυϊα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ ωραιο υστερογραφο...!!!!:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

Καλημέρα, έγραφα τόση ώρα και με το που πάτησα υποβολή χάθηκε :evil: :evil:

Πολύ προβήματισμό βλέπω στο καφέ μας, καλό αυτό!!!!

Πάντως τα πράγματα έχουν ως εξής, μας αρέσει δεν μας αρέσει, μετά τα 35 η γονιμότητα της γυναίκας πέφτει και ειδικά μετά τα 40 δραματικά!!! Υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις, αλίμονο!!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τεκνοποιήσουμε!!!!!!! ίσως όχι με τον πατροπαράδοτο τρόπο, αλλά γι΄αυτό υπάρχει και η τεχνητή γονιμοποίηση!!!

Και οι ορμόνες να είναι πεσμένες και το σπέρμα να μην είναι τόσο καλό με την εξωσωματική γονιμοποίηση η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών καταφέρνει να αποκτήσει παιδάκι!!! Γι΄αυτό και επιτρέπουν στις γυναίκες μέχρι τα 50 να υποβάλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

Για μένα μεγάλο ρόλο έχει ο γυναικολόγος, να είναι γνώστης και να σε κατευθύνει σωστά, να μην υπάρχει χάσιμο χρόνου!!!!!

Για την bebeangel που είναι μόνο 38 νομίζω ότι δεν θα υπάρξει θέμα, είσαι μικρή ακόμα και έχεις ακόμα χρονικά περιθώρια. Στα δίδυμα φυσιολογικά είχες μείνει;;;;;

Για μένα και την angel και για όσες είμαστε πατημένα 40 ο χρόνος είναι ζωτικής σημασίας!!!!!

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και εφόσον υπάρχουν τα κουράγια να το προσπαθήσουμε θα πετύχει!!!!!

Τώρα όλα τα υπόλοιπα, αν παράγουμε καινούργια ωάρια σαν τα ποντίκια, γιατί δεν κάναμε παιδί νωρίτερα ή ποιος έκανε δίδυμα και τρίδυμα δεν έχουν καμία σημασία, κατ΄εμέ πάντα!!!! Σημασία έχει το τώρα τι κάνουμε και πως να κινηθούμε για να μην χάνουμε χρόνο!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...