Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Γειά σου deppy μου!!!!! Πολύ χάρηκα που σε "ξαναείδα"!!!!!!!!!

Χαίρομαι που είσαι καλά!! Έκανες την επέμβαση για ενδομητρίωση που έλεγες ότι θα κάνεις ή θυμάμαι λάθος;;

Σε τι φάση είσαι;;; Τι εννοείς στον άλλο κύκλο θα παραλάβεις τα έμβρυά σου;;

Εγώ εδώ ησυχία από το μέτωπο.......... Ανησυχητική ησυχία θα έλεγα........

Όσο για την μικρή μας αγχωμένη ΙΟΑΝΝΑ συμφωνώ και εγώ με αυτά που της λες, πάνω κάτω τα ίδια της είπα και εγώ με βασικό σημείο ότι για να γίνουν όλα αυτά και για το πως να γίνουν, να βρει έναν γυναικολόγο να την καθοδηγήσει (από ότι θυμάμαι δεν τον πολυήθελε τον δικό της)!!!

Γράψε μας τα νέα σου όποτε μπορείς και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά είμαι...Κάνω κάποιες τελευταίες ετοιμασίες και μάλλον στον άλλο κύκλο θα παραλάβω τα έμβρυά μου.Οσον αφορά την κλομιφαίνη γνώμη μου είναι τουλάχιστον στον πρώτο κύκλο μην πάρεις.Ασε να δει ο γιατρος σου εναν κύκλο εντελως φυσικο για να έχει μια συνολική εικόνα του κύκλου σου.Η κλομ.μπορει να δώσει 2-3 ωάρια αλλά μπορει να μειώσει το πάχος του ενδομητρίου.Καλύτερα να αφήσεις τον οργανισμό να δουλέψει μόνος του για μια φορά και να κάνει και τις παρατηρήσεις του ο γιατρος...Γνώμη μου βέβαια παντα αλλά ξέρεις τώρα μιλάει η πείρα.....

Πολύ σωστά!!!:D

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ! Δεν ξέρεις πόσο με ξεμπλόκαρες!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς για τίποτα, όλα καλά θα πάνε!!!! ;)

Όσον αφορά για τον Αύγουστο πραγματικά είναι ο μήνας των εκπλήξεων αλλά όχι για μένα! Εμένα ο κύκλος μου δεν καταλαβαίνει ούτε Αύγουστο, ούτε Χριστούγεννα, ούτε Πρωτοχρονιά, ούτε διακοπές, ούτε τίποτα!!!!

Μπορεί κάποιος να σε χαστουκίσει;;;;;;;;;;;;;;; Αμάν με την απασιοδοξία σου παιδί μου, σύνελθεεεεεεεε

Να είσαι αισιόδοξη και να μην απογοητεύεσαι, όλα είναι με το μέρος σου και πιο πολύ από όλους ............. η ηλικία σου!!!!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

VISSI & DEPPY είστε απίστευτες. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας γνώρισα και ειλικρινά μού δώσατε θάρρος και επιτέλους ξεμπλόκαρα!!!!

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ και πολύ σεβαστή η πείρα σας!!!!!

Αυτό ακριβώς θα κάνω!

Θα ξεκινήσω με παρακολούθηση σε φυσικό κύκλο, μετά με ενίσχυση και μετά όλα τα άλλα!!!!

Απλώς θα τα πάρω με τη σειρά και δε θα αρχίσω από το τέλος που θα φάω τα μούτρα μου και μετά θα ψάχνω ψυχίατρο!!!!!

Πρέπει να περάσω αυτά τα στάδια κι ας αποτύχω για να ωριμάσει σωστά μέσα μου το όλο θέμα της εξωσωματικής διαδικασίας!!!!!!!

VISSI μου προς το παρόν θα κάνω ακόμη μια επίσκεψη στο γυναικολόγο αφού συζητήσω πρώτα με τον ανδρολόγο που του έχω πολύ εμπιστοσύνη και μετά θα δω!

Είμαι πολύ περίεργη, δένομαι πολύ εύκολα με καταστάσεις και ανθρώπους και θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια πριν αλλάξω γιατρό!!!!!!!!

DEPPY μου ειλικρινά σου εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ότι καλύτερο και πολύ σύντομα να σου χαρίσει η Παναγίτσα αυτό που της ζητάς!!!!!

VISSI μου εσύ έχεις ήδη το παλληκαράκι σου, αν και ξέρω πόσο λαχταράς και ένα δεύτερο, αλλά για να μην είμαστε και αχάριστοι θα σου πω ότι στο εύχομαι ολόψυχα , ζήτα το από το Θεό και την Παναγίτσα και όπως κρίνουν!!!!!! Αυτό στο λέω για να είσαι ήρεμη! Δε χρειάζεται να έχεις την ψυχολογία τη δική μας και να χάνεις την πραγματικότητα και τη χαρά της ζωής σου!!!! Εννοείται κάνε τις προσπάθειες και μπορεί η δική σου λαχτάρα να είναι ακόμη μεγαλύτερη από τη δική μας που θέλουμε το πρώτο αλλά να κρατάς την ψυχραιμία σου και να χαίρεσαι στο 100% τις καταπληκτικές στιγμές που περνάς με τον άντρα σου και το αγοράκι σας!!!!!! Κι αυτό θα έρθει!!!!!!!!!!! Όπως γίνεται πάντα! Από κει που δεν το περιμένεις!!!!!!

Κι όσο για την ηλικία ένα έχω να πω! Με βλέπω στα 50 πάλι να λέω τα ίδια και τα ίδια και τότε θα μου λέτε "Άστο ρε κοπελιά το θέμα. Φτάνει τόσο. Τώρα ασχολείσου με κάτι άλλο!" :mad::mad::mad:

VISSI & DEPPY είστε απίστευτες. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας γνώρισα και ειλικρινά μού δώσατε θάρρος και επιτέλους ξεμπλόκαρα!!!!

:D:D:D:D

DEPPY μου ειλικρινά σου εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ότι καλύτερο και πολύ σύντομα να σου χαρίσει η Παναγίτσα αυτό που της ζητάς!!!!!

Και εγώ το εύχομαι ολόψυχα!!!!!!!!!

VISSI μου εσύ έχεις ήδη το παλληκαράκι σου, αν και ξέρω πόσο λαχταράς και ένα δεύτερο, αλλά για να μην είμαστε και αχάριστοι θα σου πω ότι στο εύχομαι ολόψυχα , ζήτα το από το Θεό και την Παναγίτσα και όπως κρίνουν!!!!!! Αυτό στο λέω για να είσαι ήρεμη! Δε χρειάζεται να έχεις την ψυχολογία τη δική μας και να χάνεις την πραγματικότητα και τη χαρά της ζωής σου!!!! Εννοείται κάνε τις προσπάθειες και μπορεί η δική σου λαχτάρα να είναι ακόμη μεγαλύτερη από τη δική μας που θέλουμε το πρώτο αλλά να κρατάς την ψυχραιμία σου και να χαίρεσαι στο 100% τις καταπληκτικές στιγμές που περνάς με τον άντρα σου και το αγοράκι σας!!!!!! Κι αυτό θα έρθει!!!!!!!!!!! Όπως γίνεται πάντα! Από κει που δεν το περιμένεις!!!!!!

Μερσί πολύ !!!!

Κι όσο για την ηλικία ένα έχω να πω! Με βλέπω στα 50 πάλι να λέω τα ίδια και τα ίδια και τότε θα μου λέτε "Άστο ρε κοπελιά το θέμα. Φτάνει τόσο. Τώρα ασχολείσου με κάτι άλλο!" :mad::mad::mad:

Επαναλαμβάνω, ας της ρίξει κάποιος ένα χαστούκι!!!!!!!!!!!

:P;):D:tongue::-P;)

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Καταρχήν VISSI μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά έλειπα ΣΚ και δε σου έγραψα!

Ο ανδρολόγος είπε σε πρώτη φάση να ξανακάνει μόνο ο σύζυγος αυτή τη φορά επαναληπτικές εξετάσεις για να δει τι γίνεται με το μικρόβιο!

Του είπα ότι έκλεισα ραντεβού με κέντρο εξωσωματικής για ενημέρωσω και μού είπε ότι αυτοί θα κάνουν το παν για να σε πείσουν να κάνεις και θα σκάσεις και 3500 € τζάμπα!

Γενικά είναι κατά της εξωσωματικής αν δεν κλείσω τα 35 και αν δεν εξολοθρεύσουμε τελείως το μικρόβιο!

Και κάτι που δε σκέφτηκα μου είπε ότι "πώς θα πας για εξωσωματική όταν υπάρχει σπέρμα με μικρόβιο?"

Γενικά μάς είπε ότι αυτό που πρέπει να κοιτάμε τώρα είναι να εξολοθρεύσουμε το μικρόβιο, να προσπαθούμε με φυσικό τρόπο και στην πορεία προηγείται η σπερματέγχυση και μετά η εξωσωματική με την προϋπόθεση ότι θα έχω κλείσει τα 35!

Επίσης του είπα ότι ψάχνομαι για γυναικολόγο και μου συνέστησε έναν! Μού είπε βέβαια ότι είναι και εξωσωματικός αλλά δεν ότι δεν πρόκειται να με στείλει αν δε συντρέχει σοβαρός λόγος για εξωσωματική! Κι έκλεισα ραντεβού για αύριο!

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας!!!!

Είμαι και εγώ 40 ετών και στην προσπάθεια για παιδάκι, το πρώτο.

Με τον άντρα μου (36 ετών) κάναμε ψιλοπροσπάθεια, από τον Νοέμβρη, αλλά τζίφος!!!

Έκανε και σπερμοδιάγραμμα, αλλά δεν είχαμε καλά νέα.

Διαβάζοντας στο ιντερνετ - με βοήθησε πολύ και το forum εδώ- άρχισα να ψάχνομαι. Παίρνω pregnacare conception και wellman conception ο άντρας μου.

Όσον αφορά εμένα τώρα:

α) κάνω ακόμα ωορρηξία!!!! μην γελάτε....στην σημερινή εποχή και στη δική μου ηλικία, θεωρείται προσόν

β) μεγέθη μήτρας, ωοθηκών και ενδομητρίου πολύ καλά

γ) έκοψα το τσιγάρο!!!!!!!!!!!!!!!! (50 τσιγάρα την ημέρα, για περίπου 20 χρόνια)

δ) σε κολπικό υπέρηχο, μου βρήκε πολύποδες. 21/5/2013 τους έβγαλα. Ο ένας μάλιστα μπλοκάριζε την είσοδο του τραχήλου, γι' αυτό και δεν είχα μείνει έγκυος (ή τέλος πάντων, ήταν ο βασικός λόγος)

Μετά την υστεροσκόπηση, μου είπε ότι θα είναι πιο εύκολο να πιάσω παιδί. Εχει ασθενείς πιο μεγάλες από εμένα, που έμειναν έγκυες με φυσιολογική σύλληψη.

Αλλά να προσπαθήσουμε το καλοκαίρι χαλαρά και αν δεν....

να ξεκινήσουμε προσπάθειες για εξωσωματική (για σπερματεγχυση δεν το συζητάει ιδιαίτερα, γιατί μου είπε ότι στην ουσία τα ποσοστά επιτυχίας για την ηλικία μου είναι 4-5%, συν ότι το σπέρμα δεν είναι και στα καλύτερά του)

Αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω την διαδικασία από τώρα, γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα στον ΕΟΠΥΥ και κάνει κάνα δίμηνο να περάσω από επιτροπή.

Και άντε, μακάρι να μείνω έγκυος φυσιολογικά...ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ!!!!!! Εδώ γελάμε όλοι μάζι....

Μετά με τι λεφτά ξεκινάμε για εξωσωματική. Ο γιατρός μου είπε τιμή γύρω στα 2000 ?, στο ΡΕΑ.

Φοβάμαι και τα φάρμακα βρε κορίτσια....

Δεν ξέρω...Εχω πελαγώσει και έχω μουρλάνει και τον άντρα μου.

Αυτά τα ολίγα...

Συγχαρητήρια στις μανούλες και στις μέλλουσες....

Στις υπόλοιπες καλό κουράγιο και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ (που θα πάει, σε κάποια φάση, ο π%##$%της ο Κοέλιο θα έχει δίκιο και θα συνωμοτήσει το σύμπαν και για μένα - μας, πέραν από το να ξεκαρδίζεται στα γέλια!!!!)

Καλησπέρα!!!

ΙΟΑΝΝΑ με το καλό να κάνετε το σπερμοδιάγραμμα και την καλλιέργεια (ή μόνο καλλιέργεια θα κάνει;; ) και να βγουν όλα πεντακάθαρα!!!!

Καλή αρχή με το νέο γυναικολόγο, εύχομαι να τα βρείτε και να προχωρήσετε μαζί και να σε βοηθήσει σε όλα!!!!

άντε τώρα που τα έβαλες όλα σε μια σειρά, μην φοβάσαι τίποτα, everything is under conrtol!!!!

angel1501 καλώς όρισες στην παρέα μας!!!

Όλα καλά εύχομαι να σου πάνε και μακάρι να έρθει το νινί γρήγορα και χωρίς περιπέτειες!!!

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!!!

Σωστό τον ακούω τον γιατρό σου, ευχαριστηθείτε το καλοκαιράκι και αν δεν βουρ για εξωσωματική, μην αφήνεις χρόνο να περνάει, από τη στιγμή που δεν έχετε και καλό σπέρμα!!!

Τώρα όσον αφορά τα φάρμακα, τα λεφτά κλπ κλπ πίκρα είναι αλλά πίστεψέ με όταν κρατήσεις το παιδάκι σου στην αγκαλιά σου όλα αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία!!!!

Με το καλό λοιπόν!!!!

Δεν συστήθηκα!! Είμαι η vissi είμαι παρά τρίχα 41, έχω ένα γιό 4 παρά κάτι, κούκλος, υπέροχος, πανέξυπνος κλπ κλπ κλπ (κουκουβάου κουκουβάου) και προσπαθώ για 2ο από τον Νοέμβριο επίσης, αλλά δεν μας κάθεται, μα με τίποτα όμως!!!!! Μάλλον από Σεπτέμβρη και εμείς θα πρέπει να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα!!!!!.............

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλησπερα και απο εμενα...

Εχουμε ξαναμιλησει με καποια κοριτσακια απο τοπικ παλαιοτερα αλλα σας διαβαζω ολες εδω και καιρο.

Ειμαι αισιως 38 ετων με μια αποβολη πριν 2 χρ. σε διδυμακια...

Ειμαστε σε φαση τελικων εξετασεων για να προγραμματισουμε τις επομενες κινησεις μας.

Αυτο που ηθελα απο καιρο να γραψω και μου το ειπε ευστοχα και καποια αλλη κοπελα εδω απο το φορουμ απο καποιο αλλο τοπικ ειναι πως ναι μεν η ηλικια ειναι ενας παραγοντας αλλα ο Θεουλης ξερει πανω απο ολα....

Και επειδη τα ματακια μου εχουν δει πολλα και αλλα περισσοτερα εχουν ακουσει τα αυτακια μου,απλα θα ευχηθω σε ολες μας με το καλο να ερθει η ωρα μας,γιατι μανουλες θα γινουμε ολες μας...!!!!

Σας φιλω:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

angel1501 και bebeangel καλως ήρθατε στο club και ελπίζω να είναι ευχάριστη αλλά σύντομη η παραμονή μας εδώ :-)

Ας συστηθώ κι εγώ, είμαι 45 (κλεισμένα), έχω μια κόρη 4,5 χρονών που απόχτησα με φυσιολογική σύλληψη -κατά λάθος για την ακρίβεια- ακριβώς στα 40. Δεν ειχα προηγούμενες εγκυμοσύνες, δεν το είχαμε ψάξει το θέμα με ανδρολόγους κλπ γιατί ήταν στην αρχή της σχέσης μας, οπότε angel501 μην απελπίζεσαι!!!

Από καιρό αλλά ιδιαίτερα από τις αρχές του χρόνου θέλω δεύτερο, ο σύζυγος δεν θέλει ούτε να ακούσει να πάμε σε γιατρό, οπότε εδώ εντοπίζεται το πρόβλημα μου σε πρώτη φάση και λιγότερο στα μυστήρια του θαύματος της σύλληψης. :-P

ΙΟΑΝΝΑ μου φαίνεται σωστός ο νέος γυναικολόγος, σου εύχομαι να είναι ομαλή η πορεία προς το στόχο σας!

sACYp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΑΣ!!!!!!

ANGEL καλώς ήρθες! Θεωρώ ότι οι δικές σου προϋποθέσεις για φυσική σύλληψη είναι τέλειες! Το θέμα είναι να δείτε τι ακριβώς έχει το σπέρμα , να πάτε σε έναν καλό ανδρολόγο-ουρολόγο (να είναι εξειδικευμένος στη γονιμότητα) και όλα θα έρθουν!!!!!

Μπράβο σου που έκοψες το τσιγάρο!

Δεν ξέρω αν διάβασες τη δική μου ιστορία αλλα κι εμείς είμαστε σε φάση που παλεύουμε με ανδρολόγο να διορθώσουμε το σπέρμα λόγω μικροβίου!

VISSI μου όλα θα τα κάνει ο σύζυγος. "ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΤΣΑ" μου κάνε κι εσύ μια προσευχή να πάρουμε καλά αποτελέσματα!!!!

Πάντως αν κρίνω από εσένα σίγουρα ο γιος σου είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!!

Ρε συ από το Νοέμβρη που προσπαθείς δεν είναι και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα! Όταν λες θα πάρεις πιο δραστικές λύσεις τι εννοείς?

BEBEANGEL καλώς ήρθες κι εσύ! Λυπάμαι για τα διδυμάκια σου αλλά σκέψου ότι γίνανε αγγελάκια δίπλα στο Χριστούλη και στην Παναγίτσα!!!!

Ποιες σκέφτεστε να είναι οι επόμενες κινήσεις σας?

Και μια χαρά ρε συ είναι η ηλικία σου! Αν δεν υπάρχει πρόβλημα μια χαρά είστε!

Κι εγώ έχω ακούσει και έχω δει πάρα πολλά και σε γυναίκες μεγαλύτερες από εσένα! Γενικά θεωρώ (με βάση αυτά που έχω δει) ότι αν ο άντρας και η γυναίκα είναι χαλαροί και δεν υπάρχει θέμα τότε δεν εμποδίζει τίποτα τη σύλληψη και στα προχωρημένα 40 να είσαι!

ΕVI μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Αλλά κι εσύ για δεύτερο δεν έχει πολύ καιρό που προσπαθείς! Μη μπαίνεις αμέσως στο τριπάκι με τους γιατρούς γιατί τζάμπα θα αγχωθείς! Είδες το πρώτο επειδή ήσουν χαλαρή και δεν το σκεφτόσουν το έπιασες με τη μία!!!!!!!

Αυτό είναι το μυστικό για σένα! Να μην το σκέφτεσαι!!!!!!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ! Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ 50 ΤΗΣ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

BEBEANGEL καλώς ήρθες κι εσύ! Λυπάμαι για τα διδυμάκια σου αλλά σκέψου ότι γίνανε αγγελάκια δίπλα στο Χριστούλη και στην Παναγίτσα!!!!

Ποιες σκέφτεστε να είναι οι επόμενες κινήσεις σας?

Και μια χαρά ρε συ είναι η ηλικία σου! Αν δεν υπάρχει πρόβλημα μια χαρά είστε!

Κι εγώ έχω ακούσει και έχω δει πάρα πολλά και σε γυναίκες μεγαλύτερες από εσένα! Γενικά θεωρώ (με βάση αυτά που έχω δει) ότι αν ο άντρας και η γυναίκα είναι χαλαροί και δεν υπάρχει θέμα τότε δεν εμποδίζει τίποτα τη σύλληψη και στα προχωρημένα 40 να είσαι!

Ιωαννα μου καλησπερα κοριτσακι μου,καλως σας βρηκα!!!

Τα διδυμακια μας ,ειναι αγγελακια και μας δινουν δυναμη να αποκτησουμε το/α αδελφακι/α τους...Ετσι μονο πρεπει να το σκεφτομαστε γιατι αλλιως ειναι ενας πονος αεναος και πλεον βουβος...

Με πετυχατε δυστυχως σε ασχημη μερα...Μετα απο αποτελεσματα ορμονικων...καλες ειναι σε γενικες γραμμες εκτος απο την ΑΜΗ που ειναι στα πατωματα...Οποτε...

Αφηστε το...δεν θελω να το πω...Δεν ειναι κομψο να επηρεαζω καμμια κοπελα....

Σας ευχαριστω πολυ...

Ευχομαι ευχαριστα νεα σε ολα τα κοριτσακια..απο καρδιας...

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Γεια σας κορίτσια!!!! Καλή εβδομάδα!!!

ΙΟΑΝΝΑ μου εύχομαι μέσα από την ψυχή όλα να πάνε τέλεια, με νέα δεδομένα, με ανανεωμένη ψυχολογία, όλα θα σου έρθουν όπως επιθυμείς!!!! Είμαι σίγουρη!!!!!!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

Κοίτα για το χρονικό διάστημα που λες, αν ήμουν 31 σίγουρα θα ήταν λίγο το χρονικό διάστημα που προσπαθούμε, τώρα όμως που είμαι παρά τρίχα 41 δεν ισχύει αυτό!!! Μετά το 6μηνο είναι σκούρα τα πράγματα και πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον εξωσωματικό ίσως..... Σκέφτομαι την εξωσωματική σε φυσικό κύκλο, μια προσπάθεια και αν κάτσει έκατσε, μετά θα το αφήσω το θέμα "2ο παιδί", Αν δεν πετύχει και η προσπάθεια εξωσωματικής τι άλο να κάνω;; Θα τα έχω κάνει όλα, οπότε ..................

Τώρα για τις εξτριμ περιπτώσεις σύλληψης στα 50 κλπ κλπ αυτές είναι οι εξαιρέσεις βρε ΙΟΑΝΝΑ μου όχι ο κανόνας, ο κανόνας ξέρουμε πολύ καλά τι λέει............

bebeangel γεια σου και καλώς ήρθες. Η απώλειά σου είναι τραγική όπως και όλες οι απώλειες παιδιών άλλωστε!!! Τι να σου πω, και εγώ είχα 2 εγκυμοσύνες πριν τον γιο μου που δεν προχώρησαν αλλά μετά ήρθε το παλικαράκι μου!!! Υπομονή και εύχομαι όλα να βρουν το δρόμο τους και να μείνεις σύντομα έγκυος!!! Κουράγιο και αισιοδοξία!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Ιωαννα μου καλησπερα κοριτσακι μου,καλως σας βρηκα!!!

Τα διδυμακια μας ,ειναι αγγελακια και μας δινουν δυναμη να αποκτησουμε το/α αδελφακι/α τους...Ετσι μονο πρεπει να το σκεφτομαστε γιατι αλλιως ειναι ενας πονος αεναος και πλεον βουβος...

Με πετυχατε δυστυχως σε ασχημη μερα...Μετα απο αποτελεσματα ορμονικων...καλες ειναι σε γενικες γραμμες εκτος απο την ΑΜΗ που ειναι στα πατωματα...Οποτε...

Αφηστε το...δεν θελω να το πω...Δεν ειναι κομψο να επηρεαζω καμμια κοπελα....

Σας ευχαριστω πολυ...

Ευχομαι ευχαριστα νεα σε ολα τα κοριτσακια..απο καρδιας...

Μαζί γράφαμε, δεν ξέρω για την ΑΜΗ τι γίνεται αλλά σίγουρα κάποια λύση θα υπάρχει. Και εγώ αν κάνω ηλικιακά πάτος θα είναι αλλά δεν μου την έχει ζητήσει γιατρός μέχρι ώρας, και έκανα πρόσφατα ορμονικές εξετάσεις και σαλπιγγογραφία και μου τις ζήτησε εξωσωματικός αυτές τις εξετάσεις!!! Οπότε ίσως να μην παίζει και μεγάλο ρόλο!!! Λέω τώρα...........

Ο γιατρός τι σου είπε;; Με εξωσωματική δεν μπορείτε να κάνετε κάτι;;

Η ηλικία σου μια χαρά είναι!!!!!!!!!!! Μην πτοείσαι!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...