Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Σώπα βρε χαζό γι΄αυτό είμαστε εδώ να λέμε τον πόνο μας και να παίρνουμε κουράγιο η μια από την άλλη. Και φυσικά να χαιρόμαστε με τις χαρές μας!!!

Εγώ τον Μάη έκανα μια ακόμα σπερματέγχυση και τώρα τίποτα μόνοι μας αυτή τη φορά!!! Αλλά δεν βλέπω φως ΙΟΑΝΝΑ μου.........

ίσως άλλος θα πρέπει να σκέφτεται την εξωσωματική και όχι εσύ..............

όσο για την εξέταση PCR για χλαμύδια με ιστό περιόδου, δεν την ξέρουν πολλοί και πολλοί την αμφισβητούν. Για μένα κάνε την οπωσδήποτε, 70 ευρώ νομίζω έχει στο συγκεκριμένο κέντρο που γίνεται, ποτέ δεν ξέρεις!!! αν θες πληροφορίες σε πμ γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να λέμε δημόσια ονόματα κλπ αν και δεν βρίσκω λόγο να μην λέμε, τέλος πάντων!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα το συζητήσω με τον ανδρολόγο που είναι κορυφαίος και θα σου πω τι μου είπε και θα σου ζητήσω και πληροφορίες!

Εφόσον έχεις ήδη ένα παιδάκι γιατί να σκεφτείς την εξωσωματική? Αν θέλει ο Θεός να σου στείλει δεύτερο θα σου στείλει! Αλλιώς εσύ ειδικά εφόσον δεν το νιώθεις δεν είναι απαραίτητο να μπεις σε τέτοια διαδικασία!

Να μην είχες παιδάκι μάλιστα ! Αλλά πολέμα το όσο μπορείς και μετά αν σου βγει την κάνεις!

κοίτα να δεις, άσχετα με το τι θα σου πει ο ανδρολόγος (αλήθεια ποιος είναι; ) να πας να την κάνεις, άκουμε που σου λέω, δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα, γιατί να μην έχεις καλύψει και αυτή την πιθανότητα;;

Εδώ σκέφτομαι να πάω πάλι να την κάνω και εγώ μόλις αδιαθετήσω, αν και από που πια να τα κολλήσω, τέλος πάντων!!

Αχ μωρέ το θέλω πάρα πολύ το δεύτερο παιδάκι γι΄αυτό και προσπαθώ και ξαναπροσπαθώ.............. Θα με καταλάβεις όταν με το καλό κάνεις το παιδάκι σου....... Η επιστήμη βοηθάει τους ανθρώπους αν δεν είχα κάνει τη σπερ/ση δεν θα είχα το παιδάκι μου...... κάποια πράγματα θέλουν και λίγο ανθρώπινο χέρι και αν θέλει και ο Θεός!!!

Τώρα για την εξωσωματική είναι μεγάλη κουβέντα, μόνο σε φυσικό κύκλο και αν κάτσει έκατσε, αλλιώς bye bye το όνειρο.......... Κάπως έτσι το βλέπω......... αν τελικά το αποφασίσω

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Έτσι έκανα είχαμε και επαφές κάναμε και τη σπερματέγχυση, αλλά από ότι φαίνεται τα εργαλεία μας λόγω ηλικίας είναι για απόσυρση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχαχαχα

Τι να πω, άλλο 36 και άλλο 41!!!

Και βέβαια ακόμα καλύτερα 31!!!!!!!!!!!!!!! να τα ακούνε μερικές μερικές, ονόματα δεν λέμε................

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Τα χρόνια όμως περνάνε και χαμπάρι δεν παίρνουμε! Σαν χθες θυμάμαι που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες και από τότε περάσανε 2,5 χρόνια!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Εσύ όμως δε μου λες ότι χρειάζεται 2-3 σπερματεγχύσεις? Είναι πολύ δύσκολο να πιάσει με την πρώτη. Γιατί δεν συνεχίσατε? Ειδικά σε σένα που έπιασες έτσι τον πρώτο σου πρίγκιπα πρέπει να παίρνεις θάρρος!

Και όσο για την ηλικία! Εμένα μια γνωστή στα 40 έπιασε το πρώτο στον πέμπτο μήνα προσπαθειών και το δεύτερο στα 42 από τον πρώτο μήνα! Και μιλάμε για φυσική σύλληψη! Το ίδιο μού είπε ότι συνέβη και στην κολλητή της που έχουν την ίδια ηλικία!

Αλλά είναι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και ήταν σίγουρη ότι θα πιάσει!!!!!!!!

Α! Ξέχασα να σου πω! Διάβασα στο σύζυγο αυτά που μου έγραψες για την εξωσωματική (το διάλογο που κάναμε το πρωί) και στηρίχτηκε πολύ στα λόγια σου!

Μου είπε "Μπράβο το κορίτσι για τις συμβουλές που σου έδωσε και θεωρώ ότι έχει δίκιο. Να είμαστε ήρεμοι, να συμβουλευτούμε και τους γιατρούς και να μην κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις!"

Εσύ όμως δε μου λες ότι χρειάζεται 2-3 σπερματεγχύσεις? Είναι πολύ δύσκολο να πιάσει με την πρώτη. Γιατί δεν συνεχίσατε?

Βρε από τον Νοέμβρη που προσπαθούμε κάνουμε σχεδόν συνέχεια και σπερματεγχύσεις!!! Αλλά μην κοιτάς τη δική μου περίπτωση τώρα που είμαι 41, σε τέτοιες ηλικίες δεν πιάνει αμέσως ή δεν πιάνει και καθόλου, γι΄αυτό λέω ότι ίσως πρέπει να σκεφτώ και άλλες λύσεις πλέον.......

Αλλά σου ξαναλέω: Μην παίρνεις εμένα σαν παράδειγμα ΤΩΡΑ!!!! Να με λάβεις υπόψη όταν ήμουν 36!!!! Ο χρόνος είναι αδυσώπητος πλέον ............. για μένα τουλάχιστον όπως αποδεικνύεται..........

Ειδικά σε σένα που έπιασες έτσι τον πρώτο σου πρίγκιπα πρέπει να παίρνεις θάρρος!

Μα επειδή είχα την καλή έκβαση της σπερματέγχυσης γι΄αυτό ξεκίνησα έτσι, παρά την ηλικία μου.........

Και όσο για την ηλικία! Εμένα μια γνωστή στα 40 έπιασε το πρώτο στον πέμπτο μήνα προσπαθειών και το δεύτερο στα 42 από τον πρώτο μήνα! Και μιλάμε για φυσική σύλληψη! Το ίδιο μού είπε ότι συνέβη και στην κολλητή της που έχουν την ίδια ηλικία!

Αλλά είναι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και ήταν σίγουρη ότι θα πιάσει!!!!!!!!

Και φυσικά μπορεί να γίνει σύλληψη και στα 40 και στα 42 και στα 45, αλλά πρέπει να υπάρχει και πολύ καλό σπέρμα γι΄αυτό, εμείς την έχουμε ακόμα την τερατοσπερμία μας, αν και βελτιωμένη, υπάρχει............

Και για τη σπερματέγχυση μην τρομάζεις ότι δεν πετυχαίνει, αν δεν πετύχαινε δεν θα την συνέστηναν οι γιατροί!!!

Επίσης μπορείς να πάρεις και κλομιφαίνη, αν την λέω σωστά, για ενίσχυση της ωορρηξίας και να πας για σπερματέγχυση με καλύτερες συνθήκες!!!!

Ή να πάρεις κλομιφαίνη και να ενισχύσεις την ωορρηξία και να προσπαθείς φυσιολογικά και μετά δοκιμάζεις με σπερματέγχυση!!!!

Υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι, αλλά για να βρεις τι σας ταιριάζει κλπ πρέπει να βρεις έναν σωστό γυναικολόγο να σας κατευθύνει!!!!

Και θα την βρείτε την άκρη!!!!!!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Α! Ξέχασα να σου πω! Διάβασα στο σύζυγο αυτά που μου έγραψες για την εξωσωματική (το διάλογο που κάναμε το πρωί) και στηρίχτηκε πολύ στα λόγια σου!

Μου είπε "Μπράβο το κορίτσι για τις συμβουλές που σου έδωσε και θεωρώ ότι έχει δίκιο. Να είμαστε ήρεμοι, να συμβουλευτούμε και τους γιατρούς και να μην κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις!"

:-P:razz::-P:razz:

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Και για τη σπερματέγχυση μην τρομάζεις ότι δεν πετυχαίνει, αν δεν πετύχαινε δεν θα την συνέστηναν οι γιατροί!!!

Επίσης μπορείς να πάρεις και κλομιφαίνη, αν την λέω σωστά, για ενίσχυση της ωορρηξίας και να πας για σπερματέγχυση με καλύτερες συνθήκες!!!!

Ή να πάρεις κλομιφαίνη και να ενισχύσεις την ωορρηξία και να προσπαθείς φυσιολογικά και μετά δοκιμάζεις με σπερματέγχυση!!!!

Υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι, αλλά για να βρεις τι σας ταιριάζει κλπ πρέπει να βρεις έναν σωστό γυναικολόγο να σας κατευθύνει!!!!

Και θα την βρείτε την άκρη!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

VISSI αυτό που έγραψες να κάνω πριν αποφασίσω για σπερματέγχυση μού το είχε πει και ο γυναικολόγος πριν κανένα δίμηνο! Μου είπε αν δε μείνω θα κάνουμε πρώτα αυτό! Δηλαδή θα πηγαίνω θα βλέπει το ωάριό μου και θα μου βάζει μια ένεση (μάλλον για να το ενισχύει ) και θα προσπαθούμε ταυτόχρονα!

Λογικά με βάση αυτό το γιατρό πρώτο στάδιο ήταν αυτό, μετά η σπερματέγχυση και προς το παρόν για εξωσωματική δε θέλει να ακούσει!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

VISSI αυτό που έγραψες να κάνω πριν αποφασίσω για σπερματέγχυση μού το είχε πει και ο γυναικολόγος πριν κανένα δίμηνο! Μου είπε αν δε μείνω θα κάνουμε πρώτα αυτό! Δηλαδή θα πηγαίνω θα βλέπει το ωάριό μου και θα μου βάζει μια ένεση (μάλλον για να το ενισχύει ) και θα προσπαθούμε ταυτόχρονα!

Λογικά με βάση αυτό το γιατρό πρώτο στάδιο ήταν αυτό, μετά η σπερματέγχυση και προς το παρόν για εξωσωματική δε θέλει να ακούσει!

Αυτό που λες εσύ είναι απλή παρακολούθηση ωορρηξίας (εντελώς φυσικός κύκλος) και θα σου βάζει πρεγνυλ για να σπάει σε συγκεκριμένη ώρα το ωάριο και να κάνετε εσείς προσπάθεια μετά.

Αυτό που λέω εγώ είναι να παίρνεις και αυτά τα χάπια (κλομιφαίνη) να κάνεις πιο πολλά ωάρια, να πηγαίνεις να σε παρακολουθεί ο γιατρός υπερηχογραφικά και να σου βάζει την ένεση για να σπάνε σε συγκεκριμένη ώρα κλπ κλπ

Ναι έτσι πάει, πρώτα αυτό, μετά σπερματέγχυση και μετά εξωσωματική

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Κορίτσια καλημέρα!Χαίρομαι που βλέπω πάλι κίνηση στη σελίδα μας !Εγώ δεν έχω κάποιο νέο πέρα από το ότι είμαι καλά!Ηθελα μόνο να γράψω στην Ιωαννα τι θα έκανα εγώ αν μπορούσα να ξαναγίνω 31 ετών.Ιωάννα εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα παρακολούθηση του κύκλου ακόμη και του τωρινού αν είσαι πριν την 7η-8η μέρα.Θα βλέπαμε με το γιατρό την ανάπτυξη του ωαρίου,θα όριζε ο γιατρος πότε θα γίνει η ένεση(pregnyl)και πότε θα γίνει η επαφή.Καλό είναι 1-2 μέρες πριν την ένεση να ανανεωθει το σπέρμα.Θα το έκανα αυτό για 2 κύκλους τουλάχιστον(αν δεν πετύχει ο πρώτος)θα άφηνα να περάσει και ο Αυγουστος που όσο να πεις γίνονται πολλές εκπλήξεις(φταιει η θάλασσα,ο ήλιος,η χαλαρότητα...δεν ξέρω...)και από Σεπτέμβριο αν δεν...θα συζητούσα για πιο δραστικές λύσεις.Μην βιάζεσαι όσο και σου είναι δύσκολο...Ο χρόνος και η ηλικία σου θα είναι συμμαχοι και μετά από 6 μήνες...

Καταρχήν έχω τρομερή διαίσθηση! Με το που μπήκα στο θέμα ήρθε στο μυαλό μου η DEPPY και λέω: "Πού χάθηκε αυτό το κορίτσι? Δεν είδε ότι ξαναμαζευτήκαμε? Και με το που μπαίνω τη βλέπω πρώτη - πρώτη!!!!!!!

[QUOTE=vissi;2067759]Αυτό που λες εσύ είναι απλή παρακολούθηση ωορρηξίας (εντελώς φυσικός κύκλος) και θα σου βάζει πρεγνυλ για να σπάει σε συγκεκριμένη ώρα το ωάριο και να κάνετε εσείς προσπάθεια μετά.

Αυτό που λέω εγώ είναι να παίρνεις και αυτά τα χάπια (κλομιφαίνη) να κάνεις πιο πολλά ωάρια, να πηγαίνεις να σε παρακολουθεί ο γιατρός υπερηχογραφικά και να σου βάζει την ένεση για να σπάνε σε συγκεκριμένη ώρα κλπ κλπ

Ναι έτσι πάει, πρώτα αυτό, μετά σπερματέγχυση και μετά εξωσωματική

Ναι αυτό εννοώ! Για να μη σε πρήζω θεωρώ ότι έχεις δίκιο σε σχέση με τη σειρά πρέπει να ακολουθήσω και να μην τα πάρω τα πράγματα από το τέλος και φάω τα μούτρα μου μετά!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ! Δεν ξέρεις πόσο με ξεμπλόκαρες!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Αυτή τη βδομάδα έχω ραντεβού με ανδρολόγο και την άλλη με το γυναικολόγο! Μακάρι να τους φωτίσει και τους δύο ο Θεός και να με συμβουλεύσουν το καλύτερο δυνατό για την περίπτωσή μου! Αυτό παρακαλάω μόνο!!!!!!

Κορίτσια καλημέρα!Χαίρομαι που βλέπω πάλι κίνηση στη σελίδα μας !Εγώ δεν έχω κάποιο νέο πέρα από το ότι είμαι καλά!Ηθελα μόνο να γράψω στην Ιωαννα τι θα έκανα εγώ αν μπορούσα να ξαναγίνω 31 ετών.Ιωάννα εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα παρακολούθηση του κύκλου ακόμη και του τωρινού αν είσαι πριν την 7η-8η μέρα.Θα βλέπαμε με το γιατρό την ανάπτυξη του ωαρίου,θα όριζε ο γιατρος πότε θα γίνει η ένεση(pregnyl)και πότε θα γίνει η επαφή.Καλό είναι 1-2 μέρες πριν την ένεση να ανανεωθει το σπέρμα.Θα το έκανα αυτό για 2 κύκλους τουλάχιστον(αν δεν πετύχει ο πρώτος)θα άφηνα να περάσει και ο Αυγουστος που όσο να πεις γίνονται πολλές εκπλήξεις(φταιει η θάλασσα,ο ήλιος,η χαλαρότητα...δεν ξέρω...)και από Σεπτέμβριο αν δεν...θα συζητούσα για πιο δραστικές λύσεις.Μην βιάζεσαι όσο και σου είναι δύσκολο...Ο χρόνος και η ηλικία σου θα είναι συμμαχοι και μετά από 6 μήνες...

Καταρχήν εσύ κοριτσάκι τι κάνεις? Σε τι φάση είσαι τώρα? Και μη μας χάνεσαι!!!!!!!!!

Ευχαριστώ κι εσένα πάρα πολύ για τις συμβουλές σου και μάλλον τελικά κάπως έτσι θα κινηθώ! Από ότι είδα διάβασες το διάλογο με τη VISSI και κατάλαβες κι εσύ ότι την έπρηξα και την τρέλλανα την κοπέλα!

Είναι στο χαρακτήρα μου! Αν έχω ένα θέμα βρίσκω ένα έμπιστο και κοντινό μου άτομο και μέχρι να ξεμπλοκάρω του τα κάνω τσουρέκια! Τώρα βρέθηκε η VISSI που είναι δεκτική και ανεκτική και την πάτησε!!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο για τη σειρά που μου προτείνεις να ακολουθήσω! Κάτι τέτοιο μού πρότεινε και ο γυναικολόγος την τελευταία φορά που πήγα και τώρα θα πάω κι από βδομάδα!!!!!

Ουφ πάλι καλά που είναι καλοκαίρι και λίγο με τις βολτούλες ξεχνιόμαστε!!!

Όσον αφορά για τον Αύγουστο πραγματικά είναι ο μήνας των εκπλήξεων αλλά όχι για μένα! Εμένα ο κύκλος μου δεν καταλαβαίνει ούτε Αύγουστο, ούτε Χριστούγεννα, ούτε Πρωτοχρονιά, ούτε διακοπές, ούτε τίποτα!!!!

Κάθε μήνα μού έρχεται η ρουφιάνα λες και υπογράψαμε συμβόλαιο ότι αν δεν εμφανιστεί να υποστεί κυρώσεις!!!!!!!!

Καλά είμαι...Κάνω κάποιες τελευταίες ετοιμασίες και μάλλον στον άλλο κύκλο θα παραλάβω τα έμβρυά μου.Οσον αφορά την κλομιφαίνη γνώμη μου είναι τουλάχιστον στον πρώτο κύκλο μην πάρεις.Ασε να δει ο γιατρος σου εναν κύκλο εντελως φυσικο για να έχει μια συνολική εικόνα του κύκλου σου.Η κλομ.μπορει να δώσει 2-3 ωάρια αλλά μπορει να μειώσει το πάχος του ενδομητρίου.Καλύτερα να αφήσεις τον οργανισμό να δουλέψει μόνος του για μια φορά και να κάνει και τις παρατηρήσεις του ο γιατρος...Γνώμη μου βέβαια παντα αλλά ξέρεις τώρα μιλάει η πείρα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...