Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Σας γράφω στα γρήγορα γιατί βιάζομαι!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ χαίρομαι πάρα πάρα πάρα πολύ για σένα!!!!! Όποτε μπορείς έτσι και για λίγο να μας λες τα νέα σου γιατί σ'αγαπάμε και μάς λείπει η θετική σου ενέργεια!!

ΝΤΙΝΑ η απαισιοδοξία μου πάει σύννεφο ανέκαθεν! Μπράβο για το σπέρμα του συζύγου που έφτιαξε (κι εμάς έφτιαξε αλλά δυστυχώς τίποτα ακόμη και λογικά από βδομάδα θα πάμε σε ανδρολόγο)

ΕΥΗ μου τι κάνεις?

VISSI μου πού χάθηκες?

ΛΕΜΟΝΙΑ κι εσύ πού χάθηκες?

Φεύγω κι αν προλάβω θα ξαναμπώ το απόγευμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!

όλοι καλά;;; Μπράβο!!!!!!!!!

ΤΙΝΑ μου όλα καλά θα πάνε, λίγο υπομονή και θα στρώσει το θέμα!!!!!!!!

Έκανες υπέρηχο, είδες τα μωρά;; Πες μας να χαρούμε!!!!!!!!!!!!

ath_gal1 συγχαρητήρια για το σπέρμα!!!!!!!!!!!!!!!! Οι άλλες παράμετροι του σπέρματος είναι καλές;;; Κινητικότητα, μορφολογία κλπκλπ;;; άντε με το καλό!!!!!!!

Όσο για τη δουλειά υπομονή, κάτι θα βρεθεί που θα πάει!!

Evi155, ησυχία και από το δικό μου μέτωπο.............. Τίποτα το νεώτερο

Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να μην το περιμένω πια..........

ΙΟΑΝΝΑ111 που είσαι κοριτσάκι;;;

Φιλιά σε όλες σας!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

.........

ΝΤΙΝΑ η απαισιοδοξία μου πάει σύννεφο ανέκαθεν! Μπράβο για το σπέρμα του συζύγου που έφτιαξε (κι εμάς έφτιαξε αλλά δυστυχώς τίποτα ακόμη και λογικά από βδομάδα θα πάμε σε ανδρολόγο)

ασε ..πιο απαισιοδοξη απο μενα δεν παιζει...για το σπερμα τωρα θα αρχιζετε στην ουσια...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Ωπ μαζί γράφαμε ΙΟΑΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!

Έτσι είναι τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!!!!!

ασε ..πιο απαισιοδοξη απο μενα δεν παιζει...για το σπερμα τωρα θα αρχιζετε στην ουσια...

Αυτό πάλι το "τώρα αρχίζετε ουσιαστικά" έχω βαρεθεί να το ακούω! Για μένα δεν αρχίζουμε ΤΩΡΑ! Πριν 2 χρόνια αρχίσαμε!

Διαφημίσεις

Έτσι είναι τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!!!!!

Αυτό πάλι το "τώρα αρχίζετε ουσιαστικά" έχω βαρεθεί να το ακούω! Για μένα δεν αρχίζουμε ΤΩΡΑ! Πριν 2 χρόνια αρχίσαμε!

Έλα κορίτσι, σημασία έχει ότι το θέλετε και οι δύο και προσπαθείτε, θα τα καταφέρετε, αρκεί να φροντίζεις το ηθικό σου - και του συντρόφου σου να είναι ψηλά. Αισιοδοξία λέμε!!! VISSI και σε σένα το λέω!!!

sACYp2.png

Έλα κορίτσι, σημασία έχει ότι το θέλετε και οι δύο και προσπαθείτε, θα τα καταφέρετε, αρκεί να φροντίζεις το ηθικό σου - και του συντρόφου σου να είναι ψηλά. Αισιοδοξία λέμε!!! VISSI και σε σένα το λέω!!!

Ευχαριστώ ρε Ευάκι για τη συμπαράσταση αλλά όταν είναι να αδιαθετήσω μού τη δίνει λίγο το θέμα! Ξέρεις είναι αυτό το ανεβοκατέβασμα των ορμονών λίγο πριν την περίοδο και τα πονάκια στην κοιλιά που πέφτει η ψυχολογία!!!!!

Καλημέρα !!!

Πως παν τα κέφια;;;;

Εμείς εδώ, τα ίδια και τα ίδια........

"Αυτό πάλι το "τώρα αρχίζετε ουσιαστικά" έχω βαρεθεί να το ακούω! Για μένα δεν αρχίζουμε ΤΩΡΑ! Πριν 2 χρόνια αρχίσαμε!"

ΙΟΑΝΝΑ111 έχεις δίκαιο να είσαι φορτισμένη, προσπαθείς 2 χρόνια το ξέρουμε, αλλά τι πρέπει να κάνεις;; Να πέσεις να αρρωστήσεις;;; Να πεθάνεις;;; Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά, το ότι δηλαδή βρέθηκε το πρόβλημα και κάνετε προσπάθειες κάτω από άλλες συνθήκες και προοπτικές!!! Βρες από κάπου να πιαστείς, να πάρεις θάρρος, να σκεφτείς θετικά........... Αυτό προσπαθούμε να σου πούμε!!!! Μην αφήνεις την απαισιοδοξία σου να σε "φαρμακώνει" Δες λίγο θετικά τα πράγματα βρε ΙΟΑΝΝΑ μου!!!!! Είσαι πολύ μικρή και δεν επιτρέπεται να απογοητεύεσαι, οφείλεις να αισιοδοξείς και να σκέφτεσαι το καλύτερο!!! Τι άλλο να σου πω βρε παιδί μου, μην νομίζεις ότι και εγώ που έχω ένα παιδάκι το απέκτησα έυκολα, είχα πολλές δυσκολίες, έχασα 2 παιδιά και και...... άλλες κοπέλες έχουν τραβήξει χειρότερα!!

Μην απογοητεύεσαι, μην δηλητηριάζεσαι ...............

Sorry αν γίνομαι κουραστική ή φορτική, στο λέω με κάθε καλή διάθεση!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Αισιοδοξία λέμε!!! VISSI και σε σένα το λέω!!!

Evi μου εγώ αισιόδοξη ήμουν και είμαι αλλά τα αποτελέσματα με διαψεύδουν συνεχώς και ο χρόνος περνάει!!!! Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σαμποτέρ!!!!!!!!

Τι να κάνω όμως το θέλω πολύ και όσο με παίρνει θα το παλέψω!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!1

VISSI μου καθόλου κουραστική και φορτική δε γίνεσαι αντιθέτως ειδικά σήμερα ο Θεός σε έστειλε να μου τα πεις όλα αυτά γιατί πάλι αδιαθέτησα κι αυτό σημαίνει ότι αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να ξανακάνουμε τη γύρα μας στους γιατρούς!

Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι αυτό το θέμα που ενοχλεί τη σύλληψη! Θεωρώ όπως πολλά ζευγάρια που μπορεί να μην έχουν τίποτα και δε μένουν έγκυες οι κοπέλες έτσι χωρίς λόγο μπορεί να είμαστε κι εμείς!

Ξέρεις τι σκέφτομαι? Και θα ήθελα και τη δική σου γνώμη και των υπόλοιπων κοριτσιών. Να πάω στον ανδρολόγο (γιατί πιο πολύ εμπιστοσύνη αυτόν έχω ιατρικά παρά το γυναικολόγο) και να του συζητήσω το θέμα τεχνητής γονιμοποίησης.

Απλώς δεν ξέρω αν θα κάνω πρώτα σπερματέγχυση ή να πάω απευθείας για εξωσωματική. Φοβάμαι ότι η σπερματέγχυση είναι πολύ δύσκολο να πετύχει ειδικά με την πρώτη και δε θέλω να χάνω άλλο χρόνο και να απογοητεύομαι.

Σκέφτομαι δηλαδή να κατευθυνθώ απευθείας για εξωσωματική αλλά είναι σωστό? Και ποια η διαδικασία της εξωσωματικής και πόσο καιρό κρατάει η όλη διαδικασία? Δεν ξέρω τίποτα.

Μέχρι τον προηγούμενο μήνα δεν είχα καν στο μυαλό μου το ενδεχόμενο εξωσωματικής γιατί νόμιζα ότι ψυχολογικά δεν θα το άντεχα. Εδώ και μια βδομάδα όμως άλλαξαν τελείως τα μυαλά μου και θέλω να το τρέξω κιόλας το θέμα!

Τι λέτε?

Διαφημίσεις

IOANNA μου είσαι 31 ετών μόνο, το θέμα του σπέρματος λύθηκε πριν 3 μήνες (μιλάμε για καθόλα φυσιολογικό σπέρμα πια;;;; μπορείς να συλλάβεις με αυτό ή απλά βελτιώθηκε κάπως;; τι σας έχουν πει;; )

Εσύ έχεις κάνει σαλπιγγογραφία, ορμονικές κλπ και είσαι οκ.

Πρέπει εφόσον και από τις δύο πλευρές τα πράγματα είναι οκ να προσπαθείτε 1 χρόνο συντονισμένα, με τεστ ωορρηξίας ή όποιο άλλο τρόπο, για να είσαι σίγουρη ότι ξέρεις πότε έχεις ωορρηξία και αν τότε δεν............. τότε μιλάμε για υπογονιμότητα - τεχνητή γονιμοποίηση.

Με την προϋπόθεση πάντα ότι και το σπέρμα είναι καλό και έχει όλες τις προϋποθέσεις για φυσική σύλληψη.

Ξέρω ότι ο χρόνος που είναι στην πλάτη σου είναι 2 χρόνια και όχι 3 μήνες, αλλά η διαδικασία έτσι είναι πάνω κάτω, πρέπει να κάνεις υπομονή άλλους 8-9 μήνες πόσο είναι, και μετά να αρχίσεις το τρέξιμο κατ΄εμέ.

Μην βιαστείς να μπεις σε άλλες περιπέτειες χωρίς να έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.

Αν ήσουν 40 θα σου έλεγα βουρ, αλλά είσαι μικρούλα .......

Μην παρασύρεσαι από την επιθυμία σου που ξέρω ότι είναι μεγάλη, και μερικές φορές πωρωνόμαστε και μέσα από το φόρουμ χωρίς να το θέλουμε!!!!!

Μίλα με τον ανδρολόγο για τις πιθανότητες της φυσιολογικής σύλληψης και βρες πρώτα έναν καλό γυναικολόγο να σε κατευθύνει αναλόγως!!!!

Για τη διαδικασία της εξωσωματικής κλπ και πως γίνεται δεν ξέρω να σου πω. Η συμπεθέρα σου θα ξέρει καλύτερα πιστεύω, ή αν μπεις σε κάποιο τόπικ με εξωσωματική κλπ και ρωτήσεις, αλλά νομίζω είναι πολύ νωρίς για να το σκέφτεσαι!!!

Εννοείται ότι αν σου πει ο ανδρολόγος ότι οι ελπίδες είναι μηδαμινές......... βουρ για τεχνητή γονιμοποίηση, αν όμως οι πιθανότητες είναι καλές, εξάντλησέ τις!!!!

Όσο για την σπερματέγχυση μην την υποτιμάς για ελαφριές περιπτώσεις υπογονιμότητας είναι μια χαρά!!! Μιλάω εκ πείρας ;)

Και κάπως έτσι πρέπει να ξεκινήσετε, πρώτα κάποιους κύκλους σπερματέγχυσης και μετά εξωσωματική, το πρωτόκολλο έτσι λέει, πάντα για ελαφριές περιπτώσεις!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

IOANNA μου είσαι 31 ετών μόνο, το θέμα του σπέρματος λύθηκε πριν 3 μήνες (μιλάμε για καθόλα φυσιολογικό σπέρμα πια;;;; μπορείς να συλλάβεις με αυτό ή απλά βελτιώθηκε κάπως;; τι σας έχουν πει;; )

Εσύ έχεις κάνει σαλπιγγογραφία, ορμονικές κλπ και είσαι οκ.

Πρέπει εφόσον και από τις δύο πλευρές τα πράγματα είναι οκ να προσπαθείτε 1 χρόνο συντονισμένα, με τεστ ωορρηξίας ή όποιο άλλο τρόπο, για να είσαι σίγουρη ότι ξέρεις πότε έχεις ωορρηξία και αν τότε δεν............. τότε μιλάμε για υπογονιμότητα - τεχνητή γονιμοποίηση.

Με την προϋπόθεση πάντα ότι και το σπέρμα είναι καλό και έχει όλες τις προϋποθέσεις για φυσική σύλληψη.

Ξέρω ότι ο χρόνος που είναι στην πλάτη σου είναι 2 χρόνια και όχι 3 μήνες, αλλά η διαδικασία έτσι είναι πάνω κάτω, πρέπει να κάνεις υπομονή άλλους 8-9 μήνες πόσο είναι, και μετά να αρχίσεις το τρέξιμο κατ΄εμέ.

Μην βιαστείς να μπεις σε άλλες περιπέτειες χωρίς να έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.

Αν ήσουν 40 θα σου έλεγα βουρ, αλλά είσαι μικρούλα .......

Μην παρασύρεσαι από την επιθυμία σου που ξέρω ότι είναι μεγάλη, και μερικές φορές πωρωνόμαστε και μέσα από το φόρουμ χωρίς να το θέλουμε!!!!!

Μίλα με τον ανδρολόγο για τις πιθανότητες της φυσιολογικής σύλληψης και βρες πρώτα έναν καλό γυναικολόγο να σε κατευθύνει αναλόγως!!!!

Για τη διαδικασία της εξωσωματικής κλπ και πως γίνεται δεν ξέρω να σου πω. Η συμπεθέρα σου θα ξέρει καλύτερα πιστεύω, ή αν μπεις σε κάποιο τόπικ με εξωσωματική κλπ και ρωτήσεις, αλλά νομίζω είναι πολύ νωρίς για να το σκέφτεσαι!!!

Εννοείται ότι αν σου πει ο ανδρολόγος ότι οι ελπίδες είναι μηδαμινές......... βουρ για τεχνητή γονιμοποίηση, αν όμως οι πιθανότητες είναι καλές, εξάντλησέ τις!!!!

Όσο για την σπερματέγχυση μην την υποτιμάς για ελαφριές περιπτώσεις υπογονιμότητας είναι μια χαρά!!! Μιλάω εκ πείρας ;)

Και κάπως έτσι πρέπει να ξεκινήσετε, πρώτα κάποιους κύκλους σπερματέγχυσης και μετά εξωσωματική, το πρωτόκολλο έτσι λέει, πάντα για ελαφριές περιπτώσεις!!!

Καταρχήν χαίρομαι που έχεις πιάσει το νόημα και θυμάσαι την περίπτωσή μου και μου λες τη γνώμη σου! Σε γενικές γραμμές μου έγραψες αυτά που μου έχουν πει και οι γιατροί

1) Στην ερώτησή σου για το σπέρμα ο ανδρολόγος θεωρεί ότι είναι μια χαρά και ότι μιλάμε πάντα για φυσική σύλληψη. Την Πέμπτη έχουμε ραντεβού άρα θα δούμε τι θα μας πει γιατί θα του θίξω το θέμα για τεχνητή γονιμοποίηση. Μέχρι την τελευταία φορά πάντως ούτε ήθελε να ακούσει για εξωσωματική. Τώρα μπορεί να είναι πιο διαλλακτικός.

2)Ο γυναικολόγος από την άλλη μού είπε αυτό πάλι που έγραψες εσύ. Ότι τώρα ξεκινάμε κι ότι πρέπει να κάνω υπομονή έναν χρόνο. Και εκείνη τη στιγμή του απαντάω "Τρελλάθηκες? Σιγά μην περιμένω άλλον ένα χρόνο!".Την πρώτη φορά που πήγαμε στο χρόνο πάνω μού είπε ότι από το εξάμηνο έπρεπε να την ψαχουλευόμαστε για τυχόν πρόβλημα και τώρα μού λέει να περιμένω ένα χρόνο αφού τα διορθώσαμε. Και πού ξέρω εγώ ότι όλα μα όλα τα υπόλοιπα είναι καλά! Και ο γυναικολόγος μου είναι αυτή τη στιγμή κατά της εξωσωματικής και κατηγορηματικός

3) Στο θέμα της σπερματέγχυσης αυτό με είχε συμβουλεύσει να κάνω πρώτα η ενδοκρινολόγος πριν πάω για εξωσωματική!

Αλλά ρε συ σκέφτομαι ότι όσες έχω ακούσει για σπερματέγχυση πολύ σπάνια πετυχαίνει!!!!!!! Και φοβάμαι την απογοήτευση και το χάσιμο χρόνου!!!!

Ξέρεις εγώ είμαι και λίγο παρορμητική!!!!!! Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα άκουγα εξωσωματική και έτρεμα μη μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί είμαι πολύ φοβιτσιάρα. Τώρα έχει κλικάρει το μυαλό μου και να φανταστείς πήρα σε ένα κέντρο εξωσωματικής και έκλεισα ραντεβού να πάμε από βδομάδα για ενημερωτικό ραντεβού.

Το είπα στο σύζυγο και έχασε τη μιλιά του.

Του είπα:

"γράψε στα ραντεβού σου ότι την άλλη βδομάδα τάδε ώρα έχουμε ραντεβού στο τάδε κέντρο".

Μου λέει:

"τι είναι αυτό? και τι θα κάνουμε εκεί?

Του λέω:

"θα μας ενημερώσει ένας γιατρός και ένας εμβρυολόγος για εξωσωματική γονιμοποίηση"

Μου λέει:

"τι είπες?"

Και καλά δεν άκουσε. Κόντεψε να του πέσει το ακουστικό από το τηλέφωνο (γιατί στη δουλειά τον πήρα)

Του το ξαναλέω και μου λέει:

"θα το συζητήσουμε πρώτα με το γιατρό κι ότι μας πει"

και του απαντάω:

"ΟΚ αλλά στο ραντεβού θα πάμε δε γίνεται να το ακυρώσω"

Σόρι ρε VISSI μου που από το πρωί σε ζάλισα!!!!!!!!!!! Αλλά είσαι πολύ δεκτική και καλοπροαίρετη σε ότι γράφω που στο τέλος σε εκμεταλλεύομαι και σε πρήζω!

ΥΓ: Αυτό για τη πόρωση που έγραψες ότι συμβαίνει άθελά μας μέσα στο φόρουμ έχεις απόλυτο δίκιο

IOANNA αν είναι σωστός ο εξωσωματικός και δεν θέλει να τα αρπάξει θα σου πει να πας σπιτάκι σου και να επιδοθείς στο σεξ-σπορ και όλα θα γίνουν. Και αν δεν τότε να πας να τον ξαναβρεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρες ένα ΚΑΛΟ γυναικολόγο πρώτα να σε δει μήπως και σας έχει ξεφύγει κάτι και αφού ο ανδρολόγος σας λέει ότι είστε μια χαρά από σπέρμα μην κάνεις κινήσεις πάνω στην "τρέλα" σου, πάνω στη φούρια σου, πως να το πω.

Μην νομίζεις ότι και η εξωσωματική είναι εύκολη υπόθεση!!!!

Ούτε από ψυχολογικής πλευράς, ούτε από οικονομικής, ούτε από θέμα υγείας της γυναίκας με τόσα φάρμακα κλπ

Αν δεν μπορείς αλλιώς μαζί σου και 1 και 2 και 3 εξωσωματικές, όχι όμως να μπορείς και να πας έτσι χωρίς να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια!!!

Και έχεις τα χρονικά πειθώρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαι μικρήηηηηηηηηη

Αχ και να είχα τα χρόνια σου!!!!!! και δεν κάνω πλάκα.................

Όσο για την σπερματέγχυση μια χαρά είναι και που έχεις ακούσει ότι δεν πετυχαίνει;; Μπορεί όχι με την πρώτη αλλά ούτε και η εξωσωματική σου εγγυάται κανείς ότι θα πετύχει με την 1η!!! Αλλιώς δεν θα έκαναν και δυό και τρείς και δεκατρείς!!!!!

Και δεν είναι και ακριβή μέθοδος, εμένα μου έπαιρνε ο γιατρός 120  για την παρακολούθηση, όλους τους υπερήχους μπορεί και πέντε - έξι και 170 ? το κέντρο που την έκανα: Σύνολο 290 ?! Μπορείς δηλαδή και οικονομικά να πεις θα προσπαθήσω 4 φορές, ενώ η εξωσωματική πάει 3200 περίπου και αν δεν πετύχει άστα να πάνε!!!! από οικονομικής άποψης το λέω το άστα να πάνε.

Χαλάρωσε πρώτα από όλα!!!!!!!

Πήγαινε στον ανδρολόγο να δείτε τι θα σας πει, πήγαινε και στο ραντεβού με τον εξωσωματικό (πρόσεχε μόνο) αλλά πάνω από όλα βρες και εναν γυναικολόγο σωστό!!!

Δεν με πρήζεις, ούτε να το ξαναπείς!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΙΟΑΝΝΑ για χλαμύδια έχετε εξετασθεί;; όχι με απλή εξέταση κολπική, αλλά με ιστό περιόδου;;;

Εγώ μετά την 1η σπερματέγχυση που έκανα και απέτυχε - και ενώ είχα κάνει μετά τις αποβολές μου 3 ή 4 φορές κολπικές εξετάσεις και ήταν καθαρές - μου λέει ο γιατρός θα κάνεις εξέταση για χλαμύδια. Του λέω έχω κάνει και δεν έχω, όχι μου λέει θα ξανακάνεις με ιστό περιόδου!! Μπα λέω πάλι με τρελό έμπλεξα!! Κάνω λοιπόν την εξέταση και βγαίνει θετικό!!!!!!!! Πάρε με κάτω ξερή!!!!

Ένα μήνα κάναμε θεραπεία και δεν κάναμε προσπάθειες. Μόλις τελείωσε η θεραπεί κάνω την 2η σπρ/χη και έμεινα έγκυος !!!!!

Είναι πολύ σοβαός λόγος υπογονιμότητας τα χλαμύδια!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Έχεις απόλυτο δίκιο και ξέρω ότι η εξωσωματικη δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία γι'αυτό και ήμουνα αρνητική τόσο καιρό και είμαι σίγουρη ότι δε θα πετύχει με την πρώτη!

Έχουμε κάνει και οι δυο για χλαμύδια αλλά όχι με ιστό περιόδου! Μήπως επειδή είχες μείνει έγκυος και απέβαλες γι'αυτό σου έβαλε αυτήν την extra εξέταση? Θα ρωτήσω τον ανδρολόγο που θα πάω αυτή τη βδομάδα.

Και έχεις δίκιο και στο θέμα του γυναικολόγου. Πρέπει να βρω έναν καλό να με καθοδηγεί γιατί μπορεί από τη δική μου πλευρά να μην έκανα κάτι που είναι πολύ βασικό!

Θα ρωτήσω τον ανδρολόγο αν ξέρει κανέναν γιατί είναι καλό αυτοί οι δύο να συνεργάζονται.

Όσο για την περίπτωση της σπερματέγχυσης μάλλον έχεις δίκιο! Καλό είναι να το προσπαθήσω για 2-3 κύκλους γιατί εκτός του ότι έτσι λέει και το πρωτόκολλο είναι πολύ βασικό και το οικονομικό κομμάτι!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ VISSI ΜΟΥ!

ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ? ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ Ή ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ?

ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ!

ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...