Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, πως είμαστε σήμερα;;

Evi155 πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις;;;

Έχω μεγάλο προβληματισμό, τι να κάνω ρε γμτ;;; όλα μια χαρά και το αποτέλεσμα μηδέν!!!

Πείτε καμιά ιδέα!!!

Τί να πω ρε συ, δοκιμάσατε τη μέθοδο της χαλάρωσης και των διακοπών; Πάντως ο ξάδερφός μου που είναι ο ίδιος γιατρός με τη γυναίκα του (η οποία είναι μάλιστα γυναικολόγος), είχαν το ίδιο θέμα, όλα οκ αλλά μηδέν αποτέλεσμα. Σκέφτηκαν ότι ίσως απλά έπρεπε να χαλαρώσεουν κάπου μακριά από τη δουλειά και τους προβληματισμούς. Τα παράτησαν όλα και πήγαν για ένα τριήμερο "διακοπών τεκνοποίησης" στο Πήλιο, και ..ιδού!:tongue:

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

IOANNA111 καλημέρα!!

Η ΤΙΝΑ μας θα έχει αναγούλες τώρα και δεν θα μπορεί!!!!!!!!!! χιχιχιχιχιχι

Ναι καλά θυμάσαι με τις σπερματεγχύσεις είχα ξεκινήσει και έχω κάνει πολλές............. Μια τελευταία θα προσπαθήσω τώρα και μετά ......μετά....... δεν ξέρω.......

Αν έχει αναγούλες δικαιολογείται!!!!!!!

Οι σπερματεγχύσεις ρε συ έχουν αποτέλεσμα? Έχω ακούσει ότι έχουν πολύ μικρό έως ελάχιστο ποσοστό επιτυχίας. Βέβαια διάβασα ότι το γιο σου με τη δεύτερη σπερματέγχυση τον έπιασες! Δε μπορεί να ήταν τυχαίο?

Τί να πω ρε συ, δοκιμάσατε τη μέθοδο της χαλάρωσης και των διακοπών; Πάντως ο ξάδερφός μου που είναι ο ίδιος γιατρός με τη γυναίκα του (η οποία είναι μάλιστα γυναικολόγος), είχαν το ίδιο θέμα, όλα οκ αλλά μηδέν αποτέλεσμα. Σκέφτηκαν ότι ίσως απλά έπρεπε να χαλαρώσεουν κάπου μακριά από τη δουλειά και τους προβληματισμούς. Τα παράτησαν όλα και πήγαν για ένα τριήμερο "διακοπών τεκνοποίησης" στο Πήλιο, και ..ιδού!:tongue:

Τι έμεινε έγκυος? Μπράβο!!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΥΡ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΗΛΙΟ!!!!!! ΒΑΛΤΕ 2 ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!!

Βασικά στο Πήλιο έχει τέλειο κλίμα! Κοίτα κι εγώ πέρσι πήγα διακοπές και νόμιζα ότι θα έπιανα αλλά τίποτα!!!!!! Θα μου πεις το είχα στο μυαλό μου!!!!

Και η ξαδέρφη γυναικολόγος ε? Τουλάχιστον θα καταλαβαίνει από πρώτο χέρι τις γυναίκες που έχουν θέμα και θα τις νιώθει!

Ο δικός μου είναι άντρας έχει 2 παιδιά (και μάλλον δε δυσκολεύτηκαν να τα πιάσουν) και όταν του λέω το θέμα μου που προσπαθώ τόσο καιρό νομίζω με κοιτάει σαν εξωγήινο! Νομίζω δε μπορεί καθόλου να με νιώσει!

Ο λόγος που πάω είναι ότι είναι οικονομικός και πολύ κοντά στο σπίτι μου αλλά αποφάσισα να τον αλλάξω!!!!!!!

Κάθεται με ακούει σε ότι βλακεία κι αν του πω δεν έχω παράπονο. Πηγαίνω και με δέχεται και χωρίς ραντεβού αλλά δε μου δίνει καθόλου ψυχολογική υποστήριξη! Σαν να μη μπορεί να με καταλάβει! Τι σκατά? Είμαι η πρώτη που βλέπει με θέμα δυσκολίας σύλληψης?

Αφήστε που όταν πηγαίνω τον περιμένουν απέξω έγκυες για να δει τα μωράκια τους και μόνο εγώ είμαι με κοιλιά πλάκα. Καμιά φορά νιώθω ότι όταν μετά από αυτές τις κοπέλες μπαίνω εγώ ίσως με βαριέται. Ίσως θέλει έτοιμες γυναίκες να τις ξεγεννήσει και να τελειώνει και με μένα βαριέται!

Ίσως εγώ το βλέπω έτσι αλλά όταν πάω εκεί νιώθω τελείως άσχημα και γραφική!!!!!!!!:cry::cry::cry:

Πού το πήγα το θέμα ε?

Συγνώμη ρε κορίτσια που σας πρήζω και γράφω βλακείες! Αλλά πού να τα πω η έρμη?

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕ "40+". ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ.

ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΦΕ "50++++++" ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!

:mad::mad::mad::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Ιωάννα για τους γυναικοόγους και για την κατανόησή τους έγραψα και πιο πριν... δεν ξέρω αν η ξαδέρφη έχει κατανόηση ακόμα, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τις περίφημες διακοπές, τώρα έχει 2 παιδιά στην εφηβεία πλέον! Ξέρεις αυτά τα χρόνια της αγωνίας εύκολα ξεχνιύνταιόταν τελικά κανεις μωρό, και είμαι σίγουρη για σένα!!! Απλά θέλει υπομονή κι επιμονή τρελλή!!!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕ "40+". ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ.

ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΦΕ "50++++++" ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!

:mad::mad::mad::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

:tongue::tongue::tongue: μάλλον είσαι πιο μακριά από όλες μας από τα 50 καλέ:P

sACYp2.png

Καλημέρα σε όλες, έγραφα τόση ώρα και με το που πάτησα υποβολή χάθηκαν όλα!!!!!!! γκρρρρρρρρ!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ111 εν συντομία, αν ο γιατρός δεν σου κάνει να τον αλλάξεις, μην περιμένεις όμως να βρεις ψυχολόγο αντί για γυναικολόγο. Εννοώ ότι: μην νομίζεις ότι όλοι οι γυναικολόγοι κάθονται και συζητούν και ακούνε τον πόνο σου κλπ κλπ Αυτά τα κάνουμε εμείς εδώ, λέμε τον πόνο μας και τα βγάζουμε από μέσα μας. Κοίτα να βρεις έναν καλό επιστήμονα να συνεννοήσε μια χαρά και να τον εμπιστεύεσαι, εφόσον λες ότι ο δικός σου σε κοιτάει με το βλέμα της αγελάδας!!!!

Τώρα για το ΚΑΦΕ 50+ που λες, μην ακούω χαζομάρες!!! Εμείς που πλησιάζουμε και ακόμα ελπίζουμε τι να πούμε!!! Και δεν έχει καμία σχέση το ότι έχουμε ήδη ένα παιδί, η επιθυμία είναι το ίδιο έντονη!!! Σαφώς με λιγότερο άγχος αλλά η επιθυμία και η λαχτάρα δεν αλλάζει!!

Ξέρω ότι η ψυχολογική σου επιβάρυνση μετράει 2,5 χρόνια και όχι 3 μήνες, αλλά πρέπει να το πολεμήσεις αυτό και να σκεφτείς θετικά!!!! 3 μήνες είναι που έχει λυθεί το πρόβλημα, έχει μηδενίσει το κοντερ και πάμε από την αρχή!!!!! Δεν σε κόβω να είσαι το πιο αισιόδοξο άτομο στον κόσμο πάντως!!!

Για τις σπερματεγχύσεις που λες, αν κρίνω από εμένα θεωρώ ότι ΝΑΙ έχουν επιτυχία!!!!! Πρέπει όμως να υπάρχουν καλές συνθήκες, σπέρμα με μικροπροβλήματα, ανοικτές σάλπιγγες, διαπιστωμένη ωορρηξία, καλό ορμονικό προφίλ κλπ. Και βέβαια όπως σε όλες τις περιπτώσεις, είτε φυσιολογικά, είτε με τεχνητό τρόπο, θέλει και ΤΥΧΗ!!!!!!!!!!! Αυτό πιστεύω εγώ!!!!!!!

Evi155 ελπίζω να έρθει σύντομα το μπεμπέ και να μην χρειαστούν πιο επεμβατικές μέθοδοι, αφού δεν το θέλει και ο σύζυγος!!!!!

Όσο για το έγχος εγώ δεν το πολυπιστεύω, αν ήταν έτσι η μισή υφήλιος και παραπάνω θα ήταν άτεκνη!!!

Άντε και πάλι καλημέρα!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Σήμερα είδα στο όνειρό μου ότι ήμουνα μαθήτρια και έπρεπε να πάω στο σχολείο και ήμουνα αδιάβαστη! Τρελλό άγχος μη με σηκώσει ο καθηγητής! Τελικά ξύπνησα και είπα "ουφ όνειρο ήταν!"

Μήπως..... λέω μήπως..... αρχίζω και τα χάνω? Ή επηρρεάστηκα που χθες το βράδυ με το σύζυγο παίζαμε "ΟΝΟΜΑ-ΖΩΑ-ΦΥΤΑ" και μάλλον με έπιασε παλιπαιδισμός?:tongue::tongue::tongue:

Ιωάννα για τους γυναικοόγους και για την κατανόησή τους έγραψα και πιο πριν... δεν ξέρω αν η ξαδέρφη έχει κατανόηση ακόμα, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τις περίφημες διακοπές, τώρα έχει 2 παιδιά στην εφηβεία πλέον! Ξέρεις αυτά τα χρόνια της αγωνίας εύκολα ξεχνιύνταιόταν τελικά κανεις μωρό, και είμαι σίγουρη για σένα!!! Απλά θέλει υπομονή κι επιμονή τρελλή!!!

Συμφωνώ σε αυτό που λες. Η κολλητή μου πρόσφατα γέννησε (με εξωσωματική γονιμοποίηση) μετά από 7 χρόνια επίμονων προσπαθειών! Και όταν της είπα "Αυτό το μωρό το άξιζες γιατί τόσα πέρασες?" Ξέρετε τι μου απάντησε? "Σιγά καλέ τίποτα δεν πέρασα. Τα έχω ξεχάσει όλα!" Κι έμεινα παγωτό!

Όσο για την υπομονή και την επιμονή μάλλον ο Θεός κρίνει ότι έχω κι άλλα περιθώρια, δεν τα έχω εξαντλήσει, γι'αυτό ίσως με έχει στην αναμονή!!!!!! Δεν πειράζει ας έχουμε και καμιά δοκιμασία σε αυτήν τη ζωή μπας και πάρουμε καμιά καλή θεσούλα εκεί ΠΑΝΩ!!!!!

:tongue::tongue::tongue: μάλλον είσαι πιο μακριά από όλες μας από τα 50 καλέ:P

Ναι αλλά εγώ μέχρι τα 50 μού φαίνεται θα το παλεύω ενώ εσείς ξεμπερδέψατε με το ένα και σύντομα θα κάνετε και δεύτερο! Το νιώθω!!!!!

Καλημέρα σε όλες, έγραφα τόση ώρα και με το που πάτησα υποβολή χάθηκαν όλα!!!!!!! γκρρρρρρρρ!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ111 εν συντομία, αν ο γιατρός δεν σου κάνει να τον αλλάξεις, μην περιμένεις όμως να βρεις ψυχολόγο αντί για γυναικολόγο. Εννοώ ότι: μην νομίζεις ότι όλοι οι γυναικολόγοι κάθονται και συζητούν και ακούνε τον πόνο σου κλπ κλπ Αυτά τα κάνουμε εμείς εδώ, λέμε τον πόνο μας και τα βγάζουμε από μέσα μας. Κοίτα να βρεις έναν καλό επιστήμονα να συνεννοήσε μια χαρά και να τον εμπιστεύεσαι, εφόσον λες ότι ο δικός σου σε κοιτάει με το βλέμα της αγελάδας!!!!

Τώρα για το ΚΑΦΕ 50+ που λες, μην ακούω χαζομάρες!!! Εμείς που πλησιάζουμε και ακόμα ελπίζουμε τι να πούμε!!! Και δεν έχει καμία σχέση το ότι έχουμε ήδη ένα παιδί, η επιθυμία είναι το ίδιο έντονη!!! Σαφώς με λιγότερο άγχος αλλά η επιθυμία και η λαχτάρα δεν αλλάζει!!

Ξέρω ότι η ψυχολογική σου επιβάρυνση μετράει 2,5 χρόνια και όχι 3 μήνες, αλλά πρέπει να το πολεμήσεις αυτό και να σκεφτείς θετικά!!!! 3 μήνες είναι που έχει λυθεί το πρόβλημα, έχει μηδενίσει το κοντερ και πάμε από την αρχή!!!!! Δεν σε κόβω να είσαι το πιο αισιόδοξο άτομο στον κόσμο πάντως!!!

Για τις σπερματεγχύσεις που λες, αν κρίνω από εμένα θεωρώ ότι ΝΑΙ έχουν επιτυχία!!!!! Πρέπει όμως να υπάρχουν καλές συνθήκες, σπέρμα με μικροπροβλήματα, ανοικτές σάλπιγγες, διαπιστωμένη ωορρηξία, καλό ορμονικό προφίλ κλπ. Και βέβαια όπως σε όλες τις περιπτώσεις, είτε φυσιολογικά, είτε με τεχνητό τρόπο, θέλει και ΤΥΧΗ!!!!!!!!!!! Αυτό πιστεύω εγώ!!!!!!!

Evi155 ελπίζω να έρθει σύντομα το μπεμπέ και να μην χρειαστούν πιο επεμβατικές μέθοδοι, αφού δεν το θέλει και ο σύζυγος!!!!!

Όσο για το έγχος εγώ δεν το πολυπιστεύω, αν ήταν έτσι η μισή υφήλιος και παραπάνω θα ήταν άτεκνη!!!

Άντε και πάλι καλημέρα!!!!!!!!

Αυτό πάλι να γράφεις και να γράφεις και να σβήνονται είναι πολύ σπαστικό! Θέλεις να σπάσεις τον Η/Υ!:mad::mad::mad:

Αυτό που λες άλλο γυναικολόγος και άλλο ψυχολόγος έχεις απόλυτο δίκιο! Απλώς όταν είσαι σε αυτήν τη φάση ψάχνεις από κάπου να γραπωθείς και θέλεις οι γιατροί να σε αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη προσοχή και όχι να σε εκμεταλλεύονται και να σε κοιτάνε στην τσέπη! Μια φορά πήγα σε ένα γιατρό του ΙΚΑ να μου γράψει σκιαγραφικό για τη σαλπιγγογραφία και μόλις του είπα ότι προσπαθώ για παιδί αμέσως μού έδωσε κάρτα του ιατρείου του. Το ρώτησα τι χρήματα παίρνει και μου είπε 80 €. Του είπα ότι ο δικός μου είναι πολύ πιο οικονομικός κι ότι ασχολείται πολύ μαζί μου όταν έχω κάποια απορία! Και τι μου είπε ο θρασύτατος: "Εγώ σαν γιατρός έχω ποιότητα και δεν την ξεφτιλίζω ρίχνοντας την τιμή! Και πάλι είμαι πολύ φθηνός. Κι αν έρχεσαι και με απασχολείς ένα τέταρτο για να μου πεις τον πόνο σου δεν έχω πρόβλημα θα σε ακούσω. Αλλά δεν πρέπει να πληρωθώ γι'αυτό? Εχθές είχα μια πελάτισα και ήρθε να συζητήσουμε για το θέμα της και να με ρωτήσει πώς πρέπει να κινηθεί. Την άκουσα αλλά τις πήρα και 80 €" . Να πάρει ρε κορίτσια δε λέω! Αλλά πήρε 80 € χωρίς εξέταση και ΤΕΣΤ ΠΑΠ επειδή μία πελάτισσά του (δεν ήταν άσχετη πελάτισά του ήταν) πήγε να συζητήσει ένα γυναικολογικό θέμα με το γιατρό της? Ας πάρει λιγότερα! Εμένα τουλάχιστον σε τέτοιες περιπτώσεις ο δικός μου (πχ αν θέλω να του δείξω εξετάσεις) δεν παίρνει χρήματα! Ένιωσα πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή! Ένιωσα ότι εμπορεύεται τον πόνο το δικό μου και οποιουδήποτε ζευγαριού!

Όσο για το άγχος συμφωνώ κι εγώ μαζί σου! Αν επηρρέαζε τόσο πολύ το άγχος θα έπρεπε τουλάχιστον οι μισές γυναίκες να έχουν δυσκολία σύλληψης! Επηρρεάζει βέβαια αλλά ως ένα βαθμό!

Φοβάμαι με τη σπερματέγχυση ότι αν κάνω δε θα πετύχει σίγουρα και θα με ρίξει πολύ ψυχολογικά!

Κι όσο για την αισιοδοξία μου έχεις απόλυτο δίκιο! Δε φημίζομαι καθόλου μα καθόλου! Πάντα όλα μαύρα τα βλέπω!!!!!!

Καλημέρα vissi! μια χαρά σήμερα, αρρωστούλα ήταν όμως η μικρή μας, τις τελευταίες μέρες κοιμηθήκαμε δύσκολα, εγώ την έβγαλα κυρίως στο δωμάτιό της!

Στο γραφείο είναι ήδη 2 έγκυεες και από μία παρεξήγηση νόμισαν πως είμαι και εγώ! Τί καλά που θά ταν :-)

LOL ΙΩΑΝΝΑ για το παιχνίδι :-)

Τα άλλα κορίτσια; μα η ΤΙΝΑ έχει χαθεί τελείως!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!

Από ότι είδα μπήκε για λίγο η ΤΙΝΑ στο "καφέ εξωσωματικής" και διάβασα ότι μπαίνει στα πεταχτά γιατί έχει πολλές αναγούλες και ζαλάδες!

Δεν ξέρω αν μπήκε και στο δικό μας καφέ να δει!

Της είχα στειλει και προσωπικό μήνυμα αλλά δε μου απάντησε!

Τουλάχιστον πάει καλά κι αυτό είναι το ευχάριστο!

ΑΛΛΑ ΡΕ ΤΙΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΡΝΙΕΣΑΙ ΕΤΣΙ?

Καλημέρα κορίτσια, πως πάν' τα κέφια;;;;;;;
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!

Από ότι είδα μπήκε για λίγο η ΤΙΝΑ στο "καφέ εξωσωματικής" και διάβασα ότι μπαίνει στα πεταχτά γιατί έχει πολλές αναγούλες και ζαλάδες!

Δεν ξέρω αν μπήκε και στο δικό μας καφέ να δει!

Της είχα στειλει και προσωπικό μήνυμα αλλά δε μου απάντησε!

Τουλάχιστον πάει καλά κι αυτό είναι το ευχάριστο!

ΑΛΛΑ ΡΕ ΤΙΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΡΝΙΕΣΑΙ ΕΤΣΙ?

Καλημέρα vissi! μια χαρά σήμερα, αρρωστούλα ήταν όμως η μικρή μας, τις τελευταίες μέρες κοιμηθήκαμε δύσκολα, εγώ την έβγαλα κυρίως στο δωμάτιό της!

Στο γραφείο είναι ήδη 2 έγκυεες και από μία παρεξήγηση νόμισαν πως είμαι και εγώ! Τί καλά που θά ταν :-)

LOL ΙΩΑΝΝΑ για το παιχνίδι :-)

Τα άλλα κορίτσια; μα η ΤΙΝΑ έχει χαθεί τελείως!

Κοριτσάρες μου, καλησπέρεςςςςςςς

Δεν χάνομαιιιιιιιι αλλά έχω πολλές ανακατοσούρες και είμαι σχεδόν όλο το απόγευμα ξάπλα !!!

Ευτυχώς είναι απογευματινές, το πρωί στο γραφείο δεν έχω !!!

Μπαίνω λίγο, διαβάζω λίγο, γράφω λίγο αλλά δεν μπορώ να απαντήσω και να σχολιάσω τα πάντα αναλυτικά !!!

Το κάνω σταδιακά ανά ημέρες !!!

Συμπεθέρα μην είσαι γκρινιάρα σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και εύχομαι και σε σένα και γρήγορα μια εγκυμοσύνη και μάλιστα χωρίς την διαδικασία της εξωσωματικής !!!!

Δεν θέλει Άγχος !!!! Καθόλου !!!

Να καλωσορίσω και την νέα κοπέλα Λεμονιά (νομίζω) !!!

Καλή Επιτυχία στην Evi !!!! Και να μην ακούει κανένα !!! Ο καθένας σκέφτεται με το δικό του τρόπο σκέψης !!!!

Σίγουρα έχω αφήσει πολλά ασχολίαστα !!!

Διαβάζω στα πολύ γρήγορα !!!

Σας ευχαριστώ για τις Ευχούλες Σας Όλες Σας !!!!

Και να θυμάστεεεεεεε

Φφφφφφφφφφφφσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Για το Όνειρο, Μια Εγκυμοσύνη, Ένα Θαύμα !!!!!!!!!

Με Πολλή πολλή Αγάπη !!!!!!

Ονειρευτείτε το Όνειρο και εκείνο θα έρθει να σας βρει !!!!!!!

ΦΦΦΦΦΦΦΦφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφσσσσσσσσσσσσσσσσσ

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

και η deppy69 τι να κάνει άραγε;;;

Deppy69 ακούς;;;;;;;;;;; είσαι καλά;;;;

και η ath_gal1 που να είναι;;

ath_gal1 ακούς και εσύ;;;;;

Καλό απόγευμα σε όλες

γεια σας γεια σας κι απο μενα!!!!!!

τι κανετε?? χαθηκα λιγο απο δω...και γενικοτερα...

ψαχνω για δουλεια...παλι ...μονο 2 μεροκαματα κανω...γενικοτερα ζορικα!

εχω ενα ευχαριστο...εφτιαξε το σπερμα του δικου μου κατα πολυ!!!

τουτεστιν ....συνολο 48 εκατομυριακια φτασαμε ...απο 6 που ηταν ...

δηλαδη απο 100.000 ξεκινησε και τωρα...μυριααααααααα.....

ε και παλι προσπαθουμε...

δεν παιρνω πια τα τεστακια ,δεν υπαρχουν χρηματα γι αυτα...ομωσ ναι...προσπαθουμε και ειναι αμφιβολο το θεμα δουλειασ!

παντωσ ο γιατροσ μου εμεινε,,,μαλακασ...οταν του ειπα ποσο πηγε το σπερμα!

και ηταν ανθρωποσ...που ελεγε ουτε καν σπερματεγχυση ,μονο τεχνητη!

και τωρα απλα....πιανεισ κι ετσι !!! ε θα δειξει...εγω τωρα πωσ ναμετραω? με την εννιοα ξεπερασαμε το προβλημα...το δικο του ,εγω..ουτε καν σαλπιγγ δεν εχω κανει...θα κανω υπομονη μεχρι κανα 3μηνο ακομα και μετα....βλεπουμε!

αφηστε με εμενα....εσεισ πειτε μου !!!!!!!!

τινακι???? εχουμε ευχαριστα??? σκεψου ,εχασα επεισοδια!!!!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

οι υπολοιπεσ τι κανετε????

βισι ??? ευακι???ντεπι???ιωαννα???

σας διαβασα ολες...!!! δεν θελω απογοητευση κοπελια μ ακους?????ξερει για ποια το λεω! (ιωαννα ακους???)χααχαχαχ

πιο απαισιοδοξη απο μενα δεν υπαρχει..!!!

οσο για το καφε 50+...αντε για να σε εμψυχωσω....μαζι θα το κρατησουμε!!!χααχαχαχαχαχαχ

περιμενω νεακια σας....φιλια!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλημέρα όλες!!! Καλώς τα τα "χαμένα" μας, ΤΙΝΑ στο τέλος του 3ου μήνα σύντομα θα σταματήσουν οι ανακατωσούρες, έτσιόπως εμφανόστηκαν θα εξαφανιστούν!!!

ath_gal κρίμα για τη δουλειά αλλά έχεις και ευχάριστα!!! Γι κάντε δοκιμές!!!!

Εμείς εδώ τα ίδια... Τίποτα νεώτερο...

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...