Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

IOANNA111 ειδες το μήνυμά;;;;

Πες μας τα νεα σου!!!!!!!!

Ναι βρε βάσανο το είδα και το έκανα κιόλας αυτό που είπες! Όλα είναι under control μη μου αγχώνεσαι!!! Αλλά εσύ αγχώδης είσαι. Όλο πάνω κάτω τρέχεις από ότι θυμάμαι. Δουλειά, νοικοκυρικά, παιδί, σύζυγος, παιδικά πάρτυ κτλ

Τα νέα μου είναι απλά! Αν αυτό το μήνα δε μείνω έγκυος ξαναπάμε στον ανδρολόγο!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ111, Δόξα τον Θεό, από τρεξίματα καλά πάμε, καλά θυμάσαι!!!!!!!!!

Εσύ έκανες κάποιον έλεγχο (δεν ξέρω αν είχες ήδη κάνει - δεν θυμάμαι), ορμονικό, σαλπιγγογραφία, κλπ για να δεις που βρίσκεσαι;; Ο σύζυγος έκανε ξανά σπερμοδιάγραμμα;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Kοριτσια γεια σας.

Αφου εφυγα -προσωρινα- απο το αλλο club ΄΄κατα φαντασια εγκυος''

με ολες τις μικρουλες και εγω σαν ΄΄κατα φαντασια 30αρα ΄΄ , ερχομαι στο club που μου αρμοζει . .

Δεν ηθελα να ερθω , γιατι καθε υπενθυμιση της ηλικιας με μελαγχολει και με προσγειωνει στην πεζη πραγματικοτητα.

Δυστυχως ειμαι και εγω 40+ και στις προσπαθειες για δευτερο παιδακι , αλλα ακαρπες εως τωρα. Και το ανησυχητικο ειναι οτι υπολογιζω ακριβως την ημερα ωορηξιας.

Το παιδακι μου ειναι 4.00 χρονων , αγορακι και θελω πολυ να του κανω ενα αδερφακι.

Εμεινα εγκυος φυσιολογικα και γεννησα με καισαρικη.

Αυτα σε γενικες γραμμες , καλη επιτυχια σε ολες τις κοπελες.

ΙΟΑΝΝΑ111, Δόξα τον Θεό, από τρεξίματα καλά πάμε, καλά θυμάσαι!!!!!!!!!

Εσύ έκανες κάποιον έλεγχο (δεν ξέρω αν είχες ήδη κάνει - δεν θυμάμαι), ορμονικό, σαλπιγγογραφία, κλπ για να δεις που βρίσκεσαι;; Ο σύζυγος έκανε ξανά σπερμοδιάγραμμα;;;

Θα στα ξαναπώ γιατί μετά από τόσο καιρό που έχουμε να τα πούμε είναι λογικό να το ξέχασες.

Προσπαθούμε σχεδόν 2,5 χρόνια. Μετά από ένα χρόνο βρήκα θέμα με θυρεοειδή και προλακτίνη. Έκανα 6 μήνες να τα ρυθμίσω. Έκανα σαλπιγγογραφία και ήταν μια χαρά. Απλώς πριν 6 μήνες βρήκαμε στο σύζυγο πρόβλημα με το σπέρμα που το προκαλούσε η χρόνια προστατίτιδα. Αρχίσαμε και οι 2 ένα μαραθώνιο αντιβιώσεων και επισκέψεις σε ανδρολόγο. Τώρα το φτιάξαμε και είναι ο 3ος μήνας που προσπαθούμε. Ο ανδρολόγος είχε πει αν σε 3 μήνες δε μείνω έγκυος να τον ξαναεπισκεφθούμε!

Μας βλέπω τον άλλο μήνα πάλι στο γραφείο του!!!!! Τουλάχιστον έχει καταπληκτική θέα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Kοριτσια γεια σας.

Αφου εφυγα απο την αλλο club ΄΄κατα φαντασια εγκυος''

με ολα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης και με ολες τις μικρες σαν ΄΄κατα φαντασια 30αρα ΄΄ και εγω , ερχομαι σε εσας.

Δεν ηθελα να μπω σε αυτο το club , γιατι καθε υπενθυμιση της ηλικιας με μελαγχολει και με προσγειωνει στην πεζη πραγματικοτητα.

Δυστυχως ειμαι και εγω 40+ και στις προσπαθειες για δευτερο παιδακι , αλλα ακαρπες εως τωρα. Και το ανησυχητικο ειναι οτι υπολογιζω ακριβως την ημερα ωορηξιας.

Το παιδακι μου ειναι 4.00 χρονων και θελω πολυ να του κανω ενα αδερφακι.

Εμεινα εγκυος φυσιολογικα και γεννησα με καισαρικη.

Αυτα σε γενικες γραμμες , καλη επιτυχια σε ολες τις κοπελες.

ΛΕΜΟΝΙΑ μου καλώς ήρθες. Έτσι να μεγαλώνει η παρέα. Πολύ χάρηκα.

Εγώ δεν είμαι 40+ (όπως ονομάζεται το καφέ μας). Είμαι 31,5 προσπαθώ για το πρώτο. Αν δεις το πιο πάνω μήνυμα ξαναγράφω την ιστορία μου στη VISSI αλλά εδώ στα κορίτσια βρήκα μια πολύ καλή και ζεστή παρέα!

Σήμερα έμαθα πολύ ευχάριστα νέα μια κοπέλα από δω είναι έγκυος σε δίδυμα!

Υπάρχουν κοπέλες σαν κι εσένα που προσπαθούν για το δεύτερο!

Εγώ ακόμη παλεύω για το πρώτο!!!!!:cry::cry::cry:

Πες μας λίγα πράγματα για σένα!

Πόσο χρονών είσαι? Πόσο χρονών είναι το αγγελούδι σου? (α! έγραψες 4 συγνώμη). Είναι αγοράκι ή κοριτσάκι? (να σου ζήσεις και να το καμαρώσεις με τον καλύτερο τρόπο). Πόσο καιρό προσπαθείς για το δεύτερο?

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!

Διαφημίσεις

ΛΕΜΟΝΙΑ καλώς ήρθες, και εγώ 40+ και προσπαθώ για το 2ο, έχω ένα γιο 3 ετών 8 μηνών!!

Έχω κάνει πολλές προσπάθειες με σπερματεγχύσεις κλπ όλες οι εξετάσεις καθαρές, σαλπιγγογραφία, ορμονικές, αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν λέει να φανεί!!!

Θα κάνω μια τελευταία σπερματέγχυση και μετά σκέφτομαι για μια προσπάθεια εξωσωματικής σε φυσικό κύκλο. Αν και αυτά δεν αποδώσουν θα σταματήσω μάλλον.................

Τον γιο μου με σπερματέγχυση τον έπιασα (2η προσπάθεια) και γέννησα φυσιολογικά.

Αυτά!!! εύχομαι κάθε επιτυχία, προσπαθείς καιρό;;; Κάνεις συντονισμένες προσπάθειες με γιατρό παρακολούθηση ωορρηξίας κλπ ή μόνοι σας και ο Θεός βοηθός;;;

Άντε να μαζευόμαστε πολλές να ξαναζεσταθεί το καφέ μας!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΙΟΑΝΝΑ111 αφού το φτιάξατε το σπέρμα (σίγουρο καρατσεκαρισμένο;; ) ένας χρόνος προσπαθειών είναι το χρονικό σημείο που λες ότι κάτι συμβαίνει και δεν μένω έγκυος!!! Είσαι πολύ μικρή!!! Τι να πούμε και εμείς οι 40+!!!

Έχεις άλλους 9 μήνες προσπαθειών και μετά βλέπεις τι θα κάνεις, με την προϋπόθεση βέβαια ότι όλα έχουν φτιάξει!!!

Μην απογοητεύεσαι βρε, τώρα ξεκινάτε ουσιαστικά!!!!!!!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Ιωαννα μην αγχωνεσαι και μην στενοχωριεσαι. Η επιστημη εχει προχωρησει τοσο πολυ που και τα πιο δυσκολα προβληματα να εχει ενα ζευγαρι , η γυναικα στο τελος θα τα καταφερει να μεινει εγκυος.

Και απο οτι φαινεται εσεις δεν εχετε και κανενα προβλημα δυσκολο και εχετε και ολο το χρονο μπροστα σας.

Ολα θα πανε καλα.

Μια συμβουλη μονο. Μην αφηνετε το χρονο να περναει. Ειναι ο χειροτερος εχθρος μας και το μεγαλυτερο προβλημα.

Εμεις ετσι την εχουμε πατησει και φανταζομαι και οι αλλες κοπελες.

Προσπαθουμε πανω απο ενα χρονο για δευτερο παιδι.

Την επομενη εβδομαδα κανονιζω ραντεβου με τον γιατρο , για να δουμε τι θα κανουμε. Εχω ξεπερασει κατα πολυ τα χρονικα περιθωρεια που μου εχει δωσει.

ΙΟΑΝΝΑ111 αφού το φτιάξατε το σπέρμα (σίγουρο καρατσεκαρισμένο;; ) ένας χρόνος προσπαθειών είναι το χρονικό σημείο που λες ότι κάτι συμβαίνει και δεν μένω έγκυος!!! Είσαι πολύ μικρή!!! Τι να πούμε και εμείς οι 40+!!!

Έχεις άλλους 9 μήνες προσπαθειών και μετά βλέπεις τι θα κάνεις, με την προϋπόθεση βέβαια ότι όλα έχουν φτιάξει!!!

Μην απογοητεύεσαι βρε, τώρα ξεκινάτε ουσιαστικά!!!!!!!!!!!!!!!

Έτσι ακριβώς μάς είπε ο γυναικολόγος και ο ανδρολόγος. Ότι τώρα ξεκινάμε!!!! Για μένα όμως δεν είναι τώρα! 2,5 χρόνια είναι με ελπίδα, χαρά,απογοητεύσεις!!!!!!!

Προσεύχομαι στην Παναγίτσα να μου δίνει δύναμη και υπομονή (γιατί έφτασα σε φάση να χάσω και τα 2) και δόξα τω Θεώ μού τα έδωσε!!!!!

Εσύ πάλι γιατί παραπονιέσαι? Έχεις ήδη έναν παίδαρο!!!!

Μακάρι να κάνεις και δεύτερο αλλά και να μην καλυμμένη είσαι!!!

Μην αγχώνεσαι και μη στενοχωριέσαι καθόλου! Πάρτο χαλαρά και να δεις που θα έρθει τελείως από μόνο του!!!!

Ιωαννα μην αγχωνεσαι και μην στενοχωριεσαι. Η επιστημη εχει προχωρησει τοσο πολυ που και τα πιο δυσκολα προβληματα να εχει ενα ζευγαρι , η γυναικα στο τελος θα τα καταφερει να μεινει εγκυος.

Και απο οτι φαινεται εσεις δεν εχετε και κανενα προβλημα δυσκολο και εχετε και ολο το χρονο μπροστα σας.

Ολα θα πανε καλα.

Μια συμβουλη μονο. Μην αφηνετε το χρονο να περναει. Ειναι ο χειροτερος εχθρος μας και το μεγαλυτερο προβλημα.

Εμεις ετσι την εχουμε πατησει και φανταζομαι και οι αλλες κοπελες.

Προσπαθουμε πανω απο ενα χρονο για δευτερο παιδι.

Την επομενη εβδομαδα κανονιζω ραντεβου με τον γιατρο , για να δουμε τι θα κανουμε. Εχω ξεπερασει κατα πολυ τα χρονικα περιθωρεια που μου εχει δωσει.

Εξετάσεις κάνατε? Κι εμένα αυτό με τρομάζει πολύ. Ο χρόνος που περνάει.

Τι έχεις γιο ή κόρη? Πόσο είναι?

ΙΟΑΝΝΑ111, μην απογοητεύεσαι, τα 2,5 χρόνια δεν μετράνε, 3 μήνες θα σκέφτεσαι εσύ, τότε ξεκινήσατε!!!!!!!!

Τον χρόνο γιατί τον φοβάσαι, εσύ;;;;;;;;;;;;;;;; Που έχεις δέκα τουλάχιστον χρόνια μπροστά σου για να κάνεις 2-3 παιδιά;;;;;;;; Μην ακούω χαζομάρες!!!!!! Άντε τώρα!!!!!!!

Όπως λέει και η Λεμονιά και το έχω πει και εγώ πολλές φορές, μην χάνεις χρόνο, αλλά όχι ότι πρέπει να αγχωθείς κιόλας από τα 30 σου!!! Και το να μην χάνεις χρόνο για μένα κολλάει στο ότι αν θελήσεις για 2ο να έχεις τα χρονικά περιθώρια!!!!!!!

Μην κάνεις το 1ο τσίμα τσίμα όπως εγώ!!!!!!!

Λεμονιά στην ίδια φάση είμαστε πάνω κάτω. Τι σκέφτεσαι για από εδώ και πέρα;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

ΙΟΑΝΝΑ111, μην απογοητεύεσαι, τα 2,5 χρόνια δεν μετράνε, 3 μήνες θα σκέφτεσαι εσύ, τότε ξεκινήσατε!!!!!!!!

Τον χρόνο γιατί τον φοβάσαι, εσύ;;;;;;;;;;;;;;;; Που έχεις δέκα τουλάχιστον χρόνια μπροστά σου για να κάνεις 2-3 παιδιά;;;;;;;; Μην ακούω χαζομάρες!!!!!! Άντε τώρα!!!!!!!

Όπως λέει και η Λεμονιά και το έχω πει και εγώ πολλές φορές, μην χάνεις χρόνο, αλλά όχι ότι πρέπει να αγχωθείς κιόλας από τα 30 σου!!! Και το να μην χάνεις χρόνο για μένα κολλάει στο ότι αν θελήσεις για 2ο να έχεις τα χρονικά περιθώρια!!!!!!!

Μην κάνεις το 1ο τσίμα τσίμα όπως εγώ!!!!!!!

Λεμονιά στην ίδια φάση είμαστε πάνω κάτω. Τι σκέφτεσαι για από εδώ και πέρα;;;

Bρε κοπέλα μου ευχαριστώ πολύ για τα παρηγορητικά σου λόγια αλλά για ποιο δεύτερο μού μιλάς? Εδώ το πρώτο δε μπορούμε να πιάσουμε! Ας κάνω ένα κι από κει και πέρα ότι θέλει ο Θεός! Ένα γερό παιδάκι ζητάω προς το παρόν!!!!!

Μπορεί ιατρικά να θεωρούν οι γιατροί ότι προσπαθούμε 3 μήνες! Για μένα όμως είναι 2.5 χρόνια! Αν και τελευταία χαλάρωσα αρκετά με τη δύναμη που μου έδωσε η Παναγίτσα και βρήκα τον εαυτό μου και το άφησα τελείως στο Θεό γιατί τα παιδιά Αυτός τα δίνει και αν δε θέλει όσο και να χτυπάμε τον ποπό μας κάτω και στους καλύτερους επιστήμονες να πάμε δε θα έρθει!!!!

Απλώς με κούρασε όλο αυτό το πήγαινε-έλα με τους γιατρούς! Είναι πολύ ψυχοφθόρο! Μια ανεβαίνεις μια πέφτεις και κρέμεσαι από τα χείλη τους!!!

Δεν πειράζει θαύματα γίνονται συνέχεια! Πού ξέρεις μπορεί να γίνει και σε μας και να μας απαλλάξει ο Θεός από αυτήν τη δοκιμασία αν φυσικά έτσι κρίνει!!!

Εσύ έχεις το γιόκα σου γι'αυτό μη μου αγχώνεσαι καθόλου!!!! Χαλάρωσε, απόλαυσε τη ζωή σου με το παιδάκι σου και τον αντρούλη σου κι θέλει ο Θεός θα έρθει και το δεύτερο!!!!

ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

Αχ κορίτσια πολύ χάρηκα που ξαναζωντάνεψε το καφέ μας, και με νέα μέλη!! Έτσι να δίνουμε η μία στην άλλη θάρρος και να προχωράμε, είδατε η ΤΙΝΑ!!!:P:p:p

Καλώ ήρθες ΛΕΜΟΝΙΑ στο club των μοναχομαμάδων (όπως μοναχοπαίδι:tongue:)!!! Κι εγώ έχω μια κορούλα 4,5 χρονών και δεν θέλω να μείνει μόνη της, στις οικογένειές μας ο άντρας μου κι εγώ είμαστε τα μικρότερα αδέρφια και έτσι τα πρώτα ξαδέρφια της είναι από 18 ως 32 χρονών. Οι γονείς μου και αυτοί μας απόχτησαν μεγάλοι, είναι στα 80 πλέον και χαίρομαι που έχω τον αδερφό μου και τους προσέχουμε μαζί, μειώνεται το βάρος. Είναι σημαντικό να έχει κανείς αδέρφια και θα ήθλεα η κόρη μου να αποκτήσει ένα...Επομένως η απόφασή μου για δεύτερο παιδί είναι πολύ συνειδητή, πέρα από τη χαρά του να κρατάς ένα τόσο δα μωράκι και να το βλέπεις να μεγαλώνει.:)

sACYp2.png

Καλημέρα κορίτσια, πως είμαστε σήμερα;;

Evi155 πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις;;;

Έχω μεγάλο προβληματισμό, τι να κάνω ρε γμτ;;; όλα μια χαρά και το αποτέλεσμα μηδέν!!!

Πείτε καμιά ιδέα!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

Όντως είναι πολύ ωραία που ξαναζωντάνεψε το καφέ! Η ΤΙΝΑ λείπει! Πού θα πάει θα μας δει και θα μπει κάποια στιγμή!!!

VISSI μου αν δεν κάνω λάθος για σπερματέγχυση δεν πήγαινες? Τι έγινε τελικά?

IOANNA111 καλημέρα!!

Η ΤΙΝΑ μας θα έχει αναγούλες τώρα και δεν θα μπορεί!!!!!!!!!! χιχιχιχιχιχι

Ναι καλά θυμάσαι με τις σπερματεγχύσεις είχα ξεκινήσει και έχω κάνει πολλές............. Μια τελευταία θα προσπαθήσω τώρα και μετά ......μετά....... δεν ξέρω.......

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...