Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

ΞΕΚΕΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΕΝΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ....ΟΠΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΕΧΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΩΝ..ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ 2 ΚΟΥΤΙΑ PU...GON TVN 900 .......ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΞΕΚΕΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΕΝΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ....ΟΠΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΕΧΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΩΝ..ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ 2 ΚΟΥΤΙΑ PU...GON TVN 900 .......ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.

Μένια - Τάσσος, δυστυχώς δεν έχω για να σας βοηθήσω,

Θέλω μονάχα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και αυτή σας η φορά να είναι η Τυχερή Σας !!!!

Μέσα από την Καρδιά μου, μια Μεγάλη Καλή Επιτυχία !!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα μου, πως πάνε τα τεστάκια ??

Κορίτσια χάνεστε ....

καλά χάθηκα και γω λίγο, είμαι λίγο :cry:

αλλά θα ανασυγκροτηθώ πάλι !!!

Πολλά πολλά φιλιά !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα μου, πως πάνε τα τεστάκια ??

Κορίτσια χάνεστε ....

καλά χάθηκα και γω λίγο, είμαι λίγο :cry:

αλλά θα ανασυγκροτηθώ πάλι !!!

Πολλά πολλά φιλιά !!!

Γεια σου συμπεθέρα!

2 μέρες έχει που τα άρχισα προς το παρόν είναι αρνητικά. Λογικό γιατί κατά το Σάββατο περιμένω να κάνω ωορρηξία.

Αλήθεια οι υπόλοιπες γιατί χάθηκαν?

Εσύ γιατί είσαι "δακρυσμένο πρόσωπο"?

Έλα βρε μη στενοχωριέσαι. Άλλωστε η πρώτη σου προσπάθεια ήταν και πολλές φορές η πρώτη φορά δεν πετυχαίνει. Πότε ξαναξεκινάτε?

Γεια σου συμπεθέρα!

2 μέρες έχει που τα άρχισα προς το παρόν είναι αρνητικά. Λογικό γιατί κατά το Σάββατο περιμένω να κάνω ωορρηξία.

Αλήθεια οι υπόλοιπες γιατί χάθηκαν?

Εσύ γιατί είσαι "δακρυσμένο πρόσωπο"?

Έλα βρε μη στενοχωριέσαι. Άλλωστε η πρώτη σου προσπάθεια ήταν και πολλές φορές η πρώτη φορά δεν πετυχαίνει. Πότε ξαναξεκινάτε?

Ωραία κράτα τις ''δουλίτσες'' για το Σάββατο !!! :tongue::tongue:

μην σας πιάσει η καθαριότητα από τώρα !!!

Σήμερα ναι με έπιασε ένα παράπονο, δεν ξέρω, ίσως η ηλικία,

ίσως η μη καλή αννταπόκριση στα φάρμακα, σκέφτομαι πολλά,

αλλά ένα είναι σίγουρο,

Μανούλες θα Γίνουμε !!!!

Το θέλω, το νιώθω, το ξέρω, το Πιστεύω !!!

Φιλούρες συμπεθέραααααα !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Σας παρακολουθώ, απλά δεν είχα πολυ χρόνο αυτές τις μέρες...

ΙΩΑΝΝΑ σου εύχομαι τώρα που τα έχετε τακτοποιήσει να μη χριεαστεί εξωσωματική, και το τέλος της άνοιξης να σε βρει εγκυούλα :-)

ΤΙΝΑ ΜΑΡΤ μην το βάζεις κάτω, τα περισσότερα ζευγάρια που έχω ακούσει για εξωσωμ με τη δεύτερη ή με την τρίτη τα καταφέρνουν.

Από αύριο αρχίζω κι εγώ τα τεστάκια , 3ος μήνας προσποάθειας για εμάς!

sACYp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΣΤΕ?

Ωραία κράτα τις ''δουλίτσες'' για το Σάββατο !!! :tongue::tongue:

μην σας πιάσει η καθαριότητα από τώρα !!!

Σήμερα ναι με έπιασε ένα παράπονο, δεν ξέρω, ίσως η ηλικία,

ίσως η μη καλή αννταπόκριση στα φάρμακα, σκέφτομαι πολλά,

αλλά ένα είναι σίγουρο,

Μανούλες θα Γίνουμε !!!!

Το θέλω, το νιώθω, το ξέρω, το Πιστεύω !!!

Φιλούρες συμπεθέραααααα !!!!

Έτσι σε θέλω αισιόδοξη και άσε τις βλακείες με την ηλικία και την απαισιοδοξία σου. Η μητέρα μιας συναδέλφου μου ξαναπαντρεύτηκε ένα τεκνό και στα 50 της χρόνια παρακαλώ έμεινε έγκυος σε δίδυμα!!!!!

Επίσης με το σύζυγο πέρσι τα Χριστούγεννα είμασταν με παρέα εκδρομή και πήγαμε σε ένα μαγαζί να φάμε. Και είχε και κόσμο από μια βάπτιση που τρώγανε. Και το αξιοσημείωτο είναι ότι οι γονείς του μπέμπη ήταν σίγουρα 50-52 ετών. Όλη η παρέα αυτήν την ηλικία τους έκανε. 6 άτομα είμασταν και κανένας δεν είπε κάτω από 50. Ο άντρας μπορεί να ήταν και 55!

Γι'αυτό αυτά τα παράπονα άστα!!!!! Δεν πιάνουν!!!!!

Προς το παρόν τα τεστάκι ωορρηξίας είναι αρνητικά. Με βάση την εμπειρία μου αύριο ή μεθαύριο το αργότερο θα με πιάσει ο πόνος της ωορρηξίας. Και αρνητικά να δείξουν εγώ θα το κάνω γιατί μπορεί να είναι και τίποτα μούφα τα τεστάκια που πήρα και στο τέλος να χάσω τον κύκλο!!!!!

Καλημέρα σε όλες!

Σας παρακολουθώ, απλά δεν είχα πολυ χρόνο αυτές τις μέρες...

ΙΩΑΝΝΑ σου εύχομαι τώρα που τα έχετε τακτοποιήσει να μη χριεαστεί εξωσωματική, και το τέλος της άνοιξης να σε βρει εγκυούλα :-)

Από αύριο αρχίζω κι εγώ τα τεστάκια , 3ος μήνας προσποάθειας για εμάς!

Μακάρι ρε Εύη μου!!!!!! Μακάρι να μείνουμε όλες και να κάνουμε παρεούλα!!!!! Εσύ σαν πιο έμπειρη θα μας δίνεις συμβουλές και θα μας χαλαρώνεις!

• 1 month later...

χαριζω φαρμακα εξωσωματικης 3 κουτια ενεσεις gonal 300 iu/5ml (θυλακιοτροπινη αλφα ) και 1 κουτι cetrotide 0.25mg (μανιτολη) εαν καποια ενδιαφερεται στειλτε μου εμαιλ στο [email protected] για να συνεννοηθουμε να σας τα στειλω ειναι απο την πρωτη μερα αγορας διατηρημενα σε ψυγειο

• 2 εβδομάδες μετά...
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ?

ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΟΑΝΝΑ111!!!!!!!!!

Χαθήκαμε, η αλήθεια είναι αυτή!!!!!!!!!!

Εγώ εδώ στο σημείο ΜΗΔΕΝ ακόμα, οι ψυχικές αντοχές και τα χρονικά όρια εξαντλούνται............ Ακόμα στον αγώνα για λίγο ακόμα και ο Θεός βοηθός!!!!!!

Δόξα τον Θεό ο μικρός μου είναι μια χαρά και μου φωτίζει τη ζωή μου

διαρκώς!!

Αλλά τα πιο ευχάριστα νέα είναι της ΤΙΝΑΣ μας!!!! Δε τα έχεις μάθει;;;;;;;;;;;;;;;; Είναι έγκυος σε δίδυμα!!!!!!!!!! Πόσο χάρηκα δεν λέγεται!!!!!! Άντε μας έκανε το ποδαρικό!!! Όλα να της πάνε καλά!!!!!!!!!!!!

Για τις άλλες κοπέλες δεν ξέρω, χάθηκαν και αυτές.............

Εσύ πως είσαι;;; Σε τι φάση βρίσκεσαι;;;;;;;;; Γράψε τα νέα σου!!!!!!!

Φιλάκια

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΟΑΝΝΑ111!!!!!!!!!

Χαθήκαμε, η αλήθεια είναι αυτή!!!!!!!!!!

Εγώ εδώ στο σημείο ΜΗΔΕΝ ακόμα, οι ψυχικές αντοχές και τα χρονικά όρια εξαντλούνται............ Ακόμα στον αγώνα για λίγο ακόμα και ο Θεός βοηθός!!!!!!

Δόξα τον Θεό ο μικρός μου είναι μια χαρά και μου φωτίζει τη ζωή μου

διαρκώς!!

Αλλά τα πιο ευχάριστα νέα είναι της ΤΙΝΑΣ μας!!!! Δε τα έχεις μάθει;;;;;;;;;;;;;;;; Είναι έγκυος σε δίδυμα!!!!!!!!!! Πόσο χάρηκα δεν λέγεται!!!!!! Άντε μας έκανε το ποδαρικό!!! Όλα να της πάνε καλά!!!!!!!!!!!!

Για τις άλλες κοπέλες δεν ξέρω, χάθηκαν και αυτές.............

Εσύ πως είσαι;;; Σε τι φάση βρίσκεσαι;;;;;;;;; Γράψε τα νέα σου!!!!!!!

Φιλάκια

ΚΑΛΗΜΕΡΑ VISSI MOY!!!! Δεν ήξερα τίποτα για τη συμπεθέρα μου!!! Την άτιμη δεν με ενημέρωσε!!! Χάρηκα απίστευτα πολύ! Και δίδυμα ε? Πω πω χαρά!!! Πότε συνέβη το ευχάριστο? Ξανα-έκανε εξωσωματική ή ξεαγχώθηκε και έμεινε από μόνη της? Πόσο μηνών είναι τώρα? Πετάει από χαρά φαντάζομαι!!!! Πες μου νέα της ή αν επικοινωνείς μαζί της πες να μου γράψει!!!! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα!!!!!

Επίσης δώσε πολλά φιλάκια στο μικρό σου! Κι αν είσαι εσύ στο σημείο μηδέν που έχεις τον παίδαρό σου ήδη εγώ τι να πω? Εγώ να δεις σε τι σημείο βρίσκομαι! Υπό του μηδενός!

Μη χανόμαστε!!!! Είναι κρίμα!!!!

Τρελλάθηκα με την ΤΙΝΑ!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τί ευχάριστα νέα είναι αυτά για την ΤΙΝΑ!!!:P:p:p

Επειδή δεν μπαίνω σε άλλα καφέ πλην του Easy living, δεν μπορούσα να ξέρω, αν και συχνά τη σκεφτόμουν, όπως και εσάς. !!!

Εύχομαι για όλες να πραγματοποιηθεί το όνειρό μας!!!

Δεν έγραφα τόσο καιρό γιατί κι εμείς στο μηδέν είμαστε...

Ο άντρας μου προτιμά να γίνει μόνο "αν τύχει" και να μην κάνουμε επεμβάσεις, ίσως επειδή δεν το θέλει όσο εγώ... Πήγα προχτές σε γυναικολόγο γιατί έχω μια ενόχληση στο στήθος. Πρώτη φορά τον έβλεπα, γιατί μετά τη μετακόμιση από Αθήνα δεν είχα πλέον γιατρό να με παρακολουθεί. Με είδε και βρήκε κάτι πολύ μικρό στη μήτρα που μπορεί όμως να είναι πολύποδας. Όταν τον ρώτησα ανήσυχη μου είπε πως δεν εμποδίζει τυχόν εγκυμοσύνη και "στην ηλικία σας φαντάζομαι δεν ενδιαφέρεστε πλέον για τέτοια θέματα":(... Με 'εριξε δέκα πατώματα κάτω... Ευγενέστατος (μάλλον πιο νέος από μένα) αλλά κάπως άστοχη η απάντησή του! Του είπα πως ναι, ενδιαφέρομαι για δεύτερο παιδί. Οκ είμαι 45 χρονών αλλά ξέρω κόσμο που κάνει στα 45 και στα 46 παιδί και μάλιστα πρώτο. Για να το μαζέψει μου είπε μετά πως έχω έτοιμο ωοθηλάκιο και καλό εινα να κάνουμε προσπάθειες το επόμενο τριήμερο...

Φιλιά σε όλες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ VISSI MOY!!!! Δεν ήξερα τίποτα για τη συμπεθέρα μου!!! Την άτιμη δεν με ενημέρωσε!!! Χάρηκα απίστευτα πολύ! Και δίδυμα ε? Πω πω χαρά!!! Πότε συνέβη το ευχάριστο? Ξανα-έκανε εξωσωματική ή ξεαγχώθηκε και έμεινε από μόνη της? Πόσο μηνών είναι τώρα? Πετάει από χαρά φαντάζομαι!!!! Πες μου νέα της ή αν επικοινωνείς μαζί της πες να μου γράψει!!!! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα!!!!!

Επίσης δώσε πολλά φιλάκια στο μικρό σου! Κι αν είσαι εσύ στο σημείο μηδέν που έχεις τον παίδαρό σου ήδη εγώ τι να πω? Εγώ να δεις σε τι σημείο βρίσκομαι! Υπό του μηδενός!

Μη χανόμαστε!!!! Είναι κρίμα!!!!

Τρελλάθηκα με την ΤΙΝΑ!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

sACYp2.png

Evi155 γειά σου!!!!!!! Άντε να μαζευόμαστε πάλι!!!!!!!!

"Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς" έπρεπε να του πεις του γιατρού!!!!!!! Διακριτικότατος, τρομάρα του!!!!!!!!

Τι σκέφτεστε να κάνετε, προχωράτε έτσι και αν κάτσει, έκατσε;;;

Η μικρή σου καλά;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τί ευχάριστα νέα είναι αυτά για την ΤΙΝΑ!!!:P:p:p

Επειδή δεν μπαίνω σε άλλα καφέ πλην του Easy living, δεν μπορούσα να ξέρω, αν και συχνά τη σκεφτόμουν, όπως και εσάς. !!!

Εύχομαι για όλες να πραγματοποιηθεί το όνειρό μας!!!

Δεν έγραφα τόσο καιρό γιατί κι εμείς στο μηδέν είμαστε...

Ο άντρας μου προτιμά να γίνει μόνο "αν τύχει" και να μην κάνουμε επεμβάσεις, ίσως επειδή δεν το θέλει όσο εγώ... Πήγα προχτές σε γυναικολόγο γιατί έχω μια ενόχληση στο στήθος. Πρώτη φορά τον έβλεπα, γιατί μετά τη μετακόμιση από Αθήνα δεν είχα πλέον γιατρό να με παρακολουθεί. Με είδε και βρήκε κάτι πολύ μικρό στη μήτρα που μπορεί όμως να είναι πολύποδας. Όταν τον ρώτησα ανήσυχη μου είπε πως δεν εμποδίζει τυχόν εγκυμοσύνη και "στην ηλικία σας φαντάζομαι δεν ενδιαφέρεστε πλέον για τέτοια θέματα":(... Με 'εριξε δέκα πατώματα κάτω... Ευγενέστατος (μάλλον πιο νέος από μένα) αλλά κάπως άστοχη η απάντησή του! Του είπα πως ναι, ενδιαφέρομαι για δεύτερο παιδί. Οκ είμαι 45 χρονών αλλά ξέρω κόσμο που κάνει στα 45 και στα 46 παιδί και μάλιστα πρώτο. Για να το μαζέψει μου είπε μετά πως έχω έτοιμο ωοθηλάκιο και καλό εινα να κάνουμε προσπάθειες το επόμενο τριήμερο...

Φιλιά σε όλες!

Ούτε κι εσύ Ευάκι είσαι στο μηδέν. Έχεις την κοράκλα σου! Και όσο για το γιατρό και για την ηλικία που σου την είπε μη δίνεις καμία σημασία! Εγώ έχω ακούσει περίπτωση στα 50 να είναι έγκυος σε δίδυμα κι έχει και κόρη παντρεμένη. Όλα είναι δυνατά αν θέλει ο Θεός.

Κι εγώ έχω 2 φίλες με πολύποδα που οι γιατροί τις είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό γιατί συνήθως εξαφανίζονται μόνοι τους. Και μάλιστα και οι δύο κάνανε μωράκι!!!!!!

Άντε καλή επιτυχία το επόμενο τριήμερο με τις προσπάθειες και μη χάνεσαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...