Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Συμπεθέρα,

χαιρετώ πάμε την βολτίτσα μας !!!!

πολλά πολλά φιλάκια !!!!

ζούληξε ποδαράκι χεράκι και για μένα !!!!

:P:p

:tongue::tongue:

:rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πού είστε ρε κορίτσια? Γιατί μου χάνεστε?

Συμπεθέρα στο τέλος σε αυτό το ΤΟΠΙΚ οι δυο μας θα είμαστε να μιλάμε!

Συμπεθέρααααα μου,

και γω αδιαθέτησα χτες το βράδυ !!!

(να καθαρίσω από τις ορμόνες και το πρήξιμο ....ουφ .....)

χαχαχαχαχαχα

αυτό θα πει συμπεθέρες !!!!

μαζί τώρα πια και στις προσπάθειες !!!!

Ναι! Πλάκα θα έχει! Θα γελάμε μαζί στις προσπάθειες και μετά θα κλαίμε μαζί στην περίοδο! Και τα χρόνια θα περάσουν και θα βρεθούμε μια και καλή σε κανένα γηροκομείο να συζητάμε ακόμη για το πώς θα κάνουμε παιδί! ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Σαν να βλέπω εφιάλτη μού ακούγεται!!!!!!!

Εσύ μη μου ανησυχείς. Στο δρόμο που είσαι είναι ο πιο σίγουρος για το παιδί. Εγώ είμαι στο τελείως άγνωστο και αρχίζει και με ενοχλεί πολύ και μου τη δίνει στα νεύρα. Αυτόν τον καιρό ειδικά όλες οι γνωστές μου γεννάνε και χαίρομαι αλλά και με πειράζει ταυτόχρονα όταν σκέφτομαι εμένα. Επίσης ακούω και συνέχεια για εγκυμοσύνες και ναι..... δεν είμαι καθόλου καλός άνθρωπος και ζηλεύω και σκέφτομαι: "Και αυτή έγκυος?"

Ειδικά σήμερα με έχει πάρει από κάτω. Πήγαμε με το σύζυγο σε ένα εμπορικό βόλτα για καφέ και έβλεπα χαρούμενα πρόσωπα και μού την έδινε. Και το χειρότερο? Αρχίζω και δε θέλω καμιά παρέα. Κουράστηκα να προσποιούμαι την χαρούμενη και ότι όλα στη ζωή μου είναι ρόδινα.

Λες να είμαι στην αρχή κατάθλιψης? Η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνω τον εαυτό μου. Όταν με δω να με παίρνει πολύ από κάτω με το ζόρι ντύνομαι, βάφομαι και βγαίνω. Περνάω καλά και ξεχνιέμαι δε λέω αλλά αυτόν τον καιρό επειδή έτυχαν και κάποια οικογ. θεματάκια με πήρε λίγο από κάτω. Είμαι άνθρωπος που γελάω με το παραμικρό αλλά στο τέλος μού βγαίνει και ένα "ΟΥΦ" σαν αναστεναγμός.

Δεν ξέρω τι να πω!!!!!!!!! Σήμερα ειδικά είμαι πολύ μπερδεμένη! Αύριο ίσως ο Θεός με ποτίσει με περισσότερη αισιοδοξία.

Το ανιψάκι σου τρέλααααα

μου αρέσουν τέτοια παιδάκια, χαριτωμένα, αυθόρμητα, χαρά γεμάτα,

όχι σαν κάποια τυπωποιημένα .....

Άντε και στα δικά μας γρήγορα !!!!

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Ευτυχώς υπάρχει και αυτό και όταν τον βλέπω μού ρουφάει όλα τα προβλήματα και ξεχνιέμαι!!!!!!!

Συμπεθέρα,

χαιρετώ πάμε την βολτίτσα μας !!!!

πολλά πολλά φιλάκια !!!!

ζούληξε ποδαράκι χεράκι και για μένα !!!!

:rolleyes::rolleyes:

Η μάνα τρελλαίνεται να ζουλάει ποδαράκια, η αδερφή μου πωπάκι κι εγώ χεράκια. Τρελλαίνομαι για παιδικά χεράκια. Το έχουμε φάει δηλαδή το παιδί! :-P:razz::-P:razz:

Κορίτσιααααααααα

Που είστε ??

Ξυπνήστεεεεεεεεε !!!!!

Evi πως πάνε τα τεστάκια ??

Vissi ??

Deppy ??

Ath gal ??

Συμπεθέρα μου ?? μην ξεχνάς τα προίκα !!! Τα σεμεδάκιααααα :tongue::tongue:

Παρεπιμπτόντως τα λεγόμενα κοφτά σε χρώμα άσπρο είναι τα Αγαπημένα μου !!!

Αλήθειαααααα, Τρελαίνομαι ...... :P:p

γεια σας κι απο δω κοριτσαρες!

εξαφανιστηκα ολιγον τι ....ε δουλεια ..δεν πολυ μπαινω και εδω ...κοιταω βεβαια νεα αλαλ δεν πολυ γραφω...το ψιλοαφηνω στο φλου ...μην με πιανει ο μεγας πανικος παλι ...

Τινα μου ? διαβασα νεα ...αν και δεν ηθελα αυτα τα νεα...δεν ξερω τι να πω ...ειλικρινα ..δεν θελω ουτε κουραγιο να δωσω ..ουτε να πω δεν πειραζει ..απλα περιμενα ....:cry:

οι υπολοιπες τι κανετε???

ελπιζω ολα να ειναι καλα ....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλημέρα κορίτσια!!!Ξέρω οτι έχω πολλές απουσίες αλλά....δικαιολογημένες:έκανα τη λαπαροσκόπηση!!!Ολα καλά και σήμερα είμαι στη δουλειά.Τελικά καθαρίστηκε η κύστη και αφαιρέθηκε ενα ενδομητρίωμα.Η ταχεία βιοψία αρνητική-περιμένουμε βεβαια και την ιστολογική σε λίγες μέρες.Αφαιρέθηκε και η αριστερή σάλπιγγα γιατι ήταν υδροσάλπιγγα-η δεξιά ευτυχως καθαρή.Τίνα σου είχα στείλει π.μ. για τον φυσικό κύκλο που ρώτησες,πιστεύω να το έλαβες...

Καλημέρα κορίτσια!!!Ξέρω οτι έχω πολλές απουσίες αλλά....δικαιολογημένες:έκανα τη λαπαροσκόπηση!!!Ολα καλά και σήμερα είμαι στη δουλειά.Τελικά καθαρίστηκε η κύστη και αφαιρέθηκε ενα ενδομητρίωμα.Η ταχεία βιοψία αρνητική-περιμένουμε βεβαια και την ιστολογική σε λίγες μέρες.Αφαιρέθηκε και η αριστερή σάλπιγγα γιατι ήταν υδροσάλπιγγα-η δεξιά ευτυχως καθαρή.Τίνα σου είχα στείλει π.μ. για τον φυσικό κύκλο που ρώτησες,πιστεύω να το έλαβες...

καλημέρα! deppy μου χαίρομαι που τώρα είναι ανοιχτυός ο δρόμος σου! Άβτε καλή αρχή και στις προσπάθειές σας!

Εμείς είχαμε πάει τριημεράκι στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη μικρή στην αδερφή του άντρα μου, περάσαμε πολύ ωραία!

Τα τεστάκια τα σταμάτησα γιατί θέλω να κρατήσω 5 και για τον άλλο μήνα, μικρές οι πιθανότητες γι αυτό το μήνα, μας πέτυχαν κρυωμένους οι καλές οι μέρες, έχω μια μικρή ελπίδα, γα να δούμε...

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Deppy μου, πολύ χαίρομαι που μετά από μια ταλαιπωρία ανοίγει ο δρόμος πάλι προς το όνειρο !!!!

Ναι το μήνυμα το έλαβα εγώ μάλλον νάνι θα κάνω, θα το ζητήσω .....

Το διάβασα αλλά δεν σε ευχαρίστησα .... :confused: oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλημέραααααααααα

Μια Γλυκιά Καλημέραααααα

φεύγωωωωωωωωω

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Κοριτσάρες μου, τι κάνετε ??

Χαθήκατε όλες !!!!

Καλά χάθηκα και γω αλλά από δευτέρα, τρίτη είμαι με ένα αισχρό πονοκέφαλο άλλο πράγμα !!!!

Έρχομαι σπίτι και πέφτω αμέσως στο κρεβάτι !!!!

Αυτά τα δικά μου !!!

Εσείς νέα ??

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Πού είστε ρε κορίτσια? Γιατί μου χάνεστε?

Ναι! Πλάκα θα έχει! Θα γελάμε μαζί στις προσπάθειες και μετά θα κλαίμε μαζί στην περίοδο! Και τα χρόνια θα περάσουν και θα βρεθούμε μια και καλή σε κανένα γηροκομείο να συζητάμε ακόμη για το πώς θα κάνουμε παιδί! ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Σαν να βλέπω εφιάλτη μού ακούγεται!!!!!!!

Ούτε που να το Σκέφτεσαι, ακούς ?? !!!!! Θα καθόμαστε σε ένα καναπέ, θα πίνουμε το τσαγάκι μας, και θα χαιρόμαστε τα εγγονάκια μας !!!!! Ακούς ?? ααααααα !!!!

Όλα αυτά θα τα θυμόμαστε σαν παλιές ξεθωριασμένες ιστορίες και καμιά φορά, ίσως, να τις αναπολούμε με ένα πικρό χαμόγελο .....

Άλλα, Μέσα από Όλα αυτά, θα έχουμε Αγαπήσει τόσο, θα έχουμε νιώσει τόσο τον πόνο, που δεν θα επιτρέψουμε, άλλο πόνο να πλησιάσει τα παιδιά μας !!!!

Αυτά μόνο θα γελάνε, και μαζί με αυτά θα γελάμε και μεις !!!! Θα γελάμε μέσα από τα μάτια τους, η ευτυχία θα μας Έρχεται διπλή !!!! Θα Απολαμβάνουμε τα εγγονάκια μας, θα μας τα ''φορτώνουν'' για να ζήσουν αυτά τον Έρωτα τους !!! Να πραγματοποιούν τα δικά τους συνεχόμενα Όνειρα !!!!

Ακούς Συμπεθέρα ???

Ακούς ??

Ήθελα μέρες να σου γράψω, αλλά ένα αισχρός πονοκέφαλος δεν με άφηνε καθόλου !!!

Τώρα είμαι λίγο καλύτερα, όχι πολύ καλά .....

Εσύ μη μου ανησυχείς. Στο δρόμο που είσαι είναι ο πιο σίγουρος για το παιδί. Εγώ είμαι στο τελείως άγνωστο και αρχίζει και με ενοχλεί πολύ και μου τη δίνει στα νεύρα. Αυτόν τον καιρό ειδικά όλες οι γνωστές μου γεννάνε και χαίρομαι αλλά και με πειράζει ταυτόχρονα όταν σκέφτομαι εμένα. Επίσης ακούω και συνέχεια για εγκυμοσύνες και ναι..... δεν είμαι καθόλου καλός άνθρωπος και ζηλεύω και σκέφτομαι: "Και αυτή έγκυος?"

Και γω τώρα δεν κάνει να πάρω άλλα φάρμακα για εξωσ.., πρέπει να περάσουν τρεις μήνες !!! Και σε μένα δεν είναι εύκολα τα πράγματα, οι ωοθήκες δεν ανταποκρίθηκαν έκαναν δύο μόνο !!!! Και προχώρησε, τοποθετήσαμε μόνο το ένα !!! Αλλά Παρόλα αυτά δεν το βάζω κάτω !!!

Μανούλες θα γίνουμε !!!! Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ .....

Έτσι θέλω να πιστεύω ....... Θα Γίνουμε !!!!!

Παρακαλάω και γω ..... Πιστεύω ....

Αλλά Θέλω να το Πιστεύω και Μέσα Μου !!!!

Γιατί δεν βάζεις έναν χρονικό περιορισμό και μετά να αρχίσετε μια εξωσωμ...

λέω εγώ τώρα ??

Να μην χάνεται και χρόνο, και να μην αφήνεις το καιρό να περνάει αφού νιώθεις έτσι !!!!

Εγώ, λόγω ιδιαίτερων καταστάσεων, δεν υπήρχε δυνατότητα να ξεκινήσουμε νωρίτερα !!! Αλλά το προσπαθούμε !!! Αν ήμουνα στην θέση σου, ίσως από Σεπτέμβρη να έκανα μια προσπάθεια !!!

Όσο πιο μικρή τόσο καλύτερα, νομίζω, δεν σε πιέζει ο χρόνος, ίσως έχεις καλύτερη ανταπόκριση στις ενέσεις (λόγω μικρής ηλικίας) και αν τυχόν χρειαστεί δεύτερη εξωσ.... να έχεις κατεψυγμένα από την πρώτη, οπότε δεν παίρνεις φάρμακα και κάνεις μόνο την εμβρυομεταφορά !!!

Αυτά, Ελπίζω να μην σε κούρασα και συγνώμη για το θάρρος μου αυτό, αλλά, το κάνω από την Αγάπη μου για ένα Παιδάκι !!!!

Συμπεθέρα μου, χαμογέλα Όλα καλά θα πάνε !!!!

Ειδικά σήμερα με έχει πάρει από κάτω. Πήγαμε με το σύζυγο σε ένα εμπορικό βόλτα για καφέ και έβλεπα χαρούμενα πρόσωπα και μού την έδινε. Και το χειρότερο? Αρχίζω και δε θέλω καμιά παρέα. Κουράστηκα να προσποιούμαι την χαρούμενη και ότι όλα στη ζωή μου είναι ρόδινα.

Εγώ πια δεν προσποιούμαι, βαρέθηκα, κάνω ότι με ευχαριστεί !!!!! ουφ πια !!

Άρα δεν είσαι μόνη !!! Δεν πρέπει να καταπιεζόμαστε !!!! Έχουμε ένα σκοπό , το Μωρό Μας !!!!!

Λες να είμαι στην αρχή κατάθλιψης? Η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνω τον εαυτό μου. Όταν με δω να με παίρνει πολύ από κάτω με το ζόρι ντύνομαι, βάφομαι και βγαίνω. Περνάω καλά και ξεχνιέμαι δε λέω αλλά αυτόν τον καιρό επειδή έτυχαν και κάποια οικογ. θεματάκια με πήρε λίγο από κάτω. Είμαι άνθρωπος που γελάω με το παραμικρό αλλά στο τέλος μού βγαίνει και ένα "ΟΥΦ" σαν αναστεναγμός.

Όταν υπάρχουν και οι ερωτήσεις του τύπου ''τι κάνετε'' ?? ''πότε'' ?? εεεεε εκεί δεν μιλάμε για κατάθλιψη !!!! Εκεί είμαστε Ηρωίδες που απαντάμε με ψυχραιμία και δεν δείχνουμε το πόνο μας !!!! Είμαστε δυνατές που ανασυγκροτούμαι τις Δυνάμεις μας, για την επόμενη πετυχημένη μας κίνηση !!!

Δεν ξέρω τι να πω!!!!!!!!! Σήμερα ειδικά είμαι πολύ μπερδεμένη! Αύριο ίσως ο Θεός με ποτίσει με περισσότερη αισιοδοξία.

Πίστη και Μόνο Πίστη !!!!!!

Ευτυχώς υπάρχει και αυτό και όταν τον βλέπω μού ρουφάει όλα τα προβλήματα και ξεχνιέμαι!!!!!!!

Συμπεθέραααααα

Τα Φιλιά μου !!!!

:P:p:p:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Κι εγώ έκλαιγα γιατί νόμιζα ότι με πούλησε η συμπεθέρα μου! :cry::cry::cry:

Σε δικαιολογώ όμως με τους πονοκεφάλους γιατί κι εμένα όταν με πιάνουν έτσι είμαι!!!

Ούτε που να το Σκέφτεσαι, ακούς ?? !!!!! Θα καθόμαστε σε ένα καναπέ, θα πίνουμε το τσαγάκι μας, και θα χαιρόμαστε τα εγγονάκια μας !!!!! Ακούς ?? ααααααα !!!!

Όλα αυτά θα τα θυμόμαστε σαν παλιές ξεθωριασμένες ιστορίες και καμιά φορά, ίσως, να τις αναπολούμε με ένα πικρό χαμόγελο .....

Άλλα, Μέσα από Όλα αυτά, θα έχουμε Αγαπήσει τόσο, θα έχουμε νιώσει τόσο τον πόνο, που δεν θα επιτρέψουμε, άλλο πόνο να πλησιάσει τα παιδιά μας !!!!

Αυτά μόνο θα γελάνε, και μαζί με αυτά θα γελάμε και μεις !!!! Θα γελάμε μέσα από τα μάτια τους, η ευτυχία θα μας Έρχεται διπλή !!!! Θα Απολαμβάνουμε τα εγγονάκια μας, θα μας τα ''φορτώνουν'' για να ζήσουν αυτά τον Έρωτα τους !!! Να πραγματοποιούν τα δικά τους συνεχόμενα Όνειρα !!!!

Ακούς Συμπεθέρα ???

Ακούς ??

Ήθελα μέρες να σου γράψω, αλλά ένα αισχρός πονοκέφαλος δεν με άφηνε καθόλου !!!

Τώρα είμαι λίγο καλύτερα, όχι πολύ καλά .....

Σε χαίρομαι ρε συ για την αισιοδοξία σου. Εμένα ούτε που με πάει το μυαλό για εγγονάκια! Λες?

Λες να κάνουμε μωρά και μετά να προσέχουμε και τα εγγονάκια και να μην ξεπαιδιάσουμε ποτέ? Και πότε μαρή θα πάμε σαν συμπεθέρες καμιά εκδρομή με τα ΚΑΠΗ?

Μην καλομαθαίνεις τα παιδιά μας. Εγώ εγγόνια δεν προσέχω. Να το κάνεις εσύ!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Και γω τώρα δεν κάνει να πάρω άλλα φάρμακα για εξωσ.., πρέπει να περάσουν τρεις μήνες !!! Και σε μένα δεν είναι εύκολα τα πράγματα, οι ωοθήκες δεν ανταποκρίθηκαν έκαναν δύο μόνο !!!! Και προχώρησε, τοποθετήσαμε μόνο το ένα !!! Αλλά Παρόλα αυτά δεν το βάζω κάτω !!!

Μανούλες θα γίνουμε !!!! Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ .....

Έτσι θέλω να πιστεύω ....... Θα Γίνουμε !!!!!

Παρακαλάω και γω ..... Πιστεύω ....

Αλλά Θέλω να το Πιστεύω και Μέσα Μου !!!!

Γιατί δεν βάζεις έναν χρονικό περιορισμό και μετά να αρχίσετε μια εξωσωμ...

λέω εγώ τώρα ??

Να μην χάνεται και χρόνο, και να μην αφήνεις το καιρό να περνάει αφού νιώθεις έτσι !!!!

Εγώ, λόγω ιδιαίτερων καταστάσεων, δεν υπήρχε δυνατότητα να ξεκινήσουμε νωρίτερα !!! Αλλά το προσπαθούμε !!! Αν ήμουνα στην θέση σου, ίσως από Σεπτέμβρη να έκανα μια προσπάθεια !!!

Όσο πιο μικρή τόσο καλύτερα, νομίζω, δεν σε πιέζει ο χρόνος, ίσως έχεις καλύτερη ανταπόκριση στις ενέσεις (λόγω μικρής ηλικίας) και αν τυχόν χρειαστεί δεύτερη εξωσ.... να έχεις κατεψυγμένα από την πρώτη, οπότε δεν παίρνεις φάρμακα και κάνεις μόνο την εμβρυομεταφορά !!!

Αυτά, Ελπίζω να μην σε κούρασα και συγνώμη για το θάρρος μου αυτό, αλλά, το κάνω από την Αγάπη μου για ένα Παιδάκι !!!!

Συμπεθέρα μου, χαμογέλα Όλα καλά θα πάνε !!!!

Πολύ καλά κάνεις και με συμβουλεύεις και σε ευχαριστώ. Για παράδειγμα δεν ήξερα ότι όταν κάνεις δεύτερη εξωσωματική κάνεις μόνο εμβρυομεταφορά. Νόμιζα ότι τα κάνεις όλα από την αρχή. Και είμαι σίγουρη ότι η πρώτη δεν θα πιάσει.

Πήγα σήμερα γυναικολόγο (βέβαια τα σίγουρα αποτελέσματα θα τα μάθω από βδομάδα που θα δούμε τον ανδρολόγο) και μου είπε ότι το σπέρμα έγινε μια χαρά και ότι ο ανδρολόγος που πάμε είναι κορυφαίος και να του έχουμε εμπιστοσύνη. Μου είπε κι αυτός (όπως ο ανδρολόγος) ότι τώρα ξεκινάμε τις προσπάθειες και να κάνω υπομονή κάνα χρόνο(πράγμα που θα με τρελλάνει - σκέφτηκα κι εγώ αυτό που είπες ότι μέχρι το Σεπτέμβρη αν δε μείνω να αρχίσω να σκέφτομαι για εξωσωματική γιατί δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη για φυσική σύλληψη) και μάλιστα μού τόνισε ότι εφόσον διορθώσαμε τα προβλήματα να προσπαθήσω κάνα 2-3 μήνες με τεστάκια ωορρηξίας κι αν δε μείνω (που δε θα μείνω) να πηγαίνω για παρακολούθηση ωορρηξίας (που θα με βάζει και μια ένεση για καλύτερο ωάριο αν κατάλαβα καλά).

Βέβαια τα σίγουρα πορίσματα από τις εξετάσεις που ξανακάναμε θα μας τα πει από βδομάδα ο ανδρολόγος.

Εγώ πια δεν προσποιούμαι, βαρέθηκα, κάνω ότι με ευχαριστεί !!!!! ουφ πια !!

Άρα δεν είσαι μόνη !!! Δεν πρέπει να καταπιεζόμαστε !!!! Έχουμε ένα σκοπό , το Μωρό Μας !!!!!

Κι εγώ αυτό κάνω. Κάνω ότι με ευχαριστεί κι αν κάποιοι παρεξηγούνται που τους έκανα πέρα δε με νοιάζει καθόλου. Δεν είμαι σε φάση να ασχολούμαι με μαλ....... έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Κι αν καμιά φορά με παίρνει από κάτω τι να κάνω? Άνθρωπος είμαι. Μια γελάω μια κλαίω και δεν ντρέπομαι καθόλου. Συναισθήματα είναι κι αυτά. Ουφ τα είπα και ξελάφρωσα. Απλώς τελευταία όπως σου έγραψα έχω και κάποια άλλα οικογ. θεματάκια που με ρίχνουν ακόμη πιο πολύ. Τα αφήνω στο Θεό! Αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι αφήνομαι στο έλεός του...... ΑΥΤΟΣ ξέρει καλύτερα από όλους τι είναι καλό για μένα!

Όταν υπάρχουν και οι ερωτήσεις του τύπου ''τι κάνετε'' ?? ''πότε'' ?? εεεεε εκεί δεν μιλάμε για κατάθλιψη !!!! Εκεί είμαστε Ηρωίδες που απαντάμε με ψυχραιμία και δεν δείχνουμε το πόνο μας !!!! Είμαστε δυνατές που ανασυγκροτούμαι τις Δυνάμεις μας, για την επόμενη πετυχημένη μας κίνηση !!!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!

Πίστη και Μόνο Πίστη !!!!!!

ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!!!

Συμπεθέραααααα

Τα Φιλιά μου !!!!

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΣΤΙΚΑ! ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Είμαστε καλά, περιμένουμε την Π την επόμενη εβδομάδα (εκτός απροόπτου:rolleyes:) και το τριήμερο έρχονται φίλοι από Αθήνα, μόνο που έχει παλιόκαιρο :-( Κάποιες βολτίτσες θα τις κάνουμε όμως.

Εσείς τί θα κάνετε; Θα πάτε πουθενά;

sACYp2.png

Κορίτσια Καλημέρααααα

Καλή Καθαρά Δευτέρα !!!!

Καλή Σαρακοστή !!!!!

Γρήγορα με θετικές χοριακές !!!!

Να περάσετε καλά και ήρεμα !!!!

Και του Χρόνου Με τα Μωρά Μας !!!!

Φιλιά Σε όλες Σας !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Εμείς εδώ ....

οικογενειακά και με κάτι φίλους !!!!

Υ.Γ. Κορίτσια μην χάνεστε !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα,

Για να κάνεις στην 2 εξωσωμ... μόνο εμβρυομεταφορά, θα πρέπει να κάνεις πολλά ωάρια

και κατά συνέπεια να γονιμοποιηθούν, να διαιρεθούν όπως πρέπει (σε κύτταρα) !!!!

Άρα από την πρώτη εξωσωμ... θα έχεις πολλά, καλά έμβρυα !!!!!

Αν είσαι μέχρι 35 (χωρίς να τα έχεις κλείσει ) βάζεις νομίζω, μέχρι 2 έμβρυα !!!

Από 35 - 40 βάζεις 3 έμβρυα !!!

και Από 40 και πάνω βάζεις 4 έμβρυα !!!!

Για το 40 +++ το ξέρω πολύ καλά !!!

Για τις άλλες δυο ηλικίες (νομίζω) !!!

Όταν λοιπόν, η γυναίκα είναι μικρή και οι τιμές των ορμονών της είναι καλές, παράγει

πιο πολλά ωάρια, ακόμα και με την πιο μικρή δόση φαρμάκων !!!

Οπότε, ανάλογα, με την ηλικία της, βάζει τον επιτρεπόμενο αριθμό εμβρύων

και τα υπόλοιπα τα καταψύχει, για την επόμενη φορά αν χρειαστεί !!!!

Βέβαια στην δεύτερη εξωσωμ... δεν παίρνεις ενέσεις διέγερσης,

για να παράγεις ωάρια, αφού ήδη έχεις στην κατάψυξη (έμβρυα),

απλώς κάτι σαν μια μικρή αγωγή (δεν ξέρω ακριβώς τι) για να υποδεχτεί

ο οργανισμός τα έμβρυα !!!!

Έχω ακούσει και περιπτώσεις κοπέλες που σε μικρή ηλικία

κάνουν 10, 15 ωάρια ..... !!!

Βέβαια δεν θέλουμε υπερδιέγερση ωοθηκών !!!! Για αυτό σε παρακολουθεί, τακτικά ο εξωσωμ.....

που προσδιορίζει και την ανάλογη δόση των ενέσεων !!!

Βέβαια πριν την εξωσωμ... μπορείς να κάνεις σπερματέγχυση, με λίγα φάρμακα,

για να παράγεις ο οργανισμός παραπάνω από ένα ωάριο !!!

(ίσως 2 -3) έχουν ακουστεί και περιπτώσεις που κάνανε έτσι δίδυμα !!!!

Προσωπική μου άποψη μην χάσεις πολύ χρόνο με την σπερματέγχυση !!!!

Νομίζω λένε 2 -3 μήνες !!!!

Προυπόθεση είναι βέβαια, να έχεις καθαρές σάλπιγγες !!!!

Αυτό φαίνεται με την σαλπιγγογραφία !!!!

Αυτά σχετικά περί εξωσωμ.. και σπερματέγχυσης !!!!

Βέβαια, και οι προσπάθειες, από μόνοι μας, να μην παραλείπονται !!!!

Εντατικές και ίσως με παρακολούθηση ωορρηξίας από γιατρό,

ή με τεστάκια !!!!

Πιστεύω να βοήθησα !!!!! :rolleyes:

Πολλά φιλιά !!!!!

Υ.Γ.

Ίσως τα άλλα κορίτσια να ξέρουν κάτι παραπάνω και να διορθώσουν !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα,

Για να κάνεις στην 2 εξωσωμ... μόνο εμβρυομεταφορά, θα πρέπει να κάνεις πολλά ωάρια

και κατά συνέπεια να γονιμοποιηθούν, να διαιρεθούν όπως πρέπει (σε κύτταρα) !!!!

Άρα από την πρώτη εξωσωμ... θα έχεις πολλά, καλά έμβρυα !!!!!

Αν είσαι μέχρι 35 (χωρίς να τα έχεις κλείσει ) βάζεις νομίζω, μέχρι 2 έμβρυα !!!

Από 35 - 40 βάζεις 3 έμβρυα !!!

και Από 40 και πάνω βάζεις 4 έμβρυα !!!!

Για το 40 +++ το ξέρω πολύ καλά !!!

Για τις άλλες δυο ηλικίες (νομίζω) !!!

Όταν λοιπόν, η γυναίκα είναι μικρή και οι τιμές των ορμονών της είναι καλές, παράγει

πιο πολλά ωάρια, ακόμα και με την πιο μικρή δόση φαρμάκων !!!

Οπότε, ανάλογα, με την ηλικία της, βάζει τον επιτρεπόμενο αριθμό εμβρύων

και τα υπόλοιπα τα καταψύχει, για την επόμενη φορά αν χρειαστεί !!!!

Βέβαια στην δεύτερη εξωσωμ... δεν παίρνεις ενέσεις διέγερσης,

για να παράγεις ωάρια, αφού ήδη έχεις στην κατάψυξη (έμβρυα),

απλώς κάτι σαν μια μικρή αγωγή (δεν ξέρω ακριβώς τι) για να υποδεχτεί

ο οργανισμός τα έμβρυα !!!!

Έχω ακούσει και περιπτώσεις κοπέλες που σε μικρή ηλικία

κάνουν 10, 15 ωάρια ..... !!!

Βέβαια δεν θέλουμε υπερδιέγερση ωοθηκών !!!! Για αυτό σε παρακολουθεί, τακτικά ο εξωσωμ.....

που προσδιορίζει και την ανάλογη δόση των ενέσεων !!!

Βέβαια πριν την εξωσωμ... μπορείς να κάνεις σπερματέγχυση, με λίγα φάρμακα,

για να παράγεις ο οργανισμός παραπάνω από ένα ωάριο !!!

(ίσως 2 -3) έχουν ακουστεί και περιπτώσεις που κάνανε έτσι δίδυμα !!!!

Προσωπική μου άποψη μην χάσεις πολύ χρόνο με την σπερματέγχυση !!!!

Νομίζω λένε 2 -3 μήνες !!!!

Προυπόθεση είναι βέβαια, να έχεις καθαρές σάλπιγγες !!!!

Αυτό φαίνεται με την σαλπιγγογραφία !!!!

Αυτά σχετικά περί εξωσωμ.. και σπερματέγχυσης !!!!

Βέβαια, και οι προσπάθειες, από μόνοι μας, να μην παραλείπονται !!!!

Εντατικές και ίσως με παρακολούθηση ωορρηξίας από γιατρό,

ή με τεστάκια !!!!

Πιστεύω να βοήθησα !!!!! :rolleyes:

Πολλά φιλιά !!!!!

Υ.Γ.

Ίσως τα άλλα κορίτσια να ξέρουν κάτι παραπάνω και να διορθώσουν !!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες συμπεθέρα μου. Μού ξεκαθάρισες κάπως το τοπίο στον τομέα της εξωσωματικής γιατί τα είχα μπερδεμένα στο μυαλό μου.

Σαλπιγγογραφία έχω κάνει και ήταν μια χαρά.

Τώρα ο γυναικολόγος μού είπε για 2-3 μήνες να ελέγχω την ωορρηξία μου με τεστάκια και αν δε γίνει κάτι για 2-3 μήνες θα πηγαίνω στο ιατρείο του για παρακολούθηση.

Μου είπε ότι εφόσον τώρα ρυθμίστηκαν τα ορμονικά μου και έφτιαξε και το σπέρμα του συζύγου αρχίζουμε κανονικά τις προσπάθειες και μου δίνει περιθώριο ένα χρόνο (φυσικά ο ένας χρόνος μού φαίνεται βουνό).

Φυσικά θα πάμε και στον ανδρολόγο για να μας πει αν όντως είναι όλα οκ με το σπέρμα και να μας κατευθύνει κι αυτός.

Προς το παρόν δηλαδή αρχίζω με τεστάκια ωορρηξία κάνα δίμηνο και βλέπουμε. Αν σε 6 μήνες δε γίνει κάτι θα αρχίσω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο εξωσωματικής!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...