Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Tina (και αλλες )...γεια!Ειμαι η δημιουργος αυτου του topic,καμια φορα ακομα σερφαρω στο parents..σας ειδα και χαιρομαι τοσο που το τοπικ αναζωογονηθηκε!Τινα μη μου στεναχωριεσαι,κλαψε λιγο και συνεχισε..θα γινει!!Εγω επεμενα και τα καταφερα,αν και πολλες φορες δεν ηξερα αν επρεπε..Σου(σας) ευχομαι ενα γερο,γλυκο μωρακι συντομα να ερθει!!!!:-P

Ευχαριστούμε πολύ!!!! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!!!! Θα ήθελες να γράψεις την ιστορία σου γιατί εγώ είμαι καινούρια?

Η δική μου αμαρτωλή ιστορία είναι η εξής:

Είμαι 31, προσπαθώ με το σύζυγο 2 χρόνια. Τον δεύτερο χρόνο ξεκινήσαμε τις εξετάσεις και βρήκα εγώ θέμα ορμονικό , το οποίο ρύθμισα και ο σύζυγος χρόνια προστατίτιδα. Μετά από φαρμακευτική αγωγή τέλη Ιανουαρίου ξαναξεκινήσαμε τις προσπάθειες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tina (και αλλες )...γεια!Ειμαι η δημιουργος αυτου του topic,καμια φορα ακομα σερφαρω στο parents..σας ειδα και χαιρομαι τοσο που το τοπικ αναζωογονηθηκε!Τινα μη μου στεναχωριεσαι,κλαψε λιγο και συνεχισε..θα γινει!!Εγω επεμενα και τα καταφερα,αν και πολλες φορες δεν ηξερα αν επρεπε..Σου(σας) ευχομαι ενα γερο,γλυκο μωρακι συντομα να ερθει!!!!:-P

Καλημέρα κορίτσια!

maybe2 ευχαριστούμε που άνοιξες αυτό το Topic, μας βοηθά τόσο πολύ!

sACYp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ??????

ΤΙΝΑΚΙ .............. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ????

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ, ΟΠΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Αχ Σε Ευχαριστώ Πολύυυυυυυυ !!!!!

Σίγουρα πρέπει να κλάψω να φύγει ο πόνος από μέσα μου ..... για μια νέα δυνατή προσπάθεια !!!

Μακάρι και μεις να τα καταφέρουμε να κρατήσουμε το δικό μας Θαυματάκι,

Γερό και Τυχερό !!!

Άργησα να σου γράψω (αν και είχα διαβάσει το μήνυμα ) αλλά καταλαβαίνεις από χάλια ψυχολογία ....

Σε Ευχαριστούμε για την δημιουργία του topic !!!!

Να γεμίσει γρήγορα Μωρά !!!!

:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ??????

ΤΙΝΑΚΙ .............. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ????

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ, ΟΠΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Συμπεθέρααααααα μου

Καλά τι βλέπω ? ή τι διαβάζω ?? κόψαμε το συμπεθέρα ??

δεν φτάνει η δική μου στεναχώρια, τώρα έχασα και το συμπεθεριό !!!!

:cry::cry:

:tongue::tongue::tongue:

Αχ Συμπεθέρα μουυυυυυ αχχχχχχχχ .......

Θέλεις Χρώμα ??? Μόνο Χρώμαααααααααα :tongue::tongue:

Δεν γράφω ποτέ με μαύρο !!! :tongue::tongue::tongue:

όχι μόνο εδώ αλλά και σε έγγραφο !!!! χιχιχιχιχι :tongue::tongue:

Λοιπόν τώρα το προξενιό ισχύει ?? να ξέρω δηλ ?? ή έχετε από αλλού προτιμήσεις ??

Άντε γιατί δεν μπορώ δύο στεναχώριες, είναι πολλές μέσα σε δυο μέρες !!!

Αααααααααα .... συμπεθέρα σου στέλνω μια πολύχρωμη καληνύχτα για να χρωματίσεις τα Όνειρα Σου σε τέτοιο βαθμό που να Νιώσεις Την Απόλυτη Ευχαρίστηση της Πραγματικότητας !!!!

Την Ωραία Αίσθηση της Ανατριχίλας ότι Ζούμε το Όνειρο Μας,

Αληθινό !!!!

Γιατί Δεν Μπορεί θα Γίνουν !!!!!

Καληνύχταααααααααααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Τα χρώματα επιλέχτηκαν με ιδιαίτερη σημασία : (πάντα βέβαια με την δική ψυχολογία .... και προτιμήσεις )

πράσινο: να μας πάρει γλυκά ο ύπνος !!!

σιέλ: για να φτάσουν τα όνειρα μας ψηλά στον ουρανό, να συναντήσουν τα άστρα και να γίνουν πραγματικότητα !!!

ροζ: να μπορούμε να τα ''αγγίξουμε'' !!!!

και

απαλό ροζ: για να γυρίσουμε ομαλά, με το πρωινό ξύπνημα, στην προσπάθεια της πραγματικότητας Μας !!!!!

Και μια Καληνύχτα όταν το όνειρο μας θα έχει γίνει Αληθινό !!!!

Καληνύχταααααααααααα

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλημέρεεεεεεεεεες

Καλή Τσικνοπέμπτη !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

:D:D:DΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?

Συμπεθέρααααααα μου

Καλά τι βλέπω ? ή τι διαβάζω ?? κόψαμε το συμπεθέρα ??

δεν φτάνει η δική μου στεναχώρια, τώρα έχασα και το συμπεθεριό !!!!

:cry::cry:

:tongue::tongue::tongue:

Αχ Συμπεθέρα μουυυυυυ αχχχχχχχχ .......

Θέλεις Χρώμα ??? Μόνο Χρώμαααααααααα :tongue::tongue:

Δεν γράφω ποτέ με μαύρο !!! :tongue::tongue::tongue:

όχι μόνο εδώ αλλά και σε έγγραφο !!!! χιχιχιχιχι :tongue::tongue:

Λοιπόν τώρα το προξενιό ισχύει ?? να ξέρω δηλ ?? ή έχετε από αλλού προτιμήσεις ??

Άντε γιατί δεν μπορώ δύο στεναχώριες, είναι πολλές μέσα σε δυο μέρες !!!

Αααααααααα .... συμπεθέρα σου στέλνω μια πολύχρωμη καληνύχτα για να χρωματίσεις τα Όνειρα Σου σε τέτοιο βαθμό που να Νιώσεις Την Απόλυτη Ευχαρίστηση της Πραγματικότητας !!!!

Την Ωραία Αίσθηση της Ανατριχίλας ότι Ζούμε το Όνειρο Μας,

Αληθινό !!!!

Γιατί Δεν Μπορεί θα Γίνουν !!!!!

Καληνύχταααααααααααααα

Ευχαριστώ πολύ για το χρώμα που έδωσες. Φυσικά και δεν κόψαμε το συμπεθεριό απλώς νόμιζα ότι ίσως εσύ μετά την μικρή καταιγιδούλα που πέρασες δεν είχες όρεξη για τέτοια.

Φυσικά και σας θέλω στην οικογένειά μου. Να μου γεμίζετε αισιοδοξία και χρώματα!!!!!!!!!!!!!

Η καταιγιδούλα είναι όντως μικρή γιατί εφόσον μπήκες στο δρόμο της εξωσωματικής δεν υπάρχει άλλη λύση από το να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου. Είτε με την πρώτη είτε με τη δεύτερη φορά θα γίνει. Είναι σιγουράκι ο δρόμος που διάλεξες απλώς έχει λίγη ταλαιπωρία.

Μη νομίζεις κι εμείς που δε μπήκαμε ακόμη σε αυτό το δρόμο την ίδια δοκιμασία περνάμε και την ίδια απογοήτευση γευόμαστε ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!!!!

Εμείς είμαστε ακόμη στα τυφλά. Εσύ είσαι στα πιο σίγουρα!!!!

Καλημέρεεεεεεεεεες

Καλή Τσικνοπέμπτη !!!!!

ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ αν και δεν έχω καθόλου διάθεση να τη γιορτάσω φέτος! :(:(:(

Διαφημίσεις

Κορίτσιααααααααα

Που είστε ??

Ξυπνήστεεεεεεεεε !!!!!

Evi πως πάνε τα τεστάκια ??

Vissi ??

Deppy ??

Ath gal ??

Συμπεθέρα μου ?? μην ξεχνάς τα προίκα !!! Τα σεμεδάκιααααα :tongue::tongue:

Παρεπιμπτόντως τα λεγόμενα κοφτά σε χρώμα άσπρο είναι τα Αγαπημένα μου !!!

Αλήθειαααααα, Τρελαίνομαι ...... :P:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλημέρα

Καλημέρα

Καλημέρα

Καλημέρα

Καλημέρα

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Κορίτσιααααααααα

Που είστε ??

Ξυπνήστεεεεεεεεε !!!!!

Evi πως πάνε τα τεστάκια ??

Vissi ??

Deppy ??

Ath gal ??

Συμπεθέρα μου ?? μην ξεχνάς τα προίκα !!! Τα σεμεδάκιααααα :tongue::tongue:

Παρεπιμπτόντως τα λεγόμενα κοφτά σε χρώμα άσπρο είναι τα Αγαπημένα μου !!!

Αλήθειαααααα, Τρελαίνομαι ...... :P:p

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Έχω να σου στείλω πράμα..... χώρο μόνο ετοίμασε.

Τι ωραία πολύχρωμη ΚΑΛΗΜΕΡΑ μάς έστειλες! Μπράβο! Αυτή είναι η συμπεθέρα μου!!!!

Εγώ πρωί - πρωί ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ και ζαλίζομαι πολύ. Ευτυχώς κρατάω τον ανηψιό μου και ξεχνιέμαι. Αν και από το πρωί το στόμα του πάει ροδάνι. Δεν το έχει κλείσει ΚΑΘΟΛΟΥ! Σχολιάζει ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι!!!!!! Με έχει ΖΑΛΙΣΕΙ ο γλυκούλης μου!!!! Του έφυγε και το μπροστά το δοντάκι και μιλάει και λίγο φαφούτικα και έχει πολύ πλάκα!!!

Συμπεθέρααααα μου,

και γω αδιαθέτησα χτες το βράδυ !!!

(να καθαρίσω από τις ορμόνες και το πρήξιμο ....ουφ .....)

:tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα

αυτό θα πει συμπεθέρες !!!!

μαζί τώρα πια και στις προσπάθειες !!!!

:tongue::tongue:

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Το ανιψάκι σου τρέλααααα

μου αρέσουν τέτοια παιδάκια, χαριτωμένα, αυθόρμητα, χαρά γεμάτα,

όχι σαν κάποια τυπωποιημένα .....

Άντε και στα δικά μας γρήγορα !!!!

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...