Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Καλά αποτελέσματα εύχομαι έστω και έτσι, μα τι γκαντεμιά είναι αυτή...:evil::evil:

Συνήθως πάω σε πάρτυ που είναι φίλων και γνωστών, οπότε έχω κόσμο να περάσω την ώρα μου, δεν βαριέμαι αλλά και να μην έχω κόσμο γνωστό βρίσκω!!! χιχιχι, αλλά όπως και να έχει σου τρώνε όλη την ώρα!!!!

Η προτίμησή μου στο αγοράκι είναι δεδομένη!!! Αχ εννοείται όμως ότι παρακαλάω να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδάκι και δεν με νοιάζει το φύλο, αλίμονο Παναγίτσα μου, αμαρτία να σκέφτομαι και τι φύλο να είναι, εδώ δεν μπορώ να το κάνω και θα έχω και προτίμηση;;;

Μπα αν κάνω κοριτσάκι μάλλον το παιδάκι θα έχει "χασούρα" από θέμα κοκεταρίας με μάνα εμένα, εγώ αποκλείεται!!! Για αγοροκόριτσο πάει 100%!!!!

Εμείς δεν έχουμε ακόμα πολλούς γνωστούς, 7 μήνες ζούμε εδώ. Οι παλιοί μου φίλοι έχουν μεγαλύτερα παιδιά ή τα τελευταία τους είναι πολύ-πολύ μικρά (όλοι κάνουν από 3 στην επαρχία :-)

Μην το λες, κι εγώ δεν είμαι καθόλου κοκέτα, οι συγγενείς και οι φίλοι ψάχνουν αν βρουν πού έμοιασε, τόσο μα ΤΟΣΟ λούσο! Αλλά όμως αυτή δεν είναι και η χάρη να κάνεις παιδιά; να τα βλέπεις να μην είναι αντίγραφά σου αλλά να είναι διαφορετικά από εσένα και σιγά σιγά να δημιουργούν τη δική τους προσωπικότητα!:P

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε βρε Τινα, που είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αρνητικό !!!!!!!!

Ξαναπροσπαθούμε !!!!!!

Η Πριγκιπέσα δεν Μας Καταδέχτηκε !!!! :cry::cry:

Θα Έρθει Όμως !!!!!

Δεν Μπορεί Θα βρει το Δρόμο !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Σας Ευχαριστώ Όλες Πάρα Πάρα Πολύ

για την Στήριξη Σας Και τις Ευχές Σας !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Αρνητικό !!!!!!!!

Ξαναπροσπαθούμε !!!!!!

Θα Έρθει Όμως !!!!!

:(:(:( Αχ υπομονή ΤΙΝΑ ΜΑRT το καλό αργεί να γινει, αφού έφτασες ως εκεί, σίγουρα θα τα καταφέρεις. Θα περιμένουμε!

Χαίρομαι πολύ με τη θετική σου διάθεση, έτσι αισιόδοξα να βλέπεις τα πράγματα και πού θα πάει, με τη δεύτερη θα την πετύχουμε τη πριγκηπέσα!!! Πότε θα μπορέσετε να ξαναδοκιμάσετε; Πάντως εμείς θα ειμαστε εδώ, και μαζί θα πανηγυρίσουμε!

sACYp2.png

:(:(:( Αχ υπομονή ΤΙΝΑ ΜΑRT το καλό αργεί να γινει, αφού έφτασες ως εκεί, σίγουρα θα τα καταφέρεις. Θα περιμένουμε!

Χαίρομαι πολύ με τη θετική σου διάθεση, έτσι αισιόδοξα να βλέπεις τα πράγματα και πού θα πάει, με τη δεύτερη θα την πετύχουμε τη πριγκηπέσα!!! Πότε θα μπορέσετε να ξαναδοκιμάσετε; Πάντως εμείς θα ειμαστε εδώ, και μαζί θα πανηγυρίσουμε!

Παρασκευή έχω με το γιατρό Ραντεβού για να συζητήσουμε !!!!

Ναι είδες το χρώμα παραμένει χρώμα !!!!

:tongue::tongue:

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Αρνητικό !!!!!!!!

Ξαναπροσπαθούμε !!!!!!

Θα Έρθει Όμως !!!!!

ΑΡΝΗΤΙΚΟ? Μα είχα προαίσθημα! :cry::cry::cry:

Θα μου πεις και για μένα πολλές φορές είχα προαίσθημα και ποτέ δε βγαίνει.

Μη μου στενοχωριέσαι όπως βλέπεις δεν είσαι η μόνη σε αυτό το δρόμο. Πολλές είμαστε. Εσύ τουλάχιστον μπήκες σε ένα δρόμο και το κυνηγάς. Αν δε σου κάτσει με την πρώτη θα σου κάτσει με τη δεύτερη. Εμείς τι να πούμε που ακόμη είμαστε στα τυφλά?

Κι εγώ μεθαύριο περιμένω να αδιαθετήσω και άρχισε ήδη να πονάει η κοιλιά μου. Άρα δύο είμαστε οι απογοητευμένες. Πρόσκαιρα όμως. Είπαμε δε σταματάμε να προσπαθούμε και να ελπίζουμε. Μπορεί να πέφτουμε αλλά αμέσως σηκωνόμαστε. ξ

Ο Γέροντας Πορφύριος έλεγε ότι μετά από μια μεγάλη δοκιμασία έρχεται η καλύτερη λιακάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και με την αισιοδοξία που έχεις και τη θετική αύρα είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.

Υπομονή μόνο και ψυχραιμία!!!!! Είμαστε πολλές που σε νιώθουμε και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!!!!! Δεν είσαι μόνη!!!!!!!!!!

Σας Ευχαριστώ Όλες Πάρα Πάρα Πολύ

για την Στήριξη Σας Και τις Ευχές Σας !!!

Και θα συνεχίσουμε να σε στηρίζουμε, να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε για σένα! :D:D:D

Εμείς δεν έχουμε ακόμα πολλούς γνωστούς, 7 μήνες ζούμε εδώ. Οι παλιοί μου φίλοι έχουν μεγαλύτερα παιδιά ή τα τελευταία τους είναι πολύ-πολύ μικρά (όλοι κάνουν από 3 στην επαρχία :-)

Πω πω τρελλάθηκα τώρα!!!!! Όλοι κάνουν 3 παιδιά στην επαρχία και εμείς ούτε ένα!!!!!! Λες να φταίει ο αέρας? Αν είναι να μετακομίσω να πάω να ζήσω σε μια σπηλιά στον Όλυμπο! :tongue::tongue::tongue:

:cry::cry:

:confused::confused:

??????????

Μη μου στενοχωριέσαι ρε συμπεθερούλα μου. Θα μου πεις είναι η πρώτη μέρα γι'αυτό είσαι έτσι και είναι απόλυτα λογικό κι ανθρώπινο.

Έτσι αποφάσισε ο Χριστούλης που έχει πρόνοια για όλους μας. Εσύ έκανες ότι περνά από το χέρι σου. Εφόσον το θέμα αυτό είναι απόλυτα δικό του δεν πρέπει να στενοχωριέσαι και να πέφτεις. Άστο πάνω του και αυτός θα φέρει αυτό που θεωρεί καλύτερο για σένα.

Η απελπισία είναι του Κακού. Πρέπει να χαιρόμαστε στις δοκιμασίες που μας στέλνει και να θυμάσαι ότι ποτέ δε δίνει παραπάνω από αυτό που μπορούμε να αντέξουμε.

Θυμίσου όλες τις δύσκολες φάσεις της ζωής σου. Τώρα τις θυμάσαι και λες ότι ναι μεν ήταν δύσκολες αλλά δεν άξιζαν τόση στενοχώρια και να τρως τόσο πολύ την ψυχή σου.

Μη νομίζεις ότι έτσι που στα γράφω έτσι τα πιστεύω. Στους άλλους είμαστε πάντα οι καλύτεροι στις συμβουλές. Κι εγώ πέφτω συχνά, στενοχωριέμαι, απελπίζομαι, τα βάζω με το Θεό και τους Αγίους αλλά επειδή με αγαπάνε πολύ δεν νευριάζουν μαζί μου αλλά μου δίνουν δύναμη, υπομονή και ελπίδα για να ξανασηκωθώ και να ξαναχαμογελάσω.

Έχε πίστη και άφησέ το στο Θεό και αυτός θα οικονομήσει το καλύτερο για σένα.

Άλλωστε είπαμε! Μετά από μια μεγάλη δοκιμασία και μπόρα έρχεται η καλύτερη λιακάδα!

Έτσι είναι η ζωή σε όλους τους ανθρώπους και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Μια μας γελάει μια μας μουτρώνει!!!!!!!

Τώρα είμαστε στη φάση που μας κρατάει λίγο μουτράκια αλλά επειδή όπως λένε η ζωή είναι κύκλος που θα πάει θα περάσει ο καιρός και θα μας ξαναχαμογελάσει!!!!!!!!!! :D:D:D

Αχ Συμπεθέρα μου,

διαβάζω ... αλλά δεν μπορώ να γράψω πολλά μάλλον καθόλου !!!

Μόνο ότι γράφεις είναι Βάλσαμο Ψυχής !!!

Σε Ευχαριστώ !!!!!!!!

Μέσα από την Καρδιά μου !!!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Αχ Συμπεθέρα μου,

διαβάζω ... αλλά δεν μπορώ να γράψω πολλά μάλλον καθόλου !!!

Μόνο ότι γράφεις είναι Βάλσαμο Ψυχής !!!

Σε Ευχαριστώ !!!!!!!!

Μέσα από την Καρδιά μου !!!!!!!

Μη στενοχωριέσαι. Από μεθαύριο που θα είμαι κατακόκκινη θα αναζητώ κι εγώ τα δικά σου τα λόγια για βάλσαμο. Τις μέρες που μου έρχεται είμαι χάλια. Όταν μου τελειώνει αρχίζω και ξαναελπίζω. Και αυτό γίνεται κάθε μα κάθε μήνα. Σχεδόν 24 μήνες τώρα!!!!! ΠΩ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ! Κάθε μήνα το ίδιο έργο! Κωμικοτραγικό ακούγεται!

Διαφημίσεις

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

TINA μου μόλις τώρα άνοιξα τον υπολογιστή και είδα το μήνυμά σου.................... δεν ξέρω τι να σου πω, κρατάω αυτά που σου είπε η ΙΟΑΝΝΑ σφίξε τα δόντια και ξανά προσπάθεια, δεν το βάζουμε κάτω!!!!

Καληνύχτα σε όλες

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Τί να πω τώρα;Η αλήθεια είναι οτί από χτες προσπαθώ να γράψω αλλά δεν ξέρω τι....Τίνα ξέρω καλά πως νοιώθεις....το έχω περάσει 5 φορές με αρνητική χοριακή και δεν ξέρω και'γω πόσες την επόμενη μέρα της ωοληψίας από φυσικό κύκλο που μου λέγαν "το ωάριο δεν γονιμοποιήθηκε".Θα σου μόνο αυτό:σε έναν από τους τελευταιούς φυσικούς κύκλους η ωοληψία ήταν λίγο επώδυνη και ταλαιπωρήθηκα αρκετά.Οταν βγήκα στο σαλόνι είπα τέρμα εγώ αυτό δεν το ξαναπερνάω-ήμουν τόσο χάλια που ξαναγύρισα στην αίθουσα ανανηψης σχεδόν λυποθυμη και μου βάλαν ορό με παυσίπονο για να συνέλθω.Ελα όμως που την άλλη μέρα το πρωι η εμβρυολόγος μου είπε οτι το ωάριο γονιμοποιήθηκε!Την ίδια στιγμή ξέχασα τα πάντα,έκανα 'αλλες τρεις ωοληψίες,έκανα εμβρυομεταφορά και τώρα σκεφτομαι και για την επόμενη!Θέλω να σου πω με αυτό οτι την ώρα που θα αρχίσεις να σκέφτεσαι την επόμενη κινηση θα φύγει και η θλίψη και ο πόνος...Γι'αυτό μην αργήσεις..Α!και που είσαι μην ξεχνάς οτι πάντα υπάρχει και η "εθνική οδός" που λένε και τα κορίτσια δίπλα στο καφέ!!!!!

Τί να πω τώρα;Η αλήθεια είναι οτί από χτες προσπαθώ να γράψω αλλά δεν ξέρω τι....Τίνα ξέρω καλά πως νοιώθεις....το έχω περάσει 5 φορές με αρνητική χοριακή και δεν ξέρω και'γω πόσες την επόμενη μέρα της ωοληψίας από φυσικό κύκλο που μου λέγαν "το ωάριο δεν γονιμοποιήθηκε".Θα σου μόνο αυτό:σε έναν από τους τελευταιούς φυσικούς κύκλους η ωοληψία ήταν λίγο επώδυνη και ταλαιπωρήθηκα αρκετά.Οταν βγήκα στο σαλόνι είπα τέρμα εγώ αυτό δεν το ξαναπερνάω-ήμουν τόσο χάλια που ξαναγύρισα στην αίθουσα ανανηψης σχεδόν λυποθυμη και μου βάλαν ορό με παυσίπονο για να συνέλθω.Ελα όμως που την άλλη μέρα το πρωι η εμβρυολόγος μου είπε οτι το ωάριο γονιμοποιήθηκε!Την ίδια στιγμή ξέχασα τα πάντα,έκανα 'αλλες τρεις ωοληψίες,έκανα εμβρυομεταφορά και τώρα σκεφτομαι και για την επόμενη!Θέλω να σου πω με αυτό οτι την ώρα που θα αρχίσεις να σκέφτεσαι την επόμενη κινηση θα φύγει και η θλίψη και ο πόνος...Γι'αυτό μην αργήσεις..Α!και που είσαι μην ξεχνάς οτι πάντα υπάρχει και η "εθνική οδός" που λένε και τα κορίτσια δίπλα στο καφέ!!!!!

Ax, Deppy μου,

Ξέρω, ξέρεις, ότι πονάει πολύ ......

Σήμερα είμαι σπίτι, δεν μπόρεσα να πάω στο γραφείο,

Την Παρασκευή έχω συνάντηση με τον γιατρό μου, ξέρεις είναι πολύ καλός, Άνθρωπος, μπορώ να τον ρωτάω τα πάντα !!!

Αφού του λέω να σας ρωτήσω κάτι χαζό ?? και μου λέει '' καταρχήν δεν υπάρχει χαζό'' !!!! πάμε τώρα στην ερώτηση σου !!! Άσε που τώρα πια με ξέρει ότι άμα αγχωθώ δεν ακούω ούτε το όνομα μου, οπότε τα λέει σιγά και τα επαναλαμβάνω για να δω αν τα έμαθα !!!

:tongue::tongue:

Αυτά τα λέω, γιατί πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να δούμε με τι τρόπο θα κινηθούμε !!!

Έπρεπε να τον είχα γνωρίσει χρόνια πριν !!!

Δεν έχω ούτε ένα χρόνο μαζί του !!! Χρόνο τον Μάιο !!!

Ήδη σήμερα νιώθω λίγο καλύτερα :rolleyes::rolleyes:

Δεν θα αφήσω μήνα να πάει χαμένο !!! Θα κάνω Όσες Προσπάθειες χρειαστούν !!!

Δεν μπορεί θα Έρθει Η Πριγκέσσα της Ζωής μου !!!!

Ξέρει ότι Την Περιμένουμε Όλοι !!!!!

Μια Αληθινή Πριγκιπέσσα θα είναι !!!!

Εξάλλου γίνονται και Θαύματα !!!!

Ένα Θαύμα Θέλουμε !!!! Ένα Μωρό !!!!!

Εκείνο που με πλήγωσε περισσότερο είναι ότι πήγαινα με θετικό νου σκέψη, ότι Θα Πετύχει, Λειτουργώ Έτσι ..... !!!!

Έλεγα μέσα μου φοβάμαι, μπορεί να μην πετύχει, αλλά μάλλον δεν το πίστευα !!!

Δεν Ξέρω .....

Τώρα την Επόμενη Φορά (Πιστεύω γρήγορα) να πάω με ουδέτερο πνεύμα !!!

Μονάχα Μια Ερώτηση Σε Παρακαλώ :

Γιατί γράφεις ότι σε μια ωοληψία πόνεσες πολύ ??

Συγνώμη που ρωτάω, αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα !!!

Ούτε που θυμάμαι !!! Έκανα Νάνι !!!! Βέβαια Είχα μόνο Δύο Ωάρια !!!

Πάντως Χίλια Ευχαριστώ που βρήκες λόγια να μου γράψεις !!!!

Ξέρω είναι Δύσκολο !!!! Σβήνεις Γράφεις Σβήνεις Ουφφφφφ .....

Πάντως Ένα Είναι Σίγουρο !!!!

Είμαστε Δυνατές Και Δεν το Βάζουμε Κάτω !!!

Μανούλες Θα Γίνουμε !!!!

Ήμαστε Ήδη Μανούλες Εν Δυνάμει !!!!

Πολλά Πολλά Φιλιάαααα !!!!

Και Θα Τελειώσω με την Φράση :

Ας Υποκλιθούμε Στο Μεγαλείο Της Γυναικείας Μας Ψυχής !!!!!

Υ.Γ. Κορίτσια Συγνώμη για το Τόσο Μεγάλο Μήνυμα .....

Είναι Απλά Μια Κατάθεση Ψυχής για την Διαδρομή προς Την Μητρότητα !!!

Τα Φιλιά μου Σε Όλες Σας !!!

Χαμογελάμε !!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Τι μου κάνετε?

ΤΙΝΑΚΙ να ξέρεις ότι σε αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε!!!!!!!!!!!!

Και θα είμαστε πάντα μαζί σου να σε στηρίζουμε και να σου ευχόμαστε το καλύτερο!!!!!!!!!!!

Tina (και αλλες )...γεια!Ειμαι η δημιουργος αυτου του topic,καμια φορα ακομα σερφαρω στο parents..σας ειδα και χαιρομαι τοσο που το τοπικ αναζωογονηθηκε!Τινα μη μου στεναχωριεσαι,κλαψε λιγο και συνεχισε..θα γινει!!Εγω επεμενα και τα καταφερα,αν και πολλες φορες δεν ηξερα αν επρεπε..Σου(σας) ευχομαι ενα γερο,γλυκο μωρακι συντομα να ερθει!!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...