Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

TINA μου εύχομαι και τι δεν εύχομαι......................

Παναγιά μου κάνε το θαύμα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

και μόνο!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια, με έχουν φάει τα πάρτυ και δεν προλαβαίνω!!! αχαχαχα

Φιλάκια τα λέμε αύριο

Εμφανίστηκες εσύ? Παιδικά πάρτυ ε? Μια χαρά περνάς με τις δημόσιες εκδηλώσεις που δε λείπεις. Και μετά γκρινιάζεις ότι είσαι κουρασμένη. Τραβάτε με κι ας κλαίω. Οι δουλειές του σπιτιού σε κουράζουν οι δημόσιες εμφανίσεις όχι. Δε μου λες έχεις στο σπίτι και DRESS ROOM που σε κάθε ρούχο γράφεις πού εμφανίστηκες με αυτό? Καλά που έχεις γιο γιατί αν είχες κόρη θα την είχες κάνει μεγάλη ψωνάρα. :P:p:p

Ναι ναι! Αύριο περιμένουμε την πρώτη άφιξη της πριγκιπέσσας!!!!!!!!!! Τέλεια θα μπει η βδομάδα και η άνοιξη! :D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Από χτες είμαστε γριπιασμένοι, ο σύζυξ χειρότερα από εμένα, δύσκολα τα βλέπω τα πραγματα.

Περμένουμε αύριο αποτέλεσμα από TINA MART! Πολύ θα το χαρώ αν είναι θετικό!!!

ΙΩΑΝΝΑ πολυ πλάκα έχετε οι συμπεθέρες!

Evi155 περαστικά και σε εσάς!!!

Αμάν στις κρίσιμες μέρες σας πιάνει η γρίπη και εσάς;;;;;;;;;;;

Ελπίζω να μπορέσετε να φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων, παρά τη γρίπη........;)

Ο μπαμπάς σου καλά;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ DEPPY και σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

Μεγάλη μέρα η σημερινή. Καλέ πότε πέρασε ο καιρός και φτάσαμε σε αυτό το σημείο με την ΤΙΝΑ μας? Σαν χθες μου φαίνεται που ο γιατρός της έδωσε το πράσινο φως.

ΤΙΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ!!!!!

ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!! ΑΝΤΕ!!!!! ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ!!!!!

:D:D:D:D:D:D

Εμφανίστηκες εσύ? Παιδικά πάρτυ ε? Μια χαρά περνάς με τις δημόσιες εκδηλώσεις που δε λείπεις. Και μετά γκρινιάζεις ότι είσαι κουρασμένη. Τραβάτε με κι ας κλαίω. Οι δουλειές του σπιτιού σε κουράζουν οι δημόσιες εμφανίσεις όχι. Δε μου λες έχεις στο σπίτι και DRESS ROOM που σε κάθε ρούχο γράφεις πού εμφανίστηκες με αυτό? Καλά που έχεις γιο γιατί αν είχες κόρη θα την είχες κάνει μεγάλη ψωνάρα. :P:p:p

Ναι ναι! Αύριο περιμένουμε την πρώτη άφιξη της πριγκιπέσσας!!!!!!!!!! Τέλεια θα μπει η βδομάδα και η άνοιξη! :D:D:D

Βρε τρελοκομείο τι λες;; Έχω ψοφήσει στα παιδικά πάρτυ, που πάω με το τζην εννοείται!!! και δεν βρίσκω χρόνο ούτε τις δουλειές του σπιτιού μου να κάνω!!! Αλλά το ευχαριστιέται ο μικρός και είμαι οκ!!!!

Δεν υπάρχει πιο απλός άνθρωπος στο ντύσιμο από εμένα και ευτυχώς που δεν έχω κόρη γιατί δεν αντέχω τα λούσα και τις μπάρμπυ!!!!! αχαχαχα

Πως είσαι σήμερα, ξε αρρώστησες;;;;;;;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Βρε τρελοκομείο τι λες;; Έχω ψοφήσει στα παιδικά πάρτυ, που πάω με το τζην εννοείται!!! και δεν βρίσκω χρόνο ούτε τις δουλειές του σπιτιού μου να κάνω!!! Αλλά το ευχαριστιέται ο μικρός και είμαι οκ!!!!

Δεν υπάρχει πιο απλός άνθρωπος στο ντύσιμο από εμένα και ευτυχώς που δεν έχω κόρη γιατί δεν αντέχω τα λούσα και τις μπάρμπυ!!!!! αχαχαχα

Άντε βρε ΤΙΝΑ, αγωνιούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθέρα της ΤΙΝΑΣ ξέρεις πότε θα την έκανε;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ VISSI ΜΟΥ!

Τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι με τα παιδικά πάρτυ μου φαίνεται. Αφού είναι τόσο πολλά πρέπει να πηγαίνεις σε ΟΛΑ? Μάλλον ναι. Άρα τα θέλει ο ποπός σου.

Δεν ξε-αρρώστησα. Συνάχι και πυρετός (ευτυχώς όχι υψηλός).

Δεν ξέρω πότε η ΤΙΝΑ θα την έκανε και το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και σε εσάς αν ξέρει καμιά. Αιματολογική δεν είναι η εξέταση? Νομίζω συνήθως πρωί την κάνουν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ VISSI ΜΟΥ!

Τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι με τα παιδικά πάρτυ μου φαίνεται. Αφού είναι τόσο πολλά πρέπει να πηγαίνεις σε ΟΛΑ? Μάλλον ναι. Άρα τα θέλει ο ποπός σου.

Δεν ξε-αρρώστησα. Συνάχι και πυρετός (ευτυχώς όχι υψηλός).

Δεν ξέρω πότε η ΤΙΝΑ θα την έκανε και το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και σε εσάς αν ξέρει καμιά. Αιματολογική δεν είναι η εξέταση? Νομίζω συνήθως πρωί την κάνουν.

Καλά καλά κορόιδευε εσύ, σε λίγο καιρό που θα είσαι στη θέση μου θα σου πω εγώ!!!!!!!!!!! χιχιχιχιχιχι

Περαστικά και πάλι!!

Αιματολογική είναι η εξέταση ναι, εξαρτάται πότε την κάνεις κλπ για να πάρεις τα αποτελέσματα, από τις 3 το μεσημέρι και μετά συνήθως.......

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλά καλά κορόιδευε εσύ, σε λίγο καιρό που θα είσαι στη θέση μου θα σου πω εγώ!!!!!!!!!!! χιχιχιχιχιχι

Περαστικά και πάλι!!

Αιματολογική είναι η εξέταση ναι, εξαρτάται πότε την κάνεις κλπ για να πάρεις τα αποτελέσματα, από τις 3 το μεσημέρι και μετά συνήθως.......

Το πρώτο σκέλος το αφήνω ασχολίαστο.............

Αλλά γιατί το μεσημέρι? Εμένα 2 γνωστές μου που κάνανε εξωσωματική πρωί - πρωί δώσανε αίμα και το μεσημέρι ξέρανε. Ίσως είναι ανάλογα την περίπτωση. Πάντως όπως και να έχει έχουμε σκάσει από την αγωνία. Φαντάζομαι η ΤΙΝΑ.......

Το πρώτο σκέλος το αφήνω ασχολίαστο.............

Αλλά γιατί το μεσημέρι? Εμένα 2 γνωστές μου που κάνανε εξωσωματική πρωί - πρωί δώσανε αίμα και το μεσημέρι ξέρανε. Ίσως είναι ανάλογα την περίπτωση. Πάντως όπως και να έχει έχουμε σκάσει από την αγωνία. Φαντάζομαι η ΤΙΝΑ.......

Γιατί πουλί μου το αφήνεις ασχολίαστο;;; Απαισιοδοξία διακρίνω;;;;; Έρχεται το μπεμπέκι σου, λίγη υπομονή θέλει!!!!

Άντε να μας κάνει και ένα καλό ποδαρικό η ΤΙΝΑ να πάρουμε τα πάνω μας!!!

Εγώ όσες φορές έχω κάνει κατά τις 7 παρά πήγαινα και μετά τις 15:00 μου έλεγαν, τώρα εξαρτάται και το κέντρο, εγώ Βιοιατρική πήγαινα που είναι δίπλα μου

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Evi155 περαστικά και σε εσάς!!!

Αμάν στις κρίσιμες μέρες σας πιάνει η γρίπη και εσάς;;;;;;;;;;;

Ελπίζω να μπορέσετε να φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων, παρά τη γρίπη........;)

Ο μπαμπάς σου καλά;;;

Έλα ντε! οι προσπάθειες ήταν μειωμένες, καθώς και οι αντοχές :( Μόνο η μιρκή ήταν μια χαρά, και έκανε και επιδρομές στο κρεβάτι μας τη νύχτα:rolleyes:, δεν το έκανε από δύο χρονών που ακόκτησε δικό της δωμάτιο, και το κάνει τώρα, έλεος!:tongue:

Τώρα είμαστε καλύτερα, αλλά πέρασαν οι μέρες οι καλές.

Καλά ειναι ο μπαμπάς! όχι μόνο βγήκε από το νοσοκομείο αλλά βγαίνει και βόλτες στην αγορά. Του έβαλα και homework, να επιλέξει ποια λουλούδια θα βάλουμε στις γλάστρες και στην αυλή φέτος :-) (ειναι γεωπόνος στη σύνταξη)

Καλά και εγώ με αυτά τα πάρτυ περίπου τα ίδια, δεν γνωριζόμαστε και με τις άλλες μαμάδες παρά ελάχιστα και βαριέμαι...

Καλά, vissi μου μακάρι να αποκτήσουμε δεύτερο παιδάκι και ό,τι νάναι από φύλο!!! Αλλά αν γίνεις κοριτσομαμά, πρέπει να προσέχεις να μη χάσεις την κοκεταρία σου! τα σκασμένα απορροφούν απίστευτη ενέργεια να τα ντύσεις και να τα στολισεις κατά τις επιθυμίες τους!:tongue::tongue:

(Τελευταία, ήθελε η μιρκή ντε και καλά να της βάψω τα νύχια, υποχώρησα, αλλά εκείνη τη μέρα αποφάσισα κι εγώ να πάω σε μια κοπέλα και να μου κάνει τα νύχια, μετά από χρόνια!!!)

sACYp2.png

Γιατί πουλί μου το αφήνεις ασχολίαστο;;; Απαισιοδοξία διακρίνω;;;;; Έρχεται το μπεμπέκι σου, λίγη υπομονή θέλει!!!!

Άντε να μας κάνει και ένα καλό ποδαρικό η ΤΙΝΑ να πάρουμε τα πάνω μας!!!

Εγώ όσες φορές έχω κάνει κατά τις 7 παρά πήγαινα και μετά τις 15:00 μου έλεγαν, τώρα εξαρτάται και το κέντρο, εγώ Βιοιατρική πήγαινα που είναι δίπλα μου

Άρα να περιμένουμε μετά τις 3 νέα από την ΤΙΝΑ , έ;

Εϊναι 1.30. Η αγωνία κορυφώνεται!:)

sACYp2.png

Έλα ντε! οι προσπάθειες ήταν μειωμένες, καθώς και οι αντοχές :( Μόνο η μιρκή ήταν μια χαρά, και έκανε και επιδρομές στο κρεβάτι μας τη νύχτα:rolleyes:, δεν το έκανε από δύο χρονών που ακόκτησε δικό της δωμάτιο, και το κάνει τώρα, έλεος!:tongue:

Τώρα είμαστε καλύτερα, αλλά πέρασαν οι μέρες οι καλές.

Καλά ειναι ο μπαμπάς! όχι μόνο βγήκε από το νοσοκομείο αλλά βγαίνει και βόλτες στην αγορά. Του έβαλα και homework, να επιλέξει ποια λουλούδια θα βάλουμε στις γλάστρες και στην αυλή φέτος :-) (ειναι γεωπόνος στη σύνταξη)

Καλά και εγώ με αυτά τα πάρτυ περίπου τα ίδια, δεν γνωριζόμαστε και με τις άλλες μαμάδες παρά ελάχιστα και βαριέμαι...

Καλά, vissi μου μακάρι να αποκτήσουμε δεύτερο παιδάκι και ό,τι νάναι από φύλο!!! Αλλά αν γίνεις κοριτσομαμά, πρέπει να προσέχεις να μη χάσεις την κοκεταρία σου! τα σκασμένα απορροφούν απίστευτη ενέργεια να τα ντύσεις και να τα στολισεις κατά τις επιθυμίες τους!:tongue::tongue:

(Τελευταία, ήθελε η μιρκή ντε και καλά να της βάψω τα νύχια, υποχώρησα, αλλά εκείνη τη μέρα αποφάσισα κι εγώ να πάω σε μια κοπέλα και να μου κάνει τα νύχια, μετά από χρόνια!!!)

Καλά αποτελέσματα εύχομαι έστω και έτσι, μα τι γκαντεμιά είναι αυτή...:evil::evil:

Συνήθως πάω σε πάρτυ που είναι φίλων και γνωστών, οπότε έχω κόσμο να περάσω την ώρα μου, δεν βαριέμαι αλλά και να μην έχω κόσμο γνωστό βρίσκω!!! χιχιχι, αλλά όπως και να έχει σου τρώνε όλη την ώρα!!!!

Η προτίμησή μου στο αγοράκι είναι δεδομένη!!! Αχ εννοείται όμως ότι παρακαλάω να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδάκι και δεν με νοιάζει το φύλο, αλίμονο Παναγίτσα μου, αμαρτία να σκέφτομαι και τι φύλο να είναι, εδώ δεν μπορώ να το κάνω και θα έχω και προτίμηση;;;

Μπα αν κάνω κοριτσάκι μάλλον το παιδάκι θα έχει "χασούρα" από θέμα κοκεταρίας με μάνα εμένα, εγώ αποκλείεται!!! Για αγοροκόριτσο πάει 100%!!!!

Μπράβο και για τον μπαμπά σου!!!! Τέλεια νέα!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...