Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! Μου φαίνεται τελευταία όλες πολυάσχολες είμαστε και δε μπαίνουμε τόσο συχνά!!! Άντε ρε κορίτσια κινητοποιηθείτε για να μην πέφτει η ομάδα!!!!!!!!

Οι δουλίτσες δεν ήταν τόσο ευχάριστες αλλά ούτε και δυσάρεστες. Θα δείξει εκ του αποτελέσματος!

Δευτέρα θα μάθουμε λοιπόν τα ευχάριστα!!!!!

ΦΥΣΙΚΑ και παρακαλάω!!!!!! Αχ από Δευτέρα θα κλαίμε όλες από χαρά!!!! Δεν είναι πολύ τέλειο συναίσθημα να κλαις από την πολλή χαρά? Αχ άντε ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!! :):):):)

Άντε πριγκιπέσσα έλα μην αργείς! Τόσα άτομα σε περιμένουμε!!!!! Και σου υποσχόμαστε να σου χαρίσουμε μια τέλεια ζωή με πολλή πολλή αγάπη και τρυφερότητα!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ναι!!! Περιμένουμε όλες με χαρά!

Σε εμάς το τεστάκι χτες το απόγευμα έδωσε το πράσινο φως για σήμερα! Από προχτες είχα και κάτι συμπτώματα. Να κάνω και σήμερα να δω τί θα μου δείξει.

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, σαν τα χιόνια ε;;;;;;;

Σας διάβαζα αλλά δεν είχα χρόνο να συγκεντρωθώ να κάτσω να γράψω με την ησυχία μου!!!

Τα νέα μου τα γνωστά, αδιαθέτησα εχθές με όλες τις τιμές!!! Ουφ, δεν βλέπω φως στο τούνελ κορίτσια............

Άντε με το καλό να έρθει η Δευτέρα να μάθουμε τα χαρούμενα νέα από την ΤΙΝΑ μας!!!!!!!!

Evi155 μου καλή επιτυχία εύχομαι και καλό βόλι!!!!!!!!!!!!!!

Deppy χάθηκες και εσύ ε;;;;;;; Τι νέα;;;;;;;;

ΙΟΑΝΝΑ καλά αποτελέσματα να έχουν οι προσπάθειές σας, άντε ο Μάρτης να είναι γεμάτος +++++++++++++

Ath_gal1 πως πάει η δουλίτσα;;; Κανένα νέο από το μέτωπο;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλό Μήνα !!!!!!!

Κορίτσιααααααααα !!!!!

Καλημερούδια !!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ , ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ!!!!!! Εύχομαι η Άνοιξη να φέρει πολλές πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες γιατί άντε....... δεν πάω άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πού είστε όλες? Όλα καλά? ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ μου πώς είσαι? Εσένα περιμένουμε να ανοίξεις την αυλαία γιατί αν περιμένεις από μας σώθηκες. Κάνε εσύ με το καλό την αρχή μπας και ακολουθήσει καμιά..... άλλη γιατί για μένα δεν το βλέπω!!!!!!!!

καλησπερα...και καλο μηνα! ευχομαι να μας μπει καλα ....!!!!!

τι κανετε? πως ειστε??? τινα??? ποτε θα εχουμε νεα ??? αντε ντε...:tongue::P;)

οι υπολοιπες τι κανετε?? στην αναμονη ?

εγω γονιμες πιο μετα...οποτε δεν εχω κατι καλο να ...εξομοληθω....

σχολασα ..μπηκα μεσα να δω τι κανετε και ξαναβγαινω ...

παω να ξεκουραστω...να ισιωσω~!

φιλακια...καλο βραδυ σε ολες!;)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Ναι ναι!!! Περιμένουμε όλες με χαρά!

Σε εμάς το τεστάκι χτες το απόγευμα έδωσε το πράσινο φως για σήμερα! Από προχτες είχα και κάτι συμπτώματα. Να κάνω και σήμερα να δω τί θα μου δείξει.

Άσε Όλες τις άλλες δουλειές και ξεκίνα τις Δουλίτσες, ή άλλες μπορούν να περιμένουν !!!!!

:tongue::tongue:

Καααααλλλλλλααααααααά Πράσινα Φωτάκιαααααααααααα !!!!!

Άνοιξτε δρόμο Το Μωρό Έρχεται !!!!!!

:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

K :D A :D Λ :D Η :D Μ :D Ε :D Ρ :D Α !!!!!!!!!!

Τι ωραία Καλημέρααααααα !!!! Σου φτιάχνει την Μέρα μόνο που την βλέπεις !!!

Χρώμαααααααααααα

Nα σας ανοίξω λίγο την όρεξη? Μαγειρεύω κατσικάκι με πατατούλες στη γάστρα. Πρώτη φορά το κάνω ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!!!!!

Όχι μόνο Καλή Επιτυχία, Αλλάααααα Υπερ Επιτυχίαααααααααα

Σούπερ Επιτυχίαααααα !!!!

Μόνο που το άκουσα μου τρέχουν τα σάλια !!!!!

Και στην γάστρα έχει άλλη νοστιμιά !!!!!

Είδες τι Συμπεθέρα διάλεξα ?? !!! :tongue::tongue:

Πρώτη Νοικοκύρα !!!! Ετοιμάζεσαι από τώρα για μαγειρεύματα Πριγκιπικά ??

Αχ Συμπεθέρα Δύο μερούλες μείνανε !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Οι υπόλοιπες πού είστε χαμένες?

Τι ωραία Καλημέρααααααα !!!! Σου φτιάχνει την Μέρα μόνο που την βλέπεις !!!

Χρώμαααααααααααα

Όχι μόνο Καλή Επιτυχία, Αλλάααααα Υπερ Επιτυχίαααααααααα

Σούπερ Επιτυχίαααααα !!!!

Μόνο που το άκουσα μου τρέχουν τα σάλια !!!!!

Και στην γάστρα έχει άλλη νοστιμιά !!!!!

Είδες τι Συμπεθέρα διάλεξα ?? !!! :tongue::tongue:

Πρώτη Νοικοκύρα !!!! Ετοιμάζεσαι από τώρα για μαγειρεύματα Πριγκιπικά ??

Αχ Συμπεθέρα Δύο μερούλες μείνανε !!!!

Ετοιμάζομαι τι να κάνω? Η πριγκιπέσσα βιάζεται απ'ότι καταλαβαίνω και αρχίζω και ξεθάβω συνταγές, προικιά κτλ. Έχω κάτι σεμεδάκια από το γάμο (που φυσικά δεν τα έχω βάλει στο σπίτι μου) να της τα δώσω? Τι λές θα της αρέσουν? Έχω και κάτι σερβίτσια του ελληνικού (ένα ολόκληρο ντουλάπι μου φέρανε) θα τα ετοιμάσω κι αυτά. Σεντόνια, πετσέτες κτλ. ετοίμασε εσύ. Τι άλλο να ετοιμάσω γιατί αγχώθηκα?

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα της πρώτης άφιξης ε? Αχ θα κλάψω. Μακάρι Παναγίτσα μου! Μακάρι!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Από χτες είμαστε γριπιασμένοι, ο σύζυξ χειρότερα από εμένα, δύσκολα τα βλέπω τα πραγματα.

Περμένουμε αύριο αποτέλεσμα από TINA MART! Πολύ θα το χαρώ αν είναι θετικό!!!

ΙΩΑΝΝΑ πολυ πλάκα έχετε οι συμπεθέρες!

sACYp2.png

Καλησπέρα!!!

Από χτες είμαστε γριπιασμένοι, ο σύζυξ χειρότερα από εμένα, δύσκολα τα βλέπω τα πραγματα.

Περμένουμε αύριο αποτέλεσμα από TINA MART! Πολύ θα το χαρώ αν είναι θετικό!!!

ΙΩΑΝΝΑ πολυ πλάκα έχετε οι συμπεθέρες!

Γεια σου Ευάκι! Περαστικά! Κι εγώ αρρωστούλα είμαι. Πριν ένα μήνα ήμουν πάλι με πυρετό και λαιμά και τώρα με συνάχι και λίγο πυρετό. Το δικό μου μπορεί να είναι και κρύωμα. Εσείς τι έχετε? Και η μικρή σου είναι αρρωστούλα?

Αύριο να δεις τι πλάκα θα έχουμε όλες με αυτά που θα γράφουμε όταν η ΤΙΝΑ θα μας ανακοινώσει τα ευχάριστα. :D:D:D

TINA μου εύχομαι και τι δεν εύχομαι......................

Παναγιά μου κάνε το θαύμα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

και μόνο!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια, με έχουν φάει τα πάρτυ και δεν προλαβαίνω!!! αχαχαχα

Φιλάκια τα λέμε αύριο

DhOkp2.png

MSMSp2.png

VISSI ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ? ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!

IOANNA περαστικά, πάλι άρρωστη βρε;;; Τρέχω μωρέ, όλο και κάποιες υποχρεώσεις βγαίνουν και δεν βρίσκω ησυχία να κάτσω να γράψω, πάντα ρίχνω κλεφτά τις ματιές μου

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...