Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Κορίτσια, Καλημέρα

Άργησαν τα νέα .....

Μέχρι στιγμής έχουμε ένα σίγουρο, για το άλλο δεν ξέρω αν θα γίνει παίζεται νεότερα δεν έχω μάθει ακόμα .....

Ελπίζω και στο ένα !!!!

Ερώτηση : Πως πίνουμε 4 -5 ποτήρια νερό και δεν πάμε για πιπί ???

καλημερα ..να υποθεσω για υπερηχο τα νερα ε?...μεχρι να ...σκασεις στο κατ....μα ...να εισαι στο τσακ για να πας .....να μην αντεχεισ αλλο....

εμ...πωσ θα κανουν τη δουλεια τουσ σωστα κι αυτοι....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τίνα μόλις κατάφερα να ενημερωθώ.Ενα και τυχερό!!Αυτό φτάνει για να πραγματοποιηθεί το όνειρο!Λογικά τώρα κατουριέσαι και περιμένεις!Μέσα απο την καρδιά μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

ΤΙΝΑ μου μόλις τώρα κατάφερα και εγώ να μπω, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, και σε δεκαπάντε μέρες να έχεις ένα +++++ να με το συμπάθιο!!!!!!!

Τώρα θα έχεις τελειώσει να υποθέσω, αχ Παναγιά μου κάνε το θαύμα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όποτε μπορέσεις πες μας τα νέα σου!!!

Φιλιά πολλά

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μενα....περιμενω παρασκευη ....και αρχισαν πονακια απο τωρα...αλλες φορες με πιαναν νωριτερα αρκετα...

δεκατα δεν ειχα καθολου αυτο το μηνα ..τι σημαινει ? οτι δεν εκανα ωορηξια? αφου την καταλαβα ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!

Ιωάννα η ενδομητρίωση είναι κατάσταση κατά την οποία υπάρχουν έκτοπες εστίες ενδομητρίου εκτός μήτρας.Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα να αιμορραγούν και αυτές οι εστίες κατά την περίοδο και να προκαλούν κύστες(σοκολατοείδης μπορεί να τις έχεις ακούσει)και πόνο ανάλογα με το ποιό όργανο εχει προσβληθεί(ωοθήκη,σάλπιγγα,έντερο κτλ).Ενδειξη ενδομητρίωσης εχουμε όταν είναι αυξημένος ο αιματολογικός δείκτης CA125-ένδειξη μόνο όχι απόδειξη.Τεκμηρίωση γίνεται μόνο λαπαροσκοπικά.

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση DEPPY μου. Εσύ σε τι φάση είσαι τώρα?

Εμβρυομεταφορά Σήμερα ...........

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! ΑΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΣΩΣΤΑ? ;););)

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

καλημερα κοριτσαρες!!!!! αντε Τινα να περασουν οι μερουλες να το επισημοποιησουμε το ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! να κανεις την αρχη!!!!!!

πωσ νιωθεις που σε λγες μερες θα μαθεις οτι κατι ...τρεχει εκει μεσα????ουαουυυυυυυυυ +γιουπιιιιιιιιιιιιιι......

εγω κανενα νεο ...ειπαμε αυτο το μηνα δεν ...

αυριο περιμενω ...εχθες ειχα κατι πονακια.....σημαδι οτι θα ερθει ....το στηθος ...ομως....δεν ποναει και ιδιαιτερα ...δεν ξερω γιατι ...

εβαλα θερμομετρο....εχω δεκατα τελικα....τις αλλες φορες που εβαζα δεν ειχα γιατι επαιρνα παναντολ λογω συναχιου και ετσι ο,τι και να ειχα επεφτε στο 36.6 ...μην σας πω και λιγοτερο......

τεσπα ..αυριο ..κατεβαινουνε οι ρωσοι !:oops:

Hello και από εμένα, όλα καλά;;;

ΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ath_gal1 πως πάνε τα κέφια;;; η δουλειά πως πάει;;;; Είδες τελικά έκανες ωορρηξία που αγχωνόσουν (αυτό δεν σημαίνουν τα δέκατα;;) Εγώ ποτέ δεν το είχα με τη θερμομέτρηση, ούτε και έβγαλα συμπέρασμα ποτέ και δεν το κάνω.

Αύριο έρχονται οι ρώσοι;;;;;;;, ωωωω shit, next month, τι να σου πω........... Αλλά κάτσε πρώτα να τους δεις με σιγουριά.....................

Έκανε το ταίρι σου κάποιο καινούργιο σπερμοδιάγραμμα να δείτε πως πάει;;;, Δεν θυμάμαι καλά, κάθε μήνα ή κάθε τρίμηνο κάνει;;; Τι μου είχες πει;;

ΙΟΑΝΝΑ μου καλά είμαστε, σε γενικές γραμμές όλα καλά. Τρέξιμο και καθημερινή ρουτίνα, την υγειά μας να έχουμε...............

Πάντως πάλι αλλού ντ΄αλλού γράφουμε, συγχρονισμός πουθενά, δεν μας κάθεται!!! χαχαχα

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα Όμορφες

Τι κάνετε ??

Τα δικά μου νέα :

Βάλαμε ένα τελικά και ελπίζουμε .........

Χτες όλη μέρα ξάπλα

Σήμερα λίγο σηκώθηκα περπάτησα μέσα στο σπίτι και γράφω λίγο ...

Δεν σχολιάζω ....

Αλλά διαβάζω τα νέα σας !!!!

Πολλλλλλααααααά Πολλλλλλλλαααααααά Φιλάαααααακιαααααα Σε Όλες Σαςςςς

Σας Ευχαριστώ για τις Ευχούλες Σας !!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Hello και από εμένα, όλα καλά;;;

ΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ath_gal1 πως πάνε τα κέφια;;; η δουλειά πως πάει;;;; Είδες τελικά έκανες ωορρηξία που αγχωνόσουν (αυτό δεν σημαίνουν τα δέκατα;;) Εγώ ποτέ δεν το είχα με τη θερμομέτρηση, ούτε και έβγαλα συμπέρασμα ποτέ και δεν το κάνω.

Αύριο έρχονται οι ρώσοι;;;;;;;, ωωωω shit, next month, τι να σου πω........... Αλλά κάτσε πρώτα να τους δεις με σιγουριά.....................

Έκανε το ταίρι σου κάποιο καινούργιο σπερμοδιάγραμμα να δείτε πως πάει;;;, Δεν θυμάμαι καλά, κάθε μήνα ή κάθε τρίμηνο κάνει;;; Τι μου είχες πει;;

ΙΟΑΝΝΑ μου καλά είμαστε, σε γενικές γραμμές όλα καλά. Τρέξιμο και καθημερινή ρουτίνα, την υγειά μας να έχουμε...............

Πάντως πάλι αλλού ντ΄αλλού γράφουμε, συγχρονισμός πουθενά, δεν μας κάθεται!!! χαχαχα

καθε μηνα ...αλλα τωρα λογω ελλειψησ χρηματων ..εστω και τα 15 ευρω που εχει ..δεν καναμε ....θα περιμενουμε...

Καλημέραααααααα Όμορφες

Τι κάνετε ??

Τα δικά μου νέα :

Βάλαμε ένα τελικά και ελπίζουμε .........

Χτες όλη μέρα ξάπλα

Σήμερα λίγο σηκώθηκα περπάτησα μέσα στο σπίτι και γράφω λίγο ...

Δεν σχολιάζω ....

Αλλά διαβάζω τα νέα σας !!!!

Πολλλλλλααααααά Πολλλλλλλλαααααααά Φιλάαααααακιαααααα Σε Όλες Σαςςςς

Σας Ευχαριστώ για τις Ευχούλες Σας !!!!!!

Έλα κοριτσάρα μου!!!!

ΕΝΑ και ΝΑ ΚΑΙΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τυχερό να είναι και με το καλό να μάθουμε τα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως ήταν η διαδικασία;; Πρέπει να ξεκουράζεσαι τώρα;;;; Τι οδηγίες έλαβες;;;

άντε ΤΙΝΑ μου καλά αποτελέσματα και πάλι!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Έλα κοριτσάρα μου!!!!

ΕΝΑ και ΝΑ ΚΑΙΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τυχερό να είναι και με το καλό να μάθουμε τα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως ήταν η διαδικασία;; Πρέπει να ξεκουράζεσαι τώρα;;;; Τι οδηγίες έλαβες;;;

άντε ΤΙΝΑ μου καλά αποτελέσματα και πάλι!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά

Λίγο κατουριόμουν αλλά οκ κρατήθηκα στην διαδικασία

μετά πήγα σε κανένα 15'

Μετά σπιτάκι, ξάπλωσα πίσω στο αμάξι και πηγαίναμε σιγά σιγά

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

καθε μηνα ...αλλα τωρα λογω ελλειψησ χρηματων ..εστω και τα 15 ευρω που εχει ..δεν καναμε ....θα περιμενουμε...

Έλα βρε μην στεναχωριέσαι τώρα που έπιασες δουλίτσα όλα θα πάνε καλύτερα, τον επόμενο μήνα θα κάνει και μακάρι να είναι όλα πολύ πολύ καλύτερα και βέβαια το καλύτερο θα ήταν να μην χρειαστεί να ξανακάνει ποτέ!!!;)

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...