Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκαααααά Καλημέραααααααααα

Οι ευχούλες σας είναι πολύ συγκινητικές και απαλύνουν λίγο την αγωνία !!!

Είμαι σπίτι και περιμένω ......

Η Αγωνία είναι στα ύψη της ......

Καφέ Νοεμβρίου Για Όλες Μαςςςςςς !!!!!

Ουφφφφφφφ τι αγωνία είναι αυτή!!!! Μην ξεχάσεις να μπεις αμέσως να μας πεις τα νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην μας αφήσεις να βράζουμε στο ζουμί μας!!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evi μου κρίμα για την κοπέλα, αλλά με δύο παλλίνδρομες και κοντά στα 45 θα έπρεπε ήδη να έχει ξεσκονιστεί στις εξετάσεις και να έχει βρει την αιτία!!! Δυστυχώς στην επαρχία είναι περίεργα τα πράγματα με τους γιατρούς, αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να το αμελεί, πρέπει να το ψάξει, να έρθει Αθήνα, μην το ξαναπάθει η κοπέλα!!!!

Καλή αρχή με τα τεστάκια σου!!!!! χιχιχιχι

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Vissi εύχομαι να 'χαμογελάσει' σύντομα και το άλλο τεστάκι... ξέρεις αυτό μετά την καθυστέρηση!/QUOTE]

Ευχαριστώ deppy, για να δούμε τι θα δούμε αυτό το μήνα......... :rolleyes::rolleyes:

Εσύ τελικά τι αποφάσισες;;; Πως θα κινηθείς;;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Evi μου κρίμα για την κοπέλα, αλλά με δύο παλλίνδρομες και κοντά στα 45 θα έπρεπε ήδη να έχει ξεσκονιστεί στις εξετάσεις και να έχει βρει την αιτία!!! Δυστυχώς στην επαρχία είναι περίεργα τα πράγματα με τους γιατρούς, αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να το αμελεί, πρέπει να το ψάξει, να έρθει Αθήνα, μην το ξαναπάθει η κοπέλα!!!!

Καλή αρχή με τα τεστάκια σου!!!!! χιχιχιχι

Το έχει ψάξει στην Αθήνα, είχε ενδομητρίωσεη, την αντιμετώπισε και έγινε η σύλληψη φυσιολογικά, μετά την πρώτη παλλινδρομη όμως έμαθε ότι έχει θρομβοφιλία και το αντιμετωπίζει και αυτό, μετα τη δεύτερη παλλίνδρομη έστειλε στην Αθήνα δείγμα, το έψαξε και ήταν χρωμοσωματικό το θέμα, δηλ θα απέβαλλε ούτως ή άλλως, και οι δύο είχανε κάνει εξετάσεις και ήταν οκ, δηλαδή προχωρούσαν κανονικά και τωρα αν έχει όντως εμμηνόπ. είναι πολύ κρίμα.

Παράγγειλα 10, ελπίζω να έρθουν σύντομα!!!:D

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτή η άτιμη η ενδομητρίωση!Ταλαιπωρεί πολύ κόσμο τελικά.Εμένα πάντως από τα 25 που έκανα την πρώτη επέμβαση μην πω από τα 18 που είχα πολλούς πόνους στην περίοδο και δεν ήξερα τι φταίει....Και τώρα πάλι για επέμβαση γιά ενδομητρίωση ετοιμάζομαι..μάλλον την παραπάνω εβδομάδα αν τα καταφέρω...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!

Καλημέρα σας!!!

ΤΙΝΑ μου μπράβο για τα ωραία νέα σου, άντε και σήμερα να μας πεις την εξέλιξη, ότι έχεις δύο τέλεια και ζουμπουρλούδικα εμβρυάκια (ένα γιο και μια κόρη) που περιμένουν με ανυπομονησία να βρουν τη φωλίτσα τους μέσα σου!!!! Όλα καλά, όλα καλά θα μας πάνεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ111 πολύ ωραία η ευχή σου στην ΤΙΝΑ, μακάρι σε όλες μας να έρθει το πιο λαμπρό αστέρι να μας φωτίσει τα επόμενα Χριστούγεννα!!!!

Κοίτα τώρα που το ξανασκέφτηκα, αν μείνουμε έγκυες όλες αυτό το μήνα, με την περίοδο του Φεβρουρίου δηλ. θα είμαστε το καφέ του Νοεμβρίου 2013!!!

Ζουμπουρλούδικα εμβρυάκια ε? Πολύ ωραίο αυτό!!!!!

Λες να γίνουμε το καφέ Νοεμβρίου? Ας γίνουμε και του Δεκεμβρίου δεν πειράζει. Μόνο χρόνο μην αλλάξουμε. Αυτό θα με κάνει έξω φρενών :evil::evil:. Ας γίνουμε και απλά καφέ με εγκυμοσύνες αρκεί να μη βγει ο χρόνος και δεν έχουμε ούτε κοιλίτσες ούτε μωράκια!!!!!! ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!!!!:evil::evil::evil::mad::mad::mad:

Καλημέρα!!! Τί τέλεια ιδέα για το καφέ Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου 2013! :P

Όλα καλά, ο μπαμπάς είναι πολύ καλύτερα, και βαδίζουμε με αισιοδοξία για το β΄γύρο προσπαθειών!:)

Χαίρομαι πολύ για το μπαμπάκα σου!!!! :D:D:D

Όχι ακόμα, αλλά θέλω να παραγγείλω, σήμερα - αύριο. Τα τεστ FSH τα ξέρετε; βοηθάνε σε τίποτα; έχω μια φίλη (κοντεύει κι αυτή τα 45) που προσπαθεί για πρώτο και φοβάται πως ξεκινά η εμμηνόπαυση:|

Δεν μπορεί να κάνει κάτι για να μην της έρθει η εμμηνόπαυση? Κανένα χαπάκι κάτι? Αν πει το γιατρό ότι προσπαθεί για παιδάκι δεν υπάρχει τρόπος να την καθυστερήσει? Και πώς κατάλαβε ότι ξεκινά η εμμηνόπαυση?

Κοριτσάκια μου γλυκαααααά Καλημέραααααααααα

Οι ευχούλες σας είναι πολύ συγκινητικές και απαλύνουν λίγο την αγωνία !!!

Είμαι σπίτι και περιμένω ......

Η Αγωνία είναι στα ύψη της ......

Καφέ Νοεμβρίου Για Όλες Μαςςςςςς !!!!!

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ

Ax, Deppy

Ακόμα περιμένω .......

Ούτε να κοιμηθώ μπορώ ούτε τίποτα !!!!!

Κοιμήσου τώρα που μπορείς γιατί μετά θα τον ζητάς τον ύπνο και δε θα τον βρίσκεις!!!! ;);););)

Αχ αυτή η άτιμη η ενδομητρίωση!Ταλαιπωρεί πολύ κόσμο τελικά.Εμένα πάντως από τα 25 που έκανα την πρώτη επέμβαση μην πω από τα 18 που είχα πολλούς πόνους στην περίοδο και δεν ήξερα τι φταίει....Και τώρα πάλι για επέμβαση γιά ενδομητρίωση ετοιμάζομαι..μάλλον την παραπάνω εβδομάδα αν τα καταφέρω...

Καλησπέρα DEPPY. Τι είναι η ενδομητρίωση? Και πώς το καταλαβαίνεις? Μετράς κάποια ορμόνη? :idea::idea::idea:

Ιωάννα η ενδομητρίωση είναι κατάσταση κατά την οποία υπάρχουν έκτοπες εστίες ενδομητρίου εκτός μήτρας.Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα να αιμορραγούν και αυτές οι εστίες κατά την περίοδο και να προκαλούν κύστες(σοκολατοείδης μπορεί να τις έχεις ακούσει)και πόνο ανάλογα με το ποιό όργανο εχει προσβληθεί(ωοθήκη,σάλπιγγα,έντερο κτλ).Ενδειξη ενδομητρίωσης εχουμε όταν είναι αυξημένος ο αιματολογικός δείκτης CA125-ένδειξη μόνο όχι απόδειξη.Τεκμηρίωση γίνεται μόνο λαπαροσκοπικά.

Καλησπέρα, κανένα νέο από την ΤΙΝΑ;;; Άντε βρε Τινάκι μου μπες να μας πεις τα ευχάριστα!!!!

deppy τι λες τώρα, πάλι επέμβαση;;; Γιατί βρε παιδί μου, τόσο πολύ είναι που επηρεάζει την εξωσωματική;; Πω πω ταλαιπωρία, εύχομαι να είναι η τελευταία σου και μετά να έρθουν και οι χαρές!!!

EVI μακάρι να πάνε όλα καλά για την κοπέλα!! Τυχαίο θα ήταν η παλλίνδρομη, εννοώ λόγω ηλικίας κλπ συμβαίνουν αυτά. Αλλά αν θέλει να δει αν μπαίνει όντως στην κλιμακτήριο, μόνο με ενδοκρινολόγο και ορμονικές εξετάσεις. Αλήθεια γιατί της έχει μπει αυτή η ιδέα, της εμμηνόπαυσης;; Έχει σημάδια; Σε ζαλίζω σόρυ αλλά για να έχουμε τον νου μας και η μαμά μου νωρίς μπήκε..................

Άντε καλό τεστάρισμα και σε σένα και καλά αποτελέσματα++++++++++++

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

EVI μακάρι να πάνε όλα καλά για την κοπέλα!! Τυχαίο θα ήταν η παλλίνδρομη, εννοώ λόγω ηλικίας κλπ συμβαίνουν αυτά. Αλλά αν θέλει να δει αν μπαίνει όντως στην κλιμακτήριο, μόνο με ενδοκρινολόγο και ορμονικές εξετάσεις. Αλήθεια γιατί της έχει μπει αυτή η ιδέα, της εμμηνόπαυσης;; Έχει σημάδια; Σε ζαλίζω σόρυ αλλά για να έχουμε τον νου μας και η μαμά μου νωρίς μπήκε..................

ευχαριστώ, επίσης!

Για τη φίλη μου: Η προηγούμενη περίοδος της καθυστέρησε και αυτή την φορά πάλι τα ίδια, έκανε τεστ και δείχνει πως δεν είναι έγκυος, ενώ έχει και εξάψεις κ της πέφτουν λίγο και τα μαλλιά. Αύριο θα πάει για ορμονικές.

Άσε, η παιδική μου φίλη από το σχολείο μπήκε στην εμμηνόπαυση στα 40... είναι το μόνο για το οποίο η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, νομίζω.

sACYp2.png

Ιωάννα η ενδομητρίωση είναι κατάσταση κατά την οποία υπάρχουν έκτοπες εστίες ενδομητρίου εκτός μήτρας.Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα να αιμορραγούν και αυτές οι εστίες κατά την περίοδο και να προκαλούν κύστες(σοκολατοείδης μπορεί να τις έχεις ακούσει)και πόνο ανάλογα με το ποιό όργανο εχει προσβληθεί(ωοθήκη,σάλπιγγα,έντερο κτλ).Ενδειξη ενδομητρίωσης εχουμε όταν είναι αυξημένος ο αιματολογικός δείκτης CA125-ένδειξη μόνο όχι απόδειξη.Τεκμηρίωση γίνεται μόνο λαπαροσκοπικά.

ξερεις τι δειχνει αυτος ο δεικτης να υποθεσω ....βλεπεις απο τι αρχιζει ...εχω κανει και γω αυτη την εξεταση ..αυτου του δεικτη δλδ και ευτυχως ..ηταν "αρνητικος"

ελπιζω να καταλαβες τι ειναι...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ξεχαστηκα ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...ΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ .....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.!!!:P:p:p

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Μόλις γύρισα στη δουλειά και μπήκα να δω τα νέα.Τί έγινε?Δεν έχουμε νέα ακόμη?
Καλησπέρα, κανένα νέο από την ΤΙΝΑ;;; Άντε βρε Τινάκι μου μπες να μας πεις τα ευχάριστα!!!!

deppy τι λες τώρα, πάλι επέμβαση;;; Γιατί βρε παιδί μου, τόσο πολύ είναι που επηρεάζει την εξωσωματική;; Πω πω ταλαιπωρία, εύχομαι να είναι η τελευταία σου και μετά να έρθουν και οι χαρές!!!

ξεχαστηκα ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...ΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ .....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.!!!:P:p:p

Κορίτσια, Καλημέρα

Άργησαν τα νέα .....

Μέχρι στιγμής έχουμε ένα σίγουρο, για το άλλο δεν ξέρω αν θα γίνει παίζεται νεότερα δεν έχω μάθει ακόμα .....

Ελπίζω και στο ένα !!!!

Ερώτηση : Πως πίνουμε 4 -5 ποτήρια νερό και δεν πάμε για πιπί ???

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...