Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

Ax Vissi μου, με πέτυχες πάνω στην ώρα που έκανα quote !!! :tongue::tongue:

Νόμιζα ότι ήμουνα μέσα μόνη και έγραφα φέεεεεεεταααααα :tongue::tongue:

Και τώρα μια ανασκόπηση από το πρωί !!!!

Είχα μια αγωνία για το άγνωστο ...

Με φωνάξανε έκανα το καρδιογράφημα και καρδιολογκική εξέταση εκτίμηση, απαντούσα με ένα ύφος σαν ''από άλλο πλανήτη'' στις ερωτήσεις του καρδιολόγου, καπνίζετε ? εγχειρίσεις ? με ναι όχι !!

Μου δίνει το οκ !!!

Κάθομαι στο σαλονάκι και περιμένω ... και σε λίγο ακούω το όνομα μου, ελάτε πάμε ....

κινήσεις σαν ρομποτάκι ... μόλις πάω στο ''κρεβάτι'' σκέφτομαι ότι δεν έχω πάρει μαζί μου μια εικονίτσα που είχα στην τσάντα μου .... παρακαλάω την μαία (δεν ξέρω τι ήταν), πηγαίνω την παίρνω, δεν θα μπορούσα χωρίς την εικονίτσα μου !!

Φόρεσα μια πολύ ωραία ρομπίτσα με ροζ λουλουδάκια, πολύ χαλαρωτική και περίμενα λιγάκι ...

Σε λίγα λεπτά με πήραν, σε άλλο χώρο, έκαναν με καθετηράκι μια ελαφριά μέθη, όλοι πολύ καλοί, ευγενικοί, μιλούσαν πολύ ωραία ευγενικά και ήρεμα !!!

Μετά ξύπνησα στο αρχικό δωμάτιο αναμονής χωρίς να θυμάμαι τίποτα από την διαδικασία της ωοληψίας !!

Κάτι λίγα πονάκια σαν περίοδο, ένα περπάτημα κάπως σαν μουδιασμένη, ήρθαμε σπιτάκι μας και χαλάρωσα !!!

Τώρα ακολουθώ την φαρμακευτική αγωγή που είναι απαραίτητη μετά την ωοληψία !!

Από Αύριο θα ξέρουμε τι έγινε .......

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, αλλά ήθελα να δώσω το θάρρος σε όλες ότι δεν είναι Τίποτα !!!!

Χαίρομαι αφάνταστα πολύ που όλα πήγαν τόσο καλά!!!!!

Θα δεις που σε λίγο καιρό όλα θα τα θυμάσαι σαν μια γλυκιά ανάμνηση!!!!!!

Εννοείται ότι παρακαλάω και εύχομαι όλα να σου πάνε τέλεια και να έρθει το πολυπόθητο! Το αξίζεις ειλικρινά!!!!!!

Σε πόσο καιρό θα μάθουμε τα ευχάριστα? Κάτι μού λέει μέσα μου ότι εσύ θα είσαι η πρώτη που θα κάνει ποδαρικό και θα φέρεις γούρι σε όλες μας!

VISSI μου, ωραίο το όνομα για το θέμα που διάλεξες. Την ΤΙΝΑ θα την αντιπροσωπεύει σίγουρα.

ΤΙΝΑ μου, είμαι σίγουρη ότι τα επόμενα Χριστούγεννα θα στολίζεις το δέντρο με την πριγκηπέσσα σου. Στο ένα χέρι θα κρατάς τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και στο άλλο την πριγκηπέσσα. Μη σου πω ότι για κορυφή δέντρου να βάλεις την πριγκηπέσσα. Θα είναι το πιο λαμπερό και όμορφο δέντρο που θα έχει γίνει ποτέ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα ...περα για περα... τι κανετε???

εγω δουλευω ..σκληρα.....!!!

δεν πιστευω αυτο το μηνα με τιποτα ...με την καμια δλδ ...δλδ πιο πολυ να το ..επιασα με τον αερα...

ελεγα και στο αλλο τοπικ οτι αυτο οτ μηνα δεν εχω καν δεκατα ...αν και καταλαβα ωορηξια...

τι κουλο παλι αυτο...

περιμενω κανονικα και με το νομο 22 του μηνος...και θα ερθει το ξερω...μια και καναμε μια φορα μονο στις γονιμες...την μερα της ωορηξιας δλδ...

οποτε δεν εχω καμια μα καμια ελπιδα!

εσεις???????? κανενα καλο νεακι?

δεν τα διαβαζω ολα ...γιατι γυρναω κομματια και μεχρι ν ακανω μπανιο..ημουν και κρυωμενη και δουλευα ...και χαλια μαυρα..

τωρα εχω βαλει πλυντηριο..περιμενω να τελειωσει να απλωσω..τοσες μερες ..εχουν μαζευτει ολαααααα..

που να πλυνω με τις βροχαρες που εριχνε!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλημέρα σας!!!

ΤΙΝΑ μου μπράβο για τα ωραία νέα σου, άντε και σήμερα να μας πεις την εξέλιξη, ότι έχεις δύο τέλεια και ζουμπουρλούδικα εμβρυάκια (ένα γιο και μια κόρη) που περιμένουν με ανυπομονησία να βρουν τη φωλίτσα τους μέσα σου!!!! Όλα καλά, όλα καλά θα μας πάνεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

ath_gal1 μου τρέχεις και δεν φτάνεις ε;;;;;;;;;;; Κουράγιο ρε κορίτσι αλλά τι να κάνεις;;;

Και μια φορά να έχεις επαφή φτάνει, αφού το ξέρεις πολύ καλά!!!!! Μπορεί να είναι η τυχερή σου!!!!! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μην απογοητεύεσαι!!!!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ111 πολύ ωραία η ευχή σου στην ΤΙΝΑ, μακάρι σε όλες μας να έρθει το πιο λαμπρό αστέρι να μας φωτίσει τα επόμενα Χριστούγεννα!!!!

Κοίτα τώρα που το ξανασκέφτηκα, αν μείνουμε έγκυες όλες αυτό το μήνα, με την περίοδο του Φεβρουρίου δηλ. θα είμαστε το καφέ του Νοεμβρίου 2013!!!

deppy69, evi155, όλα καλά;;;

Σας αφήνω να πάω να κάνω και καμιά δουλειά!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα!!! Τί τέλεια ιδέα για το καφέ Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου 2013! :P

Όλα καλά, ο μπαμπάς είναι πολύ καλύτερα, και βαδίζουμε με αισιοδοξία για το β΄γύρο προσπαθειών!:)

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο για τον μπαμπά σου Evi μου!!! Μπράβο και καλύτερα!!!!

Πήρες τελικά τεστ ωορρηξίας;;;

Όχι ακόμα, αλλά θέλω να παραγγείλω, σήμερα - αύριο. Τα τεστ FSH τα ξέρετε; βοηθάνε σε τίποτα; έχω μια φίλη (κοντεύει κι αυτή τα 45) που προσπαθεί για πρώτο και φοβάται πως ξεκινά η εμμηνόπαυση:|

sACYp2.png

Δεν τα ξέρω τα FSH τεστ, πάντως ξέρω ότι αν η FSH είναι πάνω από 10 δεν είναι καλό, αλλά και αυτό το κοιτάνε πάντα σε συνδυασμό με την οιστραδιόλη, μια τιμή της FSH από μόνη της δεν λέει κάτι.

Γιατί δεν πάει σε ένα ενδοκρινολόγο να κάνει ένα πλήρη ορμονολογικό έλεγχο να ξέρει τι της γίνεται;;; Τα τεστ δεν ξέρω που μπορούν να βοηθήσουν. Και δεν είναι να χάνει χρόνο!!!

Εγώ παρήγγειλα από την allcosmetics τα ψηφιακά τα κλίαρ μπλου, 29 έχουν από 54 που θα τα έπαιρνα από το φαρμακείο. Υπάρχουν βέβαια και οι ταινίες της hometest που είναι ακόμα πιο φθηνά, αλλά εγώ δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι με βολεύουν, δεν είμαι σίγουρη αν θα κρίνω σωστά το πιο σκούρο που πρέπει να έχει η μια γραμμή από την άλλη κλπ. Ενώ το άλλο, μπαμ σου χαμογελάει και ξέρεις!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκαααααά Καλημέραααααααααα

Οι ευχούλες σας είναι πολύ συγκινητικές και απαλύνουν λίγο την αγωνία !!!

Είμαι σπίτι και περιμένω ......

Η Αγωνία είναι στα ύψη της ......

Καφέ Νοεμβρίου Για Όλες Μαςςςςςς !!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Τίνα εδώ και εμείς μαζί σου να ακούσουμε τα καλά νέα!!!!Ευη όλα καλά με το πατέρα σου?Μπράβο να ξεκινήγσεις τις προσπάθειες με άλλη διάθεση!Vissi εύχομαι να 'χαμογελάσει' σύντομα και το άλλο τεστάκι... ξέρεις αυτό μετά την καθυστέρηση....Καλημέρα και στις μικρές της παρέας!

Καλημέρα!!! Τί τέλεια ιδέα για το καφέ Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου 2013! :P

Όλα καλά, ο μπαμπάς είναι πολύ καλύτερα, και βαδίζουμε με αισιοδοξία για το β΄γύρο προσπαθειών!:)

Evi μου, Μπράβο για τα καλά νέα για τον μπαμπά σου !!!!!

Γερός και Δυνατός να Είναι Πάντα και να καμαρώσει γρήγορα και το δεύτερο εγγονάκι του !!!!! (εννοώ από σένα δεύτερο)

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Ax, Deppy

Ακόμα περιμένω .......

Ούτε να κοιμηθώ μπορώ ούτε τίποτα !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Κορίτσια φεύγω ....

Πάω λίγο να χαλαρώσω .....

και να ετοιμάσω φαγητό .....

Φιλιααααααά

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Δεν τα ξέρω τα FSH τεστ, πάντως ξέρω ότι αν η FSH είναι πάνω από 10 δεν είναι καλό, αλλά και αυτό το κοιτάνε πάντα σε συνδυασμό με την οιστραδιόλη, μια τιμή της FSH από μόνη της δεν λέει κάτι.

Γιατί δεν πάει σε ένα ενδοκρινολόγο να κάνει ένα πλήρη ορμονολογικό έλεγχο να ξέρει τι της γίνεται;;; Τα τεστ δεν ξέρω που μπορούν να βοηθήσουν. Και δεν είναι να χάνει χρόνο!!!

H κοπέλα μένει στη Μυτιλήνη και εκεί οι γιατροί δεν είναι ό,τι καλύτερο... Πάντως μου είπε ότι θέλει να πάει σε γιατρό. Έχει συλλάβει φυσικά δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο αλλά είχε δύο παλλίνδρομες.

Εγώ παρήγγειλα από την allcosmetics τα ψηφιακά τα κλίαρ μπλου, 29 έχουν από 54 που θα τα έπαιρνα από το φαρμακείο. Υπάρχουν βέβαια και οι ταινίες της hometest που είναι ακόμα πιο φθηνά, αλλά εγώ δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι με βολεύουν, δεν είμαι σίγουρη αν θα κρίνω σωστά το πιο σκούρο που πρέπει να έχει η μια γραμμή από την άλλη κλπ. Ενώ το άλλο, μπαμ σου χαμογελάει και ξέρεις!!

Χμ... έλεγα να δοκιμάσω με τα hometest και βλέπουμε!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...