Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ, σε Όλες Σας !!!!!

Για την Θετική Ενέργεια, για τις Ευχές σας, Για την Συμπαράσταση Σας !!!!!

Ευχαριστώωωωωωωωω !!!!!!!

Κοριτσάκια Φυσάτε !!!!!

Φςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evi155, ελπίζω να μην έρθει, η Κυρία αύριο, ή την Δευτέρα !!!

Εξάλλου, σήμερα θα ερχότανε !!! Αφού δεν ήρθε σήμερα, γιατί να έρθει την Δευτέρα ?? !!!!

Μάλλον έχει να πάει σε άλλες διευθύνσεις, εμείς δεν την χρειαζόμαστε !!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

καλησπέρα και από εμένα!!!

EVI μου πως πάει ο μπαμπάς σου;;; Υπάρχει βελτίωση;;; Άντε μακάρι να μην έρθει η περίοδος!!! Γιατι λες ότι θα έρθει τη Δευτέρα;;;

Εμείς τα ίδια, ήσυχο Σ-Κ, ο μπαμπάς μας δούλευε οπότε σπίτι για σήμερα

Καλημέρα! Υπάρχει βελτίωση ευτυχώς! Βρέθηκε και ένας ικανός γιατρός χτες που κινήθηκε διαφορετικά και βρήκε αίμα!

Λέω για τη Δευτέρα γιατί, αν όχι Κυριακή, τη Δευτέρα λογικά θα έρθει. Και επειδή απωθώ λίγο την ιδέα να μην έρθει:rolleyes:.

Έκανα και την τελευταία ένεση και τώρα πια περιμένουμε !!!!!

Δευτέρα πρωί θα τα πάρει για να μου τα ξαναφέρει σε εμβρυάκια !!!!

Τα συναισθήματα είναι ανάκατα !!!!

Χαρούμενη, Ανυπομονησία, Αγωνία, Ελπίδα, Πίστη !!!!!!!

Στείλτε μου, Κορίτσια όσο Μπορείτε Θετική Ενέργεια !!!!!

Θέλεις θετική ενέργεια; Ορίστε!!!! {{{{{{{{{TINA MART}}}}}}}}}}}}

Εξάλλου, σήμερα θα ερχότανε !!! Αφού δεν ήρθε σήμερα, γιατί να έρθει την Δευτέρα ?? !!!!

Χι χι χι!!! Μακάρι! :tongue::tongue::tongue:

sACYp2.png

Καλημέρα!!!Ευη χαίρομαι για τον πατέρα σου!Ευχομαι να είναι σύντομα καλά και να γυρίσει καλά στο σπίτι του!Είχα περάσει ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν και σε νοιώθω.....Οσο για την...ακατανόμαστη ξου-ξου μακριά....και απο σένα και απ΄όλες μας...

Τίνα!!!Ευχομαι καλή ωοληψία αύριο με δυό αψογα και δυνατά ωάρια που θα γονιμοποιηθούν ΚΑΙ τα δυο και θα γίνουν δυο στρουμπουλά μωράκια!!!!Με το καλό και θα περιμένουμε νέα.

Διαφημίσεις

Τελευταία και καταΐδρωμένη και εγώ να ευχηθώ στην ΤΙΝΑ μας ότι καλύτερο, όλα να γίνουν τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακάρι κοπέλα μου, να πάνε όλα κατ΄ευχήν!!!!!!!!!!!!!! φφφφφφφφφφφσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςς, ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλή εβδομάδα και καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evi, περιμένω με αγωνία τα νέα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (να φύγετε κυρία μου να πάτε αλλού!!!!) Μπράβο που ο μπαμπούλης είναι καλύτερα, έτσι να συνεχίσει!!!!!!!!!!!

Deppy όλα καλά;;; Πως πας;;; Τι λένε τα πλάνα σου;;;;

ath_gal1 & Ioanna όλα καλά;;;;

Εμείς ησυχία, τρόπος του λέγειν, αλλά όλοι καλά!!!! Τρέξιμο, δουλειά, υποχρεώσεις που σκάνε από παντού και δεν ξέρω κατά που να κάνω............. Δόξα τον Θεό να λέμε!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλες και ειδικά στην ΤΙΝΑ, καλά να πάνε όλα με την ωοληψία και να σου έρθουνε πίσω δύο καλά εμβρυάκια!

Εδώ ήρθε η τρισκατάρατη... :-( Τουλάχιστον δεν καθυστέρησε, να μην με κρατάει σε αγωνία.

Τον άλλο μήνα κορίτσια!

deppy τί νέα, περιμένουμε παρουσίες και από Ιωάννα - ath_gal!

sACYp2.png

Καλημέρα!Σήμερα η μέρα είναι της Τίνας!!!Λογικά τώρα θα παραδίδει τα ωαριάκια της.Μέσα απο την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ακούσουμε τα καλύτερα νέα και αύριο αλλά και σε 15 ημέρες!

Ευη δεν πειράζει... τον άλλο μήνα με καλύτερες συνθήκες...Vissi εδώ στην δουλειά με πολλές σκέψεις....

Εδώ ήρθε η τρισκατάρατη... :-( Τουλάχιστον δεν καθυστέρησε, να μην με κρατάει σε αγωνία.

Τον άλλο μήνα κορίτσια!

Κρίμα..................... ουφ, πολύ γκίνια έχει πέσει, δεν σταυρώνουμε + με τίποτα!!! Next month...............

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Καλησπέρα! Καλό σαββατοκύριακο και από εμένα! Σήμερα προσπάθησα για 2η φορά να δώσω αίμα για το μπαμπά μου αλλά είχα χαμηλή πίεση.

(δεν έχω ακόμα νεά από την κυρία Περίοδο αλλά πιστεύω τη Δευτέρα θα μου χτυπήσει την πόρτα)

Άντε να συνέλθει ο μπαμπάκας σου να ηρεμήσει κι αυτός και να μπείτε όλοι στη ρέγουλά σας. Εφόσον πάει καλύτερα ψυχραιμία και μη στενοχωριέστε!!! Να παρακαλάτε μόνο το Θεό να σας δίνει υπομονή γιατί αυτό σε χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Καλησπέρα Σε Όλα τα Κορίτσιαααααααα !!!!!!!

Σήμερα έτρεχα όλη μέρα για υπέρηχο, εξετάσεις, να βρω την τελευταία ένεση !!!

Έκανα και την τελευταία ένεση και τώρα πια περιμένουμε !!!!!

Δευτέρα πρωί θα τα πάρει για να μου τα ξαναφέρει σε εμβρυάκια !!!!

Τα συναισθήματα είναι ανάκατα !!!!

Χαρούμενη, Ανυπομονησία, Αγωνία, Ελπίδα, Πίστη !!!!!!!

Στείλτε μου, Κορίτσια όσο Μπορείτε Θετική Ενέργεια !!!!!

Πω πω πότε πέρασε ο καιρός και τελείωσες τις ενέσεις! Σαν χθες θυμάμαι που τις άρχισες. Υπομονή το πρώτο στάδιο τελείωσε! Τώρα μετράμε αντίστροφα για την άφιξη της πριγκιπέσσας. Ειλικρινά σου στέλνω τις θερμότερες ευχές μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και θα είναι όχι μόνο για σένα και για μας το ωραιότερο δώρο τη μέρα που θα μας γράψεις το ευχάριστο +

Πάντως τη δικιά μου τη διεύθυνση δεν την ξεχνάει με τίποτα. Κάθε μήνα την μέρα που την περιμένω πρωί-πρωί σκάει η μύτη. Απορώ τόσο πολύ αδυναμία με έχει? Δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι μου είναι ανεπιθύμητη? 9 μήνες απουσίας ζητάω μόνο μετά καλώς να ορίσει πάλι. Τόσο τζαζ είναι και δεν καταλαβαίνει?

Καλή εβδομάδα και καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evi, περιμένω με αγωνία τα νέα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (να φύγετε κυρία μου να πάτε αλλού!!!!) Μπράβο που ο μπαμπούλης είναι καλύτερα, έτσι να συνεχίσει!!!!!!!!!!!

Deppy όλα καλά;;; Πως πας;;; Τι λένε τα πλάνα σου;;;;

ath_gal1 & Ioanna όλα καλά;;;;

Εμείς ησυχία, τρόπος του λέγειν, αλλά όλοι καλά!!!! Τρέξιμο, δουλειά, υποχρεώσεις που σκάνε από παντού και δεν ξέρω κατά που να κάνω............. Δόξα τον Θεό να λέμε!!!

΄

Όλα καλά κοπέλα μου. Κοίτα εσύ να ξεκουράζεσαι και να προσέχεις τον εαυτό σου και σωματικά και ψυχικά γιατί μου φαίνεται είσαι τελειομανής και όλα πάνω σου τα παίρνεις! Πρόσεχε λοιπόν μη μας πάθεις τίποτα γιατί σε χρειαζόμαστε. Και εμείς και η οικογένειά σου! Και ιδιαίτερα το πριγκιπάκι σου!!!!

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλες και ειδικά στην ΤΙΝΑ, καλά να πάνε όλα με την ωοληψία και να σου έρθουνε πίσω δύο καλά εμβρυάκια!

Τον άλλο μήνα κορίτσια!

deppy τί νέα, περιμένουμε παρουσίες και από Ιωάννα - ath_gal!

Πώς μου τη δίνει όταν έρχεται πρωί - πρωί Δευτεριάτικα. Λες και το κάνει επίτηδες για να μας τη δίνει στα νεύρα. Εσύ μην της κάνεις τη χάρη και επέμενε. Ο επιμένων πάντα νικά!!!!!!!!!!!

Κρίμα..................... ουφ, πολύ γκίνια έχει πέσει, δεν σταυρώνουμε + με τίποτα!!! Next month...............

Ναι ρε παιδί μου τι κουτσοφλέβαρος είναι αυτός. Φαντάζεσαι όμως να σκάσουν τα + όλα μαζί? Θα πρέπει να αλλαχτεί οπωσδήποτε μετά ο τίτλος. Για πες καμιά ιδεά πώς να τον βγάλουμε?

Τελευταία και καταΐδρωμένη και εγώ να ευχηθώ στην ΤΙΝΑ μας ότι καλύτερο, όλα να γίνουν τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακάρι κοπέλα μου, να πάνε όλα κατ΄ευχήν!!!!!!!!!!!!!! φφφφφφφφφφφσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςς, ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Vissi μου, τι ωραίο Φύσημα, ροζ Πριγκιπικοοοοό !! Μόλις το άρπαξα και το έβαλα πάνω στην κοιλίτσα μου !!! Μακάρι να πιάσει η ευχούλα σου !!!

Αχ Evi155, δύο καλά εμβρυάκια θα ήταν, είναι το Τέλειο Όνειρο !!! Και μην ξεχνάς άρπαξα και την δική σου μπεμπεδόσκονη, όπου βρω δεν την αφήνω :tongue::tongue:

Καλημέρα!Σήμερα η μέρα είναι της Τίνας!!!Λογικά τώρα θα παραδίδει τα ωαριάκια της.Μέσα απο την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ακούσουμε τα καλύτερα νέα και αύριο αλλά και σε 15 ημέρες!

Deppy69, έπεσες μέσα στην ώρα !!! 10 η ώρα είχα τελειώσει !!! Μακάρι να βγει και η άλλη σου ευχούλα και για αύριο και σε 15 μέρες !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Πω πω πότε πέρασε ο καιρός και τελείωσες τις ενέσεις! Σαν χθες θυμάμαι που τις άρχισες. Υπομονή το πρώτο στάδιο τελείωσε! Τώρα μετράμε αντίστροφα για την άφιξη της πριγκιπέσσας. Ειλικρινά σου στέλνω τις θερμότερες ευχές μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και θα είναι όχι μόνο για σένα και για μας το ωραιότερο δώρο τη μέρα που θα μας γράψεις το ευχάριστο +

Συμπεθέρα μου, είδες τελείωσε ο καιρός, σαν χθες και εμένα μου φαινόταν αιώνας !! Ρουφάω τις ευχούλες σου, για θετική εξέλιξη .... και Παρακάλα και συ σε Παρακαλώ να Πάνε όλα Καλά !!!!! Το έχω τόσο Ανάγκη .....

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

ΤΙΝΑ που είσαι βρε να μας πεις πόσο τέλεια πήγαν όλα!!!!!!!!!!!!!!

Άντε ντε κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!!!

Ax Vissi μου, με πέτυχες πάνω στην ώρα που έκανα quote !!! :tongue::tongue:

Νόμιζα ότι ήμουνα μέσα μόνη και έγραφα φέεεεεεεταααααα :tongue::tongue:

Και τώρα μια ανασκόπηση από το πρωί !!!!

Είχα μια αγωνία για το άγνωστο ...

Με φωνάξανε έκανα το καρδιογράφημα και καρδιολογκική εξέταση εκτίμηση, απαντούσα με ένα ύφος σαν ''από άλλο πλανήτη'' στις ερωτήσεις του καρδιολόγου, καπνίζετε ? εγχειρίσεις ? με ναι όχι !!

Μου δίνει το οκ !!!

Κάθομαι στο σαλονάκι και περιμένω ... και σε λίγο ακούω το όνομα μου, ελάτε πάμε ....

κινήσεις σαν ρομποτάκι ... μόλις πάω στο ''κρεβάτι'' σκέφτομαι ότι δεν έχω πάρει μαζί μου μια εικονίτσα που είχα στην τσάντα μου .... παρακαλάω την μαία (δεν ξέρω τι ήταν), πηγαίνω την παίρνω, δεν θα μπορούσα χωρίς την εικονίτσα μου !!

Φόρεσα μια πολύ ωραία ρομπίτσα με ροζ λουλουδάκια, πολύ χαλαρωτική και περίμενα λιγάκι ...

Σε λίγα λεπτά με πήραν, σε άλλο χώρο, έκαναν με καθετηράκι μια ελαφριά μέθη, όλοι πολύ καλοί, ευγενικοί, μιλούσαν πολύ ωραία ευγενικά και ήρεμα !!!

Μετά ξύπνησα στο αρχικό δωμάτιο αναμονής χωρίς να θυμάμαι τίποτα από την διαδικασία της ωοληψίας !!

Κάτι λίγα πονάκια σαν περίοδο, ένα περπάτημα κάπως σαν μουδιασμένη, ήρθαμε σπιτάκι μας και χαλάρωσα !!!

Τώρα ακολουθώ την φαρμακευτική αγωγή που είναι απαραίτητη μετά την ωοληψία !!

Από Αύριο θα ξέρουμε τι έγινε .......

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, αλλά ήθελα να δώσω το θάρρος σε όλες ότι δεν είναι Τίποτα !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...