Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Πού είναι οι υπόλοιπες χαμένες? Ρε κορίτσια να μπαίνετε και να μένετε πιο συχνά μπας και συγχρονιστούμε κάποια στιγμή!

VISSI πού είσαι?

Προσευχήσου εσύ και να ξέρεις ότι σε ακούνε και ο Χριστούλης και η Παναγίτσα και όσους Αγίους επικαλείσαι.

Θα γίνει το θαύμα να είσαι σίγουρη. Αρκεί να παρακαλέσεις με θέρμη!!!!!!

Αλήθεια βλέπεις παιδικά? Αν ναι ποια βλέπεις? Εγώ δεν τα μπορώ καθόλου. Ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ούτε ένα λεπτό !!!!!!

Χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα τρελαίνομαι !!!!!!!

Ώρες ατελέιωτες !!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αχ, Συμπεθέρα, με έκανες και γέλασα στον πόνο μου μέσα :tongue::tongue:

Για να σου πω την αλήθεια δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, αλλά προτιμάω κάτι με αρκουδάκια, αστεία και χαλαρωτικά !!!

Παλιά είχα κολλήσει με τη Ντόρα :tongue::tongue: ,

στρουμφάκια .....

Αυτές τις μέρες βάλαμε και την δορυφορική Ν... και ψάχνω ότι παιδικό υπάρχει, ειδικά αν είμαι στεναχωρημένη..... ξεχνιέμαι !!!

Πιστεύω και Παρακαλάω, απλώς περίμενα λίγο καλύτερα !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλο χρώμα είμαι !!!!!

και η ψυχολογία μου ...... άστα ......

:tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλά είστε! Χάθηκα, δυστυχώς επειδή τρέχω μετα νοσοκομέια. Είναι κάπως καλύτερα ο μπαμπάς,, ελπίζω σήμερα να ειναι σε θεση να μεταγγισθεί (γιατί ακόμα και αυτό ήταν δύσκολο...)

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ!

ΥΓ Το Σ/Κ περιμένω περίοδο.... λετε????;)

sACYp2.png

Καλημέρα στην παρέα!!!!!

Έχω χαθεί αλλά δεν προλαβαίνω βρε παιδιά, πολύ τρέξιμο, όλο υποχρεώσεις, δεν βάζω κ@@λο κάτω!!!

TINA μου δεν γνωρίζω για την πρόκληση με τις ενέσεις δυστυχώς, δεν τα συζητάς με τον γιατρό;;; Να τον ρωτάς να σου λύνει τις απορίες και να μην κάθεσαι και προβληματίζεσαι από μόνη σου!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπορέσουν να γονιμοποιηθούν αυτά τα δύο!!!

Σίγουρα κάθε ωοθυλάκιο έχει ένα ωάριο. Οπότε έχεις δύο ωάρια αυτή τη στιγμή, τώρα αν κάνεις άλλα από εδώ και πέρα δεν ξέρω αν θα συμβαδίσουν με τα άλλα και αν θα μπορέσετε να τα πάρετε. Υποθέτω, δεν ξέρω μην λέω και μπούρδες!!!

Ο γιατρός τι σου είπε;;;; Πως τα βλέπει τα πράγματα;;;;;;;

Evi μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!! Άντε να σπάσει η γκίνια!!!!!!!!!! Και πάλι περαστικά στον μπαμπά σου, μακάρι να ορθοποδήσει ο άνθρωπος το συντομότερο δυνατόν.

ΙΟΑΝΝΑ, ath_gal, deppy, πολλά πολλά φιλιά και σε εσάς!!!! Τι νέα;;;; Πως πάτε;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Καλημέρα κορίτσια! Καλά είστε! Χάθηκα, δυστυχώς επειδή τρέχω μετα νοσοκομέια. Είναι κάπως καλύτερα ο μπαμπάς,, ελπίζω σήμερα να ειναι σε θεση να μεταγγισθεί (γιατί ακόμα και αυτό ήταν δύσκολο...)

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ!

ΥΓ Το Σ/Κ περιμένω περίοδο.... λετε????;)

Μακάρι Εύη μου να έρθουν όλα βολικά με τον μπαμπάκα σου! Στο εύχομαι ολόψυχα. Και μακάρι να μη σου έρθει περίοδος και να έχουμε το πρώτο καλό νέο για φέτος.

Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ούτε ένα λεπτό !!!!!!

Χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα τρελαίνομαι !!!!!!!

Ώρες ατελέιωτες !!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αχ, Συμπεθέρα, με έκανες και γέλασα στον πόνο μου μέσα :tongue::tongue:

Για να σου πω την αλήθεια δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, αλλά προτιμάω κάτι με αρκουδάκια, αστεία και χαλαρωτικά !!!

Παλιά είχα κολλήσει με τη Ντόρα :tongue::tongue: ,

στρουμφάκια .....

Αυτές τις μέρες βάλαμε και την δορυφορική Ν... και ψάχνω ότι παιδικό υπάρχει, ειδικά αν είμαι στεναχωρημένη..... ξεχνιέμαι !!!

Πιστεύω και Παρακαλάω, απλώς περίμενα λίγο καλύτερα !!!!

Τι εννοείς όταν λες περίμενες λίγο καλύτερα? Υπάρχει κάτι που έχασα ή δεν κατάλαβα?

Μήπως, λέω μήπως, πρέπει να δεις σε κάποιον ειδικό την περίπτωσή σου με τα παιδικά? Φιλική συμβουλή καθαρά.

Εγώ θέλω μια συμπεθέρα να έρχεται σπίτι, να πηγαίνουμε για ψώνια, να πίνουμε καφέ και να κάνουμε κους-κους. Δεν ονειρεύομαι μια συμπεθέρα να έρχεται στο σπίτι, να καθόμαστε μπροστά στην τηλεόραση και να βλέπουμε...... στρουμφάκια και Ντόρα η εξερευνήτρια.

Συγνώμη δηλαδή αλλά αλλιώς τα φανταζόμουνα!!!!!!!

Καλημέρα στην παρέα!!!!!

Έχω χαθεί αλλά δεν προλαβαίνω βρε παιδιά, πολύ τρέξιμο, όλο υποχρεώσεις, δεν βάζω κ@@λο κάτω!!!

TINA μου δεν γνωρίζω για την πρόκληση με τις ενέσεις δυστυχώς, δεν τα συζητάς με τον γιατρό;;; Να τον ρωτάς να σου λύνει τις απορίες και να μην κάθεσαι και προβληματίζεσαι από μόνη σου!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπορέσουν να γονιμοποιηθούν αυτά τα δύο!!!

Σίγουρα κάθε ωοθυλάκιο έχει ένα ωάριο. Οπότε έχεις δύο ωάρια αυτή τη στιγμή, τώρα αν κάνεις άλλα από εδώ και πέρα δεν ξέρω αν θα συμβαδίσουν με τα άλλα και αν θα μπορέσετε να τα πάρετε. Υποθέτω, δεν ξέρω μην λέω και μπούρδες!!!

Ο γιατρός τι σου είπε;;;; Πως τα βλέπει τα πράγματα;;;;;;;

Evi μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!! Άντε να σπάσει η γκίνια!!!!!!!!!! Και πάλι περαστικά στον μπαμπά σου, μακάρι να ορθοποδήσει ο άνθρωπος το συντομότερο δυνατόν.

ΙΟΑΝΝΑ, ath_gal, deppy, πολλά πολλά φιλιά και σε εσάς!!!! Τι νέα;;;; Πως πάτε;;;

Γιατί ρε κορίτσι μου τόσο τρέξιμο? Τι είναι αυτό που σου ρουφάει τόσο χρόνο?

Τα νέα τα δικά μου είναι όπως τα άφησες. Αδιαθέτησα, τελείωσα και σιγά-σιγά ξαναρχίζω. Καλή μου επιτυχία λοιπόν και καλό βόλι!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Τι εννοείς όταν λες περίμενες λίγο καλύτερα? Υπάρχει κάτι που έχασα ή δεν κατάλαβα?

Μήπως, λέω μήπως, πρέπει να δεις σε κάποιον ειδικό την περίπτωσή σου με τα παιδικά? Φιλική συμβουλή καθαρά.

Εγώ θέλω μια συμπεθέρα να έρχεται σπίτι, να πηγαίνουμε για ψώνια, να πίνουμε καφέ και να κάνουμε κους-κους. Δεν ονειρεύομαι μια συμπεθέρα να έρχεται στο σπίτι, να καθόμαστε μπροστά στην τηλεόραση και να βλέπουμε...... στρουμφάκια και Ντόρα η εξερευνήτρια.

Συγνώμη δηλαδή αλλά αλλιώς τα φανταζόμουνα!!!!!!!

Αχ Συμπεθέρααααααααα, Αχ.......

Το Καλύτερα πήγαινε στην αντάποκριση σχετικά με τα φάραμακα !!!!!

Περίμενα να έχω για πρώτο υπέρηχο 4-5 ωάρια (περίπου) και στην πορεία να έκανα και άλλα !!!!

Τώρα με δύο ??? Θα γίνει ??? Θα γονιμοποιηθούν, θα αντέξουν ???

Εδώ άλλοι έχουν 10 και τα καλά είναι 3-4 !!!!!

Δεν ξέρω !!!!!

Ελπίζω Πάντως να γίνει και με τα δύο !!!!

Ή να κάνω άλλα δύο ακόμα !!!!!!

:cry::cry:

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Χρόνια Πολλά Κορίτσια !!!!!

Χαρούμενο Βαλεντίνο, να Έχουμε !!!!!!

Βαλεντίνεςςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά !!!!!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλησπέρα!Τίνα να ρωτήσω σε ποιον γιατρό είσαι?Στειλε π.μ. αν θέλεις.Τα δύο ωοθηλάκια εχουν 2 ωαρια.Παίρνεις μεγαλούτσικη δόση νομίζω αν και το puregon δεν το΄εχω χρησιμοποιησει και δεν το ξέρω...από ο,τι διαβάζω....

καλησπερα σε ολες!!! δεν θα πω χρονια πολλα .γιατι εινια βλακειες για μενα ..οταν ημουν κι εγω ..18 ..ελεγα ..τωωωωωωρα...?? μπα...

εξαλλου ειναι καθολικος και γω ειμια ΟΡΘΟΔΟΞΗ !!!!!

δεν τους θελω τους καθολικους!!!!!

βεβαια ...μπηκα σπιτι και με περιμενε ενα πολυ ωραιο λουλουδι ...γλαστρα ...(επιλογη γλαστρας για να κρατησει...;) ) και αναμενα κερακια..!!!

και ενα σπιτι ..μπαχαλο!!!!

χαχααχαχαχαχ

ειχα ρεπο σημερα...και πηγα ψωνισα πιατα.....τοστιερα...και εφτιαξα μαλλι!!! ανταυγειες,με μια κοκκινη τουφα στο πλαι ....πολι extreme κατασταση !

(ειχα δλδ και απο πριν αλλα την ανανεωσα!)

εσεις???πωςςςςς πατε? κανα ευχαριστο????

εγω εν αναμονη για 22 του μηνουυυυ-τουτουνου!!!

κοριτσια ..θα το πω...

μια φορα σεξ εχουμε κανει ...ΜΟΝΟ!!!!

ε δε νομιζω να ειμια πια τοσο ..κ@@λοφαρδη και να επιασα...

γι αυτο με προσπερνατε εμενα γι αυτο το μηνα...

εσεις??? ακουω νεα!:tongue::P:p

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

Αχ Συμπεθέρααααααααα, Αχ.......

Το Καλύτερα πήγαινε στην αντάποκριση σχετικά με τα φάραμακα !!!!!

Περίμενα να έχω για πρώτο υπέρηχο 4-5 ωάρια (περίπου) και στην πορεία να έκανα και άλλα !!!!

Τώρα με δύο ??? Θα γίνει ??? Θα γονιμοποιηθούν, θα αντέξουν ???

Εδώ άλλοι έχουν 10 και τα καλά είναι 3-4 !!!!!

Δεν ξέρω !!!!!

Ελπίζω Πάντως να γίνει και με τα δύο !!!!

Ή να κάνω άλλα δύο ακόμα !!!!!!

:cry::cry:

Αν θέλει ο Θεός και με μισό θα πιάσεις!!!!! Άρα τα 2 είναι μια χαρά. Μην το βάζεις κάτω το κεφάλι ψηλά , αισιοδοξία και προσευχή. Τα θαύματα γίνονται συνέχεια. Σε σένα με 2 ωάρια κιόλας γιατί να μη γίνει? Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!

Άκουγα σε ένα κήρυγμα ότι όταν ζητάμε στο Χριστό, στην Παναγία και σε όλους τους Αγίους κάτι με πολύ πίστη και εγκάρδια προσευχή είναι υποχρεωμένοι να μας ακούσουν!!!!!!!

καλησπερα σε ολες!!! δεν θα πω χρονια πολλα .γιατι εινια βλακειες για μενα ..οταν ημουν κι εγω ..18 ..ελεγα ..τωωωωωωρα...?? μπα...

εξαλλου ειναι καθολικος και γω ειμια ΟΡΘΟΔΟΞΗ !!!!!

δεν τους θελω τους καθολικους!!!!!

βεβαια ...μπηκα σπιτι και με περιμενε ενα πολυ ωραιο λουλουδι ...γλαστρα ...(επιλογη γλαστρας για να κρατησει...;) ) και αναμενα κερακια..!!!

και ενα σπιτι ..μπαχαλο!!!!

χαχααχαχαχαχ

ειχα ρεπο σημερα...και πηγα ψωνισα πιατα.....τοστιερα...και εφτιαξα μαλλι!!! ανταυγειες,με μια κοκκινη τουφα στο πλαι ....πολι extreme κατασταση !

(ειχα δλδ και απο πριν αλλα την ανανεωσα!)

εσεις???πωςςςςς πατε? κανα ευχαριστο????

εγω εν αναμονη για 22 του μηνουυυυ-τουτουνου!!!

κοριτσια ..θα το πω...

μια φορα σεξ εχουμε κανει ...ΜΟΝΟ!!!!

ε δε νομιζω να ειμια πια τοσο ..κ@@λοφαρδη και να επιασα...

γι αυτο με προσπερνατε εμενα γι αυτο το μηνα...

εσεις??? ακουω νεα!:tongue::P:p

Με γεια το μαλλί και δεν έχει σημασία πόσες φορές γίνεται η πράξη και με μισή πράξη μπορεί να πιάσεις!!!!!!! Άρα περιμένεις και για αυτό το μήνα να συμβεί το ευχάριστο!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

......

ε γεια το μαλλί και δεν έχει σημασία πόσες φορές γίνεται η πράξη και με μισή πράξη μπορεί να πιάσεις!!!!!!! Άρα περιμένεις και για αυτό το μήνα να συμβεί το ευχάριστο!!!!!!!

καλησπερα.....α μπα....δεν νομιζω-δεν ελπιζω

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλησπέρα! Καλό σαββατοκύριακο και από εμένα! Σήμερα προσπάθησα για 2η φορά να δώσω αίμα για το μπαμπά μου αλλά είχα χαμηλή πίεση.

(δεν έχω ακόμα νεά από την κυρία Περίοδο αλλά πιστεύω τη Δευτέρα θα μου χτυπήσει την πόρτα)

sACYp2.png

καλησπέρα και από εμένα!!!

EVI μου πως πάει ο μπαμπάς σου;;; Υπάρχει βελτίωση;;; Άντε μακάρι να μην έρθει η περίοδος!!! Γιατι λες ότι θα έρθει τη Δευτέρα;;;

Εμείς τα ίδια, ήσυχο Σ-Κ, ο μπαμπάς μας δούλευε οπότε σπίτι για σήμερα

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλησπέρα Σε Όλα τα Κορίτσιαααααααα !!!!!!!

Σήμερα έτρεχα όλη μέρα για υπέρηχο, εξετάσεις, να βρω την τελευταία ένεση !!!

Έκανα και την τελευταία ένεση και τώρα πια περιμένουμε !!!!!

Δευτέρα πρωί θα τα πάρει για να μου τα ξαναφέρει σε εμβρυάκια !!!!

Τα συναισθήματα είναι ανάκατα !!!!

Χαρούμενη, Ανυπομονησία, Αγωνία, Ελπίδα, Πίστη !!!!!!!

Στείλτε μου, Κορίτσια όσο Μπορείτε Θετική Ενέργεια !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...