Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το cd της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Φεύγω για Σουρωτήριιιιιιιιιιι !!!!!!

Φιλιάαααααα

:P:p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φεύγω για Σουρωτήριιιιιιιιιιι !!!!!!

Φιλιάαααααα

:P:p:p:p

Πότε τελειώνει το σουρωτήρι και πότε ξεκινάει το επόμενο στάδιο? Όσο περνάει ο καιρός πάντως όλο και πιο πολύ πλησιάζεις στο όνειρο.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τελικά μπορεί εγώ να κάνω πριγκηπέσσα κι εσύ πριγκηπόπουλο? Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?

Πότε τελειώνει το σουρωτήρι και πότε ξεκινάει το επόμενο στάδιο? Όσο περνάει ο καιρός πάντως όλο και πιο πολύ πλησιάζεις στο όνειρο.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τελικά μπορεί εγώ να κάνω πριγκηπέσσα κι εσύ πριγκηπόπουλο? Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?

Ax, Συμπεθεεεερααααααααααά μου !!!!!

Θα Έχετε Έναν Ιππότη στα Πόδια Σαςςςςςςς !!!!!!!!

:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Έχω να κάνω μέχρι τέλος της εβδομάσας ενεσούλες, αν και περίμενα καλύτερη ανταπόκριση στις ενέσεις !!! :(:(

Δεν ξέρω ευτυχώς που η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ !!!!!!

Ελπίζω να με Βοηθήσουν οι Άγιοι και η Παναγία, να γίνει το Θαύμα !!!!!

Ελπίζω .............

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααααααα

Φυσάτεεεεεεεε

:(:(

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλημέρα!Τίνα εγώ δεν είχα καμία ενόχληση από τις ενέσεις τις φορές που έκανα διεγερση με φάρμακα-4 φορές,2 με κανονικές ως μεγάλες δόσεις και 2 με πολυ μικρές.Βέβαια καμια φορά δεν είχα πάρα πολλά ωάρια οπότε δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός οτι δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός μου γενικότερα,άρα δεν αντιδρούσε ούτε με εκδήλωση ανεπιθύμητων ενεργειών.Πόσα ωοθηλάκια έχετε μετρήσει?Υποθέτω ξαναπήγες στο γιατρό μετά την Δευτέρα?

Deppy69, εσύ πόσα ωάρια έκανες ?

Εμένα είδε δύο ωοθηλάκια, αυτό σημαίνει 2 ωάρια ή από αυτά βγάινουν περισσότερα ??? !!!!!

Συνεχίζουμε για να βρούμε και άλλα ......

Συγνώμη, αν λέω ..... αλλά δεν ξέρω ...... :(:(

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Vissi μου ??????

Που είσαι ?????

Όπως λέει και η Ioanna ερήμωσε η παρεούλα μας !!!!

Φαντάζομαι δεν θα σε αφήνει ο Πρίγκιπας σου !!!!!

Αλήθεια πρέπει να ξέρεις και συ στην προηγούμενη ερώτηση που έκανα στην Deppy69, φαίνεσαι πιο σχετική από μένα εγώ είμαι λίγο άσχετη !!!!! :tongue::tongue:

Περιμένω απαντησούλαααααα

Φιλιάααααα

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Evi155, τι κάνεις ???

Ο μπαμπάς σου πως πάει ???? Είναι καλύτερα ????

Εύχομαι τα καλυτερότερα !!!!!!

Φιλούρεςςςςςς

:P:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ath gal τι κάνεις ??

Η δουλειά, φαντάζομαι κούραση !!!!

Πως πάει ??

Είσαι κάπως ευχαριστημένη ??

φιλιά

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Αφού έβαλα όλα τα χαρούμενα χρώματα σε αντίθεση με την διάθεση μου, πάω να ξεκουραστώ !!!!

Πάω να δω παιδικάαααααα

:tongue::tongue:

Μην γελάτε σας βλέπωωωωω !!!!!

Φιλιάααα σε όλες

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Τινα εγω ειχα ανταποκριθει ωσ εξης 1η φορα με κανονικη δοση[300gonal)ειχα 4 ωοθ. 2η φορα με μεγαλη δοση(450) 2 ωοθ. που δεν γονιμοποιηθηκαν 3η φορα ζητησα και εκανα φυσικο τροποποιημενο με πολυ μικρη δοση gonal και εκανα παλι 4 και την 4η φορα παλι με μικρη δοση ειδαμε 2 αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ανεβαινε η οιστραδιολη και σταματησαν.Παντως δεν εχει σημασια ποσα ειναι,αν ειναι καλα φτανουν!Δεν φανταζομαι να θελεις τριδυμα!!!!!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Πού είναι οι υπόλοιπες χαμένες? Ρε κορίτσια να μπαίνετε και να μένετε πιο συχνά μπας και συγχρονιστούμε κάποια στιγμή!

VISSI πού είσαι?

Έχω να κάνω μέχρι τέλος της εβδομάσας ενεσούλες, αν και περίμενα καλύτερη ανταπόκριση στις ενέσεις !!! :(:(

Δεν ξέρω ευτυχώς που η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ !!!!!!

Ελπίζω να με Βοηθήσουν οι Άγιοι και η Παναγία, να γίνει το Θαύμα !!!!!

Ελπίζω .............

Αφού έβαλα όλα τα χαρούμενα χρώματα σε αντίθεση με την διάθεση μου, πάω να ξεκουραστώ !!!!

Πάω να δω παιδικάαααααα

Μην γελάτε σας βλέπωωωωω !!!!!

Φιλιάααα σε όλες

Προσευχήσου εσύ και να ξέρεις ότι σε ακούνε και ο Χριστούλης και η Παναγίτσα και όσους Αγίους επικαλείσαι.

Θα γίνει το θαύμα να είσαι σίγουρη. Αρκεί να παρακαλέσεις με θέρμη!!!!!!

Αλήθεια βλέπεις παιδικά? Αν ναι ποια βλέπεις? Εγώ δεν τα μπορώ καθόλου. Ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Τινα εγω ειχα ανταποκριθει ωσ εξης 1η φορα με κανονικη δοση[300gonal)ειχα 4 ωοθ. 2η φορα με μεγαλη δοση(450) 2 ωοθ. που δεν γονιμοποιηθηκαν 3η φορα ζητησα και εκανα φυσικο τροποποιημενο με πολυ μικρη δοση gonal και εκανα παλι 4 και την 4η φορα παλι με μικρη δοση ειδαμε 2 αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ανεβαινε η οιστραδιολη και σταματησαν.Παντως δεν εχει σημασια ποσα ειναι,αν ειναι καλα φτανουν!Δεν φανταζομαι να θελεις τριδυμα!!!!!!!!!!!

Deppyyyyyy ακουει ??? (μάλλον δεν σε πέτυχα )

εγώ παίρνω 450 πουρ...., την μεγαλύτερη δόση και 10 μονάδες dar....., με μακρύ πρωτόκολλο !!!!

Μέχρι τώρα είδε δύο ωοθυλάκια, σημαίνει και 2 ωάρια ?

Είπε κάτι για 11 και 14 χιλ !

Καλά ??????

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Μάλλον θα κάνω ενέσεις και την Κυριακή, μπορεί και πιο μετά !!!!

Να περιμένω βελτίωση ??? μπορεί να γίνει και άλλο ωοθυλάκιο ??? και αν ναι δεν θα είναι πιο μικρό από τα άλλα ??

Θα πάνε 18 -20 χιλιοστά ???

:(:(

Ουφφφφφ όλο απορίες είμαι !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...