Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Σωστά τα λέει η Λίνα. Και η μαμά σου έχει 4 παιδιά, οπότε δεν σου πέρασε κάτι τέτοιο. Βέβαια η πρόωρη εμμηνόπαυση περνάει και από γιαγιά. Πχ η γιαγιά μου έχει μπει σε εμμηνόπαυση από τα 40 και έκανε 4 παιδιά νέα. Η μαμά μου τώρα μπαίνει στα 50 επίσης με 4 παιδιά. Και εγώ βγήκα με χαμηλή αμη και με πιθανότητα πρόωρης εμμηνόπαυσης. 

Γενικά το εύθραυστο Χ περνάει από διάφορες γενιές αλλά θα υπήρχε σίγουρα ιστορικό στην οικογένεια της μαμάς παππούδες θείοι με παιδιά με προβλήματα σε βαθμό που να κάνει εντύπωση. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Εμείς αυτές τις μέρες θα έχουμε λίγο τρέξιμο γιατί χτες βράδυ μππήκε ο μπαμπάς μου νοσοκομείο... η πάθησή του είναι χρόνια (λεμφοκυταρική λευχαιμία) αλλά όταν πέφτει ο αιματοκρίτης του χρειάζεται ενίσχυση στο νοσοκομείο. Ελπίζω να μη χρειάζεται και μετάγγιση πάλι, τώρα ο αιματοκρίτης ειναι στο 27. Όπως καταλαβαίνετε διακόπηκαν οι προσπάθειες, οι οποίες ήταν λίγες (μόνο μία για την ακρίβεια:rolleyes:)

Evi155 εύχομαι περαστικά στον μπαμπά σου, να γίνει όσο πιο γίνεται γρήγορα καλά, και να μην ταλαιπωρείται ο άνθρωπος !!!

Όσο για την μια φορά ποτέ δεν ξέρεις ...... ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

ΤΙΝΑ μου εγώ οι μόνες ενέσεις που έχω κάνει και κάνω κάθε φορά είναι οι αντιπηκτικές, δεν έχω πάρει ποτέ ορμόνες κλπ. Ότι κάνω το κάνω σε φυσικό κύκλο.

Με τις αντιπηκτικές δεν έχω καμιά παρενέργεια ποτέ, εκτός από κάτι μελανιές όταν δεν τις κάνω σωστά.

Μίλησες με τον γιατρό σου, μήπως είναι κάποια παρενέργεια από τα φάρμακα;;; Νομίζω μόνο αυτός μπορεί με σιγουριά να σου απαντήσει, αν το έχει ξανασυναντήσει το φαινόμενο αυτό κλπ.

Μπράβο που εχθές ήσουν περδίκι!!!!!!!

Άντε να περάσουν οι μέρες να τελειώνετε να ηρεμήσεις και εσύ και να σκέφτεσαι μόνο το/α μπουμπούκι/α σου!!!!

Καλημέρα!Τίνα εγώ δεν είχα καμία ενόχληση από τις ενέσεις τις φορές που έκανα διεγερση με φάρμακα-4 φορές,2 με κανονικές ως μεγάλες δόσεις και 2 με πολυ μικρές.Βέβαια καμια φορά δεν είχα πάρα πολλά ωάρια οπότε δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός οτι δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός μου γενικότερα,άρα δεν αντιδρούσε ούτε με εκδήλωση ανεπιθύμητων ενεργειών.Πόσα ωοθηλάκια έχετε μετρήσει?Υποθέτω ξαναπήγες στο γιατρό μετά την Δευτέρα?

Κορίτσια, τι να κάνω ...... περιμένω όλη την διαδικασία με υπομονή......!!!!!

Τα συμπτώματα τα γράφει και μέσα στο κουτί, βέβαια μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά τυχερή διότι γράφει και παράααααα πολλλλάααααα αλλάαααααα !!!!!

Από ότι κατάλαβα '' έπεσα '' στα πιο συνήθη !!!!

Ευτυχώς κνησμό πια δεν έχω καθόλου σχεδόν, απλά χτες με είχε πιάσει μια φοβερή υπνηλία .... !!!!

Πάει και αυτό !!!!

Επόμενο ραντεβού από Τρίτη και θα μου πει νεότερα !!!!

Μακάρι να πάνε Όλα Καλά !!!!!

:P:p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ath gal πως πάει η δουλειά ???

Αλήθεια ποιος είχε την απορία σχετικά με τον ''ανθοπώλη'' μέσα από την παρεούλα μας ?? !!!! :tongue::tongue:

Ωραία η απάντηση, αλλά δεν κατάλαβα πως προέκυψε !!!!! :(:(

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Κι εγώ πάω για next month. Μόλις αδιαθέτησα!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Συμπεθέρα μου, μην στεναχωριέσαι !!!!!! :(:(

Δεν πειράζει, τα πριγκιπόπουλα μας θα έχουν ίδιες ηλικίες, ακόμα και στον Μήνα, μου φαίνεται πως θα συμβαδίζουμε στις εγκυμοσύνες μας !!!!

Εσύ με την περίοδο σου, εγώ με το μακρύ πρωτοκ...... θα πάμε για χοριακές ίδια μέρα σχεδόν !!!!! ;);)

Χαρούμενα προσωπάκια λοιπόν !!!!!

Φιλούρεςςςςς !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

..........

ath_gal1 LOL! και έλεγα ποιος να είναι αυτός ο π@@τσος!!!

[!

αχχααχαχαχααχ

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Ath gal πως πάει η δουλειά ???

Αλήθεια ποιος είχε την απορία σχετικά με τον ''ανθοπώλη'' μέσα από την παρεούλα μας ?? !!!! :tongue::tongue:

Ωραία η απάντηση, αλλά δεν κατάλαβα πως προέκυψε !!!!! :(:(

κανεις βρε..απλη .....εκπαιδευτικη τηλεοραση.....!:tongue:

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!!

Πως πάν τα κέφια;;;;;;

ΙΟΑΝΝΑ111, shit........:evil: next month...........:-P

Evi155 πως είναι ο μπαμπάς σου;;; Ελπίζω να είναι όλα καλύτερα !!!

Εμείς εδώ καλά, γεμάτο Σ-Κ δεν ξεκουράστηκα, δεν μου φτάνουν οι ώρες ρε παιδιά!!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες και γερά με τσαμπουκά!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

καλημερα σε ολες...πως ειστε? ουτε νεα διαβαζω ...μπαινω ισα ισα ..διαβαζω ποιες μεινατε εγκυες και ξαναβγαινω!

κουραση -κουραση -κουραση...

οχι σεξ-οχι σεξ-οχι σεξ...

ρε κοριτσια ...μια φορα καναμε ...τωρα στην ωορηξια ...μονο μια...και λεω σιγα μην κατσει ..εδω αλλες φορες ...πλακωνομαστε και παλι δεν ...με την μια θα κατσει?:rolleyes:

εγω εκει που δεν ειχα δουλεια...ξαφνικα δουλευω 12ωρα....σε 2 μαγαζια παρακαλω...

εχω ....ψιλοβαλει ,τα γυαλια στους αντρες...αν και δουλευω σα σκυλι ..οποτε γιατι οχι ..?

φτυστε με να στεριωσω....μπασ και σταθουμε λιγο οικονομικα....

σας αφηνω σε λιγο ..παω να φτιαξω μπριζολες στο φουρνο...και ραβανι!!!

:tongue::tongue::tongue:

εσεις πειτε μου τωρα....συγχωρεστε με που δεν μπαινω ....πνιγομαι και κουραζομαι αρκετα....

και τωρα το κουλο...

οτι αν .λεω.αν κατσει ....θα πρεπει να σταματησω τη δουλεια ..γιατι εινια πολυ κουραστικη και σηκωνω και βαρη ...και μετα παλι ανεργη θα μαι...

καλημερα σε ολες...πως ειστε? ουτε νεα διαβαζω ...μπαινω ισα ισα ..διαβαζω ποιες μεινατε εγκυες και ξαναβγαινω!

ρε κοριτσια ...μια φορα καναμε ...τωρα στην ωορηξια ...μονο μια...και λεω σιγα μην κατσει ..εδω αλλες φορες ...πλακωνομαστε και παλι δεν ...με την μια θα κατσει?:rolleyes:

εγω εκει που δεν ειχα δουλεια...ξαφνικα δουλευω 12ωρα....σε 2 μαγαζια παρακαλω...

εχω ....ψιλοβαλει ,τα γυαλια στους αντρες...αν και δουλευω σα σκυλι ..οποτε γιατι οχι ..?

εσεις πειτε μου τωρα....συγχωρεστε με που δεν μπαινω ....πνιγομαι και κουραζομαι αρκετα....

και τωρα το κουλο...

οτι αν .λεω.αν κατσει ....θα πρεπει να σταματησω τη δουλεια ..γιατι εινια πολυ κουραστικη και σηκωνω και βαρη ...και μετα παλι ανεργη θα μαι...

Καλημέρα ath_gal1! Κουράγιο για όσο κρατήσει η δουλίτσα... Τουλάχιστον έχετε μια τονωτική ένεση οικονομικά. Ψάχνεις παράλληλα μήπως βρεις άλλη δουλειά χωρίς βαριά καθήκοντα; στη δουλειά που κάνεις τώρα, δεν υπάρχει δυνατότητα να μη σηκώνεις βάρη αν μείνεις έγκυος; \

όσο για το σεξ, κι εμείς αυτή τη φροά μόνο μια φορά τα καταφέραμε, τεχνικά προβλήματα, λόγω κακής ψυχολογίας άνεργου συζύγου...:(

Πάντως πρέπει να σου πω ότι όταν έμεινα έγκυος (στα 40) ήταν μέσα σε τρελό πήξιμο που είχα στη δουλειά, ανάμεσα σε δυο ταξίδια, ούτε καν σκεφτόμουν να μείνω έγκυος και έγινε μία και τυχερή! Το ίδιο σου εύχομαι (μας εύχομαι) ;)

sACYp2.png

Καλημέρα ath_gal1! Κουράγιο για όσο κρατήσει η δουλίτσα... Τουλάχιστον έχετε μια τονωτική ένεση οικονομικά. Ψάχνεις παράλληλα μήπως βρεις άλλη δουλειά χωρίς βαριά καθήκοντα; στη δουλειά που κάνεις τώρα, δεν υπάρχει δυνατότητα να μη σηκώνεις βάρη αν μείνεις έγκυος; \

όσο για το σεξ, κι εμείς αυτή τη φροά μόνο μια φορά τα καταφέραμε, τεχνικά προβλήματα, λόγω κακής ψυχολογίας άνεργου συζύγου...:(

Πάντως πρέπει να σου πω ότι όταν έμεινα έγκυος (στα 40) ήταν μέσα σε τρελό πήξιμο που είχα στη δουλειά, ανάμεσα σε δυο ταξίδια, ούτε καν σκεφτόμουν να μείνω έγκυος και έγινε μία και τυχερή! Το ίδιο σου εύχομαι (μας εύχομαι) ;)

οχι δεν γινεται να μην σηκωνω βαρη ..ειναι σερβιτοριλικι ..χοντρο!οποτε ...θα μου πουνε ...και τι θα κανεισ ..αν δεν το ενα αν δεν το αλλο ...αλλα και μονο η κουραση ....φτανει ....

τωρα για το αλλο που ειπες....πρεπει να εχει και γ@μω το σπερμα....που δεν εχει ..για να πεις οτι επιασε τσακ μπαμ ...

πραγμα που δεν ισχυει ..οποτε ..δεν ελπιζω....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

Συμπεθέρα μου, μην στεναχωριέσαι !!!!!! :(:(

Δεν πειράζει, τα πριγκιπόπουλα μας θα έχουν ίδιες ηλικίες, ακόμα και στον Μήνα, μου φαίνεται πως θα συμβαδίζουμε στις εγκυμοσύνες μας !!!!

Εσύ με την περίοδο σου, εγώ με το μακρύ πρωτοκ...... θα πάμε για χοριακές ίδια μέρα σχεδόν !!!!! ;);)

Χαρούμενα προσωπάκια λοιπόν !!!!!

Φιλούρεςςςςς !!!!!

Φαντάζεσαι? Τέλεια θα είναι να γίνει κάτι τέτοιο! Αν και κανονικά ο δικός μου θα έπρεπε να έχει ήδη συλληφθεί για να κρατήσουμε το πρωτόκολλο ο άντρας να είναι έστω και κατά 1 μήνα μεγαλύτερος από τη γυναίκα.

Αλλά εμείς είμαστε μοντέρνες συμπεθέρες και δε μας πειράζει να είναι συνομήλικα και στην ανάγκη ας είναι η νύφη και λίγο μεγαλύτερη από το γαμπρό. Δε μας πειράζει. Έτσι δεν είναι γλυκιά μου συμπεθέρα? Το λέω αυτό γιατί βλέπω εσύ να προηγείσαι.........

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!!

Πως πάν τα κέφια;;;;;;

ΙΟΑΝΝΑ111, shit........:evil: next month...........:-P

Evi155 πως είναι ο μπαμπάς σου;;; Ελπίζω να είναι όλα καλύτερα !!!

Εμείς εδώ καλά, γεμάτο Σ-Κ δεν ξεκουράστηκα, δεν μου φτάνουν οι ώρες ρε παιδιά!!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες και γερά με τσαμπουκά!!!!!!!!!

Χαίρομαι που πέρασες ωραία το ΣΚ αλλά γιατί βρε κοπέλα μου δεν σου φτάνουν οι ώρες? Τόσο πολύ τρέχεις? Για χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου. Είσαι απαραίτητη στους άντρες σου μην πάθεις και τίποτα!!!!!

και τωρα το κουλο...

Πού ξέρεις καλέ? Μπορεί να κάτσει και με μία φορά. Μην αποκλείεις τίποτα. Μείνε εσύ με το καλό έγκυος και μείνε και πάλι άνεργη. Τι είχες τι έχασες. Πλέον στην ανέχεια όλοι μάθαμε και στην ανεργία.

Δες πού φτάσαμε. Παλιά στη λέξη ανεργία βγάζαμε σπυριά, που είμασταν όλοι και σε πολύ πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση και τώρα την ανεργία όχι μόνο τη συνηθίσαμε τη θεωρούμε και μια φυσιολογική κατάσταση σε κάθε οικογένεια. Δεν υπάρχει σχεδόν καμιά οικογένεια που να μην έχει αυτό το πρόβλημα. Σαν επιδημία έχει εξαπλωθεί. Τι να πω!!!!!!!!

Λες αυτό να φταίει επειδή το κάνω συχνά? Λες να το προσπαθήσω μόνο με μία και να πιάσω????? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάντως άνευ πλάκας αυτό το έχω ακούσει από πολλές γυναίκες να έχουν πιάσει από μία και μόνο φορά από κει που δεν το περιμένανε.

Όσο για την ανεργία του συζύγου είναι πολύ λογικό ο άνθρωπος να πέφτει ψυχολογικά και να μην έχει όρεξη. Δεν είναι ο μόνος. Αλλά δες πού μας καταντήσανε! Είμαστε όλοι εν δυνάμει καταθλιπτικοί άνθρωποι!

οχι δεν γινεται να μην σηκωνω βαρη ..ειναι σερβιτοριλικι ..χοντρο!οποτε ...θα μου πουνε ...και τι θα κανεισ ..αν δεν το ενα αν δεν το αλλο ...αλλα και μονο η κουραση ....φτανει ....

τωρα για το αλλο που ειπες....πρεπει να εχει και γ@μω το σπερμα....που δεν εχει ..για να πεις οτι επιασε τσακ μπαμ ...

πραγμα που δεν ισχυει ..οποτε ..δεν ελπιζω....

ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!!!!!

Κορίτσιααααααα

Παρούσααααααα

:tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα μου, έτσι είναι όπως τα λες !!!!

Εμείς είμαστε μοντέρνες !!!!!!

Δεν κολλάμε σε τέτοια πράγματα μικρά !!!!!

Μόνο που θέλουμε τα Βασιλοπαίδια μας Τώρα !!!!

Εξάλλου με μερικές μέρες διαφορά θα είναι !!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα μου, έτσι είναι όπως τα λες !!!!

Εμείς είμαστε μοντέρνες !!!!!!

Δεν κολλάμε σε τέτοια πράγματα μικρά !!!!!

Μόνο που θέλουμε τα Βασιλοπαίδια μας Τώρα !!!!

Εξάλλου με μερικές μέρες διαφορά θα είναι !!!!!!

Εμείς τα θέλουμε αυτά δε βλέπω να θέλουν!!!! Τι περιμένουν καλέ? Πολύ τζαναμπέτικα είναι μου φαίνεται!!!!! Πού να γεννηθούν κιόλας τι θα μας κάνουν!!!!!! Καλά κουράγια συμπεθέρα μου!!!! Τα βλέπω ζόρικα!!!!!!

και τωρα το κουλο...

Να μπαίνεις όποτε μπορείς, εμείς εδώ είμαστε μια άνετη παρέα !!!!

Όλοι έχουμε τα προβλήματα μας !!!!

Και αν ''κάτσει'', με το καλό να έρθει, σιγά να μην αφήσουμε το στόχο μας, για μια κουραστική δουλειά !!!!!

Εννοείται το μωρό και Τώρα !!!!

Προτιμάμε τα λίγα και καλά !!!!!!

:P:p

Δες το Θετικά, σαν μια απόσπαση από το Άγχος του Μωρού !!!!

Φιλούρες !!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...