Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Το καλοκαίρι θα κλείσω τα 42. Τα έμβρυα είναι από τα 39 μου. Είχα 8 βλαστοκυστες. Είχα βάλει τότε τις 2. Εμφυτευτηκαν αλλά το δεύτερο δεν προχώρησε, δεν ήταν υγιές. Αυτά που έχουν μείνει, είναι δύο 4ΑΑ (αυτες θα βάλω τώρα), μια 4ΒΑ και 3ΒΒ 5ης μέρας. Κι έχω κι άλλες δύο 6ης μέρας, η μία 5ΑΑ και η άλλη 5ΒΒ.

Εχεις πολλα εμβρυα και καλα , θα πετυχετε και ειμαι σιγουρη. να ρωτησω κατι θεωρητικα τα 6ης μερας δεν ειναι τα πιο καλα ; πως και δεν ξεκινας με αυτα ; 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Δευτέρα είχα γιατρό, τα βρήκε όλα ωραία, συνεχίζουμε ενεσούλες, τώρα κάνω και κάτι άλλες !!!!

Τρέχαμε να ρθουμε γρήγορα στο σπίτι (την Δευτέρα) να κάνω την ένεση στις 8 (αν και την είχα μαζί μου, στο αυτοκίνητο, στην ανάγκη θα την έκανα στο δρόμο, είχα όλα τα σύνεργα, οινόπνευμα, βαμβάκι, κανονικό χειρουργείο) χιχιχιχι :tongue::tongue:

αλλά έπρεπε να γίνει και η άλλη...... καπάκι, την οποία την είχα στο ψυγείο !!

Όλο αυτό μου δημιούργησε φοβερή ένταση, και μετά με έπιασε φοβερή υπνηλία, σε συνδυασμό με μια χάλια μέρα στο γραφείο .... πήγα για νανάκια

Τρίτη, Τετάρτη έκατσα μέχρι αργά στο γραφείο να τελειώσω κάποια πράγματα για να μπορώ να λέιψω όταν χρειαστεί μερικές μέρες για εμβρυομ... και τα σχετικά !!!

Και η αποκορύφωση ήταν ότι από Τρίτη είχα κνησμό και σαν έκζεμα και διαβάζω ότι προκαλούνται από το σουρωτήρι..... και διάφορα άλλα συμπτώματα, φωτοευαισθησία νύστα ....

όποτε το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν μετά ένα μπάνιο και μετά να ξαπλώσω με όλα τα φώτα κλειστά !!!!!

Σήμερα είμαι καλύτερα :P:p:p:p και μπήκα αμέσως να δω τι κάνετε, ήμουνα σίγουρη ότι θα αναρωτιόσασταν τι κάνω, αλλά ..... με αφήσατε έκπληκτη !!!!

έλα βρε παιδάκι μου και μου έκοψες τη χολή!!! Άντε αφού όλα είναι καλά, ουφφφφφφ ξαλάφρωσα!!!!

Άντε με το καλό να έρθει και η ώρα της εμβρυομεταφοράς!! Πότε υπολογίζετε για ωολληψία κλ;; Σου είπε κάτι ο ντοκτορ;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και φυσικά γράφω πάλι μόνη μου ...... :(:(

Να ρωτήσω, Vissi, και Deppy69, τι ενοχλήσεις είχατε με τις ενέσεις ?

Την προηγούμενη εβδομάδα ρίγη, μελαγχολία και τώρα κνησμό με κοκκινίλες !!

Και τι να κάνω ? :tongue::tongue:

Έβαλα τον αντρούλη μου να μου κάνει λίγο μασάζ για να χαλαρώσω και να ξεχαστώ !!!!

Η φαγούρα σε κάποια σημεία δεν περιγράφεται !!!

Ευτυχώς σήμερα όπως καταλάβατε δεν έχω τίποτα !!!!!

:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ath gal, καλό ξεκίνημα με την δουλειά και καλοστέριωτη !!!

Σιγά σιγά τώρα θα έρθουν και τα φουσκώματα (εγκυμοσύνες), είναι μέχρι να μπουν τα πράγματα σε ένα ρυάκι !!! Μετά ρέουν από μόνα τους !!!!

Θα δεις !!!! Σκέψου θετικά !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Evi 155 μου, οργνωθείτε για δουλίτσες !!!

Θέλω μέχρι την Άνοιξη να ανταλλάζουμε εμπειρίες για τα ''κλωτσίδια μας''

Οργανωθείτε όλες !!!! Για Πάμε Γερά !!!!!!

Εγώ δεν οργανώνομαι για δουλίτσες γιατί με οργανώνει ο υπέροχος ντοκτορ μου !!!!

:tongue::tongue:

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Όμορφες Μέλλουσες Μανούλες Καληνυχτίζωωωωωω !!!!!!

Φιλιά σε όλες σας !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Και φυσικά γράφω πάλι μόνη μου ...... :(:(

Να ρωτήσω, Vissi, και Deppy69, τι ενοχλήσεις είχατε με τις ενέσεις ?

Την προηγούμενη εβδομάδα ρίγη, μελαγχολία και τώρα κνησμό με κοκκινίλες !!

Και τι να κάνω ? :tongue::tongue:

Έβαλα τον αντρούλη μου να μου κάνει λίγο μασάζ για να χαλαρώσω και να ξεχαστώ !!!!

Η φαγούρα σε κάποια σημεία δεν περιγράφεται !!!

Ευτυχώς σήμερα όπως καταλάβατε δεν έχω τίποτα !!!!!

:P:p

Καλημέρα σε όλες!!!

ΤΙΝΑ μου εγώ οι μόνες ενέσεις που έχω κάνει και κάνω κάθε φορά είναι οι αντιπηκτικές, δεν έχω πάρει ποτέ ορμόνες κλπ. Ότι κάνω το κάνω σε φυσικό κύκλο.

Με τις αντιπηκτικές δεν έχω καμιά παρενέργεια ποτέ, εκτός από κάτι μελανιές όταν δεν τις κάνω σωστά.

Μίλησες με τον γιατρό σου, μήπως είναι κάποια παρενέργεια από τα φάρμακα;;; Νομίζω μόνο αυτός μπορεί με σιγουριά να σου απαντήσει, αν το έχει ξανασυναντήσει το φαινόμενο αυτό κλπ.

Μπράβο που εχθές ήσουν περδίκι!!!!!!!

Άντε να περάσουν οι μέρες να τελειώνετε να ηρεμήσεις και εσύ και να σκέφτεσαι μόνο το/α μπουμπούκι/α σου!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα!Τίνα εγώ δεν είχα καμία ενόχληση από τις ενέσεις τις φορές που έκανα διεγερση με φάρμακα-4 φορές,2 με κανονικές ως μεγάλες δόσεις και 2 με πολυ μικρές.Βέβαια καμια φορά δεν είχα πάρα πολλά ωάρια οπότε δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός οτι δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός μου γενικότερα,άρα δεν αντιδρούσε ούτε με εκδήλωση ανεπιθύμητων ενεργειών.Πόσα ωοθηλάκια έχετε μετρήσει?Υποθέτω ξαναπήγες στο γιατρό μετά την Δευτέρα?

Καλημέρα κορίτσια! Χάρηκα πολύ ΤΙΝΑ ΜΑΡΤ που σε ξαναείδαμε!!! Υπομονή, περαστικές θα είναι οι παρενέργειες, επικεντρώσου στο στόχο! vissi πραγματικά αν το αφήσει ς΄νεα μήνα χαλαρά και στο κουτουρύ θα σου κάνει καλό, καλά κάνεις και κάνεις διάλειμμα...

Εμείς αυτές τις μέρες θα έχουμε λίγο τρέξιμο γιατί χτες βράδυ μππήκε ο μπαμπάς μου νοσοκομείο... η πάθησή του είναι χρόνια (λεμφοκυταρική λευχαιμία) αλλά όταν πέφτει ο αιματοκρίτης του χρειάζεται ενίσχυση στο νοσοκομείο. Ελπίζω να μη χρειάζεται και μετάγγιση πάλι, τώρα ο αιματοκρίτης ειναι στο 27. Όπως καταλαβαίνετε διακόπηκαν οι προσπάθειες, οι οποίες ήταν λίγες (μόνο μία για την ακρίβεια:rolleyes:)

sACYp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Χάρηκα πολύ ΤΙΝΑ ΜΑΡΤ που σε ξαναείδαμε!!! Υπομονή, περαστικές θα είναι οι παρενέργειες, επικεντρώσου στο στόχο! vissi πραγματικά αν το αφήσει ς΄νεα μήνα χαλαρά και στο κουτουρύ θα σου κάνει καλό, καλά κάνεις και κάνεις διάλειμμα...

Εμείς αυτές τις μέρες θα έχουμε λίγο τρέξιμο γιατί χτες βράδυ μππήκε ο μπαμπάς μου νοσοκομείο... η πάθησή του είναι χρόνια (λεμφοκυταρική λευχαιμία) αλλά όταν πέφτει ο αιματοκρίτης του χρειάζεται ενίσχυση στο νοσοκομείο. Ελπίζω να μη χρειάζεται και μετάγγιση πάλι, τώρα ο αιματοκρίτης ειναι στο 27. Όπως καταλαβαίνετε διακόπηκαν οι προσπάθειες, οι οποίες ήταν λίγες (μόνο μία για την ακρίβεια:rolleyes:)

Περαστικά στον μπαμπά σου!!! Να γίνει γρήγορα καλά ο άνθρωπος και να μην ταλαιπωρείται!!!

Μακάρι να είναι και η τυχερή σας, η μια αυτή προσπάθεια!!!! Μιά και έξω!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Εvi περαστικά στον μπαμπά σου!Οσο για την προσπάθεια εγώ όταν είχα την παλίνδρομη είχα μόνο μια φορά επαφή και μάλιστα την 9η ημέρα σε σταθερότατο ακόμη κύκλο των 28 ημερών!!!Και ήμουνα ήδη 38 ετών!Μη φανταστείς οτι αναφέρομαι σε νεαρή ηλικία...Ποτέ δεν ξέρεις......

Διαφημίσεις

Λύθηκε και αυτή η απορία!!!!

Ο Π@@τσος (427 π.Χ.-347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και τον ευγενικό χαρακτήρα του.

Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Π...τσο.

Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Π...τσο".

Όσο μεγάλωνε ο Π..τσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν.

Όλες αυτές ήταν για τον Π...τσο.

Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Π...τσο από το μυαλό μιας γυναίκας.

Επιφορτισμένος με την αγάπη τόσων γυναικών, ο Π...τσος δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα, και να αυτό-εξοριστεί σε μία μακρινή πόλη της Ελλάδας. Η πόλη αυτή ήταν η Καβάλα.

Βαθύ πένθος και στενοχώρια έπεσε στην πόλη της Αθήνας. Όλοι οι πατεράδες έψαχναν να βρουν το Π...τσο για να μπορέσουν να συνεφέρουν τις κόρες τους.

Λίγο καιρό μετά, ο Π...τσος εντοπίστηκε, και άρχισαν οι επιστολές των πατεράδων, να φτάνουν η μία μετά την άλλη.

Όλες έγραφαν:

“Για τον Π...τσο, Καβάλα” έτσι προέκυψε και αυτή η γνωστή φράση.

Και απ'το 347 π.Χ που πέθανε ..από τότε κυκλοφορεί η φράση

"Τον Π...τσο Κλαίγανε!!"

;):P;):P;):P;):P:p

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

deppy69 και vissi ευχαριστώ για τα περαστικά! Η γιατρός είπε πως ειναι πιο άσχημη η κρίση αυτή τη φορά, πέφτει ο αιματοκρίτης (το πρωί στο 24 πήγε) και δεν βρίσκουν αίμα συμβατό ακόμα αλλά του κάνουν θεραπεία και το παλεύει, τουλάχιστον έχει ψηλό ηθικό και νοιώθει μέχρι στιγμής καλά.

ath_gal1 LOL! και έλεγα ποιος να είναι αυτός ο π@@τσος!!!

ΙΩΑΝΝΑστον επόμενο κύκλο, πού θα μας πάει! Έχεις αναρρώσει πλήρως;

TINA MART πώς πάνε οι παρενέργειες απότο σουρωτήρι, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα!

sACYp2.png

deppy69 και vissi ευχαριστώ για τα περαστικά! Η γιατρός είπε πως ειναι πιο άσχημη η κρίση αυτή τη φορά, πέφτει ο αιματοκρίτης (το πρωί στο 24 πήγε) και δεν βρίσκουν αίμα συμβατό ακόμα αλλά του κάνουν θεραπεία και το παλεύει, τουλάχιστον έχει ψηλό ηθικό και νοιώθει μέχρι στιγμής καλά.

ath_gal1 LOL! και έλεγα ποιος να είναι αυτός ο π@@τσος!!!

ΙΩΑΝΝΑστον επόμενο κύκλο, πού θα μας πάει! Έχεις αναρρώσει πλήρως;

TINA MART πώς πάνε οι παρενέργειες απότο σουρωτήρι, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα!

Ευτυχώς καλύτερα είμαι σήμερα. Σε σχέση με κάτι άλλους που ακούω ότι ανέβασαν 40 πυρετό δόξα τω Θεώ το πέρασα καλά.

Τώρα διάβασα για τον πατέρα σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά και να βοηθήσει ο Χριστούλης και ο Άγιος Λουκάς (που ήταν γιατρός) να έχει γρήγορη ανάρρωση και να συνεχίσει να έχει και ανεβασμένο ηθικό.

Και μην ξεχνάς ότι ο σταυρός μας είναι καλοζυγισμένος και μας δίνει ο Θεός ότι μπορούμε να αντέξουμε.

Εύχομαι όλη η οικογένεια να είστε δυνατοί και να σας δίνει ο Μεγαλοδύναμος υπομονή για να περνάτε όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι τα δύσκολα!!!!!!

Καλημέρα Κορίτσιααααααααα !!!!

Τι μου κάνετε ???

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...